עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * אין שימושים מיוחדים, בעיקר שימוש משרדי וצפיה בסרטים לפעמים, אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל לתמוך בהרבה משימות בו זמנית (בעיקר הרבה מאוד חלונות גלישה שפתוחים בו זמנית) * מסך בגודל 14"-15" * זמן סוללה של כ-3 שעות או יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות * רצוי שיהיה כמה שיותר קומפקטי * בלוטות? נחמד אם יהיה אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 GB * צורב DVD? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - כתבתי שהתקציב הוא 4000 אבל אם יש לכם המלצה למחשב שעומד בדרישות ועולה פחות אז כמובן עדיף

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש +מסך בשביל משחקים והמקסימום שביכולתי להוציא הוא 5 וחצי אלף אשמח לתגובות.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. היי ברצוני לקנות מחשב נייד , חשוב לי שכרטיס המסך שלו יהיה שווה +- לכרטיס שיש למחשב HP PAVILION שיש לו כרטיס 9200 , ראיתי שהוא יכול להפעיל SIMS3 טוב , יש לכם המלצה למחשב כזה עד סכום של 4K? בתודה רוני

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by RomanKr,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בסביבות 5.5K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- כמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמה שיותר לפי התקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by yaish,

אני צריך המלצות למפרט ללא מסך וללא רמקולים בשביל מחשב שיוכל להתמודד עם עריכת מוסיקה בלי שום בעיה ועם כל משחק שלא יבוא.. :s05: אודה על העזרה, אפשר להתגמש עם המחיר (כלפי מעלה ;D )

• 14 תגובות
    • 704 צפיות
  6. התקציב הוא עד 4500 ללא חריגה גדולה רצוי פחות (יש מצב מזומן) הכוונות הן בעיקר משחקים כבדים ועבודה ב3DSMAX וZBRASH אינטרנט אופיס וסרטים אבל העיקר הוא משחקים לציוד היקפי אני איני זקוק אלא עם בתקציב הזה יכול להכנס מסך 19' וכ.מ 4850 אם לא אז אסתפק במסך CRT הישן שלי מקסימום יש את הסילווסטר... טוב מה אני לא צריך במחשב זה רכיבים רעים.... יש לי מספר העדפות דבר ראשון אני מרשה לחסוך עם המארז העיקר בשבילי שהוא יהיה שקט וקריר לא צריך לדים וכל מיני חורים... דבר שני יש לי העדפה למעבד מבית אינטל וכרטיס מסך RADEON 4850 .... לא צריך כ.מ אחר אם לא נכנס בתקציב המסך אפשר להעיף אותו העדפה ללוח אם מסו LANPARTY של DFI שאפשר להוריד פרופיל ביוס וזה עושה אוברקלוק לבד ממש רצוי שהמחשב יהיה שק…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום ותודה רבה לכל העוזרים, הנה מה שאני מחפש לפי הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במהלך השבוע בשעות הערב ובסופי שבוע רוב הזמן ישמש לגלישה באינטרנט ומשחקים פשוטים מאוד, לעיתים ישמש לעריכה של סרטונים בגודל של עד 15 דקות בתוכנות sony vegas & windows movie maker 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by FlameThrow,

אני מחפש מפרט בתקציב 2100 ש"ח לדודים שלי אין עליו משחקים בכלל אז לא צריך כרטיס מסך ONBOARD יספיק

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by zvikamn,

* מטרות המחשב? אופיס מסד נתונים די כבד, וידאו קבצים כבדים לעתים קרובות * גודל המסך? 14-15 (14 הכי טוב) * משקל רצוי? עד 2 ק''ג אולי 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 MB מעדיף מהיר ככל הניתן * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? windows 7 ultimate העדפה לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ניתן לחרוג עד 6.5K עדיפות לצבע לבן ממה שהתעניינתי עד עכש/יו זה המחשב שנראה לי הכי טוב במחירים שלי הבעייה שהכרטיס מסך נראה לי חלש (לא ממש מומחה) אשמח …

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. Started by pinkush,

שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by asafmanor,

אני רואה המון המלצות בפורום על הדגם הנ"ל. עם זאת הייתי רוצה אותו (בתצורת כרטיס מסך טוב + i5) עם מסך יותר קטן. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
    • 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב נייד ישן של טושיבה שקיבלתי מחבר SATELLITE A60-302 . יש בעיה במחשב,הוא לא מעלה דיסקים צרובים אלא רק מקוריים. מישהי יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. Started by shimmi1982,

קניתי תלפטופ ב http://ksp.co.il/main.php?uin=6817 בחנות השלמתי ל4G זכרון,אחרי התקנה של vista 64 המחשב רואה רק 3G למרות שביוס וCPU-Z רואים 4G ואחרי שאני מתקין VISTA 32 הוא רואה 4G )) שאלה אם הוא באמת רואה 4G עם VISTA 64??? ועוד שאלה:מישהו יודעה איפה אני יכול להשיג דרייברים לVISTA 64 יש לי רק VISTA 32 (כולל באתר של ACER..רק 32BIT .)

15. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדי וקלים, צפיה בסרטים גם כן, אך פחות חשוב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאין צורך בכרטיס קול נפרד, מספיק אחד מובנה טוב על הלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה, מה שהכי משתלם וטוב בתקציב הנתון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצו…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכולם צריך מפרט לאחי עד 2000 שח. הצרכים שלו הם בעיקר חיבור המחשב לטלויזיה, לכן אני מניח שאצטרך כ.מ חזק יחסית. מעבר לזה, אני לא חושב שצריך מעבד בשמיים, אלא אחד שיספק עבודה טובה לשנתיים שלוש הקרובות. לא צריך ציוד הקפי. אה, ודבר נוסף, יציאה לייזר בכרטיס קול שאני מניח יש ברוב הלוחות אם של היום. תודהה

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין במחשב נייד 13" למטרת לימודים (תכנות בעיקר) וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? עד 2ק"ג * זמן סוללה - לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (לא חובה) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן בעיקרון הדגמים שמצאתי Dell Latitude E4300 ב6500 וDELL Studio XPS 13. הפורום מלא בהמלצות על על ה-4300, ואני מעדיף לקבל משקל נמוך מאשר ביצועי גרפיקה ויציאות בXPS. האם יש עוד מחשבים בעלי ביצועים ומשקל דומים העונים למה שאני מחפש? תודה מראש, אלון.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. 60% אינטרנט, 20% סרטים, 20% משחקים. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by yosisharaby,

צריך מחשב חזק למשחקים כולל מסך LCD תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  20. בוקר טוב, לאחר מספר ימים שבהם ניסיתי לבנות מספר מפרטים זהו המפרט הסופי שהגעתי אליו. מטרות של המחשב הם בעיקר עבודה רגילה וקצת עריכה של וידאו בעתיד אולי.. (חיפשתי כרטיס מסך הכי זול שאפשר לקנות משום שיש ברשותי GF 6600GT ואין לי צורך להחליף אותו.. הכרטיס במפרט החדש הולך ללוח אם הישן שלי) אשמח להצעות שיפור וחוות דעותיכם.. מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤1042 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤693 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 ¤393 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤287 1 כרטיסי מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE bulk NX62TC25D8 ¤160 1 צורבים LG H62N…

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  21. המפרט אמור לכלול מסך. הנה מפרט שחשבתי עליו, מה הייתם משנים בו? והייתי רוצה לקבל קצת מידע לגבי הלוח. תודה. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ₪372 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪339 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE ₪901 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪613 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪296 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ₪121 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ₪247 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ₪254 מחיר סופי: ₪3143 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט אמור להיות רק מIQPC , בנוסף אאני לא מוכן להתפשר על המארז ול…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by andd,

[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][t…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) למשחקים, אני לא אבצע אוברקלוקינג אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר בשהם כך שעדיף חנות באיזור המרכז. התקציב הוא כ3000 שקל, ראיתי שיש מפרט בדיון הרשמי שעולה פחות אך לא כולל ציוד היקפי ולכן אני מבקש פה, בכל מקרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.