עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gogo444@walla.com,

היי, בעקבות יציאת גוטיק 3 הקרובה החלטתי לשדרג את המחשב כדי שיוכל לסחוב את המשחק באופן סביר. אני צריך כרטיס מסך AGP*8 וזכרונות DDR 256*2, 400MHZ. אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה עם 256 MB כי לפי מה שהבנתי זה דיי הכרחי למשחק כמו גוטיק3, וגם שהקירור לא יהיה רועש מדי. יש אפשרות לשלם במזומן, ועדיף אם כי לא חייב שהזכרונות והכרטיס יהיו מאותה החנות, פשוט אין לי כוח לטרטר את עצמי. ועוד שאלה, נגיד שכבר קניתי את הכרטיס והזכרונות וחיברתי אותם למחשב, האם אני צריך לשנות משהו בביוס\ בווינדוס? תודה מראש ;D

2. Started by ItachiSan,

היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד. זה מה שהוא ביקש: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? הכי גדול שיש. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320-500. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. המפרט צריך להיות כזה: מעבד I5 או I7 16GB זכרון עם אפשרות להרחבה ל32 הכי מהיר שיכול להיות כרטיס מסך בינוני שלוש הארד דיסקים: 1 - 15K RPM 300-500GB 2 - 500-1000GB תומכים בRAID 1 לא יתבצע OC. המחשב מיועד לעבודה כבדה עם תוכנות (לא משהו מוכר) שקט לא חשוב לא מיועד בכלל למשחקים אין צורך לכלול מערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by Asafalfa,

1. מה התקציב המקסימאלי?עד 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).office, outlook כבד!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא גיימר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. היי, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויישומי אופיס, אולי גם קצת סרטים ומשחקים קלים. צריך הכל כולל כל הציוד ההיקפי. לגבי מסך, צריך מסך דק טוב בגודל 19 אינץ. (את המסך מהמפרט הזה אני אעביר למחשב הגיימינג שלי אז הוא צריך להיות טוב, ואת המסך הנוכחי שלי 17 אינץ Lg אני אחבר למפרט שכאן) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by dr computer,

אני צריך מחשב למשחקים ב2.5 עם מסך שטוח,מקלדת,עכבר ורמקולים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. כמה שיותר זול יותר טוב... ב DealExtreme אין במלאי. מדובר fujitsu siemens Amilo Pro V3405 אם זה משנה, לדעתי יש סטנדרט במחשבים ניידים (תקנו אותי אם אני טועה...) תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. היי חברים, אז ככה, נראה שיש לי כמות מוגזמת של תהליכים שרצים בנייד שלי LENOVO X200. מדובר על 86 תהליכים בIDLE כאשר כלום לא עובד ואין יותר מידי בTASKBAR חוץ מאנטיוירוס. גם כל התוכנות שמגיעות עם הלפטופ הסרתי והן לא בהפעלה. אני מרגיש שהנייד מתאמץ יותר מידי בעבודה די סולידית... אז איך יכול להיות שבנייח שלי יש 69 תהליכים במצב מנוחה ובפלפטופ 86? אגב, ביצעתי סריקה עם HIJACKTHIS ולא מצאתי משהו חריג. כנ"ל גם עם MALWAREBYTES למישהו יש רעיון איך לבדוק את העניין? תודב מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by Squall1,

היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. אני מבצע שדרוג זוחל למחשב קיים. המטרה הסופית שלי היא מחשב עדכני במארז קטן. יש לי כרטיס מסך TI 1500 של EVGA (מאוורר אחד פרופיל קטן). החלקים שאני צריך - מעבד, קירור מעבד, לוח-אם MICRO ATX, מארז, זיכרון 8GB. בשלב זה לא ספק (יש לי של קרוסאייר 750W, לא מודולארי. אני מקווה שאוכל להשתמש בו במידה והוא לא יעורר בעיית זרימת אוויר וניהול כבלים). התקציב שלי הוא בערך 2500 ש"ח. (מאה שקלים לכאן או לכאן אפשרי, אבל אני מעדיף לא לפרוץ את התקציב). הזמנה מאמזון בהחלט על הפרק למעט לוח וזיכרון שאני מעדיף אחריות בארץ. מעבד - אני לא מבצע OC. מדובר בביצועים מהקופסה. עד כמה ההבדלים בין i5 7600K ל- i5 7500 משמעותיים? קירור מעבד - שקט בפרופיל נמוך. שלא יעורר בעיות במארז קטן. לוח אם - האם…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. שלום לכולם אבקש מכם חוות דעת על מפרט שהורכב בחנות OMC מעבד E7400/1066MHz/2.8G/775/3M Intel® Conroe Core 2 Duo 45nm דיסק קשיח 500G/7200RPM/SATA/16 Western Digital 500G 16Mb זכרון CL5/G/DDR2/800MHz2 Kingston CL5 2G מארז NEON 400W MIDI\ATX שחור EZcool N630B FAN 8CM לוח אם DDR2/PE/1GL/V/G31*775/2 Gigabyte G31M-S2L FSB1600 כרטיס מסך 1G/DDR2/DVI/PE GAINWARD PX9500GT 1giga צורב X22 SATA DVD שחור SAM SHS223B סה"כ כולל מע"מ: 2450 ש"ח הייעוד של המחשב הוא תכנות והקלטות. אני צריך שהמחשב יהיה שקט ברמה טובה, הנציג אמר שהמחשב יהיה שקט. אני בספק לגבי הלוח אם... אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  12. היי כולם, קודם כול הנה המחשב שחשבתי עליו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1127&CatCode=315 עכשיו, לדעתכם, הוא יצליח להריץ משחקים כבדים? נגיד COD4? או CRYSIS? ותכלס.. הוא שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by asafgolan,

יהיה נחמד גם אם המפרט יוכל להכיל בתוכו מסך רחב הגדול מ20", וגם עכבר ומקלדת. אני מתכנן גם להפעיל עליו סרטים בפורמט X264. וחוץ מזה יש לי כמה שאלות: 1. מכיוון שכרטיסי מסך שתומכים בDX10 קיימים רק זמן מועט, האם כדאי לחכות לפחות לעוד דור אחד של כרטיסי מסך? 2. DX10 נתמכת רק בWINDOWS VISTA? או שאפשר גם לעבוד עם זה בXP? 3. יש לי כרטיס קול AUDIGY SE 24BIT. האם הוא עדיף על כרטיס קול מובנה או שכדאי למכור אותו ולהרוויח עוד כמה גרושים?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  14. מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקל. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ולתוכנה בשם אוטו קאד(תוכנה לשרטוטים). לא יודע איזה גודל מסך עדיף לי תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. Started by BloodFist,

אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. Started by ofekd23,

הינה הדרישות אם המפרט לא משהו 1. מה התקציב המקסימלי?3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כמה שיותר כבדים במחיר אז א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו? BFBC2 ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כן בעיקר למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אני קונה מסך 19" * באיזה סוג משחקים תשחקו? BFBC2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוהות במחיר הזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי.? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. לא יצא לי להתעסק שנים עם ניידים מחשב לסטודנטית סביבות ה 3000 (איזור ה 4000 כבר ייקר) שיהיה בעל מסך טוב ! כי ישמש במצגות של תמונות צילום ועריכת תמונות (צבעים צרכים להיות חדים ואמיתיים-מסך איכותי) שיהיה מסך מהגדולים לא ה 12 אינצ' למניהם כי המחשב ברובו יהיה בבית . טושיבה ? פוג'יטסו ? DELL ? LENOVO ? COMPAC ...כבר התבלבלתי !!!!! עזרה ! וכמובן חשוב ביותר אחריות טובה ! אם משהו חס ושלום ....אם יש עם מי לדבר בארץ ? תודה !!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by one_man,

שלום, הייתי מעוניין את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חדש. אני דוקטורנט במדעי החברה והשימוש שלי במחשב מסתכם בword ואינטרנט. נכון לעכשיו יש לי AMD Athlon 1.15 GHz עם זיכרון פנימי 256 והארד דיסק 20 GB. אני כותב את זה משום שלמרות שלכאורה אני לא זקוק ליותר מזה, המחשב שלי בכל זאת בקושי סוחב. אני מקפיד לפרמט את המחשב אחת לחצי שנה ועדיין זה די עגלה. בקצרה, אני צריך מחשב שלא יהיה איטי כשאני אפתח הרבה חלונות של word ואינטרנט בו זמנית. נקודה נוספת - אני לא משחק. התקציב שלי 3000 ש"ח. כולל מסך. ואם זה לא מספיק אז 3000 לא כולל מסך. אני מעוניין במסך דק 17. אני מעוניין בכונן קשיח 160 GM ובזיכרון פנימי של 1GM DDR2 צורב כמובן. וDVD (זה בא ביחד?). דבר נוסף, הבנתי שיצא לשוק עכשיו תושבת AM2 ומעבד…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

שלום קרוב מישפחה נוסע לסן פרנסיסקו מחר. רציתי לדעת מה מחיר של נייד בסיסי ביותר שם. אם יש לכם מידע בנושא אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אני יודע שאתם שונאים נושאים כאלה, של אנשים שרוצים לשלם כמה שפחות ולהוציא מחשב על... למזלי, אני אדם ריאלי... לצערי, לא שופע מזומנים. ה-P4 HT שלי, שעוד מחזיק מעמד די יפה, כבר לא מספק אותי למה שאני צריך. אני רוצה לקנות מחשב חדש. להלן הדרישות: ללא OC וללא ציוד היקפי יש לי מסך ASUS 222U (22 אינץ') אני משתמש בו בעיקר לפוטושופ- אך לא לרינדור כבד! אני לא משחק במחשב (בעיקר לאור העובדה שהוא לא יכול) אבל אני רוצה להריץ על החדש את משפחת NFS (ונגיד את Carbon), את סדרת GTA וזהו. לא יהיו עליו משחקים כבדים או כל דבר כזה. ישמש אותי גם לסרטים, ותכני HD שמוצאים ברשת (אם בכלל). לא אכפת לי לצרף למפרט צורב DVD כדי לחסוך בעלויות אני לא מבקש כרגע כ.מסך. אני יודע שאין מצב להישאר בתוך התקציב אם נ…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by meirdor,

אני כידוע מחפש LAPTOP לסטודנט עם אפשרות לעתים לשחק במשחקים לא כבדים FIFA ןאןלי משחקים קצת ישנים .חשבתי על GIGABYTE שעולה ממש זול על TOSHIBA שעולה ממש יקר ועל DELL שגם עולה יקר נכנסתי לאייבורי וגיליתי תמחשב הזה של ASUS שלא רואה את כל החברות האלו ביחד עם נייד במשקל 2.4 מסך 14 מעבד T7500 וכרטיס שפחות או יותר שווה ל 8400GS שנקרא HD2400 שגם מסוגל להריץ משחקים עם מערכת הפעלה הכל..........מה הקאץ??הוא מחודש?הוא מעודפים?במקומות אחרים דגמים דומים עולים בין 6 ל 7 אלף www.ivory.co.il תכנסו שם לנייד asus z99sr

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. אהלן, אני בונה מחשב I7 ואת חלקיו אני קונה ברובם בארה"ב. -ללא מסך- שימושים עיקריים - עריכת וידאו, תלת מימד (וכמובן שימושי יום-יום של סטודנט - אופיס WEB וכו...) חלקים שהוזמנו כבר: I7-920 - 290$ Seagate Barracuda 1.5TB - 130$ זיכרון: אני כבר די סגור על OCZ יעודי לCORE I7 שתומך בXMP עם תיזמונים 7-7-7-20 3 מודלים של 2 ג'יגה כ"א - סה"כ 6 120$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227375 כרטיס מסך - אני שוקל בעיקר את ה HD4830 במיוחד לאור מה שקראתי עליו פה באתר (כמו שאמרתי - אני מתכוון להריץ עליו משחקים כבדים) 105$ לוח אם: אני מתכנן OC קל - אם בכלל אבל חשוב לי שהלוח יהיה טוב. שקלתי את הX58Pro של MSI, אבל ראיתי דעות מעורבות עליו, כולל כל מיני בעיות בזיהוי ז…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. אני מחפש מחשב נייד ואני מעוניין לדעת מחשבים בעלי איזה מעבד יתנו לי את התמורה הכספית הטובה ביותר?? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. אני צריך מחשב בסיסי וזול, עבור חברה שלי מטרות? אופיס ואינטרנט בלבד. משום מה מחירו של הS12 של לנובו קפץ בכ700 ש"ח, לכן אני מחפש אלטרנטיבות נוספות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.