עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. צריך להרכיב מחשב לא כולל כרטיס DVR לצורך הרכבת מערכת אבטחה של מצלמות דרישות מינימום של המערכת מי שיכול להמליץ אני ישמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by matessim,

my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. אתרים לבנות מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. סוף סוף ובמזל טוב אני הולך לקנות מחשב חדש. ככה, יש לי אפשרות להשיג בזול משמעותית כל מפרט אז הרשתי לעצמי קצת להתפרע. אני צריך את דעתכם על המפרט הבא. אני האמנם מבין בכל הקטע של מפרטים אבל אני אשמח בכל זאת להצעות לשיפור או אלטרנטיבות. השימושים שלי במחשב הם מאוד כבדים. בראשונה זה משחקים, גראפיקה ברמה גבוהה, מוסיקה (ועריכת סאונד בעתיד הקרוב) ובכלל שימוש רגיל וכבד מאוד במחשב, אז מצתייר מכאן שאני צריך מפרט All around וזה בדיוק מה שבניתי. השקט חשוב לי יחסית (סקאלה של 7-8), וזה בא עם מסך ה-22" המפורסם של דל. מתוכנן OC מאוד גדול למעבד, לכן גם לקחתי זכרונות במהירות המקסימלית למרות שהמעבד לא תומך בהם (מתוכנן שדרוג של המעבד בעתיד, אז ככה שהמהירות שלהם תהווה לי מתישהו יתרון, וה…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by meytar,

ראיתי פעם כתבה שאין על חשיבה קבוצתית.. חשבתי לנצל אתכם רציתי לקנות מחשב נייח ביתי..(רק לוח אם,לא משהו שצריך לתמוך בGTA או משהו מטורף..סתם מחשב ביתי. מסך מקלדת והשאר כבר קיימים). רציתי לשאול אם המחיר טוב או יקר אם יש את אותו מפרט ביברה אחרת בזול יותר או אם המפרט לא עונה על דרישותיי.. מפרט מחשב נייח: מעבד dual core 6330 HG זיכרון 500 ג'יגה דיסק קשיח ספק 460 W מארז + מערכת קירור כרטיס מסך גרפי וצורב וכל הדברים האלה.. 1650 ש"ח... אם כתתבתי משהו לא מובן,לא נכון,יקר זול הכל.. תגידו ואתקן. זה יגזול שתי שניות מזמנכם אבל ישנה לי במחיר... תוה רבה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  8. אז ככה חרשתי נראה לי את כל הפורומים האפשריים לא רק בארץ אלה גם בחול^^ והגעתי למפרט הבא שלפי דעתי הכי מתאים לי אבל יש עדיין מס, דברים שאני לא סגור עליהם 100% וישמח להצעות\שיפורים מקלדות GENIUS KEYBOARD KB12E ENG/HEB/RUS 65.00 מארזי מחשב AEROCOOL ExtremEngine 3T BLACK 600W PSU 515.00 רמקולים .00 EACANEACAN E-510 2.1 195. זיכרון G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 460.0 עכברי GENIUS MOUSE NETSCROLL OPTICAL PS2 47.00 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 427.00 מעבד CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB 64BIT LGA775 BOX 880.00 כרטיסי מסך PALIT GEFORCE 8800GT 512MB SONIC OC DU…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. כותרת לא צריך ציוד היקפי

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים ב4000 שיהיה AMD ציוד הקפי: בלי מסך מקלדת ועכבר. שיהיה מחנות אחת. תודה.

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by adiomri,

היי, זקוקה למחשב+מסך דק בתקציב של 5,000 ש"ח פלוס מינוס. הצרכים: אופיס ואינטרנט ומשחקים קלים עד בינוניים מינוס. רוצה DVI במסך וכמובן לשם כך יש מן הסתם צורך בכרטיס מסך שיש לו כזו יציאה. רוצה מחשב שיתאים לויסטה בעתיד. חשבתי כמובן על כפול ליבה וזכרון 1 ג'יגה. צריך צורב די.וי.די ומארז טוב. אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. צריך הרכבה. אם זה עוזר אני גרה בראשון לציון. יש המלצות לחנויות? מעוניינת בעיקר במפרט מבוסס אינטל אבל אם תרצו תנו לי שתי הצעות אחת גם ל- AMD. המחשב הישן שלי שבק יחד עם הדיסק קשיח ולוח האם. קשה לי בלי מחשב אז אנא סייעו לי במהירה...

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by nivniv,

שלום אני צריך פרטים מעבר למה שכתוב במפרטים לגבי מחשב נייד HP Dv6515ea היקר יותר או dv6510ej HP הזול יותר רציתי לדעת אם יש להם בעיה של התחממות, אם זה בעיה שיש רק שנה אחריות (מנסיונכם בניידים אם מתקלקלים הרבה) מחירם נע בין 5200 ל- 6500 האם שווה את המחיר או שיש מחשב יותר טוב במחירים האלה??? אשמח לחוות דעת

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  13. שוב שלום לכולם, ושוב המון המון תודה על העזרה. יש לי כמה דרישות חדשות מאז ההודעה הראשונה, החלטתי לפתוח נושא חדש, אני מקווה שזה בסדר. בקשה נוספת - אם יש משהו בפורמט ההודעות שלי שדורש שינוי / אם יש לכם בכלל משהו לומר לי - אנא אמרו לי. (תודה!) לעניינינו! להלן רשימת הדרישות המקורית, (השינויים החדשים מסומנים בכוכביות***). Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each ***motherboard - תומך PCI express אלא אם כן יצאו סלוטים חדשים שלא שמעתי עליהם לכרטיסים שהמחירים שלהם בסביבות ה 1500ש"ח keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive graphics card*** עדיף כמובן כרטיס ל PCI express ורצוי 250MB זכרון עם כמה שיותר פו…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. אהלן, ניסיתי לחפש תשובה במפרטים מומלצים וחיפוש בפורומים ולא מצאתי משהו שקולע בול לשאלה שלי אז..... אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לעריכת וידאו וטיפה משחקים (אני משחק בPS4 ובעיקר סטאר קראפט 2 אז לא צריך יותר מדי). המעבד חייב להיות 6700K אז שאר המפרט חייב להבנות סביבו. כ גראפי ראיתי שה GTX 960 אחלה למחיר אז חשבתי לכיוון? דרישה אחרונה שהמחשב יהיה תואם האקינטוש כי אין מצב שאני עובד על ווינדוס התקציב הוא עד 4500. אין צורך בהרדיסק\סידירום או תוספות מהסוג הזה. תודה רבה!!, יאיר

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by Max.isr,

היי אני צריך מפרט חדש למשחקים אחרי שהמחשב הישן שלי גסס למוות אחרי 6 שנים... ^^ - תקציב 3K עם אפשרות לחריגה קטנה ומינימלית. - מיועד למשחקים כבדים (על ההגדרות הכי גבוהות ברזלוציה של 1680-1050, 22' רחב), כגון AC, ME, WOW, COD4 ועוד משחקים שעתידים לצאת. - לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקטים, כ. קול מיוחד או משהו כזה... - שהמארז יקרר טוב, רעש פחות חשוב אבל לא רועש מידיי... - מעבד אינטל. - כ. מסך ATI HD4850 (או יותר טוב ^^). - לא מתכנן OC, אבל שיהיה בעל אפשרות לשדרוג ושהלוח אם יהיה סביר לOC אם ארצה לעשות בעתיד. - אני מריץ כרגע XP SP2 אז לא נראה שיש צורך ב4GB (אלא אם כן זה נכנס בתקציב וזה לא ג'נרי..) - לא צריך יותר מ320GB בHDD, (אם אפשר לצמצם פה בשביל מעבד/זיכרון/ל…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  16. רק יש בקשה אחת שהמסך יהיה 2MS אינץ 19

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  17. לא למשחקים . ללא מע"ה XP - יריץ לינוקס . דרישות : מעבד AMD 64BIT תושבת 939 לוח אם עם כ.מסך לא משולב ויציאת PCI אקספרס, תמיכה ב DUAL CHANNEL לזיכרון . מינימום 80GB בהארד דיסק מינימום זיכרון 512MB ראיתי את המפרט הבא : לוח אם דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 4 יציאות Serial-ATA לדיסקים מהירים יציאת PCI Express X16 לכרטיסי מסך מתקדמים 2 חריצי הרחבה PCI Express x1 3 חריצי הרחבה PCI תמיכה ב 6 יציאות USB בתקן 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR להכפלת מהירות הזכרון תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בעד 3 חיבורי Firewire IEEE 1394b מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz זיכרון 512MB DDR 400Mhz תמיכה בטכנולוגיית Dual-Channel תמיכה עד לזכרון…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by din264,

יי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2200, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 2500. * מטרות המחשב? גלישה,סקייפ,סרטים . * גודל המסך? 13-15.6 . * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?רצוי אם אפשר שיהיה 7200RPM. גודל לא חשוב בלחץ 100 ג'יגה אני מנצל * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם ה…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by M.o.D,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 13.3' כי טוב בקטגוריה שלו מבחינת ביצועים , אורך סוללה ומשקל (פחות קריטי) מה שראיתי עד עכשיו זה XPS13 , יש משהו יותר טוב? *מעבד מסדרת CORE I של אינטל. * 4GB DDR3 *דיסק קשיח עם 7200RPM

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי פשוט ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסק קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. קיים דיסק קשיח כפי שציינתי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 7, חשוב שיהיה מפרט שקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה כלש…

21. זכרון לפחות 2G הארד דיסק - 120G כרטיס מסך - לא מכיר אז נדרש משהו טוב מסך מגע בגודל של "12 ומעלה צורב בלו ריי או DVD רגיל תקציב עד 20000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by koko0,

אני מחפש דרך להשיג מחשב נייד חלש לא משנה לי זמן בטריה רק שלא יהיה גדול. הוא יריץ אובונטו בעיקר לאינטרנט וכאלה אבל שלא יהיה זוועה לגמרי. מה תהיה הדרך הכי זולה להשיג דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. שלום אני לא מבין כלום בתחום המחשבים הניידים ולכן אני זקוק לעזרתכם מכף רגל ועד ראש. השימושים הם אינטרנט.. ו-Cubase. אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת, זה לא בשבילי המחשב. התעסקות נרחבת במוזיקה, חיבור של כל מיני מכשירים אולי מגברים וכל מיני שטויות כאלו של מוזיקאים. שוב אני לא מבין בזה אז תגידו לי אתם אם יש דברים שצריך להתמקד בהם. אוקיי אני משאיר את התקציב פתוח כי אין לי מושג בעניין הזה. אם יש מחשב בנוי מוכן או שמא כדאי לי להרכיב אחד. תציינו זאת בבקשה. וכל דבר נוסף שעליי לדעת- אשמח אם תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. היי בעיקרון, אני רוצה לשדרג (שוב) את המחשב שלי.. אל תגידו לא כדאי ולא צריך.. זה העניין שלי. עכשיו.. מה שאני משאיר אצלי זה: Antec 1088AMG Antec True Power 2.0 480W ThermalTake Big Typhoon w/ AS5 MSI GeForce 6800GT 256MB Twinmos 1024MB (512MB *2) SoundBlaster Audigy 2 value Ceative Inspire 2.1 2500 LiteOn CD-ROM LTN-527T Samsung SyncMaster 955DF Hp DeskJet 930c Hp ScanJet 4400c Ventilation: Tt A1873 Fan Kit אני מעוניין רק במעבד, לוח אם, ו-2 דיסקים קשיחים. AMD Athlon 64 3800+ X2 2GHz Asus A8N32 Deluxe WD Raptor 36GB 10000RPM Maxtor MaxLine III 250GB אני מבין שסוקט 939 עוד ישאר איתנו הרבה זמן.. כי לא כולם ישדרגו ישר ל-AM2.. (היי, הרי 754 עוד כאן..) קראתי גם כמה בנ…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.