עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6,000 אשראי 2. מטרות המחשב? משחקים כמו קרייסיס,AC,צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי, DVD, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה בכלל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצוב לא חשוב, העיקר שהמארז יקרר כמו שצריך ובצורה שקטה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם …

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by mtao21,

שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט. מעבדי אינטל Core i7 3930K BOX מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 כרטיס מסך Gigabyte GTX690 4GB GDDR5 Retail ספק Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU מארז יש לי-LEVE 10GT FULL ארדסיק יש לי-TIB2 SATA2 מחיר לא יפריע לי.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי מחשב לאחר התייעצות עם החבר'ה פה לפני חצי שנה בערך אני נהנה מהמחשב מאד אבל עם הזמן אני חושב שיש מקום לשדרוג הנה המפרט כפי שאני זוכר אותו... מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤949 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K SE ¤451 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Western Digital WD2502ABYS 250GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2502ABYS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ¤115 כמות:3 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤170 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AUROR…

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by technionst,

שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב שישלב בין ניידות לביצועים לא רעים. אני ממש מתלבט בין : http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2672 לבין: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=576 LG: ה-LG תומך בFINGERPRINT, יש לו כרטיס מסך לא רע, וגם מקלדת שכוללת את כפתורי הNUM. מצד שני יש לו רק 512 RAM, מסך WIDE GLARE (לא מתאים למישהו שיושב רוב היום מול המסך), אני לא יודע מהם זמני הסוללה שלו והם בטח לא משהו. HP: 1GB RAM , WIN XP PRO , זמן סוללה של כ 4.5 שעות... אז הוא די מושלם בשבילי חוץ מכרטיס מסך גרוע (רק חשוב לי להפעיל WARCRAFT וHEROES V) תוכלו בבקשה להכריע בשבילי או להציע עוד משהו. נ.ב כל מי שלא ACER IBM HP LG FUJITSU נפסל כי הוא או יקר מדי (SONY ASUS ) או אני לא סומך …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by joni69,

מחשב לילדים לעבודות בית ספר גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת סימס וזהו ממש פשוט שיעבוד מהר ושיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה של הילדים בלי ציוד הקפי - מארז, קירור(אם צריך לשקט), מעבד, זכרונות, צורב, קשיח, כ.מסך אפשר לחרוג ב-150 שח אם צריך חנות - KSP תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  6. Started by Turbine,

שלום... אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך PCI EXPRESS ורציתי לדעת איזה הכי משתלם בתמורה למחיר?? התקציב שלי הוא , עד 500 שקל... מה הכי טוב בטווח מהחירים הזה?? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by X-It,

מארז= Raidmax Scorpio 868 420W מעבד= Amd Athlon 3500 64bit(S-939 מאוורר= theemaltake golden 939 זכרון= KIngston DDr 512 400MHz Pc3200 (שתי יחידות) לוח-אם=gigabyte K8nf9(nf4)Sb+L+Sata+FW s-939 כ.מסך= leadtek Fx-6800 Pcx 256 Mb+TVD ד.קשיח= maxtor 200 gb 7200Rpm 8mb S-Ata(3yW כונן די.וי.די = LG DVD X16(gdr-8163b בבקשה תציעו לי הצעות מחיר כמה שיותר זולות!,או שיפורים או כל מיני הצעות לעזרה... ואם מישהו ישיג לי את זה ב4500 או במחיר שמתקרב יקבל בונוס שווה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  8. שלום, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז אני לא כל-כך מבין, אבל אני צריך שתעזרו לי למצוא מחשב לבר המצווה. צריך שהוא יוכל להוריד סרטים בלי להתקע לגמרי, שהוא יוכל להחזיק גם משחקים כבדים, השקט לא כל-כך חשוב אבל שלא יהיה חזק מדי. יש לי כבר הכול (לא צריך מקלדת עכבר רמקולים או מסך) קניתי היום מסך של AOC 22 אינץ' וניראה לי שאני יכול בסביבות ה-3.5K ואני לא יודע מזה OC אז אין לי מוסג מה להגיד על זה. תודה לכל משיעזור לי אבשלום.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  9. גנבו לי את המחשב ואני צריך חדש. המחשב שאני צריך אמור להיות רגיל למדי, עם אפשרות לעריכת וידאו (עם פרימייר) ברמה סבירה. סף המחיר שלי הוא באזור ה900$ ואני רוצה לקנות אותו בארה"ב המחשב הקודם שהיה לי הוא IBM T7100 1.8GH עם 1GB RAM (ועם 120GB) והוא עשה את העבודה לא רע והוא עלה לי בזמנו 900$ הייתי שמח למחשב עם מעל 2GH 2GB RAM ועם 160GB כמובן עד כמה שזה אפשרי, הIBM הוא LENOVO ובסוף משלמים גם על השם ועל האחריות הבינלאומית, חוץ מזה יש להם אחלה מבצעים עכשיו באתר שלהם, (ומבחינתי אני אומר להם להתקין לי LINUX ואחרי זה אני כבר יעיף אותו וזה חוסך 90$) אבל אם יש למישהו רעיון למחשב טוב של חברה אחרת, וגם אם של LENOVO אז לתת לי מפרט למה אני לא מי יודע מבין בזה ומה ההבדלים בדיוק בכרטיסי מסך. …

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by 114508534,

אהלן קיבלתי את המחשב הנ"ל ואין לי שום מושג עליו, אשמח לשמוע המלצות עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום רב... חבר שלי רוצה מחשב לאוניברסיטה והוא לא צריך מחשב חזק למשחקים למיניהם אבל הוא גם לא רוצה זבל, בכל אופן אמרתי לו שהוא לא יקבל בתקציב הזה יותר מדי ושאלתי אותו לגבי המסך אם הוא רוצה דק... כמובן שהוא אמר שכן, אז אמרתי שככה המחשב יהיה עוד יותר גרוע... בכל אופן מה שהייתי מבקש זה דבר כזה... אני רוצה רעיונות לכמה מפרטים שונים לבחירה. 1. מפרט עם מסך LCD 2. עם מסך CRT ואם אפשר לגוון במפרטים, כאילו שיהיה נגיד אחד זול של 3.5K ואחד יקר של 4.5K כדי שהוא יוכל לבחור.. אני אודה לכם מאוד! תודה רבה מראש... (אני אודה גם אח"כ... lol) עריכה : נ.ב רצוי מחשב מ KSP ולא מנועה (אנחנו מהמרכז)

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  12. נדפק הקירור של הלפטופ, חשבתי לקנות גוף קירור חילופי ולהחליף . רציתי לדעת אם יש מדריך? ואם למישהו יש נסיון? מחשב : HP Pavilion dv6186ea תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. רצוי מk.s.p התקציב הוא 3000 ¤ במזומן (שטרות) מטרות: שימושים משרדיים (אינטרנט,אופיס) , צפייה בסרטים HD, מוזיקה, הורדות, משחקים קלים. צריך ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים. רצוי מחשב שקט, מערכת הפעלה חוקית. מסך 22"

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. אני מתלבט בין GeForce FX5200 ל-ATI 9600XT מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגם האם ההפרש במחיר (בערך 500 ש"ח) שווה את זה? האם שניהם מריצים משחקים עם גרפיקה מתקדמת (DOOM3, NFS Underground 2 וכו'...) בצורה טובה, חלקה ומהירה?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  15. אין צורך במערכת הפעלה. רזולוציה - בסביבות 1280X800, מסך מט. זיכרון - לפחות 3G. חשוב שיהיה עמיד יחסית (חושב שסדרת SL500 של LENOVO אמורה להיות טובה בתקציב?) עדיפות לאחריות ארוכה ככל הניתן. תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. חשבתי על השילוב הזה: ASUS A8N-E - 939 ש"ח 629 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3115 X1900GT ש"ח 1744 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=4393 סה"כ: 2373 ש"ח יש גם לוח דומה של DFI שעולה כמה שקלים פחות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBDFINF4U&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1748 אבל לא הצלחתי להבין למה יש לו שני סלוטים של PCI-E וגשר SLI אם הצ'יפסט שלו לא תומך בזה... מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. זקוק לדגם של מחשב נייד עד 5000 ש"ח , שיוכל להראות סרטי HD , שתהיה יציאת HDMI , שהמחשב ירוץ מהר כמובן :-) הרבה זכרון ומעבד מעולה עד כמה שהמחיר מאפשר ... , הארד דיסק כמה שיותר גדול יותר טוב בטווח מחירים כמובן ... מסך סטנדרטי למחשבים ניידים שיש לו איכות טובה (סטנדרטי זה 14. משהו לא ?) צורב DVD כמובן , וכל הדברים שמסביב .. (שתהיה גם מצלמה עם מיקרופון מובנת) . שימושים בעיקר : סרטים , סרטים HD , משחקים קלים , אינטרנט , דואר אלקטרוני , מצגות , וורד וכו'... תודה רבה לכם , חן .

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  18. לא מצאתי את זה ברשימת מפרטי המחשב. אני לא רוצה להשתולל עם הכסף, אז נגיד שהסכום הוא משהו עד 5,000 ש'ח כולל מסך. האם זה אפשרי ביכלל בסכום כזה להרכיב תחנת עבודה סבירה? ועוד דבר שחשוב לי... בגלל שהתחלתי "לפזול" ללינוקס, אז חשוב לי שהרכיבים יתאימו. כמו כן המחשב יהיה מחשב שני בבית אז בטח צריך חיבור רשת. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. 1. מה התקציב? בערך 5000, אני מדגיש כבר בהתחלה, זה מחשב למעבדה, אני לא מחפש לנצל את מלוא התקציב אבל גם אם אני אהיה חייב לחרוג זה לא סוף העולם. אני צריך לענות על הצרכים של המחשב במינימום כסף, לא אכפת לי מותגים וקשקושים. 2. מטרות המחשב? אני צריך להיות מסוגל לבצע בדיקות עומס לכרטיסי מסך של NV ב SLI, תחשבו על GTX275 בעומסים גבוהים לצרכי בדיקות (לא מאמין שאעשה 3WAY, רק 2 כרטיסים, אבל אני צריך שהספק כח יספיק למערכת כזאת, פלוס שישארו לי 200W פנויים - חשוב לי מאוד!!! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24", נראה לי שאחסוך ואקח 220P, אני לא צריך את ה 24" אני צריך את הרזולוציה כדי להיות מסוגל להעמיס את הכרטיסי מסך, אלא אם כן מישהו יאמר לי שאני טועה וגם על 22" רגיל (1050*1680) אפשר לה…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  20. שלום רב, אני אשמח המלצה לנייד העומד בדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית + גלישה - חובה ניידות! המשקל חשוב מאד! * גודל המסך? נראה לי 13-14 אינץ'. לא חשוב מאט/מבריק * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיפות לפחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף מאד שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף כן אם יש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by liordavid,

מה קורה חברה אני רוצה לוח אם סבבה + מעבד סבבה +ספק טוב. הדבר היחיד שאני לא מתפשר הוא כרטיס מסך (x1900xt) מצאתי ב-2700 שקל. חברה לא צריך להגזים למה אין לי הרבה כסף. תודה לכל העוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by juli66,

שלום חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ משחקים כמו ה-gta החדש כרגע המפרט שלי הוא: לוח אם- msi 945gcm7 מעבד- 1.6GHz intel pentium E2140 זיכרון -2G DDR2 כרטיס מסך - nvidia geforce 8600 GT 512 MB אם יש עוד משהו שחשוב לציין שלא ציינתי תגידו אני יוסיף.. נראה לי שהכי כדאי לשדרך זה את הלוח אם והמעבד ואם אפשר המלצות למארז טוב. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. תודה

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  23. עדיף שלמחשב תהייה יציאת DVI. המסך שמחובר למחשב הוא מסך 20". לא צריך ציוד היקפי כלל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by nab,

השימושים הם בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים שיוצאים בלעדי ל PC ולא לקונסולות .. מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כ.מסך זכרונות כלומר ללא ספק כח וללא הארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. היי חבר'ה, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, ואם יש הצעות לשיפור, אנא ממכם, תרגישו חופשי. זה המפרט שאני מצאתי מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤1070 1 קירור למעבד Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent ¤91 1 לוח אם Asus P5K-E WIFI-AP ¤809 1 מארז Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black ¤222 1 קירור למארז Thermaltake 120mm Smart Fan Blue Led ¤74 2 ספק כוח Mustiff 550W Sata PCI-E 120mm Black Coating Retail ¤136 1 זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK ¤582 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤422 1 כרטיס מסך BFG 9800GTX 512MB OC HDMI Retail ¤1724 1 כונן אופטי Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bul…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים