עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דובי770,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תוכנת 3DMAX, ושימושים של אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משהו ספציפי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב יקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus. התקציב למחשב הוא 700 דולר (חריגה עד 50 דולר). אין לי מושג מה התוכנה הזאת דורשת אבל יש לו מחשב יש…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by Kayfun4ik,

שלום רציתי שתבדקו מפרט ל HTPC שבניתי (האם הכל משתלב טוב) דרישות של צפייה ב תוכן HD, גלישה וכד' (לא משחקים ולא עבודה) חיבור לרסיבר. יעמוד בסלון ליד הטלוויזיה מעבד i3 4340 (HD6400 graphics) LGA 1150 לוח אם Gigabyte H97N WiFi מארז Silverstone Milo ML03 כונן ל OS SamsungSSD 128GB 840 Evo 2.5 inch Sata3 כונן לשמירת מדיה (מה יותר מומלץ?) WD 3.5 inch 2TBSata3 64MB cashe Caviar green 5400RPM Seagate 2TB Sata364MB 599RPM for Nas WD 3TB 64MB Sata3Purple, IntelliPower זיכרון RAM(מה מומלץ, 8GB או ש 4GB מספיק מעל ומעבר לדרישות שלי) אני צריף מהירות של 1600 וחברה טובה ספק(גם כאן עזרה בבקשה) Seasonic 350WSS-350BS 80mm Seasonic X-400FL400W Active PFC Passive התקציב בערך 3K תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Libra,

INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung X2 Sapphire ATI Radeon X800GTO2 PCIe 256MB Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black סה"כ יוצא 4834 מישהו יודע איפה אפשר להשיג את אותו מארז בפחות מ494 (יחד עם ספק כוח...) אז מה אתם אומרים, להזמין?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  4. אהלן..אז ככה..כבר חודשיים אני בונה מפרטים ב5k,כבר הייתי סגור על הכל ועכשיו אבא שלי אומר שיש לי רק 3 וחצי אלף.. אז כמה שאלות: 1) מה עדיף- e4500 עם hd 3850 או q6600 עם 2600xt לא עושה oc ....מה עדיף למשחקים ?לסרטי hd ? לא עדיף שאני אקח את מס 2 ואחרי איזה שנה שנה וחצי אני אחליף לכרטיס אחר שיהיה כבר יותר זול כמו ה8800gt נגיד? 2) כמה המחירים אמורים לרדת עד פבואר-מרץ? נגיד אני קונה היום מחשב ב5k כמה הוא יעלה אז? 3) בקשר למפרט... אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי ,לכן בוא נעשה את זה ככה...תבנו לי בבקשה את המפרט שעובר בהצלחה את הדרישות שלי עם החריגה המועטה ביותר [מצידי שיהיה אלף חריגה,רק לעמוד בדרישות בחריגה הכי מינמלית] הדרישות הם: מחשב להרצת סרטי hd,שיריץ את המשחקים החדשים,מצדי על …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofekd23,

הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by Roee Ekman,

היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…

8. רוצה לקנות דרך אייבורי או KSP, מעבד מינימום i5. לחלופין, אפשר לשאול איזה מפרט טוב יותר? פשוט אין לי ניסיון עם AMD. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב? 4,000 כולל הדבר הזה של הרשת נתב איך שלא קוראים לזה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס, משחקים קלים. 3. גודל המסך? 14 מינימום 4. משקל רצוי? שלא יהיה כבד.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6. יציאות מיוחדות? לא 7. בלוטות? עם אפשר עם לא אז לא. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 / 120 9. צורב דיוידי? כן. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אמ כן. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה מוכרת לא חברה מעזה. רציתי ללכת על המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKSatelliteL4014H ושיהייה מערכת הפעלה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן אני מחפש מפרט לפי הצרכים הבאים : 1. מה התקציב המקסימלי? 1800. אבל עדיף פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו AC Unity Batman arkham knight Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -תלוי במסך שיכלל במפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by itzik00,

מבקש חוות דעת לתקציב גיימינג 3000 בניתי מפרט בתקציב הרצוי AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 520 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 430 דיסק קשיח Hitachi דגם Deskstar 7K1000.Bנפח 320GB חיבור SATA יחידות 1 220 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 230 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 850 ספק כח HEC הספק 600W מסידרת יחידות 1 385 Kingston 2GB DDR3 1333MhZ, יחידות 2 450 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3085₪ אבקש חוות דעתכם עליו, אם הוא צריך שיפור. חשוב שלא יחרוג מהתקציב. תודה,איציק

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by YMOi,

אהלן, אשמח לקבל עצה או חו"ד לגבי מפרט שהוצע לי בTMS המפרט כעקרון מיועד להכל, בין אם זה גיימינג מפעם לפעם, או הורדות וצפייה בסרטים וכו'. GP61USB3B3 Gigabyte GA-P61-USB3-B3 ₪417 C2400T Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray ₪879 N560OC1GI Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד ₪1073 K4G1333 Kingston 4GB DDR3 1333 ₪105 BUNDEL500W SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד ₪480 ZM70VALSI ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד ₪37 CC120R Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ₪23 HD502HJ Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ₪399 SH-222AB Samsung DVDRW SATA x22 …

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום לכלום, אני מעוניין במחשב עד 5000 ש"ח ללא מסך וציוד היקפי. המחשב צריך להיות מותאם לויסטה, מחשב למשחקים ושמשחקים וויסטה ירוצו עליו יחדיו בצורה טובה. ניסיתי לבנות מפרט בעצמי בIQPC, מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL מחיר: ¤1206 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤571 צורב DVD: SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK מחיר: ¤188 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤747 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMIN…

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המטרה העיקרית היא למשחקים חזרים עם רזולוציאה מקסימלית לדוגמת gta cod וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. אז ככה: מעבד: Q6600 זיכרונות: Corsair XMS2 4-4-4-12 לוח אם: או Asus P5N32-E או Abit IP35-PRO כ.מסך: XFX 8800GTS 512mb קירור למעבד: או Tuniq או OCZ Vendetta כונן: WD320 מארז: CM 690 ספק: Corsair 520w אין טעם לדבר פה על מחירים כי אני קונה חלק מהרכיבים מארה"ב, אז יוצא לי בהרבה יותר זול, ולכן אני יכול להשקיע עוד קצת כסף על לוח יותר איכותי לאוברקלוק ולא להתפשר על אחד מהלוחות של ג'יגהבייט, וגם לקחת כרטיס GTS שעושה קירור יותר טוב ופחות רעש מהGT בתוספת ממש מינימלית של כסף. אז הדילמה כאן בעצם היא איזה לוח אם לקחת, ואיזה קירור למעבד. פעם הייתי סגור על הTuniq אבל אחרי קריאת 2 ביקורות על הקירור של OCZ אני ממש לא סגור על איזה ללכת ... הלוח זה עוד יותר בעייתי, כי אני רוצה לוח עם אפשרוי…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by אמתי,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך ? לא אכפת לי * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אם יש אז סבבה * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 160 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by a1ch,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי בהמלצת הפורום מחשב נייד חדש - Lenovo u430p רציתי לדעת איך להשתמש בפעמים הראשונות, ואם בכלל יש חשיבות לכל זה ? בהתחלה הטענתי אותו הרבה זמן (לא יודע אם זה קריטי אבל ליתר בטחון), אם יש עוד משהו שמומלץ לעשות בהמשך ? אם יש עוד טיפים לשמירה על הסוללה, זה יהיה מעולה (לא הצלחתי למצוא בפורום אשכול בנושא). תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by rosesr,

CPU: Intel 2.4Ghz 533Mhz MB: Gigabyte GA-8PE667 RAM: Samsung 512mb PC2700 GPU: Gigabyte Radeon 9000pro 64mb HD: WD 80gb 8mb *2 DVD: Lite-On DVD 16/48 CDRW: Lite-On 48/12/48 Case: CHIEFTEC DA-01BD PSU: Enermax 365w Floppy Teac אני מקווה לא שחכתי כלום סה"כ 6200ש"ח מחשב לסבא שלי אין סיכוי לAMD תודה לכל העונים ;D

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני רוצה מחשב בשביל חבר שלי...צריך שיהיה בו(חוץ מהמפרט עצמו): רמקולים, מדפסת, סורק,מקלדת,עכבר, מסך. המפרט עצמו אמור לשמש לכל סוגי השימושים כולל משחקים כבדים מאוד לכן חשוב שיהיה בו: מעבד של AMD בלבד (יכול להיות כפול ליבה) לוח אם שמתאים כמובן כרטיס מסך מהחדשים אבל לא שניים שמחוברים ב- SLI או Crossfire צורב DVD שיהיה מארז טוב שלא יתחם הרבה אני חושב שהבנתם...אם יש דברים מסוימים שאתם רוצים לדעת תרשמו ואני ישאל אותו... תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום, ברצוני לקבל המלצות למחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט, הורדות וצפייה בסרטים בתקציב של עד 4500 שקל מסך 15.4 ברצוני שיהיה בו מעבד core 2 due זיכרון פנימי של 2 ג'יגה דיסק קשיח מינימום 120 שיתמוך ברשת אלחוטית ושיהיה בו בלוטות' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by Guliv,

שלום, אני בדיוק מחפש מחשב חדש או לשדרג מחשב ישן שלי, וביקשתי המלצות מחברים והם הפנו אותי לפה, והמליצו אולי גם לקנות את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8089&CatCode=1 ולשדרג את הכרטיס מסך. אז השאלון שיש לכם בחוקים- מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אני כנראה גם יצתרך לקנות ווידוס... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב חדשים, תדירות די גב…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by Shlomi Bugdary,

1. מה התקציב המקסימאלי? איזור 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית אך אם זאת לצורכי תיכנות ופיתוח אלגוריתמים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - התוכנה הכי כבדה שהמחשב אמור להריץ היא מאטלב (זו תוכנה שמשתמשת במערכי זיכרון גדולים בעיקר ). השימוש בתוכנה הוא בערך 3-4 שעות עבודה בשבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …

25. Started by Cr4ck,

? ??? המוכר אמר לי שגיגה בייט

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.