ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא 4000 עד 4500 עדיף פחות השימושים הם בגדול עריכת סרטים HD premiere פוטושופ עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים (בלי משחקים מורכבים) לא מחשב מקצועי אבל זאת ההתחלה חשובה לי התמיכה בUSB3 בלי ציוד הכפי בלי מסך בלי צורב DVD מתחינת שקט פשוט שלא יהיה טרקטור OC אולי בעתיד בקטנה אני חשבתי על Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 990 P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 1 625 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel 1 460 GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 1180 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 1 290 V3 Black Edition Middle Tower Series Black Case 225 ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 4025…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מעבד רגיל כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E לבין מעבד עם ליבה כפולה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300129 לבין זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 אם יש למישהו לינק למחשב יותר טוב אני אשמח התקציב שלי זה 2000-2500. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מפרט למחשב, בתקציב של עד 2500 ש"ח, שייתמודד טוב עם תוכנות עריכה גרפית כמו פוטושופ ואילוסטריטור, וגם ידעו להריץ SOLIDWORKS ותוכנות עריכת תלת מיד אחרת. . מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? עריכה גרפית תלת מימדית- בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב 9. האם חשוב שקט? לא. 10. האם מתוכנן OC? לא למה עצלן? סתם חוזר הבייתה מאוחר... תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מפרט טוב שקיבלתי פה בעבר אשמח למפרט המתאים לכותרת שרשמתי. המחשב מיועד לשימוש כללי שכולל בעיקר אינטרנט, מסמכים ומידי פעם קצת וידאו ואולי שימוש מועט בתוכנות תלת מימד(גוגל ארת' וכו'). המחשב לא צריך להיות סופר שקט (ידוע לי שזה דורש השקעה כספית לא קטנה), אבל העדפה שיהיה שקט מהממוצע. כמו כן חשובוה כניסת DVI. עדיף שלא תהיה חריגה מהתקציב, אבל אם אין ברירה אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בהנחה שיש סיבה טובה. את המחשב הקודם קניתי מ-SKYPC ראיתי שלאחרונה המפרטים פה מתייחסים לחנות בכפ"ס אם יש הבדל במחירים והשירות בין החנויות אשמח לדעת. בהנחה שאין הבדל ממשי, אשמח שהמפרט יורכב על סמך האתר של SKYPC. תודה!
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נמאס לי לגמרי מהמחשב הנוכחי שמחליט להתקע די הרבה כבר ושלא מריץ משחקים כמו שצריך אז הגיע הזמן למחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים - אבל, לא לכל החלקים. אני מעדיף כרגע לקנות מחשב שיריץ לי את הסרטים והתוכנות כמו שצריך ומשחקים יבואו אחר כך, לכן כרטיס מסך לא צריך כרגע (רק לשים את האחד הכי זול ופשוט). אין צורך בכונן DVD\צורב DVD ודיסק קשיח מכיוון שאעביר אותם מהמחשב הזה. מה שאני צריך כרגע זה: מעבד, לוח אם, זכרונות (עדיפות ל2 גיגה - אם התקציב לא מאפשר אז כרטיס של גיגה ואת הכרטיס השני אני אקנה בהמשך), ספק, מארז, כרטיס מסך זמני. המארז מצידי יהיה הכי זול. לגבי ספק - אני מתכנן לשים כרטיס גרפי מאוד חזק אחרי שיצא הכרטיס של ATI ואני אדע איזה מהם אני רוצה, לכן אני מתאר לעצמי שהספק יהיה …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אשמח אם תועלו לתתלי שני מפרטים לשדרוג למערכות עם מעבדי אינטל. 1. מפרט מלא. 2. מפרט ללא כרטיס מסך, תומך בכרטיס מסך AGP FX5500 תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מבקש הצעות למפרט עם הדגשים הבאים: המחשב ישמש למשחקים (80%), אינטרנט (10%), סרטים (5%), אופיס (5%). המפרט צריך להיות כולל LCD (עדיף 19"). אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים. המחשב לא יעבור OC בשום שלב. (לא עכשיו ולא בעתיד). תודה, אורן
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, הנני מתכוון לרכוש מחשב ביתי חדש, דרישותיי הן: 1) שמחשב זה יהיה באיכות וברמת ביצועים גבוהה. 2) בעל 4 ליבות כמובן, ובעל 4GB ראמ. 3) בהעדפה של כרטיס מסך מבית חברת ג'יפורס. 4) לגבי הכרטיס קול, אין לי צורך בכרטיס הכי איכותי שיש, אלא כרטיס נורמלי וסביר בעל איכות מספקת. 5) שמחשב זה יוכל להריץ עליו WINDOWS VISTA, ואת כל התוכנות+המשחקים החדישים. אין לי צורך ב: 1)כונן/צורב DVD 2)כרטיס רשת/רשת אלחוטית תודה רבה מראש לעוזרים : ]
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום . חבר שלי צריך מחשב נייד התקציב שלו 7000 שקל . ( הוא קונה את המחשב בארץ וצריך שיהיה כמה שיותר אמין ) השימושים העיקריים שלו הם : תלת מימד, עיבוד תמונה,עריכת ווידיאו, וקצת משחקים פה ושם בשעות הפנאי . חשוב שיהיו גם את הכניסות הבאות : HDMI VGA\DVI שיהיה BT מצלמה מובנית רצוי מאד עם 4G זיכרון .
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
1 ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W 479.00 ש"ח 1 AMD Athlon X2 BE (2350) (45W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAI 406.64 ש"ח 1 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX 449.00 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 252.70 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,587.34 ש"ח תכלס מבוסס על המפרט של האתר למחשב HTPC ב-2500 ש"ח. דיסקים קשיחים וצורב ילקחו מהמחשב הישן. ואני לא צריך כרטיס טלויזיה להקלטה. אולי בעתיד אני אוסיף. האם המחשב הנ"ל יהיה רועש? האם יתאים גם למשחקים? הבנתי שללוח האם הנ"ל יש כרטיס PCI כך שבעתיד אפשר יהיה להוסיף לו כרטיס מסך למשחקים. האם הוא יהיה מספיק חזק גם לסרטים ב-1080P? לא הבנתי איזה יציאות קול יש לו. האם יש גם יציאה אופטית? אם יש המלצות לשיפורים בהפ…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים, לגלישה וירוץ מהר גם כשיש תוכנות כמו אייסיקיו או אימיול ברקע אני רוצה שהוא יהיה חיית אוברקלוק ! ! ! ! ! ! ! אני מתכוון שאני ממש ארגיש שינויים גדולים ממצב סטוק אני לא צריך מסך, אלא אם כן יש לכם המלצה למסך דק 17" טוב בפחות מ- 1500 שקל אני רוצה הארדיסק נחמד 160G לא צריך לשלם הרכבה/התקנת ווינדוס תודה ! ! ! ! !
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz G0 Intel DG35EC Kingston 2 GB 800Mhz Nvidia GeForce 9600GT 512MB Leadtek SAMSUNG HD252HJ 250GB 7200 RPM 480W מחיר 3000 ש"ח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, רוצה מחשב שאני יוכל לעשות עליו הכל, משחקים אני בקושי משחק - אבל בטח אני יחזור לשחק כשיהיה מחשב חדש לא צריך לציוד היקפי צורב DVD, עדיף קומבו מסך דק LCD, או שלא LCD? מה שעדיף לדעתכם, אבל אני צריך את זה דק מארז נחמד, שיהיה שקט אם אפשר
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד. עברתי על הפורמט שצריך למלא: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט, המון אינטרנט. אוהב לפתוח הרבה טאבים בו זמנית). בנוסף בעיקר צפייה בסדרות וסרטים, 1080P ומעלה. הכי חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בכל קובץ סרט שארצה לפתוח, לא משנה באיזו איכות. אם זה אומר שצריך מחשב עם כרטיס מסך שהוא יותר מהממוצע, אשמח אם תכתבו זאת. גודל המסך: לא סגור על מה ההבדל בין אולטראבוק לנטבוק לסתם מחשב נייד, הבנתי שזה בעיקר קשור לגודל המסך. אני צריך מחשב יחסית קטן, שיהיה מאוד נייד. אני חייל והשימוש העיקרי של המחשב הוא בצבא. לגבי משקל... שוב, לא יודע מה הסטנדרט קיום. אני מחפש מחשב קטן וקל, שיהיה אפשרי להתנייע איתו. בנוגע לזמן סוללה, השאלה היא כמה זה משפיע ע…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 שקל. בהתאם לשימושים אין סיבה לחרוג, אז מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בסיסי ומסחר בבורסה (יש הרבה נתונים לעבד, לא משהו חריג ולא יותר מזה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע, בין השאר בגלל זה אני מתייעץ כאן איתכם 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המפרט הוא רק לפריטים בכותרת .. אם אפשר להוריד דגש כמה שניתן בנוגע להארד דיסק
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחיר הוא 550 דולר, לעבודה משרדית - אופיס ותכנות כמו -C, C# והנה המפרט שלו: hp amd turion x2 dual core mobile proccser 3he 15 min battery windown vista home preimum 3 gb ddr memory 200 hard drive nvidia geforce go7150m graphics lightscribe disc labeling tech 15.4 hd widescreen
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט. מעבדי אינטל Core i7 3930K BOX מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 כרטיס מסך Gigabyte GTX690 4GB GDDR5 Retail ספק Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU מארז יש לי-LEVE 10GT FULL ארדסיק יש לי-TIB2 SATA2 מחיר לא יפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר (לכוון ל3000-4000 אם זה ריאלי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בפרימייר (1080p) - אני עורך כתחביב ולא חייב משהו ממש מקצועי. צריך שהמחשב יוכל לערוך בצורה חלקה ובלי להתחמם ולהיתקע, גם אם זמני הטעינה יהיו יחסית איטיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב לאחר התייעצות עם החבר'ה פה לפני חצי שנה בערך אני נהנה מהמחשב מאד אבל עם הזמן אני חושב שיש מקום לשדרוג הנה המפרט כפי שאני זוכר אותו... מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤949 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K SE ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Western Digital WD2502ABYS 250GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2502ABYS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ¤115 כמות:3 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤170 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AUROR…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-