עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הגלגל של עכבר הנייד שנותן לו לעלות ולרדת .פתאום הפסיק לעבוד אחרי זמן מה עבד בחזרה.עשה את זה פעמיים תוך יום.האם זו תקלה או שאני לוחץ על משהוא בטעות שמבטל אותו?אני מדבר רק על החלק השמלי המסומן ולא על כל העכבר שזז ימינה ושמאלה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by DANIELK27,

שלום רב אני מעונין לקבלמפרט למחשב שולחני המארז שיהיה שוכב שהמחשב יהיה שקט ומהיר בהצעה שלא יהיה הרדיסק/מקלדת ועכבר/מסך/מערכת הפעלה/כרטיס רשת(רק אם הוא משולב בלוח האם כנל לבלטוס) אני יתקין על המחשב 7 אולטימיייט מחשב שבעתיד אני יוכל להוסיף לו כרטיס מסך למשחקים המחשב משמש גם לצפיה בסרטים שמיעה של מוזיקה אז גם כרטיס קול איכותי המחשב מתחבר למגבר שלי אני יכול לחבר עד 5.1 אבל שיתמוך גם ב7.1 לעתיד שאני יוכל לחבר ללוח אם DVI/HDMI שהלוח אם יהיה גם USB 3.0 (אני רוצה את אותה הצעה גם בלי USB3.0) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by zam,

מפרט ל- משחקים, OC , סרטים וריבוי משימות. הורכב ב- SKYPC מעבד 1247 Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם 965 Asus P5B Deluxe זכרון 806 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800Mhz CL4 HZ F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס מסך 1938 Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E דיסק קשיח 350 Westren Digital WD2500KS 250GB מארז 789 Thermaltake Eureka Black AL case VC8000BWA ספק 890 Enermax Liberty 620W ELT620AWT קרור למעבד 135 Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 עכבר 385 Logitech G5 Laser Mouse מסך 1499 LG 19" L1970HR 2ms LCD 10 פריטים 9,004 ¤ סכום כולל מע"מ 1. אני מעוניין להישאר באותה רמה, עד כמה שאפשר. 2. אני לא מעוניין לעבוד עם KSP 3. חנויות מאזור המרכז תתקבלנה בברכה. 4. ל…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by ItayBm,

אהלן אני מתחיל ללמוד אוטוטו, וחשבתי לקנות מחשב. השימושים בעיקר וורד, מוזיקה, אינטרנט, עם פזילה למשחקים קלים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטונדט, אינטרנט אופיס סרטים, ופזילה למשחקים קלים * גודל המסך? באמצע, קטן מ15, אך גדול מ12 * משקל רצוי? הממ שיהיה נייד, אז 2 ק"ג גג? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה, עדיפות ל7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב, אם אין …

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  6. Started by gshhar,

יש לי נייד ישן של חבר שאני עוזר לו עם נייד שי לו הדגם הוא ACER Travel Mate 290 המחשב לא עולה ורושם No Bootable CD in ATAPI CD-Rom אז אני רוצה לפרמט לו אותו. את הדגם הדוייק אני לא יודע אבל רשום Model No CL51. אין לנייד CDROM אז אני לא יכול לפרמט מדיסק אבל אולי יש עליו את מערכת ההפעלה. איך אני מפרמט ונכנס אליה ? תודה. עריכה: הגדרתי את הבוט הראשון ל-CDROM וגם זה לא עוזר. המסך שחור ולא קורה כלום.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by nod katlany,

מישהוא מכיר מאיפה אפשר לייבא או ייבא במחיר הגיוני razerblade stealth. בארץ מצאתי רק דגמים ישנים. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. האם המאוורר הבא : http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=80320-100-35 מתאים למעבד הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i3-540ay שניהם מתאימים לפי ה socket LGA1156 אבל משום מה לא מזכירים בכלל את המעבדים מהסדרה של ה i3\5\7

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by narutomano,

אני כרגע עמוד על תקציב של ~6000 ש"ח ורציתי לשמוע חוות דעת על המחשב שבניתי ללא מסך מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5Q-E ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31204 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤556 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPI כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28314 צורב Pioneer DVR-215D White X20 DVD ¤109 כמות:2 http…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שלום! המחשב שיש לי כרגע כבר ישן אז הגיע הזמן להתחדש! בתכלס תכלס, המטרה היא להריץ בכיף את god of war החדש שיש בsteam *אני לא תמיד מריץ משחקים כבדים, הירוס 3 לדוגמא זה אחד האהובים עלי. אני רוצה משהו שיהיה לי טוב לכמה שנים

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. 1.הדרישות בגדול הן:מחשב חזק עם יכולת טובה במשחקים ובכלל העבודה השוטפת 2.האם קיים מחשב נייד עם כרטיס מסך שתומך ב dx 10 במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

לשימוש כללי. כ.מסך 1 GB מסך 15.6" תומך HD 2,או 3 GB של זיכרון מעבד i5 צורב DVD,בלוטות,כ.רשת(WIFI (N-מובנים וחברה שאין לה בעיות בכל מה שנוגע לאחריות,וזה אומר לא דל או HP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by LielZ,

Intel Core i5-750 Box צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp asus P7P55D Deluxe LGA1156 Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD coolermaster 690 seasonic 650w HD 5870 חוץ מזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by TzV-EyE-GeR,

אהלן, ברשותי מחשב נטבוק מסוג ASUS 1000HE שנרכש בארה"ב. למחשב זיכרון 1GB ואני מעוניין לשדרג ל-2GB. איזה זיכרון עלי לרכוש? האם אני זקוק לסטיק של 1GB ולהסויף אותו ל-1GB הקיים? או שאין אופציה כזאת ועלי לרכוש סטיק של 2GB? תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. ערב טוב לכולם =) אני צריך שתייעצו לי בקשר למחשב נייד הזה : GIGABYTE W566N הנה המפרט שלו : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3601&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& אני רוצה לדעת אם החברה הזאת טובה .. אם החלקים שלו טובים ואם הוא יתאים לדרישה שלי שהיא בעצם שהתוכנה סולידוורק תעבוד בו חלק! תודה מראש לכולם ..

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. Started by joni69,

החלטתי ללכת על מחשב נייד עכשיו מחפש מסך 15" רחב ואיכותי ושהמחשב עצמו יהיה הכי דק דקיק וקומפקטי שיש.... מפרט..שיהי סביר לא למשחקים.. שיוכל לסחוב פוטשופ ופלאש ותוכנות גרפיקה כאלה חלק עם הXP... אינטרנט וסרטים...

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בהתחשב בדרישות, למה לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש את ההורים שלי, ככה שרוב השימושים שלו הם משרדיים - תוכנות אופיס, אינטרנט ותוכנות בסיסיות אחרות, בנוסף המחשב אמור להוות מאין HTPC ולהתחבר גם לטלוויזה בסלון (37' Full HD) אז צריך כרטיס\מעבד שיתמוך כמו שצריך ויאפשר לעשות העברה מהירה בין המסך מחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI בלי פאקים כאלו או אחרים. וחשוב לי במקרה של מחשב כזה ספק כוח יעיל וידידותי לסביבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by IdanGoor,

שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב נייח, למטרות עבודה משרדית ולימודים, ולעיתים גם שימוש בתוכנות עריכת וידיאו (פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס...) וגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש...). עד כה הייתה לי בעיה לערוך וידיאו וגרפיקה במחשב הנייד שפשוט היה איטי באופן מחריד. יש לי עדיפות ללוח אם של אינטל שיתמוך בזיכרון DDR3, דיסק קשיח של 1 TB, רצוי מאוד שיהיה שקט, ואני כן אשמח אם תוכלו להכליל את המסך במפרט (כל שאר הציוד ההיקפי: עכבר, מקדלת, רמקולים אין צורך). אם לדעתכם ניתן להגיע למפרט יעיל שיענה על הדרישות, וחסכוני זה מאוד יעזור! עוד משהו אחרון- אני לא מבין יותר מידי במפרטים למחשב, אז אם תוכלו גם להסביר לי מעט על המפרט שאתם בוחרים ולמה הוא כדאי אני אשמח! תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by GazzA,

זה מחשב לאח שלי.... תשמעו המפרט הזה הוא למשחקים ולאינטרנט ודברים רגילים שעושים במחשב... זה הולך ככה.... מעבד: A64 s-939 3000 לוח: Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB זיכרון: GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit הארד דיסק: Hitachi 80GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA כוננים: LG CDROM X 52 Bulk, LG GSA-4161B DVDRW כונן פלופי ומארז רגיל וספק ג'נרי 450 שבא עם המארז... כל העסק 5090 שקל... תנו לי דעות שלכם לשיפורים או כל דבר שעולה לכם בראש אני רוצה להיות שלם עם הקנייה תודה...

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by Squall1,

היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. הי לכולם, ראיתי שיש כאן אחלה המלצות אז החלטתי לנסות את מזלי. השימוש המרכזי למחשב יהיה פיתוח ווב (DB כבד) וקצת עריכת תמונות, המרות וידאו וניגון סרטים HD - לא משחקים. עברתי על המפרטים המומלצים באתר והרכבתי שתי אופציות, אחת מבוססת INTEL והשניה מבוססת AMD. אז קודם לשאלון למקרה ששכחתי משהו: 1. תקציב: סביבות 2500 ש"ח, מזומן הולך 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים HD, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים), פיתוח אתרים כבדים. 3. לא צריך ציוד הקפי. 4. לא צריך דיסקשיח (יש 320GB ממחשב קיים) 5. אין העדפה לחברה 6. עיצוב לא קריטי, חשוב שיהיה שקט 7. צריך הרכבת מחשב במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שיהיה שקט, במידה סבירה (לא רוצה לשמוע אותו אם אני לא מחפש) 10. המהרה…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. שלום לכולם אבקש מכם חוות דעת על מפרט שהורכב בחנות OMC מעבד E7400/1066MHz/2.8G/775/3M Intel® Conroe Core 2 Duo 45nm דיסק קשיח 500G/7200RPM/SATA/16 Western Digital 500G 16Mb זכרון CL5/G/DDR2/800MHz2 Kingston CL5 2G מארז NEON 400W MIDI\ATX שחור EZcool N630B FAN 8CM לוח אם DDR2/PE/1GL/V/G31*775/2 Gigabyte G31M-S2L FSB1600 כרטיס מסך 1G/DDR2/DVI/PE GAINWARD PX9500GT 1giga צורב X22 SATA DVD שחור SAM SHS223B סה"כ כולל מע"מ: 2450 ש"ח הייעוד של המחשב הוא תכנות והקלטות. אני צריך שהמחשב יהיה שקט ברמה טובה, הנציג אמר שהמחשב יהיה שקט. אני בספק לגבי הלוח אם... אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by brainslug,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב בעיקר לצורך עריכה גרפית. פעם עוד הבנתי בזה משהו, אבל היום אני באמת מתבלבל משלל האפשרויות השונות למעבדים, כרטיסי מסך וכו' :s05: אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרט שיתאים, והנה אני עונה לכמה שאלות בשביל להסביר בדיוק את הצרכים: 1. מה התקציב המקסימלי? נגיד עד 4000 למחשב בלבד (לא כולל מסך). אם אתם חושבים שחייבים לחרוג מזה למעלה אז אפשר לנסות, אבל בואו ננסה לכוון למטה עם המחיר... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר פוטושופ. אולי בהמשך תוכנות נוספות דומות, אולי גם בתלת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, הא…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by one_man,

שלום, הייתי מעוניין את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חדש. אני דוקטורנט במדעי החברה והשימוש שלי במחשב מסתכם בword ואינטרנט. נכון לעכשיו יש לי AMD Athlon 1.15 GHz עם זיכרון פנימי 256 והארד דיסק 20 GB. אני כותב את זה משום שלמרות שלכאורה אני לא זקוק ליותר מזה, המחשב שלי בכל זאת בקושי סוחב. אני מקפיד לפרמט את המחשב אחת לחצי שנה ועדיין זה די עגלה. בקצרה, אני צריך מחשב שלא יהיה איטי כשאני אפתח הרבה חלונות של word ואינטרנט בו זמנית. נקודה נוספת - אני לא משחק. התקציב שלי 3000 ש"ח. כולל מסך. ואם זה לא מספיק אז 3000 לא כולל מסך. אני מעוניין במסך דק 17. אני מעוניין בכונן קשיח 160 GM ובזיכרון פנימי של 1GM DDR2 צורב כמובן. וDVD (זה בא ביחד?). דבר נוסף, הבנתי שיצא לשוק עכשיו תושבת AM2 ומעבד…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. בנייד DELL XPS M1330.. אני גם בכפ"ס ככה שזה האזור שאני מחפש פחות או יותר.. לא ממש מכיר חנויות שמתעסקות עם לפטופים חוץ מKSP שאני לא כולכך מתלהב מלהשאיר את הלפטופ שלי שם אצלם לטיפול..

• 9 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים