עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mo_si,

שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by יואבארדן,

בוקר טוב. אז האתר עצמו, באזור שאפשר לחפור במפרטי מחשבים - ממליץ על מחשב עריכת ווידאו ב6570 שקל - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 שזה בערך טווח המחיר. אבל יש לי הרגשה שאפשר לעשות שינויים כאלה ואחרים למפרט בכדי להגיע למיצוי חומרתי-כספי מלא. או שאני טועה וזו אכן המערכת החזקה ביותר למחשב בסכאלת מחיר זו? אשמח לעזרה. תודה. יואב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD וגלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. נגן ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ישנים (ווארקראפט 3), אם תהיה תמיכה טובה יותר לא תהיה התנגדות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בלי לחץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  4. להפעלה ביתית לצפייה בסרטים והפעלת אופיס ואינטרנט (לא לגיימרים!) מסך 15 אינצ' כולל DVD משקל עד 3 קילו

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  5. Started by truth-seeker,

שלום לכולם. רציתי להתייעץ לפני קניה. הבחירה בין שני ניידים אלה. http://www.cdsoft.co.il/products/258722 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=44798 מה עדיף? עד כמה מסך מגע שימושי במחשב נייד? לא היה לי ניסיון עם מסך מגע, אבל נראה לי זה יותר גימיק מאשר יתרון בשימוש יום יומי. אני בנתיים בכוון DELL בגלל יתרונות שלו. מחיר כרטיס מסך NVIDIA אפשרות להרחיב זכרון ל GB16 לעומת GB12 בלנובו. מסך מט. מה אתם אומרים? P.S. אני מראש מתנצל על עברית שלי, זה לא שפת אם.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, ונעים להכיר! קיבלתי הצעה לבניית מחשב, ובתור הדיוטה לא קטנה, אשמח לעזרתכם בלהבין מי נגד מי, האם המפרט מתאים לצרכי, וכמובן- האם המחיר הוא הוגן. אז בואו נתחיל: בעיקרון, המחשב אמור לשמש, מעבר לצרכים הרגילים (הרבה אינטרנט, הרבה מוזיקה, העברת תכני סטרימינג למכשיר הטלויזיה וכיוב'), גם לעיבוד גרפי מקצועי של תמונות סטילס (בעיקר דרך פוטושופ ולייטרום) ולכל מיני עבודות גרפיקה, שכמותן ואיכותן עולה בהדרגה. חשוב לי מחשב חזק (אין לי בעיה עם רמה גבוהה מעט יותר ממה שהשימוש בפועל דורש), שזז מהר וביעילות במולטי- טאסקינג, ושניתן יהיה לשרוד איתו בהצלחה זמן רב. איני יודעת אם זה יותר קשור למחשב או שמא למסך המחשב- אבל חשובה לי גם אמינות בצבעים וחדות גרפית. אשמח כמובן להערותיכם בנושא..…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by dani0147,

מעבדIntel i7-2600- Tray פתרונות קירור למארזScythe Mugen 3 לוח-אםAsrock Z68 Pro3 Gen3 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 4X4GB 1600Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 כונן קשיח Crucial M4 64GB SATA3 SSD כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA כרטיס מסךNvidia GeForce GTX570 1GB DDR5 מארזNZXT Phantom Black/White/Red/Pink ספק כחSeasonic S12II 620W המפרט הזה טוב ? עם לא תעזרו לי לשפר אותו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by דני אופיר,

עכשיו אני רוצה לבנות את המחשב על ידי קניית כל החלקים מאתרים שונים כדי לבזבז פחות כסף. יש חסרונות לדבר כזה? כמו אחריות או משהו דומה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אני מחפש מפרט למחשב גיימינג- למשחקים כבדים וסרטים. רצוי מאוד: -מעבד ארבע ליבות (לא משנה אם של אינטל או AMD) -2GB RAM לפחות (עם אפשרות להרחבה ל4GB) -כרטיס מסך חזק (אין לי מושג מה טוב) -1TB הארד דיסק ראיתי את המפרט שמפורסם באתר פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133336&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שעונה כמעט על כל הדרישות. השאלה היא האם הוא מדויק ועדכני, והאם השינויים שכתובים בסוף עדיפים (או שינויים אחרים?). יש לי מסך 19'', שאולי אחליף במסך רחב 22''-24'' בשנה-שנתיים הקרובות. תודה נ.ב: האם ניתן בתוך התקציב שלי להכניס כרטיס קול סביר להקלטות של גיטרה, קלידים וכו' (כזה עם חיבור אודיו גדול- PL)?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום רב לכולם שמי אבי ואני בן 26 מהמרכז. קודם כל אני חדש בפורום נכנסתי להמון נושאים בפורום קראתי הרבה ואני רואה שיש כאן המון מקצוענים בתחום ואני שמח שהגעתי למקום הנכון ובכן, אני עובד עם לפטופ סטודנט ב4 שנים האחרונות , לא קניתי PC כבר קרוב לעשור, החלטתי להתפנק במחשב גיימרים בתקציב של 8000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). נקודות חשובות: קראתי המון ואני מעדיף מעבד IVY BRIDGE במחשב, אני תמיד מעדיף לקנות חומרה חדשה. חובה SSD שעליו אתקין מערכת הפעלה + תוכנות חשובות ומשחק. לגבי כרטיס מסך, כאן אני לא מבין הרבה, המליצו לי עלGTX 580 ו 680 כל אחד טוען שהאחר טוב יותר לגיימינג. חשוב שבעתיד הרחוק אני אעשה OC למחשב כדי להימנע משדרוג עתידי. המחשב צריך להריץ משחקים על הגדרות ה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by elcanan,

מדובר על Zotac gtx 680 4gb אחרי שימוש של חודש... בכמה אפשר למכור אותו???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהציעו לי בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SA…

13. Started by ShoVaLK,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כמו GTA שיעלו טוב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של 17 אינץ' 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?GTA ומשחקים לא הכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by omers12,

תקציב תקציב 3500 שח אין חריגה שימושים גיימינג כבד כמו skyrim ו-battlefield שימושים מיוחדים oc לכרטיס מסך ואולי למעבד בעתיד ארצה לעשות מערך מרובה כרטיסי מסך של Nvidia איני יודע את רזולוציית המסך או את הגודל אך הנה הדגם של המסך T900HDA של BENQ חומרה אופציונלית ברצוני כונן דיסקים עם הראד דרייב של 1TB הערות נוספות אני עושה קומבינה אני מזמין את הכרטיס מסך ואת המעבד מארצות הברית אני רונה את GTX 560 TI ואת ה-PHENOM 965 יוצא לי זול לקנות מארהב. אני מזמין מחשב נייח מKSP של AMD ומוריד רק את המעבד ואת הכרטיס הגרפי ואז כל שאר המחשב בנוי מגיע אליי תודה מראש לעזרה עומר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by QttP,

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4281 סיכום קטן של ההתרשמויות שלי: יתרונות * 1.5קילו למסך 13.3" כולל סוללה וכונן אופטי - יותר קל מה-X32 וכמעט קל כמו ה-X61 * מקלדת קלאסית של THINKPAD בגודל מלא (לא כמו בסדרת ה-X עד X61 כולל) * TOUCHPAD למי שזה חסר לו (עוד משהו שאין בשום מחשב אחר בסדרת X) * מסך LED עם רזולוציה גבוהה 1440X900 - הראשון כזה בגודל 13". לחלק מהאנשים זה אולי אפילו טיפה גבוה מידי. * תומך בשלל אפשרויות חיבוריות אלחוטית (WIFI-N, BT) וכן כאלה שעוד לא ממש שימושיים (WWAN/WIMAX). * SSD במקום הארד דיסק - עמיד יותר * נראה טוב יותר מחלק מהדגמים האחרונים בסדרת ה-THINKPAD (כגון T61/R61). * ניתן להשיג עם XP PRO, לא רק עם VISTA. חסרונות (למרבה הצער יש לא מעט) * …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. זה המפרט : GAINWARD זה חברה טובה? ובקשר למסך... אני יודע שזה CRT עלוב ^^ ... אבל זה לא בשבילי זה בשביל אחותי. ואחותי תתן לי את המסך שיש לה [ Samsung 17 LCD SyncMaster 710N ] אז מה אתם אומרים? המחשב טוב? יריץ משחקים חדשים והכל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני צריך מפרט עד 25,000ש"ח(מומלץ לא לנצל את כל הסכום). אני מקבל מהעבודה 18,000ש"ח לרכישת המחשב... המחשב הוא בשביל עריכה גרפית מקצועית, עריכה תלת מימדית כבדה, הרצת המון תוכנות בו זמנית. לא מתכוון להריץ על המחשב שום משחק, אפילו לא סופר מריו. המחשב הוא נטו עבודה. אני צריך מחשב קומפלט, עם מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים ואל פסק(חשוב!). אני מבקש ממי שמביא מפרטים, המחירים פה זה לא צחוק, אל תביאו לי סתם מפרטים... אני מבקש ממי שמביא לתת הסבר על חלק חלק שהוא הביא ולמה הוא הביא. יום טוב.

• 67 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הEVGA GTX 980 ACX 2.0 שלי הכרטיס היה בשימוש כ20 יום ללא OC ועם שלוש שנות אחריות מפלונטר וחמש שנות אחריות בין לאומית עם אפשרות לstep up מוכר עקב שדרוג

19. Started by yuvyor1,

[TABLE=width: 80%, align: left] [TR] [TD=align: center]מעבד:[/TD] [TD=align: center]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1074[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד:[/TD] [TD=align: center]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם:[/TD] [TD=align: center]Gigabyte GA-H97-HD3 כמות: 1 מחיר: ₪479[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]מארז:[/TD] [TD=align: center]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 מחיר: ₪523[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]זיכרון:[/TD] [TD=align: center]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד…

20. Started by GefilteFish,

אני צריך מפרט של משהו כמו 2500 פלוס מינוס (לא להגזים) אני צריך: כרטיס מסך0 חשבתי על 9600 של ג'יגהקיוב זיכרון (512) דיוידי צורב מארז יפה בצבע שחור עם חלון (האנרמקס אני חושב...) ואם עדיין יש כסף אז מעבד חזק תודה...

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שישמש אותי לצפייה בסרטים/סדרות ישירות ממסך המחשב ובנוסף למשחקי מחשב. דבר ראשון חשוב לי שהמחשב יתמוך בצורה חלקה בשימושים פשוטים (גלישה, office), אח"כ צפייה בסרטים ולבסוף משחקי מחשב, כיוון שאני חובבן ולא גיימר "מושבע". בכל אופן, קראתי לעומק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324111.50 המפרטים נראים לי תואמים לדרישות שלי (אני לא מבין בחומרה), אבל אני חושב שאני יכול להוריד טיפה בחומרה אולי בגלל שאני לא זקוק למפרט כזה חזק למחשבים. מה דעתכם? כמו כן בדיון הזה לא התייחסו לצפייה בסרטים וזה דבר נוסף שחשוב לי. נקודה אחרונה, הכוונה שלי לקנות בנפרד מסך מחשב 22" - הבנתי שזו האפשרות הכי טובה למחשקי מחשב שתומכים יותר ויותר במסכי…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by joel_p,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למחשב משחקים (כפי שכתוב בכותרת). מחנויות באיזור בקעת אונו (לדוגמא זיג-זג) אמור להריץ COD5 ו-GTA4 חלק. יעבוד עם מסך 19" (1440X900) תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vario,

שלום האם המפרט הזה יכול להספיק לעבודה גראפית מאומצת יחסית( רינדור סירטונים / פוטושופ - גם במקביל )לא למשחקים. אשמח לשידרוגים עד 3500 ש"ח . מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה אחריות לספק הכח (450W) ל-3 שנים מעבד Intel® Core2 Duo E6550 לוח אם אינטל מקורי P35 Dragontail Peak כולל כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כולל כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 320GB SATAII זיכרון פנימי 2048MB MB DDR II 667Mhz צורב LG X 20 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB ASUS תודה אביב

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by RoeeM,

היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 במחיר 3500 ש"ח. האם במחיר הזה אוכל להשיג מחשב עם מפרט חזק יותר ? האם המפרט יתאים לשימושי אופיס, סרטים, ואולי קצת משחקים קלים בעתיד ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בעקבות התפגרות של הלוח אם שלי(קבלים ) אני חושב כרגע להרכיב מחשב חדש ולחסוך על מס' לא מבוטל של חלקים ממחשב הקודם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000ש"ח אין צורך לחסוך... חריגה ב100 עד 200 ש"ח רק אם מדובר על רכיב בעל חשיבות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? -בעיקר משחקים ועבודה שוטפת * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS ואסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר במסך 22 הרחב שיש לי 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? בהחלט כן, אפרט בהמשך 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - חשוב, אבל לא היסטרי 6. האם מ…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.