ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה ביקשתי המלצה לנייד בתקציב 2000- 2500 ש"ח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431519.0 ניסיתי להזמין את ה Compaq CQ61 אך היו בעיות של זמינות במלאי וכולי ולצערי מתוך אילוצים של לחץ זמן ולא מתוך בירור מקיף נקנה המחשב הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3764&CatCode=315 מה דעתכם עליו, האם הרכישה הייתה הגיונית? האם יכולתי לקבל יותר בסכום הזה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד חודש מחשב חדש לעריכת סרטים ותמונות וצפיה אנא הציעו מבקש להתייחס אל I7 וכן אצטרך מסך 24 או 26 ? ואבקש הצעות לכך גם וכמובן כרטיס מסך מתאים [עדיף NVIDEA].ועכבר טוב ו/או וואקום התקציב הכולל מסך והכל - עד 10000ועדיף פחות
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי לקראת תחילת לימודיי באוטובר השנה אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים, סרטים ומדי פעם גם קצת משחקים מה שאומר כרטיס מסך ייעודי... מכיוון שתקציבי מוגבל, משהו עד 5.5 ועקב היות זה שקרוב משפחה נוסע לחו"ל החלטתי לקנות בחול את המחשב עכשיו הבנתי שרק לטושיבה וללנובו יש אחריות בינלאומית שתתפוס בארץ אז מתוך הסתכלות התעמקתי בדגם של לנובו 3000 n100 באתר של לנובו USA יש את הדגם הזה עם מעבד 7200 שזה מצוין ואת הכרטיס מזך הנ"ל 128MB NVIDIA GeForce G72MV רציתי לשאול מזה בדיוק הכרטיס הזה כי לא מצאתי מידע עליו בשום מקום? גם לא באתר של NVIDIA.. הוא מקביל ביכולתיו ל 7300 או 7400? מישהו יודע קצת פרטים על הכרטיס הנ"ל?? תודה מראש אופיר נ.ב ראיתי באתר של לנובו גם את ה N200 עם ה 7300 ולא …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. חשוב לי להצליח להריץ עליו משחקים חדשים כמו BF3 וגם שיצליח להחזיק למשחקים של כמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא עד 4000 פחות או יותר. הציעו לי את המפרט הבא ב- 3000 ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לשנות ולשפר. · מארז ATX2 FAN 120MM + ספק כוח 550W FRONT USB/AUDIO. · לוח אם INTEL BLKDH67BLB3Bearup Lake ATXDDR3 1333/PCIE/SATA3/USB3/RAID. · מעבד INTEL Intel Core i5-3450 6M 3.1GHz LGA1155 + קירור שקט. · זיכרון 4GB DDR3 1333MHZ DUAL CHANNEL KINGSTON. · דיסק קשיח1000GB WESTERN DIGITAL 7200RPM S-ATA3 64MB BUFFER . · כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE GT630 1GB 128BIT DVI + HDMI DUAL DISPLY. · כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION INTEGRATED 8 …
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, אני בזמן הקרוב מעוניין לקנות מחשב נייד HP Compaq Mini 311c 1110EJ VY270EA ראיתי שהוא מוציא ביצועים יחסית טובים במשחקים מצליח להריץ גם במשחקים כבדים כמו CRYSIS/COD4 וכו' על הגדרות בינוניות בליי שום בעייה. הנה סירטון שראיתי שהמחשב הזה מצליח להריץ את המשחק COD4 על הגדרות גבוהות ורזולציה 1280X720 של המסך על 65-30FPS בממוצע. אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה לדעת מה ההיתרונות שלו והחיסרונות, כמה זמן הסוללה שלו מחזיק וכו', המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד ואמור להיות איתי במהלך כל השירות חובה שלי בצבא. אשמח לקבל גם עוד הצעות למחשבים ניידים אחרים שבטווח מחיר של עד 2500 שקל. תודה.!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני בודק אופציות להחלפת המחשב..הרכבתי את המפרט הבא עם חריגה קטנה: השימושים זה משחקים מכל הסוגים סרטים באיכות HD וגלישה, הכל על מסך 22" האם יש משהו לשפר או להחליף ? אגב אם אפשר לרדת ל-2500 או פחות ולהישאר פחות או יותר עם אותם ביצועים- תציעו גם, אני מתגייס בקרוב אז כסף זה לא משהו שיזרום אליי בכמויות כך שאני מעדיף להוציא פחות תודה מראש. עריכה: עשיתי קצת שינויים כדי להוריד מחיר ויצא זה: כמה שאלות: הלוח מספיק טוב ל-OC בשביל המעבד ? הספק יחזיק את המערכת ? עד כמה גדולים ההבדלים בין המעבדים מבחינת נטו ביצועים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בערך 5000, אני מדגיש כבר בהתחלה, זה מחשב למעבדה, אני לא מחפש לנצל את מלוא התקציב אבל גם אם אני אהיה חייב לחרוג זה לא סוף העולם. אני צריך לענות על הצרכים של המחשב במינימום כסף, לא אכפת לי מותגים וקשקושים. 2. מטרות המחשב? אני צריך להיות מסוגל לבצע בדיקות עומס לכרטיסי מסך של NV ב SLI, תחשבו על GTX275 בעומסים גבוהים לצרכי בדיקות (לא מאמין שאעשה 3WAY, רק 2 כרטיסים, אבל אני צריך שהספק כח יספיק למערכת כזאת, פלוס שישארו לי 200W פנויים - חשוב לי מאוד!!! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 24", נראה לי שאחסוך ואקח 220P, אני לא צריך את ה 24" אני צריך את הרזולוציה כדי להיות מסוגל להעמיס את הכרטיסי מסך, אלא אם כן מישהו יאמר לי שאני טועה וגם על 22" רגיל (1050*1680) אפשר לה…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחשב נייד, שיהיה מהיר, גודל מסך בסביבות ה 15
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מבקש מפרט ללא מסך, הכולל כרטיס RADEON 9800PRO, עד 4500 שקל עדיף פחות. המחשב מיועד למשחקים!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב למשחקים, בעיקר BF3. לא צריך: מארז - יש Antec P182, דיסק קשיח, צורב ,ציוד היקפי ומסך - יש DELL 2209WA צריך: מעבד - חשבתי על 2500K, מאוורר, זיכרונות, לוח אם, כרטיס מסך - חשבתי על 560 או 570. ספק יש CorSair VX550 בן שנתיים, לא ברור לי האם מספיק. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מ…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP דגם DV6. טמפרטורת המעבדים מגיעה עד ל-115 מעלות. האם במצב כזה אפשר להישתמש מחשב? והאם אפשר להיות בטוח שהמאורר של המעבדים לא עובד או שיכולה להיות בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, מטרת המחשב היא ל -2 דברים: 1. תכנות (בעיקר #C) 2. משחקים - ברמה בינונית כגון פיפא NBA וכדומה. תנו חוות דעת למפרט הבא: INTEK CORE 2 E6400 ------1466 ASUS P5B ------ 953 KINGSTONE CL5 512MB *2 667MHZ ------ 740 HD WD 1600JS 160GB SATA 2 ------344 GIGABYTE GEFORCE FCX6600GT NX66T256DE -----709 ENERMAX NOISETAKER 370W ------377 SAMSUNG LCD 19 931BF ------1740 ALTEC LANSING ATP3 -------387 סה"כ 6716 (לא כולל מארז, עדיין לא החלטתי אשמח להמלצות) האם המפרט אופטימלי , האם להוריד או להעלות במפרט לאור המטרות של המחשב??? תודה מראש על התגובות!
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לנציגת שיווק. המחשב אמור להיות חזק כי יציג תכנים כבדם ורבים. איזה מחשב מומלץ ? Lenovo - DELL ? איזה דגם מומלץ ? מישהו הציע לי את ה-Dell Vostro 1520 . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחשב לגיימר כבד... אני צריך שתמליצו לי על מעבד טוב (DOU 2CORE למשל) לוח אם(אני לא מבין בזה כל כך...) זיכרון(1GB רק של איזה חברה?) כרטיס מסך(החלק הכי חשוב כמובן,7800GS יהיה טוב או שכבר עדיף להשקיע בGTX?) דיסק קשיח(160 GB יספיקו לי?אני מוריד הרבה משחקים של 3/2.7 GB בדרך כלל) צורב DVD(איזה כדאי?) מסך LCD(איזה כדאי?) בכל המחשב אני רוצה לקנות עד 6500 ש"ח עם מסך.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט מחשב לעבודה משרדית + שימוש כללי, המידע לפי הפורמט המוצע : 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב עומד על 2000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אבל מעדיף לשמור על 2000. אני לא יודע אם זה יספיק למפרט שאני צריך, אם לא אשמח לשמוע מה הכיוון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אני עובד מהבית, לכן המחשב הביתי = מחשב עבודה אני לא משחק במשחקים כלל. התוכנות שאני עובד איתם זה בעיקר עורכי טקסט לקוד (לא frameworks וללא הידור, עורכים קלילים) ותוכנות גרפיקה וקטוריות (שימוש בסיסי, כרטיס גרפי און-בורד יספיק). יש הרבה מולטי טאסקטינג של אופיס, 3 דפדפנים,עורך קוד וסקייפי\מסנג'ר לדוגמה. המחשב עובד 24\7. יתחברו אליו 2 מסכים (אחד vga והשני dvi) כונן של 320 ג'יגה יספיק. 3. האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
Hello, My C700, about 4 years old, will not turn on unless I lift its right part (where the CD&HD are) in the air. If you try powering on while its on the table the fan will go on for a few seconds and then stop, power led is on, WLAN led stays orange. After "lift-starting" it, it will run as usual but every little tilt will cause the screen to go black and the computer to hang. Checked memory, it's OK. Checked all screws are tight. HD&CD work fine. Please help....
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שיהיה בסביבות ה 2500 שקל במחירים של חול בלי מסך אין דרישות מיוחדות העיקר שיהיה PCIE ושיהיה כרטיס מסך לא מובנה 512 ראם ובלי חריגה מהמחיר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי לכולם, אני סטודנטית לאנימציה ומחפשת המלצות למחשב שאוכל להשתמש בו לשאר שנות הלימוד שלי. מצטערת מראש אם ההסברים שלי יוצאים קצת מבולבלים\לא סגורים על עצמם, אני לא הכי מבינה במחשבים. המחשב הוא לשימוש בתוכנות אנימציה ועריכה כבדות יחסית כגון מאיה, Z-Brush, TV Paint, After Effects ודומיהן. גודל המסך של המחשב הנוכחי שלי הוא 16 אינץ', מה שנהדר לעבודה אך גם מאוד כבד לסחיבה. מצד שני, אני לא מעוניינת במחשב מיניאטורי, מאחר ומדובר בעבודות גרפיקה. זמן סוללה ארוך יהיה נחמד, אך לא דחוף. לא נדרשות יציאות מיוחדות מלבד קורא כרטיסים [מה שכבר נמצא built in במחשב הנוכחי שלי]. גודל מינימלי של קונן קשיח 200 ג'יגה, למרות ששוב, לא חובה. כונן CD\DVD רצוי, צורב ו\או בלוריי לא. אחריות בינלאומית - …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
במבצע עם 3 שנים אחריות קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= שמתי לב ששהמחשב מגיע עם 1 ג'יגה בסלוט אחד ולכן ההרחבה ל- 2 גיגה זולה יחסית המעבד הוא מסדרה 5200 כלומר כפול ליבה . לגבי הכרטיס זכרון הדיעות חלוקות לגבי הצורך שלו ויתכן שבאמת הוא מיותר ( עובדים עם קבצים של RAW ו TIFF) הוא מגיע עם ויסטה פרמים אני מניח שנעביר אותו ל-XP התלבטתי בינו לבין הדגם של DELL עם המעבד 7200 בסוף החלטנו שהשירות של IBM מכריע את הכף . התקשרתי ל- 2 המעבדות IBM היו קלים להשגה ונכונים לעזור נקודה נוספת היא שכנראה עקב ויסטה הניידים יצטרכו מעבדים וכרטיסי זכרון חזקים יותר והחברות מנסות להיפטר מהמחשבים הנוכחיים במבצעים שהם מריצים ולכן יתכן שכדאי לחכות כמה חודשים…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מ skypc ויש בעיה קטנה שאני מאיזור ירושלים ואם יקרה משהו לאיזה חלק תהייה לי בעיה להגיע לראשון (skypc ממוקמת בראשון) אז רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה להחליף לי את ה המפרט שבניתי למפרט זהה באתר ksp.co.il כן, אני צריך 4 GB זכרון, ו500 גיגה שיהייה בכונן קשיח. המחשב עצמו מיועד לפוטושופ, אבל לא רק.. אלא גם לתוכנות כלליות.. ולא למשחקים בכלל. בתודה מראש ..
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * משחקים קלים מאוד * צפיה בסרטים * חשוב לי שיהיה צורב DVD + בלוטות + מצלמה מובנית במחשב'. בגלל שכבר נכוויתי בעבר בכמה קניות לא מוצלחות בעקבות המצלמות של כל מני טכנאים ומכרים למניהם, הדבר שהכי הכי חשוב לי הוא שזה יהיה מחשב אמין, שמחזיק לאורך זמן רב, שידוע בעמידות שלו ולא נוטה להתקלקל, שלא מדווחות עליו יותר מדי תקלות ושידוע שאנשים מרוצים ממנו. בקשר לקריטריונים האחרים כמו זמן סוללה ארוך, גודל מסך, נפח דיסק קשיח, סוג המסך (שבשמש לא רואים כלום) - כל אלה כמובן חשובים לי שיהיו טובים כמה שאפשר, כל עוד זה עומד בתקציב. כל עוד מדובר במחשב אמין וטוב אני לא צריך משהו מיוחד בקריטריונים האלה, אלא מש…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. על המחשב ירוצו משחקים קלים\בינוניים (אבל ממש לא קרייסיס), כמו The Sims 2, Viva Pinata, Lego Indiana Jones... אני יודע שלא צריך מחשב חזק בשביל המשחקים האלו, אבל אני רוצה שהמחשב יתמודד בכבוד גם עם משחקים שיצאו מינימום עוד 3 שנים (משחקים מהסוג הזה כמובן), בהגדרות גראפיות גבוהות. שימושים אחרים: גלישה באינטרנט, מוזיקה, עבודה משרדית... אני רוצה שהרכיבים יהיו כמה שיותר אמינים ויציבים. לא מתוכנן OC בכלל, אבל חשוב לי שהמחשב יהיה קריר מאוד (במגבלות קירור האוויר). לא צריך שום ציוד היקפי (רק קופסה), וגם לא כונן אופטי. תקציב: 4500 ש''ח, ללא חריגות. הרכבתי מפרט ראשוני, אשמח לחוות דעתכם... אם הוא לא טוב, ברור שארצה להחליפו, בשביל זה פתחתי את הנושא. הכל מפנדס: Intel Core 2 …
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נייד חדש(עדיפות לDELL) ורוצה לחבר אליו שני מסכים. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים והרבה תוכנות בו-זמנית.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-