עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bar.beker,

היי אז מתחיל בעוד שלושה שבועות את לימודי לתואר הנדסת חמשל ואני מתכוון להתחדש בלפטופ, כאשר התקציב שלי עומד על כ- 3.5k כרגע אני מתלבט בין שלושה דגמים אפשריים: אז הדגמים הם: ASUS k55a i5-3210M HD 4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20413 dell inspiron 5520 in-rd33-6121 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20403 dell vostro 3560 i5-3210M hd4000 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20570 * מטרות המחשב? צרכי תכנות במסגרת התואר, עבודה עם ישומי אופיס, גלישה באינטרנט ויתכן צפייה בסרטים מפעם לפעם * גודל המסך? 15.6' - המחשב ישמש אותי בעיקר בבית ועל כן הן המשקל והן חיי הסוללה פחות משמעותיים מבחינתי * משקל רצוי? לא רלוונטי כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגד…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. עגלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 615.32 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 289.46 ש"ח AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 974.30 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 595.95 ש"ח Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 40.72 ש"ח LEADTEK - WinFast 6600GT Extreme 128mb DDR - PCX - Retail 1,105.57 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח Genius SP-K16 HI FI Multimedia 320 W…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  3. יש דבר כזה? על מה הייתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by matana8,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש למשחקים לא גימר רציני אבל לשחק בכייף במשחקים הכי חדשים באיכות נורמל אוקיי זה המפרט שבדקתי תגידו אם יש מה לשנות מאה יותר מאה פחות לא נורא מסך- Samsung T220P ספק כח- וJewel 550W RetailוSpire מארז מחשב- ו6AR6וCompucase זיכרון- OCZ OCZ2N1066SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 1066MHZ CL5 SLI READY קירור מעבד-ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 דיסק קשיח- ST3500320ASוSeagate לוח אם- GIGABYTE Price Units Total 45-DS3L כרטיס מסך- Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 1024MB DDR3 PCIe מעבד- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. שלום לכולם. המטען של המחשב הנייד שלי הלך לעולמו. מדובר על מטען 19V ו 3.42A (אני מניח שזה אומר 65W אבל לא כתוב). בחברה (פוג'יטסו סימנס) מציעים לי מטען חדש "מקורי" סביב ה 400 שח. וזה נשמע לי לא מעט, בהתחשב בכך שיש לי גם נסיון רע איתו. בחנויות מצד שני ראיתי שזה סביב ה 250 שקל, למטען אוניברסלי, אבל עם פרמטרים שונים המתח הוא אותו מתח (ואני מניח שזה מה שחשוב) אבל הוא על 90W וזה אומר 4.74A רציתי לדעת אם זה מסוכן למחשב והוא חייב להיטען רק עם מטענים זהים, או שזה רק אומר שהוא יטען יותר מהר, או... לא יודע. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by ohadbx,

לוח אם ECS L7VMM3 מעבד Athlon XP 2000+ זיכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כרטיס מסך 3D-Force 32MB S/M כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס קול AC97 סטריאופוני כרטיס רשת 10/100 מסך מאג 786PF מחיר 1986 שקל (כולל משלוח) המחשב ישמש לעבודה משרדית (וורד, גלישה באינטרנט, יישומים קלים כמו מסנג'ר וכו'). אני מניח שמבחינת ביצועים המפרט הוא טוב למה שהולכים לעשות בו, אני רק רוצה לדעת האם המחיר שווה? (תזכרו שזה כולל מסך לא רע [וגם לא טוב]) .

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אני מתלבט לגבי הרכישה של המחשב הנ"ל. יש למישהו נסיון עם האולטרה-בוקים של סמסונג? ולא פחות חשוב איך השירות של חיון?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by Agol,

היי, אני מתחיל לימודי מדעי המחשב, זקוק למחשב נייד חזק מאוד, קל, וזמן סוללה ארוך. מצ"ב למטה ציפיות למחשב. אני חוזר שחשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך, ולכן אני רוצה מחשב עם מעבד אינטל מדור 4 (Haswell), הבנתי שאין עוד הרבה מחשבים כאלה ולכן אשמח אם תגידו לי האם כדאי לקנות עכשיו מתוך המבחר המצומצם של הניידים או לחכות שעוד חברות יצאו עם מחשבים עם המעבדים האלה. ואם כדאי לחכות, אז יש צפי מתי מחשבים כאלה ישוחררו לעולם ומתי הם יגיעו לארץ? תודה! * תקציב? סביבות 6,000 . * מטרות המחשב? תיכנות, VMware, סרטים, פוטושופ, מולטי-טאסקינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 - 4.5, מעדיף מאט אבל מוכן להתפשר על מבריק. * רזולוציית…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by M.o.D,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 13.3' כי טוב בקטגוריה שלו מבחינת ביצועים , אורך סוללה ומשקל (פחות קריטי) מה שראיתי עד עכשיו זה XPS13 , יש משהו יותר טוב? *מעבד מסדרת CORE I של אינטל. * 4GB DDR3 *דיסק קשיח עם 7200RPM

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. eeepc 701 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1939&CatCode=315 msi wind u100 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=315 KOHJINSHA SA5SX04BS UMPC XP Home http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6296&perur=2&t=1&c=413 שלום אני רוצה ליקנות UMPC ואני מתלבת מה כדאי את KOHJINSHA אני יכול ליקנות בדיוטי פרי כי אני טס עוד שבועה הוא יצא יתר זול יצאה לי לעבוד אם EEEPC והתאחזבתי ולא נוח,אתמול עבדתי אם KOHJINSHA והוא ממש נוח ויש לו מסך מגע פשוט וSTICKPOINT נוח אבל המפרט חלש מאוד, הMSI WIND יצא לי ליראות אותו הוא טיפה גדול יתר ורזולוציה נורמלית יותר אבל לא עבדתי איתוץ מה היתם קונים במקומי אם יש הצעה יותר טובה אני מוכן לישמועה תקציב עד 2300…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, ציור בתוכנות עריכה פשוטות * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... מחיר עד 2000 שקל ללא שום חריגה!!!!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by RoronoaZoro,

אני לא כל כך יודע איזה חברה כדאית במחשבים הניידים לכן העדפתי לשאול פה בפורום אגב המחשב הוא לחבר. השימושים במחשב הם יותר משרדיים גלישה באינטרנט, אופיס, מסנג'ר, שמיעת שירים, סרטים לפעמים ואם אפשר שיהיה תואם Windows Vista למרות שנתקין עליו XP RPO SP3 לכן אין צורך במערכת הפעלה. לגבי חומרה שיהיה לו מצלמה מובנית, 2GB DDR2 ,לפחות דיסק קשיח של 160GB , בלוטות'(שן כחולה ) ,וWi-Fi , ומסך בגודל 15 עד 15.6 אינטש. חריגה מקסימלית: עד 200 ש"ח. תודה מראש לכל מי שעוזר נ.ב. סתם שאלה לידע כללי במחשבים ניידים איזה מערכת הפעלה מחזיקה יותר זמן מבחינת הסוללה Windows Vista או Windows XP ? עריכה : מצאתי את המחשב הנייד הבא באתר של אייבורי (אני יודע שלא ממולץ בכלל לקנות מהם מחשב נייחים אבל …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

נראה שאחרי שהמחשב הנייד חזר מחנות לאחר תיקון הציר, הDVD הפסיק לעבוד, הוא עבד לפני התיקון זה בטוח, השאלה אם הוא התקלקל אחרי או שהטכנאי קלקל. הDVD כרגע רק מזוהה במחשב אבל לא קורא כרגע כלום, וכשאני מנסה לעשות Eject הוא רושם: an error occurred while ejecting.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by eladiko2,

אני מתכוון לעשות שדרוג רציני למחשב, מה שאומר שחוץ מהכונן, כרטיס הקול והדיסק הקשיח אני לא משאיר כלום. פחות או יותר: לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז. נדלקתי על המארז: Atrix 9006-B34 Silver של Aerocool. הוא בא עם ספק של 480W, נראה לי שזה מספיק. (http://www.aone.co.uk/ProdInfo.ASP?ProductID=1044) - עולה 400 ש"ח. אני משחק המון במשחקים, דבר שלא התאפשר לי עם המחשב הנוכחי בשנה האחרונה (512MB, Radeon 9200 SE, 2.8GHz) אז אני הייתי הרבה על המחשב של אחי. הוא יהיה בעיקר למשחקים. תודה מראש! *המסך שלי, ואני מתכוון להישאר איתו אלא אם כן לא עומד בדרישות: LG F700B

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by avihaikiz,

לאחר התלבטויות כנראה אקנה נייד מתצוגה. לפני שאני עושה טעויות, אשמח לשמוע למה כדאי לשים לב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  16. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3064 וחשבתי להוסיף עוד 250 גיגה נ.ב בבקשה לא לבנות לי מפרטים ביקשתי רק חוות דעת על המפרט הנל

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by Kenny,

היי אנשים אני צריך מפרט לחבר.. התקציב למעלה.. מסך, חשבתי על 22" - גדול וזול יחסית. (יש דגמים מומלצים יותר ופחות?) חשבתי ללכת על המעבד E8400 - לנסות לעלות אותו לאיזור ה 3500-3600 (אפשרי או גבוה מידי?) כל שאר החלקים צריכים להתאים לאובר קלוק מכובד ולמשחקים (4870?) כונן קשיח, 500 יהיה מצויין.. מארז - חובה FULL TOWER.. עד עכשיו שנינו עם Midi וזה פשוט סיוט להתעסק איתו. קירור חשוב מאוד במיוחד לאובר קלוק.. שקט גם כן חשוב אבל לא קריטי. למחשב בעתיד יחובר סט הרמקולים Logitch 5500 זה סט (יחסית) איכותי מאוד למחשב אז חשבתי ללכת גם על כרטיס קול איכותי יותר מהמובנה על הלוח אם (Creative xfi?) ניתן לחרוג אם זה באמת שווה את זה.. אין צורך במקלדת\עכבר\מערכת הפעלה : תודה נ.ב - מ…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. http://il.youtube.com/watch?v=6bMGHmylZR8 ^ | זה לא בסדר 16 gb על מחשב נייד .

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, ללא מסך המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן. האם המפרט הבא והרכיבים מספקים: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤293 כמות:1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 ¤69 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים 1791¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  20. רצוי אצל RSM משיקולי שירות ושיקלול של תמורה למחיר. המפרט על הפרק להתיעצות הוא למחשב חדש, שימוש כללי רגיל. זה כולל אינטרנט, אקסל, וורד, אולי קצת פוטושופ ברמת חובבים, השמעת מוסיקה ברקע ברמה ביתית בסיסית (ברמקולים של 150 ש"ח), צפיה בסרטים מ DVD פיזיים וגם מהכונן אבל לסרטים רמת HD היא בגדר רצוי רחוק אך לא חיוני (הצג הנוכחי לא תומך ואין כוונה כרגע להחליף). אין תכנון למשחקים וכד' וכמובן שלא יהיה כל OC וכיוב"א. יהיה שימוש אקראי בתוכנת תיב"מ solidworks http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html לא באופן קבוע ושוטף אלא לשינויים ולתוספות של עבודות שלא הספיק לעשות בעבודה או הכנת רעיונות שקפצו לראש בשעות שלאחריה. נכון שבחברה הם ממליצים על כרטיסי QUADRO אבל זה קצת …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. חשבתי להשקיע בזה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndor22&c=us&l=en&s=dhs&cs=19 כי רציתי את הבטריה של 9 תאים אבל אמרו לי שזה לא שווה את הכסף ובשביל השימושים שלי אפשר להשיג ביותר זול ולא פחות טוב. עדיפות לDELL עדיפות לבטריה של 9 תאים תודה!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by lamer4ever,

המחשב לשימושים משרדיים ,לימודים וכאלה אני לא מבין כלום בנושא ... בחיים לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי סומך עליכם תודה לעוזרים.

23. שלום! 1. מה התקציב ? 3000-3300 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) משחקים לא הכי כבדים ועריכת וידאו וגרפיקה 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) מקלדת, (עם כזה לחצני מדיה אבל גם שתהיה הכי פשוטה), רמקולים (הכי פשוטים), צורב רגיל, כרטיס רשת (שיהיה כבר עם הלוח אם עדיף לא?), כרטיס פיירווייר, אל תשכחו דיסקטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? מסך (פרטים בהמשך), עכבר 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שייהיה אינטל בגלל העריכת וידאו 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע להתאים לך מארז ומוצרים אחרים מתאימים) לא בהכר…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by guy1000,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב גיימינג שלי, שצירפתי את המפרט שלו בקובץ. (מה-cpu-z) השאלה שלי היא מה הייתם ממליצים לשדרג קודם? מעבד? RAM? כרטיס מסך? חשוב לציין שאני משחק ברזולוצייה של 1080P, וכמובן מחפש משהו שיתן לי לשחק witcher 3 לדוגמה, על ההגדרות הכי גבוהות בלי לקרטע גם באזורים עמוסים. תודה רבה! גיא USER-PC.docx

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by oded6188,

HP Pavilion DV6514ej הרצתי SpeedFan במצב מנוחה.... ואלו הנתונים: GPU 60C HD0 50C Temp1 62C Core0 49C Core1 50C Core 60C Ambient 0C אין לי מושג אפילו מה מאלו מייצג את החום של המעבד

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.