עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אנא עזרו להרכבת מחשב עבור סטודנטית לעיצוב גרפי, כזה שיפעיל בצורה מיטבית את Adobe Creative Suite 5, בעל אופק שדרוג, וכן הרצת משחקים חדשים עד כמה שאפשר. תקציב: 2,500-4,000 לא חייבים לנצל את כל התקציב, אבל גם לא לחסוך בקיצוניות. שימושי המחשב: שימוש כבד בתוכנות גרפיות (Adobe CS5, שרטוט, תלת-מימד וכו') וגם שימושים אחרים עם גרפיקה (משחקים, וידאו HD וכו') ברמה מקצועית גבוהה מאוד לשימוש פרטי, אבל לא תחנת עבודה מפלצתית ברמה מסחרית. כרגע המחשב יחובר למסך 20", אבל שיתאים בעתיד להריץ גרפיקה חלקה לפחות על מסך 24" ברזולוציה טבעית. לא נדרש ציוד הקפי. במפרט יש לכלול את כל הרכיבים הנמצאים בתוך המחשב. חשיבות השקט בסולם 1-10 היא 8. לא מתכונן OC. צריך לכלול הרכבה ובדיקה בחנות, לא נד…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. שלום, אני שוקלת לרכוש מחשב אולטרא נייד, זול ככל הניתן (1500 שח), אך עם זאת שיהיה טוב, לא יתחמם יותר מדי, ויהיו לו חיי סוללה טובים יחסית.. ההתלבטות כרגע היא הין קומפק, לנובו, ואייסר.. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by igal_nazar,

שלום, ראיתי את הדגם הזה: http://mashav.co.il/hardware/notebook_data.htm#FL494AW בחנות משב מחשבים שבחיפה... המחיר ממש זול... השאלה שלי היא אם אפשר לבטוח בחנות הזאת ואם מישהו התנסה בקנייה מהם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by TALI2011,

מעוניינת בהצעת מחיר שכוללת מפרט למחשב נייח דור 6 חשבתי על משהו כזה: INTEL I7-6700 , כולל מסך , מארז גדול , עד 5000 שח כולל ווינדוס 10 פרופשיונל באנגלית , HDD של 1 טארה , המחשב מיועד לתכנות ולא למשחקים , צריך להיות מהיר , צריך שיהיה לו זיכרון ראם גדול נניח 16 GB , מאווררים שיהיה שקט , שיהיה סוס עבודה ויוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל .

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  5. אני קונה מחר מחשב שאמור לשמש אותי לשנים הקרובות, כך שחשוב להשאיר את המעבד. המחשב ישמש למשחקים אבל גם מולטי טסקינג, ומתוכנן OC. מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5QL-E ¤525 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤432 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב Philips SPD2514BM Black X…

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  6. הזמנתי מחשב עם מעבד P8600 אבל בחנות רצו לתת לי את אותו דגם אבל עם T9300 שלכאורה לפי המספר הוא יותר טוב. ראיתי של-T9300 יש 6MB זכרון CACHE שזה כפול מהשני אבל ה-FSB שלו הוא 800HZ במקום 1066HZ שיש ל-P8600. המעבד הזה מוצע לי ללא הבדל במחיר, האם לקחת?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by bluemail,

למשחקים וסרטים מעבד מרובע HD 250GB ציוד היקפי יש לי

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by aTsury,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחרי כל הסקר שעשיתי נשארתי עם 3 דגמים אפשריים. תחילה אני רוצה לציין כי אני מעוניין במחשב gaming. התקציב שלי הוא 7000-8000 שקל (עד כדי 300 - 400 שקל סטייה). בתיאור המפרטים אני אתייחס רק למעבד/כרטיס מסך/ זיכרון/דיסק קשיח משום ששאר הפרטים בערך זהים עבור כל המחשבים. מפרט ראשון: Dell Inspiron, לא זוכר איזה דגם בדיוק, מעבד Intel Core Duo T2500 2.0Ghz, זיכרון 1024 מגה, כרטיס מסך ati x1400 256mb ודיסק קשיח 80גיגה. מפרט שני: hp DV8371EA, מעבד intel T2400, גיגה זיכרון, כרטיס מסך geforce go 7800 256mb, דיסק קשיח 160 גיגה מפרט שלישי: Acer 5672WLMi, מעבד intel T2300, זיכרון 2 גיגה, כרטיס מסך x1400 512mb, דיסק קשיח 80גיגה... אני לא יכול להחליט, אבל אני…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי עדיפות בין שני המחשבים הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61310ej לבין http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej הבדל המחירים בין השניים הינו 200 ש"ח ה320 מגיע עם 4GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 שנה אחריות ה310 מגיע עם 2GB זיכרון דיסק קשיח 250 ושנתיים אחריות שאר הנתונים שווים הייעוד של המחשב הינו בעיקר אינטרנט . אופיס , סרטים ומשחקים שאלתי היא האם יש משמעות ל 4GB לצרכים הנ"ל והאם עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולהפסיד שנה אחריות אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Pentium D 930 Intel 1230 ש"ח לוח אם- ASUS P5LD2 745ש"ח זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2050 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by dodihob,

מקווה שזה הפוסט האחרון שאפתח ואהיה סגור ומרוצה מהבחירה. (סליחה עקב ריבוי הפוסטים, לא תהליך פשוט רכישת מחשב בתקציב) מה שכן, במשך התהליך קראתי המון ביקורות, הבעיה כי המפרטים בחו"ל שונים, וכמובן גם התקציבים. מטרה: לימודים, הקלדה, צפייה בתכני 1080p וכן הרצה של סרטים על LCD חיצוני, רצוי שההתנהלות והרצה של תכנים תהיה מהירה. גודל מסך: עדיפות ל-13.3, 14 גם אפשרי אך פחות מועדף זמן סוללה: סביר, 5 שעות בפעולות אופיס ללא wifi כונן קשיח: אין דרישה מסויימת לגודל, שיכיל לפחות למערכת הפעלה כונן SSD. כונן dvd: אין צורך מערכת הפעלה: windows 8 אחריות: 3 שנים דגשים נוספים: רצוי מחשב Ultrabook, דק וקל יחסית, דגש על איכות בנייה, עיצוב טוב, שקט ולא חם. תקציב: עד 4K ש"ח, אך עדיפות לתקציב נמוך…

12. Started by 3p,

היי, אני צריך מפרט למשפחה מעוטת יכולת אז כל שקל חשוב פה. יש להם כרגע מחשב בן 5 שנים שהם קיבלו כתרומה שהפסיק לעבוד. יש להם HD של 80GB וצורב DVD. הם משתמשים בו לדברים הפשוטים ביותר, כרטיס מסך OB יספיק להם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  13. 1. התקציב שלי הוא 3200 ש"ח, אבל אני מעדיף לא לנצל את כולו. 2. המחשב ישמש בעיקר לתיכנות בעזרת Visual Studio 2012. אני גם רוצה להריץ משחקים חדשים על המחשב, בעיקר משחקי מרוצים דוגמת Dirt2. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. המחשב צריך להיות אצלי בחדר, אז אני מעדיף שלא יעשה אור ועדיף שיהיה גם שקט 5. עם יש מעבד + לוח אם שמאפשרים לעשות OC פשוט, אני מעוניין. עשיתי פעם כבר OC לכרטיס מסך שלי. 6. מבחינת תוכנות, אני רוצה להשתמש בווינדוס 8 שכבר יש לי על הלפטופ (כשיגיע המחשב בחדש, אני זורק אותו) 7. לא חשובה לי החנות, רק שתהיה בעזור תל אביב 8. אני מתכנן לשדרג אותו לפחות פעם אחת לפני שאני אעבור למחשב חדש בעתיד בנתיים מושך אותי המחשב הזה: http://hwzone.co.il/specslist…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. אז ככה, לכבוד הסמסטר האחרון לתואר החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש.. יש לי את כל הציוד ההקפי שצריך, וגם HD חדש ככה שגם HD לא צריך. עכשיו אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעדיף מחשב שקט ולא עם מיליון מאווררים, וגם לא צריך שיראה מצועצע. (אחרי הARMOR שהיה לי עכשיו אפשר להירגע..) אני ארצה לשחק במשחקים החדשים באיכות לא מתפשרת, אני אוהב לשחק על הגדרות גבוהות ואני לא אוהב שזה מקרטע. וכמובן השאלה הקבועה, האם כדאי לחכות לסוף מרץ (למרות שאני מעדיף את המחשב עכשיו בחופשת סמסטר) למעבדים החדשים? האם לוח P35 יתאים למעבדים העתידיים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  15. אהלן אחרי סקר ארוך ומקיף אני מוצא את עצמי יותר מבולבל מאשר עם תשובות, אשמח לקבל את עזרתכם. הדרישות מהמחשב: - תקציב - עד 4,500 ש"ח. - שימושיים כלליים - צפיה בסרטים, אינטרנט וקצת אופיס [לא משחקים] - גודל - 13" או 14" בלבד - מסך מט - חיי סוללה של 3 שעות ומעלה - דרייברים ל-XP אלו דרישות קריטיות עבורי, בשאר הנושאים אני גמיש. האם יש חיה כזו, בתקציב הזה? רוב תודות

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. Started by dorbarnea,

אהלן, רציתי לדעת מה הsocket או המעבד הנמכר ביותר והכי משתלם שיש היום בשוק... בנוסף אני ישמח לקבל גם שמות של motherboards .. בנוסף מה הmb של הכונן קשיח הנורמלי של היום, והגודל הנורמלי להארד דיסק של pc "3.5\"2.5| תודה מראש, דור.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by david139,

http://il.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=IL&PRODUCT_ID=150523&toshibaShop=false לבין טושיבה A300 15 B? http://il.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/seriesHomepage.do?service=IL&SERIES_ID=150069&AddID=150522 חוץ מהארד דיסק 250\320 אין שום הבדל מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by ultraircraft,

שלום אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייד המיועד הרוב למשחקים ולבית ספר חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב ומעבד חזק עם WIFI מובנה ועם מערכת ההפעלה נכללת בתקציב המחשב אז בלי מערכת הפעלה, התקציב שלי הוא 5000 שקל אבל אני יכול לחרוג מעט ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מחשב ,בתור התחלה הסתכלתי על המוצר הבא: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8862 מה אתם אומרים אליו שווה או לא? או שכדי לי לחכות קצת למשהו שיצא בקרוב?.. מודה מאוד לעוזרים .....

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  19. שלום אני רוצה לרכיב מחשב חדש אבל חלקים רבים כבר יש לי ולכן אני צריך את עזרתכם. בנוסף אני הייתי גם שמח אם תסבירו לי כמה דברים שאני אשאל בהמשך. תכלית המחשב היא מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה חזק לאינטרנט ולעבודות וכו'. התקציב שלי הוא: 3000 המחשב צריך להכיל: מעבד חדש: עכשיו השאלה העיקרית היא מה ההבדל בין פנטיום ל AMD. מה עדיף מה הקטע של ה -1 MG ו 2 MG וכל שאר השטויות שיש שם... לוח אם: רצוי שהלוח אם יכיל כבר כרטיס קול פשוט (האם אני אוכל לשים כרטיס קול אחר בהמשך שהמחשב ישתמש רק בו?). שיהיה בלוח אם כרטיס רשת טוב. הלוח אם יהיה טוב ויחזיק מעמד הרבה זמן שיהיו בו מספיק סלוטים ובקיצור שיהיה חזק למטרה. ספק: אין לי שמץ של מושג (כרגע יש לי ספק אבל...). דיסק קשיח: בסביבות ה- 200 GB…

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by kobibo,

המחשב מיועד בעיקרו לעבודת אופיס ואינטרנט,קצת משחקים לילדים קטנים. אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. שלום אני צריך\רוצה מחשב נייד לשימושים כמו Dreamweaver Photoshop Flash Affter effect וכדומה , והתקציב הוא 2500 יש אפשרות חריגה אבל מעדיף שלא (500 שקל) אני לא מצפה ממערכת במחיר הזה שתעשה פלאים אבל פשוט שתסחוב...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, מכיוון שאת המחשב הנוכחי שלי (מפרט מימין) אני מעביר לאחותי אני אמור לקבל מחשב חדש. המחשב מיועד כמובן למשחקים כבדים, אני מתכנן לעשות לו OC וכמובן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקר. אין לי צורך בציוד היקפי+מסך. גודל המסך שיחובר למחשב הוא 22" רחב. אני מקווה להשיג כמה שיותר ביצועים גבוהים עם המחשב כך שגם יהיה שקט אבל לא ברמה שתפגע בביצועים. תודה רבה למי שיוכל להרכיב לי מפרט שיענה על הדרישות שלי, אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם זה הכרחי. עדיפות לחנויות מאיזור המרכז.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק ? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by junkkiller,

שלום אני צריך מפרט למשחקים בסביבות 5000 ש"ח לא כולל כרטיס מסך (יש לי x1900xt 512mb ) ובלי מסך שיהיה בעיקרון מכונת משחקים ואם אפשר להוסיף כמה בערך יעלו הכרטיסים של dx10

• 10 תגובות
    • 703 צפיות
  25. לא ניתן לחרוג מהתקציב של 3700, ויש עדיפות לחיסכון כך שהמחשב יעלה באיזור ה3300... השימושים - לראות סרטי FHD, גיימינג, תכנות במאטלאב וויז'ואל סטודיו. המחיר לא צריך לכלול ציוד היקפי השקט לא כל כך חשוב, בדירוג 3 מ10. שלא יישמע כמו טרקטור, אבל לא צריך שיהיה חרישי. לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב אך לא בהתקנת OS. אני מתגורר בחיפה. אני מעוניין בלפחות 1TB בהארדיסק. השדרוג היחיד שעשוי להתבצע הוא הוספת זיכרון. רק מעבדי אינטל! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים