עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם אני ממש מוגבל בזמן, יש לי 8 ימים עד שהאנשים שיש לי בארה"ב חוזרים לארץ ואני חייב לנצל את ההזדמנות לקניית מחשב נייד טוב. האם ב1000$ אפשר להשיג מחשב נייד שיריץ את וויסטה כמו שצריך עם הAERO ועם הכל? אני רוצה בשביל זה 1GB RAM וכרטיס מסך שיוכל להריץ AERO ומעבד CD או C2D זה לא כל כך משנה לי.... אני רוצה מסך נורמאלי 15.4 ומעלה כי אני לא הולך באמת להסתובב איתו ממקום למקום הוא יהיה בבית ולכן משקל וגודל לא משנה לי.... האם יש דבר כזה ב1000$ ואני מזכיר אני קונה בארה"ב (אני יודע שהמחירים שמה זולים יותר) וגם חשובה לי אחריות בארץ.... אשמח להצעות! תודה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Tanya,

הי. אני לא מתכוונת לקנות מחשב נייד בקרוב אבל זו אחת האפשרויות לבקש ליומולדת [עוד 3 חודשים ... האפשרות השניה היא קונסולה :smile1:]. בכל מקרה זה מעניין אותי מאוד. שיעבוד חלק ברגע שיש כמה חלונות פתוחים ואנטי ווירוס וכל התוכנות הרגילות שתמיד יש על המחשב. אופיס, כמובן. שאיכות הצבע תיהיה איכותית ברמה גבוהה. [זה הכי חשוב לי]. משחקים - ופה אני רוצה להבהיר ששום משחקים כבדים לא יהיו עליו. יהיו עליו רק משחקים בסגנון של http://www.reflexive.com/, לכן חשוב שהם יעבדו טוב וללא בעיות. אינטרנט. הרבה מקום. והכי הכי חשוב, תמיד רציתי מחשב נייד לבן. [מקלדת לבנה ואם הכל לבן זה עוד יותר טוב] - אני לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. ואם מבחוץ הוא מגיע בעוד צבעים חוץ משחור זה עוד יותר טוב. …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. לילה טוב לכולם.. כבר המון זמן אני מתעניין בקניית מחשב נייד אבל אף פעם זה לא היה ברצינות. לאחר ששבוע+ היה ברשותי נייד של דודה שלי, החלטתי שזאת המטרה החדשה שלי, נייד חדש דנדנש.. אם הכל הולך כצפוי אמורים להגיע אלי כ1500$ אולי טיפה פחות חודש הבא. כחובב אפל, חשבתי אולי על מקבוק פרו. הדגם ב2500$ מה שמאוד אהבתי בו זה C2D@2.4Ghz פלוס 8600gt שזה מאוד נחמד לנייד+ Wifi-N שהבנתי שההפרש בינו לבין הG הוא מאוד מורגש. שתי ג'יגה זיכרון וכמובן העיצוב של אפל. בנתיים יצא לי לראות רק שלוש מחשבים ניידים שניראים יחסית טוב, המקבוק, סידרת הפווילון של HP והלמבורג'יני של אסוס. מה שפחות אהבתי, זה המחיר כמובן (יקח לי המון זמן לחסוך עוד כ1000$) וההארד דיסק הקטן (160gb). עכשיו אני רוצה לדעת אם…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by yan_ymar,

לפי המפרט שיש לי (הסתכלו בצד ימין) מה אתה ממליצים לשדרג + מעוניין באוברקלוק

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. תמיד רציתי לדעת כמה המחשבים הכי טובים יכולים לעלות.. מהו מפרט החלומות שלכם?.. תתפרעו! ;D

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ואשמח לצפות בסרטים באיכות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,MW3,BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  7. ברצוני לקנות מחשב שולחני חדש לשימוש יום-יומי, גלישה באינטרנט וצפייה ישירה, ושימוש מזדמן בתוכנות אופיס. אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגלישה, צפייה ישירה ותוכנות Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Word, Excel באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, ע…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום רב כעבור שימוש רב במחשבי הישן, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחשב ביתי השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, שימוש בתוכנות פשוטות, וצפייה בסרטי HD (ברשותי מסך LCD FULL HD) קבלתי מפרט לרכישה ב1500 ש"ח, שזהו התקציב שלי למחשב. intel e5300 asus p5kpl-am 2gb ddr2 800mhz nvidia 8400gs 500gb sata2 x22 dvdrw atx case 400w psu ברצוני לשמוע דעה לגבי מפרט זה תוך התייחסות לשימושים שלי. האם ישנם שינויים שכדאי לי לבצע? בתודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אין לי בעיה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא אך אם זה ממש מומלץ ושווה אז ב50-100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FHD, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA FOOTBALL MANAGER COD AC GTA BF TOTAL WAR ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' כנראה U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה זאת אומרת? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  10. Started by reviZor,

שלום אנשים אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב שלי מפרט בצד אני מעוניין באינטל I7 זכרונות 6GB וכמובן לוח שיתאים. אני כן מעוניין בOC קירור למעבד יש לי שזה מוגן 2 ספק וכ"מ גם כן בסדר גמור כך שאני צריך רק את שלושת החלקים הנ"ל עד הסכום שבכותרת תודה מראש, אם תצתרכו עוד פרטים נא להגיב בנושא זה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום המחשב אותו אני מעוניין לרכוש מיועד לעבודה עם matlab,maple ו- ++C . המחשב יריץ אפליקציות רבות במקביל זמן ממושך עם עומס גדול על המעבד והזכרונות. אני מעוניין במערך Raid 1 ולכן צריך 2 דיסקים קשיחים .לא מעוניין ב Overclocking למערכת ולא צריך כרטיס מסך חזק (לא צריך להשתמש ב Directx9). יציבות המערכת היא בעדיפות עליונה. התקציב עד 10000 ש"ח ללא מסך (יש לי). הציעו לי את המפרט הבא, אמרו לי בבקשה מה צריך לשנות בו אם צריך. תודה מראש. INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 2180 ש"ח ASUS P5LD2 DELUXE 1148 שח GIGABYTE X300LE 128MB DDR (128 BIT) TV-OUT / DVI - PCX - BULK 480 שח GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 2451 שח מארז: COOL…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  12. המחשב ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, אינטרנט, והרצת סרטים/צריבה (שום תוכנות/משחקים מלבד הבסיסיות ביותר) חרשתי את האינטרנט בחודש האחרון ואני לא מצליח לרדת מ 3300... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. אז זה מה שחשבתי (ותסלחו לי שאני לא מפרט מחירים, זה פחות או יותר ע"פ KSP) מעבד - Semperon 2200+ לוח אם - Abit Nf7-s2 (פתוח להצעות, חשוב לי USB 2.0 ו Sata) זכרון - 512 A-data/PDP Patriot כונן קשיח - WD S-ata 200 GB (פחות קריטי לגבי יצרן, גם סמסונג וכל השאר זה בסדר) כרטיס מסך - משהו מבוסס 128mb 5200 עם T.v out ו Dvi out (צריך פה המלצה למשהו טוב) כרטיס קול - Maya Audiotrak 5.1 (שוב, פה אני צריך המלצה כי המחשב משמש בעיקר למוזיקה (2.1) והשאלה היא האם יש הבדל כל כך גדול מה Creative …

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד, Lenovo T61... אמנם לדגם הזה כמעט שכבר לא מצויים מסכים "רגילים", אבל הצלחתי למצוא פה ושם... הרצתי פה חיפוש על ההבדל בין המסכים הרחבים לרגילים, וגם נתנו לי קצת חומר בפורום מחשבים ניידים, חלק מהדברים הבנתי וחלק קצת פחות.. יש לי כמה שאלות ברשותכם: - במחשבים נייחים המסך עומד על כן, ולכן מסכים רחבים הם יותר נמוכים בניגוד למרובעים. במחשב נייד לעומת זאת החיסרון הזה, שלפי הבנתי הוא אחת הסיבות המרכזיות להתנגדות למסך רחב, לא קיים.. אני צודק? - השימוש שלי במחשב יהיה בקבצי טקסט וקצת באינטרנט. עדיף לי לקנות מסך רגיל לשימושים האלה? (ראיתי בפורומים דעות לכאן ולכאן ולא הצלחתי להכריע) - ראיתי טענות שמסך רחב דווקא מבחינה מסויימת טוב יותר לקבצי טקסט, משו…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. שלום! חבר ביקש עצה לקניית מחשב נייד בתקציב שבכותרת. המחשב ישמש כמחשב ביתי עם אפשרות לקחת אותו החוצה. הנייד צריך ליהיות בעל מסך 15', איכותי עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, המחשב מיועד לשימוש בסיסי ביותר- אינטרנט, מוזיקה סרטים וכו'. לא מתוכננים משחקים כבדים. סוללה- ככל המרבה הרי זה משובח. משקל לא פקטור מכריע. צורב- כן. גודל דיסק קשיח- מינימום 200 ג'יגה. המחשב יקנה בארץ. רצוי עם WIN7 סעיף שחשוב לו הוא שהמחשב יהיה אמין, לא יתקלקל לעיתים תכופות וגם אם תקרה תקלה לתקן אותה לא יהיה כאב ראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by solaric,

המחשב הישן שבק חיים, הגיע הזמן להחליף. . מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט ועריכת סרטים בתוכנה פשוטה שעורכת קבצי mpeg. (אין צורך להשקיע את מירב התקציב, העיקר שהתוכנה תסחוב כמו שצריך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by cab103,

מעבד: INTEL CORE i5 S1156 3.2GHz 650 - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪822 לוח אם: ASUS P7H55D-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪613 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪377 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 VAPORX 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪806 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪170 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER 600W - W0355RE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪359 דיסק קשיח: WD BLUE 500GB SATA2 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪214 הרכבת מחשב: הרכבה + בדיקות יציבות (מוזל מ3000ש"חּ או ברכי…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by STINGERX,

המחשב יהיה בעיקר לשימוש יומיומי באינטרנט אבל גם למשחקים רק שלא כל כך מעניין אותי הביצועים והרזולוציה הגבוה.. העיקר שאני יוכל להפעיל את כל המשחקים, ושהטכנולוגיה של המחשב תהיה לעוד הרבה הרבה שנים. אני רוצה להתמקד בזה שהלוח אם יהיה עדכני עם ה STAT הכי חדש (או טכנולוגיה חדישה יותר מזה) הזיכרון הכי חדש (DDR3+ אם קיים) המטרה שלי תהיה לשדרג את המחשב עם השנים בהתאם לצריכות של המשחקים החדשים שיצאו.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by ady,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי טלויזית FULL HD ואני מעונין לחבר אליה מחשב. היא בגודל 37" . המחשב ישומש גם למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD וכמו כן לקצת תיכנות. אבקש מחשב כמה שיותר שקט עם אפשקות לאוברקלוק בינוני. כמו כן אני זקוק למקלדת ועכבר אל חוטים. לא זקוק לרמקולים ווינדוס או כול ציוד אחר. ארצה לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון. אשמח לענות לעוד שאלות . בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. * מטרות המחשב - עבודות סטדנטיאליות, צפייה בסרטים, משחקים קלים אם אפשר. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אני חושב שהסטנדרט לסטודנט יהיה כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין, אבל כמובן שאשמח לטכנולוגיה עדכנית * בלוטות? אשמח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לאו דווקא SSD לא מאמין שממילא זה בתקציב * כונן CD/DVD? צורב? שאלה טובה. לטעמי צורב לא מחוייב המציאות וכונן כלשהו יהיה עדיף. *כונן Bluray?לא *האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זו אחת ההתלבטויות שלי. אם ההבדל יהיה משמעותי אשמח אם תציינו זאת *הא…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by a_a_aa,

רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של INTEL זה של INTEL מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין 2 מחשבים דיי דומים הדגמים הם dell vostro 3550 והשני זה הדגם 3750 הינה המפרט של של המחשבים חשוב לציין שאת שתיי המחשבים אני משדרג ל 8G ראם http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-a2620m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3750-2630qm.htm שאלה שניה והיא מאוד חשבוה מה ההבדלים בין המעבדים ומי מהם יותר טוב? 1) Intel® CoreTMi7 Processor 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache 2)Intel® CoreTMi7 Processor 2620M 2.7GHz (Max Turbo Frequency 3.4GHz) ,1333MHz FSB 4MB Intel Smart Cache תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by IDAN AMRAM,

אני רוצה לדעת עם כל החלקים מתאימים ואם הספק יחזיק את המערכת וגם המלצה לקירור טוב וכמובן חוות דעת כללית על המפרט המפרט לצורך משחקים ואינטרנט ללא כוונה לאוברקלוק Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800 1GB Kingston HyperX כרטיסי מסך GIGABYTE 7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים DVD Recorders NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver מארזים HJA-270 MIDI 500W Max Black and Silver ספקי כוח Enermax Liberty ELT500AWT 500W תודה מראש

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. הכרטיס מסך הכי טוב שראיתי הוא GT 130M יש משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by OHANA,

יש לי מחשב נייד חדש של HP מסוג pavilon dv5\1110 קיבלתי אותו מהחנות עם הווינדוס ויסטה מותקן ואני רוצה לשים במקומו XP. עכשיו הבעיה שאני לא מוצא את כל הדרייברים למחשב שתואמים לXP מאיפה אני יכול להשיג אותם? אם צריך עוד מידע תשאלו אני יוסיף... תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by rofben,

היי אני רוצה לקנות HTPC לסלון. הוא יריץ סרטי HD וירדו אליו סרטים ישירות מטורנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים