ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
היי,אני צריך את המלצותיכם בנוגע לרכיבים הבאים: 1.מפרט למחשב ללא כרטיס מסך. 2.כרטיס מסך 3.מסך. מפרט למחשב : עד 2300 שקל. מעדיף מעבד של אינטל. שימוש:גלישה\סרטים\משחקים.אני רוצה שביחד עם הכרטיס מסך יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה,לאורך כמה שנים. כרטיס מסך: עד 220$ מחיר בארה"ב ,אני מעדיף את NVIDIA ,כרטיס טוב עם תאימות לDX10,שיתאים לספק ולשאר הרכיבים של המחשב. ניתן לראות מחירים של כרטיסי NVIDIA באתר הבאה: http://www.nvidia.com/object/graphics_cards_buy_now.html אני צריך את הדגם שלו כמה שיותר מפורט,חברה,זכרון,OC (אם עבר וכו' וכו'). מסך: 19-20 אינץ' אז עד 1800 שקל משהו מומלץ במחירים האלה. בעיקר לקריאה\גלישה ושיתאים גם למשחקים רצוי מאד 20 ולא פורמט רחב,אני יודע ש…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מקבל QX9770 ואני צריך את הרכיבים הבאים: לוח אם- שתומך בSLI וכמובן במעבד כרטיס מסך- כרגע יחיד דיסק קשיח- הייתי אומר 250, 320 ג'יגה זיכרונות- שלא יגבילו אותי בכל מיני דברים מארז וספק- מארז לא חובה מפואר, הכי פשוט. לגבי ספק אני צריך ספק שיחזיק את המעבד + שני כרטיסים לעתיד מעבד, מקלדת, עכבר, מסך רמקולים או מערכת הפעלה- זה לא צריך. התקציב הוא 3000 שקל.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הפנטיום המזדקן שלי כבר בקושי יכול להריץ 720p, לכן אני צריך מפרט שאני לפחות יכול להנות מהמסך שיש לי לוח-אם, מעבד, זכרונות (2GBx2), כרטיס מסך שמיועד לסרטי HD, מארז נורמלי (עם חלון צד ומאורר), דיסק קשיח 500GB מה שאני לא צריך: צורב, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לגבי כרטיס מסך, המסך שלי לא תומך HDMI אבל האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI to DVI? אם כן האם זה יכול להשתוות לאיכות HDMI טהור? לפי דעתי בשביל לקודד תכני 1080 שאני אצטרך לפחות 4 ליבות, אשמח לדעות והמלצות.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב חדש עם מעבד e8400 ולוח אם ASUS P5K מה המשמעות אם אשאר עם WINDOWS XP 32bit ו OFFICE 2003?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט ב- tms Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - In Stock ¤675 Foxconn TH-061 120mm + Window FSP 450W ¤440 Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - In Stock ¤1099 Gigabyte GA-P35-DS3L ¤459 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock ¤945 WD 250GB SATA II 16MB AAKS ¤276 סה"כ: 4004 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט הזה? יש מקום לשיפורים? (תקציב 4000 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחרי למעלה מ-5 שנים עם המחשב הישן שלי, הגיע זמני לרכוש מחשב חדש. אני מחפש מחשב שיריץ תוכן ברזולוציה של 720P או 1080I (כרגע אין לי צורך ב-1080P עקב מגבלות של הטלוויזיה ומסך המחשב שלי), שיהיה שקט ושיוכל להריץ כמה משחקים ישנים שברשותי (FAR CRY, HL2, DIABLO 2 ו-STARCRAFT). לאחר קריאת ביקורות רבות ראיתי שקיים פתרון שמתאים לי בדמות לוח אם מבוסס על ערכת השבבים 780G של AMD ואשר מכיל כרטיס מסך מובנה שיכול להריץ סרטים ברזולוציות HD ללא קרטוע ובנוסף לכך יכול להריץ בצורה טובה את המשחקים שברשותי. אני אשמח לקבל מפרט שמבוסס על ערכת השבבים הנ"ל כאשר הדרישות הבסיסיות שלי הן: * מחשב שקט - אין צורך שיהיה שקט כמו בית קברות אך אני לא מעוניין לשמוע את המחשב מחדר אחר כמו שקורה עם המחשב הנוכחי ש…
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בבנית מחשב לאינטרנט שירים וכו' (ללא שימוש במשחקים ). כולל ציוד היקפי (לא כולל מסך). אבקש בבקשה לבנות לי מאתר הבא: http://www.shirion-computers.com/builditems.asp תודה.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד שיתאים למשחקים, מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים - לא חייב תודה לכל המשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3313&category_id=ce5f8fa3dbb9ee624f90d22998f79d&PHPSESSID=5dffc199bcd3d35c903da219fea7171b או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3225&category_id=2ac4f833de77183307cfd3c3d5becd&PHPSESSID=49636977148f5e70d74cc39ba4a549d5 טוב החלטתי לקחת את אחד מהמחשבים האלו שכפי שאתם רואים דומים מאוד- ולוותר על דגם 566n כי המחשב לא ממש ישמש למשחקים ובשביל זה אני יקנה בעתיד desktop רגיל נוסף שישמש למשחקים. השאלה היא האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים מעבר למצלמה (שמיותרת מבחינתי) והמבנה הדק יותר (שכן קוסם לי). למשל באיכות הבנייה מקלדת מסך וכו'. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריך מפרט חזק למשחקים, שיהיה כרטיס מסך ממש חזק... ושהמארז יהיה יפה ושקט.. מפה בבקשה: www.foxpc.co.il תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלוםם לכולם אני מעונין במפרט למשחקים כולל מסך ולא כולל שאר ציוד ההיקפי שיחזיק כמה שיותר משחקים לטווח הארוך חשוב לי שהמסך יהיה 19 אינץ ומסך דק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3000-4000 אלף שקל המטרה של המחשב זה משחקי מחשב, לא הכי קלים לדוגמא Assasin creed תודה לכל מי שיעזור! (:
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי לעשות אינטרנט אלחוטי למחשב נייד מה אני צריך חוץ מכרטיס רשת וראוטר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
טוב זה מה שיש לי : מעבד p4 2.8mhz לוחאם- Msi 865 neo2 משהו כזה 1G זיכרון DDR כ.מסך : geforce 6200 128DDr ספק : 350וואט עכשיו אני צריך לקנות רק ארד דיסק ומארז נחמד שטוח כזה ושלט כמובן.. מחשב כזה יספיק להיות מחשב סלוני נכון? הרי אין צורך להפציץ בשביל משהו כזה?.. גם לא הבנתי את הקטע של המדיה סנטר שכולם מדברים? אני חייב ויסטה בתוכו בשביל המדיה סנטר?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בחול וברצוני להטביע על המקלדת תווים בעברית מכיוון שהכל כאן באנגלית... האם יש מישהו שעושה את זה תמורת תשלום סמלי או איזהשהיא דרך לעשות את זה לבד בצורה מקצועית? הנייד הוא של ACER דגם 5620
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שיש מבצע בבזק בינלאומי למצטרפים, המחשב הנ"ל בכ1500 שקלים.. רציתי לשאול בנוגע אליו, הבנתי שהוא נחשב די חלש מבחינה מפרטית, ושהמסך שלו נורא קטן, ושהוא רץ על לינוקס. בעיקרון, הדרישות שלי לא גבוהות.. אחי הקטן הולך להשתמש במחשב, לצורך גלישה באינטרנט (משחקי אונליין).. אני לצורך לימודים (הקלדה של דברים מסויימים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, הרצת קומפיילרים). רציתי לשאול אם המחשב הנ"ל הוא פרקטי לצורך הצרכים שלנו.. אין לי בעיה להתמודד עם קצת איטיות במקרים מסויימים, וגודל המסך לא כל כך מטריד אותי.. אבל מצד שני אני לא מעוניין במכונה ממש איטית.. אני במקרה הזה אעדיף להוסיף כסף למחשב איכותי יותר. גם אין לי בעיה לעבוד עם לינוקס, למרות שהבנתי שניתן גם להתקין win xp.. מה דעתכם?
-
- 80 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000 ש"ח מזומן. 2. מטרות המחשב?משחקים,CUEBASE,פוטושופ,סרטים,OC וזהו בעיקרון. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול, SLI. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?כן. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעדיף מרובע ליבות ולא כפול ליבות, כי המחשב מיועד לטווח ארוך(3 שנים). 9. האם חשוב שקט? חשוב מאוד מאוד! 10. האם מתוכנן OC? כן מתוכנן OC משמעותי.. הנה מפרט שחבר שלי הרכיב לי, מה דעתם עליו?(את המארז …
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני מנסה להרכיב מחשב לעבודה אני עובד בעיקר עם תלת מימד ווידאו,לכן אני צריך שיהיה לו לפחות 4 גיגה זיכרון, אם אפשר בתקציב מעבדי מרובעי ליבה, וכרטיס מסך טוב, כמו כן HD גדול. אפשר לשנות דברים להוסיף שם ולהוריד פה, אבל אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך לבנות אותו מה מתאים לי ומה כבר לא אפשרי, כמובן אני לא יכול לחרוג מהתקציב שהוקצב לי שזה 4500. בתודה מראש. במקרה ואין אפשרות לבנות מחשב במחיר הזה אשמח לשמוע מה אפשר לעשות או על מה אפשר להתפשר. בתודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפי מה שהבנתי מחשב HTPC שווה להרכיב לבד.. (להרכיב מפרט). אשמח לקבל מפרט טוב לHTPC. עם כונן נחמד, זיכרון לפחות 320GB, שיתאים לשידורי HD (זה העיקר!!)... תודה.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק בבקשה למפרט, אשר מיועד ללקוח שמשתמש במחשב לאופיס, אינטרנט, ותוכנות מסחר בבורסה (לא כבדות מדאי) דרישות: מבוסס אינטל. המחשב לא מיועד למשחקים. ללא ציוד היקפי. ללא צורך בנפח איכסון גדול (כלומר GB160 יספיק). ללא צורך בויסטה. לא מתוכנן בכלל OC. כמה שיותר זול יותר טוב, למרות שעדיף חלקים איכותיים (במידת האפשר). אשמח אם תוכלו לבסס את המחשב על KSP (למרות שאני מבין את הבעיתיות שבדבר). מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD סה"כ מחיר בערך לכל המוצרים:1250₪ מארז, ספק ומסך נתונים לבחירתכם אך אשמח מאוד אם…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, רכשתי VOSTRO 1500 עם XP. כשאני מתחיל את ההתקנה של הXP אני רואה שההארד דיסק מחולק למחיצת C של 2GB וקוראים לה OS. כשניסיתי למחוק אותה על מנת שתהיה לי מחיצה אחת הוא רשם לי שזו מחיצה של מערכת הפעלה ושהיא יכולה להכיל קבצים חיוניים ושרצוי לא למחוק אותה. המחיצה היא FAT32. האם רצוי להשאיר את המחיצה ולהתקין עליה את הXP? אם כן מה איזו מערכת קבצים רצוי לשים בשאר הנפח FAT32 גם כן או NTFS? לאחר ההתקנה אני פשוט מכניס את הדיסק של DELL ומתקין את הדרייברים הדרושים וזהו או שיש עוד משהו שעליי לדעת/לעשות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הזה לפי המלצות והשוואות ורציתי לקבל חווד נוספת: הנק' שעדיין לא ברורות הן: ספק - HEC זולים אבל מה מומלץ? לקחתי 750 עקב פוטנציאל ל-SLI אבל איזו חברה עדיפה? קירור למעבד - יש מבחר גדול - יש לי תקציב עד 250 שח אבל מה הכי יעיל ולא תהיה לו בעיה לשבת על הלוח אם במארז הזה? RAM - האם זה שבחרתי מספיק טוב? יש משהו שווה יותר עד תוספת של 100-150 שח? מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS Striker II Formula ¤1522 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31169 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048M…
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אחרי הרבה חשיבות ושאלות וקריאה בפורום, בניתי מפרט זה, מה אתם חושבים? מעבד Q9300 לוח אם ASUS P5E זיכרון 2*2 גיבה 800MHZ G.SKILL או מהירות 10000MHZ באותו מחיר אבל אני צריך לבדוק WD 320G 16MB ANTEC SONTA 3 כרטיס מסך 9800GTX GIGABYTE או 8800GTS G92, תלוי במלאי מאיפה שאני יזמין. סה"כ: 5500 ש"ח 9800 ו~5200 עם ה8800. תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ אופיס להתחבר קצת לאינטרנט ויהיה נחמד אם תהיה יציאה לחיבור לטלויזיה אך ממש לא חובה. אחריות: רצוי 3 שנים. חשוב שיהיה ע"י מישהו מוכר ולא ע"י "א.ב. ובניו מחשבים בע"מ" זיכרון: אין מה לדבר על פחות מג'יגה. HD: לפחות 80 רצוי יותר מעבד: לא CELRON!!!!! סוללה: המחשב יבצע הרבה מצגות כך שרצוי סוללה טובה (ברור לי שזה קשורבצורה ישירה למעבד....). תודה וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-