ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עוד חודש בארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. ההשקעה היא עד 1500$. מצאתי את DELL XPS M1530 עם המפרט הבא: Intel® Core 2 Duo T7250 (2MB cache/2.0GHz/800Mhz FSB) High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Dimms) Speed: 200GB 7200rpm SATA Hard Drive Free Fall Sensor Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/write) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT Wireless 1490 802.11a/g Mini Card Bluetooth Internal (2.0+Enhanced Data Rate) 56 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Finger Print Reader XPS M1530 Windows Vista® Home Premium Edition במחיר של 1398$ - עם השער של היום זה מאוד משתלם. אני מניח שעם מפרט …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי על מחשב של דל xps1330. לפי האתר מחירו בתצורה הכי בסיסית 1428$. אני בעיקרון מוכן להשקיע עד 1500$ ויש לי כמה שאלות: 1. אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך לניידים, אבל האם אני צריך בכלל כרטיס מסך חזק לצרכי עריכה גרפית (פוטושופ, פלש וכו'), או מספיק כרטיס integrated? 2. לגבי הזיכרון כתוב Shared memory, מה זה אומר? 3. האם יש איזה דגם מקביל ל Lenovo, או בכלל המלצות על דגם מקביל ?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נב. חשוב שהוא לא ישרף לי בלילה. כולל קירור איכותי ומארז יפה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
בינתיים בניתי את זה: זה המפרט שאני חשבת עליו בינתיים ואני צריך או שיפורים או אחר. אני גם צריך חנות טובה באזור כפר סבא... תודה מראש לכל העוזרים D:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. מה קורה אנשים..? אני חדש פה... אז קודם כול.. קישור למחשב הנייד... (תחשיבו אותו ל-2G כי יש שם אפשרות להרחבת זיכרון ואני מרחיב אותו ל-2G...) http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=7387729 עכשיו.. השאלה שלי האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו...? אני צריך אותו גם בשביל לשחק משחקים כבדים וגם בשביל עבודה רגילה.. (גלישה ברשת... מסמכי אופיס תיכנות וכ'ו..) אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות אותו? או שאני יכול להשיג מחשב יותר טוב באותו מחיר? תגובות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
סוף סוף גיבשתי לעצמי את מה שאני רוצה מהמחשב ועכשיו נשאר רק להחליט על איזה מחשב אני הולך: מעבד- לפחות 2GHZ (עדיף זיכרון מטמון 4MB) זיכרון - 2GB דיסק קשיח - לפחות 160 כרטיס מסך - רצוי מאוד שיהיה כרטיס טוב. מסך- 14.1-15.4 וזהו עכשיו נשאר להחליט כאשר התקציב שלי הוא בין 4000 ואם אני לוחץ את עצמי 5500. אשמח לקבל המלצות. כמו כן אשמח לדעת אם יש מקום בצפון שבו אפשר לראות את הניידים של GIGABYTE? תודה מראש לכולכם בתקווה שתוך יומיים שלושה אני כבר אסגור על מחשב ואלך לקנות
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה זמן שיהיה מהיר שקט וטוב לגלישה באינטרנט וקצת משחקים אני לא גיימר כבד ככה שאני לא צריך את כל הדברים הכבדים האלה יש לי תקציב של 4000 אני לא צריך ציוד היקפי בחרתי כפול ליבה כי אני חושב שלמרובע יקח הרבה זמן עד שיכנס לשוק ואני לא רוצה OC אז הנה זה תגידו לי אם זה טוב ואם כדאי לי לשפר משהו מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ₪1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ₪228 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum ₪261 כמות:1 http://skypc.co.il/produ…
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אודה להצעה עבור מחשב לא כולל מקלדת עכבר רמקולים רק מחשב ומסך גדול בין 20-22" עד 4500 ש"ח עדיפות לאינטל. אודה לחנות מהמרכז
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בס"ד 1. התקציב במוזמן 5000K במדיוק.. אני יודע שזה הרבה אבל בכל זאת זה התקציב, אם אפשר להתשדל שזה יגיע כמה שיותר קרוב למחיר 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, הורדות, 3. ציוד הקפי: מסך 19 אינץ', מקלדת ועכבר (אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. אם אפשר שני כוננים של די וי די-אפשר שיהיו גם צורבים. 6. שיהיה קירור נחמד ושקט במחשב 7. שיורכב באותה חברה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כשזב מגיע למחשב לעבודה משרדית אין לי מושג מה לקחת.. השוק ככ גדול .. כולל מסך וציוד היקפי. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני עדיין עם אותה התלבטות ולא מצליח להגיע להחלטה בין ה gigabyte וה- dell ורציתי לדעת כמה דברים על הדל. עד כמה היכולות הגראפיות שלו חלשות? האם יש לו חיבור למסך LCD חיצוני כדי לראות סרטים?ואם כן האם יראו טוב הרי אין לו כרטיס מסך? איך השרות של DELL בארץ?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי היום המחשב Gigabyte W566U-DC17M ובחנות הוא אמר לי להטעין את הבטרייה בפעם הראשונה 24 שעות. רציתי לדעת עם באמת זה מה שצריך לעשות למה רראיתי פה בחור בפורום שיש גם מחשב Gigabyte אבל הוא אמר שצריך רק עד שהנורה תפסיק להבהב (ואצלי היא הפסיקה). בינתיים הוא בחשמל מ - 16:40 חוות דעת, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ציוד היקפי כגון מסך, מערכת הפעלה, רמקולים וכו' קונה בנפרד בלי קשר למחיר המחשב. כמו כן חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב במחשב. ואני לא צוחק לגבי המחיר, כי חשוב לי מחשב מאוד חזק. כמו כן, מבחינת OC, אני מתכנן OC קליל. יש הצעות בבקשה? ואין לי בעיה שתשימו מעבדים כגון הINTEL Q9450 שעוד לא הגיע וצריך להגיע בקרוב ודברים כאלו ואל תחסכו ותגידו לי תשמש בכסף למשהו אחר, אני לא ציני בקשר למחיר. דרך אגב, לגבי מסך אני גם בעל מסך כרגע, וגם מתכנן לקנות '24 בנפרד.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. חבר של אבא שלו.. טכנאי מחשבים, אני לא יודע איפה, למה וכמה בנה לו מפרט. הוא הביא לי את המפרט הזה. הוא אינו רשום, ככה שאני אתן לו קישור לפה אחרי זה. הוא אומר שהטכנאי מסדר אותו בקומבינות והנחות והכל . המפרט : עכשיו לא ברור לי. איך לעזאזל 4 ג'יגה של קינגסטון, ב444 שקל? ואני ביררתי איתו, והוא אמר שבדוק זה המחיר. "הקומבינות". סבבה. אסוס 1G 8800GT ? מה זה מערך של SLI או מה? אבל אם כן, הלוח אם לא נראה לי תומך. וזה גם מחיר של כרטיס מסך 1. מה זה המארז הזה? איפה הספק? מה זה הקורא כרטיסי זכרון פנימי??? לשם ההשוואה, אני אתן את המפרט שלי . Q6600 AC7Freezer ABIT IP35 BFG 8800GTS 512mb Geil 4gb Black dragon CL5 WD3200AAKS 16MB 7200RPM NZXT HUS…
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לגבי מארז וזיכרון (ראו אופציות בהמשך) למפרט הבא, שהינו למחשב למשחקים בתקציב עד 10000 (ממש לא חייב להגיע ל-10K...) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 CPU cooler: Thermaltake V1 GPU: SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe הערה: הכרטיס כולל קירור שמוריד את הטמפ' שלו משמעותית, לכן כאן לא צריך קירור נוסף PSU: Antec Quattro 850W Motherboard: (עדיין לא החלטתי סופית) Harddisk: RAID של שני Seagate 500MB ST350032AS מקלדת, עכבר, כרטיס קול ומסך יש לי, אז לא צריך. אוקיי, עד כאן זה היה רק כדי לתת מושג מה אני מרכיב. ולשאלות... 1. מארז: אחד מהבאים, אודה להמלצות (חשוב בעיקר שיהיה אוורור טוב כדי ששני ה-GT לא יטגנו לי את המחשב) (א) Aerocool ExteremEngine 3T htt…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel C2D 1.67Ghz T5450 3GB DDR2 NVIDIA GEFORCE 8400M GS 250GB עם ויסטה מקורי קניתי אותו ב2900 ש"ח....הקניה הייתה שווה? המחשב הוא לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים [חדש מהקופסא]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ... טוב תשמעו אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך וזכרונות ! אז אני צריך כרטיס טוב למשחק קאונטר סטריק שהיה לי 100 FPS עומד טוב אז המפרט שלי : מעבד : P4 775PIN 3Ghz 800FSB 1 לוח אם : Intel Comanche Creek D915P +Sound +Lan כ. מסך : Geforce PCX 5300 128MB +TV +DVI מארז : P4 ATX 400W +U.S.B Front Prescott דיסק קשיח : W.D 120GB 7200RPM זכרון פנימי : Micron 256MB DDR2 533Mhz שתיים כאלה ! ספק כוח 400W צריכים חברה ?! קנו את המחשב לפני שנתיים טוב אז התקציב שלי לכרטיס מסך : 400 חריגה של 10 ש"ח חשבתי לקחת את זה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE אם הוא לא הכי טוב בתקציב שלי תמליצו לי על משהו יותר טוב בתקציב שרשמתי ואם אפשר גם זכרונות ב 250 ש"ח 2GB ושיתמ…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מחשב בתקציב של עד 2500 בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיתמודד עם עומס בצורה טובה. להלן המפרט שהומלץ לי, אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם עליו ו/או להמליץ לי על חלקים אחרים טובים יותר: Intel Core 2 Duo E4500 1024MB 250GB DVD-RW+מסך 19 מחשב * מעבד מהיר Intel® Core 2 Duo 2.2Ghz דגם E4500 * לוח אם INTEL Newwbury Lake * חבילת זיכרון 1024MB במהירות 667Mhz * דיסק קשיח 250GB בטכנולוגיית SATA-II * intel gma950 up to 224mb מסך 19 FUJICOM 5MS+DVI לוח אם: דגם: INTEL Newwbury Lake סוג ציפסט:INTEL 945 כרטיס קול משולב:6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת:משולב 10/100 יציאת S.ATA:שתי יציאות יציאת PCI-Ex:כלול יציאת USB 2.0: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לא משנה מאיזה חנות , אבל עדיף SKYPC או TMS, בקיצור חנות אמינה . אה וללא ציוד היקפי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט למחשב מחנות באזור נהריה (כלומר או KSP או IVORY או TMS) למחשב שמיועד למשחקים בתקציב גג 6000 ולא חורג מהתקציב. המפרט צריך להיות מעודכן (כי יצאו כרטיסין חדשים ומעבדים) ולכלול מסך 22 אינץ' TN.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט למחשב ב7000 אפשר לסטות ל7500 אבל אם אפשר שלא אז בבקשה ברחמים אני מעונין במחשב למשחקים עם זה אני צריך מסך וציוד הקפי(הכל) וגם כן ווינדוס נ.ב. עדיף שהHD יהיה 320 או מעל אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. ניתן לסטות עד ל-5,100. 2. מטרות המחשב? משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. עד כמה שאפשר - המיטבי במסגרת התקציב. …
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-