עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה אתם אומרים על המפרט הבא? (מצורף מהאתר של KSP) יצא לי 3060 שקל, בקיי.אס.פי שווה? מישהו פה ממליץ על החנות שלהם בראשון לציון? או על חנות אחרת בראשון לציון או בסביבה? אוקצור הוספתי תמפרט בתמונה... תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  2. האם יש הבדל בין מעבד רגיל כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E לבין מעבד עם ליבה כפולה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300129 לבין זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 אם יש למישהו לינק למחשב יותר טוב אני אשמח התקציב שלי זה 2000-2500. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by freakazoid,

אז ככה הסתכלתי על נושאים פה בפורום ובניתי מן מפרט שנראה לי מתאים תנו את דעתכם: 1,462 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 559 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 344 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAJS 250GB 328 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 1,576 1 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe 370 1 מארז כולל ספק JSP-TECH H-990D-F25 400W כולל צג LCD ומאורר 25 ס"מ 120 1 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 50 1 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm 4,871 ¤ עכשיו בנוגע למסך לי יש מסך CRT הבנתי שאלו המסכים יותר טובים למשחקים מפני שאין ms כמעט מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by majory,

שלום רב, יש לי כרטיס ללכידת וידאו אשר חייב לעבוד עם צ'יפ אינטל G41, אני מזמין כעת מחשב עם לוח אם כזה (gigabyte G41MT s2p) מעבד 6600 כרטיס מסך ATI HD 5450 זיכרון 512MB 4 GB זיכרון DDR3 הציעו לי דיסק קשיח של WD הבא: 500GB sata2 32MB C.G לכאורה, יש לו יותר זיכרון באפר מאשר הסנטדרטי של WD הנמכר היום (שהוא 16MB באפר). בנוסף אמרו לי בחנות שהדיסק הנ"ל הוא במהירות בין 5500 ל7200 RPM. אני לא זקוק ל SATA3 מאחר והלוח לא תומך בכך. אודה על דעתכם האם מומלץ לבחור בדיסק הנ"ל, בנוסף, האם לסוג עבודה שכזה מומלץ דיסק קשיח מחברה אחרת? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  5. אין ספק שאין ממש הגבלה על מחר כשמדובר במחשבים לי יש כמה דרישות בסיס זכרון- חשוב שיהיה כמה שיותר(כולל שדרוג) והרי המחשב שאני מעוניין לרכוש אמור להיות לתוכנות CAD ויש לי 2 כאלו מסך- הכי גדול שניתן על ניידים- ואם זה לא מק אז ב פי.סי רגיל 17" אם אפשר חדשנות- שיהי בו את כל השכלולים האחרונים לחיבור אל חותי לאינטרנט , כרטיס גרפי חזק, איוורור טוב, וחיי בטריה כמה שיותר ארוכים ושוב תודה לכל מי שעוזר אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לחנויות הטובות ביותר אני תושב המרכז ודיי לחוץ על לרכוש את המחשב בשבוע הקרוב

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by RazKaziRo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנ…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by bay,

the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor i dont need a monitor

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by NightC,

אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by r0ckY,

שלום, אשמח לקבל פרטים על ה GIGABYTE 576V האם מישהו התנסה איתו, למישהו יש ניסיון איתו, כלומר יש למישהו אותו? מה החסרונות שלו מול ההתרונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by arikh,

1. עד 2300 ש"ח. עדיף 2000. בקיצור לנסות לחסוך. 2. המחשב לשימוש בייתי בלבד ( הרבה מיילים, גלישה , משחקי סוליטר/ספיידר סוליטר ) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים. צורב DVD זה לא משהו הכרחי אבל גם ככה זה עולה גרושים אז למה לא 5. 6. מדד שקט = 8 7. אין ולא יהיה OC 8. אין צורך במ.ה אבל יש צורך בהרכבה בחנות. 9. אזור ת"א 10. מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל זה לא דרישה מוקדמת. 11. לא 12. לא תודה רבה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by klozo,

אהלן מתלבט בין 4 הדגמים הבאים: asus n56vj - dh71 http://qsys.co.il/items/154632 asus n56vj - s4008h http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13070 asus n56vb - i5 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 asus n56vb - i7 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 קראתי הודעות אחרות בנושא והבנתי שהדגם vb הוא המעודכן יותר. השאלה כמה קריטי לי i7 לעומת i5, וכנל לגבי כרטיסי מסך. בכל אופן השימושים יהיו - all around / פוטושופ מדי פעם / עריכת סרטים בסיסית sony vegas חשוב לי מחשב עמיד, שלא יתחמם יותר מדי ויעשה בעיות (טראומה מ hp). אשמח לעזרתכם, מעוניין לקנות בהקדם תודה ! גלעד

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. המדריך הוכן ונכתב על ידי ופוסם בפורום נוסף באותו שם משתמש SHLOMIOOSTER בבקשה המדריך: אני מאמין שכל מי שקורא מדריך זה קרוב לוודאי שיש לו בבית מחשב נייד. כידוע במצב טעינה המחשב עובד על ביצועים יותר גבוהים מאשר עובד בסוללה, במדריך זה נלמד איך לנצל את צריכת המעבד עד להגדרות הכי מפורטות של ה WINDOWS, כדי לספק למחשב את כמות ה GHz המלאה של המעבד גם בזמן הוצאת כבל הטעינה מהמחשב. אז ככה כל אחד יודע שבאפשרותו לבחור לפחות שלושה אפשרויות לבעליה VISTA מדובר בבחירות אלו: מאוזן , מצב חסכון בחשמל , ביצועים גבוהים כברירת מחדל הוינדאוס מגדיר את ה"ביצועים הגבוהים" לא באמת ל" ביצועים הכי גבוהיים בזמן סוללה" זאת אומרת בחירה באפשרות ביצועים גבוהים אינה זהה כאשר אנו מחוברים לסוללה …

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום רציתי לשאול אם אפשר להחליף במחשב Netbook דיסק קשיח סטנדרטי של 2.5 אינץ בכונן SSD כאופציה לשדרוג עתידי? תודה

14. Started by amirsource,

שלום לכולם, כמו כן המפרט בנוי לOC למעבד עד 3.6 משחקים כבדים למחשב עד לשנתיים שלוש הקרובות אם זה אפשרי(: וזהו. ואם אתם בוחרים תיבחרו לפי ביצועים ולפי מה שמישתלם (אין לי בעיה ללכת על המפרט היקר יותר שנימצא פה). יש לי 3 מפרטים אחרונים ואני זקוק לדעה: 1) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray מחיר: 932 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q SE מחיר: 644 כמות:1 WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS מחיר: 329 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black מחיר: 308 כמות:1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe מחיר: 1313 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מחיר: 129 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 מחיר: 362 כמות:1 ספק כח Corsair C…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. היי, ה DVD תקין כי בדקתי אותו על כמה מחשבים נייחים אחרים. יש איזו דרך מיוחדת לעשות את זה בניידים? אולי ל"להכריח" BOOT באיזושהיא צורה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  16. ראיתי את הנייד הזה שעונה על צרכיי לפי דעתי. אבקש את תגובתכם או המלצתכם לגביו והאם כרטיס המסך מספיק חזק למשחקים? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by BloodFist,

אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by tal_m9,

אשמח אם תועלו לתתלי שני מפרטים לשדרוג למערכות עם מעבדי אינטל. 1. מפרט מלא. 2. מפרט ללא כרטיס מסך, תומך בכרטיס מסך AGP FX5500 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by ofekd23,

הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by moping,

היי יש לי מחשב נייד Eee 1001 HA ASUS פתחתי את כל הברגים אך עדיין הוא לא נפתח לי ,יש אולי בורג נסתר אשמח אם תעזרו לי בעניין אני חייב לפתוח אותו להגיע לדיסק קשיח! המון תודה!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. אני מחפש מחשב נייד ואני מעוניין לדעת מחשבים בעלי איזה מעבד יתנו לי את התמורה הכספית הטובה ביותר?? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. אני צריך מחשב בסיסי וזול, עבור חברה שלי מטרות? אופיס ואינטרנט בלבד. משום מה מחירו של הS12 של לנובו קפץ בכ700 ש"ח, לכן אני מחפש אלטרנטיבות נוספות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  25. שלום. אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים כגון סביבת אופיס, אינטרנט וכדומה. התקציב הוא כ 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה וזה באמת שווה את זה. אין באמת איזו העדפה מיוחדת מלבד גודל מסך שיהייה 15" ומעלה ועדיפות לחברה טובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים