עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by beitar king,

היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. eeepc 701 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1939&CatCode=315 msi wind u100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=315 KOHJINSHA SA5SX04BS UMPC XP Home http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6296&perur=2&t=1&c=413 שלום אני רוצה ליקנות UMPC ואני מתלבת מה כדאי את KOHJINSHA אני יכול ליקנות בדיוטי פרי כי אני טס עוד שבועה הוא יצא יתר זול יצאה לי לעבוד אם EEEPC והתאחזבתי ולא נוח,אתמול עבדתי אם KOHJINSHA והוא ממש נוח ויש לו מסך מגע פשוט וSTICKPOINT נוח אבל המפרט חלש מאוד, הMSI WIND יצא לי ליראות אותו הוא טיפה גדול יתר ורזולוציה נורמלית יותר אבל לא עבדתי איתוץ מה היתם קונים במקומי אם יש הצעה יותר טובה אני מוכן לישמועה תקציב עד 2300…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. זקוק להמלצה לנייד טוב כדי שיחליף את ה 556U הפשוט שלי. הנייד ישמש אותי בנסיעות שלי לחו'ל (אני נוסע די הרבה) ונועד בעיקר להיות אמצעי תקשרות שאני בדרכים ומקור בידור שאני תקוע מידי פעם ליותר מידי זמן בחורים בעולם. העדפה לדגם עיסקי על מנת שתיהיה אחריות בכל העולם ובעיקר בארץ ושתיהיה בניה טובה של המחשב שלא יפגע בקלות. מסך 14 אינץ NONGLARE מעדיף את האיכות הכי גבוהה שאני אוכל להשיג. מעבד מסדרה Penryn מינימום 2G זכרון. כרטיס מסך סביר עד טוב, על מנת שנוכל להריץ עליו משחקים להעביר את הזמן, אני ממש לא צריך את שיא הגרפיקה אבל אני רוצה שירוץ בצורה טובה בהגדרות נמוכות. לפחות איזה 3.5 שעות פעולה בעומס (בעיקר בזמן צפיית סרטים בזמן טיסה/נמל תעופה) נמאס לי לחפש שקעים כל הזמן. יש אפשרות גם ש…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. שלום רב. בעוד מספר חודשים אני נוסע לארה"ב ואני מתכנן הביא מחשב נייד לארץ. התקציב שלי הוא 750 $ עם מפרט כדילקמן : משקל סביבות ה2 קילו. מסך 13-13.5 מעבד I 5 SANDY BRIDGE כניסת USB 3 אחת לפחות תודה מראש זמן הפעלה של 6 שעות לפחות רצוי ללא כרטיס גרפי יעודי. עם אחריות שתופסת בארץ EDIT : נכון לעכשיו המחשב שעונה על הדרישות שלי באופן הטוב ביותר הוא ה VOSTRO 3350 אם למישהו יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. שלום, נתבקשתי לעזור בקנייה של מחשב נייד לקרובת משפחה סטודנטית. בגדול, אפשר להגיד שהדרישות שלה הן: - מסך: 15.4" מט - רזולוציה גבוהה (יכול להיות שהיא תצטרך יותר מהסטנדרט של 1280x800) - זכרון: לפחות 2GB - יכולת להריץ תוכנות כגון Rhino (תוכנת עיבוד תלת מימד), Photoshop ו- Illustrator. - משקל: לא משנה - מערכת הפעלה: חלונות XP - אחריות: רצוי שלוש שנים - תקציב: עד 5,000 ש"ח, כמובן שעדיף אפילו פחות... אשמח לשמוע הצעות לדגמים ספציפיים העונים על הדרישות הנ"ל, נמרוד

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. התחלתי לא מזמן את לימודי בטכניון[תאחלו לי בהצלחה, וזה P: ] וגיליתי שהחיים שלי יהיו הרבה יותר קלים אם יהיה לי מחשב נייד משלי. אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים, הוא ישמש בעיקר לצרכי לימודים[צפיה בקבצי PDF ובמצגות] ולאינטרנט. אולי גם קצת סרטים פה ושם, אבל נראה איך יתקדם הסמסטר P: בכל מקרה, התקציב שיש לי הוא בערך 3000 שקל, אבל אם אפשר, עדיף לרדת לכיוון ה2000. אני סטודנט עני, ויש לי שימוש ל1000 השקלים שאולי אחסוך. P: חשוב לי שיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי[אבל הבנתי שזה די הפך לסטנדרט..] ורצוי מאוד גם כרטיס רשת קווי. המשקל לא משמעותי בכלל, ואורך הסוללה גם לא קריטי, כי אני אוכל לטעון אותו לעיתים קרובות. אגב-אני גר באיזור ראשון לציון, כך שאם תוכלו להמליץ על חנות ספציפית מהאזור, א…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. הסבר - יש לי שני מחשבים, אשר אחד משמש למשחקים (AMD3800 X2) השני הוא P3 אשר מחובר רצוף לאינטרנט ומשמש להורדות בלבד. מחשב הP3 הישן שלי שווק חיים סופית אתמול (לאחר 6 שנים של פעילות רצופה) ואני צריך להחליף אותו. אני רוצה להשקיע את המינימום שבמינימום, הרי לא משנה איזה מפרט ארכוש היום הוא יהיה טוב יותר מהמחשב הישן (שהספיק בהחלט למטרותיו). המפרט הזול ביותר שמצאתי עד כה הוא באייבורי 975 ש"ח לSEMPRON 2800, מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אוקיי אז עד עכשיו חיפשתי מחשב נייד שיענה לי לצרכים ושיהיה בין המחירים 3500-4500 גג אבל הבעיה שרק עכשיו אני מבין שמה שחשבתי שטוב הוא לגמרי לא נכון! עד עכשיו הייתי בדילמה גדולה עם לקנות את הנייד של HP דגם pavilion DV5 1120 עד שהבנתי שהוא ממש ממש לא עונה על הדרישות שלי! בסך הכל אני רוצה לקנות נייד שיוציא אותי מהשיגרה שיאפשר לי לצאת שבת בבוקר לגינה ולגלוש באיטרנט כמובן שלא ררק זה עלה לי בראש תמיד שאני ישב וישחק קאונטר סטרייק ו-SA:MP פה ושם וגם ידעתי שלא באיכות הכי טובה אבל הייתי בטוח שיעבוד טוב יחסית למחשב שהמחיר שלו עומד על 4400 ש"ח חחח כמובן שחשבתי כמו ילד קטן שחושב שתמיד שכמה שעולה יותר כסף אז כמובן שאיכות יותר טובה אבל כל זה היתברר לי שהתחלתי לגלוש בפורמים להיסתכל ע…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. בנדוד שלי מביא לי מחשב נייד מארה"ב מהאתר הבא: http://www.deals2buy.com/ שם המחירים זולים יותר כך שאני לא יודע מה התקציב של הדגמים הללו בארץ אבל אני מוכן להשקיע במחשב 700 דולר. מטרות המחשב: עבודה משרדית (סטודנט באוניברסיטה) וגם צפייה בסרטי HD באיכות גבוהה. גודל המסך: 14 אינץ' רצוי מסך טוב LED אם נכנס בתקציב כיוון שאני הולך לראות סרטי HD בנייד. משקל רצוי: לא קריטי אבל שלא יהיה כבד בצורה יוצאת דופן- ממוצע. זמן סוללה: רצוי זמן סוללה ארוך או לפחות ממוצע ומעלה. יציאות מיוחדות: esata, hdmi בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן cd/dvd: כונן dvd שיהיה צורב גם. כונן blueray: לא חובה. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה בלי מערכת הפעלה. העדפה לחברה: מעדיף …

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. שלום לכולם אחרי שלוש שנים מעולות עם ה HP NW8240 הגיע הזמן להשתדרג להלן הדרישות: 1. הנייד צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד בעבודת פיתוח אתרים כולל תמיכה בתוכנות אדובי למינהין ואופיס 2. גרפיקה ברמה גבוהה ביותר, חדות, ניגודויות ובקיצור מסך וכרטיס גרפי ברמות הגבוהות. 3. רוב הזמן המחשב מחובר לתחנת עגינה ולמסך 24 ברזולוציה 1200*1920, כרטיס המסך צריך לתמוך בזה וצריך להיות לדגם תחנת עגינה מתאימה 4. המסך צריך להיות גדול מספיק לשם עבודה מידי פעם בדרכים. 5. אמינות אמינות אמינות, זה מחשב שהולך לעבוד הרבה שעות נוספות ולכן גם שירות חשוב מאד 6. ולסיום הנייד צריך להיראות טוב, מכובד ועדיף גם סקסי, הוא הולך לככב בלא מעט פגישות ולצערי הרב רושם זה גם חלק מהעניין. אשמח לשמוע ולקבל כל הצ…

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by ban26,

המפרט בנוי לעריכת וידאו קידודים משחקים פוטו שופ אינטרנט. Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 BOX CPU 1 1419 ¤ Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 1 149 ¤ Logitech Dual Action GamePad 1 199 ¤ Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 579 ¤ Zalman ZM-RS6F+M 5.1 Real Surround Sound Headphones and microphone 1 349 ¤ 1447 ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset OCZ 1G (512Mbx2) Enhanced Letancy Gold DDR2 667 Memory 1 1339 ¤ Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 599 ¤ Computer Assembly + New Operating System Installat 1 250 ¤ Logitech X-530 5.1 Speaker system 1 679 ¤ Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Car…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום לכולם, אני משדרג את HTPC שלי, אני מחליף בעצם את הבסיס - לוח אם, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך. מה שאני צריך בעצם זה מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות HD (עד 1080p) על מערכת מבוססת ויסטה. אז אחרי מחקר קצר הגעתי למסקנה שלוח אם מבוסס 780G זו הבחירה הכלכלית להיום. הייתי שמח לקבל את תגובתכם לגבי המפרט ואם המעבד חזק מספיק ואיזו המלצה לקירור שקט. תודה רבה. מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤338 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1215 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤354 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by Maor Zvi,

מחשב משרדי ביתי לחדר שלי, אני בן 21, רוב השימוש של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, פייסבוק, יוטיוב, סרטים. שימש מדי פעם להורדת משחקת כבד, (כמעט ולא יהיו הורדות של משחקים) אבל מדי פעם מתחשק. ושהמחשב יהיה זריז בגלישה עצמה ללא תקיעות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יהיה בוא נגיד 90 אחוז גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, שירים מהיוטיוב, פייסבוק ומדי פעם בגלל שזה מחשב חדש…

14. Started by dani,

אני קונה (יותר נכון מזמין) מ Logic PC מסך עכבר ומקלדת... אז ככה: המסך הוא Lg F700B עכבר הוא Logitech MX310 ומקלדת Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard כזאת שחורה יפה... בעיקרון אני יותר רוצה לדעת איך המסך והעכבר...

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by eranyosf,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים כמו NFS SHIFT PES2010 IV ומשחקי רשת כמו combat arms 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 לא עד כדי כך חשוב אבל מומלץ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, מעכת הפעלה לא מקורית 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיריץ משחקים חדשים (לא משהו ברמה של CRYSIS) וגם סרטים. יש עדיפות למעבד עם ליבה מרובעת מה אתם אומרים על המפרט הבא? האם יש צורך לשנות משהו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤999 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 כמות: 1 מחיר: ¤561 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במ…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by yossefus,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MOH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' ומסך 42 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by אריה7,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עבור: + Office + internet + matlab + emule + תמונות דיגיטליות (עם עיבוד) + Mp3 מצד אחד אני לא מעוניין במשחקים וגרפיקה, אך מצד שני אני מעוניין במחשב שיהיה טוב לכמה שנים (לפחות 3-4) ויוכל לתמוך בתכנות עתידיות (כמו VISTA) כמה לדעתכם אני צריך להוציא? אשמח לקבל מפרטים. תודה

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by Tomer94,

היי אני חדש פה,עם יש משהו שלא כתוב ננכון תתקנו אותי,אוקיי ? טוב יש לי מחשב כבר 8 שנים מחשב איטי רצחחח,בקושי GTA זה מריץ לי. אני צריך מחשב חדש,שישרוד דיי הרבה זמן,שיהיה מהיררר. שיהיה 320 GB או פחות,אני צריך זוג רמקולים חדש.. התקציב שלי זה 5000 עד 6000 ואני צריך שיבנו לי אותו,כי אני לא יודע. עריכה:אני לא זקוק למסך או OC,המחשב בעיקר למשחקים מוזיקה ואינטרנט,שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו קרייסיס.אה..אני צריך כונן DVD אני רוצה מארז יחסית שקט,יש לי כרגע מסך BENQ 19 אינץ'

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום הנה המפרט : intel core 2 duo e6300 conro gigabyte 945 s-3 512 כפול שתיים ddr2 667 x1900gtd x-turbo fan power gamer wd 250 gb 16mb sata 2 מארז אני צריך המלצה ואני רוצה שיהיה עם ספק ביחד asus-rw dual מסך דק nu ql-721v 8ms dvi מקלדת ועכבר אני יחליט כבר לגבי הזיכרון הוא אמר לי שזה חברה אמריקאית לא יודע מה בדיוק ואם נגיד הזיכרון מתקלקל אז הם נותנים חדש בלי בעיות הוא אמר שהם המתחרים של קינגסטון באמריקה החברה של הכרטיס מסך אני כמעט בטוח שזה gecube המחשב עולה 5900 ואפשר להוריד לו עוד למה הוא גמיש ואני משלם מזומן אז אפשר לרדת הרבה השאלה אם המחשב טוב או שהוא חירטט אותי יש לי מושג בחלקים אבל לא כל כך תודה על העזרההההה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by LLLLiran,

אני לא צריך ציוד הקפי ולא מסך מה אתם אומרים על המפרט שהכנתי יש משהו לשפר? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 290 2 580 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO 1830 1 1830 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460 ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1 290? מKSP

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by dualtrax,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 5,000 ש"ח לצורך קניית מחשב חדש. המטרה העיקרית של המחשב היא צפייה בסרטים והתעסקות עם לינוקס, המחשב החדש הולך להריץ gentoo מה שאומר שהוא הולך לקמפל, והמון. משחקים אני לא מתכוון להריץ על המחשב הזה ככה שאין צורך בכרטיס מסך לגיימרים, אך חשוב שיהיה חזק מספיק לאפקטים של beryl. אין צורך בציוד הקפי כלל, מארז ותכולתו נטו. בנוסף לדברים הנ"ל יש לי דרישה נוספת מהמפרט, על המפרט לכלול 2 HDים של WD בתצורת RAID 0, על כל הHD להיות מינימום 160 גי'גה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. יש לי ניסיון מאוד רע עם ספקים, הדבר הפך ממש לפראנואיה אז אבקש לשים את הספק במקום גבוה בסדר העדיפויות. דבר אחרון, יש אפשרות לחרוג מעט מן התקציב. בתודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  23. היי חברים, אז ככה, נראה שיש לי כמות מוגזמת של תהליכים שרצים בנייד שלי LENOVO X200. מדובר על 86 תהליכים בIDLE כאשר כלום לא עובד ואין יותר מידי בTASKBAR חוץ מאנטיוירוס. גם כל התוכנות שמגיעות עם הלפטופ הסרתי והן לא בהפעלה. אני מרגיש שהנייד מתאמץ יותר מידי בעבודה די סולידית... אז איך יכול להיות שבנייח שלי יש 69 תהליכים במצב מנוחה ובפלפטופ 86? אגב, ביצעתי סריקה עם HIJACKTHIS ולא מצאתי משהו חריג. כנ"ל גם עם MALWAREBYTES למישהו יש רעיון איך לבדוק את העניין? תודב מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by JR-d,

לנעה אין כרגע במלאי את המארז COMPUCASE CI-6920 400w ATX TOWER CASE. אתם יכולים להמליץ לי על מארז באותה רמה שכן נמצא כרגע במלאי של נעה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים