ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות את המסך הבא: VIEWSONIC VP930 , אבל כמעט בכל החנויות לא המליצו לי עליו, לא בגלל שהוא לא טוב, להיפך כולם אמרו שהוא מסך מצויין, אבל הבעיה זה היבואן ונותן השירות (לא מזכיר שמות אבל כולם יודעים) ולכולם היו ביקורות על רמת השירות של היבואן. אני צריך מסך ברמה דומה, אולי של ASUS או SONY , המחיר של ה - VIEWSONIC VP930 היה 2300 ש"ח כלומר אני צריך מסך פחות או יותר באותו מחיר. תודה מראש!!!!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מסך 14-16 רוצה שאוכל לשחק גם בעוד שלוש שנים במשחקי מחשב בינוניים-כבדים, אם כי לא חשוב איכות הגרפיקה כל כך (אין בעיה לשחק ברזולוציה נמוכה) חשובה מקלדת נוחה ושלוש שנים אחריות לא חשוב עמידות או משקל כיוון שאני לא הולך להתנייד אתו הרבה אין דרישות מיוחדות
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בנוסף אם מישהו יכול להביא לי בבקשה שם של חנות אמינה וטובה במרכז (עדיפות לר"ג והסביבה) אני אשמח. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי, עומר.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ללנובו T61 עם מסך 14.1 WXGA+, מעבד T7300, כרטיס מסך Nvidia Quadro דיסק 250 ו-4 גיגה זיכרון ב-5500 ש"ח. אני בכלל מתעניין ב-T400, אבל מערכת ההפעלה העיקרית שלי תהיה לינוקס ולצערי התאימות של T400 היא עדיין לא מושלמת (ושל ה-T61 כן) ואני לא יכול לחכות 3-4 חודשים עד שכל הבאגים ייפתרו. שאלות: מה אני "מפסיד" בזה שאני הולך על מחשב מדור קודם? האם המחיר הזה טוב? והאם המעבד שמוצע לי יהיה מספיק חזק (יהיה שם גם וינדוס עם פוטושופ או וינדוס על מכונה וירטואלית בלינוקס) ויספיק לי לפחות לשנתיים הקרובות?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים בינוניים(לא GTA 4 וכו'),סרטים וגלישה. הדרישות שלי: מחשב ללא מערכת הפעלה HD של 250GB לפחות מסף 15.4 לפחות זכרון מינימום 2G ואחריות של 3 שנים לפחות(זה תוספת כסף לא?) כרטיס מסך שיהיה סבבה למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אחותי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיהיה לה ללימודים. אין צורך במחשב חזק.. העיקר שיריץ את הדברים המינימליים שסטודנטים צריכים(אינטרנט,אופיס). כמובן שיהיה מחברה אמינה. יש לכם הצעות? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש בוואלה שופס דיל של המחשב הנ"ל במפרט הבא במחיר 2000 ש"ח: מה שמטריד אותי זו הסוללה, המעבד...ואיך הוא יתמודד עם רוב היישומים (וכמובן יחס עלות/ תועלת) כתובת הלינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E&cfm=7DFCF873#shidrug מה דעתכם?? מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2410 זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel GMA X3100 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 358 MB מסך: WXGA מסך רחב- WIDE: כלול כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB ד.קשיח מהירות…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לעיצוב גרפי ואני מחפש מחשב שמריץ תוכנות לעריכת וידאו בלי לאגים ושיכול לשמש אותי גם לקצת גיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שח אבל אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לעריכה גרפית בדגש על AFTER EFFECTS. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים כמו Skyrim 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך גדול ואיכותי בסביבות 27"+מקלדת עברית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם בכדי לפרמט מחשב נייד עושים את אותו התהליך כמו של פירמוט של מחשב נייח רגיל ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! חבר ביקש עצה לקניית מחשב נייד בתקציב שבכותרת. המחשב ישמש כמחשב ביתי עם אפשרות לקחת אותו החוצה. הנייד צריך ליהיות בעל מסך 15', איכותי עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, המחשב מיועד לשימוש בסיסי ביותר- אינטרנט, מוזיקה סרטים וכו'. לא מתוכננים משחקים כבדים. סוללה- ככל המרבה הרי זה משובח. משקל לא פקטור מכריע. צורב- כן. גודל דיסק קשיח- מינימום 200 ג'יגה. המחשב יקנה בארץ. רצוי עם WIN7 סעיף שחשוב לו הוא שהמחשב יהיה אמין, לא יתקלקל לעיתים תכופות וגם אם תקרה תקלה לתקן אותה לא יהיה כאב ראש.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3000 שקל ואני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים (לא כולל מסך). שיהיה fps טוב והכל.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך הצעות למפרט בתקציב של עד 3500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים לא כבדים... אני צריך הכל (מסך, מקלדת עכבר וכו'...). תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב שגודל המסך לא יעלה על 14.1" ושיעבוד כמה שיותר זמן (בעיקר בלי WIFI או כל קישורית אחרת) ולא יהיה ממש כבד (2 או 2.5 ק"ג זה בגבול הסביר). המחשב אמור להריץ שני גרסאות של לינוקס (אחת מהם היא RED HAT), וכמו-כן כמה VMWARE במקביל שיריצו WINDOWS SERVER 2008 ו EXCHANGE 2008. וכמו-כן שיהיה אפשר להריץ קומפיילרים שונים. יהיה טוב אם יצליח להריץ גם כמה משחקים בינוניים. התקציב עדין לא הוחלט אבל הוא כנראה יקנה בארה"ב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על מפרט הבא למשחקים כבדים מעבדים Intel Core i7-920 2.66GHz 8MB + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2750 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD4 Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1297 מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤324 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 זיכרונות G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GB PQ CL9 ¤550 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5830 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה:יש שתי מפרטים שהאחד מהם נראה לי יותר טוב כי הוא מגיע עם כל מיני תוספות אבל הוא מחנות לא מוכרת ואת המפרט של השני אני לא מכיר את הסוג אבל אמרו לי שהוא טוב. אז אתם יכולים לעזור לי להחליט? הנה המפרטים: http://supershop.co.il/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=46&osCsid=ead2b69a14ef8d250fb220d74c950d51 והנה השני: http://www.ksp.co.il/hmain.php המחשב שאני שוקל בחנות הזו הוא המחשב באחרון ב8450.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מפרט טכני: לוח אם דגם: ASUS P5VD2 MX מהירות עד FSB: 1066MHz כ.מסך משולב: 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: סה''כ 2 יציאת PCI Express: סה''כ 1 יציאת USB 2.0: סה''כ 8 תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב-RAID: 1,0 דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון : 8MB cache מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: INTEL DUAL CORE945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון : 4MB cache אחריות: לכל החיים מארז סוג: Super ATX כניסות USB מלפנים: 2 …
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אח שלי נוסע לניו יורק מחרתיים וחשבתי שאולי אוכל להיעזר בכם כדי להגיד לו לקנות לי רכיכה ליבה . קודם כל , האם שם המחירים יותר זולים ? שנית , אני רוצה , שבמידה ויחסית המחירים זולים משמעותית , לקנות לוח ,מעבד וזכרונות הכי חזקים שיש על המדפים היום . מקווה שאני ברור מספיק . אשמח לקבל הצעות ללוח חזק עם מעבד חזק במיוחד וזכרונות בהתאם . גם אם אין את המחירים בניו יורק , מפרטים לשלושת הרכיבים הנ"ל יספיקו . אני רוצה להפעיל עליו ויסטה פרמיום , עריכת וידאו , סאונד ,תמונות וכו' וכו' אפליקציות כבדות במיוחד .משחקים לא כ"כ מעניין אותי ... כל עזרה תבורך . שבוע טוב ומבורך לכולכם
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. לאחר שבדקתי למה אני זקוק במחשב שמיועד לצלם אני מעונין לקנות מחשב בתקציב 4500 כולל מסך LCD ( או 3000 ללא מסך). היתי רוצה להשוות בין אינטל ל AMD כי ראיתי שיש הפרשים ניכרים במחיר. אני זקוק ל 1 ג'יגה זכרון (נראה לי שאני אלך על קינגסטון). 160 הרד דיסק של WD כמובן. צורב DVD של NEC . כרטיס מסך ONBOARD. חוץ מזה אני לא יודע איזה מעבד ואיזה לוח כדאי (ואיזה מסך ) אם תוכלו לתת לי 2 מפרטים, אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD זה יהיה נחמד. תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשב עבור שכנה שלי, העניין הוא שהיא מתעקשת שהוא יבוא עם XP (או לפחות שיהיו לו תמיכת דרייברים ל-XP עבור התקנה מקומית של מערכת ההפעלה). כאמור הדרישות מהמחשב: 1. יריץ אוטוקד בצורה נורמאלית. 2. יבוא עם XP או לחילופין עם דרייברים עבורו. 3. בגודל ~15". 4. מחיר ~5K ש"ח. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הכי טוב שראיתי הוא GT 130M יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב הכותרת קצת מטעה. יש לי בעיה עם הספייס באר (הוא מקבל לחיצות רק במרכז, לא בצדדים) ויש לי הרגשה שהלשונית ברזל שיש למקשים ארוכים פשוט יצאה ממקומה. ניסיתי להפעיל לחץ עדין על המקש והוא סירב לצאת. מישהוא מכיר מה הפטנט? צריל לפרק את כל המקלדת בשביל זה ? מדריך ? הסבר? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי היום את ה- ASUS 1015P. הבעיה היא שאני לא סגור על זה.. האופציה השנייה הייתה Dell Mini 1018 (אותו מחיר) ההבדלים הם כאלה: מעבד: asus - N450 dell - N455 סוללה: לשניהם 6 תאים, Asus מחזיקה יותר אחריות: asus - שנה dell - שנתיים כל השאר זניח.. מה עושים? D: תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. כיום, עיקר השימוש שלי הוא בהורדות וצפיה באמצעות סטרימר (כמובן שכולל תכני HD). בנוסף שימושים קלים כגון אופיס / אינטרנט וכו' כשעברתי על הודעות בפורום ראיתי שלרוב ממליצים על מערכות מבוססי AMD ולא INTEL לטווח המחירים הזה ואשמח לדעת את הסיבה. האם באמת ה AMD עדיף? 1. מה התקציב המקסימלי? = 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? = מעט מאוד : ) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב = ציינתי בהתחלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש = המחשב יעבוד 24/7 . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימל…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט עד 3500 ש"ח עם אפשרות קטנה לחרוג. המחשב מיועד לאינטרנט, מולטימדיה ושיתוף קבצים. בעתיד הוא ישמש גם למשחקים( FPS-ים בעיקר, אחרי שאני אקנה כרטיס מסך טוב). - לא צריך HD, כבר יש לי. - לפחות ג'יגה זיכרון. - עדיף לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (אבל עם אופציה להוסיף כרטיס טוב יותר מאוחר). - מסך 17 טוב. אם יש אפשרות ל19 נורמאלי אפילו יותר טוב (: - DVD-RW . -הייתי רוצה איזה מעבד Dual Core אם יש אפשרות. ושאלה כללית, האם הAMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache, Socket AM2 יותר מהיר מ- מINTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache ? האם אפשר לשלב אחד מהם במפרט? מקווה שלא הפרזתי בבקשות שלי. אודה לכל תגובה.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש מחפש נייד למשחקים רצוי dell או hp מינימום זיכרון 4gb וארד דיסק מינימום 320gb חשוב שיהיה מחשב חזק
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-