ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום. מכיוון והמחשב הישן שלי על סף מוות, אני זקוק למחשב חדש. אני משתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים, ועבודה, ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך איזשהו כרטיס מסך מפוצץ. אני לא צריך: עכבר, מקלדת ורמקולים. מסך כן. תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לוח אם ECS L7VMM3 מעבד Athlon XP 2000+ זיכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כרטיס מסך 3D-Force 32MB S/M כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס קול AC97 סטריאופוני כרטיס רשת 10/100 מסך מאג 786PF מחיר 1986 שקל (כולל משלוח) המחשב ישמש לעבודה משרדית (וורד, גלישה באינטרנט, יישומים קלים כמו מסנג'ר וכו'). אני מניח שמבחינת ביצועים המפרט הוא טוב למה שהולכים לעשות בו, אני רק רוצה לדעת האם המחיר שווה? (תזכרו שזה כולל מסך לא רע [וגם לא טוב]) .
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראשית כבוד על האתר.. לא מבין במחשבים.. עכשיו קצת יותר.. אני מחפש מחשב למעצבים... ז'' א תוכנות גראפיות.. פוטושופ /אילוסטרייטור /רינדור אני אומן שמצייר פרטים מאוד קטן בראפידוגראפ.. רוצה לסרוק ולשפר את הציורים בתכונות ( למכירה באינטרנט..) באופן כללי מחפש משהו שאוכל לפתח את יכולות הציור שלי... (אולי מסך מגע שמתאים לעט? אבל אז צריך מסך ועט ממש מקצועי אם קיים כזה בכלל.. מדובר על קווים ומרווחים מילימטרים...) כמו כן חשבתי אולי להתחיל לעשות מוסיקה אלקטרונית... אז שתהיה האופציה.. (הבנתי שכ. קול אני קונה חיצונית...) בגדול אולי גם שיתאים לתוכנות תלת ממד...(לא חובה) בקיצור אני רוצה משהו טוב... בעיקר לדרכים ( עובר ממקום למקום פחות עובד על הסוללה)... שיהיה נעים לעבודה... ג…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לסבתא שלי... היא צריכה מחשב מאוד פשוט - לעבודות משרדיות מאוד פשוטות (WORD) , טיפה מוזיקה , טיפה תמונות וקריאת מיילים. +מסך (19 - מסך סביר יספיק) איזה מחשב שמתאים למטרות שהזכרתי למעלה אפשר לקנות בתקציב של 1800 שקל? *חייב להיות בKSP , אל תשאלו... (היא כבר שילמה להם.... , כן אני יודע |: )
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רק כמה דברים שצריך בעיקרון 1.מסך גדול 2. כרטיס קול 5.1 ממש לא משנה לי איזה 3. כרטיס מסך טוב 4. צורב DVD תרגישו חופשי לחסוך בשביל המסך וכמובן שלוח אם צריך להיות נחמד++ תודה מראש על עזרה אין לי מושג מאיפה להתחיל
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הי כולם, אני בונה מפרט למחשב שולחני לשימושי אינטרנט, אופיס, תיכנות על ויזו'אל סטודיו 2010, קצת עריכות וידיאו ומעט מאוד משחקים (לא כבדים). אני מכוון למעבד QUAD או CORE2 חזקים (העלתי שאלה בברנץ' של מעבדים לגבי i5 מול סדרת ה-Q). לדעתי כרטיס מסך של חצי ג'יגה יספיק לי. חשוב לי גם פייר-וויר למצלמת וידיאו (יש לי כיום כרטיס אבל הוא PCI). בנוסף חשוב לי שיהיה מארז שקט כי זה במרכז הבית וכרגע מה שיש לי מתחרה יפה מול המזגן ברעש שהוא מייצר. חצי טרה הארד דיסק נראה לי מספיק. מקסימום אני אקנה חיצוני אח"כ. אה - והמחיר - ככתוב למעלה. עד 2500 (מסך כבר יש לי). יש מפרט שעולה 2650 אבל אני לא שקט לגבי החנות (לא חשוב שמות): מארז + ספק כח ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real הכולל 3 שנות אחריות …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה ב- 2600 ש"ח (לא כולל הרכבה) מחנות שידועה בשירות אמין ונעים. מה דעתכם? המחשב נועד לשמש כסוס עבודה; לא למשחקים ולא לוידאו. Intel Core 2 Duo 6550 - 2.33 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 INTEL BUFFALO CREEK DG33BUC (G33) FIREWIRE-LAN1000 -VGA - mATX 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK SUNBEAM Silent core fan 120*120*25 mm
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, אולי נייד (אני עוד ילמד קצת מה יש בשוק ואז אני אתייעץ) לפני שנתיים כשהייתי מעודכן וקניתי מחשב - חישבתי איזה צירוף/מפרט של מחשב כדאי לקחת כדאי לנצל את השקעה, אז על סמך הידע שלי על פעולות תגמול של מעבד (מהירות ובאס) + זיכרון בעיקר חישבתי צירופים אופטימלים. (הסבר: הרי עם הזיכרון לא מספיק מהיר עבור המעבד אז חבל יש בזבוז של יכולת של מעבד לחילופין הפוך חבל לקחת זיכרון מהיר אם המעבד לא צריך אותו) לעצרי כיום אני לא מתמצא מספיק כדי לפתח שוב נוסחה, אני חושב שזה יתרום לכל מי שקונה או בונה מפרטים ממולצים, אם שמישהו שמעודכן בחידושים אחרונים י יוכל לבדוק את נושא לחשב נוסחה/צירופים כאלה. כמובן שגם אני אודה לו אישית כיוון יקח לי זמן להתעדכן בכל החידושים אז אני ע…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום! מישהו במקרה מכיר דרך לפתור את התקלה הקיימת במסכים מהבהבים של מחשב טושיבה מדגם A500-1GH?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מהאתר הרשמי של קינגסטון: ValueRAM Memory - Industry-standard memory ideal for system builders SystemSpecific Memory- Customized to meet the specifications of brand name computer systems זאת אומרת, יש זכרון גנרי, בסיסי ויש זכרון שמתואם למותג מחשבים מסויים ועולה הרבה יותר. נשאלת השאלה - האם יש הבדל ממשי שמצדיק את הבדל המחירים או שזה סתם גימיק שיווקי? :s05: למשל, עבור מחשב שלי (TOSHIBA) אפשר לרכוש KVR533D2S4/1G ValueRAM Memory שעולה כ-60$ או שאפשר לרכוש SystemSpecific Memory KTT533D2/1G שעולה 120$. האם יש הצדקה לשלם מחיר כפול עבור "התאמה" למערכת או שאין הבדל ביניהם וזה כמו אותו תיק סיני שעולה 100ש"ח אבל אם הדביקו במפעל לאותו תיק מדבקה עם שם מותג מפורסם הוא כבר יימכר ב500ש"ח…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שימוש ביתי במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט עם עבודת עריכה של קטעי וידאו (חובבני) בתוכנת MOVIE MAKER לכן דרוש מחשב חזק מהרגיל. בנוסף תמיכה בהוצאת תכני HD למסך תואם. תמיכה ב USB3 הרצה של ווינדוס 7 64 ביט (אין צורך ברכישת מערכת הפעלה) אין צורך בציוד היקפי, שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור (6) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות (עדיף אייבורי או קיאספי) איזור מרכז לא מתוכנן שדרוג. נוטה למעבדי אינטל אבל פתוח להצעות. עדיף שייצא פחות מ2000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לאחר הפסקת חשמל, נראה שהמחשב הנייד לא מזהה את כבל החשמל. ניסתי לנתק ולחבר, הפעלה מחדש. דבר לא עוזר! יש למישהו הצעות או רעיונות איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מהדגם בכותרת, הסוללה שמגיעה איתו היא רק 6 תאים, מספיק בערך לשעתיים / שעה וחצי במקרה הטוב. רציתי לדעת איזה סוללות מומלץ וכדאי לקנות למחשב, שיהיו יותר חזקות מנהנ"ל? ואיפה מומלץ לקנות כאלו (אין בעיה עם רכישה מהאינטרנט). התקציב בכותרת... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התחדשתי בנייד חדש dell vostro 3560 רציתי לדעת איך מומלץ להשתמש בו מבחינת הבטרייה, בלילה עדיף לכבות לגמרי או לשים בסליפ? כשהמחשב בסליפ/כבוי עדיף להשאיר מחובר לחשמל או לא? ולגבי עבודה עליו, אני מבין שעדיף שיהיה מחובר לחשמל... תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
למנהל התחום ולמבינים בתחום שלום! הרכבתי עבורי מפרט למחשב המבוסס על AMD64 לשימושים בתחום הוידיאו, המרות בין פורמטים, הורדת קבצי A/V מהאינטרנט, כמו הופעות מוסיקה וצריבה על DVD , המחשב החזק מיועד להורדת משך ההמרות הארוך. הקונפיגורציה הבאה היא בסכום כולל של כ-5000 ש"ח, אודה על התיחסותכם. AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1480 ¤ ALBATRON K8X800 Pro 610 ¤ זיכרון HYUNDAI DDR 512MB 400MHZ 570 ¤ WD 120/7200 SATA 8MB 645 ¤ CLUB3D RADEON 9200 VIVO 510 ¤ DVD TOSHIBA X16X48 190 ¤ NEC 2500A 560 ¤ כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ ENERMAX CS-3088TA SILVER …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני מחפש מחשב ללא מסך שיעבוד בעיקר לעריכת תמונות PHOTOSHOP , FREEHAND וכמובן אינטרנט והרבה פחות למשחקים המחיר למחשב בערך 4500~ מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר בדיקה מחירים הבנתי שלא כדאי להמתין ל-core i7. התקציב הוא 4000 שקל אין צורך בציוד הקפי. המחשב יעבוד על מסך 22 (1080*1650). הצרכים שלי הם בעיקר משחקים כבדים וסרטים, אולי oc קטן אבל לא משהו רציני (למעבד). חשוב שיהיה שקט כמה שיותר, בעתיד הוא יחובר לטלוויזיה 32 (hd ready). דיסק קשיח לפחות 500 גיגה אין חשיבות לחנות. בניתי מפרט ואשמח להערות/תיקונים וכו': Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA, יחידות 1 ¤125 http://www.foxpc.co.il/p…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עבודה אם תמונות ועבודה מישרדית יעשו על המחשב הזה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. תקציב: 3000 ש"ח (רצוי יותר קרוב ל 2500) 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , גרפיקה קלה ומשחקים חדשים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 19-22" 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 (מוגזם לבקש?) 7. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 8. אין צורך במ"ה 9. אזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן / תל אביב (שמעתי שזיגזג יקרים ?) 10. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל AMD אבל העלות (או יותר נכון יחס עלות / תועלת) היא הפרמטר החשוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤482 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe ¤876 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-G882DDC צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤136 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤450 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC…
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תסתכלו בקובץ המצורף ! אם למישהו יש משהו להוסיף/לגרוע לפני שאני מזמין בבקשה לתת את הדעת ! תודה דין [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר והתקציב שלי הוא בסביבות ה- 3 3- וחצי. (כן אני יודע, זה ממש כלום אבל אין לי כרגע יותר אני מדבר על מחשב בלי ציוד היקפי ואן לי העדפה לגבי חברה מסוימת או עיצוב או משהו כזה יש לכם הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מדובר במפרט שאני בניתי אבל הייתי מעוניין לוודא שהחלקים שלו מתאימים אחד לשני ושאני מקבל את המירב בשביל הכסף שלי המחשב מיועד לגיימינג ברמה גבוהה עם משחקים החל מוורקראפט 3 דרך סדרת Total War ועד הדרישות המחמירות של קריסיס ושכמותו. מעבד מעבד Intel Core i7-3820 Tray 1 ₪1626 [/l][/l][/l][/l] לוח אם לוח אם Asus P8Z68-M PRO 1 ₪824 [*] דיסק SSD כונן קשיח Crucial SSD M4 2.5" 9.5m 64GB 1 ₪460 [*] דיסק קשיח כונן קשיח Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB 1 ₪616 [*] זיכרון זיכרון Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 1 ₪309 [*] כרטיס מסך …
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
מעבד - intel core i7 950 tray לוח אם - gigabyte ga_x58a-ud3r קירור- cooler master v8 זיכרון- ocz 6gb ddr3 1333mhz cl7 מארז - NZXT phantom full tower red כרטיס מסך - sapphire 5870 vapor x (מועבר מהמחשב הקודם) ספק - cooler master silence pro m850 850w הארד דיסק - wd 750gb caviar green, wd caviar black 1 tb(שניהם מועברים מהמחשב הקודם) אני רק מעוניין לדעת אם המחשב הזה טוב ובעל רכיבים טובים אשר יתאימו אחד לשני??? וגם לדעת אם יש פה אפשרות של צוואר בקבוק?? על המעבד הזה מתוכנן OC בהמשך, האם הקירור הזה יחזיק טוב OC של 30% +-?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 - אם כי לא חייב, המליצו לי גם על ניידים בסך 3,500 שנאמרו לי כי הם מעל ומעבר מבחינת ביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, הרצת גרפים רבים בחיבור אינטרנטי המתעדכנים כל כמה עשרות מאיות השנייה (פחות משנייה), שימוש במקביל בתוכנות צ'אט כגון discord, כרטיסיות רבות בדפדפן ואופיס. גיימינג - לא עיקר, אך אולי בעתיד יהיה שימוש מועט לגיימינג חובבני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר? חחח אין משהו קריטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-