עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב עד 4000+ לשידרוג מחשב קיים . המחשב מיועד למשחקים, עבודות סטודנטיאליות,גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, והורדה . יש ברשותי כבר מארז של HEC , צורבים,ציוד היקפי ומסך LCD 20. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כמה שאשפר. המחשב יורכב בבית. לא מתוכן OC. יש לי העדפה לאינטל ואני מעדיף לקנות בKSP תודה רבה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by b007,

מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by steelmanx,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב6500 שקל המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני צריך דיסק קשיח של 500 GB והרכבה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by iz,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין Vostro ,Inspiron ,Latitude וראיתי אנשים עם לפטטופים ומסך מט (לא מבריק), ושאני מסתכל על המפרט של המחשב אני לא רואה אזכור לאיזה סוג המסך...אז איך אפשר לדעת ?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by megil,

מחפשת מחשב נייד, SSD, עד 2000/2500 שח , 15.6 אינץ' לגלישה, סרטים אני גם מתלבטת בין החברות השונות, שמעתי על אסוס שהשירות שלהם גרוע. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. היי, נעזרתי רבות בפורום הזה ותודה לכל העוזרים! אבל קניתי לפני שנתיים מחשב מ PLONTER ב5430 ש"ח ונכוותי קשות( מספר הזמנה - 14234855492255372) רכיבי הUSB (אלו שעובדים) מתנתקים לפרקים (לגיימר זה סיוט!!!) המחשב קופא כל כמה ימים!! אני לא יכול להשאיר את המחשב דלוק ולדעת שבבוקר הוא עדיין יעבוד בקיצור סיוט. הלכתי כמה פעמים לתיקונים (שבוע אחרי הקנייה, חודש אחרי הקנייה שוב ועוד) אבל העובד שם (ויטלי) אומר שבגלל שזה קורה רנדומלית והוא לא מזהה את הבעייה אז הוא לא יכול לעשות כלום. לא הבנתי איך זה אמור לעניין אותי, קניתי מחשב בכמעט 5.5K אני רוצה שהוא יעבוד! בקיצור במקום להנות ממחשב חדש ואיכותי, אני צריך לקנות שוב מחשב חדש. מצ"ב המפרט…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. תקציב מקסימאלי - 5,000 ש''ח. א) אפשר להגיע לקצה התקציב, במידה ולא הכרחי לא חייב. ב) אבקש להשתדל לא לחרוג. 2. רוב השימוש במחשב יהיה לעריכה גראפית, קצת עבודה משרדית גם. א) השימוש בעיקר בתוכנות photoshop, illustrator, indesign. ב) המחשב לא ישמש לגיימינג בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. - 5. בסולם של 1-8, השקט חשוב במידה 4. 6. לא מתוכנן OC. 7. וינדוס \ אופיס מובנים אינם חובה. 8. אשמח אם המחשב לא יהיה מאייבורי. 9. קניית המחשב מתוכננת לשבועות הקרובים. 10. אין בקשות מיוחדות, יציאת HDMI שלפי מה שידוע לי היא כבר סטנדרט בכל הניידים המודרניים. 11. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. 12. יש צורך בדיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Styx,

קיבלתי במתנה שתי זיכרונות ורציתי לדעת אם הם מתאימים למחשב הנייד שלי ואם זה מתאים איך אני מרכיב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים כגון: אינטרנט, משחקים פשוטים בעיקר Flash באינטרנט. אבל, עם אפשרות להוספה של כרטיס מסך בעלות של כ 1000 ש"ח בשנה-שנה וחצי הקרובות. כ"כ שיהיה אמין כלומר חלקים אמינים שיחזיקו מספר שנים. חשבתי על המיפרט הבא: מעבד - Q6600 לוח - GA-G31-S2L זיכרון - 2GB 800 דיסק - 250GB 16M צורב - X20 מארז - Soprano VX ספק - TT 450W סה"כ מחיר בערך 2100-2200 ש"ח (תלוי בחנות) מספר שאלות: 1. האם הספק יחזיק את הקיים + כרטיס מסך עתידי מסדרה 8XXX או 9XXX? 2. האם יש מארז וספק אחרים מומלצים יותר סביב המחיר הזה או אפילו זולים יותר ושיהיו אמינים וטובים לפחות כמו ה TT. 3. האם ניתן לקחת זיכר…

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  10. אורח רון

שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת קריטי, אפשר לחרוג לכיוון ה5000 בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד ושימוש לימודי, אם אפשרי שיהיה כרטיס שיתאים לגיימינג קל כמו minecraft וleague of legends זה יהיה מעולה. במידה ולא - לא נורא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vs,ps cs5,quartos,xilinx ודברים כבדים בסנגון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג ממש ק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ran1809,

יש לי מחשב E310 של LG עכשיו תוכנת האנטי וירוס עשתה סריקה של וירוסים ואני יודע שהיא מאמצתאת המחשב. אבל מה שקרה הפעם היה מוגזם הטמפ' של הליבות של המחשב הגיעה ל 90 מעלות, בטוח שזה לא תקין אבל באיזה טמפ' נגרמת כבר נזק לחומרה ? ד"א המחשב נקי מאבק והמאורר פועל כשורה. תודה רן.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. לדוד שלי קרס המחשב, הוא ביקש שאמצא לו מפרט עד 4K, שיריץ משחקים בצורה טובה, ללא OC או ציוד היקפי. אם אפשר להרכיב את המפרט בחנות באיזור ירושלים. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. הי, מצורף שאלון אפיון למחשב לנער. השימוש יהיה בעיקר למשחקים אך מדובר בנער שעוסק הרבה בגרפיקה ולכן המחשב צריך לתמוך גם בעריכה גרפית נשמח ליעוץ אפיון מחשב.docx

14. Started by IdoShamriz,

אהלן חברה, ראיתי את הדגם הזה: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/ והתעניינתי בתצורה בעלת שתי כרטיסי המסך ב SLI. קראתי בכל מיני מקומות באינטרנט שאם שני כרטיסי המסך נמצאים במחשב, אז כרטיס "ברירת המחדל" לא יהיה הליבה הגראפית במעבד, אלא אחד הכרטיסים הללו, דבר שיגרום לאיבוד סוללה בזמן מהיר יחסית. רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש איזושהי דרך לנטרל את זה ולגרום למחשב להשתמש בליבה הגראפית כשאני מבקש ובכרטיסי המסך הנפרדים כשאני מבקש. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שתמליצו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by cold-fire,

אני צריך מסך דק + ציוד היקפי וצורב למשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  17. חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD בניתי לי מפרט אך מתלבט בין: א. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZ ב. מעבד: AMD Athlon Dual Core 3600 64bit AM2 לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZ מחיר של שניהם הוא זהה. בתקציב שלי אין אפשרות לבנות משהו יותר טוב!!! תעזרו להחליט,תודה!!!!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by az456,

שלום לכולם, מבקש המלצה למפרט של מחשב נייד, לשימוש ביתי/משרדי, בעיקר לתוכנות אופיס אבל גם לתוכנות סטטיסטיות יחסית כבדות כמו matlab. לא מריץ משחקים. מסך 15.6" ומטה כדי שיהיה קל לנשיאה. שוקל אפשרות לקנות מחשב שתומך בdocking station כדי להעבירו בקלות מהמשרד לבית - אשמח לקבל הצעות לנייד שתומך באפשרות זו, ולכזה שלא. תודה!

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by Michaelkras,

לפני שבוע הווינדוס הזהיר אותי שכנראה יש תקלה ב GPU ואז המחשב נכבה וכשהוא עלה הוא רק הראה מסך שחור עם פסים לבנים אנכיים שיערתי שיש תקלה עם כרטיס המסך לכן הבאתי אותו למעבדת מחשבים באזור מגוריי בכדי שיבדקו אולי ניתן להחזיר אותו לחיים בלי להחליף לו את כל הלוח מסתבר שטעיתי והלוח וכרטיס המסך תקינים לטענתם הבעיה היתה באינברטור ומשום מה הם טוענים שגם המסך שרוף ויש להחליף את שניהם עבור האינברטור נם גובים כ 350 ש"ח ועבור המסך עוד כ 1000 אולי קצת יותר יש לי מספר שאלות 1. האם זה בכלל יתכן שהאינבטור הפגום יהרוס לי את המסך? הבנתי שיש אנשים שהאינבטור שלהם פגום ומספיק רק להחליף אותו נשמע לי קצת הזוי שבאותו יום גם האינבטור וגם המסך נפגעו 2. האם המחיר שהם דורשים ממני מוצדק לדעתכם? (בקשר…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם עזרה לחבר לשיפור המחשב צריך לוח אם+מעבד+זכרונות +ד.קשיח שאר הדברים קיימים יש לו כר' מסך חדש NVIDIA 9600GT השימוש עם כרטיס קןל+כ. טלויזייה לראות סרטים ,מוסיקה, צריבות ,שימוש עתידי שיהיה חזק רצוי :אינטל,אסוס\גי'גהבייט תקציב 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by adirh,

1. 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) פוטושופ,PES 2010,NBA2K10,GTA IV,Assassin Creed 2, ב) ג)lcd lg 17 3.לא 4. צורב 5.אני צריך את כל החלקים 6. 5 7. לא 8. הרכבת מחשב בחנות ללא מערכת הפעלה 9. אני מעדיף מ- ksp אשדוד 10. לא הנה מפרט שהרכבתי תגידו לי אם הוא טוב ומה לשפר ואם הוא לא טוב בבקשה תרכיבו לי אחד חדש תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. תקציב : פלוס מינוס 4 K ( גמיש למטה ולמעלה אפשר לחרוג זה בסדר ....) אין לא מתעסק ב OC לא מבין בזה מטרות המחשב : עיקר העבודה היא מוסיקה אני לא עורך הרבה אבל מקשיב הרבה והורדות , משחקים מדי פעם מוריד או חבר מביא משחק נחמד( לרוב הם מהכבדים אז .. בעיה חח) אני לא מרבה לשחק אבל פעם ב... אני צופה בסרטים מידי פעם ... (בקיצור מחשב שיעבוד מהר מהירות זה חשוב לדוגמא לפתוח כמה תוכנות בו זמנית שירוץ בקיצור ... ) ציוד הקפי : אין צורך יש צורך בכונן DVD ... ובגלל המוסיקה בכרטיס קול נחמד +... אין צורך בתוכנות או במערכת הפעלה העדפה לאינטל ... ו NVIDIA ( מעדיף כרטיס טוב בגלל המחשקים כי בפעם בשאני משחק זה מהכבדים ) בכל מקרה אני פתוח לכל המלצה ... במפרט לא יודע עם חשוב לציין אבל אני משאיר …

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 כולל מע"מ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SketchUp אבל פחות לדברים גרפיים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה …

24. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום לכם אשמח לקבל מפרט למחשב לצפיה בסרטים - DVD וקבצי וידאו, וגלישה באינטרנט. במידה ואפשר גם תומך ויסטה חשוב שיהיה לי אפשרות לשידרוג בעתיד יש לי כרטיס דגימה / טלויזיה כשהשאיפה היא שהמחשב יוכל להקליט תוכניות! תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.