עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאבא שלי גנבו את הנייד מהמשרד והוא צריך בדחיפות מחשב נייד. היישומים העיקריים שלו הם יישומי אופיס ושליחת מיילים. כמובן שצריך גם צורב דיוידי על מנת שהוא יוכל לצפות בתכני מדיה שקשורים לעבודה (סרטים הוא לא רואה בנייד). דרישה נוספת היא שהנייד יהיה במשקל 1.5-2 ק"ג מה מומלץ במסגרת תקציב של 6000-7000 ש"ח? האם ניתן לקבל זאת ב-10 תשלומים ללא ריבית? אילו מקומות אמינים מומלצים מבחינתכם (עדיף באזור נתניה)? במידה ודרישת המשקל לא ריאלית בתקציב- מה הייתם ממליצים? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX (אני אוודא ואשדרג לספק איכותי) מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT 120שח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 435שח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4600 לוח אם NVIDIA MSI K9NGM או GIGABYTE M55PLUS-S3G - chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 יש לי בבית כרטיס מסך חיצוני 7100. כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 אפשרות ללוח ASUS M2V CHIPSET VIA K8T890 בפחות 55 שח דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (Western Digital,MAXTOR,HITACHI) נזיכרון פנימי 1024 DUAL DDR II 667MHz כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC X 18 DVD. Dual layer מדובר במוצר מאייבורי עם 3 שנות אחריות, אשמח לקבל חיזוקים/טענות (אני מכיר את הבעיתיות של אייבורי) או לשמוע על מוצר חלופי

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד alienware area 51 m9750 שנקנה לפני שנתיים וקצת בחול, כל שלושת הכניסות של האוזניות המיקרופון והרמקולים לא עובדים לי. הרמקולים המובנים של המחשב כן עובדים אז כנראה שזה לא בעיה של חומרה....אני חושב. יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אם זה בעיה במחשב עצמו למי אני יכול לפנות?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by prigat_a,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למפרט אשמח אם תוכלו לתת עצות אז מארז אני מביא, יש לי אחד שקט במיוחד ויפה, לוח אמ INTEL CUBE COVE UATX/DDR2800/FSV1333 זיכרון 4096 ddr 800MHZ דיסק קשיח 500GB 7200RPM WD SATA 2 כרטיס מסך GV-N95TOC-512H 9500GT צורב X22 כרטיס קול מובנה עם כל היציאות 8.1 ועוד כל מיני מעבד או core2duo 3.16 E8500 6m 775 1333 אופציה שניה של מעבדcore 2 quad 2.33 Q8200 4m 1333 סך הכל3,155 אותו מחיר לא משנה איזה מעבד אני בוחר. אשמח לקבל תגובות

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by Pashapac77,

שלום לכולם, בשעה טובה יש לי את הכסף ביד לקנות מחשב חדש (ואפילו יותר ממה שתיכננתי). אלו הן הדרישות: תקציב: עד 4,000ש"ח (אפשר חריגה קטנה אבל רק אם זה באמת שווה את זה. מטרות: עבודה כללית: אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים. משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם אבל לא ברזולוציה הכי גבוהה ולא בהגדרות הכי טובה (Diablo3 כשייצא, COD4..) ציוד הקפי: צריך הכל חוץ מרמקולים ועכבר שונות: רצוי שיהיה שקט - לא קריטי. לא צריך הרכבה, לא צריך מערכת הפעלה. אני קונה את המחשב ביום חמישי או שישי כך שאשמח לתגובות. קראתי הרבה בפורום שלכם וזה מה שהרכבתי לעצמי: מעבד(495ש"ח): AMD Athlon II X3 435 Box לוח אם(357ש"ח): Gigabyte GA-M720-US3 זכרון(212X2=424ש"ח)‏: G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 …

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by mayhem,

חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט למחשב, המחיר שאני יכול להשקיע הוא עד 4000 ש"ח מזומן )שטרות כסף( אני מעוניין שהחנות ממנה אני אקנה תהיה באזור חיפה /קריות והסביבה. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולתוכנות )כמו פוטושופ אופיס וכו'( אבל גם למשחקים. חשוב לי שלמחשב יהיה זיכרון של 2 גיגה מסך LCD נורמלי כרטיס מסך סביר וצורב DVD, כמו כן אני צריך גם עכבר ומקלדת למרות שהמחיר הוא לא גבוה אני מעדיף שהמעבד יהיה מדגם חדש משהו כמו E6300 . מקווה שתוכלו לעזור לי, אם יש לכם עוד שאלות או משהו שצריך להגיד ושכחתי אתם מוזמנים לשאול. תודה!

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  7. כמו זה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21976#details מה החסרונות הבולטים שלו? חוץ מזה שאין לו מערכת הפעלה( לא מפריעה לי)? ובכלל, איזה נייד\ניידים הכי מומלצים בטווח מחירים זה(3K) לצרכים בסיסים כמו גלישה וכו'

8. Started by ranc80,

עם המחיר שיצא לי עם מסך ה lcd החלטתי שאולי משתלם כבר לקנות מחשב נייד סביר, אני צריך אותו לעבודות בסיסיות וחשוב לי שהוא יהיה אמיד ועם גב טוב ושיעבוד במהירות סבירה עבור תוכנות כמו וורד ואינטרנט, מצאתי את המחשב הבא: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NBPC&DRID=9203117 המחשב הוא מחנות ממול לבית ובמחיר דומה מאוד לזה. מה אתם אומרים? שוב תודה, רן.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. שלום, היה לי EEEPC 1215N כמה שנים, מאוד נהנתי ממנו, הכרטיס מסך הנפרד, הבנייה החזקה (נפל מגובה 2מטר והמשיך לעבוד) והגודל. הכל טוב. אבל הגיע זמנו. אני יודע שהקטגוריה הזו די נזנחה. אבל למי שיש רעיון אשמח. אפשר גם דרך אמאזון, יש להם שירות חדש של איסוף מלוקרים ברחבי ניויורק. השימושים שלי מגוונים, ולא השתנו הרבה מימי הנטבטק אז כל דבר חדש יתאים נ.ב אשמח ליציאה VGA ולא רק מיניHMDI שנהיה נפוץ

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. מטרות המחשב: עבודות משרדיות שכוללות גם ובעיקר כתיבת קוד. גודל המסך: בסביבות ה- 15.6". משקל רצוי: בסביבות ה- 2.7 ק"ג. זמן סוללה: אני מתכוון להשתמש בו בעיקר מחובר לחשמל אבל שיחזיק משהו כמו 3 שעות או כל זמן סביר אחר לדעתכם. יציאות מיוחדות: הסטנדרטיות כמו DVI ו- HDMI (זה כבר סטנדרנט היום, נכון?). בלוטות': לא חייב, אני כנראה לא הולך להשתמש בזה. כונן קשיח: שיהיה לפחות 320GB. צורב DVD: בהחלט. אחריות בינלאומית: לא חובה בכלל. העדפה לחברה: אין לי העדפה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. אני מרכיבה מחשב לאנימציה שיפעלו עליו בעיקר תוכנות תלת מימד מאיה ZBRUSH ותוכנות של ADOBE ומשחקים לא מעניינים אותי במחשב הזה, מחשב עבודה נטו התקציב שלי הוא עד 10,000 שקל אני לא בטוחה שאני מתכוונת לעשות OC אבל אינ משאירה לי את האופציה הזאת פתוחה, יש לי 2 מסכים, אחד 19 ואחד 17 אינץ, ויש לי עוד כונן קשיח עם צורב של 500 GB וסט של מקלדת ועכבר ורמקולים, ככה שבציוד היקפי אני דיי מסודרת עברתי במשך השבוע על המון המון מפרטים ולבסוף הרכבתי לי אחד ואני אשמח אם תגיבו עליו, תעירו הערות, תשנו וכד' מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5E64 WS Evolution ¤1506 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31225 …

12. Started by hadar1981,

החלטתי שאני מעדיפה לשדרג את המחשב, לפי המפרט שלי, האם מישהו מכם יכול להציע לי שידרוג בסביבות 2500-3000 ש"ח מ-KSP לא כולל עכבר,מקלדת,הארדיסקים ומסך המחשב הנוכחי עבד יפה מאוד עם תוכנות תלת מימד ואדובי תודה על העזרה המפרט הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ועריכת ווידאו בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID ופרמייר שימוש די קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיודע לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך 23' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by mtndiv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תחסכו לי איזה 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באיכות גבוהה, ולעיתים אולי גם משחקים קלילים מאוד ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו קונטר סטרייק וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל אני משער שאני יקנה מסך בגודל 23 אינץ. אשמח א…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעבוד עם Solid Works...מכיוון שהתוכנה כבדה והיישומים המורצים בה כבדים נדרש מחשב חדש עם כרטיס מסך טוב והרבה זכרון התקציב הוא עד 2000--3000$ הלבטים העיקרים שלי הם האם לבחור בין מעבד אינטל או AMD ואיזה מעבד מכל אחת מהן...2 ג'גה זיכרון בטוח נדרש וכרטיס מסך חזק מאוד מסדרות Quadro או FireGL...אשמח להמלצות או סקירות שיכוונו אותי

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  16. אני צריך מפרט למחשב לאישה, לשימוש באינטרנט, ווינדוס, אופיס...פשוט שיעבוד מההתחלה חלק ומהר ויסחוב לכמה שיותר זמן.. מארז, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, זיכרון לא מאמין שצריך יותר מ 2, אני מעדיף מעבד אינטל אז בטח E6500\6700, מקלדת ועכבר חוטי, צורב, הרד דיסק 250 גב. -לא צריך מסך - והאם אתם יכולים להמליץ על מדפסת, סורק, מכונת צילום טובה או לפתוח נושא בציוד הקפי? או של איזה חברה עדיף קנון או HP? בניתי מפרט שנראה לי הגיוני תגידו מה אתם אומרים ואני צריך עזרה עם מארז, ספק ולוח אם והאם עדיף שני זכרונות של ג'יגה בדואל או אחד של 2? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪251 כמות:1 http://www.skypc…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. היי אנשים. אפשר לומר שכבר קניתי את כל החלקים חוץ ממעבד ולוח אם. אני עדיין מתלבט אם לקחת את ה-D930 כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. תודה לכל המשיבים. מעבד: Pentium D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technology - Tray לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 כרטיס מסך: Leadtek PX7600GT-TD256 - Geforce 7600GT-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3(1.4ns 128 bit) SLI Support דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y זיכרון: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL צורב: LG GSA-4167B(B) DUAL LAYER DVD WRITER BLACK מאר…

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  18. אני מחפש מחשב בעיקר ללימודים, אבל שיוכל להריץ גם משחקים כמו שצריך במידה ואני אמצא את הזמן (תנו להיות אופטימי). התקציב כאמור הוא באיזור ה 2300 ש"ח, אני מתכנן לקנות מסך 22", ViewSonic או סמסונג כנראה (אם למישהו יש המלצה/הצדקה למחיר של ה T220P אשמח לשמוע). הארדיסק 250 או 320 ג'יגה (הבדל זניח במחיר לא ?) וזכרון 2 ג'יגה ככל הנראה. המחיר אמור לכלול גם מקלדת, עכבר (עדיפות למשהו מעבר לבסיסי, עם עוד 2 כפתורים בצדדים, ושיהיה נוח כמובן) ורמקולים (SBS370/380 ?). וכרטיס רשת אלחוטי. וזהו. תודה רבה.

19. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב נייד, לצורכי וורד, סרטים - חשוב שיהיה בו חיבור Wireless. אין עדיפות לחברה, קל ככל האפשר וכך גם זול. תודה מראש.

21. לאחר שפירמטתי את המחשב והכל טוב ויפה אני מתקין את העדכון של הכרטיס מסך אבל המחשב לא קורא לי אותו הוא לא מזהה את הכטריס מסך. הוא רושם לי standart vga grafics . מה עושים במצב הזה? תודה לעונים. מדובר בכרטיס מסך hd2400xt של ati.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by mahaya,

היי, מדובר במפרט למחשב שפועל ללא הפסקה - עריכת וידאו, גרפיקה, והורדות מאסיביות (BT ו-EMULE) בו-זמנית. את המחשב אני קונה בחו"ל , ולכן המחירים קצת שונים שם (הפרשים של עד 30%). המפרט : 1. לוח אם - Asus P5W-DH DLX מחיר : 210$ 2. מעבד - Intel Core 2 Duo e6700 מחיר : 340$ 3. זכרון - Corsair xms2 2GB - 2x1GB 4-4-4-12 מחיר : 180$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145034&ATT=20-145-034&CMP=OTC-pr1c3watch או GeIL Esoteria 2GB - 2x1GB 4-4-4-12 מחיר : 165$ http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144069&ATT=20-144-069&CMP=OTC-pr1c3watch 4. כ. מסך - gigabyte 7900GS מחיר : 175$ 5. ספק כ…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Salwaby,

לעבודה משרדית בעיקר, משחקים אולי שש-בש לא משו רציני ... תקציב כפי שרשום 2000 ש"ח , קיבלתי הצעת מחיר , איך היא : Processors AMD ATHLON 64BIT 3500 BOX 939PIN VENICE HDD 80GB 8M SATA II 7200 SAMSUNG Memory DDR 512MB 400Mhz CL2.5 TwinMOS Mother Board GIGABYTE AMD 939 GA-K8N51 VGA X300 128M+LAN+RAID CD & DVD DVRW NEC 3550 X 16 +/- DUAL LAYER SILVER Cases & Power Supply CASE SPIDER COLOR 400W+AIR DOOR 20/24 PIN + HANDLE 2076 ש"ח אם אתם חושבים שאני יכול להשיג מפרט יותר טוב במחיר , אז אנא פרטו עליו והוסיפו את שם החנות. תודה.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Sheffer24,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות בחודש הקרוב נייד בהונג קונג ואני אשמח לעזרה. בעקרון המחשב נועד ללימודים אבל אני ארצה להשתמש בו גם למשחקים אז אני אצטרך מעבד וכרטיס מסך חזקים. אחותי הביאה לפני יותר מחצי שנה (גם מהונג קונג) את ה- Sony VAIO E Series VPCEA36FG בעקרון לפי מה שבדקתי הנייד עומד בדרישות שלי פשוט הייתי רוצה נייד מעבד i7. המשקל לא חשוב לי המסך הייתי רוצה מ15 אינץ ומעלה. לגבי התקציב זה משתנה מכיוון שהקניה תתבצע בהונג קונג. אשמח לכל דעה או עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. בניתי מפרט, מבקש חוות דעת. כמה פרטים: אני מתכנת ב Visual Studio 2008 אני אוהב משחקים, אני ארצה לשחק במשחקים חדשים, חשוב לי הרזולוציה 1680*1050 שירוץ חלק, לא אכפת לי להוריד מהאיכות של הגרפיקה במשחק (ל LOW) יש לי מסך 22 אינצ' אולי אעשה OC בעתיד אם אראה שזה לא מספיק... חשוב שיהיה שקט אממ, אני רוצה לעשות מערך RAID (הבנתי שזה משפר ביצועים) איזה RAID אני אמור לעשות? (0\1\3\5...) למדתי על זה קצת ולא הכי הבנתי, וגם, מי מקנפג את זה, החנות? האם צריך הארדיסק מיוחד לזה? קיצור זה המפרט שבניתי (שילוב של המפרטים המומלצים באתר 6000 - 7500 - עם ירידה בכ.מסך) במארז סתם בחרתי משו, אני רוצה מארז טוב, קר ושקט ובלי אורות (מצדי שיהיה אורות שאפשר לכבות) המפרט: קטגוריות מ…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים