עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Elior Boaron,

מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? היום מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): פחות רלוונטי האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח או mvme ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: QHD 144Hz האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? NZXT H710 Matte White האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן חשבתי על …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. אהלן, המחשב שלי התנוון וסגר כבר 3 שנים, והחלטתי להתפנק ולקנות מחשב חדש שישרת אותי נאמנה למשך שנים. ביום שישי ביקשתי המלצות, וסוף סוף סיימתי להרכיב את המחשב והוא לקראת הזמנה. המפרט יצא קצת יקר, אך אוכל לעמוד בו ואשמח לשמוע את דעתכם לשיפורים שעוד צריך לבצע בו. המחשב ישמש אותי להמון גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה(והרבה) מהמחשב, משחקי רשת וצפייה בסרטים. המפרט הורכב בTMS, למעט 2 החלקים האחרונים שנמצאים בSkypc וpandas (בהתאמה) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 4…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by aviv_lev,

צריך מעבד, לוח אם רק של ASUS, כרטיס מסך חזק וזיכרון 1GB עד 4000 .

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by Batels,

מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן!!!! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. Started by liortaib,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 4 וחצי אלף לפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לתוכנות רגילות כמו office, יוטורנט וכאלה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות למפרט תחת ההגבלות הבאות: אין צורך בציוד היקפי. לא יבוצע אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה 1280X1024, והרצת מספר רב של אפליקציות במקביל כולל מערכות וירטואליות. שקט נחוץ. תקציב 3500 ש"ח. לוח אם - ASUS\GIGABYTE צ'יפסט - Intel H55 מעבד - Intel Core I5 כרטיס מסך - ATI HD5750 GIGABYTE\ASUS ספק כוח - 550W מחברה מוכרת ואיכותית. זיכרון - 4GB DDR3 מחברה מוכרת ואיכותית. הארד דיסק - 500GB WD קירור - מאוורר אחורי וקידמי מחברה מוכרת ואיכותית. מארז - Mini atx\כמה שיותר קטן. מיועד לשבת על שולחן. צורב דיוידי - LG\SAMSUNG. כונן פלופי. תודה מראש לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. אהלן, תעזרו לי לשפר את המפרט שלי: Case: NZXT Lexa (BlackLine or normal) Gibor - 670 - normal CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz KSP - 1330 Gibor - 1333 PSU: Enermax Liberty 500w Ivory: 560 - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=532 HD: Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer Ivory: 380 Mem: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 x2 http://ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 Ivory - 300+300=600 : life-time insurance Mother Board: ASUS P5K-E (QUAD READY) P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL gibor: 783 or ASUS P5KC (QUAD READY) P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL DDR2 + DDR3 gibor: 730 ksp (ramat-gan): 707 ksp:7…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by eyalsim,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by the fish,

אהלן, ברצוני לברר אם למחשב הנ"ל קיימת יציאת dvi, לא הצלחתי למצוא את הנתון הזה באתר של dell או של ati. על הכרטיס נאמר שהוא תומך ב hdtv אך לא ברור לי באיזה יציאה של המחשב ניתן להשתמש כדיי לנצל זאת. האם מישהו יודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מפרט למחשב אני חושב שבסביבות ה5000 שקל +- יעוד המחשב: עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות כמו Photoshop;Flash;Maya ועוד... הורדות (הרבה הורדות של סרטים סדרות ככה שצריך הארדיסק יחסית גדול,אני מעדיף 2 ככה שאחד יהיה לכל ההורדות והשני לwindows) אבל מהירים!!! גלישה באינטרנט משחקים - קצת אני רוצה כרטיס מסך שנחשב יחסית טוב . טלוויזיה - צריך כרטיס טלוויזיה או אם הוא מובנה בכרטיס מסך זה לא משנה לי ממש אני לא יודע מה ההבדל. מעבר לכך: צורב DVD הכי מהיר שיש היום (מתקדם) הרבה זיכרון ומעבד חזק במיוחד כל שאר הדברים כמו: מסך (גדול כמה שאפשר במחיר סביר) + מקלדת + עכבר ושאר ירקות אם אפשר לתת את זה בנפרד כאילו לאחר סיכום של המחשב להוסיף את זה בסיכום שונה.כדי שיהיה יותר קל. תודה רבה …

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by Dvich,

תקציב: 2500 ש"ח. צריך מסך 17 אינץ' (לא חייב LCD בכלל), צורב DVD פשוט וסט פשוט ובסיסי של מקלדת ועכבר בנוסף לכל החומרה הבסיסית כמובן. לעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, מסנג'ר, סרטים, צריבות, וורד....) ומעט משחקים. ניתן לחרוג בכ-100 ש"ח אך רצוי שלא. התקציב דיי חונק אבל לא צריך מחשב על, תודה. עריכה: עדיפות לקנייה בחנות Com4U.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by DimaX,

היי אבא שלי החליט שהוא לא חייב מחשב "כזה חזק" והציע לי להחלף איתו... האם שווה לי? שלו הנוכחי והחדש: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח(אני חושב שהוא ירצה להשאיר אצלו את צורב הDVD...) קישור ללוג ההרכבה שלו מלפני כמה ימים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=200757 שלי הנוכחי(נקנה לפני שנתיים בדיוק): EPOX 4sgm8i כרטיס מסך O/B מארז ג'נרי עם איזה חלון ותאורה intel Penitum 4 2.8@3.25 Prescott 2*256 A-DATA 400@466 EVERCOOL 400W TRUE 3 מאווררים …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  13. שלום לכולם לאחר דיונים ארוכים בפורום אני מתלבטת בין שני המחשבים המוזכרים בכותרת. הסיבות שבעטיין אני נוטה ל-latitude - משקלו הקל חיי הסוללה הארוכים גודל המסך והעובדה שלמיטב הבנתי מדובר במחשב "חזק" יותר. מדובר במחשב שהולך להיות המחשב העיקרי שלי. כמו כן, אני מבלה זמן רב בנסיעות באוטובוסים / העתקת מקום מגורים. ולכן חשוב לי משקלו של המחשב ושאוכל לסמוך עליו. אני עובדת מול האינטרנט (מעלה תכנים לאתרים) וסטודנטית במשרה מלאה. כמובן שהחסרון היחיד הוא מחירו היקר של ה- latitude לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by lowlow1001,

שלום זכיתי במכרז במסך BENQ 37 עם תמיכה מלאה ב1080P ב7400 ש"ח הדבר הראשון שעשיתי זה היה למכור את הנייח שלי ב 5000 ש"ח (כולל XP מקורי+OFFICE STUDENT מקורי +דיסקים וחוברות) והחלטתי שהגיע הזמן להנות ממחשב HTPC (גם ככה יש לי נייד ) אני לא יודע לעשות OC וכנראה אני כבר לא אלמד. בנוסף מפרט למשחקים בעדיפות אחרונה, זהו מחשב לסרטים ,מוזיקה,תמונות (5 חודשים יש לי DSLITE לא צריך יותר תאמינו לי) הנה נסיון ראשון שלי במפרט HTPC: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 625 ש"ח FOXCONN K8M890M2MA-RS2H VIA K8M890 AM2 320 ש"ח KINGSTON 1GB DDR2 667 PC2-5300 CL5 900 ש"ח LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk 210 ש"ח …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by zoman,

מעבד אינטל מקורי 3.0P4 775 3.0G 2M 630 ** 64-bit, הדור החדש של מעבדים. לוח אם מטכנולוגייה חדישה CHIPSET 945 מבית GIGABYTE מדגם GA-8I945PG . דיסק קשיח SATAII 160GIGA +8MB מהיר במיוחד . כרטיס מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE **128-BITטכנולוגיית PCI EXPRESS לא AGP מארז מידי ATX + מקדימה USB .ספק 400 W זכרון 1024MB DDR2 533MHZ גיל דואל. המחשב לצורך : עבודות משרד (אופיס ,אקסל) ,קצת עריכת סרטים ,וקצת משחקים ברמה בינונית.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by joni69,

מחשב לילדים לעבודות בית ספר גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת סימס וזהו ממש פשוט שיעבוד מהר ושיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה של הילדים בלי ציוד הקפי - מארז, קירור(אם צריך לשקט), מעבד, זכרונות, צורב, קשיח, כ.מסך אפשר לחרוג ב-150 שח אם צריך חנות - KSP תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by BERMAN55,

מחשב למשחקים, אשמח מאוד אם תעזרו לי כי אין לי ידע רחב במחשבים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by X-It,

מארז= Raidmax Scorpio 868 420W מעבד= Amd Athlon 3500 64bit(S-939 מאוורר= theemaltake golden 939 זכרון= KIngston DDr 512 400MHz Pc3200 (שתי יחידות) לוח-אם=gigabyte K8nf9(nf4)Sb+L+Sata+FW s-939 כ.מסך= leadtek Fx-6800 Pcx 256 Mb+TVD ד.קשיח= maxtor 200 gb 7200Rpm 8mb S-Ata(3yW כונן די.וי.די = LG DVD X16(gdr-8163b בבקשה תציעו לי הצעות מחיר כמה שיותר זולות!,או שיפורים או כל מיני הצעות לעזרה... ואם מישהו ישיג לי את זה ב4500 או במחיר שמתקרב יקבל בונוס שווה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אני צריך מעבד ולוח אם חדשים, כנראה המעבד יהיה AMD 940, לOC קל בערך 3.6-3.8. קירור שקט. להרכיב מSKYPC. לא צריך Crossfire בכלל. רזו 1680x1050 שאר המפרט בצד.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by kobibo,

אודה להצעת מחיר עבור מחשב לצורכי גלישה אופיס וקצת משחקים עד 2500 ש"ח גג . לא צריך ציוד היקפי לא צריך כונן CD או DVD . אודה לשתי הצעות אינטל ו AMD . תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. אהלן אנשים, צריך מפרט ב-4000ש"ח למשחקים (או יותר נכון סימולטורים בלבד), לא צריך מסך, ציוד הקפי וכוננים אופטיים (צורב, DVD וכו'...) תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך 22 LCD שישמש אותי בעיקר לשימוש ביתי רגיל, רוב השימוש יהיה באינטרנט: לגלישה צ'אטים ומסנגר ולקרוא מאמרים ווידאו ועל הדרך זה כל מה שבא בדר"כ מוסיקה וסרטים רגילים לא HD, (לא בקטע של עריכת סאונד או סרטים כבדים) לא למשחקים אבל עדיף שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל הסרטים שירוצו טוב לא מתוכנן O.C, תקציב עד 2500, צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ומסך 22) תודה לעוזרים... המפרט שהיכנתי: אתם יכולים להוסיף\להוריד\לשפר חלקים לפי דעתכם כי אני באמת רוצה שזה יהיה קנייה משתלמת ולא מבין כ"כ בספקים ומארזים אם אפשר להוריד את המחיר בעוד כמה מאות לדברים ששמתי פה ולא משתלם לי אז אני אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. 1. מה התקציב? 3000 ש"ח בצק'ים 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, שיריץ פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מקלדת ועכבר וכרטיס טלווזיה, רמקולים עם סאב, זולים ככל שניתן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? שיהיה אינטל, אני מעדיף מהאתר הזה www.p-see.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקס…

24. שלום לכולם מחשב שהוזמן , בעלות 4650 ש"ח אשמח לקבל חות דעת. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Gigabyte EP43-DS3L s775 C2Q 1333MHz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E OCZ Reaper DDRII 800Mhz, 2X1Gb Gigabyte HD 4850 1GB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2XDvi PCI-E2.0 Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II LG DVD+-RW GH22NS X22 Black SATA Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎ Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24Pin) Microsoft Wirlress Desktop 2000- Retail SilverStone LASCALA SST-LC16B-MR BLACK NO PSU

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  25. אני כבר חודשיים מחוץ לתחום החומרה , ואני חושב שהשתנו כמה דברים . אז אני צריך את העזרה שלכם לבניית מחשב : תקציב - 6,000 שקל . בבקשה לא לחרוג ( מקסימום 50-60 שקל חריגה ) מטרות : אינטרנט , ומשחקים כבדים (יחסית) . חובה שהמחשב יכלול : הרכבה, מסך 17 אינץ' LCD , עכבר+מקלדת , רמקולים . עדיפויות : שהכל יהיה מחנות אחת ( באיזור המרכז ) , 160GB ( זה חשוב מאוד , אבל אם אין כסף אפשר לוותר ) תודה רבה :-*

• 5 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים