עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yonache,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייח המתאים לאדריכלית. המחשב צריך לתמוך בתוכנות כגון אוטוקאד וסקצ'אפ. אשמח לעזרה אלון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kogami,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. התקציב 2,500 עד 3,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם תהיה הצדקה. אין צורך לרכוש עכבר או כל ציוד היקפי אחר. הרכישה תתבצע בתקופה הקרובה. איזור רחובות עד תל אביב. מטרות המחשב: 1. לימודים - שימוש בתוכנות אופיס למיניהן. 2. עריכת וידאו ותמונות. 3. אופציונלי - שיוכל להריץ משחקים פשוטים גרפית כמו Hearthstone. דגשים: 1. עובד בשקט - חובה! החברים לספסל הלימודים לא יאהבו אם המאוורר יעשה רעש כמו שיגור של נאסא... 2. סוללה חזקה - שתחזיק לכל הפחות 5 שעות רצופות על צריכת חשמל מאוזנת. 3. צריך לכלול ווינדוס 10 ואופיס עדכני. 4. גודל מסך 13.3 אינץ' לפחות. אם עוזר, מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mmMigy,

בעבר מישהו רשם כאן שיש בלונדון רחוב עם כמה חנויות מחשבים שמתחרות בינהן, מישהו יודע על איזה רחוב מדובר?? תודה

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. היי, אשמח לדעת האם המפרט הנ"ל מומלץ לגיימינג מתחיל, האם יריץ את המשחקים שבני 11-13 משחקים היום...? מעבד: i5-9400f coffee lake לוח אם: asus h310M-K-D זיכרון: 8GB כרטיס מסך: GALAXY GEFORCE GTX1650 4G סכום 3800 מערכת הפעלה ווידוס כלולה. מנגד בסכום זהה אני יכול לקנות את ה Lenovo ThinkCentre M720q Tiny עם מעבד i7 ו- intel HD 630 בסכום זהה היתרון של הלנובו הוא שהוא קטנטן לעומת מארז מלא. כמו כן במידה ויש לפטופ סביב ה 3.5 שיציע מפרט גיימינג סביר יכול להיות גם אופציה. אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by ofek7,

איזה קירור הכי מומלץ לנייד? התקציב הוא עד 300 שקל.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. מחשב שהעיקר כרטיס מסך טוב וזכרון פנימי מהיר, מעבד לא מהיר העיקר שללוח אם יהיה מותאם למעבד כפול ליבה, דיסק קשיח לא גדול. ללא צורב דיוידי או cd rom ובלי עכבר ומדפסת.וכמובן בלי מסך.תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by wwekingwwe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,סרטים,אינטרנט (עבודה מהירה עם הרבה חלונות פתוחים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? X 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  8. אשמח להמלצות: 1. תקציב מירבי – רצוי עד 5000 ניתן לחרוג ל- 6000 – אשמח לחסכון במידת האפשר. 2. שימוש המחשב – פוטושופ (עריכת תמונות) ושימושי אינטרנט, אופיס וכד' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי. המחשב יושב בממ"ד ולא ישנים לידו 5. גודל פיזי – לא מפלצת. 6. מע' הפעלה – win10 pro ואופיס (גרסה אחרונה ומלאה) – ממשקים באנגלית עם אופציה לתמיכה בעברית כמובן. 7. גרים בבקעת אונו – אם החנות בסביבה, עדיף. אין העדפה לחנות מסויימת. (סביבה כוללת את פתח תקווה, בני ברק, רמת גן, אור יהודה, ראש העין וכד'). 8. אשמח לרכוש בזמן הקרוב (נאמר בחודש הקרוב) 9. חיבורים – מבחר גדול של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by most,

מחירו של הנ"ל נע בין 4800 ל 5000 ש"ח מיועד ללימודים בלבד (גלישה אופיס וכו') באם יש משהו טוב במחיר יותר זול אז עדיף ראיתי את http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm שמככב די הרבה בפורום אקיצר, מה עדיף??

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by duckz,

שלום, טוב אז ככה.. המחשב שיש לי כרגע כבר מתחיל לפעול לאט ולא מריץ משחקים כמו שצריך... אז אני צריך מפרט למחשב חדש, אני מדבר על מחשב שיריץ משחקים כבדים על FPS גבוה (BF3,MW3 וכו') ממש לא משנה לי אם המחשב יהיה מבוסס על Intel או על AMD, אני לא הולך לעשות OC וגם אני לא צריך מערכת הפעלה, מסך וציוד הקפי. אני צריך שהמחשב יהיה קר ולא יתחמם אבל מצד שני שלא יעשה רעש. תודה לעוזרים =] ד"א אפשר לחרוג באיזה 100 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מחשב נייד LG LS55 . לפני כמה זמן המחשב הפסיק פתאום להשמיע צלילים. מה שמוזר הוא שהכל נראה בסדר - הווליום גבוהה, יש דרייבר (והוא נראה תקין) ואין שום הודעות שגיאה בשום מקום. למישהו יש מושג מה אפשר לבדוק? התקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר. אני גם יודע שזה לא בעיית חומרה כי שמתי במחשב הרדיסק אחר עם התקנה חדשה של חלונות, והסאונד עבד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by 114508534,

אהלן איפה אפשר לקנות מסך חלופי ללפטופ toshiba Satellite -L650-108 חיפשתי באיביי ויש כמה מסכים אבל חלקם לד חל'ם LCD , איזה אני צריך , אשמח לקבל לינק , תודה .

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים, סרטים, גלישה עם הרבה טאבים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- אין תוכנה ייעודית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- FIFA15, GTA,NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך אמור להיות 23" כנראה, אולי 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- לא יודע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  14. חבר שלי המליץ לי על המפרט הבא: מה אתם אומרים? לוח אם: Gigabyte GAG31MS2L ספק: EZCOOL 450W 12CM FAN מעבד: E5200 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200RPM 16MB זיכרון:GB KINGSTON 2 צורב: LG/NEC X22 SATA DVD כרטיס מסך:ATI HD3450 512MB מסך: 19 LCD Acer X193WBD +DVI המחשב כולל : מקלדת + עכבר + רמקולים שדרוג לעכבר ומקלדת Logitech ורמקולים Creative SBS A31

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by minay,

שלום לכולם מחפש נייד לשימושים בייתים רגילים מוסיקה סרטים גלישה קצת פוטושופ משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי רוב הזמן יהיה נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שוב רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לחיבור לטלויזיה שאיננה לא HD חיבור של מסך רגיל * בלוטות? יש עדיפות אם לא לא נורא עדיף שהמחשב יהיה חזק על חשבון זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 200 GB * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כרגע חייל לגר בארץ לשיכולכם * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות שיהיה משהו איכותי וטוב מערכת הפעלה וינדוס 7 4 GB זכרון קיבלתי המלצה לטושיבה L500-1GG במחיר של כ3600…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. בסה"כ אינטרנט, אופיס וכו'. נקודת ייחוס : רצוי מאוד שיהיה קל יותר מ LG express durl p1 pro, ודומה לו מבחינת גודל מסך.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. שלום לכולם, הבנתי שהתאמת מפרט דגמים של לנובו T400 או דל E6400 היא משהו שזמין רק בארצות הברית.. בלנובו: הדגמים (המורכבים מראש) שזמינים בישראל דרך יבואנים או מפיצים רשמיים (עם אחריות רשמית כמובן) הם אותם דגמים שזמינים באירופה ושניתן לראות את רשימתם דרך אתר לנובו.. 1. האם זה נכון מה שרשמתי?? 2. מה עם דל? לא מצאתי שום רשימה של דגמים מורכבים מראש.. מחכה לעזרתכם תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by MASTERpiece,

שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב לצורך גיימינג כבד , תקציב : עד 3000 ש"ח. מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 7 64BIT מעבד : QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3416 MHz כרטיס מסך : Shpphire Radeon HD 6870 CFX לוח אם : Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של ; 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM דיסק קשיח : SAMSUNG HD103SJ ATA Device 1000 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כוח : תמונה ; http://gyazo.com/6beee5a93df8fde3d38c45bcce8fbebc מארז : Raidmax Iceberg ; תמונה ; http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2011/356/raidmax-iceberg-all.jpg אם אפשר בבקשה להביא מKSP או כל חנות מחשבים שקרובה לאשדוד , תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מבקש מפרט פשוט לאינטרנט כולל מסך lcd ב 2000 שח תודה! יש חיה כזאת בכלל? (לא, אנילא רוצה פנטיום 3)

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by יניב רון,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל הבעיה היא שאני לא מבין בזה כמעט כלום. השימושים שלי הם: בתוכנות של אופיס (וורד, אקסל ן Power Point) אני צריך את האפשרות לגלוש באינטרנט גם מהבית וגם מבתי קפה (צריך שם חיבור מיוחד/ אלחוטי או משהו כזה?) אני צריך שהוא יהיה עמיד- אני מתכוון להתנייד איתו לא מעט שיעבוד לפחות 3-4 שעות בלי חיבור לחשמל שיהיה לו חיבור למיקרופון (צריך חיבור מיוחד או שזה חיבור USB רגיל?) ואולי אני אשתמש בו קצת להוריד מוסיקה מידי פעם. הייתי שמח להוציא לא יותר מ 4500-5000 שקל השאלה שלי מה אני צריך לחפש מבחינת מפרט

21. Started by amitbl,

היי לכולם. המפרט הנוכחי שלי בצד. אני נוטה להריץ הרבה יישומים במקביל והמעבד שלי מתחיל להראות את גילו. בכוונתי להתקין win7 בשולחני שלי ועל הדרך החלטתי לשדרג את המפרט תחת תקציב של כ3000 ש"ח. שימושים: - עבודה במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. - הרבה עבודה משרדית. - תכנות java וdotNet בסביבות כבדות כמו visual studio - שימוש בהרבה תוכנות סטטיסטיות (Statistica, R, MATLAB ועוד) - הרבה מוזיקה (הסאונד חשוב לי) - Virtual Machine - עבודה עם בסיסי נתונים (SQL Server, Oracle, ACCESS) - משחקים בקטנה, מדי פעם להתפרק קצת עם Need for speed או Modern Warfare - סרטים בFHD (מדי פעם אני מחבר ל40 אינטצ'...) אני לא גיימר כבד, ולא עובד עם תוכנות גרפיות. לא היה וגם לא יהיה אוברקלוק. חשוב לי שהמחשב י…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שלום, אל תתיחסו להצעת מחיר, פשוט העתקתי את הרכיבים מסקאי. ההצעה היא כזאת: מוצר 358 358 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L 292 292 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP 900 900 כרטיס גרפי Inno3D nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe 232 232 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 216 216 ספק כח HEC 400TRT 400W 240 240 מארז ללא ספק HEC 6919B Black 111 111 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 40 40 גריז טרמי Zalman ZM-STG1 588 588 מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box האם הספק יחזיק את המפרט? האם לא יווצר צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  23. אהלן וסהלן! אחותי היקרה והחביבה התחילה את לימודיה בבית ספר למוזיקה. אז נכון שהיא עושה לי הרבה רעש בחדר, אבל אני עדיין צריך לעזור לה. אז מה היא צריכה? ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח למחשב נייח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לדחוף עד הסוף, רק אם יש צורך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו בלבד, שיוכל להריץ קיובייס עם VST ואפקטים בלי להתבלבל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: בהחלט, מיועד ל- Cubase 6 ו- Finale 2012. הרעיון הוא שהמחשב יוכל להתמודד בכבוד גם עם הגרסאות הבאות של התוכנות האלה, כלומר 2014 וצפונה. 3. האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  24. כפי שרשום בכותרת רק מחשב ללא ציוד נלווה מטרותיו יהיה לעבודה משרדית של אופיס וקצת פוטושופ דרישה אחת מחוייבת שיהיה צורב אודה לכל העוזרים במשימה המסובכת הזו.. תודה מראש predator_008

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  25. שלום לכולם אני חדש, קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה שלא דילגתי בטעות על חוק מסויים. להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה עם תוכנה לעריכת וידאו כגון: AVID או CYBERLINK DIRECTOR, אין משחק ספציפי בד"כ המשחקים הכבדים, לגבי צפייה בסרטים רצוי שיוכל להעלות HD ותלת מימד (3D). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.