עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elip20,

שלום לכולם, אני חדש בפורום אבל עוקב אחריו הרבה- מצאתי בו הרבה עצות מועילות. הנה מפרט שהציעו לי, בלי מארז וספק שאני לא בחרתי עדיין, האם הוא טוב? , יחידות 1 ₪690 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4973 Arctic Cooling Silencer 64 TC, יחידות 1 ₪45 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3514 OCZ DDR2 VALUE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ₪395 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2704 SAPPHIRE RADEON HD5750 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידות 1 ₪880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6192 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ₪235 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4500 Gigabyte GA-MA74G…

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, ביקשו ממני להרכיב מפרט לצרכים ביתיים של אינטרנט, אופיס וסרטים. מתוכננת גם קניית מסך (22") בנפרד או יחד עם המחשב מחוץ לתקציב. המחשב אמור להתאים לפחות ל-3 השנים הקרובות ולאפשר שידרוג עתידי (תושבת ולוח אם מתקדמים). בשלב זה לא מתוכנן OC. המחשב אמור להיות שקט ברמה סבירה. התקציב למחשב הוא סביב 2000 ש"ח עם גמישות מסויימת בהתאם לדרישות. לפי הדרישות נראה לי כי כדאי להרכיב מערכת AMD עם תושבת AM3 וזכרונות DDR3, שיאפשרו שידרוגים עתידיים. לטעמי מספיק כרטיס מסך On Board. בניתי את המפרט הבא: מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪327 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪519 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by gggil,

אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

שלום אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שאפשר בתקציב שיעלה משחקים באיכות טובה אבל לא חובה טירוף..והוא הולך להיות מחובר לטלויזיה toshiba WL66 42' ולמערכת סראונד, לא מתוכנן OC. שהכרטיס מסך יהיה בסביבות ה 500-700 שקל, לפי מה שראיתי ה HD 4850 ב560 (מכיוון שעדיף לי עכשיו לקנות ב 600 שקל במקום 1300 ועוד שנה שנתיים לקנות חדש (או בנוסף) את הכרטיס של ה1300 שקל או יותר טוב ב 600 שקל...), ומאמין שמיותר לבקש אבל חובה יציאת HDMI. מעבד ראיתי שמציאים בתקציב הזה את הAMD אבל אני דיי מעדיף אינטל ובכלל אם זה i5 זה נותן לעתיד אפשרות להשתדרג ל i7 כשהוא יהיה זול. אז עדיפות ל i5 או אפילו Quad (אלא אם הAMD הוא הבדל רציני מאוד ואני צריך כמה משפטי שיכנוע) 4 ג'יגה זיכרון זה בטוח חשוב מאוד יציאה אופטית בלו…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Momochi,

שלום אני רכשתי נטבוק של אסוס עם בלוטוס ורציתי לדעת אם ניתן יהיה להשתמש באוזניית בלוטוס גם עבור לפטופת ואם כן אז אני ישמח אם תוכלו להמליץ על אוזנייה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. זקוו להמלצה למסך 22 או 23 בטווח המחירים הזה שמתאים למשחקים וגם לתכנות (הרבה שורות קוד וכדומה ) להמלצתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  7. אהלן השאלה בכותרת מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך ומעבד חזק, לא צריך מעל 4GB זכרון. 500+ גיגה HDD. מסך 15.6 משקל לא משנה, עד 3 קילו אני חושב שזה בסדר. זמן סוללה גם לא כ"כ כיוון שהמחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל. מה אתם ממליצים? ראיתי מחשבים כגון HP שאני מאוד אוהב את החברה (יש לי כבר נייד שלה 1330EJ) יש למשל את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63136ej 3 שנות אחריות במחיר דיי "זנותי" אפשר לומר. כרטיס מסך 5650 שהוא דיי סבבה יחד עם מעבד I7 אני בטוח שיתן תוצאות הרבה יותר טובות ממה שאני מקבל עם הנייד הנוכחי שלי (4650M + T6600) אגב, ה GT540 עדיף על ה 5650?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. עדיף לנסות לחסוך קצת אך במסגרת הבקשות שלי ובלי פגיעה בביצועים. ניתן לחרוג עד 150 ₪ בתקציב. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בתכני הייצ' די מלאים (פול הייצ' די) אימיול, גלישה באינטרנט ושימוש באופיס. * המסך הינו מסך פול הייצ' די 24 אינצ'. ההגדרות הגרפיות צריכות להיות גבוהות אך רק בעניין הסרטים, לא משחקים או גרפיקה אבל הסרטים צריכים להיות מושלמים מבחינת היכולות הגרפיות של המחשב לא צריך כונן דיסקים אך צריך צורב דיוידי רגיל. השקט חשוב אך לא במידה מרובה משהו כמו 6 או 7 מתוך 10. לא יהיה אוברקלוק. צריך הרכבה של המחשב אך לא מערכת הפעלה (יש לי) מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 64 ביט. אין כוונה לשידרוג משמעותי של המפרט בעתיד. באופן כללי: המחשב צריך להיות עם מעבד 5i של אינטל. במחשב צריך להיות…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. 1. תקציב אין הגבלה של ממש. אבל אני לא חושב שיש צורך לעבור את ה-3000 שקל. 2. שימוש עריכה גרפית, אינטרנט, סרטים, פיתוח, וירטואליזציה והרבה מולטי טאסקינג. 3. ציוד היקפי יש הכל, כרגע מסך DELL U2410 ועוד מסך 19" כללי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט חשוב (7) המחשב נמצא בחדר עבודה על גבי שולחן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש, אולי של כרטיס מסך בעתיד או זיכרון. 8.מידע נוסף המחשב היום רץ על Intel Q9450 לוח אם של ASUS כרטיס מסך ASUS 8800GS 4G זיכרון מארז ANTEC P180 וספק חדש של CORSAIR HX650 מתלבט בין i5 ל i7 בין : MSI z68a-gd65 ASUS P8z…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by OferS16,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף אץ המחשב שלי(pentium dual core e2180 , 2 gigs 667MHz.) ואני מ חפש מפרט נחמד ב1500 שקל, יש לי כבר כרטיס מסך ספק מארז , רק חסר לי מעבד לוח אם ראם והארד דיסק. מה שחשבתי עליו זה ככה: מעבד: Intel Quad Core i5 2300 2.8G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 2400 3.1G 6Mb 1155 Tray או Intel Quad Core i5 760 2.8G 8Mb 1156 Tray לוח אם : biostar H61MH+ B3 Intel H61 Chipset for 1155 או Intel H55PJ socket 1156 אני יודע ששניהם גרועים והכל אבל זה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב שלי. ראם: kingston 1333MHz DDR3 הארד דיסק: western digital 750GB sata II 64 MB caviar green סך הכל יוצא בסביבות ה1500 אולי קצת פחות. חשבתי אולי ללכת על AMD ולקחת phenom II x4 955BE עם GigaB…

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  12. מחשב חזק לקידוד ומשחקים כבדים ישרת מסך בעל רזולוצייה 1280*1024 Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪480 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2545 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪246 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3080 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC Du…

13. Started by guycnaan,

לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב מסוג ASUS 1215P באתר של BUG מצויין שיש שם כרטיס מסך Next Generation NVIDIA ION לעומת זאת באתרים אחרים רשום שאין לו כרטיס מסך כזה, מישהו יודע אם הוא כן מכיל את הכרטיס הזה? זה פשוט מה שחשוב לי במחשב או אם יש למישהו דגם אחר שיוכל לעזור לי...

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by 00Amir,

יש לי נייד של דל 1545 שאני לא משתמש ויש לו יציאת VGA. אני רוצה לחבר אותו ל TV במקום להשקיע ב HTPC - האם יש יתרונות ל HTCP מול נייד או להפך? על מה עלי לחשוב כאשר אני רוצה לחבר מחשב ל TV ? הטלביזיה שלי היא LCD 32" FHD .... תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  17. לסרטי hd למשחקים רגילים. ויינדוס 7 אופפיס ותוכנות עריכה פשוטות. מעבדי אינטל Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים none דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבי DVD none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) מאווררים וגופי קירור none מאווררים וגופי ק…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כזה קריטי לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרגו בכלל . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הנייד אמור להיות בעיקר לעריכה גרפית ( הדמיות במחשב VRAY וכל התוכנות האלה ) ואולי שיריץ משחקים קטנים כמו PORTAL 1 לא משהו רציני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים המחשב יהיה מיועד יותר לעריכה גרפית (PORTAL 1 וכו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 שקל. בהתאם לשימושים אין סיבה לחרוג, אז מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בסיסי ומסחר בבורסה (יש הרבה נתונים לעבד, לא משהו חריג ולא יותר מזה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע, בין השאר בגלל זה אני מתייעץ כאן איתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Avinoam Grosman,

https://www.zipy.co.il/#tch4685

21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 , גג 12 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי , גיימינג כבד , עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

22. מישהו יכול להמליץ על נייד פחות מ- 1 ק"ג?

23. עדיף 14", כי בבית יהיה מחובר למסך חיצוני, וכשלא בבית, אני רוצה להפחית במשקל. זמן סוללה ארוך גם יהיה נחמד. לא יודע אם זה המקום לשאול - אבל ניידים עם מעבדי Snapdragon, מהווים תחרות לאינטל ו-AMD?

24. אני רוצה לרכוש מחשב נייד DELL עם מסך מבריק. האם יש דרך לדעת אילו מהדגמים של Dell Inspiron הם עם מסך מבריק ואיזה עם מט? משיחה עם נציג תמיכה של DELL העולמית עולה שכל דגמי 3000 הם מט, כל דגמי 5000 הם מבריקים (עם ציפוי antiglare) וכל דגמי 7000 הם מבריקים (ללא ציפוי anti glare), אבל אני לא בטוחה שזו אכן קביעה נכונה (כי לא מצאתי תיעוד לזה וכי נראה שיש דגמי 3000 שכן מבריקים. אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני איך אפשר לחפש רק את הדגמים המבריקים (מבלי לגשת לחנות ולבדוק את המסך).

25. Started by Anonymous1,

היי לכולם, מבקש את עצתכם למפרט, בשביל משחקים כמו Crysis Remastered, FarCry 6, Cyberpunk 2077 וכדו'. בנוגע לתקציב 5000 ש"ח גמיש כדלהלן, תלוי במה שרייאלי כדי שיהיה מפרט טוב גם למשחקים עתידיים יותר. למיטב הבנתי, אין לי כמעט אם בכלל במה להשתמש מהמחשב הקיים שלי, בכל אופן המפרט שלו כדלהלן: Intel i5-4690 3.5GHz Gigabyte H81M-S2H Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4X2 GB Shapphire Radeon Nitro+ RX 580 GDDR5 4 GB Transcend SSD SATA 3 128GB Western Digital 1TB Antec HCG-620 80 plus BRONZE בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.