עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nineball,

שלום לכולם קיבלתי מקרוב משפחה JUMPC להתקין עליו ווינדוס XP (הוא אפילו טרח לקנות חוקי...), המחשב הגיע עם UBUNTU. אין בעיה להתקין את הווינדוס, אבל מאיפה אפשר להשיג דרייברים? המחשב נמכר גם עם XP בחלק מהגרסאות, ככה שדרייברים בטוח יש, אבל איפה אפשר למצוא אותם? חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות, אם למישהו יש עצה או כיוון, אתם מוזמנים לחלוק תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. Started by Dark Respect,

איך: Athlon Neo MV-40 1.6 GHz Processor מול Atom 280 לנטבוק?

3. Started by itaic,

שלום אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר והתקציב שלי הוא בסביבות ה- 3 3- וחצי. (כן אני יודע, זה ממש כלום אבל אין לי כרגע יותר אני מדבר על מחשב בלי ציוד היקפי ואן לי העדפה לגבי חברה מסוימת או עיצוב או משהו כזה יש לכם הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. מה אתם אומרים על המפרט הבא? (מצורף מהאתר של KSP) יצא לי 3060 שקל, בקיי.אס.פי שווה? מישהו פה ממליץ על החנות שלהם בראשון לציון? או על חנות אחרת בראשון לציון או בסביבה? אוקצור הוספתי תמפרט בתמונה... תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by LielZ,

Intel Core i5-750 Box צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp asus P7P55D Deluxe LGA1156 Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD coolermaster 690 seasonic 650w HD 5870 חוץ מזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. לא ממש סגורה על עצמה מבחינת התקציב אבל אלו הנתונים: 99% אינטרנט (סביר להניח Yנט ולוח המשדרים של הוט) 1% מצגות תמונות של הנכדים. אבל מה שבאמת חשוב זה המסך. כמה שיותר גדול, לא מבריק ושהפונטים בנייטיב יהיו גדולים (רזולוציה נמוכה). אוי ואבוי לי אם תהיה תקלה והאחריות לא משהו אז מאוד כדאי שהאכות תהיה סבירה +++. תודה לכולכם.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום אשמח לקבל ממכם מפרט למחב של סביב 2500 ש"ח, חשבתי על AMD XP2800, אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר תודה רבה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. אין ספק שאין ממש הגבלה על מחר כשמדובר במחשבים לי יש כמה דרישות בסיס זכרון- חשוב שיהיה כמה שיותר(כולל שדרוג) והרי המחשב שאני מעוניין לרכוש אמור להיות לתוכנות CAD ויש לי 2 כאלו מסך- הכי גדול שניתן על ניידים- ואם זה לא מק אז ב פי.סי רגיל 17" אם אפשר חדשנות- שיהי בו את כל השכלולים האחרונים לחיבור אל חותי לאינטרנט , כרטיס גרפי חזק, איוורור טוב, וחיי בטריה כמה שיותר ארוכים ושוב תודה לכל מי שעוזר אשמח אם תוכלו להפנות אותי גם לחנויות הטובות ביותר אני תושב המרכז ודיי לחוץ על לרכוש את המחשב בשבוע הקרוב

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. מה דעתכם על המפרט הבא ... מחשב לעבודה משרדית בלבד ... אינטרנט וקצת אופיס מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤470 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤347 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤167 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤188 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤43 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אחריות: שנה. מחיר סופ…

• 15 תגובות
    • 699 צפיות
  10. מחר אני קונה מחשב ואני צריך מפרט עד 5000 שקל בלי מסך.... לא משנה לי אינטל או AMD

11. Started by xaier,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 - אם כי לא חייב, המליצו לי גם על ניידים בסך 3,500 שנאמרו לי כי הם מעל ומעבר מבחינת ביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, הרצת גרפים רבים בחיבור אינטרנטי המתעדכנים כל כמה עשרות מאיות השנייה (פחות משנייה), שימוש במקביל בתוכנות צ'אט כגון discord, כרטיסיות רבות בדפדפן ואופיס. גיימינג - לא עיקר, אך אולי בעתיד יהיה שימוש מועט לגיימינג חובבני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר? חחח אין משהו קריטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by IdanGoor,

שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למחשב נייח, למטרות עבודה משרדית ולימודים, ולעיתים גם שימוש בתוכנות עריכת וידיאו (פרימייר, וגאס, אפטר אפקטס...) וגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש...). עד כה הייתה לי בעיה לערוך וידיאו וגרפיקה במחשב הנייד שפשוט היה איטי באופן מחריד. יש לי עדיפות ללוח אם של אינטל שיתמוך בזיכרון DDR3, דיסק קשיח של 1 TB, רצוי מאוד שיהיה שקט, ואני כן אשמח אם תוכלו להכליל את המסך במפרט (כל שאר הציוד ההיקפי: עכבר, מקדלת, רמקולים אין צורך). אם לדעתכם ניתן להגיע למפרט יעיל שיענה על הדרישות, וחסכוני זה מאוד יעזור! עוד משהו אחרון- אני לא מבין יותר מידי במפרטים למחשב, אז אם תוכלו גם להסביר לי מעט על המפרט שאתם בוחרים ולמה הוא כדאי אני אשמח! תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by bay,

the computer must be with the case Thermaltake Soprano Dx with efective and good looking cpu cooler like zalman cnps9500 a q6600 procesor i dont need a monitor

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by r0ckY,

שלום, אשמח לקבל פרטים על ה GIGABYTE 576V האם מישהו התנסה איתו, למישהו יש ניסיון איתו, כלומר יש למישהו אותו? מה החסרונות שלו מול ההתרונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by Squall1,

היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Hellcat,

הייתי מפרט בעצמי אבל זה הכל פה. http://reviews.zdnet.co.uk/hardware/notebooks/0,1000000333,10000054,00.htm

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by brainslug,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב בעיקר לצורך עריכה גרפית. פעם עוד הבנתי בזה משהו, אבל היום אני באמת מתבלבל משלל האפשרויות השונות למעבדים, כרטיסי מסך וכו' :s05: אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרט שיתאים, והנה אני עונה לכמה שאלות בשביל להסביר בדיוק את הצרכים: 1. מה התקציב המקסימלי? נגיד עד 4000 למחשב בלבד (לא כולל מסך). אם אתם חושבים שחייבים לחרוג מזה למעלה אז אפשר לנסות, אבל בואו ננסה לכוון למטה עם המחיר... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר גרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר פוטושופ. אולי בהמשך תוכנות נוספות דומות, אולי גם בתלת ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, הא…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  18. היי, ה DVD תקין כי בדקתי אותו על כמה מחשבים נייחים אחרים. יש איזו דרך מיוחדת לעשות את זה בניידים? אולי ל"להכריח" BOOT באיזושהיא צורה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Guy King,

אני צריך את המפרט בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. המפרט כמעט לא ישמש למשחקים, לא ייעשה בו OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט. בניתי את המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Asus Xonar DX 7.1 Channel PCI E 350.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 471.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v 468.00 ₪ - 1 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ 408.00 ₪ - 1 1 ANTEC Sonata III no PSU 347.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt 174.00 ₪ - 1 1 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black 109.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX 520.00 ₪ - 1 1 Sparkle GeForce 9400GT…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by BlindFaith,

שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת אם קיימת חיה כזאת. בעיקרון, זאת הפונקציונליות שאני מחפש: 1. כונן דיסקים. 2. חיבור לטלוויזית HD והקרנת סרטים באיכות HD. 3. אחסון פנימי מספיק גדול (אני משער 1TB, אבל אולי מעט יותר קטן). 4. אפשרות חיבור לרשת ביתית. זה כל מה שאני צריך. אני מוכן להשתמש במערכת הפעלה מבוססת Linux אם זה אומר שהמחשב יצטרך פחות כוח ובכך יעלה פחות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by moping,

היי יש לי מחשב נייד Eee 1001 HA ASUS פתחתי את כל הברגים אך עדיין הוא לא נפתח לי ,יש אולי בורג נסתר אשמח אם תעזרו לי בעניין אני חייב לפתוח אותו להגיע לדיסק קשיח! המון תודה!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. Started by SuBeX,

מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-69U6 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll מסכים SAMSUNG 793DF 17'' FLAT CRT מחיר כולל הרכבה : 4746 ש"ח מ-KSP (במזומן כמובן). מה דעתכם? יחזיק מעמד עם משחקים. אני עדיין מתלבט עם הכרטיס מסך, כי זה מן הסתם העיקר, אבל אין לי תקציב אינסופ…

23. המפרט שלי רשום בצד אבל אני ארשום אותו פה שוב לעצלנים P4 3.0Ghz Prescott - כן אני יודע... R9800Pro - הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאי אפשר להריץ עליו משחקי SM3.0 גם לא כבדים כמו PES2008 וכן הוא קצת חלש כבר. 2 סטיקים של Geil Golden Dragon DDR400 - אם אני קונה עוד סטיק של 512 אני לא אוכל לעבוד ב- Dual Channel, שזה נראה לי לא נורא בפני עצמו אבל השאלה אם לעבוד עם 3 סטיקים יהיה יציב, ועוד מחברות שונות. לוח אם - AI7 - לוח מצוין. כונן קשיח - Maxtor 80GB. כבר הזמנתי WD3200AAKS מה שאני מעוניין לשדרג זה את הזכרון בעיקר, וגם את הכרטיס מסך - אבל פה ההתלבטות שלי. איזה כרטיס מסך, ל- AGP כמובן, כדאי לקנות היום רק בשביל להריץ משחקים בצורה סבירה עוד כמה חודשים. לא Crysis כמובן אבל Cal…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני צריך הצעת מחיר למחשב (לא כולל מסך) למחשב שישמש אותי להכל בעצם... אני מתכנן על מחשב שאוכל לשחק שם משחקים אז אין צורך בהשקעה היסטרית.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני רוצה להשתמש בכרטיס מסך הישן שלי 9800 PRO ואני לא יודע האם קיים לוח היום שיכול לתמוך לי בזה. חשבתי על 1G כדי להרחיב בעתיד הקרוב ל 2G (בגלל הבעיה התקציבית). ללא כרטיס מסך בגלל ה 9800 PRO וללא המסך. אני צריך מעבד שיעמוד בפעולות יומיומיות , אינטרנט ושטויות כאלה.. ומשחקים. לעניין המשחקים: המחשב שלי היום 2.8 עם כרטיס מסך 9800PRO ענה לי על הדרישות שלי לכן אין צורך במעבד רציני עפ"י ראייתי ואני לא חושב כרגע שאני מעוניין לראות 3 שנים קדימה אלא רק להצליח למצוא מחשב ב 2000 שקל. תודה.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  25. אחריות תשל. מזומן כמות תאור פריט 3 שנים 362 1 INTEL Dual Core E2180 מעבד שנה 1 297 1 Giga-Byte chipset 945 לוח אם 5 שנים 102 1 Kingston 667 MHz 1024M זיכרון 3 שנים 293 1 160G SATA Samsung/Segate/W.D. דיסק.ק שנתיים 120 1 LG / Sony-Nec / x18 or x20 SATA Dvd r/w 3 שנים 1150 1 Proview -22 2ms 1:5000 wide מסך - 22 1 Multi ( 3 languge) מקלדת - 22 1 Opti עכבר שנה1 159 1 500W USB Front מארז - 22 1 פשוטים רמקולים 2549 550 המחשב מיועד להורים שלי והשימוש בו - לאינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים אבל לא כבדים (כמו שחמט, סטייל דום למינהם ועוד) מה דעתכם? תודה מראש לרה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.