עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי 2 שאלות 1. יש לי מחשב פנטיום 4 GF4 MX 440 לוח M של ANG ניראה לי שלהם (בקיצור הוא על הפנים) זיכרוןDDr[1] 1000 עכשיו יש לי בעיה עם המשחקים החדשים שהם לא פועלים לי יותר בגלל שהכרטיס מסך שלי לא מספיק טוב השאלה שלי היא כזאות מכיוון שהלוח אמ שלי ישן ואני לא יכול להחליף לכל כרטיס מסך וזה לוח אמ איטי האם שווה לי לקנות כרטיס מסך או עדיף לקנות מחשב חדש ? 2. אני צריך מחשב בסיביבות 4000 שקל שיחזיק לפחות שנה וחצי שנתיים שיכול לתת מיפרט כזה .???????????? בבקשה תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by liram21,

שלום לכולם, לחבר שלי הלך הכרטיס מסך במחשב, והוא לא יכל כרגע לקנות מחשב נייד חדש. הוא רוצה לתקן את זה, יש אפשרות לתקן את זה ? אם כן, מאיפה אני יכל למצוא כרטיס מסך של HP Compaq 2230s .. לפי מה שראיתי זה מובנה על הלוח, יש דרך לתקן / להחליף את הצ'יפ הזה ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by Opal,

היי, אחי סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד, יש לי מספר שאלות ולא בקשה להמלצה, אז לא לבקש טופס או משהו כזה רציתי לדעת איך המחשבים של HP ? איך הזרימת אוויר בהם ? אם משווים HP ל-DELL, מה עדיף ? האם המחשבים של HP מתחממים ? והדילמה היא ככה : באפשרותי לקנות מחשב נייד של HP ב2,900 ש"ח עם מעבד I5 או לקנות ב3,300 ש"ח מחשב נייד של Dell (אותם רכיבים בדיוק, מוזר אך נכון) אך עם מעבד I7 שווה להוסיף 400 ש"ח, יהיה הבדל משמעותי לסטודנט ? תודה מראש! זה המחשב של DELL http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..8.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23084&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי מבקש הצעות למחשב בסביבות 2000 ש"ח לשימוש משרדי אבל שיחזיק זמן רב, תומך רשת ביתית וכל מיני דברים שמשמשים משרד בנוסף windows xp pro office מלא מסך 19" כמובן ששלושת הנוספים לא כלולים במחיר... תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by Spring_K,

אני נמצא כרגע בארצות הברית וזקוק לדעה לגבי המחשב הזה: Sony® VAIO® VGN-NS150J/W 15.4 http://www.officedepot.com/a/products/977690/Sony-VAIO-VGN-NS150J-W-15/ המחשב אמור להחזיק תוכנות "כבדות" כמו קיובייס ופוטושופ כדוגמה... כמה שאלות: הוא מספיק חזק למה שאני צריך ממנו? המחיר שלו טוב? ומה ההבדל בין מעבד שמתחיל ב T וזה שמתחיל ב P לדוגמה P5800 - T5800 תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. צריך המלצה למחשב בעיקר למשחקים!! בתקציב של 3K עד 3.200 ש"ח.. מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA. בעיקר את הכרטיס 540M! ששמעתי שהוא כרטיס מעולה... ואפשר להשיג אותו בטווח המחירים האלה.. ו.. איך המחשב הזה שווה את המחיר? http://www.kama.co.il/product_details.php?product=164639

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nirnir93,

אחרי שהמחשב הישן שלי נשבר לרסיסים, אני חושב על לקנות אחד חדש. בגדול: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר תכנות(מECLIPSE עד CUDA) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Settings,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות שאין לי אפשרות לציין כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב StarCraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by etaish,

אהלן, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב 3-3.5K, זרקו לי המלצות ... שנוכל להביא לו שיקנה לעצמו מחשב ליומלדת ... אין לי יותר מידי זמן לשבת ולחשב וכו וכו , אז אם מתחשק לכם לעזור לי אני אודה לכם מקרב הבאנג [מחשב לצרכים ביתיים, אינטרנט, משחקים , מוזיקה וכוכו, לא שום דבר שקשור למודינג/ אוברקלוקינג] תודה : )

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. מחפש מחשב Ultra Book שעונה על הצרכים הבאים: גודל מסך: 14 אינץ'. רזולוציית מסך: FHD 1920x1080 סוללה: סוללה חזקה. מעבד: i5 \ i7 מטרות המחשב: תכנות וסרטים. הערות: שאר הקריטריונים אני יותר גמיש. תקציב: אני רוכש את המחשב באילת, נגיד כרגע עד 4500 ש"ח (רצוי פחות). שקלתי לרכוש את המחשב הבא: Lenovo Flex 2 http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..432.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23692&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אל הבנתי מחבר שהסוללה קצת מזייפת. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by soulriver,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הבא: מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=28615 כללי שחור צבע לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם מעבד Intel i5-430M(2.26GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED סוג Integrated 1.3 Mega Pixel Camera מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless גרפיקה 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 כרטי…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. תודה רבה על המפרטים שהבאתם לי אני קצת אחדתי ושיניתי מהצעות אחרות שקבלתי. אני צריך המלצות מאיפה ניתן לקנות מחשב זה מורכב בתל אביב, מקום אמין ובטוח ועם אחריות ושירות. מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL או GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) RETAIL או PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. ברשותי מחשב נייד דגם - Gatewey ML6714 , המחשב בן כשנתיים וחצי ולפני כחודש איבדתי את השנאי מתח. השבוע רכשתי שנאי חדש, כשחיברתי את המחשב למתח בעזרת השנאי המחשב מסרב להדלק. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה השנאי נבדק ונאמר לי שהוא בסדר וגם מספק מתח יציב. אבל הטכנאי לא מצא את התקלה והודיע לי שהתיקון יעלה 600 ש"ח אם הוא יצליח לתקן ובמידה ולא לא ידרוש תשלום, אבל מייד הוסיף שהוא מוכן לקנות את המחשב ב 500 ש"ח במצבו הנוכחי למרות שבאתר הם מציינים שהם נותנים פרוט מדויק של התקלה. הלכתי למעבדה נוספת והסיפור חזר על עצמו פחות או יותר. וזה לא השאיר עלי רושם חיובי למרות שאני יודע שחומרה במחשבים ניידים זה עניין קצת יותר מסובך. והשאלה שלי היא, אם למישהו יש רעיון? או מכיר מעבדה אמינה?. אשמח לתגובות.…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by enter,

מה התקציב המקסימאלי? בגדול האזור זה 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף להוציא את המקסימום באזור הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עוד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 DIABLO 3 וכל החדשים שיצאו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות , רמקולים ועוד)? לא …

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by TaL_F,

קניתי השבוע את המחשב הזה ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט. הוא לא אמור להיות מחשב שכל היום אני אטחן עליו משחקים אבל משהו נחמד. AMD Athlon 64 X2 4400+ GIGABYTE NFORCE 520 LE ASUS 8600GT Magic 512MB SAMSUNG 1GB X2 DDR II 400 Western Digital 250GB SATA II 16MB

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  16. שלום לכם. כמו שראיתם בנושא אני מעוניין במחשב Dell Vostro 3460 i5 3210 GT360 יש קצת לבטים..כי אני פוחד "להדפק" כי אני שם פה את כל כספי מה אתם אומרים על המחשב הזה...או בכלל על הסדרה למי שיש או התנסה איתה כמו כן זה השימושים שלי מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -14(יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מה שאני לא עוקב אחריו זה המעבדים אז.. אילו סוגי מעבדים קיימית לניידים? (AMD\INTEL) ובכלל אילו שיקולים חוץ ממשקל,מעבד, זכרון, אלחוט יש לקחת בחשבון עבור מחשב לא למשחקים? (עבודה משרדית) תודה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by ben-zone,

מיועד לאוסף קבצים גדולים (וידאו, תמונות) סטטיים ללא שינוי שוטף אלא תקופתי. מה שידוע : מערכת הפעלה - לינוקס (Arch, 64 bit). יותקן ויורץ מ DOK הגנה/raid - עם SnapRAID (קישור : http://snapraid.sourceforge.net/ ) מה שמחפש : לוח mini-itx מרובה יציאות SATA3 (כלאמר 6G). לא מתעניין כלל ב SATA2. מארז קומפקטי מרובה דיסקי 3.5", רצוי זמין בארץ. זה - http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy#overview מהווה דוגמא טובה למה שמחפש. יש רעיונות ? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  19. מדובר בדגם הכולל מעבד core i5 2.4ghz, 4ג'"ב ראם ו500ג'"ב הרדיסק 7200RPM. המחשב במצב מעולה ובשימוש מזה שנתיים ויש לו עוד 3 שנות אחריות של דל אחריות עסקית תיקון בבית הלקוח intel core i5 520m, 2.4ghz 3mb cache 4gb ram 1333mhz seagate 500gb 7200rpm hdd nvidia geforce 310M 1366x768 13.3" matte screen 4-cell battery אשמח לדעתכם בנושא, תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  20. כרגע מותקן 2 גיגה. מעניין אותי אם אפשר להרחיב ל 4, או אפילו 8? הנה הקישור לאתר של אינטל (שם לא מצוין): http://ark.intel.com/products/34445/Intel-Pentium-Processor-T2370-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB)#infosectionadvancedtechnologies

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by KKK,

שלום. אני מעוניין לקנות נטבוק לצורכי אינטרנט,אופיס וסרטים. יש לי כבר מחשב נייד 15.6 אבל מסתבר שהוא לא ממש נייד, בנוסף לזאת אני סובל מרגישות של עור הפנים והקרקפת שאני מול מסך גדול. לכן אני מעוניין במחשב עם מסך קטן להקטנת התופעה. מה דעתכם על זה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=912325&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח, רצוי לחסוך שימושי המחשב העיקריים: בעיקר אופיס, מעט תיכנות ב Microsoft Visual Studio C++, eclipse Java ומעט עריכת וידאו (לצרכים ביתיים) ב Adobe Premiere אין צורך בציוד הקפי רצוי שקט ברמה סבירה, אך לא בהשקעה של מאות שקלים אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס רצוי לא מחניות פרטיות, אלא מרשתות עם סניפים באזור המרכז. רצוי אייבורי, אך לא הכרחי. עדיפות ליציאות USB3/ESATA. אם זה לא מייקר, רצוי גם FW. שאלה נוספת - לצרכים שלי, האם ארגיש שיפור משמעותי אם אשדרג את המחשב? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: זכרון: 4GB DDR2 לוח אם: ASUSTeK Computer INC M3A78-EM מעבד: AMD Phenom 8650 Triple-Core Processor 2.30 GHz תודה רבה לכל המסייעים!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by psyco,

שלום לכולם, ידידה שלי, סטודנטית למשפטים, החליטה שהיא צריכה מחשב נייד בתקציב נמוך: 3000 +- שימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות צ'טים למינהם וסרטים. מסך מט עדיף, S-video , עדיף גם HDMI, שלא ישקול יותר מ2.5 ק"ג, אחריות ארוכה ככל הניתן. אלו הדברים בתמצות. הצעתי לה לגשת לחנות ולהרגיש מחשבים בגדלי 14.1" 13.3" 15.4" ולהתייחס למשקל, מקלדת, רזולוציית מסך ומבריק\מט. בעוד מספר שעות יהיו בידיי התשובות בנוגע למה אי אפשר להתפשר... בינתיים מצאתי את : A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm E310 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10729 W576M http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10561 אשמח להצעות ותגובות, יוסי.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by Tall-Guy,

שלום חברים :-) חבר החליט שהוא קונה מחשב חדש ונתן לי את המחשב הישן שלו (שקנה לפני כשלוש שנים). המחשב הנוכחי שלי די ישן כבר (7 שנים), אבל שקניתי אותו - דאגתי לבחור חלקים טובים יחסית (זה למה 7 שנים אחרי אני עדין יכול לשחק איתו בצורה "סבירה"). חשבתי אולי לקחת מהמחשב של החבר חלקים מסוימים, אבל אחרי שבדקתי מה החומרה שלי אני לא בטוח שזה כדאי בכלל (למרות ההפרש שנים בניהם): המחשב הישן שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Asus P5Q 8GB RAM 400Mhz DDR2 5/5/5/15 Gainward Radeon HD 4850 המחשב של החבר: Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5Q 4GB Ram ZOTAC Geforce 9600 GT DDR3 Pci Express 2 נראה מבדיקת Benchmarking …

25. שלום, קניתי את המחשב הנ"ל השבוע, ולאחר שהרגשתי שהוא מתחמם מאוד, בדקתי את הטמפ' בעזרת everest ו- speedfan (מספר דקות לאחר הפעלתו, בלי שום פעולה משמעותית מעבר להתחברות לרשת אלחוטית (ללא גלישה פעילה)). להלן התוצאות שקיבלתי: speedfan: GPU: 69C HD0: 37C Temp1: 48C Core0: 63C Core1: 65C everest: CPU: 48C HD: 37C האם אלו תוצאות הגיונות לאחר שהמחשב דולק 10 דקות סה"כ? (הוא לא מתחמם הרבה מעבר לזה אח"כ בשימוש נורמלי, אבל לא בדקתי אחרי צפיה בסרט של שעה וחצי למשל) האם כדאי לקנות משטח קירור? ואם כן איזה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.