ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש מפרט למחשב עבור עבודה משרדית (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית), במיוחד תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ותוכנות תלת מימדיות, ודרישה משנית למשחקים לא כבדים. המפרט ללא מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. חשבתי על מעבד קונרו E6300. לפחות זיכרון של ג'יגה ראם ב-DUAL CHANNEL, אם אפשר יותר יהיה טוב. בלוח אם אני לא מבין. כרטיס מסך..נראה לי שאני לא צריך יותר מ-6200 או 6600. אני מוכן להשקיע 500 ש"ח על כונן קשיח Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS צורב די.וי.די. ומארז שאני לא מבין כ"כ בזה. ספק סטנדרטי שבא עם המארז יחזיק את כל העסק או שיש צורך לקנות ספק אחר? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3k-4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ----- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ללימודים הנדסת תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
צריך במפרט הארד דיסק 250 GB, 2 GB זכרון ראם, מארז עם מאווררים שקטים, צורב DVD (ואת הדברים הרגילים-כל מה שמחשב צריך כדי לפעול טוב) לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים, ומסך תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 701 צפיות
-
-
זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, נשבר לי החיבור של האוזניות במחשב הנייד שלי (הפלסטיק מפנים לפי מה שאני יודע). עכשיו אני צריך להחליף את החלק הזה, כמה פחות או יותר זה יכול לעלות לי ? והאם מישהו מכיר מעבדה או בן אדם אמין ומיקצועי שעושה את העבודה הזו באזור חיפה \ קריות. שיהיה חג שמח, תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גנבו לי את המחשב ואני צריך חדש. המחשב שאני צריך אמור להיות רגיל למדי, עם אפשרות לעריכת וידאו (עם פרימייר) ברמה סבירה. סף המחיר שלי הוא באזור ה900$ ואני רוצה לקנות אותו בארה"ב המחשב הקודם שהיה לי הוא IBM T7100 1.8GH עם 1GB RAM (ועם 120GB) והוא עשה את העבודה לא רע והוא עלה לי בזמנו 900$ הייתי שמח למחשב עם מעל 2GH 2GB RAM ועם 160GB כמובן עד כמה שזה אפשרי, הIBM הוא LENOVO ובסוף משלמים גם על השם ועל האחריות הבינלאומית, חוץ מזה יש להם אחלה מבצעים עכשיו באתר שלהם, (ומבחינתי אני אומר להם להתקין לי LINUX ואחרי זה אני כבר יעיף אותו וזה חוסך 90$) אבל אם יש למישהו רעיון למחשב טוב של חברה אחרת, וגם אם של LENOVO אז לתת לי מפרט למה אני לא מי יודע מבין בזה ומה ההבדלים בדיוק בכרטיסי מסך. …
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לוח Gigabyte GA 965 P-DS3 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2.13 2MB Box זכרון GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz DDR2 Ultra Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS כ.מסך Leadtek Quadro FX 550 PCI-e 128MB GDDR3 ספק Enermax Liberty 500W Active PFC קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler PL-P0310 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS Black Window 430Watt סה"כ הכל תקציב כ 7000 ש"ח והמפרט הנ"ל בדיוק נכנס לי לתקציב,מסך וכוננים אופטים כבר יש. שימושים עיקריים:משחקים (ממש לא גיימר כבד),סרטים, רוצה להתחיל להתעסק קצת ב OC.... אשמח לשמוע הצעות לשיפור או יעול. תודה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב הנ"ל ואין לי שום מושג עליו, אשמח לשמוע המלצות עליו . תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכמה דגמים בסיסיים ביותר של מחשבים, לשימוש ביתי אשמח מאוד לקבל אפשרויות לדגמים, עבור גודלי מסכים שונים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי לקראת תחילת לימודיי באוטובר השנה אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים, סרטים ומדי פעם גם קצת משחקים מה שאומר כרטיס מסך ייעודי... מכיוון שתקציבי מוגבל, משהו עד 5.5 ועקב היות זה שקרוב משפחה נוסע לחו"ל החלטתי לקנות בחול את המחשב עכשיו הבנתי שרק לטושיבה וללנובו יש אחריות בינלאומית שתתפוס בארץ אז מתוך הסתכלות התעמקתי בדגם של לנובו 3000 n100 באתר של לנובו USA יש את הדגם הזה עם מעבד 7200 שזה מצוין ואת הכרטיס מזך הנ"ל 128MB NVIDIA GeForce G72MV רציתי לשאול מזה בדיוק הכרטיס הזה כי לא מצאתי מידע עליו בשום מקום? גם לא באתר של NVIDIA.. הוא מקביל ביכולתיו ל 7300 או 7400? מישהו יודע קצת פרטים על הכרטיס הנ"ל?? תודה מראש אופיר נ.ב ראיתי באתר של לנובו גם את ה N200 עם ה 7300 ולא …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הצרכים רשומים , כ.מסך בסיסי עם TV OUT מסך CRT 17 סביר מבוסס AMD והמחשב יקנה בזיגזג
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני בודק אופציות להחלפת המחשב..הרכבתי את המפרט הבא עם חריגה קטנה: השימושים זה משחקים מכל הסוגים סרטים באיכות HD וגלישה, הכל על מסך 22" האם יש משהו לשפר או להחליף ? אגב אם אפשר לרדת ל-2500 או פחות ולהישאר פחות או יותר עם אותם ביצועים- תציעו גם, אני מתגייס בקרוב אז כסף זה לא משהו שיזרום אליי בכמויות כך שאני מעדיף להוציא פחות תודה מראש. עריכה: עשיתי קצת שינויים כדי להוריד מחיר ויצא זה: כמה שאלות: הלוח מספיק טוב ל-OC בשביל המעבד ? הספק יחזיק את המערכת ? עד כמה גדולים ההבדלים בין המעבדים מבחינת נטו ביצועים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפשת המלצה לנייד לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, תוכנות מקצועיות ) כולל תוכנת הפעלה, מסך 15.6'. מעבד i5 או i7 לא צריכה touch שני הגורמים החשובים ביותר הם אמינות ושקט. לא יכולה לעבוד עם מחשבים בהם יש רעש מאוורר חזק או קבוע תקציב עד 4,500 עדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אפילו עדכון בסיסי לחלקים שכבר לא רלוונטים משנה שעברה , לא משהו שיצריך בשלב זה הרבה עבודה למי שבעניינים. רב תכליתי ומשרדי אם אפשר. יופי של אתר יש כאן.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מבקש מפרט ללא מסך, הכולל כרטיס RADEON 9800PRO, עד 4500 שקל עדיף פחות. המחשב מיועד למשחקים!
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כן, היה את הדיון הזה, אבל זה היה רק כדי לקבל כיוון כללי (סליחה אם הטרחתי אתכם סתם). בכל אופן, עכשיו שהמשכורת בחשבון, בואו נגיד שיש לי 4,600 ש"ח לבזבז. עכשיו, אם אפשר, בבקשה מכם, שתבנו לי שני מפרטים, אחד ב-4,000 ש"ח בערך, והשני ב-4,500 ש"ח בערך (כש-4,600 ש"ח הוא המחיר המקסימלי). התשלום יתבצע במזומן, בהנחה שאני אקנה מ-SkyPC, או KSP, אז תבנו לי את המפרט מאחת החנוית הנ"ל בבקשה. אה כן, אני לא צריך יותר כונן קשיח, קניתי אחד חדש בנפרד מסיבות אישיות, וכמו בהודעה הקודמת, אין צורך בכוננים אופטיים (CD-RW, DVD-RW וכו'), מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, ושאר השטויות. המחשב מיועד להרצת משחקים, אז אולי אם אפשר להשקיע בקירור קצת אם זה יעזור. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה קורה חברה אני רוצה לוח אם סבבה + מעבד סבבה +ספק טוב. הדבר היחיד שאני לא מתפשר הוא כרטיס מסך (x1900xt) מצאתי ב-2700 שקל. חברה לא צריך להגזים למה אין לי הרבה כסף. תודה לכל העוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש טרי באתר,קיבלתי המון המלצות מאנשים שנכנסו וקיבלו מפרטים לפי בקשתם במהירות רבה. אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה : אני מחפש מפרט למחשב,שהמארז יהיה TT Kendalf LCS ( זה המארז עם קירור המים המובנה). מה שאני רוצה זה מחשב לצרכי הפעלת ווינדוס,תוכנות אופיס (אני סטודנט,ולכן חורש על התוכנה) וחישובים סטטיסטיים. מדי פעם משחקים. אני מאוד אוהב עבודות גרפיות בתלת מימד,לכן מבקש כרטיס מסך חזק. אהה,וכמובן 1GB של זיכרון לפחות. שאלה כזאת - יש ברשותי הארד דיסק של 160GB , 7200RPM של WD , בחיבור רגיל (לא SATA) . האם אפשר להוסיף אותו למחשב,בנוסף להארד דיסק שאתם תציעו במפרט? לא צריך חלקים נוספים כגון מסך/מקלדת/רמקולים/עכבר/מדפסת. כמו כן,לא צריך DVD וצורב . את כולם כבר יש לי. מב…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב שלי אז כך: יש לי כבר מארז וספק כוח 480W ויש לי מעבד intel p4 3.00GHz 64bit הוספתי את הפרטים הבאים (זה בינתיים כי יש לי מפרט פצצה, המפרט השני שאני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים) אז אמרתי בינתיים אני אשדרג חלקית לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ¤288 כרטיס מסך: [..] PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ¤176 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤450 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤144 כמות:2 מחיר סופי: ¤1202 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il והנה המפרט המלא (הפצצה): מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ¤983 לוח אם: [..] ASUS P5Q DELUXE ¤1061 כרטיס מסך: [..]…
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל וגם זה בקושי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ושימוש כללי,וגם קצת עריכה בסוני וגאס אבל ממש בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:MW2 Battlefield2 crysis mini ninjas Operation Flashpoint: Red River Dragon Age II Singularity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב. נעזרתי במפרטים באתר ואני מציג את מפרט המחשב שברצוני לקנות. אני מבקש שתעירו הערות ותביעו את דעתכם. המחשב עולה 500- ש"ח והוא מיועד למשחקים. תודה מראש! גיל המפרט: דגם פריט AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Winchester D0* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד Socket939 - nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F - 3Y Warranty לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B 3Y Warranty זיכרון פנימי SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - 2Y Warranty Bulk צורב Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
1. מטרות: משחקים, תכנות, צפיה בסרטי HD, מעט עריכה גראפית (פוטושופ), עבודה שוטפת. 2. תקציב עד 8 אלף. צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר, ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. 3. שקט לא חשוב כל כך, אך שלא יהיה רועש יתר על המידה. 4. המחשב יקנה מTMS/פנדה מחשבים. 5. ללא OC. מפרט חלקי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1598 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪166 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪389 ספק כוח: PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W 35A @ 12V Retail כמות: 1 - מחיר: ₪412 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪350 קשיח למחשב שולחני: Sams…
-
- 13 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך שיהיה סביבות 2000 שקל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מילים, גלשיה באינטרנט, תוכנות גרפיקה אדובי אילוסטרטור ופוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם י…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-