עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SlowMo,

המפרט נועד לגיימינג,סרטים ונוחות כללית בשימוש במחשב. מבחינת ציוד היקפי יש צורך במסך חדש 19-21 אינץ' ובסט של מקלדת ועכבר די איכותיים לא משהו בשמיים כמו כן רמקולים לא משהו מפוצץ. השקט של המפרט די חשוב. מבחינת גרפיקה צריך משהו מספק לאיכות משחקים בינונית+ לא משהו מעבר. אין כוונה לבצע שדרוג למחשב בעתיד הקרוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט (צריך להריץ מטלאב, לתכנת וכו'...) שיתמודד יפה גם עם תוכנות לעריכת מוסיקה. גודל מסך 14-15. וכמובן שאם כבר משלמים מחיר כזה, אז שיהיה אמין ויחזיק לכמה שנים. כרגע, המועמדים המובילים מבחינתי הם לנובו W510 או T410. הייתי שמח לשמוע דעות לגבי האם מעבד קוואדקור הוא באמת שיפור משמעותי או שסתם אשלם עליו בחיי סוללה והתחממות? זו ההתלבטות העיקרית בין שני הדגמים, T410 פשוט מוריד משקל עודף של כרטיס מסך אשר לא ממש נחוץ אך מגיע עם מעבד חלש יותר... כמובן שאם יש מחשב שנותן מענה יותר טוב, אשמח לשמוע. תודה רבה וסליחה על הפוסט הארוך להחריד.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה אני רציך מפרט הכי טוב שקיים למחשב שיריץ משחקים כבדים כולל מסךך ובלי מקלדת ועכבר..תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שלום, חבר של אבי מחפש נייד שעונה על הקריטריונים הבאים: -חיבור HDMI מובנה (כולל האודיו). -כרטיס מסך חזק יחסית, כדי שיוכל להריץ משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות בינוניות ואפילו נמוכות, העיקר שיריץ בFPS נורמאלי. -לא משנה אם הנייד מגיע עם מערכת הפעלה או לא, ואם כן לא משנה איזו. -מעבד מהיר (מעל 2.2Ghz כולל), עדיף מהדגמים החדשים. -גודל מסך לא משנה, אך מעדיף בסביבות ה15". עד כה מצאתי נייד אחד שעולה על כל הדרישות הנ"ל- Gigabyte W576V-84R2 (כולל כרטיס מסך 9600M GS, זיכרון כ-2 ג'יגה, נפח 320 ג'יגה, מעבד P8400 וכולל יציאת HDMI). מה אתם אומרים עליו? במידה ויש לכם ניידים העונים על הדרישות הנ"ל, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by ychig,

משחק על מסך 32' 1080P תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by freerider,

שלום, זקוק להמלצות למפרט עבור HTPC מבוסס מעבד אינטל C2D הזולים (4300/4400 וכו'). אין צורך בכרטיס PVR חשוב מאוד קירור פסיבי או שקט כמה שיותר כרטיס מסך מדור הביניים 2600/8600 המארז יהיה בתוך נישה, עד גובה של 14 ס"מ מי יכול לעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by SenDeR,

אני צריך לבנות מחשב לדירה של חבר, שימוש כללי- אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכדומה. ארצה גם לחבר את המחשב למסך 40 אינצ כדי לראות סרטים. אין צורך במארז וספק, את זה אני קונה בלי קשר. אם יש צורך לחרוג מהתקציב אז יש אפשרות. אין צורך בOC וציוד היקפי תודה :]

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by Momochi,

שלום אני רכשתי נטבוק של אסוס עם בלוטוס ורציתי לדעת אם ניתן יהיה להשתמש באוזניית בלוטוס גם עבור לפטופת ואם כן אז אני ישמח אם תוכלו להמליץ על אוזנייה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by psyco,

שלום לכולם חבר רוצה מחשב חדש. כ.מסך ייקנה אחרי ההשקות בנובמבר, בינתיים 7600GS. מסך מקלדת ועכבר לא כרגע (לא נכלל בתקציב הזה) מארז רק של אנטק... 1,461 1,461 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box Q660-G0 848 848 1 לוח אם ASUS P5KR 31103 427 427 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 VS2GBKIT667D2 340 340 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 185 185 1 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD LH-20A1S 798 798 1 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 0761345-08142-9 125 125 1 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 AC-FREEZER-7-PRO 7 פריטים 4,185 ₪ איך הלוח M? מומלץ או שעדיף לרדת ללוח של ג'יגהב…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש נייד חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה - (שימוש תדיר בVM-ים) ובין היתר אני מעדיף לקחת מחשב עם כרטיס מסך טוב גם לגיימינג. אין הגבלה פרקטית לתקציב, אבל אני מעדיף לא לעבור את ה10,000 ש"ח. המחשב יכול להקנות בארה"ב, ואני לא פוסל משלוחים מכל מיני מקומות אחרים בעולם.. מתוך החוקים, אלו הסעיפים שקריטיים לי: * גודל המסך: 15.6 ומעלה * חובה מקלדת numpad * משקל רצוי: לא יותר מ4 ק"ג, ואם זה מגיע למשקל הזה אז עם תיק מתאים.. * זמן סוללה: עדיף מעל 4 שעות, מוכן להתפשר על זה. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, כלומר שאוכל לתקן את המחשב בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף ש…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל עזרה בנוגע למחשב במחיר של 3,500 פלוס מינוס עם דגש על תקן N, אין לי מושג אם קיים כזה מחשב או שעדיין אין במחירים הללו מחשבים ניידים. אשמח לדעת שעדיין לא קיים מחשב במחיר הזה עם תקן כזה. ואם באמת עדיין אין אחד כזה, אשמח לדעת מה מבין אלה למטה כדאי לי לקחת בתור מחשב שלא ישחקו בו אלא נועד רק לגלישה ואימיילים (התחברות לעולם החיצון מכל חור שהוא). וכביכול הדרישות המינימליות הן מסך 15 אינץ מינימום וזיכרון 2 ג'יגה. Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2450-160gb.htm Dell Inspiron 1525 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 וכמובן אם יש המלצות אחרות, למרות שיש עזרה מועטה לאלו המבקשים עזרה במחשבים עם סכו…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. לא למשחקים . ללא מע"ה XP - יריץ לינוקס . דרישות : מעבד AMD 64BIT תושבת 939 לוח אם עם כ.מסך לא משולב ויציאת PCI אקספרס, תמיכה ב DUAL CHANNEL לזיכרון . מינימום 80GB בהארד דיסק מינימום זיכרון 512MB ראיתי את המפרט הבא : לוח אם דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 4 יציאות Serial-ATA לדיסקים מהירים יציאת PCI Express X16 לכרטיסי מסך מתקדמים 2 חריצי הרחבה PCI Express x1 3 חריצי הרחבה PCI תמיכה ב 6 יציאות USB בתקן 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR להכפלת מהירות הזכרון תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בעד 3 חיבורי Firewire IEEE 1394b מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz זיכרון 512MB DDR 400Mhz תמיכה בטכנולוגיית Dual-Channel תמיכה עד לזכרון…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤995 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤869 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL ¤1100 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ¤633 מארז: A-TOP GLADIATOR SILVER + 500W PFC PSU ¤517 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 32 BIT - ENG/HEB ¤628 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm HIGHEST PERFOMANCE DC FAN : A2368 ¤51 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤5525 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אניי לא חייב…

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by it4chi,

שלום שלום, עבדתי קצת בקיץ והרווחתי סכום נכבד, אין לי הרבה מה לעשות איתו וגם אין לי עצבים לחסוך כי אני חוסך כל הזמן ואף פעם לא קונה כלום, אז חשבתי לזרוק קצת על מחשב חדש. בעקרון, אני לא זקוק למחשב חדש לגמרי, יש לי כבר: ספק- Enermax 430W מארז- שחור כזה של Enermax כרטיס קול- הרקולס 6.1 דיסק קשיח של WD 80GB 8MB cache אני לא מאמין שיש טעם לשדרג משהו מאלה, אבל מה שאני רוצה להחליף זה: לוח אם- כרגע הלוחות של DFI הכי נראים לי. מעבד- רק AMD64BIT, לא DC כי אין כסף לזה וגם לא SD. הכי ראלי נראה לי יהיה לקחת 3000+ או אפילו 3200+ בגלל המכפלה שלו. זכרון- אין לי מושג, כמובן שמינימום 1GB(2X512( ושיהיה decent בשביל overclocking. כרטיס מסך- חשבתי על 6600GT, אבל הוא חלש באופן משמעות…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by din264,

יי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2200, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 2500. * מטרות המחשב? גלישה,סקייפ,סרטים . * גודל המסך? 13-15.6 . * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?רצוי אם אפשר שיהיה 7200RPM. גודל לא חשוב בלחץ 100 ג'יגה אני מנצל * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם ה…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Agol,

היי, אני מתחיל לימודי מדעי המחשב, זקוק למחשב נייד חזק מאוד, קל, וזמן סוללה ארוך. מצ"ב למטה ציפיות למחשב. אני חוזר שחשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך, ולכן אני רוצה מחשב עם מעבד אינטל מדור 4 (Haswell), הבנתי שאין עוד הרבה מחשבים כאלה ולכן אשמח אם תגידו לי האם כדאי לקנות עכשיו מתוך המבחר המצומצם של הניידים או לחכות שעוד חברות יצאו עם מחשבים עם המעבדים האלה. ואם כדאי לחכות, אז יש צפי מתי מחשבים כאלה ישוחררו לעולם ומתי הם יגיעו לארץ? תודה! * תקציב? סביבות 6,000 . * מטרות המחשב? תיכנות, VMware, סרטים, פוטושופ, מולטי-טאסקינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 - 4.5, מעדיף מאט אבל מוכן להתפשר על מבריק. * רזולוציית…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי פשוט ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסק קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. קיים דיסק קשיח כפי שציינתי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בערך 7, חשוב שיהיה מפרט שקט 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ללא OC 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה כלש…

18. Started by kiri12,

שלום, ברשותי מחשב נייד Lenovo IdeaPad S10-3 אני רוצה לראות סרטים (מהדיסק) אני מנסה לנגן עם VLC מדיה פלייר והקלאסיק. ואני רואה רק מסך שחור. הורדתי קודקים. אני לא חושב שהבעיה קשורה למפרט המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שלום לכולכם. כפי שכתוב בכותרת, הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה בת ה-5 שלי. לא מזמן קניתי XBox 360, כך שאני לא מעוניין במחשב יקר למשחקים, אלא לעבודות משרדיות עם אופציה למשחקים לא כבדים שלא הופיעו בקונסולות כמו Civilization 4 ו-SimCity 4. דרישות נוספות הן חיבור USB מקדימה (ל-iPod, מצלמה, וכו'). התקציב הינו עד 2000 ש"ח. קראתי קצת בשבועות האחרונים, ולאחר בדיקות לא מעמיקות בניתי מפרט ב-SkyPc.co.il . אשמח לדעת את דעתכם בהתאם לדרישות שלי, וכמובן שאשמח אם תתקנו אותי במידה וביצעתי החלטות לא נכונות. כפי שתראו, בחרתי ב-AMD מכיוון שהבנתי שבטווח מחירים שציינתי הם עדיפים. הערה נוספת: אני מרבה לנגן בגיטרה חשמלית (עם מגבר) יחד עם המחשב לאימונים. כרגע יש לי רמקולים + סאב, שעלו כ-300 ש…

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  20. שלום , כרגע נמצא שברשותי מחשב ישן מאוד , שנקנה לפני כמעט 8 שנים , החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש שבו אני יוכל להריץ את כל המשחקים הכבדים והחדשים שיוצאים. ביינתים החלטתי ללכת על מפרט כזה : e6750 2 ג'יגה ram 320 ג'יגה דיסק קשיח 8800gt 512MB ספק 480W (האם הספק הזה מספיק או שצריך לפחות 500W ). מסך 22" 226wtq LG - ( אני מביא אותו ב1750 ש"ח ) כרטיס קול און בורד כרטיס רשת טוב מארז ( יש המלצות ?) רציתי לדעת האם המפרט הזה יריץ את כל המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות , והאם כדאי לי לשדרג איזה רכיב בתקציב הנתון ? תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  21. אהלן, ותודה מראש למומחים פה על הזמן שלכם אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל. לגבי התקציב - ראיתי שאני יכול לסגור סיפור גם ב4 עד סביבות 4.5, אבל אעלה במחיר אם יהיה משהו ששווה את זה. גודל מסך 14" כרטיס רשת תומך סיבים אופטיים ומהירויות גבוהות. מעבד I7 או I5 סדרה גבוהה/טובה מקבילה ל 7. גם AMD ברמה הזו, יכול להיות בסדר. אלא אם כן יש משהו שעלי לדעת. תומך Thunderbolt 3 אמור להחזיק את הדוקינג הזה שמחובר לשני מסכי 2K. כרטיס מסך תואם שיחזיק את שני המסכים. SSD 512 יספיק. RAM 8-16 מקלדת מוארת המחשב ישמש לעבודה, כרטיסיות מרובות פתוחות ובעתיד גם לעריכה גרפית קלה. מפה כבר הלכתי לאיבוד מרוב חברות. ראיתי את האסוס …

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. עדיפות ל 4GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אהלן חבר'ה. הדברים החשובים הם : HD של 160GB 1GB זיכרון (תוכנת SPSS היא לסטטיסיטקה,אם אתם חושבים שממש צריכים 2GB זיכרון אז אוקי) קל משקל (באופן יחסי כמובן) סוללה חזקה ככל האפשר אם יש אפשרות לשלוש שנות אחריות זה יהיה נהדר. לא מבין במחשבים נידים לכן אני לא יודע אם הדרישות מוגזמות,אבל אשמח אם מישהו יקלע לרובן אם לא לכולן. דור. עריכה: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm מה דעתכם על זה עם שדרוג ל-160GB ול-2GB זיכרון פנימי. יש משהו דומה רק יותר קל? איך המחשב בכללי? יש לו שלוש שנות אחריות לפי מה שרשום שם

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. היי אני רוצה לקנות מחשב נייד של אסוס דגם UL50 קיימים מספר תתי דגמים הראשון שנמכר בארץ הוא דגם UL50AG יש לו זיכרון DDR 2 וכרטיס מסך מובנה אינטל 4500 נמכר בארץ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=zrT2N5KPBvrwD9Uv השני דגם UL50VT יש לו זיכרון DDR 3 וכרטיס מסך אנוידיה G210M וצריך להביא אותו מחו"ל http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=QqP6p1vDWwn0IIzZ ההתלבטות אם לקנות את הדגם הפשוט יותר בארץ (יש כרגע מבצע טוב באג) או לחכות עוד כמה שבועות ולהביא את הדגם הטוב יותר מחו"ל השימושים העיקריים במחשב יהיו אינטרנט ואופיס כמו כן אשתמש במספר תוכנות מסחר בבורסה ותוכנות גרפים זמן אמת חלקן מבוססות ג'אווה וזקוקות להרבה זיכרון וכח עיבוד (אני לא יכול להרשות לעצמי דיליי) אחבר למחשב מסך נוס…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by danielpro1,

** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים