עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YonatanWiz,

הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים כאשר המחשב מחובר לטלויזיה, וכן קצת משחקים לא כבדים במיוחד מחשב נייד HP Pavilion G6-2060ej מפרט טכני: מעבד: Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.5GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD LED-Backlit זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeom HD 7670 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth מימדים: 37.6x24.4x3.63 ס"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.48 ק"ג מקלדת מלאה כולל לוח מספרים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים ע"י HP ישראל ₪3,159 נראה טוב לא ? הצעות אחרות בטווח מחירים של עד 3100

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. בגלל שלנטבוקים - אין כוננים אופטיים. נגיד ויש לי דיסק כלשהו - בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות ממנו אימאג' - כך שאני אוכל להעביר אותו בעזרת DOK למחשב הנייד - ושם להריץ אותו בעזרת DAEMON לדוגמא? שאלה נוספת - יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 - עכשיו בגלל העובדה שיש לי מחשב נייד , והבנתי שזה יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור. תודה מראש ^^

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. כותרת לא צריך ציוד היקפי

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by locdog,

צריך מפרט בשביל חבר לעבודה ועריכה גראפית עם adobe premiere וכאלה לא צריך מסך וציוד הקפי המסך שיש לו עכשיו הוא כ23 אינץ' כמה שיותר זול יהיה יותר טוב תודה מה שמציעים לו עכשיו ב3200 שח זה I5 2300 4GB RAM ו GTS450.. אין לי את המפרט המלא. זה יפסיק לו?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום, אשמח מאד לקבל המלצה לרכישת מחשב נייד, לפי הצרכים הבאים: המחשב יהיה שייך לחברה ויהיה בשימוש עובדים. צריך להיות מותקן עליו Win 7 PRO. השימושים העיקריים - אופיס (הרבה), AutoCAD viewer, אינטרנט, גישה מרחוק למחשבים אחרים ברשת. חשוב שהמחשב יהיה יחסית "מוקשח", כי לעיתים סביבת השימוש כוללת אבק וחול (אם כי משתדלים שלא). כמו-כן, חשוב מאד שתהיה מקלדת מלאה עם מספרים גודל המסך הרצוי לפחות 15". משקל רצוי פחות מ 3 ק"ג. רצוי זמן סוללה של 6 שעות, אם יש דברים כאלה. בנוסף, שהוסללה לא תתבלה מהר בשימוש תכוף. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, העבודה נשמרת בשרת מרוחק. אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות' נחמד אבל לא הכרחי, כונן CD נחמד אבל לא הכרחי, blueray לא נדרש. אין צורך באחריות בינ…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by adiomri,

היי, זקוקה למחשב+מסך דק בתקציב של 5,000 ש"ח פלוס מינוס. הצרכים: אופיס ואינטרנט ומשחקים קלים עד בינוניים מינוס. רוצה DVI במסך וכמובן לשם כך יש מן הסתם צורך בכרטיס מסך שיש לו כזו יציאה. רוצה מחשב שיתאים לויסטה בעתיד. חשבתי כמובן על כפול ליבה וזכרון 1 ג'יגה. צריך צורב די.וי.די ומארז טוב. אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. צריך הרכבה. אם זה עוזר אני גרה בראשון לציון. יש המלצות לחנויות? מעוניינת בעיקר במפרט מבוסס אינטל אבל אם תרצו תנו לי שתי הצעות אחת גם ל- AMD. המחשב הישן שלי שבק יחד עם הדיסק קשיח ולוח האם. קשה לי בלי מחשב אז אנא סייעו לי במהירה...

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  7. שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Aner,

שהוא לא 10 דרישות - אופיס עם 3 טאבי פיירפוקס וסדרה ברקע

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. שלום, לאחר חיפושים רבים(גם כאן בפורום) רק נהייתי מבולבל יותר ויותר. קראתי את המדריך לרכישת מחשב נייד, חיפשתי שאלות דומות בפורום ולא מצאתי. אני מעוניין במחשב נייד לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', גודל מסך 15 אינץ' ומעלה, שיהיה מהיר ולא ייתקע ושיהיה אמין. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה ספציפית\דגם ספציפי כי יש מבחן רב בשוק ואני מאוד מבולבל. תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by SenDeR,

אני צריך לבנות מחשב לדירה של חבר, שימוש כללי- אינטרנט, מוזיקה, סרטים וכדומה. ארצה גם לחבר את המחשב למסך 40 אינצ כדי לראות סרטים. אין צורך במארז וספק, את זה אני קונה בלי קשר. אם יש צורך לחרוג מהתקציב אז יש אפשרות. אין צורך בOC וציוד היקפי תודה :]

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  11. שלום אני שוקל לרכוש את המחשב הנ"ל אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו האם המחיר שבמבצע אכן משתלם? מעבד T4400 זיכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 320GB כ. מסך IntATI Radeon 4570 512MB מ. הפעלה Win 7 Premium פרטים נוספים: http://www.laptop.bezeq.co.il/Index.asp?id=4 תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤995 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤869 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB DDR3 - DX10 - RETAIL ¤1100 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ¤633 מארז: A-TOP GLADIATOR SILVER + 500W PFC PSU ¤517 מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 32 BIT - ENG/HEB ¤628 קרור למארז: THERMALTAKE 120mm HIGHEST PERFOMANCE DC FAN : A2368 ¤51 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤5525 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אניי לא חייב…

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by din264,

יי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2200, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 2500. * מטרות המחשב? גלישה,סקייפ,סרטים . * גודל המסך? 13-15.6 . * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?רצוי אם אפשר שיהיה 7200RPM. גודל לא חשוב בלחץ 100 ג'יגה אני מנצל * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם ה…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by filiba,

שלום רב אני אשמח לקבל דעה או הצעה לשיפור המפרט לצערי לא יכול לחרוג מהתקציב אשמח גם לקבל עצות לגבי צימצום עלויות. נ.ב. המחירים מתןך TMS תודה רבה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ¤1425 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤517 1 ספק כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤230 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤448 1 כרטיס מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail ¤1379 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤170 1 מסך Dell 22" 228WFP Wide Value Flat Panel Midnight Gre…

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  15. מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: לוח אם: דיסקים קשיחים: WD2500KS 938ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים אחריות 3 שנים צורב:NEC ND-4571A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 280ש"ח לוג'יק אחריות שנתיים מארז:GIGABYTE 3D AURORA דגם: GZ-FSCA1-ANS(ANB) מחיר:600ש"ח נועה מחשבים אחריות שנה 1 ספק: Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672ש"ח לוג'יק אחריות שלוש שנים כרטיס מסך:Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 1074ש"ח סקיי פיסי קירור למעבד:Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler 250ש"ח נועה מחשבים מקלדת+עכבר+שלט:Logitech S-510 Media Remote 546 ש"ח תמליל אחריות 5 שנים אז לוח הבנתי שכדי לי לחכות ל27 ותנו לי המלצה לזכרונות ויש למישהו מושג אם יש כ…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  16. 4,490.00 ש'ח + אני מוסיף עוד 512 שיש לי כבר (ככה שיהיה לי 1G) המחשב נועד למשחקים כבדים וחדשים עם FPS שיהיה טוב, עבודה באינטרנט, עבודות גראפיות (פוטושופ) זה באמת יתאים לי? ^^ אני לא חושב חח, פשוט חבר של אבא שלי (טכנאי מחשבים) הוא הציע לי

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום לכולם, גיסתי פנתה אלי בתור מומחה המחשבים של המשפחה (אני ממש לא מומחה, פשוט יודע לפתור בעיות בגלישה באינטרנט:-) ), אבל אתם יודעים איך זה עם גיסות - אסור לאכזב אותן...אשמח לעזרה . בעקרון הגדרנו תקציב עד 5000שח אבל יש גמישות אם יש דגם מומלץ שחורג מהתקציב המפרט: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? לפחות 14", רצוי 15 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, אם כי במידה ויש דגם מומלץ עד 2.25 אנא המליצו ונשקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מי…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. התחלתי לא מזמן את לימודי בטכניון[תאחלו לי בהצלחה, וזה P: ] וגיליתי שהחיים שלי יהיו הרבה יותר קלים אם יהיה לי מחשב נייד משלי. אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים, הוא ישמש בעיקר לצרכי לימודים[צפיה בקבצי PDF ובמצגות] ולאינטרנט. אולי גם קצת סרטים פה ושם, אבל נראה איך יתקדם הסמסטר P: בכל מקרה, התקציב שיש לי הוא בערך 3000 שקל, אבל אם אפשר, עדיף לרדת לכיוון ה2000. אני סטודנט עני, ויש לי שימוש ל1000 השקלים שאולי אחסוך. P: חשוב לי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי[אבל הבנתי שזה די הפך לסטנדרט..] ורצוי מאוד גם כרטיס רשת קווי. המשקל לא משמעותי בכלל, ואורך הסוללה גם לא קריטי, כי אני אוכל לטעון אותו לעיתים קרובות. אגב-אני גר באיזור ראשון לציון, כך שאם תוכלו להמליץ על חנות ספציפית מהאזור, א…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? עד 8000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  20. אהלן, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מהדגם בכותרת, הסוללה שמגיעה איתו היא רק 6 תאים, מספיק בערך לשעתיים / שעה וחצי במקרה הטוב. רציתי לדעת איזה סוללות מומלץ וכדאי לקנות למחשב, שיהיו יותר חזקות מנהנ"ל? ואיפה מומלץ לקנות כאלו (אין בעיה עם רכישה מהאינטרנט). התקציב בכותרת... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

ללא ציוד היקפי\מסך. מפרט אינטל. AMD בבקשה למטרות אינטרנט\מוזיקה בלבד ושיריץ את XP כראוי. תודה מראש, אנוכי

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  22. שלום אני מחפש נייד. הדגם/החברה לא משנים לי . חשוב לי שבמפרט שלו יהיה: מסך 13.3 . (לא חשוב המשקל- עדיפות לבלי צורב). מעבד כפול ליבה עם לפחות 2.0GHZ ומעלה. זכרון - 4 GB. בלוטות'. דיסק קשיח של לפחות 320 GB. HDMI הרכיבים הנ"ל חשוב לי שיהיו במחשב. מעבר לכך -מערכת הפעלה, סוג המעבד וכו'- לא ממש חשוב לי. לא הצלחתי למצוא לבד מחשב שיכלול את כל הנ"ל. תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by meirgarin,

למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! הרכבתי עבורי מפרט למחשב המבוסס על AMD64 לשימושים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , המחשב החזק מיועד להורדת משך ההמרות הארוך. הקונפיגורציה הבאה היא בסכום כולל של כ-5000 ש"ח, אודה על התיחסותכם. AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1480 ¤ ALBATRON K8X800 Pro 610 ¤ זיכרון HYUNDAI DDR 512MB 400MHZ 570 ¤ WD 120/7200 SATA 8MB 645 ¤ CLUB3D RADEON 9200 VIVO 510 ¤ DVD TOSHIBA X16X48 190 ¤ NEC 2500A 560 ¤ כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ ENERMAX CS-3088TA SILVER …

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום רב! אבקש את עזרתכם בהתייחסות למפרט המבוקש ולדוגמה של המפרט המצורפת. תודה! *עריכה: דגש על לכידת וידאו (לא עריכה). 1. תקציב: כ3000 ש"ח כולל מסך. 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים (לא קולנוע ביתי), הורדות, לכידת וידאו. לא למשחקים. 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטי), רמקולים. 4. קירור/עיצוב/שקט: לא חשובים כל כך. 5. אין צורך במערכת הפעלה: אך מה מומלץ למפרט כזה: /ויסטהwin xp/win7? 6. לא מתוכנן OC. 7. לא מיועד כלל למשחקים. אבקש את המלצותיכם/הערותיכם על המפרט המצורף. תודה! 1. מארז + ספק (לא כתוב איזה הספק): מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קידמיות ואחוריות + ספק כח הכולל 3 שנות אחריות. שדרוג לספק כח JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12cm ו-3…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. היי אני מחליב את רוב החלקים במחשב ותגידו מה דעתכם : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDM FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze ה FSP זה חברה טובה לספקי כוח ? ותגידו אני ישתדר לאט לאט מה כדאי לקנות קודם ולהרכיב קודם?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.