עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by beitar king,

היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by עדידה,

ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ

3. Started by Brandon Roy,

שלום לכולם אז ככה...לאחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. הגעתי למסקנה זו לאחר שהבנתי שאני פשוט לא נהנה לכתוב בחדרי שלי. הבנתי שיש שלל מקומות נוחים יותר לכתיבה בהם בבית מהם אני אוכל להפיק הרבה יותר תועלת והנאה. אני מייעד למחשב בעיקר כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. המחשב לא אמור לנוע בין הרכבות והטיסות אלא בעיקר יהיה בבית. מכיוון והוא מיועד על פי רוב לכתיבת מסמכים חשוב שהמסך יהיה בגודל נוח- בערך 15 אינץ', המשקל שלו הוא לא פונקציה ממשית שתשפיע אבל בכל זאת, לא ארצה איזו מפלצת. חשוב גם מקלדת נוחה. חשוב שיריץ אינטרנט בצורה טובה עם תוכנות מסרים וכמובן וורד וכל זה. ווינדאוס XP. לא הולך להיות מיועד למשחקים או הורדת סרטים. יש למיש…

4. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 163 שימושים מהם השימושים במחשב? משחקים קלים - הרצת וידאו באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? ממש לא. ציוד היקפי מסך "24 (כבר יש), רמקולים פשוטים. חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1T אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? כל חנות באיזור נתניה, בשל המחירים רצוי KSP או אייבורי. האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה? לא, כך האחריות לא ממש ברת מימוש. את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכ…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by mzlbat,

איך מבטלים את העכבר הזה הקטן שעל המקלדת בDELL E6500 לאתדיוט ואיך המחשב הזה ? כבר קניתי , האם עשיתי בחירה נכונה ? ואיך מפעלים את הבלוטת'

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by idanhauz,

שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ וכו'

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by edenpk,

יש לי בעיה עם הנטבוק vision a10 התקנתי לו את כל הדרייברים (על וינדוס XP PROFESSIONAL) אבל הWIFI משום מה לא עובד. יש בעיה עם הדרייבר וזה לא מזהה את הWIFI. איך אפשר לעשות שכן יהיה אפשר להתחבר עם הWIFI? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by M.o.D,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 13.3' כי טוב בקטגוריה שלו מבחינת ביצועים , אורך סוללה ומשקל (פחות קריטי) מה שראיתי עד עכשיו זה XPS13 , יש משהו יותר טוב? *מעבד מסדרת CORE I של אינטל. * 4GB DDR3 *דיסק קשיח עם 7200RPM

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. * התקציב מדויק, מבקש לא לחרוג ממנו (3,000 ש"ח), המחשב ישמש לעבודות כלליות, והיא רוצה שיהיה אפשר להעלות עליו "Guitar Hero" (מה שלא נראה לי שבעל דרישות מערכת רציניות מדי). יש צורך בציוד היקפי, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לא מתוכנן אוברקלוק (מיותר בהתחשב בדרישות מהמחשב, לדעתי), מעדיף מSKYPC למרות שאין בעיה להתפשר (כל עוד לא IVORY או KSP) לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by BMItay,

שלום! בעזרת ה' אני קונה משחב השבוע,ובניתי לי מפרט מכמה חנויות שונות והגעתי לתוצאה הבאה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זיכרון KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח SAMSUNG HD160JJ 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2400PRO 256MB PCIe צורב SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata DVD מארז וספק כוח Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU כל זה יוצא 1642 ש"ח מה דעתכם? ושאלה ממש חשובה,לפי מה שקראתי באתר של GIGABYTE הלוח תומך ב45NM,אבל דרוש עדכון ביוס,איך אני אוכל לעדכן את הביוס אם לא יהיה לי מעבד 65NM בשביל לעדכן אותו? האם יש דרך אחרת לעדכן את הביוס? ממש ממש תודה! ;D

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  12. לכל כרטיס מסך או מעבד שיוצא למחשב השולחני, יוצאת גם גרסא ניידת. השאלה שלי האם הביצועים הם ממש זהים, או שיש הבדל כלשהו? תיאורתית, אם אני לוקח מפרט מסויים של מחשב שולחני, ומפרט זהה אבל במחשב נייד, האם הביצועים יהיו זהים, או כמעט זהים? או שהמחשב הנייד יהיה חלש יותר? אני שואל כי הרבה פעמים אומרים שמחשבים ניידים הם חלשים יותר ממחשבים שולחניים, השאלה היא אם זה ככה בגלל שהם יקרים יותר (ואז אנשים מסתפקים במחשבים חלשים יותר בגלל המחיר) או שבאמת הגרסאות הניידות חלשות יותר? ועוד שאלה. בכל מקום שניתקלתי בו שמוכרים מחשבים ניידים, הכל בא כחבילה שלמה, האם יש אפשרות לקנות נייד בחלקים כמו שקונים מחשב שולחני? לא מבחינת ההרכבה, אבל שאני יוכל להגדיר בדיוק מה יהיה במחשב, כמה זכרונות איזה מהיר…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. לאבא שלי גנבו את הנייד מהמשרד והוא צריך בדחיפות מחשב נייד. היישומים העיקריים שלו הם יישומי אופיס ושליחת מיילים. כמובן שצריך גם צורב דיוידי על מנת שהוא יוכל לצפות בתכני מדיה שקשורים לעבודה (סרטים הוא לא רואה בנייד). דרישה נוספת היא שהנייד יהיה במשקל 1.5-2 ק"ג מה מומלץ במסגרת תקציב של 6000-7000 ש"ח? האם ניתן לקבל זאת ב-10 תשלומים ללא ריבית? אילו מקומות אמינים מומלצים מבחינתכם (עדיף באזור נתניה)? במידה ודרישת המשקל לא ריאלית בתקציב- מה הייתם ממליצים? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by Max.isr,

היי אני צריך מפרט חדש למשחקים אחרי שהמחשב הישן שלי גסס למוות אחרי 6 שנים... ^^ - תקציב 3K עם אפשרות לחריגה קטנה ומינימלית. - מיועד למשחקים כבדים (על ההגדרות הכי גבוהות ברזלוציה של 1680-1050, 22' רחב), כגון AC, ME, WOW, COD4 ועוד משחקים שעתידים לצאת. - לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקטים, כ. קול מיוחד או משהו כזה... - שהמארז יקרר טוב, רעש פחות חשוב אבל לא רועש מידיי... - מעבד אינטל. - כ. מסך ATI HD4850 (או יותר טוב ^^). - לא מתכנן OC, אבל שיהיה בעל אפשרות לשדרוג ושהלוח אם יהיה סביר לOC אם ארצה לעשות בעתיד. - אני מריץ כרגע XP SP2 אז לא נראה שיש צורך ב4GB (אלא אם כן זה נכנס בתקציב וזה לא ג'נרי..) - לא צריך יותר מ320GB בHDD, (אם אפשר לצמצם פה בשביל מעבד/זיכרון/ל…

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  15. טוב, מפרט לחבר.. למשחקים וסרטים, בלי OC. עד 7.5K. חשוב שיהיה שקט כי הוא ישן איתו, אך עדיין -לא- לשים P182. ההתלבטויות שיש לי כאן זה לגבי הרעש שעושים הספק והקירור למעבד, חוץ מזה הכל נראה לי בסדר. אבל כמובן שעצם העובדה שהכל נראה לי בסדר מספקת כדי שמשהו לא יהיה בסדר, אז יאללה, תקנו אותי נ.ב: עוד התלבטות היא לגבי המסך.. לא כל כך מבין בתחום. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1271 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ₪675 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black כמות: 1 - מחיר: ₪725 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪459 זיכר…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by pitex,

שלום, אני מחפשת לפטופ עד תקציב 4000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט). חשוב לי שיהיה: א. מסך 15 " ב. מעבד חזק. ג. סוללה שתספיק להרבה זמן. הערה: המחשב לא יתנייד לעיתים תכופות ולכן נושא המשקל פחות חשוב. תודה מראש לעוזרים. שנה טובה, אליה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by GolanT,

שלום לכולם, חג שמח! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד 7000 ש"ח. ממה שביררתי בשוק יש המון דגמים, ואפשר להשיג דברים טובים מאוד גם בפחות מהתקציב המקס' הזה. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: -מסך 13.3" לא מבריק!! אפשר גם יותר גדול רק בתנאי שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. -כאמור, שיהיה משקל קל (לא יותר מ-2 ק"ג). -זכרון 4GB. -מעבד חזק ומתקדם (מסדרה T או P החסכונית בחשמל). -סוללה 9 תאים, אפשרי בתקציב הזה?? -יציאות: בלוטות'. לפחות 3 USB. קורא כרטיסי זכרון, רצוי. -מצלמה. -צורב DVD. -כונן קשיח לפחות 200GB. -כרטיס גרפי חזק וטוב (לא מאלה של nVidia שעושים בעיות לאחרונה). -חשוב: שלא יתחמם מדי ורכיבים שקטים. -אחריות מעל שנתיים, בינלאומית זה נחמד. -רצוי מותג מוכר. האם אני ריאלי במחיר הזה?…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. http://il.youtube.com/watch?v=6bMGHmylZR8 ^ | זה לא בסדר 16 gb על מחשב נייד .

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  19. אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. זכרון לפחות 2G הארד דיסק - 120G כרטיס מסך - לא מכיר אז נדרש משהו טוב מסך מגע בגודל של "12 ומעלה צורב בלו ריי או DVD רגיל תקציב עד 20000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום, הנני מתכוון לרכוש מחשב ביתי חדש, דרישותיי הן: 1) שמחשב זה יהיה באיכות וברמת ביצועים גבוהה. 2) בעל 4 ליבות כמובן, ובעל 4GB ראמ. 3) בהעדפה של כרטיס מסך מבית חברת ג'יפורס. 4) לגבי הכרטיס קול, אין לי צורך בכרטיס הכי איכותי שיש, אלא כרטיס נורמלי וסביר בעל איכות מספקת. 5) שמחשב זה יוכל להריץ עליו WINDOWS VISTA, ואת כל התוכנות+המשחקים החדישים. אין לי צורך ב: 1)כונן/צורב DVD 2)כרטיס רשת/רשת אלחוטית תודה רבה מראש לעוזרים : ]

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by jenia1,

אז ככה זה המפרט שלי מ TMS למרות שחסרים להם הרמקולים שאני רוצה - EACAN 510 http://tms.co.il/preview/spec/6smr9nlw/1 אני מחפש מפרט או מ TMS או מנועה מחשבים או מ GIBOR או כל מקום אחר שקרוב לחיפה\קריות ואתם ממליצים עליו הבעיה העיקרית זה שאני עוד לא יודע איזה כרטיס עדיף ה 4850 וה 9800 GTX+ ושאר הבעיות הן שבחצי חנויות אין חצי חלקים שאני רוצה וזה ממש ממש מטריף =\ איך לעזעזל אפשר לקנות ככה משהו? כשבחנות הראשונה חסר חלק כזה ובחנות שניה חסר חלק אחר \: בעיקרון אני לא מתפשר על מסך ורמקולים והתקציב הוא 5500-5600עדיף מן הסתם כמות מקסימאלית של רכיבים מחנות אחת אם זה אפשרי כי אחרת זה כאב ראש^^ אשמח לעזרה כי אני ממש מממממש מבולבל כבר

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  23. טוב אז הבחור רוצה מחשב 3000-3500 ש"ח עם הדרישות שציינתי צריבות, מוזיקה, לתקלט במועדונים, איסיקיו, מצלמה מובנת, רמקולים מובנים .

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. לא משוה מפלצתי - בסה"כ סטודנט לג"ג. עד 4,000 ש"ח כולל מסך תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. היי, מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויישומי אופיס, אולי גם קצת סרטים ומשחקים קלים. צריך הכל כולל כל הציוד ההיקפי. לגבי מסך, צריך מסך דק טוב בגודל 19 אינץ. (את המסך מהמפרט הזה אני אעביר למחשב הגיימינג שלי אז הוא צריך להיות טוב, ואת המסך הנוכחי שלי 17 אינץ Lg אני אחבר למפרט שכאן) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.