ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
מעבד ATOM למחשב נייח? כאילו, רק לי זה נראה מפרט דמיקולו?! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חדש בפורום ורציתי את דעתכם לגבי המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/31yexwzc אני מחפש בעיקרון מחשב שיוכל לעמוד בהרבה מאוד לחץ(בניית אתרים,גראפיקה,מוזיקה,טאבים של כרום ופיירפוקס) כמו כן את רוב המשחקים אני משחק באקסבוקס, אבל יהיה נחמד שתהיה לי את האופציה לשחק גם במשחקי אסטרטגיה מדי פעם, אז כרטיס מסך מטורף זה לא השיקול העיקרי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קודם כול שלום לכולם מקווה שאתם יכולים לעזור לי קצת אז הנה המפרט Intel Core2 Duo E6300 GIGABYTE - GA-965P-DS3 Kingston DDR2 1024MB 667MHZ x2 GeForce7900GT 256MB Leadtek WD2000JS Western Digital SATA 2 מארז עם ספק 500W + מאוורר נוסף מסך וצורב לא צריך אני מביא אותם מהמחשב הנוכחי אתם חושבים שאפשר לשנות משהו לדגם אחר שיהיה יותר זול? או משהו באותו מחיר ויותר יעיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מטרת המחשב: עריכה גרפית, אינטרנט וצפיה בסרטים. לא נדרש ציוד היקפי . אין לי העדפה לחברה כלשהי, רק שיעמוד במטרות. לא מפריע לי העיצוב או הקירור. לא מעוניין במערכת הפעלה, המחשב יורכב במעבדת החנות (KSP חיפה) ומערכת ההפעלה תותקן עלידי. המחשב לא מתוכנן לעבור OC .
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף מספר חלקים (חדשים כמובן) למחשב נייד. 1 עוד 256 מגה זכרון 2. כרטיס רש אלחוטי (בנוסף לרגיל) 3. כונן 1.44 מישהו יודע כמה עולה כל חלק כזה למחשב נייד של HP ? (דגם 4523 אם זה משנה...) והאם הוספת של הרכיבים אמורה לפגוע באחריות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך:sparkle gtx660 2gb נמצא אצלי 1 חודש עובד מצוין ויש עליו אחריות 3 שנים מוכר בגלל חוסר בשימוש כמה הוא שווה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? :-\ מארז antec gaming 300 לוח ga-ep45-ud3l מעבד 3.00gh 6mb core 2 duo e8400 intel זכרון reaper ocz 2X2gb ddr2 800mhz דיסק קשיח 500gb sata2 16mb seagate כרטיס מסך nividia 9800 gt 512 ram תודה .
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התייעצתי כאן בפורום למחשב לסטודנט ולבסוף נסגרנו על דגם הטאץ' של HP, שלמרות איכות המסך הירודה וחסרונותיו הוא הדבר שהכי יתאים לי ללימודים. הגיע הזמן לבצע את הקניה. יש שני סוגים של מחשבים. יש את הדגם הישן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהמחיר שלו ירד ובגדול לסביבות ה4300 ויש את הדגם החדש של המולטי טאץ' http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7126 החדש מגרד מלמעלה את החמש אלף שקל. עכשיו - ההבדלים: המולטיטאץ' קיים רק בדגם החדש, הוא לא מעניין אותי כל כך מלבד העובדה שכידוע בעולם המחשבים ככל שזה חדש יותר יש בזה פחות באגים. ההבדל היחיד שאני רואה במפרטים הוא ההרד דיסק שלא משנה לי כל כך ההבדל, וההבדל בזכרון הפנימי, כשבחדש יש רק שני ג'יגה ובי…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤657 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤571 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD2900XT 512MB HDMI PCIe ¤2252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28290 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD ¤189 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-212BK מארז ללא ספק Thermaltake Eureka Aluminum ¤837 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VC8000SWA ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤656 http://sky…
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בעיקר לצפייה בסרטי HD. אני מתלבט בין שניים: 1. HP dv5t 2. Dell Studio 15 מה לדעתכם עדיף? ואם אפשר בבקשה חוות דעת מפורטות ולא סתם להגיד "לא HP"
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, הינה המפרט של המחשב שלי לוח אם: asus m2n-tvm מעבד: AMD ATHLON X2 4400 2.21GHZ צורב: OPTIARC 20X 7200S SATA דיסק קשיח: hitachi 160gb כרטיס מסך:LEADTEK PX 6800 GS 256MB GDDR3 מארז: סטנדרת ספק כוח:HEC-3004R-TF 300W זיכרון: 2GB 667MHZ מסך: LG FLATRON W2042T(רזולוצייה מקסימלית:1680על 1050 פיקסלים) אני רוצה להפוך את המחשב שיפעיל כול משחק ושיעלה בין 700-600 ש''ח (ואם אפשר גם לכתוב את הדגמים)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תקציב בין 2300 ל3000 שקל סרטים אופיס ואינטרנט בעיקר כן מסך 19 +רמקולים +עכבר ומקלדת לא צריך כונן דיסקטים ולא כרטיס קול איכותי לא עדיף מארז קטן ושקט לא הם יתקינו לבד המטרות שלהם במחשב הם לצרכים יחסית קלים אז עדיף לנסות להכניס ציוד עיקפי על חשבון מעבד זיכרון וכרטיס מסך חלשים יותר כן רוצה שיהיה להם אפשרות לנגן סירטי FHD ויהיה נחמד אם המחשב יצליח להפעיל כמה משחקים סביר חשוב ואני חושב שאם מפרט יחסית חלש הוא גם יצא שקט גם ככה בקיצור לא מאווררי ענק ושיתוכנן בלי צורך באוורור מסיבי או ספק שמשמיע קול של טרקטור לא המחשב לא מתוכנן למשחקים אבל אם יפעיל משחקים מסוימים יהיה נחמד טוב אז ככה כמו שכבר רשמתי המחשב למטרות קלות צריך ציוד עיקפי -עכבר מקלדת רמקולים ומסך…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רבותיי, שלום רב! בבעלותי מחשב של asus מסדרת eee pc מדגם 1015pn. למחשב מעבד כפול ליבה מסוג Intel Atom CPU N570 1.66GHz. בנוסף לכרטיס המסך הבסיסי Intel Graphics Media Accelerator 3150 ישנו גם כרטיס מתקדם יותר מסוג NVIDIA ION. חברה שלי סטודנטית, היא משתמשת בו כבר שנה. המחשב בגודל 10", קטן ונוח לשים בתיק ועל השולחן של הכיסא במכללה. עברה שנה והגיע הזמן שחברה שלי תקנה לה מחשב. ממה שזכור לי, כל העסק עלה לי בסביבות ה-1,600 שח קנייה + משלוח + חריטה של עברית. היום אני רואה שאפשר לקנות בארץ את המחשב ב 1500-2000 למרות שבכללי קשה למצוא לקנייה את הדגם הזה ספציפית. בכל מקרה שאלתי היא כזאת, 1)בכמה אוכל למכור לה את המחשב? (לשם השאלה עזבו שהיא חברה, בכמה אפשר למכור את המחשב בתור יד שנייה?)…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש (אמנם נייד, אבל השאלה היא כללית) שישמש בעיקר לתכנות. התקציב וההיצע בשוק הביא אותי להתלבטות: האם ללכת על מעבד חלש יותר - i7-3517u ולצייד את המערכת בכונן SSD. או ללכת על מעבד חזק יותר - i7-3537u וללכת על כונן מהסוג ישן. מבחינתי נפח הכונן הוא לא פונקציה כי יש לי כונן חיצוני. מבחינת הפרשי ביצועים - תכנות ושימוש שוטף לסרטים תוכנות ואינטרנט. איזה אופציה אמורה לתת לי ביצועים טובים יותר?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ללא מאווררים,מעדיף קטן ככל האפשר. חשוב להיות שתיהיה תמיכה ב4K עם HDR אז אני משער שאצטרך מעבד לפחות i5 מדור 8. 8 GB RAM יספיקו ,כונן SSD קטן (מערכת לינוקס). אודה להמלצות היות ולא מצאתי לוחות או מעבדים שיכולים לעבוד עם קירור פסיבי.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש פה.. אני רוצה לבנות לי איזה מפרט עם תקציב של 2900+- בלי מסך למשחקים ושיעבוד סבבה לאינטרנט.. לוח אם- מחפש משהו שיתאים לathlon 3500+ (יש מצב שאני במקום את ה 3200+) מעבד- ^ זכרון- לא חשבתי על חברה אבל אני רוצה 512MB 533MHZ.. כרטיס מסך- אני מחפש משהו עוד לא חשבתי ואני פתוח להצעות אם יש למישהו..
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים !!! אני כבר כמה ימים שובר את הראש בניסיון להרכיב מפרט מחשב חדש. התקציב הוא כמו שרשמתי 3800 ש"ח גג וגם זה בלחץ. המחשב בעיקרון מיועד להכל , אינטרנט , שירים , סרטים , אופיס וקצת משחקים אני צריך מחשב קומפלט , מעבד+לוח+זיכרון+דיסקשיח+צורב+מארז+מסך 19" LCD .. קצת מוגזם , ואני באמת שובר את הראש כבר כמה ימים בניסיון להרכיב מחשב בתקציב הזה.. מבוסס אינטל , לא רוצה AMD ולא פנטיום E2xxx. אז חשבתי על המפרט הבא: Intel C2D E4400 Gigabyte P35C-S3 (אין לי מושג מה ההבדלים בין ה-Rev 1.x לבין ה-2.0 ..) למישהו יש מושג?? זיכרון 2x1GB OCZ PC2-6400 800Mhz 2GB Dual System Elite OCZ2SE8002GK דיסקשיח WD1600AAJS מארז Compucase 6C28 כולל ספק HEC 300W צורב LiteOn LH-20A1P (SAT…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שום לכולם, זקוק לעצתכם, מחפש נייד עם הפיצ'רים הבאים: מקלדת מוארת 15 אינץ עדיפות ל רזלוציה fullhd ssd לפחות 8 GB זכרון. מעבד I7 מקלדת מלאה ( כולל numpad) שימושים כלליים הרבה vm ומעבדות הדורשות ram וHD מהיר. מהבדיקות שערכתי הנייד האולטימטיבי הוא ux51vz של אסוס. זמין כיום רק בקנדה ובארה"ב במידה ואני יעשה משלוח לאחר שקלול מע"מ משלוח ועמלת שילוח אני מגיע סביב ה 7 וחצי כשהוא נמכר בקנדה ב5600. השאלה האם אני יכול להשיג נייד עם מפרט דומה בארץ סביב ה 6K ? אשמח מישהו יוכל להציע חלופה הכוללת אפילו נייד אם אופציית החלפת HD ל SSD ,המשקל לא משחק תפקיד. תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב PC המיועד בעיקר לעריכת וידיאו HD מולטימדייה ותוכנותREALTIME אני טסה לארה"ב בחודש הקרוב ומעונינת לרכוש שם את החלקים ולאחר מכן מעונינת בעזרה (בתשלום) לחבר את הכל למארז קטן ככל האפשר. הצרכים כאמור עריכת וידיאו לוידיאו ברמה גבוהה (hd) עריכת סאונד,וגארפיקה. אני רוצה מחשב חזק במיוחד שירוץ חלק. האם המחירים לחלקי מחשב בארה"ב זולים יותר? והיכן? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בשביל ההורים בתקציב של 4000-5000 13 או 14 אינץ' בינתיים ראיתי את האופציות הבאות: VOSTRO 1310 VOSTRO 1320 SL300 SL400 M1330 T400 Acer Aspire TimeLine AS3810T-944G32n LG E310 איזה כדאי לקחת לדעתכם?? יש המלצות נוספות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.. מכוון ל4K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להציע אם ההבדל קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת מוסיקה, מעט פיתוח תכנה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/abelton, תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900, וטלויזיה 1920X1080 ייתכן שאשדרג מסך בשלב יותר מאוחר …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה המפרט הזה שווה? (ללא מסך או כל ציוד היקפי, רק המארז) מארז antec p183 מעבד i5 760 זיכרון 4ג'יגה G.Skill סדרת Ripjaws עם צלעות קירור 1600MHz כ. מסך g-force 9600gt לוח אם asus p7 ספק כח SeaSonic-620W Modular 80+ Bronze
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב שני כרטיסי GeForce 7600GT שברצוני לשדרג למשהו חזק יותר ומחפש המלצות. לבינתיים אין שימוש ספציפי כזה או אחר פשוט מחפש להשתדרג גם עקב כך שהכרטיס הנוכחי עושה בעיות בעדכונים וגם נוטה להתחמם יתר על המידה. אני מחפש המלצות לכרטיס חזק שיעמוד בעומסים שונים. כמו כן אשמח גם אם תוכלו להמליץ איפה עוד אולי כדאי להשתדרג יחד עם הכרטיס מסך ככה שהמחשב יעבוד ברמה טובה המפרט של המחשב הוא: 2 processors running - Intel® Pentium® D CPU 3.20GHz 1.00 GB RAM תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים "גדולים" כמו מיינקרפט, עבודה משרדית הכוללת עבודה בריבוי חלונות ובקבצים גדולים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך לפחות 15 אינץ' בשני המחשבים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-