ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכוון לפתוח את שנת הלימודים בחוג לחשבונאות. אני מחפש מחשב נייד קל וחזק עם סוללה ארוכת טווח. אני עדיין מתלבט בין צג 14/15 אינץ' לצג 12 אינצץ'. הציעו לי לרכוש את ה IBM X-61 TABLET / X-61S, שהרי אני רושם מהר יותר בכתב יד. אני לא יודע אם המחיר מוצדק ואם יתאים לי צג 12 אינץ' ללימודים (בבית יש לי מחשב חדש ככה שאני לא אהיה חייב לעשות עבודת על המחשב הנייד בבית). תודה מראש. שנה טובה, עמרי.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, גרפיקה, ו-OC בקטנה... NZXT ZERO Full Tower Aluminum Corsair HX Series 520W PSU ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Zalman CNPS9700 LED 110MM Fan Plus ZM-STG1 Silver Grease Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400 Seagate Barracuda 320GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Zalman Fatal1ty FC-ZV9 ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail ASUS 52x32x52 CDRW Retail BLACK יש כמה התלבטויות אחרונות, כמו האם לקחת דיסק Raid Edition האם לקחת קירור למעבד TUNIQ TOWER 120MM (יש בארץ?) ו- צורב DVD Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK DVR-212BK- SATA נ.ב. לא מחכה ל-22 בחודש, גם אז משיח לא יבוא...
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, בניתי מפרט למחשב בעיקר למשחקים,אינטרנט,תכנות ויישומים: בכוונה השקעתי יותר בכ. מסך מאשר במעבד כי לפי מה שבדקתי וקראתי יהיה לזה יותר השפעה במשחקים מאשר לשפר מעבד שיש לו פחות השפעה. התקציב בערך 3000 שקל עם קצת חריגה. אשמח אם תגידו מה אתם חושבים לשפר/ או כל דבר אחר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i3 3220 Socket 1155 3MB 3.3Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪580 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪338 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון:…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה שיש לי עכשיו זה : -6400E -DS4 GIGABYTE -ASUS 7900GS סהכ 2800 שח בערך ב3000 שח אני צריך: -ספק -מארז -כ.לכידת וידיאו -זיכרונות טובים לאובר (אם אפשר 2G אם לא אז 1) -קירור איכותי למעבד -משחה טרמית טובה אני מתכוון לעשות אובר למחשב אני צריך שיקליט אות וידיאו (ברמה הכי גבוהה שאפשר במסגרת התקציב) תודה לכם על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רק גרפיקה בלי משחקים בכלל פוטושופ פיירוורקס פלאש כולל הרצת פילטרים כבדים על תמונות האם כדאי לקנות מחשב מותג או שזה סתם לזרוק כסף? תקציב ללא מסך 5000 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, הפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
המחשב שאני רוצה להרכיב הוא לעבודות בווינדווס בלבד תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חזק להרצת מספר תחנות עבודה כאשר אחת מהן אמורה לשמש להרצה של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט. האם שרת עם שני מעבדי xion ו-128GB זיכרון וכרטיס מסך טוב יתאים למשימות האלו ואם לא, אז מה כן?
-
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מארז : CASE EZCOOL H550B BLACK +SIDE FAN 15" REAR120mm Fan NO P.S ספק: 1 p.supply Enermax 500W TOMHAWK /)6PIN+4PIN+24PIN מעבד: cpu Intel 775 E8400 CORE 2DUO 3.0GB 6MB 1333FSB מאורר: fan for 775 GLACIALTEC silence PUSH PIN זיכרון: memory 4GB 2X2G KIT OCZ REAPER CL-5 ddr2 1066mhz דיוידי: dvdrw x24 nec black sata לוח אם: m.board Biostar intel 775 TP I45 1600Fsb DDR2 1066Mhz 1931 7 sound+lan הרד דיסק: hard drive SATA2- 500gb 16mb seagate כרטיס מסך: FX9800gt 1gbddr3 +dual dvi+hdt כרטיס המסך נמצא ברשותי ואני מעוניין להוסיף אותו למפרט לעיל המחשב מיועד למישחקים עם גרפיקה גבוהה לא מעוניין ב OC סה"כ : 3300 המחשב מיועד למישחקים הכי חדשים תודה
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. הבקשה בכותרת. איזה מחשב יספק את הסחורה? הכוונה היא לכרטיס מסך כגון 4650 ו gt 130 / 9600. שיוכל לסחוב משחקים חדשים ברזולוציה סבירה לחלוטין.. באתר ksp נתקלתי בכמה דגמים טובים עם מה שרציתי אבל free dos שזה לא קריטי בשבילי. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאול אנשים שרכשו מחשב נייד של Lenovo בשנה שנתיים האחרונות: האם בדקתם אם הכרטיס האלחוטי שהגיע איתו הוא Intel iwlwifi 5100 AGN שתומך בתקן N? במקרה שלא, והכרטיס שקיבלתם לא תומך בתקן N - האם ביצעתם בדיקה באתר של לנובו לראות האם הוא אמור לתמוך בתקן N ? אודה לכם אם תרשמו איזה דגם יש לכם ועם איזה כרטיס רשת אלחוטי הוא הגיע. בתודה, דן
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב נייד שאוכל ללמוד בעזרתו מחוץ לבית. תפקידו היחיד של המחשב יהיה להציג מסמכים (וורד, פופאר פויינט, אקרובט רידר וכו) כך שהדרישות שלו צריכות להיות דיי מינימאליות, בעצםם הדרישה היחידה היא מסך גדול שיוכל להציג שניים\שלושה דפים במקביל, המשקל וזמן הסוללה פחות קריטים. אני לא מבין בניידים כך שאין לי ממש תקציב סגור, רק אציין שכבר יש לי נייח מצ'וכלל ומאובזר כך שבנייד אני מעדיף לחסוך. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קיבלתי מאחד מאתרי המכירות הצעה אטרקטיבית. אני מתלבט לגבי המסך: TFT. למחשבים המתקדמים יש מסך מבוסס LED. האם הוא פחות איכותי? האם יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? האם יש ניסיון עם מחשבי טושיבה? המחשב הנ"ל מיועד לסטודנט באקדמיה למוסיקה: יחובר לקלידים ויריץ תוכנות לכתיבה ועריכת מוסיקה. חשוב התגובה המהירה בין הקלידים למוצא שמע. קישור למפרט המחשב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=TOSHIBA&AuctionId=7730844
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות מחשב לעסק שכבר נפתח (חנות בגדים) הצורך שלי זה אינטרנט ומלאי בחנות ושלא יהיה ישן מידיי אין לי בעיה גם עם יד שניה רק שההבנה שלי בניידים מעט נמוכה הייתי מעוניין שתיעצו לי ....... על סוגים מסויימים תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מ-TMS מפרט ב2000 ש"ח למשחקים כאשר אני עובד עם מסך 17 אינץ'. כמו כן ברצוני לדעת כמה הבדל יהיה אם אני אגדיל את התקציב ל3000 ש"ח? האם זה יהיה שווה את ההגדלה???
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג (רזולוציה גבוהה ומשחק חלק) עד ה - 3K. מחשב שבתקציב הזה יוכל להחזיק משחקים ברמה של Skyrim וכו'. תודה!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד. מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיו…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי נגנב הנייד מהביית מייד לפני שהפיטבול שלהם תפס את השודד. אני כולי תיקווה שהמחשב ישלם עבור תרותפות לסרטן שיש לגנב. ועכשיו ברצינות אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4500 לטובת אינטרנט סרטים וורד. אני יודע ש 1537 של דל או לנובו (לא סגור על דגם עדיין ), אם ישנה אפשרות ל ASUS אז גם טוב כל המלצה של הפורום המכובד הזה יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב, ואני הייתי רוצה לדעת לאיזו חברה יש תמיכה הכי טובה בארץ ללפטופים שנקנו בחו"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מפרט א': מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M61PM-S2 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO x2 = 2048mb כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6K31 300W מפרט ב': מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 X2 = 2048Mb כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W ההבדל בין שני המפרטים הוא קטן. רציתי לשאול, האם ההחלשה בלוח אם במפרט הראשון על מנת לשדרג את הכרטיס ל8500GT או שמא עדיף שהלוח …
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב אפשר לומר בלתי מוגבל.. רק לא ברמה של הבדיחה הלא מוצלחת של 3 כונני בלו-ריי כמו שעשו בטופיק שלי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים וקלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, עריכה גרפית דו מימדית, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה? מסך (אחד ענק! המחשב ישמש אפילו ברוב הזמן לסרטים!), מקלדת גיימרים, עכבר לייזר, רמקולים (Z-5500), כרטיס טלוויזיה אפילו כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר ולמכור…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חובה זכרונות DDR2 800 הבנתי שזה יהיה באיזור ה 750 800 שקל... המעבד הוא c2d 6300 בערך 1000 שקל מה שאני צריך זה המלצות על: - מארז זול ויפה (לא משהו חללי פשוט שלא יראה זול מידי או מארז של מחשב מ2 דורות קודם) - ספק כוח - אני ממש לא מבין בקטע הזה רק שיהיה אמין לא נראה לי שאני יצטרך יותר מידי מתח אני בטוח לא הולך לעשות SLI או CS.... אם מישהו יוכל להסביר לי ככה על הדרך כמה בערך הספק אני צריך כלומר איך אני יודע אם אני צריך ספק של 400W או 600W... - האם כדאי לקחת לוח אחר במקום הP5B בגלל שאין לו כרטיס גרפי או שעדיף לשים עוד 200 שקל על כרטיס מסך זול? - איזה זכרונות ממומלצים בטווח מחירים של עד 800 שקל? חובה DC, אם יש משהו שבה גם עם קרור אז בכלל על הכיף כיפאק
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-