עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב שמריץ תוכנות לעריכת וידאו בלי לאגים ושיכול לשמש אותי גם לקצת גיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שח אבל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לעריכה גרפית בדגש על AFTER EFFECTS. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים כמו Skyrim 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך גדול ואיכותי בסביבות 27"+מקלדת עברית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. מעבד-intel core i5 10400f כרטיס מסך-1050 gtx ספק כוח- corsair cv 650 80+ לוח אם -asus prime h410m-e matx זיכרון- 16 ram אחסון כונן ssd מארז antec dp 301m זהו בגדול נ.ב אני יודע שיהיה צוואר בקבוק אני מתכנן לקנות חודש אחרי כרטיס מסך שונה אבל כרגע האם זה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום, אשמח להמלצותיכם לרכישת מחשב לעבודה עם AutoCAD. יכול להיות מחשב נייד או נייח, ואם הפער ביניהם לא משמעותי (עד 500 ש"ח) אז אעדיף נייד. להלן השאלון עם תשובות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר עבודה עם autoCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - למחשב נייח אצטרך מסך. בהזדמנות זו אשמח גם להמלצות על מדפסת A3 (לא חובה כרגע) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא …

4. Started by daniel4x,

ההתלבטות שלי בין המחשבים הבאים acer aspire http://www.21.tv/p-204435/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Acer+Aspire+AS5742G374G50MNKK/cf-6/?a=a hp probook 4530s http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1346 אם אפשר בבקשה לדעת אחת ולתמיד לפני שאני קונה איזה מהם יותר חזק? אפשר לקבל בקצרה מה ההתרונות מול החסרונות של כל אחד מהם (עד כמה משמעותי הכרטיס מסך המובנה לאומת הלא מובנה). לדעתכם יש מחשב יותר חזק מהhp במחיר הזה ? בגלל הכרטיס מסך יש עדיפות לacer העניין הוא שאני פוחד מהאיכות שלו hp ידועה כחברה יותר טובה =X

5. 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + משחקים "קלים" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית 4. ה…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by omrik10,

מעוניין לשדרג את המחשב למשחקים, בעיקר BF3. לא צריך: מארז - יש Antec P182, דיסק קשיח, צורב ,ציוד היקפי ומסך - יש DELL 2209WA צריך: מעבד - חשבתי על 2500K, מאוורר, זיכרונות, לוח אם, כרטיס מסך - חשבתי על 560 או 570. ספק יש CorSair VX550 בן שנתיים, לא ברור לי האם מספיק. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מ…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. המפרט מתבסס ברובו על אחד מהמדור מפרטים מומלצים כאן. athlon II X3 450 coolerMaster 120mm AC freezer 7pro rev.2 Gigabyte GA-Ma78LMT WD 500gb 7200 Sony Nec ad7260s gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 Huntkey Hespers h403 kingston 2x2gb cl9 1333mhz [סה"כ 2150] יש משהו שהייתם משנים בו לטובת איכות יותר טוב או התאמה מוצלחת יותר בין הרכיבים? [ניתן לחרוג טיפה מהסכום אבל לא להתפרע] תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שלום רב, לאחר מספר התייעצות פה בפורום הגעתי למפרט מחשב שאני מעוניין לקנות. אני מתלבט עדיין לגבי לוח אם . המחשב הינו "רב תכליתי" ומיועד להרצת סרטים באיכות גבוהה, חיבור המחשב לטלוויזה ולהרצת מכונות וירטואליות . מבחינה כספית אפשר גם חריגה של כ - 200 ש"ח . מפרט ראשון: מארז – NZXT H2 Classic Silent ATX No P/S Black Case ספק כוח - Seasonic S12II-520 520W Active PFC קירור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 דיסק קשיח – Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB sata F3 HD103SJ מעבד – Intel Core i7-2600 32nm 3.4GHz 8MB LGA 1155 Box CPU לוח אם - INTEL BEARUP LAKE : BLKDH67BL-B3 זכרון – (4096MBX2) Kingston Hyper DDR3 dual channel 1600 cl9 צורב - SAMSUNG SH-S223FBLK x22 sata מפ…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by elrxx,

מעבד: INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪966 לוח אם: GIGABYTE GA-Z68XP-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪811 זיכרון: CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪382 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6870 TOXIC 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1066 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪112 מארז: COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪473 ספק כוח: SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪505 קרור למעבד: SCYTHE MUGEN …

10. Started by guyby,

ראיתי מספר מחשבים עם: Intel® Centrino® Wireless-N 1030 network connection with‎ ‎ Intel WiDi Technology‎ רציתי להבין מה זה אומר לעומת כל מחשב רגיל עם: ‎802.11b/g/n‎ האם זה הבדל משמעותי? הם לא יתחברו לאותן רשתות? דבר שני, כמה משמעותי ההבדל בין b/g ל- b/g/n קראתי שזה טווח ומהירות גבוהה יותר, אבל האם כאשר אני בבית ברשת שלי זה ממש משמעותי? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אופציה 1: ‎Asus N55S CORE I7‎ http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=567 אופציה 2: msi GE620DX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8473&CatCode=315 התקציב עומד על 4000~ ש"ח אפשר לגלוש מעט 4000-4500. איזו אופציה יותר טובה והאם יש עוד אופציה שכדאי לקחת בחשבון?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by ofir667,

שלום, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים לשאלה.. מה אתם אומרים על לקנות את רכיבי המחשב בנפרד בחו"ל? מישהו אמר לי שיכולה להיות בעיה והם לא יפעלו יחד בצורה המקסימלית ויכולות להיווצר בעיות.. חוץ מזה, מה אתם אומרים על לקנות מחשב שלם בhp או dell זה שווה את זה? ובכלל לגבי האחריות? תודה..

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. Started by yossefus,

שלום לכולם, אני מעוניין בנייד לצרכים כללים (אינטרנט ואופיס) מסך '13 משקל 2-2.5 ק"ג מעבד אינטל מסדרת i עדיף צורב DVD תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by Classify,

לא הצלחתי להתקים את הדברים הבאים: PCI Simple Communications Controller unknown device מישהו יכול להגיד לי איזה מהדרריבירים מתקינים אותם: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&ServiceTag=&SystemID=VOS_N_3450&os=W764&osl=en&catid=&impid= והתקנתי את הקורא טביעות אצבע אבל אין לי את האופציה בקונטרול פנל להפעיל אותו, מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. הי, 1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12434 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11708 מבחינת התקציב אין בעיה, הדירושת שלי הוא מחשב נייד רק בשביל אופיס, אינטרנט וסרטים באיכות HD FULL, (שהכרטיס מסך יתאים לסרטים באיכות גבוהה). משחקים לא מעוניין אותי שום משחק, רק בהדברים שציינתי למעלה. אשמח אם תציעו לי מה יותר טוב, גם לטווח הרחוק, אבל מצד שני לא יהיה ביזבוז כסף ! תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. כשפתחתי את ההגדרות של החומרה במחשב , רשום דירקט 10.1 אז מה קורה פה ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by cheat-it,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים יותר לנסיעות, לכן זמן סוללה הוא קריטי. שימושי העיקרי זה סרטים ומשחקים אז הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר חזק יתכן מאוד שאני יקנה אותו בארה"ב אז אם יש למישהו הצעה מ AMAZON למשל עד 600$ אני ישמח מאוד מטרות המחשב - המטרה העיקרית היא: סרטים, משחקים וכמובן שימוש יומיומי כמו כתיבה ואינטרנט... גודל המסך - 12"-14" אני מעדיף אותו די קטן משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - שיחזיק לפחות 5 שעות גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה לפחות זכרון - 2 ג'יגה לפחות צורב DVD - אם תמצאו תודה על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. כותרת לא צריך ציוד היקפי

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים שיהיה עד 2000 ש"ח ושיהיה מבוסס על הדרישות הבאות--- *ללא כרטיס מסך. [יש לי GF7600GT XfX Extreme Edition, לא מתכוון להחליף אותו] *ללא ספק כוח [יש thermaltake toughpower מחכה בבית, אין צורך ב300וואט ג'נרי] דרוש שהלוח והמארז יהיו Matx, לא גודל מלא עדיפות שעל הלוח יהיה dvi-o או אפילו hdmi, לא חובה. במידת האפשר - שהמארז יהיה כולו שחור. אין צורך בחלונות צדדיים וכדומה חובה שהמערכת תהיה מבוססת C2D, לא אכפת לי של איזה חברה הצ'יפסט מודה מראש לכל מי שיהיה לו כח לעמוד מול המפלצת הזאת =)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. עדיפות ל 4GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by don julio,

אהלן, מה אתם אומרים על המפרט הבא בשביל שימוש ביתי (בלי משחקים/תוכנות רק תמונות, אינטרנט... ): + לוח אם אינטל Intel Desktop Board DG31PR PEARL CREEK + מעבד : Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 4MB Cach FSB 1333 + זיכרון פנימי : kingston DDR2 800Mhz CL5 KVR800D2N5/2G + דיסק קשיח : WD 320GB WD3201ABYS SATA RAID + תקליטור :צורב די וי די LightScribe X18 ASUS 2014L1T + כרטיס מסך : Geforce 7200GS 256MB + מארז : HEC CI-6A19B-400 + PS 400W + תוספת קירור Zalman CNPS7000Al OEM + כרטיס קול : HD Audio - Realtek ALC888 + כרטיס רשת : Realtek RTL8111-GR Gigabit LAN Controller הציע לי כזה במשהו כמו 1900 ש"ח, מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by matessim,

my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. היה לי וויכוח עם חבר שלי לגבי המחירים של המחשבים הניידים... הוא אומר שככל שהמסך קטן יותר כך המחשב יקר יותר (נגיד והחומרה הנמצאת בתוך המחשב היא זהה) נכון או לא נכון?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. שלום רב, בניתי מיפרט על פי המלצות שקיבלתי בפורום ואני הולך להזמין היום שני מחשבים. רצוי אפשרות שידרוג קל בעתיד למחשב בינוני - תוספת של כרטיס מסך סביב ה 600 ש"ח ותוספת זיכרון של עוד 2G. ולכן המיפרט צריך לתמוך בכך. המחשב מתחבר כרגע למסך CRT 17 של MAG (דגם 770 אם איני טועה) המיפרט הוא: AMD 5200 - כ 360 ש"ח ASUS M3A78 - כ- 400 ש"ח KINGSTONE 2G - כ 220 ש"ח (סטיק אחד כדי לאפשר הרחבה בעתיד) HEC 6c60 - כ 160 ש"ח Golden Tiger 450W - כ 140 ש"ח SG 500GB 32M - כ 310 ש"ח. LG X20 SATA - כ 120 ש"ח סה"כ 1710 ש"ח האם ניתן לשפר משהו ולהישאר בערך באותו תקציב ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by shay999,

צריך עזרה בקניית מחשב למשחקים ככל האפשר בסכום של כ3000 שקלים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.