עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה ב- 2600 ש"ח (לא כולל הרכבה) מחנות שידועה בשירות אמין ונעים. מה דעתכם? המחשב נועד לשמש כסוס עבודה; לא למשחקים ולא לוידאו. Intel Core 2 Duo 6550 - 2.33 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 INTEL BUFFALO CREEK DG33BUC (G33) FIREWIRE-LAN1000 -VGA - mATX 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK SUNBEAM Silent core fan 120*120*25 mm

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by dannialn,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד להריץ באופן תמידי פרזנטציה של Oculus Rift SDK 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1. לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינתיים לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. Started by zniibidl,

אני לא משחק יותר מדי אבל כשאני משחק אני אוהב הגדרות טובות ומשחקים יחסית כבדים [יחסית] אני לא רואה יותר מדי סרטים אבל קצת אני כן רואה אני הרבה מתעסק במשימות משרדיות [אינטרנט ואופיס ואייסיקיו וכו'] המפרט צריך למעשה לכלול רק מעבד וכרטיס מסך כאשר בתקציב כבר נלקחים לוח אם ומסך LCD שעולים [יחדיו] כ- 2400 ש"ח לוח האם הוא תומך עד קונרו [של אסרוק עם התמיכה ב-DDR אם אתם מכירים] אם יש בעיות אני מוכן תמיד לבוא לקראת מי שבא לקראתי... ;D אז רק תשאלו ואני אענה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  4. שימוש ביתי במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט עם עבודת עריכה של קטעי וידאו (חובבני) בתוכנת MOVIE MAKER לכן דרוש מחשב חזק מהרגיל. בנוסף תמיכה בהוצאת תכני HD למסך תואם. תמיכה ב USB3 הרצה של ווינדוס 7 64 ביט (אין צורך ברכישת מערכת הפעלה) אין צורך בציוד היקפי, שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור (6) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות (עדיף אייבורי או קיאספי) איזור מרכז לא מתוכנן שדרוג. נוטה למעבדי אינטל אבל פתוח להצעות. עדיף שייצא פחות מ2000 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by roysharon,

היי שלום, אני מתחיל השנה ללמוד מדמ"ח ואני מעוניין בלרכוש מחשב 2 in 1. אני מתלבט בין שני דגמים כרגע שהם lenovo yoga 730 אל מול הdell insprion 7000 (אין לי דגם ספציפי מסדרת ה7000). אני רוצה להשתמש במחשב כמחברת ובגלל זה אני מתלבט על דגמי ה2 in 1, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 14 או 13.3, חשוב שיהיה יחסית קל ואמין מעבר לצורכי התואר וצפייה בנטפליקס לא יהיה שימוש אחר במחשב. לפי המחקר שעשיתי באינטרנט יש המלצות טובות על שני הדגמים והמחירים הם דיי זהים. אשמח להמלצותיכם לגבי שני הדגמים האלה או למחשבים דומים, התקציב הוא עד 800$ והתכנון הוא לקנות בארה"ב, (אם לא כדאי לקנות מחשב כזה בארה"ב אשמח גם לדעתכם). תודה רבה! ושאו ברכה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray קירור: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard זיכרון: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 ספק כוח: HEC (Herolchi) 425VD-T 2 fan Low-Noice Power Supply כרטיס מסך: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card כל זה בסביבות ה-4650 ש"ח... האם יש צורך לשנות משהו באותה מסגרת מחיר?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by HaEsrimVeArba,

ללא ציוד היקפי\מסך. מפרט אינטל. AMD בבקשה למטרות אינטרנט\מוזיקה בלבד ושיריץ את XP כראוי. תודה מראש, אנוכי

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by XpHunTeR1,

למשחקים, מוזיקה, גלישה באינטרנט .. לא עושה OC, צריך הרכבה. צריך שיהיה הכל, בתקציב של עד 5,500 ש''ח. כולל מסך LCD, מקלדת,עכבר, רמקולים... לא צריך צורב.. כל השאר אני משאיר לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. מצורף צילום מסך עם ההצעה שיקבלתי... תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש לצורכי לימודים (סטודנט). המחשב ישמש כמחשב ראשי לכל דבר. להלן הדרישות מהמחשב: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (HD), עבודה עם MatLab. * גודל המסך: 15.4-15.6. אני יודע שזה גודל שקצת מגביל את הניידות אבל המחשב ישמש כמחשב ראשי ואינני מעוניין במסך קטן יותר. * משקל רצוי: עד 3KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. בסביבות ה-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל עדיף אחריות רחבה ככל האפשר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. פרטים נוספים שחשובים לי: * כרטיס רשת תומך Draft N (כעיקרון לא חובה, אבל עם עדיפות גבוהה)…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by taltola,

האם מישהו קנה פעם מחשב מהחנות הזו: http://startpc.co.il/index.php/pc/solid או שהם פשוט ממש זולים או שיש פה משהו מוזר. לדוגמא קחו את מחשב מספר 5 ותרכיבו אותו דבר ברשתות כמו אייבורי או KSP ותראו הבדלי מחירים רציניים של מאות שקלים. איך זה יתכן?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. אם תסתכלו על התאריך הרשמה שלי אז תוכלו להבין שפעם אולי הייתי בעניינים אבל מאז שהתגייסתי אני OUT לגמרי כבר כמה שנים... :-) תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב שרוב מה שיעשו בו זה לראות סרטים וסדרות, אופיס, אינטרנט, מוזיקה ומעט משחקים...? דגשים שחשובים לי: מעבד אינטל מסך 22" לא צריך רמקולים מארז LIAN LI הקלאסי שיהיה שקט ! תודדה רבההה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by nandrut,

שימושי המחשב הם תוכנות ביטורנט/אימיול. צפייה בסרטים בפורמט HD/BLUEREAY ,מוסיקה (בעתיד ארצה להוסיף גם כרטיס טלויזיה ללכידת שידורים) מערכת הפעלה VISTA אני מעוניין שתהיה אפשרות לשחק במשחקים עדכניים (עם המחשב הנוכחי לא הייתה לי אפשרות לשחק...) אין צורך בציוד הקפי/מערכת הפעלה. לא מתוכנן OC. נ.ב : עדיף שהמחשב יהיה שקט מכיון שהוא נמצא בחדר שינה. תודה מראש. :yelclap:

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  14. שלום לכולם הידע שלי בחומרה אינו רב אז ברצוני (אם תוכלו) לתת לי מפרט מחשב ב 10000 שקל (ללא מסך) שנועד אך ורק לתל מימד עם דגש רב לאמינות ותאימות בן החלקים השונים. רב תודות , משה.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת כמה זמן אני יכול לעבוד על המחשב עם רק הסוללה (לא חיבור חשמל) כשהסוללה היא מלאה? מפרט: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=594700 בנוסף הוספתי עוד ג'יגה זיכרון למחשב = 2 ג'יגה! תודה לעונים, gbguy

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב מעבודה משרדית בעיקר, אך ישמש ככל הנראה גם לעריכת וידאו ביתי ברמה פשוטה, וכן לPHOTOSHOP. התקציב הסופי הוא 5K, כאשר תקציב זה כולל מסך - עדיף 19", אפשר גם 17", וכן מדפסת - עדיף עם סורק משולב. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, Who_Cares

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. מעבד AMD Athlon 64 3600+ Dual Core Socket AM2 לוח אם Gigabyte GA-M55PLUS-S3G nForce430 זיכרון DDR-2 1024 Mb 667 MHz (2x512) דיסק קשיח W.D 250Gb 7200 SATA-2 צורב דיוידי LG H10NK Dual Layer כרטיס מסך Geforce 7300GS 256Mb PCI Express כרטיס קול High quality 8-channel audio כרטיס רשת Ethernet 100/1000Mb LAN/Firewire מארז THERMALTAKE MAMBO Black 120mm Fan מה אתם אומרים על החחשב הזה ואיך הוא יעבוד על ויסטה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  18. שלום לכולם, היום הלכתי לתומי לחנות מחשבים נודעת שמתחילה באות א'... ביקשתי לבנות מפרט לעבודות גרפיקה כבדות לדוגמת - מאיה, Adobe Afteraffects ועוד תוכנות זוללות משאבים. להלן המפרט שהכינו לי בחנות, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט ולגבי המחיר ואם יש לי צורך אמיתי בכזה מפרט לשימושים לעיל: מארז ezcool מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח couger 750w hec לוח אם x58 pro-e 7.1 glan msi מעבד אינטל 2.66gh 8mb core I7 quad I920 מאוור למעבד Buffalo heat pipe evercool זכרון Intel XTRM OCZ 2x2GB (4G) DD3 1333MHZ כ. מסך Nvidia Geforce GTS250 1G-3 MSI דיסק קשיח 1Tera Sata2 16 MB Hitachi צורב GH22NS LG 22 DVDX DL מאורר למעבד 775 DUal Core תוכנת WIn Xp PRO כ. רשת !g LAN Ob כ. קול 7.1 OB כ. רשת אלחו…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מפרט מספיק טוב למשחקים שישתלב עם הכרטיס מסך שכבר יש לי, 7900GT. תודה מראש, יונתן ל.

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  20. טוב אז לקניית מחשב צריכים לשאול איפה קונים?? איפה הכי משתלם? ואיזה חנות לא מרמים עלינו?? אז לפניכם פתחתי סקר! איפה הכי כדי לקנות את המחשב שלנו.!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by ds.trias,

שלום, ברשותי (בקרוב) המפרט הבא -- והייתי מעוניין להתאים לו ספק ומאוורר למעבד, אשמח אם תוכלו לסייע לי בכך.. התקציב שלי הוא 350-400 ש"ח לספק, 100-200 ש"ח למאוורר (אני מאמין שזה אמור להספיק). מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2700K (השגתי בזול דרך אינטל, ולכן לא לקחתי את ה 2500k) זכרון Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9 לוח-אם Gigabyte GA-Z77-DS3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI דיסק קשיח CRUCIAL M4 128GB SSD (רק הכונן הזה. בעתיד אשלב גם HDD) מארז NZXT Source 210 Elite USB3 Black כרטיס מסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. יש לי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3067&CatCode=315 השאלה היא האם כדאי לי להוסיף כ400 ש"ח בשביל זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3245&CatCode=315 ה400 האלו דיי קריטיים בשבילי. מדובר במחשב לשימושים פשוטים, אופיס, מידע VS וכד'. (אין לי שום בעיה לקנות מאייבורי או חנויות שיצא להן שם בעייתי כמוה)

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by ליאור שמש,

יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..

• 1 תגובה
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים