ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד של GIGABYTE 566N לא נגעתי בו שבועיים ועכשיו הוא לא נדלק מהסוללה אלא רק מהחשמל, עבדתי עליו אתמול מהחשמל בערך 4 שעות אז זה היה אמור להספיק להטעין את הסוללה לא? עכשיו הדלקתי מהחשמל והנורית של הסוללה מהבהבת בכתום. כשאני לוחץ על האיקון של החשמל ליד השעון יש לי X אדום על הסוללה שם וכתוב 0%, למה היא לא נטענת?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל וגם זה בקושי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD ושימוש כללי,וגם קצת עריכה בסוני וגאס אבל ממש בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:MW2 Battlefield2 crysis mini ninjas Operation Flashpoint: Red River Dragon Age II Singularity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שימושי המחשב יהיו בעיקר יישומי OFFICE אינטרנט וסרטים. אין צורך בציוד הקיפי. חשוב שיהיה שקט, לא מתוכנן OC. אני יודע ש3000 שח הם מעל ומעבר למחשב עם הדרישות האלה אבל המפרט הוא לידידה שלי והיא ביקשה לנצל את מירב הסכום.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד חדש לרכישה. שימוש עיקרי: תכנת אוטוקאד. עובד על שרטוטים כבדים וגדולים, כאשר כמה פתוחים בו זמנית. בנוסף עובד על תוכנות משרדיות רגילות שפתוחות. שימוש משני: פוטושופ, סקאצאפ, בנוסף משמש למצגות גדולות, ואיחסון תמונות פרוייקטים (הרבה!) - צריך מערכת הפעלה XP - שיהיה מותאם לקנייה עתידית של תחנת עגינה לחיבור מסך גדול אצלי במשרד (26") (עוד לא נרכש) - מחשב שעובד כמעט בלי הפסקה, שיהיה סוס עבודה על באמת ושיהיה מהיר ממש. -זכרון רציני - ללא מצלמה, ללא טביעות אצבע וכו', ללא משחקים - נטו לעבודה. תקציב בסביבות 5000 ש"ח וצפונה , הכל לפי התמורה... אני מקווה... בתודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עד 1200 דולר - איזה נייד הייתם קונים מ www.amazon.com או מ www.bestbuy.com המטרה שיחזיק כמה שנים טובות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים אני יודע שזה שאלה קצת כללית. אבל מי שמבין ורוצה לעזור, יותר ממוזמן.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
די נראה לי הlenovo e330, אבל אין לו מקלדת מוארת (וכנראה גם מסך עם קונטרסט ובהירות לא טובים) מכירים ניידים עם מקלדת מוארת, ויחס מחיר/תועלת כמו של הe330? (לא vostro 3360. אותו אני כבר מכיר, ויש לו את הבעיות שלו)
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
זה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C G31 Chipset מעבד: Intel Pentium E5400 Dual Core 2.7Ghz מארז+ספק: Termaltake/Mustaf + 450W Delta זיכרון: 2GB DDR2-800 דיסק קשיח: 500GB Sata 2 7200RPM כרטיס מסך: NVIDIA 9500 כונן אופטי: צורב DVD-RW מהירות 22 השימוש במחשב הוא לשימושים קלים, word,אינטרנט, משחקים קלים והעיקר שיעבוד לי מהר המליצו לי להגדיל את הדיסק קשיח ל-750GB, כי ההבדל במחיר נמוך המליצו לי גם לקחת לוח אם חדיש יותר, בשביל לאפשר גלישה מהירה באינטרנט בעתיד אני אשמח גם לקבל המלצה על מארזים טובים, כי שמעתי שהטרמלטק בסדר והמוטאף גרוע, אשמח להמלצות וכמובן גם לחוות דעת על המפרט בכלליות שביקשתי למעלה תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום וברכה לכל חברי הפורום המדהים הזה. מפרט המחשב הנוכחי: Mainboard : Asus P4SP-MX Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz Video Card : ATI Radeon 9600 / X1050 Series Hard Disk : WDC (80 GB) Physical Memory : 768 MB ברצוני להחליף לו לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך , ודיסק קשיח. טיפול 10,000 שכזה. המחשב מחובר קבוע לטלוויזיה ללא מסך נוסף, הטלוויזיה היא lcd 32" HDREADY חשוב לי שהוא ידע לנצל אותה כמו שצריך, במקס' רזולוציה שהיא מאפשרת. המחשב הולך להריץ בעיקר מדיה, אם כי גם משחקים פה ושם חשוב שיעבדו טוב! התקציב: 2000 ש"ח ניתן לחרוג בעוד כ-500 ש"ח אם זה הכרחי. יש צורב במחשב, מקלדת ועכבר אלחוטי, מארז, ספק. פעם הייתי חזק בענייני החומרה, היום הכל מדבר לי סינית. תודה רבה מראש על העז…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין כמה מפרטים של HP למחשב נייד . מה דעתכם ? כולם עם 4G זכרון פנימי אני מתכנן להביא עם חבר מחו"ל , האחריות תהיה תקפה גם בארץ ? כמו כן כיצד מוספים עברית למקלדת ? תודה. 1. מסדרת tx2z מעבד - AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-87 (2.4GHz, 2MB L2 Cache) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM SATA Hard Drive מסך - 12.1" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen (1280x800)w/Integrated Touch-screen כרטיס מסך - ATI Radeon HD 3200 Graphics with 64MB Display Cache Memory סוללה - 8 Cell Lithium Ion Battery מחיר - 1257.99 דולר 2. מסדרת dv3t series מעבד - INTEL Core 2 Duo P8700 (2.53 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) דיסק קשיח - 320GB 7200RPM …
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת למפרט עבור מחשב לעריכת וידיאו (Adobe Premiere) וקצת עריכה גרפית (Photoshop). המחשב מחובר לשני מסכים, אין צורך ב-OC וחשוב שיהיה שקט. מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz כרטיx מסך: Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX דיסק SSD: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III צורב: Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata כרטיס קול: On Board 5.1 Channel …
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
רשמתי טווח מחירים כי אני לא בטוח שאפשר להעמיד מחשב טוב בסכום של 1500 ש"ח. נקודה נוספת , כונן קשיח בגודל בינוני מינוס בהחלט יספיק , הכי חשוב לי זה הביצועים של המחשב. כאמור , אני חותר כמובן לכיוון ה- 1500 אבל אם סכום קטן נוסף של 100-200 ש"ח יאפשר לעלות מדרגה , אני בהחלט מוכן לשקול תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת משחקים מעבד E6300 לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA II זיכרון SUPERTALENT 512MB 667+גף קירור( 2 סטיקים בדואל= סה"כ 1GB) כרטיס מסך LEADTEK 7600GS EXTREME מארז 6A19 + HEC 300W
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תקציב התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל. אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב. שימושים גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים. תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד. מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות. ציוד היקפי גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול. סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות. חומרה אופציונלית כונן דיסקים דרוש. זיכרון: לפחות 2TB . אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום המחשב אותו אני מעוניין לרכוש מיועד לעבודה עם matlab,maple ו- ++C . המחשב יריץ אפליקציות רבות במקביל זמן ממושך עם עומס גדול על המעבד והזכרונות. אני מעוניין במערך Raid 1 ולכן צריך 2 דיסקים קשיחים .לא מעוניין ב Overclocking למערכת ולא צריך כרטיס מסך חזק (לא צריך להשתמש ב Directx9). יציבות המערכת היא בעדיפות עליונה. התקציב עד 10000 ש"ח ללא מסך (יש לי). הציעו לי את המפרט הבא, אמרו לי בבקשה מה צריך לשנות בו אם צריך. תודה מראש. INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 2180 ש"ח ASUS P5LD2 DELUXE 1148 שח GIGABYTE X300LE 128MB DDR (128 BIT) TV-OUT / DVI - PCX - BULK 480 שח GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 2451 שח מארז: COOL…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, הלפטופ שלי ז"ל, ואני מחפשת לפטופ חדש שיענה לי על הצרכים. עיקר העבודה שלי על המחשב היא לצרכי גרפיקה, עובדת על אילוסטרייטור, פוטושופ, ואינדיזיין. מעבר לזה כמובן על האופיס. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, ושקבצים יעלו בלי בעייה ושטח זכרון רחב מספיק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 - 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בעיקר (אדובי) 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה בינונית 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כיוון שאני בור בנושא החומרה של מחשבים אני מבקש ממכם (המומחים) עזרה. המחשב עצמו בעיקרו ישומש לעבודה גראפית תלת מימדית בתוכנה SOLIDWORKS 2008, הייתי מעוניין במחשב עד 6000ש"ח, אין צורך בדיסקים קשיחים, צורבים, כרטיס קול, ציוד היקפי ומערכת הפעלה. באתר של התוכנה עצמה ניתנת רשימה של כרטיסי מסך המומלצים ואשר נבדקו על-ידם, כמובן שאני סומך יותר עליכם. כמובן אם אקבל עזרה בקבלת מפרט אז כמה תעלה הרכבת המחשב. תודה רבה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח, מעבד, זכרונות, כ. מסך, מארז ללא ספק, קרור למעבד, וכונן קשיח. הכיוונים שלי הם כדלהלן: אני צריך מארז איכותי עם תצוגה של טמפ' מכיוון שהמחשב יעבוד שעות נוספות בהמרות וכו' ולקבל חוות דעת חיצונית על הטמפ' זה חובה (חשבתי על thermaltake svinking va4000bws ) מעבד כפול ליבה נראה לי ה3800 amd יענה על הצרכים (בכל זאת מדובר על הפרשים משמעותיים בינו ל4200) זכרונות 2*512 corsair עם העדפה לcl2 למשחקי oc קלים וביצועים טובים. 250GB 16M 8B BUFFER וכרטיס מסך עד 600 ש"ח תעזרו לי לבחור( אולי 6600) רשמתי לעיל את הכיוונים שלי , לגבי לוח אם האם asus a8n-e מצדיק קניה זהו אשמח לקבל הצעות אציין ואוסיף אני לא אוברקלוקר מטורף אני מעדיף מחשב יציב ומהיר ואמין בסטוק ואולי להו…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
המחשב הישן שבק חיים, הגיע הזמן להחליף. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ועריכת סרטים בתוכנה פשוטה שעורכת קבצי mpeg. (אין צורך להשקיע את מירב התקציב, העיקר שהתוכנה תסחוב כמו שצריך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שיהיה בסביבות ה 2500 שקל במחירים של חול בלי מסך אין דרישות מיוחדות העיקר שיהיה PCIE ושיהיה כרטיס מסך לא מובנה 512 ראם ובלי חריגה מהמחיר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום ! , אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים בתקציב של 4000 ש"ח ( מוכן לחרוג ב 200-300) *אני לא מעוניין בלעשות אוברקלוקינג *העיצוב ממש לא משנה לי * מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור * אני לא מעוניין בפריטים הבאים : כונן דיסקים או צורבים , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים * אין לי מושג מה יותר טוב AMD או INTEL .. אז מה שתציעו לי יהיה בסדר גמור * אני לא יודע אם מומלץ לקנות קירור אם כן אז תכללו אותו ואם לא אז לא. * אוורור הוא נושא קריטי בשבילי (אני לא רוצה ששום דבר במחשב יתחמם יותר ממה שצריך) ולסיום תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בקיצור, אלו הן הדרישות שלי מהמחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים בתדירות גבוהה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GRFS, BATMAN וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22", 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם מאוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל והחלטתי ללכת על מחשב נייח. האם תוכלו לתת לי מפרט מומלץ? על המחשב להיות טוב לפחות לעוד 4 שנים ולכלול גם מסך. המון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות HTPC לסלון. הוא יריץ סרטי HD וירדו אליו סרטים ישירות מטורנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיישמש אותי ללימודים (תכנות VISAUL STUDIO ) ,הקרנת סרטים בסלון (על LCD) - MEDIA CENTER וגלישה באינטרנט התקציב - עד 6000 ש"ח . קצת דחוף לי תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מחשב בתקציב של 6350 שקל ללא מסך המחשב שצריך להיות מיועד בעיקרון למשחקים
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-