ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לקנות את הinspiron n3010 (הדגם החזק.. עם הI5), גם הדגם של ה14' בא בחשבון, או ללכת על הטושיבה L650-10H מבחינת מחירים הם די דומים, למרות שהכרטיס מסך בטושיבה יותר חזק(ATI 5650), לפחות לפי אתרים שאני בדקתי, אבל העניין שמשחקים אני גם ככה לא הולך להריץ עליו, אז זה לא נורא חשוב. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה, התחממות, אמינות מעבר לנתונים היבשים. להמלצותיכם וניסיונכם, אשמח.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב גיימינג שלי, שצירפתי את המפרט שלו בקובץ. (מה-cpu-z) השאלה שלי היא מה הייתם ממליצים לשדרג קודם? מעבד? RAM? כרטיס מסך? חשוב לציין שאני משחק ברזולוצייה של 1080P, וכמובן מחפש משהו שיתן לי לשחק witcher 3 לדוגמה, על ההגדרות הכי גבוהות בלי לקרטע גם באזורים עמוסים. תודה רבה! גיא USER-PC.docx
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט שיאפשר לי להקליט אודיו בבית בצורה טובה ואני רוצה להשקיע בכרטיס קול (עד 1500( ובשאר הכסף לקנות מחשב נחמד אבל שיוכל להריץ משחקים באופן סביר (לאח הקטן שלי) צריך רק את המחשב בלי שום דבר מסביב תודה לעוזרים דור שרדיר
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך מפרט לעריכת תלת מימד לחבר. הוא משתמש בתוכנות הבאות: maya solidworks 3dmax mastercan (משהו כזה) אני צריך מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח גם להצעה נפרדת ל2 מסכי 23-24" שיתאימו לעבודה כזאת. המפרט שאני חשבתי עליו הוא I5 2500, 4GB DDR3, 1TB F3, אני חלוק בנוגע לכרטיס מסך חשבתי על GTX460 של גיגהבייט הוא נראה גם שיש לו קירור איכותי, מארז אנטק 2 האנדרד או משהו בסנגון עם איוורור ראוי היות והמחשב הולך לרנדר המון, וספק של קוריסר 650 כך שאם הוא ירצה הוא יוכל להוסיף כרטיס נוסף או משהו דומה. מה דעתכם? אני חלוק בכרטיס מסך ובספק, האם לקחת כרטיס חזק יותר?אחר? הספק הוא כרגע אוברקיל, האם יש יתרון בSLI לסוג העבודה שהוא רוצה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3600+ Dual Core Socket AM2 לוח אם Gigabyte GA-M55PLUS-S3G nForce430 זיכרון DDR-2 1024 Mb 667 MHz (2x512) דיסק קשיח W.D 250Gb 7200 SATA-2 צורב דיוידי LG H10NK Dual Layer כרטיס מסך Geforce 7300GS 256Mb PCI Express כרטיס קול High quality 8-channel audio כרטיס רשת Ethernet 100/1000Mb LAN/Firewire מארז THERMALTAKE MAMBO Black 120mm Fan מה אתם אומרים על החחשב הזה ואיך הוא יעבוד על ויסטה?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מחשב כזה שיהיה בעל כרטיס זכרון טוב, יהיה כפול ליבה ואני יכול להתגמש במחיר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הענין הוא שיש לי כבר כרטיס מסך GeForce 9600 GT וגם 2 הארד דיסק יש לי אחד 500 GB ואחד 620 אני צריך מפרט של מעבד אינטל עם קירור טוב ולוח לא משנה העיקר טוב ו4 GB זיכרון פנימי אני צריך ספק חזק כי הכרטיס מסך שלי דורש שני חיבורי חשמל נוספים לא כולל מסךוצורב מארז יפה לא משהו יקרודיי שקט (מחשב למשחקים כבדים לדוגמא GTA IV ) אפשרות לOC מינמלי עד בינוני ותודה רבה לכול מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייח שיהיה מהיר מספיק בשביל עבודה עם מסמכים אינטרנט..תוכנות ( Maple, Mathtype למי שמכיר...תוכנות מטמטיות ) היא צריכה מסך 20אינצ' ביחד עם זה..ומקלדת + עכבר. לפחות 320GB כונן קשיח. חשבתי על המחשב הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm להוסיף לו מהרשימה למטה מקלדת + עכבר ב200 שקל. מסך: LG 20" W2053TQ 2ms LCD וGEFORCE 9400 בתוספת של 255 שקל.. ככה שזה יוצא בול 3000 שקל. אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה, אז אל תתביישו. תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אודה אם מישהו יכול לעזור לי לאתר ספק ישראלי לכרטיס miniPC של אינטל Intel2915ABG אני זקוק לכרטיס wi-fi התומך בפרוטוקול Leap הכרטיס אמור להחליף כרטיס via סטנדרטי שאינו תומך
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אהלן מה קורה אז ככה קיבלתי מחשב נייד במתנה ואני רוצה שתגידו לי איך הוא? ואיזה משחקים אפשר להפעיל עליו לפי הנתונים שלו? אשמח לדעת ולהשכיל תודה אם אתם רוצים עוד פרטים כי זה לא מספיק אז תגידו לי איפה לחפש ואני אביא http://img42.imageshack.us/img42/3175/k80p.jpg
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חדש פה שלום אני גיימר מטורף חח אז שיהיה חזק תודה נשמות
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג עד 4500 ₪ שיוכל להריץ משחקים עם דרישות לגיטימיות (סטייל Total War Rome II ו- AC Syndicate). הידע שלי בבניית מחשבים מסתפק בכרטיסי מסך וRAM אז אשמח לעזרה בנוגע להמלצות לחלקים לבניית מחשב או מחשב בנוי עד המחיר שיש לי. אין רצון לקנות מחנות ספיציפית או אפילו לקנות משהו מהארץ אם יש אפשרות לקנות בeBay או Amazon. הכיוון שלי הוא התאמת מחשב לרזולוצית משחק גבוהה במחיר מתאים. תודה רבה מראש, אביתר
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ראיתי על מחשב נייד דבקה של מעבד Sentrino ואחד של core 2 duo,זה אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים יותר בהגדרות גבוהות יותר וגם יתאים קצת יותר לאלגוריתמים כבדים ב MATLAB. מכיוון שאני מזמן לא מתעסק בדברים האלה אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשדרג עד 2000 שקל. המפרט הקיים מצורף בתמונה. תודה רבה, סאם יש גם HD נוסף של 500 גיגה שלא מצויין שם.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לום, אני שוקלת לקנות מחשב נייד בארה"ב, אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים.. אני צריכה מחשב בעיקר לעבודה עם מסמכים, ומדי פעם סרטים. לרוב אני עובדת במקביל על כ-עשרה מסמכים. מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה מהיר גם כשאני פותחת המון מסמכים ותוכנות במקביל, לא יתחמם, ושהבטריה תחזיק יחסית הרבה זמן. זה המפרט: Processor : Intel Pentium Dual Core 2.0Ghz T4200 Memory (RAM) : 4096MB Primary Hard Drive : 160GB Secondary Hard Drive : None Video Card : Integrated Video Card Optical Drive : DVD/RW (DVD Burner) Screen Size : 14" Wide LCD Wired Network Card : Included Bluetooth : None Wireless Network Card : Included Fingerprint Reader : None Webcam : None Battery : 6 Cell Battery Color : Black Oper…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשדרג את המחשב, להשאיר ציוד היקפי, להשאיר את הראם. רק לוח אם, מעבד וכרטיס מסך (וספק במקרה הצורך, כי שלי רק 300W). בתקציב של 2400, מה אני יכול להוציא?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חבר שלי , מעוניין במפרט עד 2600 ש"ח , בלי מסך , עכבר וצורב. *כרטיס מסך ראדון 9200 128 מ"ב , בלבד (זה מה שהחבר רוצה) לא משנה אם זה איי אמ די , או אינטל. מה דעתכם על המפרט הבא מ-pch ? אתם מתבקשים להמנע מ-KSP. AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU 536.36 ¤ Epox 8RDA3I v2.1 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Sound, LAN, USB 2.0) 461.1 ¤ GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory w/Heat Spreader 561.8 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 421.46 ¤ Gigabyte RADEON 9200SE 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard 329.45 ¤ Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive 52.47 ¤ Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 79.24 ¤ C…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב שייעודו העיקרי היינו עבודה משרדית ,ללא משחקים כלל ,בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט . התקציב למחשב בלבד ללא מסך היינו עד 2500 ש"ח מקווה שאפשר להרכיב מחשב נחמד בסכום הנ"ל. לצערי הרב המעטתי בעבר בהמלצות של חברים לגבי רכישת מחשב ולכן כעת אני משלם את המחיר ולכן חשוב לי מאוד לשמוע דעתכם ,בנוסף לכך איני מומחה ומבין גדול אז אים הדבר אפשרי לגבי רשימה של הפריטיםן הנ"ל בכדי לקבל הצעות מחיר בתודה מראש רובי
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לעבודה משרדית די בסיסית. הייתי מעדיף כמה שיותר פשוט ואם מינימום תחזוקה (אם זה יכול להשתקף באיזשהי צורה במפרט...) צריך רק מחשב (שיחליף מחשב קודם). זה מפרט מ KSP, הוא טוב? : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&comp=30 (לינק למפרט הטכני) מעבדי אינטל: Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11149 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7378 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12129 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ks…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מחר אני קונה מחשב ואני צריך מפרט עד 5000 שקל בלי מסך.... לא משנה לי אינטל או AMD
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישו הביא לי מחשב נייד שאני אתקין לו 98SE עברית IBM X240X שזה פנטיום 2 אין לו כונן דיסטים ולא סידירום הבעיה היא העתקתי דרך דיסקאוקי למחשב את ההתקנה של הוינדוס בעברית SE98 היה מותקן 98 רוסית..הוא רצה עברית אז התקנתי זה סיים להתקין הכל טוב ויפה עשה הפעלה מחשב ואז המחשב נתקע ולא מגיב לאחר המסך הראשוני של IBM ניסתי להפעיל בוט דרך כונן USB של דיסקטים אך לשווא מה לעשות!? לא יודע איך להתגבר על זה פאדיחות לי שהרסתי לו תמחשב לפחות היה לו רוסית חח
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מיועד למחשב גיימינג כבד שיריץ משחקים מוורקראפט 3 דרך Total War ועד הדרישות המפלצתיות של קריסיס וכמותו. מדובר שמחשב שברכבתי לבד והייתי רוצה א' לוודא שהחלקים מתאימים וב' לוודא שאני מקבל את המיטב עבור הכסף שלי מעבד: Intel core i7-3820 Tray לוח אם: Asus P8Z68-M PRO SSD: Crucial SSD M4 25" 9.5m 64GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB זיכרון: Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 כרטיס מסך: Galaxy Nvidia Geforce GTX560 1024MB GDDR5 כרטיס טלוויזיה: AVerMedia AVerTV Volar GO שני צורבים: LG GSA-GH22L X22 SATA DVDמארז: XClio 777 Color ספק כוח: Antec TruePower Quattro 850W כרטיס קול: כרטיס קול Creative Sound Bl…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב -5000 2. מטרות: משחקים כבדים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כן אני לא צריך מארז לא צריך כרטיס רשת ולא כרטיס קול 5. כן אני מעדיף מעבד של אי אם די 6. לא חשוב 7. לא 8. מזומן
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב הראשון יהיה גיימינג. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך. קיים מסך 21" LCD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים עכשווים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4.…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-