ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי לגמרי מהמחשב הנוכחי שמחליט להתקע די הרבה כבר ושלא מריץ משחקים כמו שצריך אז הגיע הזמן למחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים - אבל, לא לכל החלקים. אני מעדיף כרגע לקנות מחשב שיריץ לי את הסרטים והתוכנות כמו שצריך ומשחקים יבואו אחר כך, לכן כרטיס מסך לא צריך כרגע (רק לשים את האחד הכי זול ופשוט). אין צורך בכונן DVD\צורב DVD ודיסק קשיח מכיוון שאעביר אותם מהמחשב הזה. מה שאני צריך כרגע זה: מעבד, לוח אם, זכרונות (עדיפות ל2 גיגה - אם התקציב לא מאפשר אז כרטיס של גיגה ואת הכרטיס השני אני אקנה בהמשך), ספק, מארז, כרטיס מסך זמני. המארז מצידי יהיה הכי זול. לגבי ספק - אני מתכנן לשים כרטיס גרפי מאוד חזק אחרי שיצא הכרטיס של ATI ואני אדע איזה מהם אני רוצה, לכן אני מתאר לעצמי שהספק יהיה …
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אהלן חברה,הודעה ראשונה שלי כאן,ראיתי אחלה פורום שעונה על מה שחיפשתי.. ככה,המחשב הגרוטאה שלי הלך לעולמו לפני כמה זמן,ואני מחפש משהו חדש. לא כול כך בשביל משחקים,יותר בשביל משחקי ONLINE חינמיים..אני לא משחק יותר מדי. המפרט לא כולל מסך ורמקולים,יש לי כבר. חוץ מזה הכול-עכבר,מקלדת,מדפסת,צורב,וסורק!חשוב מאד.. תודה מראש,רועי
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קיבלתי SEMPRON 2800 על לוח אם ELITEGROUP מסוג ECS C51GM-M זכרון 512 (על הלוח מובנה כרטיס מסך)כונן קשיח אשר ברשותי 80 גיג"ה SATA1 המשחקים שאני משחק FLIGHT SIMULATOR FIFA 2007 (עם כרטיס המסך הקיים לא ניתן להבחין במסלול הנחיתה דבר שגורם לכך שאני מנחית בואינג בעיר) תודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה ואפשרות ל OC קל. יש צורך במקלדת ועכבר. אין צורך ברמקולים (יש לי ATP3). מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 566.00 ¤ כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E 1,086.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 1,214.00 ¤ זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 1,253.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 405.00 ¤ צורב LG GSA-H22 X18 DVD * צבע לבן 214.00 ¤ מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B-400 400W 414.00 ¤ מאוורר JSP-Tech EZPF-12025 21.00 ¤ מקלדת Logitech Cordless Desktop EX110 190.00 ¤ סה"כ : 5,363.00 ¤ האם עדיף לקחת זכרונות של TWINMOS שעולים כ 100 שקל פחות ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הפרטים הבאים: מתאים לעבודה עם פוטושופ - (אני מניח שזה אומר מינימום 4GB RAM, לא יודע לגבי מעבד) מסך "15.6 משקל לא כל כך חשוב לי אחריות של שלוש שנים, עדיף כמה שיותר טובה (באתר הלקוח>איסוף למעבדה>במעבדה) התקציב שלי הוא בין 3,000 ל3,500. אשמח לשמוע המלצות או אפילו כיוונים שאוכל לחפש על פי הם. למשל: איזה מעבד מומלץ, כמה חשוב להוסיף RAM מעבר ל4GB, דגמים שיודעים שיש עליהם אחריות של שלוש שנים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות לאבא שלי מחשב HTPC לסלון ולמסך החדש שהוא רכש. להלן הדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC פלוס גיימינג בשאיפה לרמות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מחשב סלוני ולכן משחקים לרב שתואמים בקר XBOX. (פורמולה 1, PES, דרקסיידרס וכו'. - פחות FPS). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט כבר הרבה זמן איזה מחשב לקנות והחלטתי שהגיע הזמן. כל הצרכים שלי למחשב רשומים למטה לפי הפורמט הקבוע אבל יש לי שלושה דגמים שראיתי ורציתי להתייעץ איתכם אם הם מומלצים. http://www.zolprice.co.il/product-1390-Dell_Vostro_3560_VM_RD33_6134.aspx http://www.zolprice.co.il/product-1576-Dell_Latitude_E5530_L065530106E.aspx http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21148&cf=zap - אני פשוט לא מכיר איך סמסונג בניידים כי מבחינת ביצועים הוא נראה מעולה תקציב: 3,800- 4,200 (כדאי לחסוך) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (גלישה מרובת כרטיסיות, VISUAL STUDIO ואופיס), משחקים (קלים כמו fifa אבל פחות קריטי), תכנות קל- בינוני* גודל המסך? 15.6 מעבד: מינימום i5 אבל סוג טוב * משק…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, ברשותי המפרט הבא : AMD PHENOM II x4 955 @ 3.8Ghz Gigabyte GA-790XT-usb3 8GB DDR3 1333 Samsung F3 1TB + F1 750GB Crucial M4 128GB SSD SAPPHIRE HD5850 @ 880/1200 SeaSonic S12II 520w Coolermaster CENTURION 590 התקציב שלי עומד על כ2000 ש"ח,השדרוג העיקרי הוא למען סטרימינג חלק יותר,משחקים בהגדרות גבוהות יותר + להריץ אותם חלק מן הסתם. כרגע,סטרימינג,גם של משחקים לא כבדים במיוחד,מקרטעים ממש(גם הסטרים וגם המשחק). כרגע רוב המשחקים רצים לי על הגדרות גבוהות עם התפשרות בפילטרים בחלק מהמשחקים,חלקם מקרטעים מעט על הגדרות גבוהות אבל הרוב דיי שחיקים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. אני מטיילת בין דגמים שונים כבר שבועות ובאמת שהלכתי לאיבוד אז כל תובנה בעניין תעזור לי. מחפשת נייד קטן יחסית, מסך 12 מינימום, 14 במקסימום (מן הסתם עדיפות ל13.3) ובהתאם גם קל- משקל. (אם אפשר לא לעבור את ה2 קילו, אני אשמח..) התקציב- תיאורטית, הייתי מעדיפה לא לעבור את ה2500. אני יכולה למתוח ל2800 (3000 זה רק אם המחשב גם עושה מסאג' ומנגן דמיאן רייס בגיטרה) הצרכים שלי מאד בסיסיים- גלישה, מסמכים, מוזיקה, צפייה בסדרות. הייתי מעדיפה שהאיכות והעוצמה של הסאונד במחשב יהיו טובים. זה לא חייב להיות מטורף, רק שלא יהיה זבל. למרות שהצרכים בסיסיים אני לא רוצה מחשב איטי, אני אשמח למעבד טוב וחזק ו4 ג'יגה זכרון לפחות. סוללה חזקה (נראה לי שלא פחות מ6 תאים) …
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מבחור בחנות מחשבים מפרט לגבי מחשב, לאחר שהסברתי לו את צרכיי. אשמח אם תגידו לי האם המפרט תואם את הצרכים שלי ומה יש לשפר... תודה רבה על עזרתכם. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות+ ווידאו. (פוטושופ, 3 תוכנות עריכת תמונות כבדות יחסית, AVID לעריכת ווידיאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי, לא פרנסה. (פוטושופ, לייטרום, DPP, fastune, AVID, ואני מאמין שעוד...) 3. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אהלן, הלך לי אחד מה HDD במחשב (יש 3) ודווקא זה עם מערכת ההפעלה התוכנות והמיילים המחשב קצת ישן (Q6600 + arctic 7 pro + GA-P35-DS3L + 4GB OCZ 800Mhz + GT9600) וחשבתי בהתחלה להחליף רק את ה HDD אבל אולי כדאי כבר לשדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי ופיתוח לווב ומובייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודיו ובעיקר פוטושופ, אילוסטרטור, PHP וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל קניית מחשב חדש, הצורך שלי הוא תכנות (ולתוכניתנים עדיף שיהיה מחשב קצת חלש, שלא יהיו מפונקים ). אני לא משחק, אם אני מעמיס על המחשב זה בדרך כלל בגלל 50+ טאבים באיזה דפדפן, וגם זה מנהג מגונה שאני מנסה להעלים. כן הייתי רוצה משהו די שקט, והיה נחמד אם הכל גם היה קומפקטי. אני לא צריך כרטיס מסך (5570), או כוננים קשיחים ( אני אתאפק עד שהמחירים ירדו שוב) או ציוד היקפי כלשהו. אין לי העדפות של Intel vs AMD. מבחינת מחיר, אני כל כך לא מעודכן במחירים שאני לא בטוח כמה משתלם להשקיע, אבל עקרונית אני מינימליסט ( או קמצן) . תודה על תשומת הלב נ.ב סתם מתוך סקרנות, יש דבר כזה מארזים שניתנים לתלייה מהקיר ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה נשמע? אני מחפשת מחשב נייד חזק בתקציב של 4,500 ש"ח לעבודה עם תכנות גראפיות כמו פוטושופ וכו'. לא מתכוונת להריץ עליו משחקים מכל סוג שהוא... בקשר לכרטיס מסך אני ממש לא יודעת - אם לדעתכם תכנות גראפיות עושות שימוש בכרטיס מסך אז שיהיה כרטיס מסך תואם, אם לא אז אין צורך. מה חשוב לי? * שיהיה עם מעבד מהיר * הרבה זיכרון * סדר גודל מסך של 15" * עדיפות להארדיסק מהיר... * עדיפות למקלדת מלאה ונוחה. * איכות חומרים טובה, אחריות טובה, דגם אמין יחסית. מה לא חשוב לי? * זמן סוללה (המחשב לא זז מהבית) * משקל (המחשב לא זז מהבית) * יכולת הרצת משחקים * פי'צרים קטנים אחרים (בלותות', USB, חיבורים כאלה ואחרים.. לא קריטי). בנוסף ראיתי מספר דגמים של DELL אבל הם לא היו כ…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
[ההודעה הזו מחליפה את ההודעה הקודמת שלי היום] מה דעצם על המפרט המצורף בתמונה? אני תוהה לגבי ה SSD - האם הוא באמת יתן לי משהו ב HTPC? אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה ו xbmc.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן מבקש הצעה למפרט למחשב טוב לסטודנט לאנימציה. הנה התשובות לשאלון שמפרט את הצורך למחשב: לגבי התקציב אין לי מספר מדויק, אני עדיין לא אנימטור בפיקסאר אז אני לא צריך את ההכי הכי טוב, אני צריך משהו טוב ויודע שזה לא זול ומעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה מובטחת מאשר לחסוך וזה יהיה הימור. השימוש הוא לעריכה גרפית, וידאו , אפקטים ותלת מימד וזה מיועד לשימוש כבד כלומר כמעט כל יום לפחות ל3 שנים הקרובות. התוכנות הייעודיות הן פרמייר אביד אפטר ומאיה. חשוב שלמסך תהיה רזולוציה גבוהה יחסית ושיהיה רחב וחשוב שההגדרות הגרפיות יהיו גבוהות. ציוד היקפי- מקלדת ועכבר ואם יש גם הצעה למשטח גרפי. לגבי רעש אין צורך בשקט מוחלט, משהו בגבול הסביר יהיה טוב. אני זקוק למערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות ואין…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה דגמים של ASUS : http://ksp.co.il/?list_compare=.16793..16696..17201. יש הבדל בניהם: לראשון כרטיס מסך nividia geforce 635 אבל מצד שני מעבד פחות טוב משל השניים האחרים. גם התלבטות לגבי השניים האחרונים : לשני יש geforce 620 ומעבד ntel® Core™ i7 3610QM ולאחרון יש geforce 610 ומעבד Intel® Core™ i7 3630QM . איזה מכולם עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב גרפי לאינטרנט שמשתמש הרבה בפטושופ\פלאש\אילוסטריטור. אני צריך נייד בגלל אופי העבודה שלי ולא יכול לעבוד עם נייח, אבל כן יהיה לי חיבור למסך ומקלדת. התקציב שלי הוא באזור 8000 ש"ח. מה שחשוב לי זה יכולת לעבוד עם הרבה קבצים ותוכנות (8 ג'גה ראם לפחות) מהירות עיבוד תצוגה - רזולוציה גבוהה וצבעים טובים. הציעו לי גם לחשוב על טאבלט למטרה הזו. יש לדומה את Dell XPS 12 שיכול אולי להתאים. אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, מאחר והתקציב שלי מוגבל מידי, כבר הבהירו לי החברים בפורום מוקדם יותר, אני פשוט מתעניין במחשב פשוט, מיד אראה את מה שבוחר\אבחר\מתייעץ-לגביו, וארצה אופציה לשדרג לכרטיס מסך, כנראה שזה יהיה RADEON 4650\70, מטעמי תקציב... אז כרגע מה שראיתי בהתחלה, אך היום כשהייתי בחנות היחס היה מגעיל, זה זה: אינטל ליבה כפולה E5200/E5400 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II ב 1090 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ולכן חיפשתי חלופה, זו: Intel® Pentium® E5200 2.5GHz 800MHZ 2MB LGA775 nVidia® nForce® 630 Chipset 1333MHz VGA , PCIe , C2D 1GB 800MHZ LIfeTime Warranty Samsung/W.D 160GB 7200RPM SATA II On Boar…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לעבודה ולמשחקים קלים כמו פיפא 09 GTA 3 וכדו' ... כמובן שאם יש אפשרות למחשב חזק יותר שיקיץ משחקים חזקים יותר זה יהיה אחלה הייתי מעוניין שתתנו לי נייד ב3000 שקלים ואחד ב3500 שקל ... שנראה את ההבדל. תודה רבה מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המחשב שהרכבתי יש לי מסך 19' אינץ ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט ללא OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Box 620¤ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=777 לוח אם: 450 שקל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E giga byte זיכרון: 337 שקל OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Vista Gold D.Channel http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=121 כרטיס מסך: 910 שקל PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=545 כונן קשיח: 280 שקל WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=845 מארז: 372 שקל NZXT Hush Black http:/…
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין בהצעת מחיר למחשב( חריגה קטנה מהסכום תלקח כאפשרות) שישמש למשחקים עדכניים, אינטרנט והורדות. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך LCD 19 רחב מסוג samsung BW940 אין חשיבות ליופי המארז יש חשיבות לשקט סביר. עדיף שהחנות תהיה מראשון לציון. בנוגע ל OC אם החנות יכולה לבצע זאת ובאחריות אין לי בעיה אם זה, אני לא אעשה בעצמי. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אשמח אם יש הצעות לשפר בלי שינויי תקציב גדולים או אם יש אפשרות להוזיל לדוג' האם כרטיס המסך מתוצרת POWERCOLOR תואם לכרטיס של CLUB3D שכנראה נגמר מהמלאי? האם המסך SAMSUNG 22" 2243EWX טוב יותר מאותו דגם עם סיומת BW (שמעתי טענה שהספק משופר?) האם הקירורים למעבד והמארז שקטים? האם עדיף זכרון אחר? האם הכונן הקשיח טוב או עדיף להחליף ל SEAGATE? וכו' מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה כדיי יותר השימושים בגדול הם בסיסים כגון אינטנרנט סרטים הורדות ואולי משחקים במידה ואני יוסיף כרטיס מסך.לגבי OC אני עוד לא סגור אבל נראה לי שבמידה וכן אז INTEL כדיי יותר נכון? מפרט1 Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) 520 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total M61PME-S2P AM2+, nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan 275 275 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 80 160 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 265 265 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 110 110 מארזים Price Units Total 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W 150 150 1480שח מפרט2 Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2…
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לרכוש לפטופ של apple אבל אין לי מושג בזה, אשמח אם תוכלו לתת המלצות לדגמים (עלות מול תועלת). המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות, תקציב באיזור 8-9K. תודה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-