ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
בס"ד 1. התקציב במוזמן 5000K במדיוק.. אני יודע שזה הרבה אבל בכל זאת זה התקציב, אם אפשר להתשדל שזה יגיע כמה שיותר קרוב למחיר 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, הורדות, 3. ציוד הקפי: מסך 19 אינץ', מקלדת ועכבר (אלחוטיים), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. אם אפשר שני כוננים של די וי די-אפשר שיהיו גם צורבים. 6. שיהיה קירור נחמד ושקט במחשב 7. שיורכב באותה חברה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כשזב מגיע למחשב לעבודה משרדית אין לי מושג מה לקחת.. השוק ככ גדול .. כולל מסך וציוד היקפי. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני עדיין עם אותה התלבטות ולא מצליח להגיע להחלטה בין ה gigabyte וה- dell ורציתי לדעת כמה דברים על הדל. עד כמה היכולות הגראפיות שלו חלשות? האם יש לו חיבור למסך LCD חיצוני כדי לראות סרטים?ואם כן האם יראו טוב הרי אין לו כרטיס מסך? איך השרות של DELL בארץ?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי היום המחשב Gigabyte W566U-DC17M ובחנות הוא אמר לי להטעין את הבטרייה בפעם הראשונה 24 שעות. רציתי לדעת עם באמת זה מה שצריך לעשות למה רראיתי פה בחור בפורום שיש גם מחשב Gigabyte אבל הוא אמר שצריך רק עד שהנורה תפסיק להבהב (ואצלי היא הפסיקה). בינתיים הוא בחשמל מ - 16:40 חוות דעת, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ציוד היקפי כגון מסך, מערכת הפעלה, רמקולים וכו' קונה בנפרד בלי קשר למחיר המחשב. כמו כן חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב במחשב. ואני לא צוחק לגבי המחיר, כי חשוב לי מחשב מאוד חזק. כמו כן, מבחינת OC, אני מתכנן OC קליל. יש הצעות בבקשה? ואין לי בעיה שתשימו מעבדים כגון הINTEL Q9450 שעוד לא הגיע וצריך להגיע בקרוב ודברים כאלו ואל תחסכו ותגידו לי תשמש בכסף למשהו אחר, אני לא ציני בקשר למחיר. דרך אגב, לגבי מסך אני גם בעל מסך כרגע, וגם מתכנן לקנות '24 בנפרד.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. חבר של אבא שלו.. טכנאי מחשבים, אני לא יודע איפה, למה וכמה בנה לו מפרט. הוא הביא לי את המפרט הזה. הוא אינו רשום, ככה שאני אתן לו קישור לפה אחרי זה. הוא אומר שהטכנאי מסדר אותו בקומבינות והנחות והכל . המפרט : עכשיו לא ברור לי. איך לעזאזל 4 ג'יגה של קינגסטון, ב444 שקל? ואני ביררתי איתו, והוא אמר שבדוק זה המחיר. "הקומבינות". סבבה. אסוס 1G 8800GT ? מה זה מערך של SLI או מה? אבל אם כן, הלוח אם לא נראה לי תומך. וזה גם מחיר של כרטיס מסך 1. מה זה המארז הזה? איפה הספק? מה זה הקורא כרטיסי זכרון פנימי??? לשם ההשוואה, אני אתן את המפרט שלי . Q6600 AC7Freezer ABIT IP35 BFG 8800GTS 512mb Geil 4gb Black dragon CL5 WD3200AAKS 16MB 7200RPM NZXT HUS…
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לגבי מארז וזיכרון (ראו אופציות בהמשך) למפרט הבא, שהינו למחשב למשחקים בתקציב עד 10000 (ממש לא חייב להגיע ל-10K...) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 CPU cooler: Thermaltake V1 GPU: SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe הערה: הכרטיס כולל קירור שמוריד את הטמפ' שלו משמעותית, לכן כאן לא צריך קירור נוסף PSU: Antec Quattro 850W Motherboard: (עדיין לא החלטתי סופית) Harddisk: RAID של שני Seagate 500MB ST350032AS מקלדת, עכבר, כרטיס קול ומסך יש לי, אז לא צריך. אוקיי, עד כאן זה היה רק כדי לתת מושג מה אני מרכיב. ולשאלות... 1. מארז: אחד מהבאים, אודה להמלצות (חשוב בעיקר שיהיה אוורור טוב כדי ששני ה-GT לא יטגנו לי את המחשב) (א) Aerocool ExteremEngine 3T htt…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel C2D 1.67Ghz T5450 3GB DDR2 NVIDIA GEFORCE 8400M GS 250GB עם ויסטה מקורי קניתי אותו ב2900 ש"ח....הקניה הייתה שווה? המחשב הוא לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים [חדש מהקופסא]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ... טוב תשמעו אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך וזכרונות ! אז אני צריך כרטיס טוב למשחק קאונטר סטריק שהיה לי 100 FPS עומד טוב אז המפרט שלי : מעבד : P4 775PIN 3Ghz 800FSB 1 לוח אם : Intel Comanche Creek D915P +Sound +Lan כ. מסך : Geforce PCX 5300 128MB +TV +DVI מארז : P4 ATX 400W +U.S.B Front Prescott דיסק קשיח : W.D 120GB 7200RPM זכרון פנימי : Micron 256MB DDR2 533Mhz שתיים כאלה ! ספק כוח 400W צריכים חברה ?! קנו את המחשב לפני שנתיים טוב אז התקציב שלי לכרטיס מסך : 400 חריגה של 10 ש"ח חשבתי לקחת את זה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=HE אם הוא לא הכי טוב בתקציב שלי תמליצו לי על משהו יותר טוב בתקציב שרשמתי ואם אפשר גם זכרונות ב 250 ש"ח 2GB ושיתמ…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מחשב בתקציב של עד 2500 בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיתמודד עם עומס בצורה טובה. להלן המפרט שהומלץ לי, אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם עליו ו/או להמליץ לי על חלקים אחרים טובים יותר: Intel Core 2 Duo E4500 1024MB 250GB DVD-RW+מסך 19 מחשב * מעבד מהיר Intel® Core 2 Duo 2.2Ghz דגם E4500 * לוח אם INTEL Newwbury Lake * חבילת זיכרון 1024MB במהירות 667Mhz * דיסק קשיח 250GB בטכנולוגיית SATA-II * intel gma950 up to 224mb מסך 19 FUJICOM 5MS+DVI לוח אם: דגם: INTEL Newwbury Lake סוג ציפסט:INTEL 945 כרטיס קול משולב:6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת:משולב 10/100 יציאת S.ATA:שתי יציאות יציאת PCI-Ex:כלול יציאת USB 2.0: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לא משנה מאיזה חנות , אבל עדיף SKYPC או TMS, בקיצור חנות אמינה . אה וללא ציוד היקפי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הי, אני צריך מפרט למחשב מחנות באזור נהריה (כלומר או KSP או IVORY או TMS) למחשב שמיועד למשחקים בתקציב גג 6000 ולא חורג מהתקציב. המפרט צריך להיות מעודכן (כי יצאו כרטיסין חדשים ומעבדים) ולכלול מסך 22 אינץ' TN.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט למחשב ב7000 אפשר לסטות ל7500 אבל אם אפשר שלא אז בבקשה ברחמים אני מעונין במחשב למשחקים עם זה אני צריך מסך וציוד הקפי(הכל) וגם כן ווינדוס נ.ב. עדיף שהHD יהיה 320 או מעל אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. ניתן לסטות עד ל-5,100. 2. מטרות המחשב? משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. עד כמה שאפשר - המיטבי במסגרת התקציב. …
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בוקר חם לכולם! הרכבתי לעצמי מפרט ב TMS לצרכי משחקים, סרטים, הורדות לצערי כרגע מחוסר תקציב אני אשאר עם המסך הישן שלי LG F700P שהוא CRT 17", אמנם מצויין אך קטן... ויצורפו כמה הרדיסקים מהמחשב הישן (ולכן יש לי צורך ביותר מ4 SATA ובחרתי את הלוח הנ"ל) העיקרון הוא לשמור את אופציית האוברקלוק פתוחה, או ש TMS יעשו אותה... כמו כן הרעש של המחשב הנוכחי מחרפן אותי למרות שהוא לא בחדר שינה אז בחרתי במארז הזה למרות שהייתי מעדיף משהו עם חלון... אשמח לקבל חוות דעת נוספות לפני הקנייה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! ¤1029 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤215 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 ¤546 1 מארז NZXT Hush Black/Silver NO PSU ¤452 1 ספק כוח En…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מחשב שיריץ את המשחק הנ"ל בקלילות. מה יש לי: 1. מסך 22' Samsung 226bw 2. WD 320GB X 2 SATA 3. מקלדת עכבר רמקולים זהו.... כל השאר אני צריך חדש. 1. כרטיס מסך (לא SLI, לא להתפרע) 2. מעבד - בחרתי Intel Core 2 Duo E8200 מחיר 1,000 ש"ח (צריך משהו לקירור פה?) 3. לוח - אני חובב ASUS, אין לי שום מושג לגבי הדגמים 4. זכרונות - ממש לא יודע מי נגד מי 5. מארז - משהוא לא מפלצתי אבל מאלומניום ולא חרא סיני 6. ספק כח - לא יודע איזה. 7. צורב DVD - לא מכיר. בקיצור חוץ ממעבד, בכל שאר הדברים אני צריך עזרה. התקציב לכל הפריטים מ1 עד 7. 4,500 ש"ח. כמו כן המלצה לחנות טובה לרכוש את כל הנ"ל מורכב ומוכן לשיגור. דבר אחרון! שקט! מחרפן אותי הרעש שיוצא מהמחשב שלי היום (4 WD 320GB X. מאוור…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין במחשב איכותי ושקט שיוכל להריץ משחקים חדשים אבל גם עבור עבודה בסיסית וגלישה הייתי מעוניין במפרט שיכלול: מעבד מסידרת Q 4GB זיכרון כ.מסך 8800GT לפחות 500GB 32MB SATA2 מסך איכותי מומלץ 19"-22" עד ~1600 ש"ח אני לא סגור על כל הנושא של מארז (לא עם תאורות למיניהן-שיהיה פשוט ויעיל),קירור למעבד,ספק כח ולוח אם שיתמוך ב OC ועדיין שיהיה מחשב יחסית שקט תודה לכל העונים....אני ממש מבולבל מכל מיני הצעות שראיתי בפורום הייתי שמח אם יעשו לי קצת סדר בבלאגן.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב טוב, אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש ולהחליף את הישן והטוב ששירת אותי מצויין בעבר. אז ככה, אני לא הכי מתמצא בחומרה לכן, אני צריך עזרה קצת. כמו שציינתי, המחשב לאינטרנט, הורדות וגם משחקים חדשים(וכבדים בהתאם) מדיי פעם, תקציב של עד 6000 ש"ח עם חריגוות לא גדולות מהחנות TMS. אז בגדול אני מעוניין במשהו כזה: Q9450 אם הוא ייצא בוא נגיד בחודש וחצי הקרובים והוא יעלה בסביבות ה-1500 פלוס מינוס, אם לא אז Q6600. לוח אם אין לי מושג כל כך. אפשרות ל-OC בעתיד כן. הארד דיסק של 320GB ואם 500GB נכנס לתקציב אז מצויין אין דרישות מיוחדות. זיכרונות שיאפשרו גם כמו שציינתי OC בעתיד. כרטיס מסך שוב, כמו המעבד, אם ה-9XXX ייצאו בחודשיים הקרובים ויכנסו לתקציב שלי, אז כן. אם לא…
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
משחק משחקים כבדים שקט זה הדבר הכי חשוב לי ... מארז מצידי מכוער ... מתכנן OC בינוני אשמח לעצות מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1238 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: ANTEC SONATA II 450W כמות: 1 - מחיר: ¤607 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤298 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1200 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד …
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקיי, זה בעקרון לחבר. לפי דבריו הוא צריך: לוח אם, מעבד, כ.מסך, מארז, ספק, זיכרון והרד דיסק. המטרה זה לסחוט את זה כמה שיותר למשחקים. נ.ב. אפשרות גם ללא כ.מסך.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מודה מראש לכל המגיבים וכל תגובה תתקבל בברכה... אני לא צריך תחליף שלם למפרט... המפרט: מעבד Quad Q-6600 לוח אם - Gigabyte GA-X38-DS4 + ICH9R Chipset כרטיס מסך - nVidia Quadro FX 1500 256MB DDR3 2xDVI PCI-E זכרון - OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK כוננים קשיחים - Western Digital 750GB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD7500AAKS בנוסף שתי Western Digital 160GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD1600YS (רייד 0 לכונן סי) ספק - PC Power ULTRA-QUIET PSU SILENCER® 750Watt QUAD קרור למעבד - Thermaltake Big Typhoon VX בקרה למאווררים - Zalman Multi Fan Controller ZM-MFC2 שתי צורבים - Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA מארז - COSMOS S COOLERMASTER המע…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
הגיע קצת לשדרג את המחשב.. אני צריך כמה דברים ספציפיים: -מעבד -לוח אם -דיסק קשיח -מארז -ספק כוח -מאוורר למעבד -צורב DVD יש לי את השאר כמו כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GT SILNCE(אני יודע הוא ישן) במעבד: אני מעוניין שהוא יהיה חזק גם לעתיד לוח אם: אני לא רוצה סתם לוח משהו עד 500-600 שקל דיסק קשיח: גדול יחסית כי אני מוריד סרטים, סדרות, משחקים וכו'... מארז: שיהיה שקט עם קירור טוב ספק כוח: ספק חזק ככה יעבוד טוב עם הכרטיסים הבאים שיצאו. מאוורר למעבד: חשוב לי שהמעבד יעבוד במאמץ עם טמפרטורה נמוכה צורב DVD: משהו רגיל.. *נ.ב: שהחנות תיהיה באזור הצפון! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי מחליף מחשב ואני אשמח להצצה של אנשים אחרים על המפרט. כמו כן, אשמח להמלצות על החנות לקניה. אני גר ברחובות, כלומר, כל דבר עד ראשון/תל אביב/רמת גן הוא סביר, אני מעדיף לא מעבר לזה. בתודה, אלון. מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. לוח אם:Asus Maximum Foluma Gigabyte x48/x48 DS5 [*]קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER [*]זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 CORSAIR XMS2 DHX אבל רק 800 (יקרים יותר), אפשר גם GEIL או G SKILL, למרות שיש לי איתם נסיון פחות טוב. [*]הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-