עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. רציתי לדעת באיזה רכיב הכי כדאי להשקיע בשביל מחשב לצרכים שלי: עיבוד וידאו + פוטושופ 2. צריך מפרט מבוסס קונרו שיעמוד בדרישות. תודה!

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  2. יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. אורח avi_miz
    Started by אורח avi_miz,

אני צריך עזרה בקניית מחשב בתקציב של 6350 שקל ללא מסך המחשב שצריך להיות מיועד בעיקרון למשחקים

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... יש לי כבר שני הארדיסקים של מקסטור 120GB , ספק של inspire 600W מארז וצורבים...אני רוצה לקנות מעבד E6300 של אנטל זכרונות של PQI 2*1GB וכרטיס מסך פשוט... ואני צריך להתאים להרדסקים שהם sata1 לוח אם שיאפשר חיבורם ב- RAID-0 .... איזה מסדרת P5B של ASUS מתאים וטוב שיתאים לי ביצועים ברמה גבוהה? P5B-E / P5B_DELUXE ? למה רק אלה? כי chipset p965 ICH8R..... מה כדאי? איזה מתאים? למה?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by ofek77,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים אולי עריכת וידאו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למישחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920:1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? חדשים, מלחמה,יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. חטיבת הביניים הזמינה ברכישה כוללת מחשב HP מבוסס i3-5010U מסדרה 430, צג "13 - ב-2500 ש"ח, כשהבונוס הם אופיס 2013 ותמיכה קבועה של טכנאי בית-הספר: hp ids uma i3-5010u 430 base nb pc מטעמי תקציב שוקל לרכוש מחשב מהשנה מבוסס Celleron N2840, ורק 2GB RAM, עם צג "14 ב-1200ש"ח: Dell Inspiron 3451 IN-RD01-8691 HP 240 G3 L8A17ES 1) עד כמה המחשב עשוי להיות יותר איטי וחלילה לבאס את הילד (או שאולי דוקא עוד אינצ' מסך מפצה)? 2) האם ניתן להרחיב זיכרון -4GB?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. שלום רב, אנא עזרו להרכבת מחשב עבור סטודנטית לעיצוב גרפי, כזה שיפעיל בצורה מיטבית את Adobe Creative Suite 5, בעל אופק שדרוג, וכן הרצת משחקים חדשים עד כמה שאפשר. תקציב: 2,500-4,000 לא חייבים לנצל את כל התקציב, אבל גם לא לחסוך בקיצוניות. שימושי המחשב: שימוש כבד בתוכנות גרפיות (Adobe CS5, שרטוט, תלת-מימד וכו') וגם שימושים אחרים עם גרפיקה (משחקים, וידאו HD וכו') ברמה מקצועית גבוהה מאוד לשימוש פרטי, אבל לא תחנת עבודה מפלצתית ברמה מסחרית. כרגע המחשב יחובר למסך 20", אבל שיתאים בעתיד להריץ גרפיקה חלקה לפחות על מסך 24" ברזולוציה טבעית. לא נדרש ציוד הקפי. במפרט יש לכלול את כל הרכיבים הנמצאים בתוך המחשב. חשיבות השקט בסולם 1-10 היא 8. לא מתכונן OC. צריך לכלול הרכבה ובדיקה בחנות, לא נד…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by hvc,

ללא מסך. ללא כונן תקליטורים/צורב. פנטיום 4. מיועד בעיקר לכתיבה ושמירת הקלטות של שיעורים.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. הזמנתי מחשב עם מעבד P8600 אבל בחנות רצו לתת לי את אותו דגם אבל עם T9300 שלכאורה לפי המספר הוא יותר טוב. ראיתי של-T9300 יש 6MB זכרון CACHE שזה כפול מהשני אבל ה-FSB שלו הוא 800HZ במקום 1066HZ שיש ל-P8600. המעבד הזה מוצע לי ללא הבדל במחיר, האם לקחת?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. תודה כבר קיבלתי תשובה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by HTL,

סבבה תודה אני אבחר אחת משתי המפרטים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. שלום לכולם, זה מה שהרכבתי. האם שווה בכלל להשקיע בכרטיס קול? זהו מחשב לשימוש מעורבב אני לא הכי גיימר יותר לצפות בסרטים ולמשוע מוזיקה אבל זה לא אומר שלא משחק. איך זה נראה לכם? מה שאני לא יודע לבחור זה ספק כח ומארז. מעבד - 980 ש''ח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם - 555 ש''ח P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרון - 240ש''ח 2GB Kingston Value כרטיס מסך - 860ש''ח 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח - 299 ש''ח 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס קול - 290 ש''ח Creative X-Fi Xtreme Audio - 1 Year Warranty צורב - 150 ש''ח DVD±RW GSA-H55NB x20

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Classify,

לא הצלחתי להתקים את הדברים הבאים: PCI Simple Communications Controller unknown device מישהו יכול להגיד לי איזה מהדרריבירים מתקינים אותם: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_3450&os=W764&osl=en&catid=&impid= והתקנתי את הקורא טביעות אצבע אבל אין לי את האופציה בקונטרול פנל להפעיל אותו, מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by LironMat,

שלום=] חיפשתי קצת ומצאתי מפרט שלדעתי עם קצת שידרוגים יהיה מצוין ובמחיר נמוך משאר ההצעות. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3189931 כמובן אני ישדרג ללוח אם של ASUS, יעלה זיכרון ל2GB במהירות 800 ויקנה כרטיס גרפי מתאים(עד 400 שקל) אבל הסה"כ יוצא זול משמעותית משאר המחשבים ואם אני מבינה נכון הוא גם מתאים להרצת משחקים בעלי דרישות גבוהות לא? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by aviiel,

אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  16. תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by dorbarnea,

אהלן, רציתי לדעת מה הsocket או המעבד הנמכר ביותר והכי משתלם שיש היום בשוק... בנוסף אני ישמח לקבל גם שמות של motherboards .. בנוסף מה הmb של הכונן קשיח הנורמלי של היום, והגודל הנורמלי להארד דיסק של pc "3.5\"2.5| תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by kobibo,

המחשב מיועד בעיקרו לעבודת אופיס ואינטרנט,קצת משחקים לילדים קטנים. אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, מכיוון שאת המחשב הנוכחי שלי (מפרט מימין) אני מעביר לאחותי אני אמור לקבל מחשב חדש. המחשב מיועד כמובן למשחקים כבדים, אני מתכנן לעשות לו OC וכמובן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקר. אין לי צורך בציוד היקפי+מסך. גודל המסך שיחובר למחשב הוא 22" רחב. אני מקווה להשיג כמה שיותר ביצועים גבוהים עם המחשב כך שגם יהיה שקט אבל לא ברמה שתפגע בביצועים. תודה רבה למי שיוכל להרכיב לי מפרט שיענה על הדרישות שלי, אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה הכרחי. עדיפות לחנויות מאיזור המרכז.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by lamer4ever,

אהלן! אני צריך עזרה עם בחירת מחשב נייד, אני קונה אותו בארה"ב והתקציב הוא עד 1200$ מחפש משהו שהוא לא מכונת משחקים אלא משהו יותר נייד(THIN AND LIGHT) אך שעדיין יהיו לו ביצועים, שאולי אני אוכל אפילו להקרין סרטים בHD כדי להיות יותר ספציפיים- גודל מסך באיזור ה15" משקל עד2.5-3 קילו מהם הדגמים שעונים לתחום הזה של חברות דל, HP,לנובו, טושיבה ומה ההבדל בין החברות? האם יש משהו עסיסי באופק בעולם הניידים ששווה לחכות לו אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by ViPeRT,

יש לי תקציב של 1500 ש"ח למחשב שיעשה את העבודה - אני צריך לעבודה באינטרנט, שמיעת מוזיקה דיבור עם אנשים... לא משהו שמעמיס. מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב כזה? בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי CD ופלופי בלי הארד דיסק צריך לוח אם מעבד זכרון RAM תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by pnina,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by matessim,

my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. שלום, מאחר והתקציב שלי מוגבל מידי, כבר הבהירו לי החברים בפורום מוקדם יותר, אני פשוט מתעניין במחשב פשוט, מיד אראה את מה שבוחר\אבחר\מתייעץ-לגביו, וארצה אופציה לשדרג לכרטיס מסך, כנראה שזה יהיה RADEON 4650\70, מטעמי תקציב... אז כרגע מה שראיתי בהתחלה, אך היום כשהייתי בחנות היחס היה מגעיל, זה זה: אינטל ליבה כפולה E5200/E5400 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II ב 1090 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ולכן חיפשתי חלופה, זו: Intel® Pentium® E5200 2.5GHz 800MHZ 2MB LGA775 nVidia® nForce® 630 Chipset 1333MHz VGA , PCIe , C2D 1GB 800MHZ LIfeTime Warranty Samsung/W.D 160GB 7200RPM SATA II On Boar…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים