ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי מחשב מ skypc ויש בעיה קטנה שאני מאיזור ירושלים ואם יקרה משהו לאיזה חלק תהייה לי בעיה להגיע לראשון (skypc ממוקמת בראשון) אז רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה להחליף לי את ה המפרט שבניתי למפרט זהה באתר ksp.co.il כן, אני צריך 4 GB זכרון, ו500 גיגה שיהייה בכונן קשיח. המחשב עצמו מיועד לפוטושופ, אבל לא רק.. אלא גם לתוכנות כלליות.. ולא למשחקים בכלל. בתודה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עדכון: התקציב עודכן, ה OC הועבר לסימן שאלה, אף שאעדיף שיהיה קירור כמו פריזר פרו 7 נראה לי המחשב מיועד למשחקים, לא צריך ציוד היקפי רק מארז וכל התוכן בתוכו, כן צריך גם כונן אופטי כמובן התקציב עודכן: אסור לחרוג, לא ביותר מנגיד 20 שקל, זהו 3520 זהו זהו זהו זה מה יש מי שבונה לי מפרט טוב, ישמח מאוד ילד סיני (סיפור ארוך ) תודה, מתן (ואליאור, ילד סיני-רוסי) גודל מסך 19 אינץ- ולכן העדפה גדולה ל4850. בבקשה שימו את הכרטיס הזה אם אפשר במסגרת התקציב
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. להלן המחשב שאני הולך לקנות (אני סגור על הרכיבים, תקנו אותי רק אם אתם חושבים שאני עושה טעות גורלית בבקשה ולא מהסיבה של "תקנה משהו יותר בזול ותשמור לשדרוג עתידי") מעבד - I7 920 לוח אם - asus p6t deluxe הארדיסק - 2X400GB WD 16MB SATA 2 RAID (מהמחשב הישן) כונן DVD+צורב DVD של LG (מהמחשב הישן) כרטיס מסך - RADEON 4870 1GB של SAPPHIRE (האם מומלץ של חברה אחרת כמו GIGABYTE?) קירור למעבד - לא מצאתי עדיין, לפי מה שקראתי מה שבא עם המעבד מספיק טוב. זכרונות - ocz reaper 4gb 1800mhz ספק כח - כרגע אני חושב שיש לי 300W, זה ספק שמצאתי במזווה ומריץ לי עכשיו את המערכת... אם הוא לא יהיה טוב התכנון הוא להחליף ל 400 או 500 וואט. מארז - זקוק לייעוץ, מיועד למשחקים בתקווה שיהיה שקט וט…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך 19" (בלי OC) עם כמה עוגנים: לוח אם צי'פסט P35 עם firewire, מעבד אינטל (כמובן) מארז שקט ומקורר היטב (שחור) ודיסק קשיח בנפח של לפחות 250 ג'יגה. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט, הרצת תוכנות כבדות (כמו MATLAB ו-SAS למי שמכיר), אינטרנט, אופיס 2007 (שימוש כבד באקסל וגיליונות גדולים עם חישובים מורכבים) צפיה בסרטים וקצת משחקים (המחשב יהיה מחובר לטלויזיה LCD, אם אפשר שלכרטיס המסך יהיה מפענח HD. האם 8600 יספיק?) חשוב לי מאוד שיהיה מהיר, לא רוצה לראות שעון חול כשאני מעלה תוכנות ובטח לא לראות וידאו מYOUTUBE עם פריזים בגלל שאני מפעיל את WORD.
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך בלי לרדת באיכות המוצרים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קטנה משום שאני מתכוון לרכוש גם מסך שיתאים לכ.מ. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אקנה מסך full hd * באיזה סוג משחקים תשחקו?כל המשחקים הכבדים כגון GTA IV , DIABLO 3, FALLOUT VEGAS,COD וכו' * באילו הגדרות תשחקו (נמו…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2500-2700 גג 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודה משרדית(icq אינטרנט שירים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך מקלדת עכבר(אלחוטיים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה הצעה על כרטיס טלוויזיה בלי קשר לתקציב 150-300 שיעבוד בלי ממיר(אנלוגי ודיגיטלי) וכרטיס רשת שיספיק לחדר שמפריד בין הראוטר למחשב קיר רגיל(בתקציב) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחש…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... יש לי כבר שני הארדיסקים של מקסטור 120GB , ספק של inspire 600W מארז וצורבים...אני רוצה לקנות מעבד E6300 של אנטל זכרונות של PQI 2*1GB וכרטיס מסך פשוט... ואני צריך להתאים להרדסקים שהם sata1 לוח אם שיאפשר חיבורם ב- RAID-0 .... איזה מסדרת P5B של ASUS מתאים וטוב שיתאים לי ביצועים ברמה גבוהה? P5B-E / P5B_DELUXE ? למה רק אלה? כי chipset p965 ICH8R..... מה כדאי? איזה מתאים? למה?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב הכי טוב שאני יכול לקנות ב-4000 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מאוד למשחקים. בקיצור איך אומרים? מחפש מפרט הכי טוב שיכול להיות ב-4 אלף ש"ח למחשב של גיימרים. בתודה, Pilero[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 17:14:23 *** רק להזכיר משהו,בלי מסך וציוד הקפי. ***
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בניתי מפרט ראשוני מאוד למחשב החדש ואני אשמח אם תייעצו לי מה לשנות (אם לשנות) מה להוסיף מה להוריד וכו'. אני בעיקר צריך עזרה עם המעבד כי יש כל מיני סוגים שאני לא כל כך מכיר ויודע מה הכי טוב...בינתיים זה מה שבניתי ב2000 ש"ח, אם יש לכם מפרטים יותר טובים מזה במסגרת הסכום הנ"ל אז תשתפו בכיף...המחשב הוא למטרת אינטרנט ותוכנות אבל גם ישמש למשחקים (ממש כמה משחקים, לא הכי חדשים יש לציין) בקיצור מחשב מהיר אבל לא מכונת משחקים מוגזמת. והמפרט: עוד דבר, המפרט צריך להתאים לכרטיס מסך רדאון9000 פרו 64מ"ב, קריאייטיב SB LIVE, ובשאר הכרטיסים אני מאמין שלא תהיה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי! אבקש המלצה ללוח אם ולכרטיס מסך חזקים המטרה היא גרפיקה רצינית. המעבד הוא e6300 אינטל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קודם כל יש חברה כלשהי עם אחריות בין-לאומית ל-3 שנים? ואם לא מה מומלץ, מחפש אמינות. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס. המערכת הפעלה לא הכי קריטית כי אני יכול לקנות דרך ארגון המורים בזול WIN7 ולשדרג. ההתלבטות העיקרית היא בין סוני לדל. חבר חוזר מארה"ב ומביא איתו לא הזמנה דרך האינטרנט.... בתודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי חברים, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם ניתן לחסוך - מבורך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר עבודה משרדית + אינטרנט. יהיה שימוש גם בכדי לצפות בתכני HD + עריכת גרפיקה . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא - ארכוש בנפרד. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט : לא צריך כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מהותי = 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - צפוי מעט שימוש ביישומים וירטואליים (VMWARE) 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מעבד: intel e8400 לוח אם:asus p5g41c-m lx ....תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי שתעזרו לי לבחור מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 3000 שקל.. ואם אפשר בפחות קצת אפילו כי אני די חנוק.. המחשב יהיה בעיקר עבודה בתוכנות מוליטימדיה וגרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט, 3DMAX...) יש לי בבית כרטיס מסך 8500 GT (אני יודע שהוא די ישן) וספק SEASONIC 400W חדש באחריות כך שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך וספק כרגע.. אלה את שאר החלקים במארז ובעוד שנה אני אשתרג את 2 אלה.. המחשב לא מיועד לOC או RAID.. לדעתי את מעבד בעל 4 ליבות (QUAD) כי עולם המחשבים משתדרג תמיד התוכנות של עוד שנה יצטרכו אותו.. 4 ג'יגה זכרון זה דבר חובה ולוח אם עם שם טוב ואיכותי.. שיאפשר לי בעתיד להוסיף עוד זכרון גם שיהיה מארז איכותי וטוב.. שיהיה מספיק קריר ומספיק מרווח להוספת עוד רכיבים עליו בעתיד... כר…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אובכן, כידוע, או לא, המקלדת בניידי אפל משנת 2015 והלאה רגישה מאוד לאבק ולכלוך, דבר הגורם לתפקוד לקוי, אם בכלל. כעת, עם הכרזת דגמי ה - 2018, הוכרז כי העניין סודר באמצעות מעין ממברנת סיליקון שמכסה את המנגנון של המקלדת. יופי, אבל לא לבעלי הדגמים הבעייתיים. http://m.ynet.co.il/Articles/5312142
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 10K ורציתי עצה בנוגע לטכנולוגיה ולחברה של המעבד האם כדאי סנטרינו, NAPA, AMD או משהו אחר? האם רק AMD תומכים ב64 ביט? (כי אם כן אני רוצה להיות מוכן למערכת ההפעלה ויסטה שתצא בעתיד) תודה!
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי לכולם: ) יש לי כמה חלקי מחשב, אז אני רוצה לקנות רק חלק מ המחשב, הנה מה ש אני צריך: מעבד לוח אם 256 DDR דיסק קשיח 40 GB DVD WRITER ספק כוח מארז מקלדת עכבר מסך LCD המחיר הכולל עד 5000 אלף, תודה מראש לכל מי שיעזור לי אני צריך שיעבוד מהר, כרטי מסך יש לי, וזיכרון גם יש לי, אני צריך אותו סתם שיהיה מחשב טוב בבית
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הנה עוד פרטים על הנייד הזה: http://www.laptopshop.co.uk/samsung-q25_hxc_738-laptop-2-n2.htm ממש חשוב לי שתעזרו לי זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לסטודנט . כשהדגשים הם על זמן בטריה ארוך . משקל מה שפחות עד שלוש קילו למררות שרצוי אזור ה 2קילו. לפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי הארד דיסק באזור ה 160 ג'יגה 5400 RPM וצורב DVD תוספות שיכולות להיות מועילות כגון מצלמה בלוטוט וקורא כרטיסי זיכרון יתקבלו בברכה כשקורא כרטיסים הכי פחות הכרחי לגבי גודל מסך אני לא ממש בטוח אבל אם אפשרי לקבל אופציה גם לגביי 15.4 וגם לגביי 14.1 זה יהיה נחמד.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום.... אבא שלי מעוניין במחשב עריכת וידאו חדש, המחשב מיועד לעריכה מקצועית, של אירועים ועליו לבצע פעולות במהירות מרבית. חשבתי בכיוון של 6600 ו2 ג'יגה זיכרון, אין צורך בכרטיס מסך מטורף. אם אפשר לבקש לכלול בתקציב כרטיס עריכה dvstorm 2, בנוסף למינימום 500 ג'יגה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. בנוסף חשבתי על כונן רפטור קטן למערכת הפעלה. שני צורבי דיוידי איכותיים, מסך lcd 19" וציוד היקפי, רמקולי קריאטיב פשוטים יספיקו. במידה ואין אפשרות להכניס את כל הנ"ל בתקציב, אפשר לחרוג בכמה אלפים, עד מגבלה של 15 ש"ח. תודה רבה, דוד.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן אחרי סקר ארוך ומקיף אני מוצא את עצמי יותר מבולבל מאשר עם תשובות, אשמח לקבל את עזרתכם. הדרישות מהמחשב: - תקציב - עד 4,500 ש"ח. - שימושיים כלליים - צפיה בסרטים, אינטרנט וקצת אופיס [לא משחקים] - גודל - 13" או 14" בלבד - מסך מט - חיי סוללה של 3 שעות ומעלה - דרייברים ל-XP אלו דרישות קריטיות עבורי, בשאר הנושאים אני גמיש. האם יש חיה כזו, בתקציב הזה? רוב תודות
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מפרט המחשב:בקישור למטה קישור למפרט באתר אחר:1: http://www.shopping.hp.com/en_US/hom...us-Notebook-PC ויש את השני שאותו אפשר לבנות בעצמיhttp://www.shopping.hp.com/en_US/hom...00-Notebook-PC הינה איך אני רוצה את שני: Windows 8 64 AMD Quad-Core A8-4500M (3.0GHz/2.1GHz, 4MB L2 Cache) 2GB AMD Radeon HD 7670M Discrete-Class Graphics 8GB 1600MHz DDR3 System Memory (2 Dimm) 640GB 5400RPM Hard Drive Microsoft Office Trial No additional security software 6 Cell Lithium Ion Battery 15.6-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support HP TrueVision HD Webcam with integrated dual array digital microphone 802.1…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC וNAS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אולי איזה מקלדת HTPC, או שאפילו אפשר להשתמש באיזה אפליקציה לגלאקסי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני יפרט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 עדיף כמה שיותר שקט…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-