ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד ישן של חבר שאני עוזר לו עם נייד שי לו הדגם הוא ACER Travel Mate 290 המחשב לא עולה ורושם No Bootable CD in ATAPI CD-Rom אז אני רוצה לפרמט לו אותו. את הדגם הדוייק אני לא יודע אבל רשום Model No CL51. אין לנייד CDROM אז אני לא יכול לפרמט מדיסק אבל אולי יש עליו את מערכת ההפעלה. איך אני מפרמט ונכנס אליה ? תודה. עריכה: הגדרתי את הבוט הראשון ל-CDROM וגם זה לא עוזר. המסך שחור ולא קורה כלום.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים סרטים פלאש ותוכנות כמו אייטונס * גודל המסך?של מיני נייד רגיל * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך )?הכי ארוך שאפשר מינימים 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga usd וכרטיס זיכרון * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250+ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין תקציב: עד 2000-2100 ש"ח תודה לעוזרים תומר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3000 ש"ח. ראיתי במדור המפרטים המומלצים את זה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169§ion=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הלכתי לחנות המחשבים הקרובה לביתי, הראיתי לטכנאי את המפרט שלכם, והוא אמר לי מספר דברים: 1. המעבד לא חזק מספיק והוא יביא לי Athlon Phenom 925 ב780 ש"ח במקום. 2. במקום המארז, המאוורר וספק הכוח שרשומים במפרט שלכם הוא יביא לי מארז Achilles CA-288 ב350 ש"ח שמובנים בתוכו כבר מאוורר וספק כוח משלו. לדבריו זה טוב יותר כי יש שני מאווררים שמקררים את כל המחשב ושניתן לשלוט על העוצמה שלהם, והספק 550 ואט לעומת זה שבמפרט שהוא 400 ואט. אני מודאג מזה כי אני חושש שהאיכות של המאוורר וספק הכוח שבנויים כ…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה לידידה למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס ועריכה גרפית (לרוב פוטושופ). ללא מסך. כולל ציוד היקפי. חשבתי על מחשב מבוסס על AMD Phenom 2 X4 וזיכרון 4GB, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הצעה מ- RSM בבקשה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Intel Core i3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 BOX Gigabyte GA-H55M-S2H לוח אם Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Samsung HE502IJ 500GB 16MB 7200rpm SATA SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X SATA מארז +ספק : EZcool K110B FAN 8CM 400W PS MIDI\ATX סה"כ : 1800 ש"ח . המחשב מיועד לשימוש ביתי :תוכנות ,צפייה בסרטים באיכות HD , משחקים כמו FIFA 2010(לא משחקים כבדים),שמיעת מוזיקה. אין צורך בציוד היקפי או מסך. אשמח לשמוע היערות ותגובות ואם יש הצעות לשיפור .( אפשרות חריגה של עד 300 שקל ) והאם המעבד בא עם גוף קירור או שיש צורך להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן חברה לאחר הרבה דעות פה בפורום הגעתי למפרט הסופי המפרט יקנה מהחנות KSP עד 3000 שקל מפרט לסרטים ועבודה משרדית כולל הכל ! מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 390 1 390 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL 390 1 390 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 220 1 220 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 235 1 235 צורבים Sony Optiarc Price Units Total AD-7240S DVD±RW x24 Black Sata 130 1 130 מאווררים וגופי קירור Generic Price Units Total CPU Cooler For AM2/AM3 42 1 42 מארזים P…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי אז כך: יש לי כבר מארז וספק כוח 480W ויש לי מעבד intel p4 3.00GHz 64bit הוספתי את הפרטים הבאים (זה בינתיים כי יש לי מפרט פצצה, המפרט השני שאני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים) אז אמרתי בינתיים אני אשדרג חלקית לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ¤288 כרטיס מסך: [..] PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ¤176 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤450 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤144 כמות:2 מחיר סופי: ¤1202 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il והנה המפרט המלא (הפצצה): מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ¤983 לוח אם: [..] ASUS P5Q DELUXE ¤1061 כרטיס מסך: [..]…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, מחפש מהמחשב בעיקר שהיה מודרני, אני רוצה להריץ ווינדוס 7 עליו או ויסטה. אני לא גימר, אבל משחק מדי פעם במשחקים, אז רצוי שיסחוב משחקים סבירים. המחשב לרוב ישרת אותי לצרכיים בסיסים כמו: גלישה באינטרנט עבודה באופיס משחקים בסיסים, אומנם אני לא גימר אבל אוהב לשחק מדי פעם הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים: המחיר למפרט הנ"ל 2000 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן, פתוח להצעות מפרט אחרות אשר תואמות לדרישות שלי. בברכה,
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי) * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש =] עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ל…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
דרישות: 1. מה התקציב המקסימלי?-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטים HD,מוזיקה וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו-תוכנות בסיסיות ביותר כמו אופיס, לא יותר מזה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה- לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1080X1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד-לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?-לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.-אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייד המיועד הרוב למשחקים ולבית ספר חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב ומעבד חזק עם WIFI מובנה ועם מערכת ההפעלה נכללת בתקציב המחשב אז בלי מערכת הפעלה, התקציב שלי הוא 5000 שקל אבל אני יכול לחרוג מעט ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מחשב ,בתור התחלה הסתכלתי על המוצר הבא: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8862 מה אתם אומרים אליו שווה או לא? או שכדי לי לחכות קצת למשהו שיצא בקרוב?.. מודה מאוד לעוזרים .....
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * משחקים קלים מאוד * צפיה בסרטים * חשוב לי שיהיה צורב DVD + בלוטות + מצלמה מובנית במחשב'. בגלל שכבר נכוויתי בעבר בכמה קניות לא מוצלחות בעקבות המצלמות של כל מני טכנאים ומכרים למניהם, הדבר שהכי הכי חשוב לי הוא שזה יהיה מחשב אמין, שמחזיק לאורך זמן רב, שידוע בעמידות שלו ולא נוטה להתקלקל, שלא מדווחות עליו יותר מדי תקלות ושידוע שאנשים מרוצים ממנו. בקשר לקריטריונים האחרים כמו זמן סוללה ארוך, גודל מסך, נפח דיסק קשיח, סוג המסך (שבשמש לא רואים כלום) - כל אלה כמובן חשובים לי שיהיו טובים כמה שאפשר, כל עוד זה עומד בתקציב. כל עוד מדובר במחשב אמין וטוב אני לא צריך משהו מיוחד בקריטריונים האלה, אלא מש…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי משפחה של חבר שלי רוצים לקנות מחשב חדש. יש להם מסך 19 רגיל (לא מסך רחב) וכרטיס מסך palit gforce 9600 1GB אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב זה יהיה סבבה, כי ה2300 זה הרף העליון אחרי שהקפצתי את זה מ2000 שקל. המטרות של המחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בגלל שלנטבוקים - אין כוננים אופטיים. נגיד ויש לי דיסק כלשהו - בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות ממנו אימאג' - כך שאני אוכל להעביר אותו בעזרת DOK למחשב הנייד - ושם להריץ אותו בעזרת DAEMON לדוגמא? שאלה נוספת - יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 - עכשיו בגלל העובדה שיש לי מחשב נייד , והבנתי שזה יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור. תודה מראש ^^
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
Intel Core i5-750 Box צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp asus P7P55D Deluxe LGA1156 Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD coolermaster 690 seasonic 650w HD 5870 חוץ מזה מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מעבד - Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם - Gigabyte GA-EP45-UD3 כונן קשיח - Seagate St31000528AS 1TB SATA2 32MB זיכרון - G.Skill DDR2 4GB (2GBX2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי - Sparkle nVIDIA GeForce GTX275 896MB DDR3 PCIe צורב - Asus DRW-24B1ST X24 SATA DVD מארז - Thermaltake V9 Black Edition ספק כח - Chieftec A-135 650W קרור למעבד - CoolerMaster Hyper TX3 מחיר 4800-5100 ש"ח בערך.. מה אתם חושבים על המיפרט?
-
- 14 תגובות
- 684 צפיות
-
-
סוף סוף ובמזל טוב אני הולך לקנות מחשב חדש. ככה, יש לי אפשרות להשיג בזול משמעותית כל מפרט אז הרשתי לעצמי קצת להתפרע. אני צריך את דעתכם על המפרט הבא. אני האמנם מבין בכל הקטע של מפרטים אבל אני אשמח בכל זאת להצעות לשיפור או אלטרנטיבות. השימושים שלי במחשב הם מאוד כבדים. בראשונה זה משחקים, גראפיקה ברמה גבוהה, מוסיקה (ועריכת סאונד בעתיד הקרוב) ובכלל שימוש רגיל וכבד מאוד במחשב, אז מצתייר מכאן שאני צריך מפרט All around וזה בדיוק מה שבניתי. השקט חשוב לי יחסית (סקאלה של 7-8), וזה בא עם מסך ה-22" המפורסם של דל. מתוכנן OC מאוד גדול למעבד, לכן גם לקחתי זכרונות במהירות המקסימלית למרות שהמעבד לא תומך בהם (מתוכנן שדרוג של המעבד בעתיד, אז ככה שהמהירות שלהם תהווה לי מתישהו יתרון, וה…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים(גם כאן בפורום) רק נהייתי מבולבל יותר ויותר. קראתי את המדריך לרכישת מחשב נייד, חיפשתי שאלות דומות בפורום ולא מצאתי. אני מעוניין במחשב נייד לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', גודל מסך 15 אינץ' ומעלה, שיהיה מהיר ולא ייתקע ושיהיה אמין. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה ספציפית\דגם ספציפי כי יש מבחן רב בשוק ואני מאוד מבולבל. תודה רבה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש לקנת מחשב נוסף, מה אתם ממליצים? הנה השאלון, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט, משחקים לא כבדים כגון משחקי פייסבוק אולי טיפה יותר מזה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. סקייפ, מדיה פלאייר, וינדואוס 7, אופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא , שימוש ביתי... ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא למשחקים רזולוציה 1024 * 768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד …
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2500-4000 ₪ חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי : משחקים לגרפיקה גבוהה ותוכנות כמו cubase וPhotoshop (OC = OverClock) האם לקונה ישידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? ואשמח לקבל בדיקה בחינם או בסכום עד 50 ש'ח ₪ ציוד היקפי : מה הסוג והגודל של המסך שיתחבר למחשב? LCD 19 יש לי ~ ואולי אקנה מסך מלבן בניפרד האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלהלמחשב החדש? מחבר מערכת רגילה ! מערכת הפעלה : איזהסוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? VISTA או WIN 7 64bit win7 אני יתקין ! חנות : האם יש חנות ספציפית שהקונה מעונייןלקנות ממנה ? : צפון איפה אתה גר? עפולה צורת תשלום(לא שואליםאותכם איך אתם משלמים!): יש לציין כי …
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך לבנות מחשב לדירה של חבר, שימוש כללי- אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכדומה. ארצה גם לחבר את המחשב למסך 40 אינצ כדי לראות סרטים. אין צורך במארז וספק, את זה אני קונה בלי קשר. אם יש צורך לחרוג מהתקציב אז יש אפשרות. אין צורך בOC וציוד היקפי תודה :]
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות כזה: מעבד I5 או I7 16GB זכרון עם אפשרות להרחבה ל32 הכי מהיר שיכול להיות כרטיס מסך בינוני שלוש הארד דיסקים: 1 - 15K RPM 300-500GB 2 - 500-1000GB תומכים בRAID 1 לא יתבצע OC. המחשב מיועד לעבודה כבדה עם תוכנות (לא משהו מוכר) שקט לא חשוב לא מיועד בכלל למשחקים אין צורך לכלול מערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאדם מבוגר - דוא"ל, אינטרנט... חשוב לי מפרט מ - KSP רק בגלל שהם קרובים לבית. מסך 22-24 אינץ'.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
רוצה לדעת מה כל רכיב עושה אם יש אתרים שניתן לדלות משם את המידע אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-