עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pakokap,

http://www.ebay.com/itm/331161159955?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/MSI-GT60-Dominator-3k-474-Gaming-CUSTOM-1240GB-SSD-raid0-32GB-/321360713596?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ad297577c יש את אותו הדבר רק עם 16 GB זיכרונות עשיתי חקר קטן ושנייה לפני שאני מזמין אני רוצה לדעת אם יש לכם משהו באותה רמה בערך חשוב לי ה-SSD. לפחות 256GB השאלה אם באמת נחוץ 32 זיכרונות או שמספיק 16. המחשב לשימוש של הרבה משחקים כמו באטלפילד ובעיקר התעסקות עם קיובייס ומתפקד כמחשב להפקה כולל ציוד חיצוני.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. אני סטודנט נייד, הנייד הקודם שלי (LG-LW60) גומר את הסוס לאט לאט. עדיין מתלבט אם להשקיע בו ב2GB +סוללה ואולי הרד דיסק חדש או פשוט להחליף הכל. מפחיד אותי ויסטה מאחר שאני צריך מחשב לעבודה ומחקר בעיקר ולא ליופי(אשמח אם משהו יאיר את עיני בנושא). אני שוקל מחשב חדש אבל מאחר ואני כבר שנים לא מעודכן במחירים וסוגים, המבחר שיש היום מבלבל אותי מעט. אם כבר מחשב חדש: תקציב: גמיש 5-7אלף ש"ח לפי היגיון סביר של עלות-תועלת-משקל. מסך: רחב 15.4 או 14.1 עדיף לא מבריק (אני משתמש יחד עם מסך שאני מחבר בנוסף). ישומים: Matlab, מייפל, וורד, אקסל, אקרובט, פיירפוקס ועוד ועוד, כולם במקביל, מידי פעם משחקים. חברה: לא משנה, משהו אמין עם אחריות של שנתיים פלוס. דרישות מיוחדות: - שיהיו דרייברים ל-xp ולינוק…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  3. שלום, אני זקוק להמלצה למפרט נוסף. אני אנסה לספק אינפורמציה בשיטה המומלצת ע"י הפורום. 1. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח, לא ניתן לחרוג, ועדיף לנצל את כל התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מחשב ביתי. גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות דיגיטליות, מוסיקה, סרטים (לא סרטים כבדים), אופיס, חיבור המחשב למחשב שבעבודה עם שליטה מרחוק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? כמובן שלא צריך כונן דיסקטים. מלבד זה צריך הכל, כולל צורב DVD (רגיל, לא צריך Blue Ray). 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by bary,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל שיהיה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS.16 TF2 CS:S battlefield bad company 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

5. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. מיועד בעיקר לאינטרנט,מוזיקה וסרטים מדי פעם. שיהיה מבוסס מעבד אינטל. ללא מסך, מקלדת ועכבר. (ניתן לחרוג עד 200 שקל מהתקציב) תודה מראש :-)

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by Alon_Solo,

המחשב שבניתי מיועד בעיקר לעבודה משרדית. המשימה היחידה שתאלץ אותו להזיע היא סרטי HD. להלן המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W ¤452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב בסביבות ה4500. אם אפשר של חברת HP המחשב בשביל לימודים מקסימום סרטים. מה היתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by redead,

ישנו כרגע הרדיסק של 160 ג'יגה שגם לא מספיק וגם אני חושש שימות בקרוב כי הוא עושה קצת בעיות.. בכל מקרה אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש, איזה נפחים נותנים כיום את התמורה הכי טובה לכסף ? כל הרדיסק שאני יבחר לנייד יתאים במקרה הזה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. מחשב לחברה לכן חשוב שיהיה אמין ושלא תאכל לי את הראש עם תקלות ובעיות. תקציב עד 3000 ללא חריגות, אם אפשר פחות יהיה נחמד. שימושים הם משרדי + גרפיקה פוטושופ וקצת תוכנות גרפיקה מזדמן אין צורך במסך. צריך עכבר +מקלדת + רמקולים. שקט חשוב אבל לא בצורה מוגזמת. הייתי אומר 5. לא מתוכנן אוברקלוק. מערכת הפעלה חייבת להיות מותקנת חלונות 7 בגרסת HOME. אין עדיפות לחנות. מעדיף מארז קומפקטי. אין צורך בשדרוג עתידי למעבד/זכרון. מתלבט האם כדאי לקנות מחשב מהחנויות הרגילות או ללכת על מותג. האם יש מחשב מותג במחירים האלה שכולל אחריות בבית הלקוח?

12. שלום, זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז אני לא כל-כך מבין, אבל אני צריך שתעזרו לי למצוא מחשב לבר המצווה. צריך שהוא יוכל להוריד סרטים בלי להתקע לגמרי, שהוא יוכל להחזיק גם משחקים כבדים, השקט לא כל-כך חשוב אבל שלא יהיה חזק מדי. יש לי כבר הכול (לא צריך מקלדת עכבר רמקולים או מסך) קניתי היום מסך של AOC 22 אינץ' וניראה לי שאני יכול בסביבות ה-3.5K ואני לא יודע מזה OC אז אין לי מוסג מה להגיד על זה. תודה לכל משיעזור לי אבשלום.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  13. היי, שמעתי מאנשים שיש אפשרות שהנייד יטען (כמובן כשהוא מחובר לחשמל) רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוז מסויים שאני בוחר.. יש לי נייד של דל inspiron 1520, חיפשתי בביוס הגדרה כזאת ולא כל כך מצאתי.. המחשב הגיע עם וויסטה כמובן.. אשמח לדעת איך אוכל לעשות את האופציה הזאת

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  14. Started by zniibidl,

חשוב לי שהמסך יהיה קטן (12-13 אינץ') מחשב חזק למשחקים והכל. אם אפשר מחשב עם אחריות בינלאומית שלא יהיו עם זה בעיות המלצות? ???

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. רצוי מk.s.p התקציב הוא 3000 ¤ במזומן (שטרות) מטרות: שימושים משרדיים (אינטרנט,אופיס) , צפייה בסרטים HD, מוזיקה, הורדות, משחקים קלים. צריך ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים. רצוי מחשב שקט, מערכת הפעלה חוקית. מסך 22"

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. באילת - בקניון - גם כדאי הציעו לי HP6120EA ב - 5350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  17. Started by Spiderpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: במחיוחד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 2 הרבה על מנוע סורס אבל שתהייה אופציה לשחק במשחקים חדשים בעוד שנתיים בהגדרות גבוהות+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 23 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  18. שלום אני קונה מארז עם ספק ויש לי תקציב עד 100 דולר בארה"ב למה שאני רוצה אז אמרתי למה אני לא ילך על הארד דיסק החלטתי לקחת 160 ג'יגה אני צריך שתגידו איך זה נראה לכם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144203 וזה תומך 100 אחוז במחשב שלי? לא לקנות סתם עכשיו העניין לגבי המארז אני צריך מארז עם ספק נורמליים פשוטים עד 400 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2113 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1441 חשבתי ללכת על הראשון עם הספק 400 וואט,הוא בדיוק כמו המארז השני רק עם ספק חזק יותר ? אחלה תודה אני מת כבר להזמין

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by izikjzi,

אהלן כנראה שמצאתי את המפרט למחשב שלי: AMD ATHLON II X3 435 AM3 BOX מקסימום 500 שקל. לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪266 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪646 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪115 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 SILVER w/o PSU ₪171 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET ₪320-350 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ₪107 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB SATA2 ₪222 ********** לא מצאתי טופס חוות דעת בדקתי בזאפ כל מוצר וזה יוצא 2570 האם כדאי לי ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by yafim1,

תגידו אני לא מבין ממש במחשבים ניידים מישהו יכול להמליץ לי על חלקים חברות של מחשבים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. שלום חברים... שבוע טוב. אני מעונין לשלוח לאבא שלי בצרפת מפרט עם המוצרים הכי חדישים בשוק...כמו למשל amd athlon 64 fx60 וכו... ופה בארץ כנראה שהכל בדיליי!!! ואני צריך לינקים של אתרים שבהם אני יוכל להרכיב מחשב (כמו אצל נועה קומפ') באירופה?! הפכתי את גוגל ולא מצאתי כלום!!! בבקשה תעזרו לי. תודה מראש ליאור.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שלום רב, אני אשמח המלצה לנייד העומד בדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית + גלישה - חובה ניידות! המשקל חשוב מאד! * גודל המסך? נראה לי 13-14 אינץ'. לא חשוב מאט/מבריק * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיפות לפחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעדיף מאד שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל, אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף כן אם יש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  23. שלום לכולם חמי מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מקום עבודתו כחלק ממתנת חג. הוא מתלבט בין שני אופציות : Acer Aspire AS5732Z-443G25Mn במחיר של 2850 ש"ח Toshiba Satalite L_500-1SW במחיר של 3240 ש"ח השימוש במחשב הוא שימוש ביתי בלבד (אינטרנט אופיס וכו') המחירים הנ"ל הם לפני ההטבת של מתנת החג. אשמח לקבל התייחסות לגבי שני המחשבים והאם כדאי ללכת על היקר יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אפשר לחרוג קצת מהמחיר לדברים שמאד מועילים.אני צריך מחשב במיוחד למשחקים .לכן אני לוקח את הכרטיס מסך x1950p 256mb שאני מסיג ב900 ש"ח נשאר עוד 2300 ש"ח אני צריך לוח אם טוב תואם אני מעדיף ג'גה זיכרון ודיסק קשיח 250 ג'גה .ושוב לצורך שמאד מועיל אפשר לחרוג בנתיים חשבתי על המפרט הזה ויש לי מחירים זולים מיבואן אני צריך שמשהו ישלים לי את המחשב{לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידי} 920 ש"ח x1950p 400 ש"ח 250 ג'גה H.DRIVE SATA2 7200 1000 ש"ח e6300 dual cor intel {מי שניראה לתקן את מה שבחרתי שיגיד} נשאר: לוח אם- זיכרון -מארז -ספק- צורב דיוידיב900 ש"ח שנותרו. אפילו שיהיה 1200 ש"ח לצורך עכשיו השאלה העיקרית היא אם בעוד חודש חודשיים יהיו דברים ששווא לחכות בשביל לקנות אותם .אם כן אני…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים