ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
יש אותו באופיס דיפו ב2600, אני מתכוון לקנות באילת מה שאומר שזה עולה שם בערך 2200 המפרט דומה לפה, חוץ מזה שזה 320GB, 2GB DDR ן15.4'' http://www.mynewlaptop.co.za/ProductInfo.aspx?productid=NX558EA אני צריך מחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט....שווה את הכסף?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפעם האחרונה שבקרתי פה , היה לפני שנתיים במחשב הקודם. אני רוצה ללכת על מחשב לצורך גיימיניג, בסיבות ה6-10 אלף שקל מקסימום. אני צריך עזרה בבניית המפרט. אני רוצה לקנות משהו טוב,שיחזיק ללא מעט שנים, מצד שני לא יהיה מוגזם ומבוזבז. הרי בטכנולוגיה של היום הכל ניהיה ישן מהר מאוד. מה שחשבתי עד כה, Geforce 9800GX2 1GB DUAL DVI HDMI Retail INTEL Q9450 QUAD CORE 2.66G ASUS P5N-T Deluxe nForce 750i - Intel Socket 775 ATX Motherboard SLI - Western Digital 500G 16MB 500AAKS CROSAIR 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX מספר שאלות, אני הולך ללכת על מערכת הפעלה של XP, האם יש צורך ב 4GB Ram? והאם ווינדוס תומך בזה בכלל? האם עדיף לקנות שני כרטיסי 9800GTX במקום 9800GTX X2 ? …
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש - הצרכים שלי הם משחקים, עבודה על המחשב(ממש קלה), אינטרנט - ושלא יקרטע לי. אז ככה, התקציב כמו שכתוב בכותרת הוא 5 אלף, והחריגה מותרת עד 200 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה תוכנות ברקע, ושהביצועים שלו יהיו בהתאם. לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, כוננים, מארז, וכנראה שגם ספק. לצורך העניין, יש לי HEC 400W אז אני לא יודע אם הוא יחזיק את המערכת החדשה, החלטה שלכם. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel P4 2.4, 6600GT, 1G Ram, 60GB HD, Intel MB D845EBG2. זהו כעקרון, אם להגיד את זה בכנות הוא מחזיק לי ומריץ לי הרבה דברים בלי בעיה, אבל יש לי הזדמנות עכשיו ואני לא ארצה לפספס אותה.. הבעיה היא, שאין לי הרבה מה לעשות עם ה1G RAM, מכיוון שזה גם DDR1 וזאת ת…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, עריכת מוזיקה ועבודה עם מקרן. ישנם כמה אתרים שמציעים r60e ב- 3400 עם חצי שנה עד שנה וחצי אחראיות. לדוגמא: http://www.shoplace.co.il/products.php?op=view&id=13444 אני מוכן להשקיע עד 4000 בנייד. האם זה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה במחשב שהסוללה פגומה ויש להחליף סוללה. עכשיו אני לא יודע מה לקנות ומה ילך אז אשמח לקבל הצעות וקישורים. המחשב המדובר הוא HP PAVILION DV5-1159SE תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * משחקים קלים מאוד * צפיה בסרטים * חשוב לי שיהיה צורב DVD + בלוטות + מצלמה מובנית במחשב'. בגלל שכבר נכוויתי בעבר בכמה קניות לא מוצלחות בעקבות המצלמות של כל מני טכנאים ומכרים למניהם, הדבר שהכי הכי חשוב לי הוא שזה יהיה מחשב אמין, שמחזיק לאורך זמן רב, שידוע בעמידות שלו ולא נוטה להתקלקל, שלא מדווחות עליו יותר מדי תקלות ושידוע שאנשים מרוצים ממנו. בקשר לקריטריונים האחרים כמו זמן סוללה ארוך, גודל מסך, נפח דיסק קשיח, סוג המסך (שבשמש לא רואים כלום) - כל אלה כמובן חשובים לי שיהיו טובים כמה שאפשר, כל עוד זה עומד בתקציב. כל עוד מדובר במחשב אמין וטוב אני לא צריך משהו מיוחד בקריטריונים האלה, אלא מש…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP DV6105 פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP ...יש לי איתו שלט רחוק וממה שקראתי באינטנרנט אני צריך שיהיה לי גירסה של WINDOWS Media Center על מנת שהוא יעבוד....מישהו יודע אם יש Media Center Pack שאפשר להתקין אחרי שמתקינים את מערכת ההפעלה?? או יש למישהו רעיון איך להפעיל את השלט... תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.5 MHZ ולוח אם תומך AGP*4 רציתי לדעת אם אני יוכל לשים כרטיס מסך של AGP*8 ואם כן אז איזה הכי משתלם למחיר 400 והאם הכרטיס יוכל לנצל את עצמו עם המערכת שלי עד 100% ואם לא אז כמה מהניצול? תודה לכל העוזרים זה דחוף לי
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האמת היא שעיקר הבעיה שלי כרגע היא עם עמודים של להקות במייספייס. כשאני מנסה להקשיב לשיר, הוא מנגן משהו כמו 6 שניות ראשונות, ונעצר. הבעיה, אגב, חוזרת על עצמה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ביוטיוב ואתרי-סטרימינג אחרים אין בעיה, רק איטיות וקפיצות בניגון סרטונים ברזולוציות גבוהות, אבל אין לי תלונות בקשר לזה, כי אני ידוע שהוא לא אמור ואני גם לא דורש ממנו ניגון וידאו ברמה גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחשב קופלט כולל מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) בין 3000 3500 מחשב שיחזיק לשנתיים שלוש הבאות..... מחשב למפקד שלי..ואולי גם לילדים הקטנים שלו.....גילאים 10.. עבודה בסיסית תוכנות וכרגיל לא משו מיוחד.... אני לא מעודכן בחומרה בנוגע ללוחות כ.מסך ומעבדים.......מה כרגע עדיף ומשתלם אני גר באיזור הצפון ואני יכול להגיע לחנויות OMC\KSP\FOXPC
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, סטנדרטי, לשימוש באינטרנט ולמשחקים "בקטנה". הוא לא צריך להריץ משחקים כבדים, אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שאם אחי הקטן יבקש להתקין איזה משחק שהכרטיס לא יעשה בעיות. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למעבד מחברת Intel (אם קיים משהו משתלם יותר בחברות אחרות, אני לא מתנגד). - כולל צורב DVD - ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת. - לא לחרוג מהתקציב (2000 ש"ח). תודה מראש [=
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 ש"ח ללא אפשרות חריגה לא לנצל את כולו אלא בדיוק ההיפך אם ניתן להוריד יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty, תורת המתנקש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000, אם אפשר לחסוך אז לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך יצוות אחר כך, דיי סגור על 4K 144 מהאינטרנט\אולי 1440 של גיגה בייט בנתיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש - ראם ואחסון SATA SSD 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב -8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה אותו עם לפחות 250GB , INTEL , לא AMD ואני יודע הוא יותר זול אותו דבר , אבל לא , רק INTEL ! 2GB זיכרון כרטיס מסך חזק בעדיפות ל-8800GT וכדאי שגם יהיה חיבור HDMI. מארז לא צריך משהו מוגזם איזה HEC 6A19 שחור בעדיפות ראשונה . ורק מ-KSP זאת האפשרות היחידה שלי לבנתים. תודה לכולם ושוב אני חוזר:רק אינטל,ובחנות KSP , מי שרוצה בחנות אחרת לייעץ לי שלא ירכיב,אלא אם זאת חנות ברמת גן תל אביב
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הוא צריך מחשב בנתיים להרצה של IE ICQ וWINAMP5 ביחד.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת הוא יקנה כרטיס מסך נורמלי ויתחיל גם לשחק.. פשוט הלך לו המחשב והוא מתכנן הרבה זמן על מחשב חדש.. אם כבר אז כבר... http://icygoo.com/forum_heb/igooteam/thedude/mifrat.jpg זה מה שחשבתי להציע לו.. הוא לא מתכנן לפתוח את המארז.. ובטח שלא אוברקלוק.. הוא לא איש כזה אה כן.. אחרי שהוא יחסוך עוד קצת.. הוא גם יחליף את הHSF למעבד.. אז מה אתם אומרים? זה ישרת אותו למטרות שלמעלה לעוד איזה חודש-חדשיים? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב נייד לחברה שלי. היא לא מבינה במחשבים בכלל ואין לה צורך במחשב משוגע אך הדרישות הם: מסך 15 אינץ ,יציאת HDMI ,זיכרון מעל 320G השימושים העיקריים הם: אינטרנט,מוזיקה,סרטים ברמה בסיסית נ.ב עד אלפיים שקלים כולל קייס ועכבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ממש בקרוב לקנות מחשב נייד (קונה בחו"ל) ואני לא יודע מה לקנות. ממש לא יודע - לא החברה, ולא מפרט. ולא מבין בזה, למרות שאני מתכנת ... זיכרון פחות מ-3G אני בכל מקרה לא אקנה, גודל המסך 15.4-15.6. השאילה האמיתית היא מעבד , כרטיס מסך, וייצרן של המחשב התוכנות שאני צריך להריץ הן: RAD- סביבת פיתוח של JAVA עם שרת WebSphere , זה לא רץ טוב בפחות מ-2G זיכרון התחברות למחשבים מרחוק (טוב נו זה לא בדיוק תוכנית נוספת – Remote desktop רגיל) Photoshop AutoCAD תוכנה אופציונאלית היא 3dmax כבדה בטרוף, לא בטוח שצריך אותה אך כאופציה לא פוסל תודה על עזרתכם!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בחרתי מפרט למשב שמשמש בעיקר למשחקי מחשב לא תובעניים מבחינת גרפיקה ולצפייה בסרטי HD שאני מצלם במצלמה שלי אשמח להתייחסות המפרט: מארז SOURCE ELITE 210 NZXT שחור לוח אם A75A-G55 FM1 AMD MSI מעבד A-SERIES A6-3500 HD6530D T.C FM1 AMD ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC זכרון XMS3 CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD מחיר סופי 2020 שח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד DELL עם מסך מבריק. האם יש דרך לדעת אילו מהדגמים של Dell Inspiron הם עם מסך מבריק ואיזה עם מט? משיחה עם נציג תמיכה של DELL העולמית עולה שכל דגמי 3000 הם מט, כל דגמי 5000 הם מבריקים (עם ציפוי antiglare) וכל דגמי 7000 הם מבריקים (ללא ציפוי anti glare), אבל אני לא בטוחה שזו אכן קביעה נכונה (כי לא מצאתי תיעוד לזה וכי נראה שיש דגמי 3000 שכן מבריקים. אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני איך אפשר לחפש רק את הדגמים המבריקים (מבלי לגשת לחנות ולבדוק את המסך).
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש השוואה בין 2 הדגמים: DELL Inspiron 580 i3-530 GMA HD DELL Inspiron 580 IN-RD33-3988 ההשוואה בין המפרטים בלינק הבא: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,15533,14862 אני סטודנט והצרכים שלי הם בעיקר אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. ההבדל הוא 900 ש"ח ביניהם, השאלה העיקרית היא האם הפרש בתשלום שווה את התפוקה שנותן המעבד i5 עם 4 GB זכרון לעומת i3 עם 6 GB. ואיך ההתאמה לצרכים שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם לצרכים כמו גלישה אופיס שירים סרטים ניגון סרטי HD .צריך FBS יותר מ667MHZ ?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
מעוניינת בהצעת מחיר שכוללת מפרט למחשב נייח דור 6 חשבתי על משהו כזה: INTEL I7-6700 , כולל מסך , מארז גדול , עד 5000 שח כולל ווינדוס 10 פרופשיונל באנגלית , HDD של 1 טארה , המחשב מיועד לתכנות ולא למשחקים , צריך להיות מהיר , צריך שיהיה לו זיכרון ראם גדול נניח 16 GB , מאווררים שיהיה שקט , שיהיה סוס עבודה ויוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל .
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-