ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי מס' שאלות: 1.כולם אומרים שיותר כדאי amd 64 מ-intel עשיתי חיפוש בארכיון ועדיין לא מצאתי תשובה מספקת 2.אומרים ש-amd64 יהיה יותר מתשלם בעתיד תגדירו כמה זמן זה עתיד \שנה\שנתיים\שלוש. 3.אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה בו amd64 ואבא שלי רוצה intel בגלל שיש אחריות לכל החיים אבל לי אין לו ש-a64 יותר טוב אם אתם תוכלו לעזור בלמצוא סיבות חוץ מהמחיר זה יעזור לי ומדובר על intel pentium 3.2פרסקוט 1 מגה בייט כנגד amd 64 bit 3200) מבין המעבדים האלה מה יותר כדי ולמה? אנייודע שתגידו לחפש בארכיון אבל לא מצאתי. תודה לכל העוזר שלכם רועי ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם... הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה.. לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו... בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד אבל אני ארשום אותו פה שוב לעצלנים P4 3.0Ghz Prescott - כן אני יודע... R9800Pro - הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאי אפשר להריץ עליו משחקי SM3.0 גם לא כבדים כמו PES2008 וכן הוא קצת חלש כבר. 2 סטיקים של Geil Golden Dragon DDR400 - אם אני קונה עוד סטיק של 512 אני לא אוכל לעבוד ב- Dual Channel, שזה נראה לי לא נורא בפני עצמו אבל השאלה אם לעבוד עם 3 סטיקים יהיה יציב, ועוד מחברות שונות. לוח אם - AI7 - לוח מצוין. כונן קשיח - Maxtor 80GB. כבר הזמנתי WD3200AAKS מה שאני מעוניין לשדרג זה את הזכרון בעיקר, וגם את הכרטיס מסך - אבל פה ההתלבטות שלי. איזה כרטיס מסך, ל- AGP כמובן, כדאי לקנות היום רק בשביל להריץ משחקים בצורה סבירה עוד כמה חודשים. לא Crysis כמובן אבל Cal…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, הנני מתכוון לרכוש מחשב ביתי חדש, דרישותיי הן: 1) שמחשב זה יהיה באיכות וברמת ביצועים גבוהה. 2) בעל 4 ליבות כמובן, ובעל 4GB ראמ. 3) בהעדפה של כרטיס מסך מבית חברת ג'יפורס. 4) לגבי הכרטיס קול, אין לי צורך בכרטיס הכי איכותי שיש, אלא כרטיס נורמלי וסביר בעל איכות מספקת. 5) שמחשב זה יוכל להריץ עליו WINDOWS VISTA, ואת כל התוכנות+המשחקים החדישים. אין לי צורך ב: 1)כונן/צורב DVD 2)כרטיס רשת/רשת אלחוטית תודה רבה מראש לעוזרים : ]
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב אמא שלי צריכה מחשב חדש לעבודה משרדית ומשחקים קטנים בסגון jewels שפשוט יעבוד לה חלק כי כרגע זה עובד באיטיות וזה דיי מעצבן.. כל החומרה החיצונית יש צריך רק מחשב נטו. תקציב המחשב זה מקסימום 2000 שקל ולפי דעתי אפשר להוציא משהו דיי טוב יחסית לצרכים. תודה. אם צריך עוד פרטים אני יכתוב
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 775 64BIT 2.33GHZ לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 דיסק קשיח: Westren Digital 160GB SATA II 7200 RPM זיכרון: Memory Infinity Original 1GB 667Mhz X2 כרטיס מסך: 8600GT 512MB PCI Express X16 כרטיס קול:7.1 Channel Suroond sound ON (O\B) צורב דיוידי : Sony DVD-RW X18 DL מארז: Full Power ATX 500-Watt מקלדת+עכבר אופטי+רמקולים בסיסיים מחיר : בסביבות ה4200. אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט ואפילו לתת לי משהו יותר טוב במחיר דומה אני יודה לכם מאוד. אני סגור על מעבד אינטל ועל כרטיס מסך GeForce .
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
דרישות מסך קטן פחות מ 16.. דיסק קשיח יותר מ 160 GB (או דיסק קישח של 160 GB + דיסק קשיח חיצוני) זיכרון של 2 GB עדיף יותר כרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים תודה רבה\
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי): 1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה. 2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'. 3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם. אז מה כן: 1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32. 2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מ…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הפעם חשבתי בדיוק מה אני רוצה וצריך בשידרוג. אני רוצה לעשות שידרוג שיחזיק הרבה זמן, כלומר לא כל שתים שלוש שנים להחליף מחשב... נועד למשחקים ול-OC לא כבד. הכנתי לי מפרט ואם יש מקום לשיפורים אני אשמח לדעת... GIGABYTE GA-P35-DS3 705.00 ¤ Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤1,530.00 OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 ¤1,045.00 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤275.00 מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/index.asp
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo E6300 - 1,86GHz BOX (775) - ש"ח 1020 MB GIGABYTE 965P-S3 -ש"ח 590 ( x2 DDRAM2 512MB Kingston 667 CL5)- ש"ח580 LG DVD-RW LG GSA-H22N, bulk - ש"ח 190 HDD WD 250GB Serial ATA II 7200ot. 16MB, WD2500KS ש"ח 408 סה"כ 2788 ש"ח *ללא מארז וספק מה אתם חושבים על המפרט .... ואיזה מארז וספק זולים וטובים יתאימו לו ..... תודה,
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד קטן, נוח וכזה שלא עושק את הכיס, בשביל שאוכל לקחת אותו איתי לבסיס פעמיים בשבוע. אני לא צריך חיי סוללה מעבר ל4-5 שעות כי אני הולך להישתמש בו בעיקר כשהוא מחובר לחשמל. אני מתכוון להישתמש בו בשביל משחקים קלים, אינטרנט, אנימציה ב2D ותיכנות בקטנה. כרגע אחרי שחיפשתי ניידים שיתאימו לי מצאתי שניים שאני מיתלבט ביניהם והם: hp pavilion dm1z asus eee pc 1215n אני לא מוגבל לקנייה בארץ, אני צריך בבקשה דיעות על שניהם או על מחשבים אחרים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם, כמובן בטווח מחירים דומה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שמפרטו - שימושים: אינטרנט, solidworks (תוכנה גרפית כבדה), מוסיקה. מסך מאט, לא גדול מ 14", 160GB 7200rpm, לפחות 2GB זכרון. שיהיה כמה שיותר מהיר בריבוי חלונות... כל השאר לא ממש משנה. רצוי של dell תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום ! אני חייב דחוף המלצה למחשב נייד, התקציב הוא מקסימום 5000 ש"ח, והמחשב עומד להיות לי לשימוש בתור סטודנט.. והצרכים שלי הם לא משהו מטורף.. אבל בכל זאת, אם כבר קונים, אז אני מעדיף שיהיה המחשב הכי טוב שאפשר למצוא כרגע במחיר הזה.. אשמח מאוד להמלצות ואני בודק כל דקה תגובות, פשוט זה ממש דחוף ליום יומיים הבאים. המון תודה !! =]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יכול לקנות מאייבורי y50-70 מוחזר (אמרו שככל הנראה שמוכר פתח את האריזה והחזיר) ב4000 שקל. לצורך הפקה מוזיקלית בלבד (קיובייס) כמחשב משני. המחיר - מחיר מציאה, עם שנה אחריות.. צג:15.6 FHD LED ANTI-GLARE (SLIM) 1920X1080 מעבד:Intel Core I7-4720HQ גרפיקה:N15P-GX GDDR5 4G (NVIDIA GeForce GTX 960M) זיכרון:נפח 16GB מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L חריצי זיכרון פנויים 0 חריצי זיכרון 2 קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB אחסון:HYBRID 1TB 5400RPM SSHD (8G) מערכת הפעלה:WIN8.1 ממשקים:חיבורים 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, RJ45, SPDIF קורא כרטיסים 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC) card read…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אנשים זה מפרט שאני אמור להגיע איתו עד 3000 בעיקרון מה שאני רוצה זה מחשב שאני יוכל לעבוד איתו גם שהאמיול ברקע ולעבוד עם אופיס ומה שחשוב לי זה האפשרות לשידרוג למשחקים בעתיד כי כרגע אני נכנס לצבא ולמשחקים לא יהיה לי זמן. מה אתם חושבים אפשרי עם מפרט כזה לשרוד 3 שנים ואז לשדרג למשחקים? וד"א אם אפשר המלצה למארז אני יודה... אם אתם חושבים על משהו יותר טוב תגידו תודה Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) 490 256Mb 400MHz Samsung 2X160 Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E 460 80GB 7200 8MB WD800JB 335 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 סה"כ 2750
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה. מעדיף לרשום על טאבלט מאשר במחברות . האם יש טאבלט ממולץ ? עם עט כמובן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1643 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש מחשב הכי פשוט וזול לאינטרנט + סרטים הדבר הכי חשוב הוא זמן סוללה שיהיה כמה גדול שאפשר תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ללא: מסך מקלדת עכבר ואמקולים עם HD של 80GB תודה מראש. נ.ב אני לא בעל ידע רב לכן רצוי להוסיף הסברים מקיפים
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת מכל דבר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. gamepad xbox 360 wireless או משהו דומה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בצורב ומארז (יש לי compucase 6a19b). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר משתלם הולך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה מזיק למחשב או לסוללה אם אני מכניס ומוציא את הסוללה בזמן שהמשב עובד ומחובר לחשמל?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-