עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ic3 CuB3,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לגלישה ולאופיס. שום תוכנות מיוחדות, ולא שיא הביצועים. צריך שהוא יעבוד מהר, יהיה של חברה טובה, כמה שיותר קל ושיהיה לו כרטיס רשת אלחוטי. אני יודע שהתקציב בעייתי, אחרי שלי קונים מחשב ב6.5K אין מצב לחריגות תקציב. מה אתם אומרים על זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1106&scat=320&tcat=20 ***אם ממש אין מחשבים טובים לתקציב הזה אז אפשר לחרוג*** תודה !!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by idanshir,

שלום המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו +משחקים בניתי את המפרט הנ"ל מ- SKYPC- אך יצא לי מחיר קצת גבוה ממה שרציתי 3339 שאלתי מה ניתן לשנות על מנת להגיע ל-3000 ש"ח מבלי לפגוע יותר מידי באיכות תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Tray -כמות 1 -914 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 - כמות 1 - 479 ש"ח כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB - כמות 1 -277 ש"ח זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21- כמות 2 - 288 ש"ח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe - כמות 1 - 645 ש"ח צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD - כמות 1 - 149 ש"ח מארז ללא ספק Antec TX1050B - כמות 1 - 254 ש"ח ספק כח Antec Basic 500W - כמות 1 - 254 - ש"ח הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 29 - כמות 1 - 79 - …

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by shlomi1234,

http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2948 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2871 עקרונית לא ממש אכפת לי מהגודל של המחשב , הדרישה שלי היא 14'' אבל אפשרי להתפשר לשני הכיוונים, שיפעיל משחקים , ישנים בעיקר , שיהיה לו זמן הפעלה ארוך ככל האפשר. גם נראה לי ש2 גיגה זיכרון זה מספיק בשבילי.. יש לי כונן חיצוני בנפח עצום כך שלא ממש אכפת לי מנפח הכונן. מה מביניהם הייתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. אהלן, יש לי E6400 ויש לו חריץ SC ו WSC הייתי מעוניין להשתמש בו (לא כחלק מרשת ארגונית אלא כאבטחה מקומית) איפה איפשר לקנות כרטיסים כאלה ביחידות ספורות (3-5) ואיך ניתן להשתמש בהם לצרכי (התחברות לוינדוס, שמירת סיסמאות, נעילת אוטלוק וכד')? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. אני מחפש נייד לסרטים ועיבוד תמונות. מסך של לפחות 15 אינטש, עד 1000 דולר. עדיף שגם יריץ משחקים אבל לא במחיר של אובדן חיי סוללה מוחלט. הקניה בארה"ב.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. אני צריך לקנות 3 מחשבים שכל מה שהם יעשו זה: 1. יקליטו טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל בשלושת הערוצים ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא יפנה למחשב הרלוונטי, ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. תצורת העבודה הכי נוחה (לפי הבנתי, אני אשמח לרעיונות לשיפור): עבודה מול מקלדת אחת ועכבר אחד (חיבור ל-SWITCH שמאפשר מעבר פשוט בין המחשבים, ע"י לחיצה על DBL-CTRL במקלדת או משהו כזה). עבודה מול 3 מסכים: א. אני חושב שכדאי קטנים כי קשה לראות 3 גדולים בבת אחת. ב. אני חושב שעדיף לא LCD מכיוון שכשמסתכלים מהצד האיכות נפגעת. איזה כרטיס וידאו ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? אני צריך HD בגודל …

7. חבר שלי קיבל אותו מתנה מתורמים מארה"ב (עקב פציעה מקסאם..) ואין לו דיסקים בכלל! בבקשה תעזרו לי.. וניכנסתי כבר לאתר של HP אבל אני לא יודע איזה דרייבר מדוייק להוריד. תודה לעוזרים והמשך יום טוב (:

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. אני הולך לקנות עוד כמה שעות מחשב חדש! ב-Newegg.com / Zipzoomfly.com. צריך את האישור שלכם על המפרט הבא: GIGABYTE GA-P35-DS3P Motherboard 150$ (נבחר בעיקר בגלל הWireless). Intel® Core 2 Duo E6750 2.66GHz Processor 240$ Tuniq Tower 120 CPU Cooler 45$ Western Digital Caviar WD2500KS 250GB 16MB Hard Drive X2 130$ Sapphire X1950XT 256MB PCI-Express Video Card 160$ CORSAIR XMS2 2GB DDR2 675 5400 Dual Channel Memory 80$ Pioneer DVR-212DBK SATA DVD Burner 40$ Enermax Chakra Mid Tower Case (250mm side fan, 90CFM - 17dBA) 70$ Antec Earthwatts ATX12V v2.0 500W Power Supply 90$ Scythe S-FLEX SFF21E 120mm Case Fan (20.1dBA - 49.0 CFM) X2 40$ Thermaltake A2385 120mm Fan Noise Dampener X…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=16154&N=4294966502&Name=VAIO+Laptops#/overviewTab מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. קניתי נייד של HP אחרי כמה ימים שמעתי רעשים מכיוון הדיסק קשיח ולא חשבתי שזה רציני בסוף זה הפריע לי אבל זה היה אחרי הקניה ב21 יום שלחתי למעבדה של HP ואמרו שצריך לבדוק אותו האם זכותי לבקש החלפה בגלל שזה חדש ומהיום הראשון התחילו הרעשים אבל התעצלתי להתקשר לHP ולהודיע או שכבר זהוא ושצריך לתקן במעבדה וזהוא?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  11. **** הפורום הוא לא לוח קניה/מכירה **** http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by LiorAms,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000₪ (500₪ במידת הצורך לחריגה) **הקנייה מתבצעת באילת** 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD / DOTA /CS GO (איכות הכי גבוהה) קבצי WORD, תוכנת SOLID EDGE וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 1-10 : 8. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Shiker,

שלום חברים, אני צריך מפרט לחבר שיהיה מבוסס AMD עם לוח אם של ASUS המארז שיוכל להכיל בעתיד כרטיס מסך כגון 8800 GTS/X זכרונות לפחות 2 גיגה כרטיס מסך x1950 הארד דיסק מינימום 200 גיגה אם אפשר יותר אז יותר. אם אפשר להכניס מקלדת אלחוטית גם יהיה טוב לא צריך עכבר, רמקולים ומסך. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים 1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים? 2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL? 3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם? תודה לבינתיים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  15. היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by la_pumik,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב כולל מסך 19" לשימושים הבאים: אינטרנט, אופיס, אימיול, סרטים, תיכנות. לא למשחקים!!!. ולכן יספיק לי כרטיס מסך מובנה (לדעתי). אני מעדיף 1G זיכרון שיהיו dual channel 512*2. צורב dvd. ומסך 19" רחב שיהיה לסרטים. בקשר למעבד אני לא יודע (האם pentium d, או amd וכו') אין לי ממש מושג מה ההבדלים. התקציב הוא בערך 2800 ש"ח וכל המוריד הרי זה משובח. בברכה, ליאור

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. מחשב לגיימינג בעיקר וסרטים, ללא ציוד נלווה וכמובן ללא מסך. שיהיה מבוסס core i5 חנות באזור חדרה (כמובן שתיהיה אמינה). התקציה הוא 3700 אפשרות לחריגה של 200 שקל גג תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  18. חבר שלי מחפש מחשב כולל מסך וציוד היקפי שיריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר חדשים וישמש כמחשב בשביל עבודות לבית ספר.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by iosi,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מארה"ב ואני צריך בבקשה לדעת אילו חברות נותנות אחריות גם בארץ ומה היא כוללת פחות או יותר. (קראתי את ההודעה הנעוצה אבל המידע שם לא עדכני). תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by tsvika,

לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד (מחשב לסטודנט להנדסה) הנייד יגיע מארה"ב ולכן אני מוכן להשקיע בו עד 900$ אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך "14-"15.6, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB מעבד i5 ו4GB זיכרון וטיפה גיימינג.. כל שאר התכונות לא ממש חשובות לי תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by galCool,

אני קונה את המפרט הבא: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3800+ dual core [939 PIN]- OEM 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 EVGA 6800GS OC 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 1 Logitech Internet Pro Keyboard Black - Midnight Black-PS/2 1 Logitech MX-500 optical mouse- usb/ps2 - OEM עכשיו: 1. יש לכם הצעה לכל מה שצריך למעבד כי זה בא OEM?? 2. הספק יספיק?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. היי :-) בעקרון אני רוצה לקנות מחשב.. אבל לא סתם, מחשב טוב.. מחשב שלתקופה של 3 השנים הבאות ייספק את כל מה שאני רק יכול לחשוב עליו. אני רוצה מחשב שיהיה כמה שיותר קרוב למושלם, שיוכל להריץ לפחות היום ובשנה שנתיים הקרובות כל משחק שייצא. אני רוצה לפחות 500GB הארד דיסק.. מעבד מעולה, כרטיס מסך ולוח אם מעולה... מערכת קירור שקטה וטובה אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מארז יפה, עם העדפה לצבע שחור, נקי ואסטטי מסך קניתי, ומערכת רמקולים אני אקנה אוטוטו.. הרמקולים: (שאני בדרך לקנות אותום..) מערכת המולטימדיה 2.1 SOUNDSTICKS II של חברת HARMAN/KARDON מייצרת סאונד באיכות-גבוהה למוסיקה, MP3 סרטים ומשחקים. מאחורי הרעיון העיצובי עומד ניסיון לשבור את המוסכמות של עולם הרמקולים …

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  23. שלום! אני מחפש מחשב שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומטה -מטרת המחשב: משחקים קל-בינוני -גדול מסך: 15-17 אינץ' -משקל רצוי: לא משנה -סוללה: זמן ממצוע 3 שעות (זה יהיה מחובר לחשמל לרוב) -יציאות: לא חובה אם אפשר HDMI -בלוטות: גם לא חובה -כונן קשיח: 500GB HDD -כונן CD\DVD צורב: חובה -כונן Bluray: לא -אחריות: 3 שנים מחנות טובה בארץ -מערכת הפעלה: אין צורך אם יש אז אחלה -חברה: אין לי אף העדפה בגלל שאני לא כל כך מבין בלפטופים הצרכים של המחשב הם סרטים מוסיקה אינטנט ומחשקים חדשים כמו Borderland 2 רק שזה יפעיל משחקים כאלו אני לא מחפש גרפיקה גבוהה בכלל.... אני שובר את הראש כבר המון זמן על מציאת לפטופ לחברה שלי. הוא הולך להחליף את המחשב הנייח שלה. אני גמיש עם המחיר. …

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Msys,

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות * גודל המסך - אני מניח שמעל 12 ועד 15 אינצ'. חשוב שהמסך יהיה ברור, עדיפות למסך מט למרות שגם מבריק בא בחשבון. * משקל רצוי - לא כולכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 4 שעות עבודה רצופה נשמע נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע איזה יציאה יש לטלוויזיית LCD, אז כזאת, אם אפשר * בלוטות - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 120 ג'יגה * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא! אבל אחריות ארוכה רצויה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL וLenovo חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, עם מבנה חזק ואיכותי. אודה לכם להמלצות שכן אני צריך לקנות ביומ…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. ראשית כבוד על האתר.. לא מבין במחשבים.. עכשיו קצת יותר.. אני מחפש מחשב למעצבים... ז'' א תוכנות גראפיות.. פוטושופ /אילוסטרייטור /רינדור אני אומן שמצייר פרטים מאוד קטן בראפידוגראפ.. רוצה לסרוק ולשפר את הציורים בתכונות ( למכירה באינטרנט..) באופן כללי מחפש משהו שאוכל לפתח את יכולות הציור שלי... (אולי מסך מגע שמתאים לעט? אבל אז צריך מסך ועט ממש מקצועי אם קיים כזה בכלל.. מדובר על קווים ומרווחים מילימטרים...) כמו כן חשבתי אולי להתחיל לעשות מוסיקה אלקטרונית... אז שתהיה האופציה.. (הבנתי שכ. קול אני קונה חיצונית...) בגדול אולי גם שיתאים לתוכנות תלת ממד...(לא חובה) בקיצור אני רוצה משהו טוב... בעיקר לדרכים ( עובר ממקום למקום פחות עובד על הסוללה)... שיהיה נעים לעבודה... ג…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים