עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב בשביל העבודה שלי, אני מתכנת אתרים, ועובד עם מס' תוכנות בו זמנית כגון PHOTOSHOP ותוכנות EDITOR לשפות תיכנות, כמו כן אני גם עובד עם מס' דפדפנים פתוחים כגון OPERA,CHROME,IE6,IE7 ו FIREFOX עם מס' טאבים פתוחים, לכן אני צריך מפרט שיחזיק את כל זה וירוץ דיי מהר.. גרסאת ה Photoshop שאני משתמש הינה CS4. האם אני צריך כרטיס מסך או שכרטיס מסך מובנה יספיק? אשמח להצעות מפרט עד 2000 ש"ח (אם אפשר אז גם פחות!!) נ.ב: המחשב בדרך כלל דלוק לפעמים ימים שלמים ואף שבוע/ות, לכן אני צריך גם מחשב שלא יתחמם וגם יהיה שקט ככל הניתן. לא לשכוח שהמחשב לא יהיה כמעט למשחקים.. אלא רק לעבודה הנ"ל. עריכה: ראיתי את המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=1…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  2. לאחותי, היה מחשב נייד מצוין שענה לה על כל הדרישות: Acer Aspire AS1410 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483613.msg4137435#msg4137435 שלחנו מכתב רשמי לחנות בדואר רשום. לא הזיז לה, הם לא שלחו שום תגובה בחזרה. אפילו את שם המעבדה הם "לא ידעו" לא רצו למסור לנו. הגענו למסקנה שאין ברירה הנושא הזה יכול לקחת חודשים רבים, ובינתיים אנחנו נאלצים לקנות מחשב חדש. הדרישות הם כאלה: - מחשב עם מפרט דומה/זהה בעל מסך 11.6") - דגש על אחריות: אני רוצה לקנות ממקום טוב, שיש לו אבא ואמא ועם שירות טוב. - עדיפות לנייד עם אחריות יצרן, ובעל נציגות רשמית בארץ. - אמינות גבוהה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by mj23,

משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ

4. שלום רב לכולם. יש לי מחשב מזה חצי שנה והחלטתי לשדרג אותו בשביל להטיב את ביצועי המשחקים. המפרט להלן core 2 duo 6400 2 סטיקים של קינגסטון 667 1GB gigabyte 945P-s3 PNY 8800GTS 640MB הקירור למעבד הוא על בסיס המאוורר המקורי של אינטל והקירור למארז הוא הקירור המובנה של מארז triton של גיגה בייט. כרטיס קול מובנה מאז שקניתי את המחשב נכנסו 6 משכורות והחלטתי לשדרג רכיבים אשמח לקבל המלצות לשדרוגים בגבולות ה1200-1300 שח נקודה חשובה, אני לא מעוניין לשדרג את ההארד דיסק (80 גיגה) משום שזה מספיק לי בהחלט - המחשב הוא כמעט לגמרי למשחקים וכתיבה. אני לא אוגר פרקים של סדרות או סרטים ככה שאני מסתדר מצוין עם 80 גיג.

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  5. היי אני צריך עזרה בבניית מפרט חלקי למחשב למטרות גיימינג עריכה גרפית ותכנות,חבר יזמין לי מאמזון את הרכיבים הבאים : GPU - gtx 1070 HDD - 1TB SSD - SAMSUNG EVO 850 250GB RAM - 16gb בשביל השאר אני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רואה הרבה סרטים וסדרות במחשב,משתמש במחשב לתכנות כרגע עם INTELLIJ , עריכת וידאו בSONY VEGAS PRO , ועיצוב בPHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).SON…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ BOX ¤435 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=200 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Pine - XFX GeForce 8600GT 1GB DDR2 ¤445 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1148 Thermaltake Blue Orb FX- 12cm ¤229 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=890 NZXT Alpha + NZXT PP500W PSU ¤480 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1166 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 ¤154 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=888 GIGABYTE GA-MA69…

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שלום, אני כבר מתכנן הרבה זמן לקנות מחשב חדש (בIVORY) ומתלבט בין כמה רכיבים. הצרכים של המחשב שלי הם לתכנות, עריכה גרפית דו-מימדית בעיקר, וקצת משחקים (קלילים). ראיתי באתר של IVORY את החבילה הבאה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3263 אבל יש מספר חלקים שאני לא ממש אוהב. החלקים שאני רוצה שיכללו במחשב שלי: מעבד - Intel Core i7 l920 ולוח האם שהם מציעים - Gigabyte x58 chipset את המארז והספק אני אשפר קצת במקום בתוספת תשלום, ואת הצורב אני אקח את של LG. שני הרכיבים שאני לא מרוצה לגביהם הם הזכרון וההארדיסק. יש לציין כי יש ברשותי כרטיס מסך, ועליו אוכל לקבל זיכוי על מנת לשפר\להחליף את הזכרון וההארדיסק, וכמובן נשאר לי עוד 400 ש"ח להשלמה מהתקציב שלי (אני יכול להוסי…

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  8. שלום ותודה מראש לכל המגיבים ! אני מחפש לשמע חוות דעת של בעלי נסיון על מחשבים ניידים של ג'יגהבייט. במיוחד אשמח לשמע ממי שיש ברשותו אחד כזה יותר מ"יומיים" ,אני מעוניין לרכש את דגם ה14 אינץ עם מעבד 9300 וכרטיס גרפי nvidia8400gs וזכרון מורחב (לא בהכרח בקופיגורציה הזאת אבל קיבלתי הצעה מפתה מאד על איזה מפרט אפשרי שארצה)המטרה היא עבודה מלאה על המחשב החל מגלישה וכלה בעריכת וידאו בפרמייר ואני מתלבט אם לקחת את המפרט החזק ביותר שאכל להרכיב או שיש גם צד שני למטבע ואז אני עלול לסבול מחם ורעש וזמני סוללה בלתי נסבלים. מה דעתכם? ???

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  9. http://cgi.ebay.com/Laptop-Cooling-Cooler-Ball-Leg-Pad-Blue-Notebook-New-/350412054862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51962fa14e תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by lisly,

למשחקים בעיקר שיהיה amd משו שיחזיק זמן ולא סתם למרות שהמחיר צנוע.. תודה. אם צריך עוד פרטים תגידו בקשר למה אני ירחיב..

• 80 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. לחברי הפורום שלום רב! אני מבקש עזרה במציאת מחשב נייד עבור אחותי לצורכי עבודה בעיקר, ומולטימדיה מעט. התקציב הוא אמנם 4000 ש"ח, אך כל חיסכון מחושב יתקבל בברכה. הקנייה תהיה מאחד מסניפי KSP אילת. רמת השימוש שלה במחשב תהיה די בסיסית... השתדלתי לפרט מטה כמה שיותר, ואודה לכם מאד על כל ייעוץ בנושא. * מטרות המחשב? עבודה בשירות לקוחות ותמיכה של אתר אינטרנט, הכולל מעבר בין הבית למשרד. בנוסף ייתכנו שימושים כלליים נוספים- עריכת וידאו, צפייה בסרטים אך אלו בחשיבות פחותה מהעבודה. בהעדר מחשב נייח, ניתן לאמר שהמחשב יהיה תחנת עבודה ניידת. * גודל המסך? 15" ומעלה נראה לי הכי מתאים למטרות הללו. זאת משום שכבר קיים נייד 11" ישן מאד שיכול לשמש במקרים של צורך חזק בניידות. הלפטופ ייסחב ברוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה שתרכיבו לי מפרט מהחנות www.iqpc.co.il המחשב מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט, שלא יתקע כל הזמן, ויתחמם מהר, שקט מאוד, אני רוצה מארז יפה ולא יקר, פשוט שהמארז לא יהיה מכוער, אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון, ומעבד E8400 או E8500 אם התקציב יאפשר כמובן, ללא ציוד היקפי, תודה רבה. ועוד פעם אני אומר רק מהחנות www.iqpc.co.il

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים HD ועריכה גרפית בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3 וגם החדש שהוכרז, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" רזולוציה FHD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות …

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  14. היי חברה, אני בקרוב מתחיל לעבוד מחוץ לבית ואני צריך נייד חדש. הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן זה יהיה מחשב משרדי שלא דורש יותר מדי. אך יכולים להיות מקרים שבהם לצורך עבודה אני אצטרך לעשות סטרימינג (ב-Twitch.tv) או להריץ משחקים (לא שניהם בו-זמנית). אני אשמח אם זה יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל לא קריטי שזה יהיה על הגרפיקה הכי טובה, מספיק שזה יריץ ב-+60 פריימים לשנייה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בתור גיימר עם תקציב מוגבל מה עדיף מערכת מבוססת amd או intel? הערה :ממילא רוב הכסף המיועד ילך על כרטיס מסך והשימוש העיקרי הוא בעיקר למישחקים ולקידוד וידיאו ל-mpeg4 בזמן אמת (real time) ולכן מבחינתי המעבד ולוח האם תפקידם הוא אך ורק לאפשר את מיצוי מלוא פוטנציאל מכרטיס המסך ,כך שהם לא יהוו צוואר בקבוק משמעותי. זה נכון שה-conroe e6300 הבסיסי משתלם יותר במחיר ובביצועים מ--- 4600 של amd,אבל הלוחות ל-conroe יקרים משמעותית מהלוחות ל-amd. כך שאני די מתלבט מבחינת השיקלול הסופי, שלוקח מצד אחד את העלות הכוללת של לוח האם והמעבד , ומצד שני את ההבדלים בביצועים במישחקים שהם לא משמעותיים (כשמשחקים ברזולוציות גבוהות עם פילטרים העומס העיקרי ממילא נופל על הכרטיס הגרפי ולא על המעבד)

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  16. טוב אז ככה,חשבתי על לקנות נייד עד 5500 ש"ח רצוי שזיכרון יהיה 2 ג'יגה,שיהיה בערך 250 ג'יגה שיהיה 15',ומשקל כמה שפחות למרות שהכי לא משמעותי עכשיו השאלה העיקרית שלי היא ,האם כדאי לקנות נייד ללא כרטיס מסך,בסביבות ה4500,וב1000 ש"ח לקנות כרטיס מסך חיצוני? או לקנות הכל ביחד ב5500 ? אשמח להמלצות,הצרכים שלי הם בסיסים לא הולך להסתובב איתו בכמויות למרות שמהשקל דיי חשוב לי, שאני אוכל לשחק משחקים נורמלי,לא מדבר על משו כבד אבל בכל מקרה, חשוב שיהיה יציאת HDMI,לפחות אחת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  17. אורח רון
    Started by אורח רון,

לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו

18. Started by shahar3000,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעריות סרטים ואשמח אם תעזרו לי עם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב הוא לעריכת סרטים בעיקר ותוכנה premiere ובתוכנה after 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, קופסה בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by Ariel234156,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עריכה גרפית ואני מתלבט איזה מחשה עדיף לה לקנות, המחשב צריך להיות נייד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי ועריכה גרפית בעיקר פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פוטושופ,אינדיזיין, אילוסטרייטר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by eyal89,

להלן קישור למפרט איך המפרט והאם המחיר סביר? http://www.zapta.co.il/product.asp?productid=4827&catcode=4&shataf=

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by Bear Cub,

לקוח מחנות מוכרת ואמינה 3144 ש"ח יעוד מחשב בעיקר לעבודה עם כמה תוכנות במקביל, עריכת סרטים (כולל Rendering), פוטושופ. או מה תציעו לשדרג להגיע ל 3500 ש"ח. כרטיס מסך שיהיה סביר לא יותר

22. שלום לכולם רכשתי היום מחשב בעיקרון לשימוש משרדי ואינטרנטי אבל רוצה גם אפשרות לשחק מעט. המפרט המקורי עם זיכרון קינגסטון 1Gb וכרטיס מסך point of view 7200gs הציעו לי לשדרג את הכרטיס מסך ל- 8400gs תמורת 200 שקל. השאלה, האם כדאי להשאר עם הכרטיס מסך המקורי וב200 שקל לקנות עוד סטיק של 1Gb או להשאר עם הכרטיס מסך ה"משודרג" ורק 1Gb זיכרון. תודה לעונים

23. Started by InFiNiTi,

יעוד המחשב הוא משחקים די כבדים הרצת כל משחק על מדיום לפחות כולל מסך ומארז עם הכל חוץ מצורב! חשוב להכניס 4G! התקציב הוא 4 אלף אני מבין בחלקים אז אל תנסו להסביר וכאלה פשוט מאד קשה היה לבנות משהו טוב

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. היי, קראתי את המדריך לבניית מפרט. מעולה! תודה רבה. בעקבותיו בניתי את המפרט הבא, ואשמח לקבל עליו חוות דעת (בעיקר בכל הנוגע לתאימות של החלקים אחד לשני) • מעבד AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box • לוח אם Gigabyte AMD 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI • זיכרון אופציה א': 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel לא מכיר את החברה הזו, אבל Gigabyte שמו את הדגם הספציפי הזה ברשימת הזכרונות המתאימים אופציה ב': 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel. גם חברה מוכרת וגם יותר זיכרון (220 ₪ יותר), אבל לא נמצא ברשימה של Gigabyte. נמצא דגם עם קוד דומה מאד אבל לא בדיוק... • דיסק קשיח Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX פעמיים • קירור מעבד…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני לא משתמש במצלמה ולכן רוצה לכבות אותה מתאמי חיסכון חשמל וגם חום ואני לא הצלחתי למצוא את האופציה של הכיבוי. האם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.