ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
מפרט טכני: יצרן: PROVIEW מסך: 19" אינטש סוג: מסך רחב 16:9 רזולוציה מקסימלית: 1440X900 צבעים: 16.2 מיליון זמן תגובה: 5ms בהירות: 300cd/m² ניגודיות: 800:1 גודל נקודה: 0.285mm מה דעתכם בעלות של 200 דולר לשימוש של צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב קניתי אותו לפני כמה ימים עכשיו בטעות באמצע ההתקנה של הווינדוס שכחתי בכלל להטעין תסוללה, אז המחשב נכבה וגרם לכשל בהתקנה, עכשיו אי אפשר להתקין בכלל ויסטה יש אפשרות להתקין ווינדוס XP? בלי לשלוח את זה למעבדה חזרה, כי זה ממש יקח זמן עכשיו עד שיחזירו לי אותו תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום בבקשה תיתנו מפרט מחשב חזק... למשחקים במחיר זה .. כולל: מדפסת מסך-(משהו פשוט 17") ומקלדת+עכבר צורב וכ-מסך חזק.. תודה רבה לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים, לגלישה וירוץ מהר גם כשיש תוכנות כמו אייסיקיו או אימיול ברקע אני רוצה שהוא יהיה חיית אוברקלוק ! ! ! ! ! ! ! אני מתכוון שאני ממש ארגיש שינויים גדולים ממצב סטוק אני לא צריך מסך, אלא אם כן יש לכם המלצה למסך דק 17" טוב בפחות מ- 1500 שקל אני רוצה הארדיסק נחמד 160G לא צריך לשלם הרכבה/התקנת ווינדוס תודה ! ! ! ! !
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט בסכום של 4,000 (רצוי מאוד ללא חריגות ) אני לא גיימר, יכול להיות שאני אעשה OC, עדיין לא יודע. אין צורך בכרטיס מסך יקר - אלא רק כזה שיהיה בעל חיבור DVI, מארז- אני נעול על P150 של אנטק. אין צורך במסך (יש בבעלותי VIEWSONIC VP930) מה מומלץ? בתודה!
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, מה אתם אומרים על המפרט הבא בשביל שימוש ביתי (בלי משחקים/תוכנות רק תמונות, אינטרנט... ): + לוח אם אינטל Intel Desktop Board DG31PR PEARL CREEK + מעבד : Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 4MB Cach FSB 1333 + זיכרון פנימי : kingston DDR2 800Mhz CL5 KVR800D2N5/2G + דיסק קשיח : WD 320GB WD3201ABYS SATA RAID + תקליטור :צורב די וי די LightScribe X18 ASUS 2014L1T + כרטיס מסך : Geforce 7200GS 256MB + מארז : HEC CI-6A19B-400 + PS 400W + תוספת קירור Zalman CNPS7000Al OEM + כרטיס קול : HD Audio - Realtek ALC888 + כרטיס רשת : Realtek RTL8111-GR Gigabit LAN Controller הציע לי כזה במשהו כמו 1900 ש"ח, מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כפי שציינתי אני זקוק למחשב בעל מקסימום כח עיבוד,רצוי מאוד 4 ליבות , אין צורך בכרטיס מסך מעבר למשהו onboard , 2 גיגה זיכרון יספיקו. המסך צריך להיות סביר ולא מעבר לכך, בכדי להשקיע את מרב התקציב במעבד ולוח האם. התקציב כולל בתוכו גם WINXP חוקי תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה עומד לקנות לפטופ שמגיע באופן בסיסי עם חצי ג'יגה זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz. יש לי stick זיכרון ממחשב נייד Fujitsu, חצי ג'יגה DDR2 במהירות 533Mhz. השאלות שלי הן האם זה בכלל אפשרי ? יש סיכוי שהזיכרון לא יתאים ? המחשב יעבוד ככה ? אם כן, האם זה יהיה עדיף על להשאיר אותו פשוט עם החצי ג'יגה המקורי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מי מכיר חנות כמו וואלה ואלה שמוכרים מחשבים בנורא זול אני צריך מחשב הכולל מעבד לוח אם (שיהיה כרטיס רשת) זכרון הארד דיסק סידירום כרטיס מסך (עדיף שיהיה עם הלוח אם) ומארז אם יש משהו מוואלה או מחנות אחרת כמה שיותר זול יש את המציאון בKSP של חלקים ישנים וזולים אם אפשרי להרכיב משם משהו אז תודה וחשוב מאוד זול התקציב הוא עד 1000 הכי מקסימום זה 1500 אבל חשוב להזכיר שהמחשב צריך את החלקים הכי זולים שאפשר להשיג לא חשובים שיהיו טובים שיהיה פשוט מחשב אם אתם שואלים למה? אז ככה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המפרט הוא רק לפריטים בכותרת .. אם אפשר להוריד דגש כמה שניתן בנוגע להארד דיסק
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט. מעבדי אינטל Core i7 3930K BOX מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 כרטיס מסך Gigabyte GTX690 4GB GDDR5 Retail ספק Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU מארז יש לי-LEVE 10GT FULL ארדסיק יש לי-TIB2 SATA2 מחיר לא יפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר (לכוון ל3000-4000 אם זה ריאלי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בפרימייר (1080p) - אני עורך כתחביב ולא חייב משהו ממש מקצועי. צריך שהמחשב יוכל לערוך בצורה חלקה ובלי להתחמם ולהיתקע, גם אם זמני הטעינה יהיו יחסית איטיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מעבד QX9650 והייתי רוצה להתאים לו לוח אם , זיכרון , מארז ,ספק ואולי גם דיסק קשיח ... אני רוצה להעביר למפרט כרטיס מסך 9600GT שקניתי לא מזמן ודיסק קשיח של 250GB שעובד ב-SATA 1 אז חשוב שהלוח אם יתמוך גם ב-SATA 1 . אני מעדיף לא להשקיע הרבה עכשיו אבל שהלוח אם יאפשר לי להתקדם בעתיד . אני מניח ש-2000 ש"ח זה המקסימום שלי.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית, עם אפשרות כמובן לשחק במשחקים סבירים. בגלל שהמחשב יהיה מיועד בעיקר לסרטים-רצוי שיהיה כונן HDD גדול - משהו כמו 320 ג'יגה(אם אפשרי בלי פגיעה במעבד/לוח אם - 500 ג'יגה), ושהכרטיס מסך (המובנה?) על הלוח אם יתמוך בסרטים באיכות גבוהה,וכמובן שיהיו לו אופציות עתידיות. אני חושב שעדיף ללכת על מערכת INTEL כי היא פשוט יותר חזקה- אבל תקנו אותי אם אני טועה. בקיצור - לתכלס-מה צריך: מעבד. לוח אם תומך HD ואפשרויות עתידיות. זיכרון 2 ג'יגה תואם כמובן ל לוח אם... HDD 320-500 ג'יגה. צורב DVD אמין וטוב. מארז + ספק תואמים. עדיף מ TMS כי הוא גר בצפון. תודה רבה לכל העונים...
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה כרגע אני שוקל לשדרג את המחשב שלי... (אז ככה אני יכול לשדרג לAM2 אבל אני לא יודע אם הBT יכנס לי לבורד בלי להפריע ללוח אם) אז חשבתי על משהו כזה...מעבד אופטרון 170 עולה משהו כמו 1000 שקל וזיכרון -כאן יש 2 אפשרויות...למכור את שלי ב600 ככה...ולקנות זיכרון 2X1GB (חשבתי על NS של GSKILL, או שמישהו יציע משהו אחר...אגב איך הם בOC?) או להוסיף עוד 2X512 משהו ברמה שלי ולבסוף לקבל קונפיגרציה של 4X512 אבל אז הבנתי שאין לי מצב לאוברקלוק... בנתיים זה ככה : מעבד +זיכרון חדש = 2300 מעבד + זיכרון יד שניה = 1600 בכל מקרה אני רוצה להחליף את המאורר של הספק..(הוא הגורם ל"רעש" שיש לי מהמחשב...למאורר של AeroCool StreamLiner 140MM ואולי גם לקנות כזה לBT...) בקשר למאוררים כרגע יש 3- מעבד, ספק…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מחיר 4וחצי - 5 אלף בלי: מסך צורב וכונן משמש בעיקר למשחקים(שיהיה חזק למשחקים) אינטרנט וגרפיקה קצת.. ועכשיו שאלה אחרת אני אוכל לקחת מהמחשב הישן שלי את הזיכרון 512 RAM ולהוסיף לחדש? תודה
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היש הבדל בין Core Dou לבין Core 2 Dou במחשבים ניידים או שמדובר באותו מעבד? Core Dou T2250 הוא מעבד טוב?? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=176&scat=332&tcat=
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרטים הבאים, איזה מהם עדיף? איזה זיכרון עדיף? מפרט 1 מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד:INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם:ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון:KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 צורב DVD:SAMSUNG SH-S222ABLK x22 IDE BLACK כמות: 2 אחריות: שנה. מחיר: ₪140 מארז:ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מערכות הפעלה:WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM למכירה עם מחשב חדש בלבד ! מחיר: ₪567 קרור למארז:GLACIALTECH 120mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT12025-HDLA1 אחריות: שנה. מחיר: ₪40 דיס…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. חשוב שיהיה מארז גדול,נוח,מאוורר ובעל מקום לתוספת דיסקים עתידית. דיסק קשיח - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים כנראה - Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB לוח אם - חשבתי על Asus P5Q או GIGABYTE GA-EP43-DS3L מה דעתכם ? ומה ההבדל בינהם ? מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 צורב -SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - מבקש המלצה עד 1300 ש"ח כרטיס מסך - מבקש המלצות לא סגור על כל נושא המארז,ספק כח, מאוורים - איך משיגים מחשב שקט ? (מוכן להתפשר גם על חלק מרכיבי המחשב במידת הצורך) אין צורך במקלדת ,עכבר ורמקולים. במידה ובלוח האם יש כרטיס קול מובנה הוא יספק אותי. כאמור בכותרת אין שימוש ב- OC . מבחינת התקציב 6000 כולל מסך זה הגבול ואין לי לצער…
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתכנן לסלון HTPC שיוכל לנגן סרטי 720P ו-1080P אבל ארצה גם שיוכל להריץ משחקי ספורט עכשוויים (pro 11 NBA2k11) ועתידיים. אם אפשר בתקציב הנוכחי ארצה גם להוסיף מקלדת מיני מומלצת ורמקולים 5.1 שאפשר יהיה לשמוע בהם גם מוזיקה ללא עיוותים.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי קצת מזדקן ואני רוצה להחליף אותו במחשב חדש (הוא בן 3 ובמקור נבנה למשתמשים פשוטים שלא צריכים מחשב חזק; השדרוג שלו לא היה קל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם נדרש, אני אוסיף עוד בין 500 ל1000 שקל, אבל זה לא מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב- חדשים לצד מעט ישנים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מצויין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Overw…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
תקציב בכותרת שימושי המחשב: אנטרנט בעיקר. אני לא גיימר אבל מעוניין בהרצה סבירה של משחקים לא רצחניים (GTA) יש לי תקציב יפה כי אני רוצה מחשב טוב ובעיקר אמין, וגם שישאר כזה 5 שנים קדימה מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1040 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מחיר: ₪434 מארז: Raidmax Viper Bottom design PS, USB 3.0, Filters, Side Window, 120X2 Front & Back Black כמות: 1 - מחיר: ₪284 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-620W Active PFC כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extre…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-