עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב שישמש לתוכנות גרפיות כגון Solid Works, Photoshop וכד'. לשימושים כאלה מה עדיף? מתלבט בין מעבד E8400 ל Q9300...אני לא בטוח אם למרובע ליבות יהיה יתרון. מה אתם אומרים? בעקרון חשבתי על המרובע ליבות ביחד עם לוח של ג'גהבייט ו 2GB זכרון... תודה!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by giladsch1,

מה זה בדיוק? האם זה משפר את התצוגה הגרפית של המחשב? תודה, גלעד

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  3. זה קצת מצחיק שקוראים להם i7 אבל זה עם 2 ליבות. האם המעבדי U מספיק טובים לpower users? (אני צריך לקמפל תוכנות ולהריץ הרבה דברים במקביל) או עדיף להתמקד במעבדי HQ?

4. Started by Ofir Baruch,

מטרות המחשב? מטרת המחשב היא ללימודים וקצת גם למשחקים, להריץ תוכנות סימולציה, מטלב (עיבוד תמונה) וכו'.. * גודל המסך?13.3 או 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יותר מ2 כניסות USB, קורא כרטיסים וכל מה שבסטנדרט * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, קרוב לכיוון 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD אבל יותר מ128GB אם אין אז משולב עם מינימום 250GB * כונן אופטי? לא חייב, עדיף שלא כי זה מוריד מהמשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by qwe ewq,

שלום חברים. אישתי מעצבת גרפית ומשתמשת בעיקר בתוכנות של Adobe (Photoshop, illustrator, indesign) לאחרונה היא התחילה לדווח על כבדות במחשב, (דבר הגיוני בהתחשב בגילו...) כרגע המחשב עובד עם הכרטיס מסך המובנה של Intel קיבלתי מחבר כרטיס מסך שאני יודע שהוא היה חזק בזמנו...אבל זה היה בזמנו אם אני אחבר אותו למחשב שלי יש אפשרות שזה יכביד אותו יותר? או שמהכרטיס המובנה אפשר רק לעלות? זה סוג הכרטיס: GeForce 8800 GT GPU https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-NX88T512HP#ov וזה המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H77-DS3H 12Gb DDR3 1600Mhz Intel HD Graphics דיסק קשיח 500GB (לא SSD)…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by toms979,

שלום, אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיהיה יחסית קל לסטודנטית לעבודה סוציאלית. * מטרות המחשב? לימודים - בעיקר אופיס ואינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש אופיס ואינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * כונן קשיח? 320G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? מטמון - 8/16MB, זכרון מהיר - 2GB עם אופציה להרחבה ל-4GB. * מעבד? AMD או i3/i5 - יש הבדל משמעותי בין i3 לi5? * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לכיוון 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, רק אם יחס עלות/תועלת טובים יותר ויש בכך צורך לפי הדרישות! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למחשב יחוברו 2 מסכים 24' ו LCD TV כלומר, כ.מ. חייב להיות בעל יכולת זו + הרצת משחקים (WAW, COD - הגדרות בינוניות) על 2 המסכים. תכנות (java, c, cpp...) שימוש שותף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. צויין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שרטוט תכניות בתכנת אוטוקאד והדמיות תלת מיימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרש מקלדת נוחה וטובה + עכבר ארגונומי נוח לעבודת שרטוט של שעות רצופות + מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) --- 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by apoelole,

Dell Vostro 1014 Intel Core 2 Duo T5870 2GHZ 2GB 320GB X4500 LCD 14" FREEDOS Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory WXGA With WLED 1280X800 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM 2GB DDR2 800MHz Dual Channel Memmory 8X DVD+/-RW 2.16 קג ללא כונן אופטי וסוללת 4 תאים המחשב מיועד לעבודה באינטרנט ובאופיס, שווה לקנות ב3350?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. היי, המחשב הנייד הקודם שלי התקלקל ואני מחפש חדש תקציב: עדיפות לעד 3200, אם קיימת אופציה בקצת מעל אז אפשר לצרף * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת מטלב אבל לא משהו שדורש תלת מימד וכו' * גודל המסך? מסך בגודל 14 או 13 * רזולוציית המסך? פחות משמעותי, רוב הזמן כשיהיה נייח יחובר למסך חיצוני אין עוד דרישות משמעותיות חוץ מדרישה לאחריות של 3 שנים וחברה אמינה שבאמת מממשת את האחריות שלה תודה עמרי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by subarel,

המפרט הוא כזה: Intek C2D E6300 Asus P5B 160G Sata2 DVD X18 sony/LG/nec מארז ג'ינרי.. ספק 400 HEC מחיר : 2600 ש"ח.. זיכרון + כ.מ אני קונה בנפרד.. עכשיו - יש אופציה באותו מחיר את הלוח אם של גי'גביט DS3.... או MSI Neo בפחות 155 ש"ח... ואפשרות ל E6400 בעוד 230 ש"ח.. השאלה כזאת - מתי אמורים לרדת המחירים של המעבדים של אינטל ? (לפי הכתבה פה באתר ברבעון השני...?) והאם שווה לחכות..? לוח אם - מבין ה3..? אני ממש צריך עזרה - אני רוצה מחר על הבוקר ללכת לקנות... בראל.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Nirurshon,

רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי עתיד לצאת המחשב וכמה הוא צריך לעלות? אין פרטים באתר הרשמי. http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y50-touch/

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by zaf,

אני מתלבט בין טושיבה satelite A500 18Q לבין dell studio 1557 העבודה במחשב היא בעיקרה משרדית - אופיס, אינטרנט אולם אני רוצה גם שישמש גם כמרכז מולטימדיה, כלומר לחבר לטלויזיה לראות סרטים, לערוך סרטי וידאו, לחבר למגבר על מנת לשמוע מוסיקה, או לראות תוכניות דרך האינטרנט. כאשר התקציב הוא בסביבות 6000 אני מעונין במחשב יחסית חזק כיווון שאולי אתקין matlab ואעבוד עם זה מעט

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by Ranforce6,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5k - 4k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בפועל, QA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה ה…

15. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש מחשב נייד דיי סטנדרטי עם קריצה קלה למשחקים. תודה רבה לעוזרים . * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, ושאר ירקות שלא משנים. * גודל המסך?14 או 15 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא ממש, אבל אם יש מחשב עם סוללה טיפה יותר טובה או מעבד יותר חסכוני אפשר להגמיש את התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד ביותר. * בלוטות? נחמד, אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * צורב DVD? יש בלי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by Paprica,

סבא שלי רוצה מחשב נייד ליומולדת.. הצרכים שלו הם ממש לא בשמיים... קצת אינטרנט.. סוליטר עכביש ושאר חבריו.. וורד האוטלוק ושאר עבודה משרדית.. איזה מחשב אתם יכולים להמליץ לי שלא יהיה עם מחיר בשמיים ויעבוד לו כמו שצריך או כמו שהוא אומר "אני רוצה שהכל יההי לי מהר" חח תאנקס

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל.... תנסו להכניס כמה שיותר בתקציב הדל הזה, שמתמקד אך ורק בעריכה גרפית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. עדיף מחיר כמה שיותר זול. המחשב הוא לצורך עבודה משרדית בלבד (Office, Browsing). גודל מסך: "15 כונן קשיח לפחות 160GB צורב DVD WIFI. כולל מערכת הפעלה WinXP. המליצו לי עד מחשבים של DELL. חשוב שהמחשב יהיה אמין. (מחשב קודם של Compaq החזיק יפה מאוד ~7 שנים - לא היה במעבדה פעם אחת) שאלה: מה המשמעות/חשיבות של אחריות בינלאומית ? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by dddani123,

*מסך lcd 17" *צריך גם מקלדת ועכבר. *לא מתכונן O.C. *המחשב הוא לכל המשפחה אבל חשוב שיריץ גם משחקים אני יודע שבתקציב הזה זה קצת קשה אבל אני סומך עליכם. *תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שלום, לפני כמה ימים החיבור של האוזניות הפסיק להגיב, שום פעולה תוכנתית שניסיתי לא צלחה, החיבור אולי תקין אבל משום מה אין שמיעה דרך האוזניות, רק דרך רמקולי המחשב (גם כאשר החיבור לאוזניות מחובר). אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים של החלקים הנ"ל באיזור ראשל"צ, מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זקוק להמלצה לנייד טוב כדי שיחליף את ה 556U הפשוט שלי. הנייד ישמש אותי בנסיעות שלי לחו'ל (אני נוסע די הרבה) ונועד בעיקר להיות אמצעי תקשרות שאני בדרכים ומקור בידור שאני תקוע מידי פעם ליותר מידי זמן בחורים בעולם. העדפה לדגם עיסקי על מנת שתיהיה אחריות בכל העולם ובעיקר בארץ ושתיהיה בניה טובה של המחשב שלא יפגע בקלות. מסך 14 אינץ NONGLARE מעדיף את האיכות הכי גבוהה שאני אוכל להשיג. מעבד מסדרה Penryn מינימום 2G זכרון. כרטיס מסך סביר עד טוב, על מנת שנוכל להריץ עליו משחקים להעביר את הזמן, אני ממש לא צריך את שיא הגרפיקה אבל אני רוצה שירוץ בצורה טובה בהגדרות נמוכות. לפחות איזה 3.5 שעות פעולה בעומס (בעיקר בזמן צפיית סרטים בזמן טיסה/נמל תעופה) נמאס לי לחפש שקעים כל הזמן. יש אפשרות גם ש…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by argorny,

Intel E8200 Gigabyte GA P35 DS3L Twintech nVidia GeForce 8800GTS G92 512MB PCIe SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Thermaltake TR2 470W ATX 2.0 PFC 12CM FAN NZXT Alpha סה"כ 3700 הרכבתי אותו בערך מכמה חנויות סה"כ המחשב מויעד ל: Win XP משחקי FPS באיכות גבוהה לא לOC בנתיים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
    • 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כיום מחשב אחד עם כרטיס 4850 שדי מספק את הדרישות מבחינת משחקים סרטים וכו התרבו הילדים ואני מעוניין לקנות מחשב נוסף בתקציב :2500-3000 בניתי מפרט ואשמח לקבל את תגובותיכם תודה מקט קטגוריה פריט כמות 23324 מעבד AMD AMD Vision x4 Quad-Core A6-3670 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6530D Box 1 21740 מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 22096 לוחות אם למעבדי ‏AMD כרטיס מסך Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI 1 23906 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 22287 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 1 18984 ספקי כוח ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fa…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤640 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996593 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L ספק כח Enermax Modu82+ 525W ¤582 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=EMD525AWT קרור למ…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.