ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט-מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512Mb 400MHz AData /VT *2 = 1 gb דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 Black כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 עכשיו יש לי כמה שאלות : האם כדאי לי להחליף את החברה של הזיכרון ל-512Mb 400MHz Twinmos ולקחת שתי יחידות..זאת אומרת שיהיה לי 1gb אני יודע שקינגסטון הם הכי טובים אבל אין לי תקציב להם.. ויש לי בקשה ממכם לבחור לי את המארז +הספר (שיהיו משולבים ומקסימום 300) תודה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Lenovo 3000 N500 NS737IV Model NS737IV CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024 MB) Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA VibrantView TFT LCD Glossy GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max Wireless Intel WiFi Link 5100AGN Bluetooth Yes Integrated camera integrated camera Card Reader 4-1 digital media reader (SD/MMC/MS/XD) Ports Display port HDMI RJ-11 RJ-45 4 USB 2.0 OS Genuine Windows Vista Home Premium Weight 2.74 kg Battery 6-cell Lithium-Ion (…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קיצור סבא שלי רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו זה 3000 ש"ח להכל... השאלה מה אפשר להוציא מזה? הוא צריך אינטרנט בשביל לדבר במצלמה עם דוד שלי מארה"ב, שמירת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית, וגלישה רגילה. יש לכם רעיונות למפרטים? אני חושב שמסך שטוח זה חשוב.. רק שזה גומר חצי תקציב...אז כנראה שאת המסך צריך לשים רגע בצד.. ??? (ז"א 3000 לא כולל מסך..) אני הצעתי לו לקחת את המחשב הישן שלי. P4 1.7+גיפה 2 64 דדר+640 אסדירם+(לא זוכר איזה לוח אם )+WD 60+הרגילים. (כמה המחשב הזה שווה בכלל?) מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000$ , עדיפות לפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , שימוש כללי, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא באופן חריג 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד 13" למטרת לימודים (תכנות בעיקר) וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? עד 2ק"ג * זמן סוללה - לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא חובה) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן בעיקרון הדגמים שמצאתי Dell Latitude E4300 ב6500 וDELL Studio XPS 13. הפורום מלא בהמלצות על על ה-4300, ואני מעדיף לקבל משקל נמוך מאשר ביצועי גרפיקה ויציאות בXPS. האם יש עוד מחשבים בעלי ביצועים ומשקל דומים העונים למה שאני מחפש? תודה מראש, אלון.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בשהיל ההתחלה אני לא מבין במחשבים אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה הציעו לי 2 מפרטים צריך את דעתכם עליהם מה יותר טוב ויותר כדאי לרכוש: (יש לכם א' להציע הצעות משלכם ) זה http://hwzone.co.il/specslist/view/86/ או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=258&CatCode=
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, סבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש עם מסך 15.4". התקציב הוא בערך 3K. שימושים: אינטרנט,סרטים,אופיס (שימושיים ביתיים) חשוב שזמן הסוללה יהיה יחסית ארוך. ראיתי בינתיים את אלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2096&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315 http://skypc.co.il/pl_product~70573~14~0.htm מי הכי מומלץ מביניהם? האם יש לכם המלצות נוספות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למפרט מחשב חזק, שמיועד לעבודה רבה על After Effects ותוכנות גרפיות נוספות. התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר לחרוג במידת ההיגיון אם יש סיבה מוצדקת. חשוב שיהיה שקט... חלליות תשאירו ל-NASA עדיפות לחנות באזור המרכז. צריך את המחשב מוכן ומורכב כמה שיותר מהר. אין צורך בציוד היקפי.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][t…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לא ראיתי כאן יותר מדי ביקורות/ המלצות על MSI. למה? מה רע במחשבים שלהם? אם אני רוצה נייד למה כדאי לי להעדיף לנובו למשל על MSI? (בהנחה של אותו מפרט).
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים: - את ההרצה הראשונית של הקוד אני ארצה לעשות על המחשב שלי. - הרצות מורכבות יותר אני אעביר בהמשך למחשבים חזקים יותר ואריץ עליהם (מחשבים שיש לי גישה אליהם מטעם האוניברסיטה) - דיבוג אשמח לעשות במחשב שלי. חלק גדול מההרצות דורשות GPU, ולכן אשמח למחשב תומך, גם אם פשוט יחסית (לצורך דיבוג בלבד) אשמח שהמחשב יישאר איתי גם אחרי הלימודים, אבל למטרות די דומות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב די גמיש.. נניח תקציב מירבי - 4,000₪, אבל מתאפשרת חריגה במידה וזה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפ…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לגיסי מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש ביתי. (בעיקר בגלל בעיות מקום, ומעבר עם המחשב בין חדר לחדר) בעיקרון המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. (גם כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל הסרטים) משחקים כמו Fifa וכו, אבל לא רק. תקציב מיועד 4000+. הכיוון הוא 4000 אבל אם יש מחשב משתלם במחיר גבוה יותר שלא עולה על 5000, אז זה גם בא בחשבון. זמן סוללה ושמקל פחות חשובים מן הסתם כי המחשב הולך להשאר רוב הזמן בבית. מבחינת גודל, אני מניח ש-15" אינצ' זה טוב בשביל מחשב שנשאר בבית, למרות שגם 14" יכול להתאים. כדאי גם מחשב אמין עם תקופת אחריות ארוכה כמה שיותר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המצלה למחשב נייד עד 2500/3000 ש"ח. אני רוצה מחשב נייד לצורכי תיכנות (Microsoft Visual Studio 2008/2010) ועבודה בסיסית. סרטים ומשחקים לא מעניין אותי בכלל. חושב לי שיהיה לו זיכרון ומעבד טוב לבצע/לחשב פעולות מתמטיות כבדות. מסך 15 אינץ' יספיק לי לגמרי. זיכרון של 80 ג'יגה גם יספיק. אני לא מבין בסוללות ולכן אני לא יודע איך כל זה הולך. שתספיק לי לאיזה שעתיים שלש. אני לא מבין שום דבר בחומרת מחשבים ניידים לכן אני אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אם אני קונה גרסאת לינוקס, אני יכול להחליף בין לייט לרגיל מתי שיתחשק לי או שזה שתי גרסאות שונות ? מה ההבדל בין לייט לרגיל (חוץ משברגיל התצוגה היא כמו XP ובלייט התצוגה היא אחרת) ? הלינוקס לייט רץ מהר יותר ? אם אני קונה גרסאת לינוקס בחו"ל, אפשר להתקין מע' הפעלה אחרת גם בלי כונן קשיח (עם דיסק און קי או כרטיס זיכרון או משהו בסגנון) ? אני מעדיף שלא לקחת XP כי ההעדפה שלי היא לSSD במקום HDD ואני לא יודע אם יגיע לארץ דגם הA110X עם 16GB SSD ו-ווינדוס XP (יש אותו בארה"ב ? מצאתי באינטרנט מידע רק על גרמניה). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
המפרט די דומה למפרט שמומלץ באתרכם מלבד הלוח אם. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה, הורדות מסיביות מהרשת ולצפיה בסרטים (שהורדתי כמובן). אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ומהירה. לוח אם: Intel Soren 945, L100, DDR2 667 D945GNTL (מישהו שמע עליו?) מעבד: Intel 2.66D dual core 533 D805 (הוא ניסה לדחוף לי את ה- 820 אבל התעקשתי. האם בצדק?) זכרון: 2X 512M DDR2 667 samsung (האם המעבד מסוגל לנצל את המהירות הזו בכלל?) כ. מסך: Gigabyte 6200 DVI + VGA 256m NX62TC256D8 (רק בשביל ה- TV out) ד. קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA2 מארז: HEC ATX 400W 24pin 2fan (מארז טוב! אה?) (כונן וצורב כבר יש לי מהמחשב הישן) אתם עושים עבודה נהדרת, יישר כוח!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז אני לא כל-כך מבין, אבל אני צריך שתעזרו לי למצוא מחשב לבר המצווה. צריך שהוא יוכל להוריד סרטים בלי להתקע לגמרי, שהוא יוכל להחזיק גם משחקים כבדים, השקט לא כל-כך חשוב אבל שלא יהיה חזק מדי. יש לי כבר הכול (לא צריך מקלדת עכבר רמקולים או מסך) קניתי היום מסך של AOC 22 אינץ' וניראה לי שאני יכול בסביבות ה-3.5K ואני לא יודע מזה OC אז אין לי מוסג מה להגיד על זה. תודה לכל משיעזור לי אבשלום.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
גנבו לי את המחשב ואני צריך חדש. המחשב שאני צריך אמור להיות רגיל למדי, עם אפשרות לעריכת וידאו (עם פרימייר) ברמה סבירה. סף המחיר שלי הוא באזור ה900$ ואני רוצה לקנות אותו בארה"ב המחשב הקודם שהיה לי הוא IBM T7100 1.8GH עם 1GB RAM (ועם 120GB) והוא עשה את העבודה לא רע והוא עלה לי בזמנו 900$ הייתי שמח למחשב עם מעל 2GH 2GB RAM ועם 160GB כמובן עד כמה שזה אפשרי, הIBM הוא LENOVO ובסוף משלמים גם על השם ועל האחריות הבינלאומית, חוץ מזה יש להם אחלה מבצעים עכשיו באתר שלהם, (ומבחינתי אני אומר להם להתקין לי LINUX ואחרי זה אני כבר יעיף אותו וזה חוסך 90$) אבל אם יש למישהו רעיון למחשב טוב של חברה אחרת, וגם אם של LENOVO אז לתת לי מפרט למה אני לא מי יודע מבין בזה ומה ההבדלים בדיוק בכרטיסי מסך. …
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שAMD 64 הם המעבדים הכי טובים היום למשחקים וזה אבל שמעתי שהסנטרינו לקח את FX55 עם OC אז האם כדאי לחכות לצ'יפסט של הסנטרינו או לקנות AMD64?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
רצוי מk.s.p התקציב הוא 3000 ¤ במזומן (שטרות) מטרות: שימושים משרדיים (אינטרנט,אופיס) , צפייה בסרטים HD, מוזיקה, הורדות, משחקים קלים. צריך ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים. רצוי מחשב שקט, מערכת הפעלה חוקית. מסך 22"
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
צריך להטעין את ה-dell inspiron 6400 שלי 24 שעות, פתחתי את המטען, חיברתי את כל הכבלים שלו לנייד, והלד שמצביע על כך שהמחשב נטען לא דולק... האם זה נורמאלי.? מה קורה פה? תודה.. Aviko
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-