עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mr. Gordon,

שלום אני צריך מפרט למחשב חדש עד 3000 שקל המחשב הוא בשבילי ואני גיימר דיי כבד. אני מעדיף שהמשחקים החדשים יפעלו על הכי גבוה. רצוי מעבד של אינטל. הוא רוצה 3 גיגה ראם לפחות ללא ציוד היקפי חוץ מעכבר. מקווה שתעזרו לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום לכולם ובוקר טוב, אני בזמן הקרוב מעוניין לקנות מחשב נייד HP Compaq Mini 311c 1110EJ VY270EA ראיתי שהוא מוציא ביצועים יחסית טובים במשחקים מצליח להריץ גם במשחקים כבדים כמו CRYSIS/COD4 וכו' על הגדרות בינוניות בליי שום בעייה. הנה סירטון שראיתי שהמחשב הזה מצליח להריץ את המשחק COD4 על הגדרות גבוהות ורזולציה 1280X720 של המסך על 65-30FPS בממוצע. אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה לדעת מה ההיתרונות שלו והחיסרונות, כמה זמן הסוללה שלו מחזיק וכו', המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד ואמור להיות איתי במהלך כל השירות חובה שלי בצבא. אשמח לקבל גם עוד הצעות למחשבים ניידים אחרים שבטווח מחיר של עד 2500 שקל. תודה.!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by beitar king,

היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by shai888,

אז ככה.. אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח, כולל מסך חשוב לי שהבסיס יהיה בנוי על מעבד של אינטל המחשב הולך לשמש ילד בן 14, אז רצוי שהוא יסחוב משחקים .. לא משחקים לגיימרים כבדים כמובן שמעתי מחבר שהוא קנה מסך LED 20" ב800 ש"ח תתנו בבקשה הצעה לכמה מסכים לא צריך קרור מיוחד למעבד מספיק הקרור שמגיע עליו לפי דעתי אבל צריך מאווררים למארז למישהו יש הצעות? מקלדת עכבר ורמקולים אני לא כולל בתקציב אני ירכוש אותם מעבר לתקציב..

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  5. מטרות המחשב: עבודות משרדיות שכוללות גם ובעיקר כתיבת קוד. גודל המסך: בסביבות ה- 15.6". משקל רצוי: בסביבות ה- 2.7 ק"ג. זמן סוללה: אני מתכוון להשתמש בו בעיקר מחובר לחשמל אבל שיחזיק משהו כמו 3 שעות או כל זמן סביר אחר לדעתכם. יציאות מיוחדות: הסטנדרטיות כמו DVI ו- HDMI (זה כבר סטנדרנט היום, נכון?). בלוטות': לא חייב, אני כנראה לא הולך להשתמש בזה. כונן קשיח: שיהיה לפחות 320GB. צורב DVD: בהחלט. אחריות בינלאומית: לא חובה בכלל. העדפה לחברה: אין לי העדפה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. האם המאוורר הבא : http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=80320-100-35 מתאים למעבד הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=0&pid=i3-540ay שניהם מתאימים לפי ה socket LGA1156 אבל משום מה לא מזכירים בכלל את המעבדים מהסדרה של ה i3\5\7

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by חובב,

מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!

8. Started by Gamer 77,

אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by pasha314,

הי, מתאם החשמל AC של ה-Msi wind u100 שלי הפסיק לעבוד. במשך כמה ימים הייתי צריך לסובב את הכבל כמה פעמים עד שהוא היה מתחיל להטעין אבל היום הוא מת לגמרי. האם זה קרה למישהו? מאיפה קונים משהו חליפי בארץ? האם יש המלצות למשהו מאיביי? תודה!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by tomermu,

אני רוצה להחליף מחשב שמשמש שרת במשרד. אני לא רוצה שרת ייעודי (שיקר הרבה יותר) אלא מחשב רגיל שארכיב שישמש כזה (זה מה שקורה היום בפועל). השרת אמור להיות פועל 24 שעות , כשמכבים אותו רק בשבת. יישבו עליו כמה תוכנות משרדיות , (NT וכו'). מתחברות לשרת הזה ברשת בערך 8 תחנות עבודה גם במשרד וגם מרחוק (דרך האינטרנט אבל לא שליטה מרחוק אלא ע"ג IP). רציתי לדעת (בגדול) כשאני מבקש הצעת מחיר להרכבת מחשב כזה מה הדרישות צריכות להיות? מבחינת מעבד, לוח אם , ספק כח קרור, זכרון , דיסק קשיחים, גיבוי קבוע בצורת RAID או משהו אחר? התקציב הוא עד 2000 ש"ח. כשאם החריגה נדרשת לצורך חוזק המחשב- אז נחרוג. תודה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by yik,

שלום, אני צריך נייד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD (דרך חיבור HDMI לטלווזיית LCD 42). יש לי התלבטות בין 2 ניידים: 1. Lenovo G550 2958-92G שיעלה 4150 עם אחריות ל 3 שנים http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=2958-92G&sitestyle=lenovo 2. DELL Inspiron 1564 i3-330M X4500MHD שיעלה 4000 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14624# מי מבין 2 המחשבים עדיף לאור הצרכים שהזכרתי? האם שני המחשבים יעמדו בהצגת סרטי Full HD ? אני רואה שה Dell נחות יותר בכרטיס המסך,בגודל ה HD ואין לא תמיכה בתקן n... לעומת זאת ה Dell עדיף במעבד... מה לגבי העמידות ואיכות הבנייה? אשמח להמלצות, בתודה איצי…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Guy King,

אני צריך את המפרט בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. המפרט כמעט לא ישמש למשחקים, לא ייעשה בו OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט. בניתי את המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Asus Xonar DX 7.1 Channel PCI E 350.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 471.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v 468.00 ₪ - 1 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ 408.00 ₪ - 1 1 ANTEC Sonata III no PSU 347.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt 174.00 ₪ - 1 1 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black 109.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX 520.00 ₪ - 1 1 Sparkle GeForce 9400GT…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום לכולם, לפי הכותרת הבנתם, מה שחשוב לי שיהיה מחשב נוח לשימוש עם מסך טוב ומקלדת נוחה מבחינת מעבד וכרטיס מסך אני לא חושב שצריך להגזים כי אני לא עושה בו שום שימוש של משחקים או דברים כבדים חשוב לי יציאת HDMI או כל יציאה למסך LCD בשביל לראות סרטים איזה חברה מומלץ? יודעים איפה כדאי לקנות? על אילו נתונים להסתכל? קראתי את המדריך אבל הוא דיי כללי, ואני לא יודע למתי הוא מעודכן תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by The-Magician,

כשאני קונה מחשב נייד מהאינטרנט מה זה כלול? כלומר מה בא עם המחשב ? יש כבלים ? מתאמים? איך זה הולך?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by fp581,

אז ככה אני רוצה מחשב של החברה Hp בגלל הנוחיות של המקלדת והגלגלת שבעכבר. אני מעדיף שיהיה מעבדI7 אבל גםI5 טוב ואם אפשר כ. מסך יותר חזק מ320M תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. אני לא אמור לקבל את הדיסק התקנה הרי שילמתי על מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by ofekd23,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות ומשחקים לא כבדים במיוחד * גודל המסך - כמה שיותר 17 * משקל רצוי - לא קראיתי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר שעות של עבודה רצופה מנימום 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה (עדיף כמה שיותר) * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן עדיף בין לאומית וארוכת טבח כול שאפר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב לי הוא היה מחשב חזק ואמין מבחינה פיזית שלא ישבר בקלות ויש לי שאלה מה אתם אומרים על לקנות באיבי הוא במקום בחול ? ואם כן ואני קונה באנטרט דרך חול יש חברות שנותנות האחריות בין לאומית ? כי אני טב לחול לתקופה בקרוב תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by SlowMo,

המפרט נועד לגיימינג,סרטים ונוחות כללית בשימוש במחשב. מבחינת ציוד היקפי יש צורך במסך חדש 19-21 אינץ' ובסט של מקלדת ועכבר די איכותיים לא משהו בשמיים כמו כן רמקולים לא משהו מפוצץ. השקט של המפרט די חשוב. מבחינת גרפיקה צריך משהו מספק לאיכות משחקים בינונית+ לא משהו מעבר. אין כוונה לבצע שדרוג למחשב בעתיד הקרוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by dbbd,

כרטיס המסך במפרט הוא זמני בלבד, ויוחלף בGTX460 ברגע שיהיה זמין המחשב מיועד למשחקים, עבודה על תמונות (PHOTOSHOP), ועריכה (ולפעמים המרה) של ווידאו אוברקלוקינג עדין בלבד דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10588 מאווררים וגופי קירור: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9284 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition D…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 163 שימושים מהם השימושים במחשב? משחקים קלים - הרצת וידאו באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? ממש לא. ציוד היקפי מסך "24 (כבר יש), רמקולים פשוטים. חומרה אופציונלית האם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? כן. מה הנפח שתרצה בדיסק קשיח? 1T אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? כל חנות באיזור נתניה, בשל המחירים רצוי KSP או אייבורי. האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה? לא, כך האחריות לא ממש ברת מימוש. את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכ…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by DANIELK27,

שלום רב אני מעונין לקבלמפרט למחשב שולחני המארז שיהיה שוכב שהמחשב יהיה שקט ומהיר בהצעה שלא יהיה הרדיסק/מקלדת ועכבר/מסך/מערכת הפעלה/כרטיס רשת(רק אם הוא משולב בלוח האם כנל לבלטוס) אני יתקין על המחשב 7 אולטימיייט מחשב שבעתיד אני יוכל להוסיף לו כרטיס מסך למשחקים המחשב משמש גם לצפיה בסרטים שמיעה של מוזיקה אז גם כרטיס קול איכותי המחשב מתחבר למגבר שלי אני יכול לחבר עד 5.1 אבל שיתמוך גם ב7.1 לעתיד שאני יוכל לחבר ללוח אם DVI/HDMI שהלוח אם יהיה גם USB 3.0 (אני רוצה את אותה הצעה גם בלי USB3.0) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by htcizubv,

אני מחפש כבר כמה זמן מחשב חדש , אבל האמת שאין לי מושג מה טוב או לא... חבר המליץ על האתר הזה, כי הוא טוען שיש כאן אנשים שמבינים אז ככה : - מחשב עד כ- 2500 שקלים . -תמיכה במשחקים ברמת הRED ALERT 3. -אינטרנט שיעבוד מהר אשמח לקבל תגובות והמלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. שלום רב, ברשותי הרכיבים הבאים למחשב שכבר רכשתי בחו"ל: מעבד Q9450. זכרונות 2 קיטים של 4 גיגה OCZ Reaper DDR2 PC8500. לוח אם Asus P5E. הארד דיסקים 3xWD5000AAKS לצורך ריצה ב RAID 5. כרטיס מסך Saphire Radeon 3870 HD. מה שחסר לי להשלמת המפרט זה: 1. קירור למעבד, (עדיף כמה שיותר שקט) המעבד הינו OEM והגיע בלי מאורר. 2. מארז - עדיף מארז קריר ויותר חשוב מזה שקט. 3. ספק כוח - אין לי מושג כמה אני צריך 400-500 וואט? השקט חשוב לי אבל אני לא מעוניין בקירור מים או גרוע מכך כל המזגנים שמחברים למחשב... מבחינת תקציב נשאר בערך 2000-2500 שח תקציב לזה שזה אמור להיות די חסר מגבלות בגבול הסביר. אשמח להצעות וכן לחוות דעת על המפרט. (אני לא שחקן כבד אז אין לי מה לעשות עם CROSS FIRE של שני כרטיסי מס…

• 6 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.