ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
יש מצב לאוברקלוק וחשוב מאוד שיהיה טוב למשחקים מעדיף מעבד אינטל E6400 או E6600 לוח אם שיתמוך בSLI ובשני כרטיסי מסך ספק שלא כלול בא עם המארז (כי הם ג'נריים בדרך כלל) שיהיה כולל מסך LCD טוב (19 אינץ') בלי מקלדת, עכבר ואוזניות דיסק קשיח 2X 250YS מבקש בלי חריגה מהמחיר הנ"ל תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה חברה שלי מתחילה ללמוד ולאחר חיפוש מצאתי שני מחשבים שנראו לי מתאימים.. שימשי המחשב לא משוגעים אינטרנט Office ודברים פשוטים עכשיו יש 2 מחשבים אחד Gigabyte ו Asus הגיגה יותר טוב בכמה פרמטרים (וגם לי יש אחד ואני מרוצה). עכשיו קחו בחשבון שלאחר מע' ההפעלה שני המחשבים יעלו אותו מחיר מה אתם ממליצים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5410 (להכנס לסניף אשקלון אשדוד) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6039 הצעות אחרות באותו תקציב יתקבלו בברכה אבל מחנויות באזור אשדוד אשקלון..! תודה רן
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, מחפש מהמחשב בעיקר שהיה מודרני, אני רוצה להריץ ווינדוס 7 עליו או ויסטה. אני לא גימר, אבל משחק מדי פעם במשחקים, אז רצוי שיסחוב משחקים סבירים. המחשב לרוב ישרת אותי לצרכיים בסיסים כמו: גלישה באינטרנט עבודה באופיס משחקים בסיסים, אומנם אני לא גימר אבל אוהב לשחק מדי פעם הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים: המחיר למפרט הנ"ל 2000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן, פתוח להצעות מפרט אחרות אשר תואמות לדרישות שלי. בברכה,
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה מחשב לקנות והחלטתי שהגיע הזמן. כל הצרכים שלי למחשב רשומים למטה לפי הפורמט הקבוע אבל יש לי שלושה דגמים שראיתי ורציתי להתייעץ איתכם אם הם מומלצים. http://www.zolprice.co.il/product-1390-Dell_Vostro_3560_VM_RD33_6134.aspx http://www.zolprice.co.il/product-1576-Dell_Latitude_E5530_L065530106E.aspx http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21148&cf=zap - אני פשוט לא מכיר איך סמסונג בניידים כי מבחינת ביצועים הוא נראה מעולה תקציב: 3,800- 4,200 (כדאי לחסוך) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני* גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משק…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתחדש בנייד לשימוש בתוכנות גראפיות. במיוחד רנדרינג באפטר אפקטס. כנראה מסך 15.6 לא נראה לי שאני צריך מסך מעבר לזה כי אני יתחבר למסך גדול יותר שיש לי וכמובן שאני קונה SSD מה שכן לא ברור לי כמה זיכרון זה מספיק יש דגמים של 8 12 ו 16 גיגה זיכרון ואפילו יותר דבר נוסף ואולי הכי חשוב המעבד. אני צריך i7 או שאפשר להסתפק ב i5. וגם האם לקנות דגם פשוט יותר U או מתקדם יותר HQ חשוב לי לדעת כמה משמעותי ההבדל למשל בין זיכרון 8 ל 16 זה ממש יעשה עבודה בחצי זמן? כמו כן אותה שאלה לגבי מעבדי U ו- HQ תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
רציתי לקנות את המחשב הזה לgaming מה אתם אומרים עליו? יש לו ביקוש בארץ? טווח מחירים אופציונלי? [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Type:[/TD] [TD]Notebook[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Type:[/TD] [TD]Intel Core i7 Processor[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Brand:[/TD] [TD]Dell [/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Processor Speed:[/TD] [TD]2.70 GHz With Turbo Core Up To 3.40 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabels]Product Line:[/TD] [TD]Precision[/TD] [TD=class: cms_table_attrLabels]Graphics Processing Type:[/TD] [TD]Nvidia Quadro 3000M GDDR5 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cms_table_attrLabe…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בכל זה אבל ממה שהבנתי זה מחשב שמספיק למה שאני צריך+(אינטרנט,משחקים לא כבדים במיוחד,סרטים) זה-->http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=1000&AuctionId=5203774המחשב מP1000(הספק פי סי דיפו) אם מישהו יוכל לעזור לי,תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורם הנכון כרגע המחשב שלי הוא AMD X2 3800 2גיגה זכרון NF4 U חשבתי לשדרג ל 9600GT או שעדיף לשדרג למשהו של ATI ? ואם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים? ראיתי בנעה מחשבים את הכרטיס הזה וnVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGainward שעולה 517ש"J עכשיו אני רגיל שדווקא לחברה(Gainward ) הזאת יש כרטיסים מאוד יקרים ולא דווקא הכי זולים הם נועה הם היבאונים שלהם במקרה? מכיון שבלמיר חנות שנמצאת באזור שלי הכרטיס עולה 911 שקל ובכלליות הכרטיסים של החברה הזאת יותר יקרים משאר הכרטיסים מאות סוג(לפחות לפי מה שאני זוכר) תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מפרט מהחנות www.logicpc.co.il המפרט בשביל מישהו אחר... מעבד-AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 BOX מחיר-1179 ש"ח לוח אם-Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard מחיר-809 ש"ח זיכרון-Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory מחיר-299 ש"ח (2 סטיקים כאלה...299*2=598 ש"ח) כרטיס מסך-Gigabyte FX6600GT GV-NX66128D PCI-e 128Mb Retail Video Card מחיר-1199 ש"ח דיסק קשיח-Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD מחיר-579 ש"ח צורב דיוידי-LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x16x24x16x32 מחיר-309 ש"ח מארז-Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless מחיר-279ש"ח ספק כוח-Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מחיר-329 ש"ח מחיר סופי לתשלום 1 או 2 …
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ראשית השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר. אין צורך ביציאת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה win 7 home 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום, רחוק …
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הדרישות הן פחות או יותר סטנדרטיות מסך 13-14 זמן סוללה סביר+(שוב עדיין לא יודע להעריך כמה יהיה מספיק) חשוב שידע להתמודד עם VS,MATLAB ויהיה בעל יכולת לטפל ב1080P בלי בעיה (HDMI חובה). עכשיו העניין הוא שאני עדיין לא סטודנט ולכן אם יש לכם תובנת נוספות אשמח לשמוע.... חשבתי להביא את ה-ENVY 14 מארה"ב ב-1K דולר, מה אתם אומרים עליו הוא נראה די בטיח בביקורות קצת שמן אמנם אבל אני לא יודע כמה זה נורא...
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000 ש"ח מזומן. 2. מטרות המחשב?משחקים,CUEBASE,פוטושופ,סרטים,OC וזהו בעיקרון. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול, SLI. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?כן. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעדיף מרובע ליבות ולא כפול ליבות, כי המחשב מיועד לטווח ארוך(3 שנים). 9. האם חשוב שקט? חשוב מאוד מאוד! 10. האם מתוכנן OC? כן מתוכנן OC משמעותי.. הנה מפרט שחבר שלי הרכיב לי, מה דעתם עליו?(את המארז …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
המחשב מיועד נטו ללימודים ואינטרנט בלי משחקים אולי קצת סרטים * בעיקרון הוא רוצה 15 אבל הבנתי ש14 יותר מומלץ לסטודנטים * אין צורך בהכי קל אפשר להתפשר במשקל אבל שלא ישקל כמו גוש עופרת * זמן סוללה כמובן שרצוי כמה שיותר ארוך * בלוטות חשוב * HD לפחות 250 * צורב DVD * אחריות בארץ 2-3 שנים תודה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כשנה ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק חזק על מנת לעבוד עם הממשק הכי חזק של ויסטה אולטימייט.. אז המפרט הוא cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: 2g 667MHZ dual chanel - זה 4X512 כי הרחבתי עכשיו hd: 320GB 7200RPM 16MB 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt אני יוסיף כנראה איזה מאוורר רציני dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A חשוב לי לדעת כי אני עומד להתקין ויסטה ואני רוצה לדעת אם זה יעבוד חלק וגם אם זה יעבוד חלק עם משחקים ובכלל האם יש לויסטה תמיכה למשחקים כמו fm07 ו pes6 תודה רבה למי שיעזור !!
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם ערכות הקירור\אוורור לנייד שוות משהו ובאמת תורמות להורדת הטמפ' שלו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שיש לו דבר כזה,כמו כן המלצות. חפשתי בזאפ ומצאתי את הרשימה הבאה - http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&orderby=price&DB135498=294266&pageInfo=1 יש דברים מטורפים כאן,אבל לא צריך להגזים,לא מעניין אותי כל התוספות של הHUB וקוראי כרטיסים. חשוב באמת אם זה יהיה יעיל ושזה יתאים לדגם HP DV6515EJ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, שני מחשבים: צרכי גיימינג, בשבילי: התקציב גדל - אני זקוק למחשב נייד לצרכי גיימינג בתקציב של עד 6.5K, אפשרות לחריגות קלות בלבד. כשאני אומר גיימינג אני מדבר על משחקים כמו Team Fortress 2 ודומיו. מראה חיצוני חשוב! אני צריך משהו אסתטי ולא מרובע מידי. מחשב לאחי, אוניברסיטה: עד 4K. גם פה המראה חשוב. יש המלצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זקוק לעזרה עבור ידידה עם מפרט ב- 2000 אין צורך ב- HD, צורב, מקלדת + עכבר
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניינת בקניית מחשב נייד לשימוש משרדי של אינטרנט ותוכנות בלבד פחות חשוב לי המשחקים, צפיה בסרטים ועריכה גרפית. מאחר ואני מקלידה הרבה אני כן מעוניינת במקלדת נוחה להקלדה. המחיר עד 3000 ש"ח. גודל מסך 15.6 אינ'ץ רצוי משקל קל של פחות מ2.5 קילו אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'.אין צורך בגודל מינימלי של כונן. צריך DVD. לא אכפת לי מאחריות בין לאומית. לא צריך רישיון למערכת הפעלה. התאכזבתי מlenovo ולכן אשמח לקבל הצעות של חברות אחרות. תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1 התקציב שלי הוא עד 1400$ - האם במחיר הזה ההבדל למחיר בארץ לאותו הנייד לדוגמא יהיה משמעותי (לאחר תשלום המע"מ כמובן.) 2 האם WLAN זה בעצם WIFI ? 3 האם כדאי לי ללכת על INTEL DUE CORE 2 ? או רק INTEL DUE CORE ? 4 האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים ? 5 האם תוכלו להמליץ לי על חנות שעושה משלוחים לארץ ? 6 אין תשלום מכס רק מע"מ נכון ? 7 תודה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעבד amd 1300 לוח אם תואם למעבד 256X2 SDRAM 40GBX2 7200RPM פלופי סידירום מארז כרטיס קול ספק גיפה 2 32 מגה יענטו מחשב קומפלט ב 1000 שקל בלי מסך לעבודה משרדית האם זה שווה?.. מסך יש לי לקנות ב 300 שקל יד שנייה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אחרי דיי הרבה זמן שהמחשב שלי בקושי מצליח להריץ תוכנות חדשות יחסית שלא שוקלות הרבה במיוחד (לדוגמה סדרת CS3 של adobe) החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. עכשיו אני דיי נוב בכל הנושא של חומרה אז אני פשוט אסכם ואגיד שאני רוצה מעבד חזק יותר ממה שיש לי היום, יותר ram ואם צריך לשנות עוד דברים אז לשנות גם אותם כמו שכבר אמרתי התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כאשר אני רוצה את המעבד החזק ביותר עם הכי הרבה ram שאפשר בתחום התקציב שלי מאחר ואני פשוט לא רוצה לחזור למצב הנוכחי של מהירות המחשב בזמן הקרוב. תודה מראש חברה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חברה,הודעה ראשונה שלי כאן,ראיתי אחלה פורום שעונה על מה שחיפשתי.. ככה,המחשב הגרוטאה שלי הלך לעולמו לפני כמה זמן,ואני מחפש משהו חדש. לא כול כך בשביל משחקים,יותר בשביל משחקי ONLINE חינמיים..אני לא משחק יותר מדי. המפרט לא כולל מסך ורמקולים,יש לי כבר. חוץ מזה הכול-עכבר,מקלדת,מדפסת,צורב,וסורק!חשוב מאד.. תודה מראש,רועי
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תקציב תקציב 3500 שח אין חריגה שימושים גיימינג כבד כמו skyrim ו-battlefield שימושים מיוחדים oc לכרטיס מסך ואולי למעבד בעתיד ארצה לעשות מערך מרובה כרטיסי מסך של Nvidia איני יודע את רזולוציית המסך או את הגודל אך הנה הדגם של המסך T900HDA של BENQ חומרה אופציונלית ברצוני כונן דיסקים עם הראד דרייב של 1TB הערות נוספות אני עושה קומבינה אני מזמין את הכרטיס מסך ואת המעבד מארצות הברית אני רונה את GTX 560 TI ואת ה-PHENOM 965 יוצא לי זול לקנות מארהב. אני מזמין מחשב נייח מKSP של AMD ומוריד רק את המעבד ואת הכרטיס הגרפי ואז כל שאר המחשב בנוי מגיע אליי תודה מראש לעזרה עומר
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-