ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדי וקלים, צפיה בסרטים גם כן, אך פחות חשוב 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאין צורך בכרטיס קול נפרד, מספיק אחד מובנה טוב על הלוח אם 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין העדפה, מה שהכי משתלם וטוב בתקציב הנתון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? העיצו…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני צריך שתבנו לי מפרט, התקציב 1500 שח. המחשב מיועד לאינטרנט קצת אייסיקיו ומשחקים ברמה של SIMS2 , המחשב לאחותי הקטנה... *אני לא צריך הארדיסק ולא צורב(כמובן שלא פלופי). *אני מעדיף לוח אם של ג'יגהבייט וכדאי שיהיה לו גם כרטיס מסך מובנה(לא חייב, אבל בלי קשר אני צריך כרטיס מסך חיצוני, כמו שהבנתם ברמה נמוכה). *לא צריך ציוד היקפי לא מסך,מקלדת,רמקולים,עכבר וכו'... הרכבת מחשב,התקנת ווינדוס -לא צריך אני מבקש רק מפנדה מחשבים!! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כמה מפרטים של HP למחשב נייד . מה דעתכם ? כולם עם 4G זכרון פנימי אני מתכנן להביא עם חבר מחו"ל , האחריות תהיה תקפה גם בארץ ? כמו כן כיצד מוספים עברית למקלדת ? תודה. 1. מסדרת tx2z מעבד - AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-87 (2.4GHz, 2MB L2 Cache) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM SATA Hard Drive מסך - 12.1" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen (1280x800)w/Integrated Touch-screen כרטיס מסך - ATI Radeon HD 3200 Graphics with 64MB Display Cache Memory סוללה - 8 Cell Lithium Ion Battery מחיר - 1257.99 דולר 2. מסדרת dv3t series מעבד - INTEL Core 2 Duo P8700 (2.53 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM …
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב E310 של LG עכשיו תוכנת האנטי וירוס עשתה סריקה של וירוסים ואני יודע שהיא מאמצתאת המחשב. אבל מה שקרה הפעם היה מוגזם הטמפ' של הליבות של המחשב הגיעה ל 90 מעלות, בטוח שזה לא תקין אבל באיזה טמפ' נגרמת כבר נזק לחומרה ? ד"א המחשב נקי מאבק והמאורר פועל כשורה. תודה רן.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים כמו NFS SHIFT PES2010 IV ומשחקי רשת כמו combat arms 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 לא עד כדי כך חשוב אבל מומלץ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, מעכת הפעלה לא מקורית 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם…
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר להחליף במחשב Netbook דיסק קשיח סטנדרטי של 2.5 אינץ בכונן SSD כאופציה לשדרוג עתידי? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי אנשים, חבר לאחרונה פנה אלי וביקש ממני שאבנה לו מפרט למחשב חדש שהוא מתכנן לקנות. הוא לא זקוק ליותר מ-500GB שטח איכסון והמעבד יעבור OC עליו אני אפקח. המסך שברשותו הוא 24" שעובד ברזולוציה של 1920x1200. אין צורך במקלדת, עכבר או רמקולים. מערכת הפעלה כבר יש לו (7). במידת הצורך, ניתן לחרוג בסביבות ה-500 ש"ח אבל רק אם זה נחוץ ביותר. אין העדפה לחנות מסוימת. המחשב בכל מקרה ישלח אליו עם שליח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דרישות לפי חשיבות: 1. שיריץ פוטושופ בצורה נורמלית (אם יש כזה דבר...) 2. משקל קל יחסית 3. זמן סוללה סביר (4 שעות) 4. גודל מסך 14 אינץ' השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס וכמובן הפוטושופ. גודל הארדיסק לא בעל חשיבות רבה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים. חשוב לי להצליח להריץ עליו משחקים חדשים כמו BF3 וגם שיצליח להחזיק למשחקים של כמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא עד 4000 פחות או יותר. הציעו לי את המפרט הבא ב- 3000 ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לשנות ולשפר. · מארז ATX2 FAN 120MM + ספק כוח 550W FRONT USB/AUDIO. · לוח אם INTEL BLKDH67BLB3Bearup Lake ATXDDR3 1333/PCIE/SATA3/USB3/RAID. · מעבד INTEL Intel Core i5-3450 6M 3.1GHz LGA1155 + קירור שקט. · זיכרון 4GB DDR3 1333MHZ DUAL CHANNEL KINGSTON. · דיסק קשיח1000GB WESTERN DIGITAL 7200RPM S-ATA3 64MB BUFFER . · כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE GT630 1GB 128BIT DVI + HDMI DUAL DISPLY. · כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION INTEGRATED 8 …
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, באוקטובר השנה אני אתחיל לימודים במכינה קדם אקדמית בבן גוריון ועלתה השאלה של מחשב. מכיוון שאני לא מתכוון לקחת איתי את הנייח (בין אם זה מעונות או דירה) ואני לא בטוח שטלפון סלולרי יספיק בקטע הזה, חשבתי לרכוש מחשב נייד - אבל כאן נכנסת עוד שאלה, מה הצורך האמיתי במחשב אם אני תלמיד מכינה? הבנתי שבלימודים לתואר יש צורך במחשב וראיתי דוגמאות אצל חברי אבל במקרה שלי אני לא בטוח ולא יודע אם כדאי לקנות מחשב או לחכות עם הקניה עוד שנה ולקנות משהו שיתישן מאוחר יותר. מה דעתכם בנושא? בלי קשר, במידה ואחליט לרכוש מחשב עכשיו, איזה מחשב מומלץ בטווח מחירים של עד כ- 5000 ש"ח? השימושים יהיו כנראה ללימודים (בהמשך מדעי המחשב או הנדסת חשמל/מחשבים), אינטרנט (סקייפי, גלישה וכו') ואולי משחקים מ…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
להלן מה שאני רוצה לקנות, משומש בעיקר לתכנות וכנראה פרויקט בווידיאו ומשחקים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1736 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪669 מארז: CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 - מחיר: ₪295 קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1070 כרטיס מסך: Gigabyte 7850 2…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש ולעבור מהATHLON 64 הישן שלי למחשב חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים וישמושים כללים סרטים סדרות וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 נראה לי לפני המסך שיותאם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות מאוג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש צורך במסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צו…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בקיצור, אלו הן הדרישות שלי מהמחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים בתדירות גבוהה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GRFS, BATMAN וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22", 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: AMD Vision x4 Quad-Core A6-3650 Socket FM1 2.6GHz Radeon HD 6530D Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1 לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Asus F1A55-M LE FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, GBL 1 זכרונות: Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 1 צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 1 מארזים: מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case (No PSU) 1 מחיר החבילה: 2600 שקל לרכישה &l…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב Dell Inspiron 1520 עכשיו יש לו 2 סלוטים של 1GB כל אחת בתדר 667Mhz חשבתי להרחיב ל 4GB - יהיה שיפור ביצועים מורגש? חשבתי להחליף במשהו כזה: 1x4GB DDR3 1333Mhz \ 1600Mhz SODIMM יש בעיה שזה 1333Mhz\1600Mhz או שפשוט יעבוד לפי התדר המקסימלי שלוח אם תומך? איזה יצרן מהבאים עדיף: Kingston \ G.Skill \ Transcend \ Corsair
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש אבל לא יותר מדיי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי BLURAY ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. worms armagadon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ועריכת ווידאו בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID ופרמייר שימוש די קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיודע לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך 23' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס ללכידת וידאו אשר חייב לעבוד עם צ'יפ אינטל G41, אני מזמין כעת מחשב עם לוח אם כזה (gigabyte G41MT s2p) מעבד 6600 כרטיס מסך ATI HD 5450 זיכרון 512MB 4 GB זיכרון DDR3 הציעו לי דיסק קשיח של WD הבא: 500GB sata2 32MB C.G לכאורה, יש לו יותר זיכרון באפר מאשר הסנטדרטי של WD הנמכר היום (שהוא 16MB באפר). בנוסף אמרו לי בחנות שהדיסק הנ"ל הוא במהירות בין 5500 ל7200 RPM. אני לא זקוק ל SATA3 מאחר והלוח לא תומך בכך. אודה על דעתכם האם מומלץ לבחור בדיסק הנ"ל, בנוסף, האם לסוג עבודה שכזה מומלץ דיסק קשיח מחברה אחרת? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב, פרסמתי פוסט זהה לפני כמה חודשים אבל עכשיו זה קצת יותר רלוונטי (מענק מילואים כבוד) וגם כי יצאו המעבדים החדשים. המפרט הנוכחי מופיע פה בצד. צריך המלצה ללוח אם מעבד זיכרון וקירור(הבנתי שלא חובה כי הקירור הנוכחי יכול להתאים לסוג מסויים של לוחות אם). עדיפות לRSM או חנות אמינה וטובה אחרת באזור המרכז המחשב ישמש בעיקר למשחקים (BATMAN AC , DIABLO 3 , SC2 ) ולתכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות אז לכן דרוש 8GB זיכרון. לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב הישן שבק חיים, הגיע הזמן להחליף. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ועריכת סרטים בתוכנה פשוטה שעורכת קבצי mpeg. (אין צורך להשקיע את מירב התקציב, העיקר שהתוכנה תסחוב כמו שצריך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בנדוד שלי מביא לי מחשב נייד מארה"ב מהאתר הבא: http://www.deals2buy.com/ שם המחירים זולים יותר כך שאני לא יודע מה התקציב של הדגמים הללו בארץ אבל אני מוכן להשקיע במחשב 700 דולר. מטרות המחשב: עבודה משרדית (סטודנט באוניברסיטה) וגם צפייה בסרטי HD באיכות גבוהה. גודל המסך: 14 אינץ' רצוי מסך טוב LED אם נכנס בתקציב כיוון שאני הולך לראות סרטי HD בנייד. משקל רצוי: לא קריטי אבל שלא יהיה כבד בצורה יוצאת דופן- ממוצע. זמן סוללה: רצוי זמן סוללה ארוך או לפחות ממוצע ומעלה. יציאות מיוחדות: esata, hdmi בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB כונן cd/dvd: כונן dvd שיהיה צורב גם. כונן blueray: לא חובה. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה בלי מערכת הפעלה. העדפה לחברה: מעדיף …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים למעבד i5-2500K בעבור Over Clocking חשבתי על דגמי Z68, אשמח לקבל הצעות (המחיר צריך להיות סביר ולכן אם תציעו לי מספר אפשרויות דגם זול מאוד, עממי, וטוב יותר זה יעזור לי). הדברים שחשוב לי בלוח: - 4 כניסות לSATA2 לפחות- כניסת SATA3 אחת לפחות - יציאת ESATA בפנל אחורי - USB 3 שיהיה לפחות 2 חיבורים - HDMI חובה, גם VGA עדיף. - חריצי USB 2.0 עדיפות לכמה שיותר אבל לא על חשבון מחיר מטורף כי אפשר לרכוש מפצל או פנל במידת הצורך. - אין לי צורך בSLI, ומשחקים זה יהיה אופציונלי עבורי (GTA וכו'...) - כרטיס רשת במהירות 1000 (אומנם יש בכולם אבל עדיין חשבתי שיהיה צורך לציין). - PS/2 גם עדיף שיהיה עדיין יש לי סט אלחוטי שמשתמש לצערי בטכנו…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לגיסי מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש ביתי. (בעיקר בגלל בעיות מקום, ומעבר עם המחשב בין חדר לחדר) בעיקרון המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. (גם כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל הסרטים) משחקים כמו Fifa וכו, אבל לא רק. תקציב מיועד 4000+. הכיוון הוא 4000 אבל אם יש מחשב משתלם במחיר גבוה יותר שלא עולה על 5000, אז זה גם בא בחשבון. זמן סוללה ושמקל פחות חשובים מן הסתם כי המחשב הולך להשאר רוב הזמן בבית. מבחינת גודל, אני מניח ש-15" אינצ' זה טוב בשביל מחשב שנשאר בבית, למרות שגם 14" יכול להתאים. כדאי גם מחשב אמין עם תקופת אחריות ארוכה כמה שיותר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה של הוזלה במחשב / מפרט הספציפי הנ"ל : אני צלם שמתעסק עם עיבוד תמונה / תמונות ( לפעמים גם יותר מאלף תמונות בבת אחת שברצוני שיפתחו ולתקתק ) אין לי צורך במשחקים / תלת מימד או כיוצא בזה , ( אני לא צריך כונן כשיח כי יש לי / יש לי ספק כח 350 אמיתי / יש לי צורב / יש לי מסך ) מה שאומר שנשאר לי לרכוש מעבד , לוח אם , כרטיס מסך , מארז , וזיכרון ( אולי ספק חדש בגלל הרכיבים החדשים ) איזה רכיבים ייעשו את העבודה בצורה חלקה ושותפת ( גם אם אני פותח פוטושופ , פוטושופ לייט רום , ואיי סי די סי ביחד ) לא נכנס ללמה אני פותח אותם ביחד ( יותר נח לי לעבד כל דבר בתוכנה אחרת ) נכנסתי נו ..... בכל אופן אני מאד מכבד את דעתכם של קוראי השאלה/פוסט ואני מוצא עזר רב בידע שלכם זה…
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תגידו לי מה אתם חושבים אחרי הרבה זמן ועזרה ממכם ואחלה יעוץ הגעתי למפרט הבא Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5850 Xt…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-