ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום רב כעבור שימוש רב במחשבי הישן, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחשב ביתי השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, שימוש בתוכנות פשוטות, וצפייה בסרטי HD (ברשותי מסך LCD FULL HD) קבלתי מפרט לרכישה ב1500 ש"ח, שזהו התקציב שלי למחשב. intel e5300 asus p5kpl-am 2gb ddr2 800mhz nvidia 8400gs 500gb sata2 x22 dvdrw atx case 400w psu ברצוני לשמוע דעה לגבי מפרט זה תוך התייחסות לשימושים שלי. האם ישנם שינויים שכדאי לי לבצע? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E4300 1.8Ghz Conroe OEM E4300T Gigabyte GA-945GM-S2 Conroe Support G945GMS2 Thermaltake Silent 775 Case Link 321 שחור + חלון Geil 1GB DDR2-533Mhz Value GD21G533 * 2 Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 256MB DDR2 DualDVI Retail STLAB Sound Card 7 Channels Retail ST8768 זה המפרט שבניתי (יש לי 160GB שעדיין לא חיברתי למחשב בבית ככה שהם ישמשו את החדש וגם ספק) רציתי שתתנו לי הצעות מחיר שלדעתכם הוא שווה אותו --> אני מתכנן לקנות אותו בזמן הקרוב אז אם אפשר תשובות מהירות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רשמתי טווח מחירים כי אני לא בטוח שאפשר להעמיד מחשב טוב בסכום של 1500 ש"ח. נקודה נוספת , כונן קשיח בגודל בינוני מינוס בהחלט יספיק , הכי חשוב לי זה הביצועים של המחשב. כאמור , אני חותר כמובן לכיוון ה- 1500 אבל אם סכום קטן נוסף של 100-200 ש"ח יאפשר לעלות מדרגה , אני בהחלט מוכן לשקול תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ערב טוב לכם חברים. התקציב שלי :3.5K-3.6K צרכים:מפרט למשחקים+סרטים+OC חלקים מיוחדים שאני צריך:כרטיס לטלוויזיה מסוג :Hauppauge WinTV-PVR-150 והארדיסק מסוג WD 160 גיג'ה אין לי צורך ב AAKS כי זה מייקר לי את העניין ואני מעדיף להשקיע בחלקים אחרים. אין צורך בצורב. חנות: SKYPC חשבתי לכיוון של המפרט הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 Box ¤441 לוח אם ¤479 GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון ¤287 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי ¤1089 Palit nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe קרור למעבד ¤238 SUNBEAM TUNIQ BLUE LED FAN כונן קשיח ¤226 Westren Digital 1600AAJS 160GB כרטיס טלוויזיה ¤356 Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE מארז ¤420 HEC 6A19B Black 400W הרכבת מערכת מ…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם מאוד למפרט מחשב מדיה סנטר עם הצרכים הבאים: 1. יכולת צפיה בטלוויזיה בסרטים דרך רשת ביתית וכן הרצאות באינטרנט (יש שקע תקשורת). 2. יכולת התחברות עתידית למגבר (לשם שמיעת מוזיקה ברמה טובה וכן ללא תלות בהדלקת המחשב). 3. מחשב שקט עם מארז סלוני פונקציונאלי ונוח (למרות שהוא מתוכנן להיות בתוך ארון ספריה). 4. יכולת איחסון סבירה . 5. תקציב של כ-2 א' ש"ח אפשר קצת לחרוג אך לא יזיק אם נחסוך . 6. לא מחשב לצורכי משחקים!!! . נ.ב. מה אתם אומרים על המפרט שמציעה אייבורי למחשב סלוני הכולל מעבד אינטל Core™ i3 ב-2300 ש"ח (קצת יקר לי...)? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475&CatCode=142 אנא העירו את עיניי אם אני אצטרך פונקציות נוספות... תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצות למפרט מחשב לעבודה משרדית נטו (אולי גם קצת סרטים אבל לא יותר מידיי) במחיר של בסביבות 1500 שקלים. העדפות: 1. מעבד של אינטל עם קירור סטוק. 2. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3. צ'יפסט לא מיושן יותר מידיי אם אפשר. אשמח כמובן לשמוע כל הצעה גם עם זה לא תואם את כל ההעדפות. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, אינטרנט, והרצת סרטים/צריבה (שום תוכנות/משחקים מלבד הבסיסיות ביותר) חרשתי את האינטרנט בחודש האחרון ואני לא מצליח לרדת מ 3300... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. אז זה מה שחשבתי (ותסלחו לי שאני לא מפרט מחירים, זה פחות או יותר ע"פ KSP) מעבד - Semperon 2200+ לוח אם - Abit Nf7-s2 (פתוח להצעות, חשוב לי USB 2.0 ו Sata) זכרון - 512 A-data/PDP Patriot כונן קשיח - WD S-ata 200 GB (פחות קריטי לגבי יצרן, גם סמסונג וכל השאר זה בסדר) כרטיס מסך - משהו מבוסס 128mb 5200 עם T.v out ו Dvi out (צריך פה המלצה למשהו טוב) כרטיס קול - Maya Audiotrak 5.1 (שוב, פה אני צריך המלצה כי המחשב משמש בעיקר למוזיקה (2.1) והשאלה היא האם יש הבדל כל כך גדול מה Creative …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה עם הרבה טאבים פתוחים בכרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות כמה שיותר קומפקטי, אך לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי טלויזית FULL HD ואני מעונין לחבר אליה מחשב. היא בגודל 37" . המחשב ישומש גם למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD וכמו כן לקצת תיכנות. אבקש מחשב כמה שיותר שקט עם אפשקות לאוברקלוק בינוני. כמו כן אני זקוק למקלדת ועכבר אל חוטים. לא זקוק לרמקולים ווינדוס או כול ציוד אחר. ארצה לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון. אשמח לענות לעוד שאלות . בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי LENOVO חדש ויש לי כמה שאלות: 1. עדיף להשאיר אותו במצב המתנה או לכבות אותו כשאני לא משתמש בו יותר משעה שעתיים? 2. כשאני בבית (או ליד חשמל) עדיף לעבוד עם החשמל מחובר, או שצריך לפרוק את הסוללה עד הסוף ואז לחבר לחשמל? 3.על המחשב יש את קבצי ההתקנה של המחשב (עם כל התוכנות הנלוות), במידה ואני רוצה לפרמט אותו, מה בדיוק אני צריך לגבות? זהו בנתיים. תודה, אביעד
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתיבדקו לי את המפרט הזה:Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX, יחידות 1 ¤1600 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler, יחידות 1 ¤310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2628 GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 CORSAIR DDR2 XMS2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 , יחידות 1 ¤730 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1471 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2, יחידות 1 ¤990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3826 LG Blu-ray/HD DVD Combo GGC-H20L LightScribe SATA BLACK, יחידות 1 ¤1650 http://www.noacomp.co…
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד IBM ואני לא מבין כל כך בחלקים שלהם. מישהו יכול לתת לי המלצה לגבי מחשב נייד טוב ואיכותי.הוא ישמש רק לשמעית קצת מוסיקה ובעיקר לעבודות.לא למשחקים זה בטוח. הציעו לי לקחת IBM UR0PTIM ב4950 ש"ח אבל עם 512 MB זיכרון. מה אתם אומרים עליו ובכלל מה אתם ממליצים?הסכום יכול להגיע עד 6000 למשהו טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP מדגם DV3660, במהדורת ה"ברונזה".. לאחרונה הגיע לידי מחשב "חדיש" יותר DV3, מדגם EJ2090 (אם אני זוכר נכון את הקידומת של האותיות) מדובר באותו מחשב פחות או יותר.. מעבד זהה, קשיח זהה, הפרש של 1GB זיכרון, וכ.מסך G105 במקום 9300 שמתי לב שהאיכות שהורגלתי אליה - ירדה מאוד, המקשים לא נוחים למגע, בתחתית המחשב הפלסטיקה לא "יושבת" בצורה אחידה, והתחושה הכללית טובה פחות לדוג' - אין חיבור מודם יותר, יש רק חיבור אוזניות יחיד.. וכו' אשמח לקבל הסבר עבור התופעה..
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ב12.6 יש לי יומולדת ואני מעוניין לשדרג את המחשב שלי זה המחשב: cpu 3.0 GHZ 64 bit 2 mb 775 intel לוח אם: 915P צ'רי קריק של אינטל. זיכרון: 256X2-512 533 MHZ ADTA כרטיס מסך: x300 se 256 mb קירור סטוק של אינטל והמעבד מגיע ל60 מעלות :'( מאוורר אחד של 120 וספק של 300 לא משו ולא יציב דיסק קשיח: 80 WD GB SATA רמקולים לא משו ומיקלדת לא משו בעע אין עד כדי כך תקציב גדול אז לא להביא לי חלקים ב3000 אני רוצה להחליף מיקלדת-רמקולים נורמלים למוסיקה,כרטיס מסך נורמלי גוף קירור,עוד מאוורר. זיכרון אולי.. אני רוצה הצעה טובה שהמחשב יפעיל את כול המשחקים החדשים שהולכים לצאת D: על גבוה או מדיום שיראה יפה.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא הוא למשחקים ועבודות משרדית (כל שיפור יתקבל בברכה עד 5800 ש"ח)... וחסר לי מסך... אני דיי באיזה מסך אני יכול לקחת??? מעבדי ? AMD? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE - 880 לוח Gigabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) - 500 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 - 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, AGP - 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB - 500 Floppy Teac/SONY 1.44 (Black) - 50 DVD-RW LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (Error Correction) - 245 מארזים? 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue - 260 מקלדות 2 Lang BLACK SILVER MULTIMEDIA - 40 עכבר MS Optical + roll -…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי רוצה להזמין מחשב בתקציב של 3000 שקל. התקציב הוא רק מארז ללא ציוד היקפי. הוא לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד בעיקר לסרטים, עריכת מוזיקה וקצת משחקים (לא צריך כרטיס מסך חזק מדי)- נבא, GTA וכו' המגבלה: המחשב נקנה מKSP וכל החלקים צריכים להיות משם. אני ניסיתי לבנות לו מפרט, אבל יש שתי בעיות: 1. אני לא יודע איזה לוח M לקחת לו. 2. אין ספקים זולים נורמליים בKSP. בכל מקרה, הנה המפרט שאני חושב שהוא צריך לקחת ואם אפשר לקבל תגובות מה צריך לשפר תודה
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דרישות: 1. מה התקציב המקסימלי?-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטים HD,מוזיקה וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו-תוכנות בסיסיות ביותר כמו אופיס, לא יותר מזה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה- לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1080X1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד-לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?-לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.-אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט ב4.5 אלף מטרות המחשב: גיימינג בעיקר, סרטים ואינטרנט המחשב אמור להיות ללא ציוד היקפי וללא צורב יש העדפה לאינטל כי מתוכנן OC קטן של בערך 10%+- דרך אגב אני יכול להמתין חודש אך האם מחיר המחשב יירד כך שיהיה משתלם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב HP NC 6220 ב2800 עם שנה אחריות של HP, משומש. לעומת HP G7020 חדש, גם עם שנה אחריות, ב3000. יש גם מחשבים זולים של MSI עם שנתיים אחריות במחיר קרוב לזה.... מה כדאי להעדיף בתקציב נמוך?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן אנשים. רכשתי את החומרה הבאה ואני מתלבט בקשר ל OC אשמח לשמוע את תגובתכם על המפרט: מעבד: intel p4 3.0 2m קירור למעבד: big typhoon לוח אם: Asus p5wd2 premium 955x זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M שני כוננים אחד SATA2 ואחד IDE כונן DVD צורב DVD מארז: Sunbeam Transformer ספק: tagan 420w-u1 תודה.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
את המפרט להרכיב באתר http://noacomp.co.il/index.asp כי משם אני קונה הכל אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה ספק שיכול לסחוב את המחשב בלי למצמץ (הספק הישן שלי יקרוס אם אני אשים עליו כרטיס מסך כזה..) ותציעו עוד דברים שיכולים להריץ לי משחקים בלי מאמץ (אני משחק בעיקר בRPG games ) ד"א אני יכול גם יותר מ2000 שקל אבל אני מעדיף שלא לעבור את זה ..
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מחשב עבור גלישה באינטרנט (בעיקר) ושימוש בתוכנת פוטושופ (חובבני) תקציב: עד 2,500 ש"ח. אני זקוק לחוות דעתכם מה הרכיבים הכי חשובים לצורך עבודה עם פוטושופ? למיטב הבנתי כרגע הכי חשוב להשקיע במעבד טוב (חשבתי על Intel Core i3 3.2GHz 4MB - כי זה סביר, ואני לא רוצה להשתגע). ובזיכרון מהיר של 4 ג'יגה. וכאן אני כבר לא בטוח. האם כרטיס מסך רלוונטי לעבודה עם פוטושופ או שאני יכול להסתפק בכרטיס המובנה? ומה לגבי ספק כוח ומאוורר? האם יש צורך להשקיע גם בהם? או שמשהו סביר ובסיסי יספיק לי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-