עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bennyye1,

שלום, לאחרונה יש לי תקלה שבמהלך פעילות במחשב, פתאום הוא נתקע ונכנס למצב שינה. כשאני מפעיל אותו קופצת לי ההודעה המצ"ב מטה. בהתחלה חשבתי שזה קורה לי בגלל שאני צופה בסרטים כבדים, אך זה קורה לי גם אפילו תוך כדי גלישה פשוטה באינטרנט, או אפילו סתם תוך כדי כתיבת מסמך וורד. מה יכול לגרום לזה? איך אפשר לטפל בזה? יש לציין שהיה לי ווינדוס ויסטה, וגם לאחר פרמוט והתקנה של ווידוס 7 זה גם קורה לי.. המחשב מדגם HP Pavilion dv3, אצלי כשנה וחצי.. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. צריך מפרט ב 3500 ש"ח למשחקים, עבודות, אינטנרט וכו'. עם ציוד הקפי של עכבר מקלדת (רצוי אלחוטי) ורמקולים... אם אפשר אז להביא מחירים הגיוניים מאתרים שידועים שלא עושים העיות עם הזמנות ודברים כאלה ושאפשר לסמוך עליהם... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אז מה אתם אומרים? אני מבין מאוד בחומרה של נייכים אבל ניידים זה לא הקטע שלי ככה שאני פתוח להצעות. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by dorman2,

קיבלתי מאחד מאתרי המכירות הצעה אטרקטיבית. אני מתלבט לגבי המסך: TFT. למחשבים המתקדמים יש מסך מבוסס LED. האם הוא פחות איכותי? האם יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? האם יש ניסיון עם מחשבי טושיבה? המחשב הנ"ל מיועד לסטודנט באקדמיה למוסיקה: יחובר לקלידים ויריץ תוכנות לכתיבה ועריכת מוסיקה. חשוב התגובה המהירה בין הקלידים למוצא שמע. קישור למפרט המחשב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=TOSHIBA&AuctionId=7730844

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עם תקציב של 3000-4000 המחשב בעיקרון לעבודה משרדית אשמח אם תתנו לי הצעות למחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by shedon,

דרוש מפרט ב-8000 שקל שיתאים בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים. (נראה לי 8800GTS 320 יתאים פרפקט) כרגע לא מתוכנן אובקלוק. צריך להתאים למסך קיים LCD18" של פנסוניק. חשוב מאוד שיתאים לעבודה עם ריבוי תוכנות ללא מחסור בזכרון - השאלה אם עדיף 4MB פשוט או 2MB מהיר. נא חוו דעתכם על ההבדלים. חוץ מזה - הייתי מעדיף מחשב בהיר מבחינת מארז ורמקולים (חשוב שיכלול רמקולים) כדי שיתאים לעיצוב החדר. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  7. הינה המפרט: כרטיס מסך:ati sapphire radeon x700 הלוח אם:ECS Elitegroup kn1 sli lite extreme מעבד:AMD Athlon 64 processor 3200+ הארד דיסק:HDT722516DLA380 צורב: HL-DT-ST DVDRAM GSA-416 ספק כח: gyrotech atx 500w זכרון: Two slots of 512 mb אפשרות מסוימת שחשבנו עליה היא להוסיף 1GB RAM ולהחליף למעבד AMD DUAL CORE העניין הוא שאין לי כ''כ מושג בקשר לתמיכה של הלוח במעבד.. תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by tomermu,

אני רוצה להחליף מחשב שמשמש שרת במשרד. אני לא רוצה שרת ייעודי (שיקר הרבה יותר) אלא מחשב רגיל שארכיב שישמש כזה (זה מה שקורה היום בפועל). השרת אמור להיות פועל 24 שעות , כשמכבים אותו רק בשבת. יישבו עליו כמה תוכנות משרדיות , (NT וכו'). מתחברות לשרת הזה ברשת בערך 8 תחנות עבודה גם במשרד וגם מרחוק (דרך האינטרנט אבל לא שליטה מרחוק אלא ע"ג IP). רציתי לדעת (בגדול) כשאני מבקש הצעת מחיר להרכבת מחשב כזה מה הדרישות צריכות להיות? מבחינת מעבד, לוח אם , ספק כח קרור, זכרון , דיסק קשיחים, גיבוי קבוע בצורת RAID או משהו אחר? התקציב הוא עד 2000 ש"ח. כשאם החריגה נדרשת לצורך חוזק המחשב- אז נחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by הילית111,

??? ??? הי לכולם אני מתענינת בקניה של מחשב נייד . הצרכים שלי הם מחשב איכותי ,קל משקל !!!! שאפשר לצאת איתו ליסוע לחול וכו לבית קפה לחברים סתם על הספה בסלון מיועד לגלישה באינטרנט ואופיס גם חשוב לי גם אורך חיי סוללה תקציב עד 5000 עם שאיפה לפחות !! כי סהכ הצרכים שלי בסיסייים מחשב טוב בשורה תחתונה.לשימוש ביתי אישי לא להרצת תוכנות כבדות גרפיקה משחקים וכד ממה שקראתי בכל מיני מקומות וסקרתי קצת את ההיצע העצום בתחום גם בסוג וגם במחיר אני מתלבטת בין כמה מחשבים אשמח לקבל המלצות ועצות האפשרויות 1. קנית מחשבת יד שניה של IBM דגם T43 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715012 3 .מחשב נייד צבע שחור תוצרת MSI דגם PR600R3 מסך "15.4 מעבד אינטל ליבה כפולה שנתיים א…

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  11. מעבד: Intel Core2Quad Q6600 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev 2 Dual Channel 800mhz CL 4-4-4-5 ספק כח: OCZ StealthXtream 600w דיסק קשיח: WD 320GB SATA2 16mb Buffer צורב DVD: Pioneer DVDRW 212D כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 8800GTX 768MB PCI-e מארז: Gigabyte 3D Aurora 570s מסך: Samsung 226BW מערכת קירור: משאבה: Swiftech MCP655, מזרימה 1200 ליטר לשעה: בלוק למעבד: Swiftech APOGEE Extreme Performance Universal CPU Water Block בלוק לכרטיס מסך: Danger Den Acetal MAZE4 GPU Block רדיאטור: Swiftech MCP-220 מיכל מים: Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. מה אתם אומרים? מעבד Pentium D820 2.8 Ghz S775 2x1M Cache לוח אם Gigabyte ?8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E? זכרון DDR400 512MB 400Mhz Corsair CL2.5 X2 כרטיס מסך Gigabyte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח WD 160GB SATAII 7200RPM 8MB צורב NEC 3550A DVD+RW x16 Dual Layer x8 וזהו. כל השאר החנות תוסיף לי כשהיא תרכיב את המחשב, אבל אלה הפרטים החשובים יותר. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  13. אני מקווה שאני בוחר את הדברים הנכונים, לאור חוסר ההתמצאות שלי הכללי בטכנולוגיות השונות. המחשב מיועד לעבודות גרפיות בכמויות גדולות, של הוצאת עיתונים ומגזינים שבועיים + עבודות גרפיקה שוטפות וכו'. הנה מה שהצלחתי כרגע לעשות בKSP, ואשמח אם תגיבו מה כדאי לשפר או מה כדאי להחליף. מעבד Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 לוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 790 זכרונות DDR II 667 2GB corsair 1300 דיסק קשיח - 1 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 כרטיס מסך GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 כונן - 1 DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 כונן - 2 Lg 52x32x52 110 מארז ?Chieftec Mesh Silver / Silver / Black (No PSU 370 מקלד…

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. קצת רקע למאורעות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 כבר למעלה מארבע שעות שאני נובר בפורום, באתר של asus, gigabyte, amd, intel כדי לפתח פרספקטיבה על מה שאני רוצה כמפרט כי כבר מזמן אני לא בעניינים..צבא.. יש לי ניסיון עם אינטל, אסוס ואנבידיה - מעבד, לוח אם וכרטיס מסך בהתאמה.. אבל הרגע בדקתי גם מחירים של מעבדי amd ולוח אם תואם של gigabyte ואני יכול לחסוך עד 800 ש"ח בערך.. אך אני לא מכיר את amd בכלל. קראתי גם על ה core i5.. מה שגם קצת הוריד אותי מאינטל. שימושים עיקריים למחשב העתידי: משחקים, תכנים בHD, הורדות ופוטושופ.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. שלום, אחרי סינונים שכללו תקציב, צרכים ונתונים הגעתי לשניים האחרונים: הראשון של סמסונג: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1195536 השני של דל: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1125061 את הראשון (של סמסונג) יש לי בעבודה, והוא בסדר, עם השני טרם התנסיתי, אני רואה שהוא מומלץ בזאפ אבל אין התייחסות לעריכת וידאו רק לגיימינג, ואני רוצה לרכוש לעבודה מהבית, ומתלבט בין שניהם, אשמח לעיצות. תודה רבה

17. היי אני רוצה לקנות כבר מחא בבוקר מחשב חדש לצורך לימודים יותר מאשר משחקים אבל יש גם כמה משחקים שאני אוהב התקציב עד 2500 כולל מסך... אני רוצה ליקנות מאייבורי כי ארין לי אפשרות אחרת אז תתחשבו בזה הם הציעו לי את המפרט הבא... http://www.ivory.co.il/printproduct.asp?productid=303 מעבד קונרו הוא יותר טוב מדואל קור? והE2160?? זה לא מעבד חלש? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by toms9563,

מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by maorizio,

שלום, אני מעוניין בעזרה בהכנת מפרט למחשב חזק - לא למטרות גיימינג: צריך כח עיבוד וצפייה בווידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000-4000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הרצת תוכנות שדורשות כח חישובי גבוה, וצפייה בווידאו ברזולוציות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למשל MATLAB, מנועי שח, חישובים כבדים בתוכנות JAVA, פייטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. אני מרכיבה מחשב לאנימציה שיפעלו עליו בעיקר תוכנות תלת מימד מאיה ZBRUSH ותוכנות של ADOBE ומשחקים לא מעניינים אותי במחשב הזה, מחשב עבודה נטו התקציב שלי הוא עד 10,000 שקל אני לא בטוחה שאני מתכוונת לעשות OC אבל אינ משאירה לי את האופציה הזאת פתוחה, יש לי 2 מסכים, אחד 19 ואחד 17 אינץ, ויש לי עוד כונן קשיח עם צורב של 500 GB וסט של מקלדת ועכבר ורמקולים, ככה שבציוד היקפי אני דיי מסודרת עברתי במשך השבוע על המון המון מפרטים ולבסוף הרכבתי לי אחד ואני אשמח אם תגיבו עליו, תעירו הערות, תשנו וכד' מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5E64 WS Evolution ¤1506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31225 …

21. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- וJewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- OCZ OCZ2N1066SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 1066MHZ CL5 SLI READY קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- GIGABYTE Price Units Total 45-DS3L כרטיס מסך- Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. שלום לכולם. המטען של המחשב הנייד שלי הלך לעולמו. מדובר על מטען 19V ו 3.42A (אני מניח שזה אומר 65W אבל לא כתוב). בחברה (פוג'יטסו סימנס) מציעים לי מטען חדש "מקורי" סביב ה 400 שח. וזה נשמע לי לא מעט, בהתחשב בכך שיש לי גם נסיון רע איתו. בחנויות מצד שני ראיתי שזה סביב ה 250 שקל, למטען אוניברסלי, אבל עם פרמטרים שונים המתח הוא אותו מתח (ואני מניח שזה מה שחשוב) אבל הוא על 90W וזה אומר 4.74A רציתי לדעת אם זה מסוכן למחשב והוא חייב להיטען רק עם מטענים זהים, או שזה רק אומר שהוא יטען יותר מהר, או... לא יודע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by matanefrat,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL 1520 אך שמעתי מחבר שלי שמתעסק במחשבים שאמר של DELL ישנם הרבה בעיות במחשבים שלהם מצד שני אני רואה שבפורום הזה יש הרבה אנשים שממליצים על המחשב הנ"ל אז אני מעוניין לדעת האם במחשב הזה באמת טוב כמו שהוא או שכדאי לקנות אחד אחר ואם אתם לא ממליצים עליו, אז איזה מחשב חדש אפשר לקנות בסביבות ב-6000 שקל, עם מעבדי santa rosa החדשים (ראיתי גם מחשב של LG E500-S.AP3DE http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=E500-S-AP3DE&Cat2Cat1ID=7235&Cat2ID=9792&aff=Zap〈=he וגם מחשב של HP DV6515EJ http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1355 האם אתם ממליצים עליהם במקום???) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. ממ השימושים במחשב זה בערך 50% משחקים 50 אחוז טקסט משו כזה חשבתי ללכת על הVP930 אני צריך ציוד הקפי חשבתי על המקלדת של מיקרוסופט desketop 4000 אני לא מתכנן OC רצוי שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה בחדר שינה אבל אני רוצה מארז שיהיה גם יפה... תודה=]

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  25. הייתי מעונין לקבל חוות דעת על המפרט המצ"ב, שינויים ושיפורים. כמו"כ האם התקציב של 5000 שקל מספיק למחשב עריכה חזק ומהיר. או שאפשר להשיג משהו טוב בפחות מזה? והאם יש המלצה על מקום זול ואמין לרכישה? המפרט: מעבד- אינטל מרובע ליבה, הדור החדש 0.45 מיקרון, Q9400 מהירות 2.66 GHZ, זיכרון מטמון משותף לכל הליבות 6 MB , ערוץ תקשורת 1333 MHZ, לוח אם- אינטל מקורי DP43TF - ערכת השבבים החדשה P45, יציאת ESATA, חיבור FW1394, מערך דיסקים- 2 דיסקים מהירים של 500 GB, זיכרון מטמון 32MB, הדגם המהיר של SEAGATE - Barracuda GT 7200.11 - סה"כ שטח איחסון - 1 TB. כונן אופטי- צורב DVD מהירות X22 חיבור SATA מארז מיוחד של חברת EZCOOL, עם דפנות עבות ופילטרים. ספק 500WATT אמיתי של חברת EZCOOL. 4 גיגה זיכר…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.