עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסויים שקיים רק בחו"ל. האם יש אתר ישראלי שמטפל במשלוח והזמנה ואני אשלם כבר לאתר הזה? משהו כמו נט-ביבר או משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. מארז רגיל עם שתי כניסות USB קדמיות זכרון 1GB 667MHZ של CEON כ. רשת 1GB OB לוח אם של MSI 1333FSB צורב DVD18X כ. מסך OB 256MB דיסק קשיח היטאצ'י SATAII 250GB מעבד אינטל PD925 3GHZ 4MB CACHE ליבה כפולה כ. קול OB 8 ערוצים מקלדת פשוטה עכבר אופטי 5 לחצנים רמקולים פשוטים 1200 ש"ח - המחשב מיועד אך ורק לעבודות פשוטות של אופיס ואינטרנט, משתלם? נ.ב התעקשתי על מעבד אינטל כי מנסיון איתו הוא לא עשה לי בעיות כבר 9 שנים.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  3. אפשר להרחיב את הזכרון הפיזי של המחשב הנ"ל? זאת אומרת יש לו סטיק פנוי או שיש לו רק סטיק אחד תפוס? ועד כמה זכרון אפשר להרחיב?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by tico,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בסכום של 3K עם אפשרות חריגה קלה. המחשב הוא לתקופת תואר בהנדסת מכונות ולשימוש שיעורי הבית. השימושים העקריים יהיו Office ,אינטרנט, מוסיקה וסרטים. משחקים רק מידי פעם. במסגרת התואר יש שימוש בתוכנות CAD כמו solidworks אך להבנתי יוכלו לעבוד גם על כרטיסי גרפיקה רגילים (512M זיכרון) אני מעדיף רק מעבדי אינטל. רצוי מאוד מחשב שקט. אין צורך ב-OC, או מוצרים נלווים. יש לי מפרט לדוגמא שבניתי, אשמח לשיפורים ועצות. 788 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray 701 מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W 363 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L 130 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro 375 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum …

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום רב, תודה ל Moon-Mage על המפרט שלהלן שהצעת לי. העניין הוא שאת הזיכרונות, ספק הכוח וה SSD לא הצלחתי למצוא באזור המגורים שלי רמת גן. יש לציין שאני מחפש באזור המגורים, יותר מבחינת מימוש האחריות למקרה ואצתרך. מסתבר שנקודות השירות של "START PC" לא פעילות בנתיים. בנתיים רכשתי את המעבד, לוח האם והמארז ברמת גן. מעבדים AMD RYZEN 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1487 לוחות אם Gigabyte B550M DS3H 1 ₪ 457 זכרונות Apacer DDR 4 16GB (8Gx2) 3200 Panther Golden w/Heatsink 1 ₪ 305 …

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. ועד כמה יהיה הבדל במיוחד בצ'אטים. תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. Started by yossia23,

שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. אני יודע שהמערכות האלה יש מצב שתגידו לי לא הכי הכי אולי תגידו לי שהן גרועות אבל אני מדבר עכשיו בתור מערכת אל מול מערכת , שני מפרטים מה פה יותר טוב? מבחינתכם אם היו לכם רק שתי הצעות ובלי לחרוג למשהו אחר, היו מציעים לכם שני מפרטים, מה הייתם מעדיפים? מה יותר טוב לדעתכם? ודעתכם לגביהם מפרט 1: מעבד: AMD Athlon 2 X2 250 לוח אם : Gigabyte MA78GM-US2H Memory : DDR2 800 MHZ Kingstone Value 2 GB X1 כונן קשיח: Western Digital 320GB 7200 RPM 16 MB צורב : LG מאווררים: Arctic Fan 120 mm X2 Alpine 64 pro for am2 am3 מארז: Antec 200 ספק כח: Chieftec 550W Active Pfc 12 cm fan 24 pin מפרט 2: מעבד: C2D E7500 לוח אם: Gigabyte EG43M-S2H כונן קשיח: Western Digital 320 GB 7200 RPM 16 MB זיכרון:…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by edi17,

היי חברים! אחרי שהמחשב שלי מת, החלטתי לקנות מחשב שיחזיק אותי כמה שנים. יש לציין שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אני משחק במשחקים וכמובן גולש באינטרנט. אשמח מאוד אם תגידו לי מה דעתכם על המפרט, מה הייתם משפרים ומה הייתם משנים... מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 350 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1050 1050 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 250GB 16MB, SATA II 1 450 450 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by santakelev,

שלום, החלטתי לקנות להורים שלי מחשב נייד. הם די מבוגרים ולא ממש רגילים למחשב, ככה שהייעוד המרכזי שלו יהיה שיחות בסקייפ (צריך מצלמה מובנית) וגלישה באינטרנט, יוטיוב. כפי שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 2K. אשמח להצעות. תודה!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-6000. אם אפשר לחסוך מה טוב, אך לא על חשבון ביצועים. לא לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים עדכניים בעיקר, שימוש יומיומי. אין צורך במסך, המסך הנוכחי מגיע עד לרזולוציה של 720p ההגדרות הגרפיות הרצויות: כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. הם כלולים במפרט. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כרגע אין צורך בכרטיס קול. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 1 ל-10, אני שם שקט ב-5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק, אך ייתכן וארצה ללמוד איך. בכל מקרה, החומרה לא צרי…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by Dude29,

שלום לכולם, חבר ביקש חוות דעת על שני המפרטים הבאים שימוש אינטרנט\אופיס בעיקר http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=214&keySearch= מחיר 3990 ש"ח http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= מחיר 5990 ש"ח נא עזרתכם, מבקש התייחסות רק לדגמים הנ"ל שכן זו האופציה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני מחפש מחשב למשחקים קלים+ הורדות מדי פעם וככה סתם אינטרנט...אין עדיפות לחברה מסוימת.. ללא oc

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by KillerB,

שלום, בעזרת המפרטים שמצויינים באתר וחיפוש באינטרנט נראה לי שאני אלך על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור :Thermaltake V1 לוח: Gigabyte GA-P35-DS3 זיכרון: 2048 Dual Channel kit 2 X1024MB של CROSAIR כ. מסך: GeForce 8800 GTS 320MB 320bit ALBATRON ספק: 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT לא ציינתי (עכבר, מקלדת, HDD ו DVD-RW) כי כבר קניתי לפני כמה ימים ההתלבטות שנשארה לי היא לגבי מארז ומסך וכרטיס קול: מה שאני לקחתי ברגע בתור מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ של LG (הוא נראה לי בסדר אבל אשמח לשמוע חוות דעת) לגבי מארז הציעו במפרטים את ה- Compucase 6A19 Black אבל הוא לא מראה משהו... פה אני אשמח לשדרג. לגבי כ. קול - אני לא יודע אם לקנות או לא... מה דעתכם ??? אשמ…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by nazgull,

אני נמצא ממש לפני קנייה רוצה לדעת איך המחשבים הניידים של אסוס ואיך הולכת האחריות שלהם במקרה של תקלה? k50ij-643 של אסוס, דגם שנמצא בחנות באג

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. תודה שבאתם. העניין הוא שאין לי הרבה כסף ואני צריך מחשב זול ונוח שאני יוכל להתחבר בו לאינטרנט ורצוי שיהיה בו צורב טוב ומסך אם אפשר אני מזכיר לכם-עד 2000 ש"ח.חוץ ממה שאמרתי גם רצוי כרטיס רשת עכבר לא חייב וגם מקלדת לא.רצוי שיהיה מחשב נוח ומהיר כמה שאפשר.תודיעו לי אם ידוע לכם על מחשב כזה או אם בכלל קיימים כאלה ותודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by flos,

: מעבד Intel Core 2 XQ9800 + קרור למעבד Thermaltake V5 1 לוח אם GIGABYTE GA-P40C-DS3 כונן קשיח Westren Digital 100000AVJS 1TB זיכרון Corsair DDR4 8192MB (4096MBx2) 2666 CL10 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9800GTX 1024MB PCIe 2.5 מארז ללא ספק Thermaltake Aguila ספק כח ThermalTake TR2 1000W סה"כ: 8000 ש"ח הוא מתאים למישחקים ??? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. אהלן אני זקוק לייעוץ למחשב שיריץ תכנות AVID . כרטיס עריכה כבר יש לי. התקציב יכול להיות גם פחות מ 6000 אם יהיה מספיק טוב או אפשר גם לחרוג במעט. אין צורך במסך. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by misterbi,

אהלן, לעזרתכם אודה: האם מסך Samsung C27RG5 יעבוד חלק עם המחשב הזה Lenovo Legion T730-28ICO Tower 90JF00FRYS הנה לינקים - זה המסך https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=74882 וזה המחשב https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=73445 תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. בנוגע לHTPC אם אני מוסיף 1000 ש"ח למחיר המקורי מה אפשר לשדרג? (אין צורך במארז יפה אלא שקט) תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by Eagle_,

Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. שלום, אני זקוק להמלצה למפרט נוסף. אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב ביתי. גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות דיגיטליות, מוסיקה, סרטים (לא סרטים כבדים), אופיס, חיבור המחשב למחשב שבעבודה עם שליטה מרחוק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. שלוום לכולם, אני מתלבט מאוד בזמן האחרון בין שני לוחות אם : הראשון הוא ASUS P5E והשני הוא P5Q-E כאשר יש לי העדפה ללוחות ASUS ואני לא מצליח להחליט בין שני סוגי הציפסטים(מתוכנן OC בבאס גבוה של מעל 400 והוא משודך לINTEL E8400) כאשר לP5E ישנה תוספת של קירור נרחב יותר,אפשרות TWEAKS בביוס יותר מדוייקת והוא מגיע עם כרטיס הקול של ASUS וקירור אקטיבי לNB.האם שווה את תוספת המחיר או לא?? דבר שני לגבי המעבד החלטתי וגם לגבי הH.D שהוא 320AAKS (פלטה יחידה). לגבי ספק לא החלטתי (יש לי ENERMAX 400W האם יספיק למערכת המשודגרת בOC עם כ.מסך HIS X1950)? דבר אחרון הוא מארז טוב (אם אפשרי עם חלון בצד ואפשרות להתקנת מאווררים נוספים) איזה מומלץ והאם מיקום ספק תחתון/עליון משנה (אולי מבחינת אבק??) תודה …

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.