עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bbbe,

מחפש נייד שיהיה טוב לכל תקופת האוניברסיטה שמתחילה השנה. המחיר הוא באזור 5000 ש"ח ורק אם שווה חריגה ל 6000. שימושים עיקריים יהיו בעיקר פשוטים אני לא גיימר גדול ובעיקר עושה פעולות פשוטות במחשב, אבל בכל זאת חשוב שיעבוד טוב גם אם ארצה להשתמש באיזה משחק בינוני או באפליקציות EXCEL שהבנתי שחלקם מקשה על המחשב?? גודל מסך לא יותר מ 14 וחשוב לי שחיי סוללה יהיו ארוכים . תודה רבה על כל עזרה וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  2. שלום אני מקווה שאנשים יעזרו לי פה למה פעם שעברה לא היתה שום תגובה באשכול הנה 3 מיפרטים הראשון מאייבורי השני מFOXPC השלישי מSKYPC מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16MB Hitachi/Western Digital/Seagate זיכרון:2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב:LG X22 SATA DVD Asus/Optiarc/Pioneer כרטיס מסך:Intel GMA 3100 UPTO 384MB מובנה על הלוח ספק:EZCOOL 450W 12CM FAN מארז:Raidmax Sagitta II מאוררים:שני מאוררים 12CM מוארים ועוד אחד 8CM מואר השני מFOXPC הGAMER BASIC 100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1358 השלישי http://skypc.co.il/pl_product~sky099~88~0.htm מה עדיף לי לקחת מהשלושה ה…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by ליהי גנון,

מישהו יודע איך מתקינים windows xp על מחשב של אפל?

4. Started by aleXtazi,

היי אני עוד כמה ימים אמור לטוס לארה"ב(אם הצבא יאשר לי). עכשיו אני הולך לקנות מחשב נייד ומצאתי מחשב נייד שממש מצא חן בעיני זה גטוואי מסידרת FX , המחשב זה gateway fx 7811 הוא עולה 1250 דולר בארה"ב. השאלה שלי היא כזאת האם מחשבים של החברה הזאת נחשבים לטובים? האם יש אחריות בארץ למחשבים אלה? או מישהו שאפשר לפנות אליו במיקרה של תקלה בלי קשר של אחריות? או אם אפשר לעשות אחריות צד ג'? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי זיכוי של כ1000 שקלים מדינמיקה ואני מעוניין לרכוש את אחד המחשבים הניידים שהם מציעים. יש לי 1,000 שקלים, ואני מעוניין להוסיף לא יותר מ800 שקלים. אלו המחשבים המוצעים בדינמיקה: http://www.dynamica.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/63--.aspx אלו שעומדים בתקציב שלי הם: - ASUS eee R101 - ASUS 1001PXD - מחשב נייד ASUS 1015PEM - מחשב נייד ASUS 1005P לפי המחיר הASUS 1015PEM הוא הטוב מבינהם. אך לפעמים המחיר משקר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by solik,

אני שוקל לקנות מחשב ולצערי אין לי תקציב ענק רציתי לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://i13.tinypic.com/2cwkho1.jpg מחשב שמתאים למשחקים חזקים? ואם למישהו יש יותר טוב אבל באותו תקציב אני יודה לו מאוד! תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים הנפוצים היום (פורטנייט ודומיו) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך כן, מקלדת ועכבר רצוי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל לא. אורות וכד' פחות קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב פשוט יחסית לצורכי אופיס, גלישה וכו' גודל המסך - שלא יהיה קטן מדי, נראה לי סביבות ה 14-15.6 זה מעולה משקל - לא משנה כל כך, עדיף שלא יהיה בלטה, אבל אין צורך במחשב קל במיוחד סוללה - רצוי זמן סוללה סביר + מסך - חשובה לי איכות המסך, לצפייה בסרטי HD וכו' מפרט - אין משהו חשוב באופן ספציפי, אין שימושים מיוחדים, בעיקר אופיס, מיילים, אינטרנט, סרטי HD ודברים בסיסיים למדי. דברים חשובים: 1. WIN 7 ולא WIN8 , אחרי נסיון רע ומר עם WIN8 ממש רוצה לחזור ל WIN7 2. שהמחשב יהיה עמיד יחסית, כלומר לא צריך משהו דק במיוחד וקליל ושביר, דווקא משהו קצת יותר עמיד וגדול גם אין חשיבות מיוחדת לעיצוב, יותר חשוב נוחות שימוש, עמידות ואיכות המסך. 3. לא HP התקציב הוא סביב ה 3 מקסימום. תודה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן.אחרי חפירות אין סוף בפורום הזה , נראה לי שהגעתי לאיזושהיא החלטה לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות: אני רוצה לראות במחשב המון סרטים. וגם hd בהמשך. כנראה מאד שאני הולך לעבוד עליו בפוטושופ, בטח עם כזה מחשב (ומסך t240) יבוא לי גם התיאבון למשחקים. אני לא יודע מה זה משחקים כבדים אבל אני רוצה שיריץ משחקים חדשים. מעבד - Core 2 Duo E7300 הצעתם לי ללכת על ה 5200 אך הוא נראה לי מיושן ואיטי יחסית למעבד הנ"ל אז לכן אני אלך עליו. לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader קשיח - WD - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב - LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז - Hec Compucase 6C28 Midi Tower ספ…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. מטרות המחשב: עבודה משרדית, בעיקר בבית (הסיבה שזה לא מחשב נייח עדיין לא ברורה לי לגמרי, אבל הפסקתי להתווכח) גודל המסך: 15-17.5 אינץ' משקל רצוי: לא משנה (לא מתוכנן לצאת מהבית כמעט) האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. כמעט תמיד יהיה מחובר לחשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': אין צורך (אבל לא מפריע) גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB, אבל ההפרש במחיר לא משמעותי עדיף יותר כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD כונן bluray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. xp אם עדיין אפשר להשיג, או win7 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ דרישות נוספות: מקלדת גדולה ונוחה (עם numpad בצד ימין) מ…

11. Started by below_z,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט למדעים מדויקים, משרדי, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. (ללא מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מת…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא, לצרכי אינטרנט וסרטים בעיקר. התקציב למחשב הוא 3,000 שקלים לכל היותר (רצוי שזה יכלול גם תשלומים) *מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט (אלחוטי) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קריטי. * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יהיה מעל 2.5-3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ- 3 שעות, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כ- 250 ג'יגהבייט. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ספציפי, העדפה ל…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by shay1986,

שלום, לא מצאתי בפורום בקשה למפרט דומה לצרכים שלי ולכן אני שואל כאן האם המפרט הבא הוא טוב או לא. המחשב מיועד לתכנות בלבד, יש צורך בזיכרון גבוהה + מהירות מעבד גבוהה + עליית תוכנות מהירה וכד'. Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Box, יחידות 1 ₪687 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2523 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪353 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3248 Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 זמין ת"א כ"ס, יחידות 1 ₪1098 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2827 Cooler Master CMP-350 + 400Watt PSU, יחידות 1 ₪327 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by MadEddy,

אם אני מזמין דרך האינטרנט חלקים למחשב,למשל מ-newegg, אני אצטרך לשלם על זה מכס כשזה מגיע לארץ? ???

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. מחפש המלצה למפרט למחשב חזק לעבודות עיבוד נתונים שדורשות כוח עיבוד (CPU) והמון גישות לדיסק (עיבוד נתונים בתוכנה שאני כותב). כמו כן, עבודות בפוטושופ ועריכת וידאו. לא ישמש לגיימינג. . מה התקציב המקסימאלי?5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עיבוד נתונים, פוטושופ, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עיבוד נתונים כבד (ריצה למשך ימים ברצף) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by DavidM,

* מטרות המחשב:בעיקר משחקים בינונים-כבדים * גודל המסך:15.6+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן, לצורך גלישה באינטרנט/אופיס וקצת סרטים מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאת מהכרטיס מסך לטלוויזיה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:500GB * כונן CD/DVD? צורב:אם אפשר צורב DVD * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:DELL או ASUS חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15801 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15605

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. ה-Acer Aspire One Cloudbook הוא נייד חלונות אולטרה זול ברוח הכרומבוקים, שיתומחר בכ-650 שח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/אייסר-ומיקרוסופט-יציעו-לנו-מחשב-נייד-ע/

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by Stellar,

אהלן חבר'ה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אם מפרט מומלץ למחשב נייד שיצטרך להריץ תוכנות תלת מימד בצורה טובה. קצת הסבר, אני סטודנט לאדריכלות ואנחנו משתמשים המון בתוכנות תלת מימד ורנדרינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by hezinaor,

שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש וכמו כולנו חשובים לי הביצועים. השימוש שלי במחשב הינו משרדי אופיס ואינטרנט, הורדות, צפייה בסרטונים באיכול Full HD. בהמשך הנני מעוניין לערוך סרטונים של תמונות (סרטוני מצגת תמונות עם מוסיקה ברגע). יש מצב שארצה ליצור מוזיקה אלקטורנית. מאחר שאינני מנוסה בתחום לאינני מאמין שאעבוד עם תכנה מהמורכבות ביותר. הסיכוי ששתי אפליקציות כבדות יעבוד במקביל נמוך (לדוגמא עריכת סרטונים ותנכה ליצירת מוסיקה במקביל). אשמח אם אוכל לקבל המלצות לגבי פירמות ידיעות בתחום ה STORAGE לטובת בחירת דיסק קשיח למחשב. כנ"ל לגבי זיכרון. תודה, חזי נאור

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 640MB DVI Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard AMD Athlon 64 Bit 5000 Dual Core Socket AM2 G.Skill F2-6400CL4D-2GBHK (2x1024MB) DDR-II 6400 Memory 4-4-3-5 Coolermaster 600W eXtreme Rev 2.01 Power Supply

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by יוגב1,

בזמן האחרון אני רואה שהנייד של LG P1-KP11E http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= יותר ויותר עולה כאופציה טובה. אבל לצערי אני לא שומע בכלל על המחשבים שלהם או השירות. אם יש מישהו שמכיר אותם או את השירות אז בבקשה תיידעו אותי אני ממש לפני קניה ואם הייתי שואל מה הנקודה החלשה של המחשב הזה מה הייתם אומרים? בתודה רבה רבה מראש. יוגב

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, התקנה של סביבות כמו VISUAL STUDIO וניתוח נתונים Matlab, Wolfram Mathematica ושרת SQL כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  24. שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בעקבות לדיון שפתחתי לפני כשבוע לגבי קניית מחשב נייד, החלטתי ללכת על אחד עם כרטיס מסך מובנה, אבל עם מסך מגע. הנה הקישור למחשב מחשב הנייד מיועד: עבודה משרדית (office, access, visual studio 2010), צפיה בסרטים. החלטתי ללכת על מסך מגע בגלל windows8. האם המחשב שווה 3750 שקל? אם לא, יש אלטרנטיבות עם מסך מגע? או שלא כדאי ללכת על נייד עם מסך מגע? תודה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.