ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום בימים אלו אני רוכש מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית (אינטרנט וכו') הייתי מעוניין שיריץ משחק או שניים (לא GAMER אבל חוטא לעיתים במשחק) ואחרון חביב שיהיה לי כטלויזיה בניתי את המפרט הנ"ל בהסתמכות על המפרטים המומלצים (בשינויים קלים): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד 640 Athlon64 X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt - לוח אם 450 SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- זיכרון פנימי 320 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 דיסק קשיח 290 - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS צורב 180DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR כרטיס מסך 300 Gigabyte PCX - Radeo…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן, מחפש מחשב ואודה מאוד לעצתכם המלומדת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (500+-) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בלייטרום, פוטושופ וקפצ'ר וון, ברמה של חובב צילום, לא עסקי. כולל גם תפירת פנורמות מ 10-20 תמונות לעיתים לא קרובות. הורדה וצפייה בסרטים וסדרות בחיבור למסך או מקרן 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD של טרה בתצורת 2.5 שאני מתכוון לצרף למחשב כדיסק נו…
-
- 33 תגובות
- 8.9k צפיות
- 2 followers
-
-
בניתי מפרט לגלישה , עריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית בפוטושופ , קצת עריכת וידאו ממצלמת וידאו מיני דיוי וגם משחקים קלים עד בינוני ( FIFA 2005) תקציב עד 3500 ( יש לי את שאר החלקים ) מה דעתכם ? מה חסר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i5-750 Box כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D Pro כונן קשיח - Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB צורב- LG GSA-GH22L X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה מסך בגודל סביבות 22 אינץ', רזולוציה אתם תגידו מה כדאי לפי מחיר\חומרה\ביצועים. (כאשר המטרה לאיכות טובה שלא "תקרע" את כרטיס המסך. -ל…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שהסכום מצחיק אבל... קרובה שלי ראתה הצעה של מחשב במחיר הזה מאחת החנויות בעיר והחליטה שהיא קונה אותו. לא ראיתי את המפרט המדוייק אבל הסברתי לה שבטח דוחפים לה את כל הרכיבים הכי זולים שנשארו להם במלאי. זה לא כזה עניין אותה כי היא רק צריכה אותו לאינטרנט ופעם ב לאופיס ובטוחה שהוא יספיק לה. בכל זאת הצלחתי לעכב אותה עם הקנייה ואמרתי לה שאני אבדוק אם ניתן בסכום הזה להרכיב מפרט הגיוני. אז יש למישהו בכל זאת הצעה למפרט כזה ללא חריגה מ-1000 ש"ח?? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש ASUS G1 אנא יעצו לי בקשה האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
נמאס לי לראות את אמא מתייסרת עם מחשב נייד עתיק תוצרת Acer מבוסס מעבד Celeron מלפני 5 שנים. אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואיכותי עם מסך בגודל 17 אינץ'. משקל חסר משמעות כי היא משתמשת במחשב רק בבית על השולחן כדי לגלוש באינטרנט ולערוך תמונות בפוטושופ. יש מספר דרישות: א. ציפוי מבריק על המסך לא יתקבל בשום פנים ואופן. מומלץ שלא יהיה ציפוי מבריק כלל. ב. צריך מפרט פשוט, סטנדרטי, בלי שום דבר פיצוצי, כי היא ממילא לא צריכה אותו ולא תנצל עשירית ממנו. בבאג, לצערי, אין שום דגם שעונה על הדרישה ככה שאני לא יכול לקנות במחיר עובד. חיפוש בזאפ לא הניב תוצאות. Lenovo בארצות הברית מוכרים רק 17" יקרים להחריד. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר מאחר שבדירה שלי אין מקום למחשב נייח. שתהיה מקלדת נוחה גם. חשבתי על הבא, מה דעתכם? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17899 * מטרות המחשב?בעיקר משחקים, אבל גם צפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. * גודל המסך?15.4(אפשר גם 17, לא חובה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדותI שיהיה HDMI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי של דיסק קשיח? לא משנה , אבל מעדיף 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל עדיף 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן *…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, לפני כחודש החלטתי, בעזרתכם, לקנות את הdell vostro v131. הזמנתי אותו והוא תקוע ביבוא כבר חודש שלם כשאין צפי שהוא יגיע לפני דצמבר. בינתיים אני בלי מחשב והתחילה השנה באוניברסיטה, ואני צריך אותו דחוף. לכן החלטתי לעבור לאופציה ב', לקנות לי מחשב של ASUS, שמעתי מספיק דברים טובים עליהם (אמנם הבנתי שהשירות שלהם הוא רע, אבל הבנתי שהאחרים לא הרבה יותר טובים מהם, אז זה פחות נורא). הדרישות מאוד פשוטות: תקציב סביב ה3k, שיהיה טוב לצרכי סטודנט קלאסים (אופיס ואינטרנט), מסך 13.3 אינץ' וסוללה חזקה יחסית (שבזה אסוס טובים). הקאץ': אני ירושלמי, ואני רוצה את המחשב הזה עוד השבוע, זאת אומרת שאני צריך דגם יחסית זמין שנמצא בירושלים (אופיס דיפו, באג, לא יודע מה). אם מישהו יכול לע…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום שלום אני צריך מפרט ב2200 שקל האם יש אפשרות להכניס איזה 8800GT ? או 9800GT ? גם אם זה אומר להתגמש על המעבד קצת כגון 6850 , 6750 מה אתם אומרים ? נב בלי ציוד היקפי.. דברים שהייתי רוצה לקבל דגש רק 2 גיגה זכרון וכמה שיותר זול לוח אם הכי סטנדרטי שיש , לא מתכנן OC מארז סטנדרטי , וספק של 400וואט יספיק לי אבל גם משהו שדיי זול דיסק קשיח לא יותר מ160 גיגה לכרטיס 8800GT יש עדיפות על שאר הרכיבים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1649 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5QC ¤810 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31201 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤551 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤326 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe ¤744 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G982DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤170 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W ¤721 כמות:1 http://www…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תוכנת 3DMAX, ושימושים של אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משהו ספציפי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב יקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus. התקציב למחשב הוא 700 דולר (חריגה עד 50 דולר). אין לי מושג מה התוכנה הזאת דורשת אבל יש לו מחשב יש…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רציתי שתבדקו מפרט ל HTPC שבניתי (האם הכל משתלב טוב) דרישות של צפייה ב תוכן HD, גלישה וכד' (לא משחקים ולא עבודה) חיבור לרסיבר. יעמוד בסלון ליד הטלוויזיה מעבד i3 4340 (HD6400 graphics) LGA 1150 לוח אם Gigabyte H97N WiFi מארז Silverstone Milo ML03 כונן ל OS SamsungSSD 128GB 840 Evo 2.5 inch Sata3 כונן לשמירת מדיה (מה יותר מומלץ?) WD 3.5 inch 2TBSata3 64MB cashe Caviar green 5400RPM Seagate 2TB Sata364MB 599RPM for Nas WD 3TB 64MB Sata3Purple, IntelliPower זיכרון RAM(מה מומלץ, 8GB או ש 4GB מספיק מעל ומעבר לדרישות שלי) אני צריף מהירות של 1600 וחברה טובה ספק(גם כאן עזרה בבקשה) Seasonic 350WSS-350BS 80mm Seasonic X-400FL400W Active PFC Passive התקציב בערך 3K תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung X2 Sapphire ATI Radeon X800GTO2 PCIe 256MB Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black סה"כ יוצא 4834 מישהו יודע איפה אפשר להשיג את אותו מארז בפחות מ494 (יחד עם ספק כוח...) אז מה אתם אומרים, להזמין?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן..אז ככה..כבר חודשיים אני בונה מפרטים ב5k,כבר הייתי סגור על הכל ועכשיו אבא שלי אומר שיש לי רק 3 וחצי אלף.. אז כמה שאלות: 1) מה עדיף- e4500 עם hd 3850 או q6600 עם 2600xt לא עושה oc ....מה עדיף למשחקים ?לסרטי hd ? לא עדיף שאני אקח את מס 2 ואחרי איזה שנה שנה וחצי אני אחליף לכרטיס אחר שיהיה כבר יותר זול כמו ה8800gt נגיד? 2) כמה המחירים אמורים לרדת עד פבואר-מרץ? נגיד אני קונה היום מחשב ב5k כמה הוא יעלה אז? 3) בקשר למפרט... אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי ,לכן בוא נעשה את זה ככה...תבנו לי בבקשה את המפרט שעובר בהצלחה את הדרישות שלי עם החריגה המועטה ביותר [מצידי שיהיה אלף חריגה,רק לעמוד בדרישות בחריגה הכי מינמלית] הדרישות הם: מחשב להרצת סרטי hd,שיריץ את המשחקים החדשים,מצדי על …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רוצה לקנות דרך אייבורי או KSP, מעבד מינימום i5. לחלופין, אפשר לשאול איזה מפרט טוב יותר? פשוט אין לי ניסיון עם AMD. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4,000 כולל הדבר הזה של הרשת נתב איך שלא קוראים לזה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס, משחקים קלים. 3. גודל המסך? 14 מינימום 4. משקל רצוי? שלא יהיה כבד.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6. יציאות מיוחדות? לא 7. בלוטות? עם אפשר עם לא אז לא. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 / 120 9. צורב דיוידי? כן. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אמ כן. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה מוכרת לא חברה מעזה. רציתי ללכת על המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKSatelliteL4014H ושיהייה מערכת הפעלה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט לפי הצרכים הבאים : 1. מה התקציב המקסימלי? 1800. אבל עדיף פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו AC Unity Batman arkham knight Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -תלוי במסך שיכלל במפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לתקציב גיימינג 3000 בניתי מפרט בתקציב הרצוי AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 520 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 430 דיסק קשיח Hitachi דגם Deskstar 7K1000.Bנפח 320GB חיבור SATA יחידות 1 220 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 230 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 850 ספק כח HEC הספק 600W מסידרת יחידות 1 385 Kingston 2GB DDR3 1333MhZ, יחידות 2 450 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3085₪ אבקש חוות דעתכם עליו, אם הוא צריך שיפור. חשוב שלא יחרוג מהתקציב. תודה,איציק
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-