עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fight club,

AMD Athlon MP 1900+ CPU w/Cooler(איך המעבד הזה ומה ההבדל בינו לבין ה-XP?) Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) Twinmos 256MB 3200 Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM LG x 52

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Drunkula,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים, ושיחזיק את ה4-5 שנים קדימה כמה שיותר יותר טוב כמובן. זה מה שאני בניתי בעצמי אודה להצעות לשיפור או שימור הסכום המקסימלי הוא 4000 שקל: מעבד: I5 4650 דיסק קשיח: 1 T כרטיס מסך: GTX 750 2GB מארז G-vsb 500w כוננן SSD 240GB לוח אם B-85 לא זוכר אם אינטל או ג'יגהבייט סכום כולל שקיבלתי הצעה מהטכנאי שלי עומד על 4000 שקל. מחשב טוב? מה כדאי לשפר... אודה מאוד לתגובות והצעות

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי את הכרטיס קול M audio 410 אני מחפש לקנות לו מחשב יש לי 3 אלף שקל פחות או יותר להשקיע מה המפרט הכי אופטימלי לזה? אני לא צריך מסך אני צריך firewire שמעתי שעדיף לעבוד עם לוח אם מתוצרת אינטל או ג'יגה בייט המחשב ישמש בעיקר לעריכה מוזיקלית והקלטות ביתיות, בנוסף לשימושים של מחשב ביתי רגיל...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by techdesk,

מעבד P4 531 לוח אם ASUS P5N-E SLI כרטיסי מסך 8600GT DDR3 X2 זכרון 2G DDR2 800MHZ KINGSTON ללא כונן קשיח. ספק ENERMAX NAXN 450W רק הספק חדש-5 שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד חדש של דל. הוא הגיע עם מערכת הפעלה אבל אני לא יודעת כיצד להתקין עליו תוכנות אופיס ללא כונן דיסקים. יש לי דיסקט חוקי של אופיס, אשמח לקבל הדרכה איך להתקין. תודה ריקי

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ובדקתי את המפרטים המומלצים. שימושים עיקריים: הרצת ווינדוס 7 בצורה חלקה, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD בצורה חלקה, חשוב שיהיה שקט, לא מיועד לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, אנטיוירוס ותוכנות אחרות. אין צורך בהתחשבות בשדרוג עתידי של הלוח/מעבד וכו'. אין צורך ב OC. המחיר צריך להיות בסביבות ה 2000 שקל. אין צורך להכניס לחישוב את עלות הרכבת המחשב. בחנתי את המפרט All Around הראשון שעלותו 2095 שקל. הבעיה היא שהמעבד המוצע שם כבר לא נמכר במקום שבו אקנה את המחשב (RSM מחשבים): AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX במקומו הציעו לי את הדגם AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box האם גם דגם המעבד הזה יתאים לשאר המפרט ? הא…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by m.l,

המפרט מK.S.P...אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי (זה לדוד שלי) המחשב מיועד לאינטרנט אופיס הורדות שירים וסרטים בלבד....(3 בנות אין משחקים כלל) אני יירשום את המפרט וייפרט למה בחרתי בכול פריט: מעבד פנטיום D 915 -בחרתי בו כי דוד שלי מעדיף אינטל וכדי שיהיה שידרוג עתידי (וגם לקח לי שעה וחצי להסביר לו שקיים דבר כזה AMD) ‏Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוח אם: אסרוק 945 DVI....בחרתי כי יש 4 סלוטים לזיכרון כרטיס מסך מובנה והם רוצים לעבור לLCD עוד מעט אז הDVI שנימצא בלוח מהווה פיתרון מושלם. קישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php זיכרון: 512X2 של AENEON טוב פה זה ברור שבחרתי להם ג'יגה כי בכול זאת זה מעין מינימום דיסק קשיח: בהתחלה הם רצו 160GB כי זה יספיק להם אבל ההבדל בי…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by ofergpr,

זה מה שמצאתי במפרטי מחשב שמוצעים באתר אתם יכולים להמליץ לי על מפרט יותר טוב מזה במחיר 3500 ש"ח? נ.ב הירדתי את הצורב כי אני לא צריך...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. שלום, לא הצלחתי להבין או להתמקד במחשב נייד המתאים. אני מריץ אץ התוכנות הבאות: After effects Photoshop(CS4, CS5) Indesign Illustrater FreeHand Maya 3D Max Studio התקציב הוא כ-7000 ש"ח המחשב הבייתי לקראת קריסה סופית ואני חייב את זה לעבודה. בבקשה עזרה ... תודה מראש AlonzoC

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by CoLDNs,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים/אינטרנט/צפייה בסרטים/מוסיקה זכרון Ram- 8GB * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיוכל לעבוד כ3 שעות בלי חיבור לחשמל... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT/HDMI וכו.) VGA/USB/MICROFHON...... * בלוטות? לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB+(עדיף TB1) * כונן CD/DVD? צורב?DVD * כונן Bluray? לא יודע מה זה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן Win 7/8 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus/Hp/Acer/Dell/Msi תקצי…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by rtirti,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות ולימודים, אינטרנט, פייסבוק, משחקי רשת קלים וכדומה,סרטים ומשחקי ספורט בשידור חי, גם לויקפדיה יהיה חלק מרכזי במחשב זה וגם פורומים שונים אבל אני גם אשתמש בו לכל מיני משחקים קלים כגון פיפא 2010, nba2k2010, סימס 3, fm10 וכו'. * גודל המסך? 15-17.3 * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זה הסעיף הכי בעיייתי כי זמן סולללה ארוך (כ5 שעות+ חשוב לי מאוד אבל אני לא מוצא מחשב שעונה על בקשותיי עם זמן סוללה כזה מי שימצא מחשב כזה שיביא לי לינק אליו בבקשה, גם אם הוא לא עו…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by afek101,

לאור הצלחתם של המיני מחשבים הקודמים של VOYO מסדרת המעבדי Z37XX של אינטל, הם החליטו להשיק לפני כחודש דגם פרימיום אימתני במיוחד, במחיר נמוך במיוחד! עכשיו רק עד ה17.2.16 במחיר מבצע של 215$ לא כולל מע"מ. אז מה יש לנו כאן? מיני מחשב עוצמתי שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, 64 סיביות מעבד אינטל חדש מסדרת ה Cherry Trail , ה- Z8700. המעבד החזק ביותר בסדרה זו של מעבדי הטאבלט ומיני מחשבים, בחירת המעבד נעשתה ללא כל התפשרות על הטוב ביותר תדר שעון מרשים של 1.6GHz – 2.4GHz עם 2M cache צריכה נמוכה מאוד בחשמל ולכן גם לא מתחמם יותר מידי מעבד גרפי עד תדר של 600Hz ו16 ליבות ביחד עם המעבד המעולה, המיני V3 מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון ראם של DDR3L 1600Hz זיכרון קשי…

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by jonathan.rottenberg,

שלום! יש לי מחשב 120gb,1.66gh, 1024 mb, lenovo 3000 n100 וכרטיס מסך ג'יפורס 256mb. המחשב נקנה לפני פחות משנה בדיוטי פרי ופועל קצת לאט עם ווינדוווס ויסטה שהגיע איתו. רציתי לקנות מחשב חדש בעל 2048MB זיכרון פנימי ואני רוצה לדעת כמה שווה המחשב שלי היום בשוק מחשבי היד שניה כי אני רוצה למכור אותו לפני קניית המחשב החדש. תודה רבה יונתן

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. התקציב קצת מצומצם, אבל המחשב מיועד להתנסות באנימציה (דו ותלת מימד) אז הוא יכול להיות גבולי בהתחלה. חשובה יכולת שידרוג (ברגע שייגדל התקציב וייסגר הכיוון) לגביי המסך, אפשר לחרוג קצת מהתקציב כדי לא להתקע עם גרוטאה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by yyy123,

כרגע זה המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם: h110 של gigabyte זיכרון ראם: 12gb ddr3 עכשיו ככה אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי תקציב עד 1350 שקל. וחשבתי להביא את הכרטיס gtx 960 4gb מה דעתכם? להביא אותו? אני לא רוצה radeon רק nvidia מה אני יכול להביא עד 1350 שקל?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by spike_staff,

שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.

17. Started by fp581,

אני לא מוצא את האתר

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד, שהדבר העיקרי שחשוב לי הוא המשקל. מכיוון שמחשבים קטנים מידי (10.1 וכדו') לא כ"כ מתאימים לי, לאחר מס' חיפושים התקבעתי יחסית על סדרת ה-zenbook של אסוס. ראיתי בזאפ דגמים שלהם עם i3-6100u, אבל רובם היו m3-7y30 (אולי גם דגמים אחרים של m3). ראיתי שמהירות המעבד נמוכה משמעותית, וכך גם צריכת האנרגיה שלו, (אבל המהירות המקס' מגיעה ל-2,300, זה קורה בפועל בכלל?). בכל מקרה, אין לי תכנון לשחק עליו או משהו, בעיקר וורד, אינטרנט, סרטים. השאלה האם אני ארגיש בהבדל, או שאין בעיה ללכת על מעבדי ה-m3, ו"להרוויח" את צריכת האנרגיה הנמוכה (כי גם ככה זה לא שאני בלי שקע, אני פשוט עובר מבית לבית...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by bond3d,

שלום, אודה על כל חוות דעת לגבי המחשב.. מצאתי אותו בחנות IVORY ובמיוחד לגבי הזכרון, האם זה 667MHZ כמו שרשום באתר של היצרן או 800MHZ כמו שרשום ב IVORY תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  21. שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום. אני חדש כאן. קונים לי מחשב חדש ורציתי לדעת מה כדאי לי לקנות. תתחשבו בכל הדברים, מהמחשב עד לצורב, מהכרטיס קול עד לכרטיס מסך, מהעכבר למקלדת מהמסך לרמקולים וכולי וכולי.... רק אל תשימו כאן סורק ומדפסת כי כבר יש לי מדפסת עם סורק די טובה...וגם תרשמו לי את המחיר של כל אחד מן המרכיבים. אם הנושא הזה לא במקום אל תכעסו עלי משום שאני חדש. בתודה ובבקשת עזרה music man

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. יש לי שאלה דחופה מאוד כבר הזמנתי את המחשב ואמרו לי שאין להם את המארז CompuCase 6A21B Blue/Black במקום זה אני לוקח CompuCase 6A19B black אני צריך לדעת מה יותר טוב וזה מאוד דחוף לי אני הולך אליהם כבר היום להזמין. תודה מראש. פרטים על המארז פה: http://www.hec-group.com.tw/pccase/6a שוב חשוב לי השקט ומסנן אבק הבנתי שיש במארזים הללו.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by la_pumik,

שלום לכולם. אני קונה לאימי מחשב. מכיוון שהיא משתמש הכי low end (רק אינטרנט ואופיס) . אני מחפש הכי זול , וראיתי באיבורי כולל מסך ב-2400 +-. יש 2 מפרטים אחד עם מעבד INTEL E2140 ואחד AMD AM2 4000 שאר הדברים אותו דבר יש רק הבדל במסך (amd מגיע עם LG1919S וה-intel מגיע עם LG1953S). סה"כ חשבתי ללכת על האינטל כי המסך נראה לי יותר טוב ומגיע עם DVI לשידרוג עתידי. אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין במפרט הזול ביותר האפשרי שיאפשר הפעלה של 2X5970. המטרה היא לבצע חישובים אך ורק על הGPU. לכן אין שום חשיבות למעבד, וגם לא לקצב העברת הנתונים מהGPU. מצד שני, הרצון הוא לאפשר למערכת לעבוד 24/7. אחרי בירור כאן בפורום, וקריאה במקומות נוספים, אני חושב שניתן להסתפק ב: מעבד AMD sempron 140 לוח אם עם שתי כניסות pcie, כאשר אין חשיבות למהירות העברת הנתונים של הכניסות (כלומר מספיק כנראה גם X1 ) ספק כוח של 850W (כנראה) הצעות? נסו לתת את ההצעה הזולה ביותר (כמובן, לא כולל מסך וציוד הקפי)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.