עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. אני מדבר על פיפא פעם בחצי שנה - חשבתי על נטבוק - יש אחד כזה עם כרטיס מסך שהוא לא אינטל? אפילו 8200 יספיק.... מה עםה ION הזה של אנוידיה ראיתי אותו בנטבוק של קומפק האם שווה משהו? יריץ משחק? קראתי איפשהו שזה בעצם 9400 האם נכון? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. היי יש לי לוח אם Asus TUF GAMING B450 PLUS II ומארז- cougar mx 410g rgb ואני רוצה לדעת אם הקירור coolermaster hyper 212 led turbo argb קישור לאתר הרשמי : https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/#specifications מתאים ללוח אם ולמארז שלי מפרט מלא מצורף תודה רבה

4. שלום, לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא מעוניין לקנות מחשב חדש. החלקים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כוח. התקציב הוא לא גבוה ולכן בניתי את המפרט המצורף. מה אתם אומרים על המפרט? אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by Omry,

היי אנשים, חבר לאחרונה פנה אלי וביקש ממני שאבנה לו מפרט למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות. הוא לא זקוק ליותר מ-500GB שטח איכסון והמעבד יעבור OC עליו אני אפקח. המסך שברשותו הוא 24" שעובד ברזולוציה של 1920x1200. אין צורך במקלדת, עכבר או רמקולים. מערכת הפעלה כבר יש לו (7). במידת הצורך, ניתן לחרוג בסביבות ה-500 ש"ח אבל רק אם זה נחוץ ביותר. אין העדפה לחנות מסוימת. המחשב בכל מקרה ישלח אליו עם שליח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by Nahum2,

היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, RESHARPER QUARTUS MATHLAB OFFICE2007 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? אין צורך בכרטיס מסך. 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מה…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by dorratz,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ב-5000 ש"ח עבור אופיס ואינטרנט. על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by noamh2000,

מדובר במפרט שאני בניתי אבל הייתי מעוניין לוודא שהחלקים שלו מתאימים אחד לשני ושאני מקבל את המירב בשביל הכסף שלי המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוהה עם משחקים החל מוורקראפט 3 דרך סדרת Total War ועד הדרישות המחמירות של קריסיס ושכמותו. מעבד מעבד Intel Core i7-3820 Tray 1 ₪1626 [/l][/l][/l][/l] לוח אם לוח אם Asus P8Z68-M PRO 1 ₪824 [*] דיסק SSD כונן קשיח Crucial SSD M4 2.5" 9.5m 64GB 1 ₪460 [*] דיסק קשיח כונן קשיח Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB 1 ₪616 [*] זיכרון זיכרון Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 1 ₪309 [*] כרטיס מסך …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by Pika007,

המחשב לא בשבילי, אלא בשביל ידידה, מטרות לימודים בעיקר (מן הסתם גם סרט פה ושם, שירים ומדיה) רצוי מחשב כמה שיותר קטן, עד 14", רצוי 12". אפשר לחרוג ב 100-200 שקל גג הציעו את הטוב ביותר שלכם

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by lharpaz,

שלום, התקציב הוא באיזור ה-3,200 ש"ח, וזה למחשב עצמו (ללא ציוד היקפי). אני זקוק למפרט מחשב לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, ICQ, שיתוף קבצים וכו'. (המחשב לא ישמש למשחקים). בגדול, אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, הארד דיסק של , עדיף של WD250GB (שנראה שכמעט הפך לסטנדרט במפרטים פה), מארז וספק סבירים (לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה רועד כמו טרקטור). נראה לי שכרטיס משולב על לוח האם צריך להיות מספיק, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק כדי שיהיה סיכוי שהוא יריץ את הממשק הגרפי של ויסטה. ראיתי שיש מפרטים נחמדים כאלה מבוססי AMD בסביבות ה-2,700 ש"ח (למשל זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256850.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257153.0) …

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by ran07,

דרוש מפרט (לא בשבילי) עד 2500 שקל בעיקר לוח,מעבד,כרטיס מסך, מארז בעיקר לא מדובר במשחקים פעולה וכאלה אלא משחקי מרוץ וכאלה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by xaier,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 - אם כי לא חייב, המליצו לי גם על ניידים בסך 3,500 שנאמרו לי כי הם מעל ומעבר מבחינת ביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, הרצת גרפים רבים בחיבור אינטרנטי המתעדכנים כל כמה עשרות מאיות השנייה (פחות משנייה), שימוש במקביל בתוכנות צ'אט כגון discord, כרטיסיות רבות בדפדפן ואופיס. גיימינג - לא עיקר, אך אולי בעתיד יהיה שימוש מועט לגיימינג חובבני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר? חחח אין משהו קריטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לינק לדרישות מומלצות של המשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  14. המחשב הראשון יהיה גיימינג. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין צורך במסך. קיים מסך 21" LCD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים עכשווים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4.…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום רב, מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט ומידי פעם הכנת סרטונים ב- PINNACLE STUDIO (גרסה 16 פלוס כרגע). אין עריכת תמונה אלא רק חיתוך סרטונים, תמונות, אפקטים והוספת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE STUDIO מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מחירו:3900 שח http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=120&subcatid=166&prodid=1615&keySearch= מחירו:3850 לשימושי אינטרנט צפייה בסרטים וקצת משחקים. האם ההבדלים משמעותיים בינהם יחסית? המלצותתתתתתתת

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1300 1 1300 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1280 1 1280 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 780 1 780 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 920 2 1840 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 490 1 490 מאווררים וגופי קירור‏ Zalman Price Units Total CNPS10X Quiet 285 1 285 מארזים‏ Zalman Price Units Total GS1000 Black Full Tower ATX Case (No PSU) …

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

אני צריך מפרט למשחקים- בלי צורב סידירום מסך מקלדת ועכבר! את כולם יש לי (וכרטיס רשת). שיהיה טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב (רדאון בבקשה) ושלא יחרוג מהמחיר! כי זה רק מה שנתון לי כרגע. ורק משו אחד שיהיה 80 גיגה! הכוונה אני לא רוצה פחות או יותר ב80 אני מסתפק ועם אפשר שיהיה לוח אם עם כרטיס קול מובנה. עם מארז כמובן וחיבור USB מקדימה תודה.

19. אני רוצה:מעבד AMD 3800 X2 socket AM2 +1GB DDR2 + לוח אם טוב +כרטיס מסך ב300 ש"ח מקס. השאלה שלי בעצם היא איזה לוח אם לקחת במה שנשאר לי מהתקציב? או אולי אני יכול לקנות Conroe(אני מניח E6300) עם קצת חריגה בתקציב?(עם 1GB זיכרון מינימום)

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  20. צריך עזרה בבנית מפרט עד 4000 ש"ח למשחקים ללא מסך וציוד הקפי... תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by nush,

הציעו לי את המחשב הנ"ל עם 2 ג'יגה זכרון מעבד T7300 ותיק. שווה? משתלם?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. צ'לום לכם, אני צריך לפטופ, אני רוצה להשקיע 6000 שקל (להכל, תיק, עכבר ומה צריך עוד?) אני צריך שהוא יוכל לעשות: 1.פוטושופ 2.סרטונים ביוטיוב (לא צוחק זה חלק מהעבודה שלי ) 3.סרטים בכללי 4.אופיס 5.קפה אמרו לי להיכנס לזאפ, נכנסתי, קיבלתי חום ויצאתי לעשן חום... אז אשמח עם תעזרו לקופי מסכן שרק רוצה לקנות לפטופ, וללכת לדרכו. תודה על טוב לבכם, אליאב, נ.ב אשמח לקבל גם המלצה על מקום לקנות לאפטופ...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. אהלן ערב טוב ידידה שלי מתחילה ללמוד והיא מעוניין לקנות מחשב שישרת אותה בתקופת הלימודים, בגלל שהיא תיהיה הרבה בנסיעות היא מחפשת משהו קטן וטוב ובמחיר 2500-700 ש"ח , כמובן חריגה קטנה אפשרית . תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם חריגה ל 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (גלישה כבדה באינטרנט), משחקים, עריכת מוזיקה. תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. CUBASE, CALL OF DUTY, GTA, prototype, FIFA וכו'... המסך שלי הוא כרגע 17" רזולוציה אם אני לא טועה 1280 על 1024. אבל אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מסך 20\22 אינץ' אז להתחשב בזה גם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. X 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני…

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  25. היי אנשים אני טס עוד שבועיים לניו יורק. רציתי לדעת אם כדאי לי לרכוש משם חלקי מחשב. האם המחירים זולים בהשוואה לארץ? מה בנוגע לאחריות? והכי חשוב..מאיזה חנות אתם ממליצים לי לקנות מניו יורק אם כן. בתודה מראש שי המפרט למחשב שלי הוא בגובה 4500-5000 ש"ח.בחרתי את המפרט מהפורום פה.כמו כן כנראה שאני אקנה גם מסך של ויסוניק דק.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים