עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XpHunTeR1,

למשחקים, מוזיקה, גלישה באינטרנט .. לא עושה OC, צריך הרכבה. צריך שיהיה הכל, בתקציב של עד 5,500 ש''ח. כולל מסך LCD, מקלדת,עכבר, רמקולים... לא צריך צורב.. כל השאר אני משאיר לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  2. רצוי אצל RSM משיקולי שירות ושיקלול של תמורה למחיר. המפרט על הפרק להתיעצות הוא למחשב חדש, שימוש כללי רגיל. זה כולל אינטרנט, אקסל, וורד, אולי קצת פוטושופ ברמת חובבים, השמעת מוסיקה ברקע ברמה ביתית בסיסית (ברמקולים של 150 ש"ח), צפיה בסרטים מ DVD פיזיים וגם מהכונן אבל לסרטים רמת HD היא בגדר רצוי רחוק אך לא חיוני (הצג הנוכחי לא תומך ואין כוונה כרגע להחליף). אין תכנון למשחקים וכד' וכמובן שלא יהיה כל OC וכיוב"א. יהיה שימוש אקראי בתוכנת תיב"מ solidworks http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html לא באופן קבוע ושוטף אלא לשינויים ולתוספות של עבודות שלא הספיק לעשות בעבודה או הכנת רעיונות שקפצו לראש בשעות שלאחריה. נכון שבחברה הם ממליצים על כרטיסי QUADRO אבל זה קצת …

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by KingOfPoker,

שלום הייתי רוצה בבקשה שתגידו לי מה אתם אומרים לי על המפרט הבא: מארז: מארז SilverStone דגם PS03B ספק כוח: 620W Seasonic דגם S12II-620 מעבד: AMD Phenom II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח: Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זכרון: Kingston 2X2048MB (4GB) DDR3 1333MHz צורב: Sata LG DVDX22 DL כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD 5850 מחיר: 4700 ש"ח

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by Nightwind,

צריך מפרט ב 5000 שקל למשחקים צריך הכל חוץ ממקלדת עכבר ורמקולים. *צריך שיהיה הכי כדאי שאפשר ושיעמוד בתקציב

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  5. שלום לכולם הידע שלי בחומרה אינו רב אז ברצוני (אם תוכלו) לתת לי מפרט מחשב ב 10000 שקל (ללא מסך) שנועד אך ורק לתל מימד עם דגש רב לאמינות ותאימות בן החלקים השונים. רב תודות , משה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. CoolerMaster NotePal R9-NBC-ADAS זהו קירור למחשב מישהו יכול להגיד לי עד כמה זה עוזר ושימושי ??

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  7. דבר ראשון, שלום, ותודה מראש על העזרה. מהזמן המועט שהספקתי לשוטט פה, זה נראה כמו פורום ואתר מקצועיים להפליא. ולנושא עצמו: אני אוהב משחקים, אבל אני לא גיימר כבד במיוחד. אני רוצה לרכוש מחשב שיוכל להריץ את המשחקים החדשים בצורה טובה, לאורך כמה שיותר זמן. יעד סביר נראה לי, למשל, שהמחשב יריץ בצורה טובה גם משחקים שיצאו עוד שנתיים (למרות שדוגרי, הכי חשוב ש-StarCraft 2 ירוץ טוב). בנוסף, אני רוצה הרבה מרחב דיסק קשיח, אבל נראה לי שמה שנחשב הרבה אצלי הוא כבר סטנדרט היום (מינימום 200 ג'יגה, וכמובן אפשרות לתוספת). התקציב עומד על 5000 ש"ח, כשאני אולי אוכל לחרוג מעט מעלה, אם זה למטרה חשובה. המפרט צריל לכלול: המחשב עצמו (מארז וכל הרכיבים הקיימים) כרטיס רשת אלחוטי ממוצע. מסך שכיף לראות עליו…

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Kenny,

היי אנשים , זה מפרט לחבר. הוא לא משחק במשחקים (כרטיס מסך לא מובנה , אבל גם לא משהו רציני... אולי 7300 או משהו בסגנון) חובה ג'יגה זכרון \ מעבד ליבה כפולה. הרד דיסק 160 .. זהו פחות או יותר.. המחשב הוא לאינטרנט\הורדות\מוזיקה\סרטים\לימודים ... בקיצור , כל החרטה הפשוטה. תקציב , 3500 , אין צורך במסך\מערכת הפעלה\עכבר\מקלדת\רמקולים. מארז נטו. לא מתוכנן אובר קלוק. תודה ולילה טוב, שגיא.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by a_beilis,

intel core 2 duo e6300 gigabyte ga-945-s3 twinmos 667 512*2 segate 80 gb 7200 rpm sata2 Topower 450w COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU x1900xt 256mb big typhoon LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW איך זה?

• 12 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך הכטיס ‎NVIDIA GeForce 9200M GS מבחינת ביצועים???? הוא יכול להחזיק משחקים חזקים ??? סרטי HD???

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Sahar Gezer,

מעבד: Intel Core i5 Processor i5-650 3.2GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box זכרון: Corsair 4GB Kit (2X2GB) PC3-12800 DDR3 1600Mhz CL8-8-8-24 CMX4GX3M2A1600C8 Model C4G1600C8X מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU דיסק קשיח: Western Digital 500GB Caviar Blue 3.5 16Mb SATA II WD5000AAKS צורב DVD: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem כרטיס מסך: HIS Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E H567Q1G לוח אם: Intel® Desktop Board BLKDP55SB Sharpsburg P55 Chipset LGA 1156 Oem מה אתם אומרים? נתונים טובים או לא ? שווה השקעה ? אם חסר משהו תגידו

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by natif_08,

יש הבדל ממש ענק בין >>>>‎HP Pavilion DV-6789‎ לבין >>>>>>> ‎HP Pavilion DV4-1030‎ ודרך אגב תגידו איך הם... תודה מראש לכולם!! :] יום טוב !! :]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  13. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מחשב Gateway MD7321u (מסדרת MD73). http://www.gateway.com/product_spec.php?product_recid=529668226 עם בטריית Sanyo Lithium Ion Battery Pack Rating 10.8V, 4400mAh/47.5Wh http://www.level8technology.com/gateway-md73-series-battery-gateway-md73-series-laptop-battery-20784 במפרט המחשב שבלינק הראשון כתוב שזה 6 תאים, ובלינק השני כתוב 8(?) תאים. אני לא יודע כיצד בודקים. יש לי בעיה מוזרה עם הבטריה. למי שמתמצה, זו בעיה די מפורסמת (תראו את הדיונים הארוכים דרך גוגל) של plugged in, not charging. לאחרונה מצאתי תרופת סבתא, אבל גם היא לא באמת פתרה את הבעיה. http://jeffreypalermo.com/blog/plugged-in-not-charging-windows-7-solution/ לפני שהבטריה מגיעה לטעינה מלאה, נדלקת נורה …

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. היי יש לי לוח אם Asus TUF GAMING B450 PLUS II ומארז- cougar mx 410g rgb ואני רוצה לדעת אם הקירור coolermaster hyper 212 led turbo argb קישור לאתר הרשמי : https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/#specifications מתאים ללוח אם ולמארז שלי מפרט מלא מצורף תודה רבה

17. שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 2500 שקלים (אם אפשר משהו טוב בפחות אז מצויין ). על המחשב יותקן WINDOWS 7 (אין צורך להוסיף למפרט), אשמח למארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1G (אם אפשר יותר מ 1G מצויין). עוד לא החלטתי אם המחשב יחובר לרשת קווית או אלחוטית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל או אלחוטי. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה (אולי אישה משחק פשוט מדי פעם). המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD. ראיתי שמישהו שאל לגבי הקלטה וצורך בכרטיס טלוויזיה, אשמח להסבר קצר לגבי זה כך שאוכל להחליט אם שווה לי לקנות... ואם אפשר להר…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by zWUUPEAPE,

שלום... אחרי שאני כבר 4 שנים עם אותה גרוטאה שמתחילה כבר להראות סימנים של שביקת חיים החלטתי שהגיע הזמן למחשב חדש. הוא כנראה יישאר הרבה זמן אז יש עדיפות גבוהה לחלקים אמינים וזה. הארדדרייב 200 גיגה כי זה גם למטרות שיתוף קבצים (סרטים/מוזיקה). כאמור גם לגיימינג אבל לא צריך מפלצת אכזרית שתציג הכל ב1200X1600 על ההגדרות הכי גבוהות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by el1,

שלום לכולם, רציתי את דעת אנשי הפורום לגבי הנייד הבא: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_Details.aspx?prodid=2185 המפרט נראה די טוב והמחיר נמוך באופן קצת מדאיג :s05: הצלחתי למצוא ביוקרת אחת בלבד על דגם בעל מפרט קצת שונה, האם יש איזשהו Catch שאני מפספס?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  20. חברס' אני צריך הצעות למפרט עד 3500 ש"ח כולל מסך ורמקולים! מטרות - ICQ, אינטרנט, משחקים כמו FIFA, עבודות ב WORD וכו'... מה אתם אומרים יתאים פה? מחשב מבוסס אינטל יהיה יקר מידי, נכון? אם כן, אז מערכת AMD עם כפול ליבה יכולה להתאים... תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  21. אהלן אני מחפש מחשב שיהיה מספיק טוב להפוך בעתיד למחשב שאני יוכל לעבוד איתו בCUBASE עם כל הסמפלרים והכלים הוירטואלים שיעבוד חלק . כרגע אין צורך להמליץ על כרטיס קול זה אני אקנה בנפרד בהמשך. חשוב לי גם שהמחשב יריץ טוב משחקים... התקציב הוא בין 4.5-5 אלף ללא מסך. תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  22. שלום, החלטתי לפתוח דיון ראשי לכל מה שאני צריך סוף סוף נתחיל במעבד ובלוח אם: הבנתי שטכנולוגיית הVirtu mvp בקושי משפיעה על ביצועים. עם זאת, כשמאפשרים Virtual Vsync ו-HyperFormanceאז יש הבדל ניכר בביצועים. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: Virtu MVP (1 פועל רק על צ'יפסט Z77? 2) בשביל Virtual Vsync ו-HyperFormance צריכים ליבה גרפית מובנית על המעבד (במקרה הזה IB)? 3) האם Virtual Vsync ו-HyperFormance פוגעים באיכות בדרך כלשהי? 4) צריך המלצה ללוח אם טוב ולא יקר מדי שיתאים לIB לאחר OC ל4.3 ,ויתמוך ב-Virtu MVP 5) צריך קירור טוב למעבד הi5 3570K לאחר OC נ.ב: אני ירדתי מהOC המטורף... הבנתי טוב מאוד שעם IB אי אפשר לעבור את ה4.5... תודה ( אני בסך הכל רוצה ללמוד איך לבנות מחשב. אל …

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by namezone,

מישהו בפורום עזר לי למצוא מפרט עם windows 7,וכתוצאה מכך האיכות של הכרטיס מסך ירדה.אך הצלחתי להשיג windows 7,והייתי רוצה לדעת איזה רכיב אני אמור לשפר במפרט הבא כדי שיריץ לי משחקים כמו BF3,call of duty וכו'. הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 -…

24. Started by Atlon-Xp,

אני צריך מפרט למשחקים- בלי צורב סידירום מסך מקלדת ועכבר! את כולם יש לי (וכרטיס רשת). שיהיה טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב (רדאון בבקשה) ושלא יחרוג מהמחיר! כי זה רק מה שנתון לי כרגע. ורק משו אחד שיהיה 80 גיגה! הכוונה אני לא רוצה פחות או יותר ב80 אני מסתפק ועם אפשר שיהיה לוח אם עם כרטיס קול מובנה. עם מארז כמובן וחיבור USB מקדימה תודה.

25. Started by AVISHAI12,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤840 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU 658 ש"ח ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: ¤1474 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤133 מקלדת+עכבר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=388 ¤375 Microsoft Natu…

• 10 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים