עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ExploiT,

שלום כולם סוף סוף גמרתי תמשחב שלי סה''כ עלה לי 7000 אלף שקל עגול! מה אתם חושבים עליו???? AMD64 Atlon +3200 @ SP708B3 KestrelKing II Epox 8KDA3J (A-DATA PC3200 1024 mb (2x512 Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb@VGA Silencer R.3 Tt LanFire Black wd 80 gb 8mb buffer ide lito on dvd black Tt Butterfly 480W APFC mx510 mag "17" 786 nec flopy tt round ide cables subman cold catoda blue סה''כ 7 אלף איך המחשב ?????

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

זה המפרט-מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512Mb 400MHz AData /VT *2 = 1 gb דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 Black כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 עכשיו יש לי כמה שאלות : האם כדאי לי להחליף את החברה של הזיכרון ל-512Mb 400MHz Twinmos ולקחת שתי יחידות..זאת אומרת שיהיה לי 1gb אני יודע שקינגסטון הם הכי טובים אבל אין לי תקציב להם.. ויש לי בקשה ממכם לבחור לי את המארז +הספר (שיהיו משולבים ומקסימום 300) תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  3. ‎Lenovo 3000 N500 NS737IV‎ ‎Model‎ ‎NS737IV‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB 667MHz (2 x 1024 MB) Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.4 WXGA VibrantView TFT LCD Glossy‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel WiFi Link 5100AGN‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Integrated camera‎ ‎ integrated camera‎ ‎ Card Reader‎ ‎4-1 digital media reader (SD/MMC/MS/XD)‎ ‎ Ports‎ ‎‎ ‎ Display port‎ ‎ HDMI‎ ‎ RJ-11‎ ‎ RJ-45‎ ‎ 4 USB 2.0‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.74 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. שלום רציתי לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי לצורך משחקים ועבוד כללית מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪972 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪570 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDS721010CLA332 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar1000S32 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold ₪618 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3410K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪863 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577FK1GD צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪107 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  5. שלום לכולם, בניתי לעצמי שני מפרטים- אחד של אינטל ואחד של amd ואני חושב דווקא שהמפרט של amd הוא טוב יותר, תגידו לי את דעתכם התקציב שלי הוא 1500 ולכן הלוחות אם הם לא הכי טובים שיש (אבל הם מספיקים לצרכים שלי-אינטרנט, צפייה בסרטים באיכות רגילה וצריבת משחקים לסוני) אם מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיותר זולה מrsm שירשום בבקשה את שמה. עוד שאלה קטנה: האם אתה חושבים שכדאי לי לקחת מעבד tray ולהוסיף לו קירור קצת יותר טוב מקירור סטוק? (באיזה 50 שקל לכל היותר) לפי מעבד amd: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1105 Gigabyte M61PME-S2P NForce430 CHIPSET, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=229 זיכר…

6. Started by Psychopath,

טוב, הענין הוא כזה: הייתי מנותק מעולם המחשבים לתקופה רצינית ביותר, ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב...יש דברים שאפשר להבין מעובדות בשטח ויש דברים שלא. אני יודע בוודאות שאני רוצה מחשב מבוסס AMD 64, שמתלוה אל לוח אם nForce 4 SLI השאלות: - איזה מעבד יספיק ויחזיק לתקופה רצינית ? מה נחשב כיום מתקדם ומה לא ? 1MB L2 Cache ? 512kb ? שורה תחתונה....איזה מודל אני צריך ? - מה זה ה-SLI הזה? ניסיתי להבין אבל זה לא הלך...מה שכן הבנתי, זה שזה מאפשר לי להתקין שני כרטיסי מסך במקביל .... אבל למה אני צריך את זה ? ואם כבר לוח אם כזה...אז מאיזו חברה ? בסך הכל אני צריך משהו שיש בו את כל הצ'ופרים הרגילים....לא מעבר... - כרטיס מסך .... איי איך שאני שונא את הנושא היקר הזה. אבל בכל זאת חייבים, אז אני ל…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. Started by andd,

[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][t…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. שלום, יש לאחותי נייד כבר כמה שנים של MSI [לא ממש משנה הדגם] הנייד הזה http://www.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=4444&type=manual הבעיה היא כזו, לא מזמן נסיתי לשדרג לה את הזכון [תסכימו איתי, זה פשוט ביותר] פתחתי את הברגים מאחור כמו שצריך, הורדתי את חתיכת הזכרון האחת שהיתה לה שם, מתוך 2, ושמתי אחת אחרת גדולה יותר, כן שתיהן מאותו סוג... ומאז שעשיתי זאת, כולל החלפה והחזרה למצב מקורי, המחשב נתקע! מה זאת אומרת נתקע? כשהווינדווס עולה, הוא נתקע במצב הLOADING שלו... אפילו נסיתי להתקין לה ווינדווס חדש, עם BOOTABLE, פשוט לדרוס את הקיים, וגם הוא נתקע בשלב העתקת קבצים [אם אני זוכר נכון] אני אנסה שוב, אבל החשש שלי הוא שמשהו חומרתי נדפק?!?!?! ולא יודע למה, כי ה…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך מעט עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. הקו המנחה אותי הוא מחשב שקט ככל האפשר! כלומר קירור טוב ושקט במיוחד. התקציב הוא 2,500 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון) אפשר לחרוג מעט אם זה יהווה שדרוג משמעותי בעיקר מבחינת השקט והקרור. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות מאד בסיסית (לא יותר מפעם בשבוע ומקסימום 10% מזמן השימוש במחשב), גלישה באינטרנט (40% מהזמן), צפיה בסרטים (30%) והאזנה למוסיקה (20%). אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים. אין צורך בצורב DVD אעביר מהמחשב הנוכחי. כמו כן אעביר מהמחשב הנוכחי דיסק קשיח נוסף של 500GB וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1 אי…

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום רב, פרסמתי פוסט זהה לפני כמה חודשים אבל עכשיו זה קצת יותר רלוונטי (מענק מילואים כבוד) וגם כי יצאו המעבדים החדשים. המפרט הנוכחי מופיע פה בצד. צריך המלצה ללוח אם מעבד זיכרון וקירור(הבנתי שלא חובה כי הקירור הנוכחי יכול להתאים לסוג מסויים של לוחות אם). עדיפות לRSM או חנות אמינה וטובה אחרת באזור המרכז המחשב ישמש בעיקר למשחקים (BATMAN AC , DIABLO 3 , SC2 ) ולתכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות אז לכן דרוש 8GB זיכרון. לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by dwassernis,

אני רוצה לדעת איזה מחשב ניייד ניתן לקנות שאיתו ניתן יהיה לשחק במשחקים שונים וחזקים. תקציב של 4000-5000 ש"ח. איזה מחשב בתקציב הנ"ל ניתן לקנות ולשחק היטב במשחקים הכבדים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בבערך 300-400 דולר גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקי רשת, עבודה משרדית, גיימינג קל וקצת עריכה אבל חובבני לא משהו רציני בקיצור מחשב לשימוש כללי שיעמוד בפחות או יותר כל המטלות האלה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לדוגמא פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך 22 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? גיימינג קל…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא מאווררים כלל (גם לא בספק), ושגופי הקירור יהיו איכותיים ביותר. ברשותי מס' חלקים שאעביר למארז החדש, כמו: HD WD 250GB SATA II צורב CD צורב DVD כך שאני צריך את שאר הרכיבים. בתוך המארז ארכיב מאוורר AC 120MM בכניסה ואחד מאחור, שיהיו מחוברים ל FAN BUS ויעבדו כשאיני בסטודיו או כשהמעבד ממש יתחמם. השימושים העיקריים למחשב - צפיה בסרטים, עבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE), משחקים "ישנים" (NFS CARBON, AGE OF EMPIRES) אני מעדיף לוותר על עניין המשחקים אם זה יוצר בעיה (כ. מסך יקר/מתחמם) ולהשקיע יותר בעניין הקירור והשקט, המחשב מיועד למשחקים בעדיפות אחרונה. תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by talelisapov,

אהלן, נשבר לי החיבור של האוזניות במחשב הנייד שלי (הפלסטיק מפנים לפי מה שאני יודע). עכשיו אני צריך להחליף את החלק הזה, כמה פחות או יותר זה יכול לעלות לי ? והאם מישהו מכיר מעבדה או בן אדם אמין ומיקצועי שעושה את העבודה הזו באזור חיפה \ קריות. שיהיה חג שמח, תודה מראש על העזרה.

16. שלום לכולם. בשעה טובה אני מתחדש בפלאזמה 50 אינץ FHD חדשה. אני מעוניין במפרט מחשב לשימוש של צפיה בלבד (הן סרטי HD, והן בעזרת DTT), ורצוי שיעלה כמה שפחות. המפרט שאני חושב עליו הוא: מעבד: Intel E5300 300 ש"ח. לוח אם: לא יודע (צריך שיהיה עם יציאת HDMI ויכול להריץ 1080p) ראיתי במפרטים את gigabyte gs-73pvm-s2h האם הוא מספיק טוב? שמעתי גם על לוחות עם X4500 האם הם יותר טובים? ואם כן איזה לוח מומלץ? 330 ש"ח. זיכרון: 2 GB. 200 ש"ח. כונן קשיח: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS 430 ש"ח. כונן: DVD. 100 ש"ח. מארז: מתלבט בין ANTEC nsk2480 - מחיר 520 ש"ח. JSP-T280D - מחיר 280 ש"ח. לא כל כך מבין מה ההבדלים. גופי קירור: לא יודע מה חסר. סה"כ בינתיים: 1880 ש"ח.…

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  17. הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by dash1,

אני רוצה לקנות עוד חודש מחשב חדש לעריכת סרטים ותמונות וצפיה אנא הציעו מבקש להתייחס אל I7 וכן אצטרך מסך 24 או 26 ? ואבקש הצעות לכך גם וכמובן כרטיס מסך מתאים [עדיף NVIDEA].ועכבר טוב ו/או וואקום התקציב הכולל מסך והכל - עד 10000ועדיף פחות

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח משחקים ביוניטי, תכנות, פוטושופ ועריכת סרטונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

20. שלום לכולם, למרות שאני מבין אני רוצה שתבנו לי מפרט למחשב לשימוש ביתי עם שני קריטריונים קריטים: *מעבד בעל שני ליבות *ללא ציוד היקפי כרגע *עם מארז שמקרר טוב וזול *לבנות שניים אם אפשר בבקשה, אחד ב1500 ושני ב3000. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. שלום למומחים, אני מחפש מחשב לחמותי. היא לא צריכה כמעט כלום, נכנסת למחשב פעם בשבוע, קוראת מיילים ואולי גולשת קצת. זהו. אז בעצם אני צריך את המחשב הכי זול שאפשר. ואם אפשר שיגיע עם מערכת הפעלה. שיהיה מסך מספיק גדול (לפחות 19 אינץ') כדי שתוכל לראות - אני כנראה אוריד את הרזולוציה. בגלל שאני הולך להוריד את הרזולוציה, הייתי רוצה לדעת אם כדאי מסך רחב או 3X4 (אני אישית מעדיף את ה 3X4). כדאי גם שהמחשב עצמו לא יתפוס יותר מדי מקום אבל זה פחות קריטי. כונן קשיח - לא קריטי בכלל צורב DVD - גם לא קריטי למעשה בהתחלה חשבתי על נייד והצבתי את הפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509945 אבל הייתי רוצה לדעת על אלטרנטיבות (בשולחני המסך יהיה יותר גדול כך שיכול להיות עדיף) תודה…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by kebibas,

שלום לכולם, מישהו יודע איזה סוללה מתאימה למחשב הזה? הכנסתי את המקט של הנוכחית בגוגל אבל לא מצאתי שום סוללה עם אותו מקט. יש דומות אבל לא אותם מספרים. אשמח לעזרה במציאת הסוללה המתאימה. תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  23. שלום אני חושב איזה מפרט לקחת וההפרש הוא 200 שקל האם יש במפרטים האלה הבדל גדול בגיימינג? או שאפשר להיתפשר? תודה הינה המפרטים : ( אני לא צריך צורב.) 1~ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Intel Desktop Board DH61WW for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪291 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value…

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שלום לכם אני ממש מוגבל בזמן, יש לי 8 ימים עד שהאנשים שיש לי בארה"ב חוזרים לארץ ואני חייב לנצל את ההזדמנות לקניית מחשב נייד טוב. האם ב1000$ אפשר להשיג מחשב נייד שיריץ את וויסטה כמו שצריך עם הAERO ועם הכל? אני רוצה בשביל זה 1GB RAM וכרטיס מסך שיוכל להריץ AERO ומעבד CD או C2D זה לא כל כך משנה לי.... אני רוצה מסך נורמאלי 15.4 ומעלה כי אני לא הולך באמת להסתובב איתו ממקום למקום הוא יהיה בבית ולכן משקל וגודל לא משנה לי.... האם יש דבר כזה ב1000$ ואני מזכיר אני קונה בארה"ב (אני יודע שהמחירים שמה זולים יותר) וגם חשובה לי אחריות בארץ.... אשמח להצעות! תודה!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. אז ככה המחשב הולך להיות לצורכי עבודה בלבד עיבוד תמונה בפוטו שופ אנימציה 2D עריכת סרטים - קידוד המרה רוב התוכנות יהיו של אדובי CS4 אני צריך פשוט רינדורים מהירים עבודה חלקה שיהיה מחשב שקט ואמין ! הנה מפרט שהרכבתי מקריאה בפורום רציתי לדעת אם יש מקום לשיפורים או שינויים תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים