ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
מעבד אינטל CORE2DUO 1.6GHz זיכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך GEFORCE GO7400 256MB BLUETOOTH מובנה גם נכון יש כרטיס כזה שאתה צריך לקנות ולחבר בשביל לגלוש אלחוטי כשיש לך ראוטר אלחוטי בבית אז גם זה מובנה מצלמה מובנה DUAL LAYER DVD-RW HD-160GB מסך 15.4' ושדרוג לויסטה החברה של המחשב זה VAIO שזה בעצם SONY ככה שיש איכות וכל זה אחרי מיסים אחרי הכל 1300$
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם שני זכרונות של 256 מגה, סה"כ 512 מגה. אם אחליף חתיכת זכרון אחת ב-512 מגה. כך שסה"כ יהיה 768 מגה, מה ההבדל בביצועים ? השאלה כדי לחסוך כסף במקום העלאה ל-1 ג'גה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מפרט בעיקר למשחקים, עד 10,000 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפש לקראת הלימודים מחשב נייד עד 7000K לצורך עבודות משרדיות והרצת סרטים בHD ללא משחקים בכלל. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,) * גודל המסך: בין 13'' ל 15.6'' * מסך: מט * מעבד: i5 ומעלה *זיכרון RAM: רצוי 8 * משקל רצוי: כמובן שאשמח לכמה שיותר קל (אולי יהיה צורך לסחוב אותו לאוני') * זמן סוללה : מעל 4.5 שעות * יציאות מיוחדות: HDMI , USB 3.0 , * בלוטות: לא מחייב * כונן קשיח: SSD * כונן CD/DVD : לא מחיייב * כונן Bluray: לא * אחריות : 3 שנים אשמח לעזרה בעיניין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח בבקשה להמלצה למחשב נייד תקציב 1500 ש״ח, ילד בן 6 שימוש במחשב למטרות לימודים, אינטרנט וקצת משחקים (לא משהו כבד) ובאותה הזדמנות - האם לחכות ל-black friday לפני הרכישה? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. השימושים שלו הם דיי כלליים, אינטרט, קצת משחקים ( לא כבדים כמובן ), והמחשב כניראה יהיה איתי בבסיס. מעדיף לקנות משהו דיי חזק שגם בבית יוכלו להשתמש בו בכיף ( לא יזיק עוד אחד ), ובגלל זה מעדיף להשקיע קצת. מכיוון שבמחשבים ניידים אני לא כ"כ מבין, קצת התייעצות לא תזיק יש לי אפשרות להביא מחשב מסוני HK, הינה האתר שלהם: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/index_e.jsp יש את המחשב הזה: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vpcf115fg_e.jsp שסה"כ ניראה סבבה. האפשרות השניה היא לקנות בארץ, ודגם שניראה מעניין זהו ה HP 2130EJ: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 איזה מהם עדיף? אגב, 11500 HKD הם בערך …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום זקוק בבקשה למפרט מחשב עד 6000 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים (אני לא גיימר רציני שזקוק לשחק ברזולוצייה הכי גבוהה ועם anti ailasing וכו... אבל מעוניין במחשב שיריץ את רוב המשחקים החדשים - בעיקר משחקי גוף ראשון בשנתיים שלש הקרובות ) בנוסף אני מעוניין לנצל את המחשב לעריכת ווידאו . אני לא זקוק לציוד הקייפי , ולא לצורב DVD אנא המליצו במידת האפשר על מסך LCD אשר מנסיון אישי עובד עם משחקים ולא רק ברזולוציה הטבעית שלו (במידה וקקית חיה כזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מחשבי נייד אשמח אם תעזרו לי קצת.. ה-Lenovo: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5751 מול HP: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5801 אשמח אם תגידו לי על מה אתם ממליצים ומאיזה בחינות הצרכים: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה באופיס וכד' (סוג של מחשב משרדי). *במידה ואתם ממליצים על מחשב נייד אחר בטווח מחירים עד 3000 שקל אשמח לקישור לראות על מה מדובר.. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי לינובו N100 C2D 1.66 עם ג'יגה זיכרון.המחשב מאוד איטי והוא לאחר פירמוט..חשבתי שאולי הוא מתחמם יתר על המידה.הטמפ' של הליבות היא 48 מעלות בערך..האם זה נורמלי?ניסיתי את כל האופציות כולל הסרת רוגלות וקבצים זדוניים..(אני מקווה שאני שואל במקום הנכון..)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ראיתי שיש כאן אנשים עם הבנה רבה. ולכן רוצה להתייעץ אתכם. יש ברשותי 2 מחשבי HP המפרט של המחשב הראשון הוא כזה: מעבד אינטל dual cpu e2160. 1.80ghz המחשב עצמו הוא מחשב שרת. עם צלעות קירור ענקיות על הלוח והמעבד. וספק כוח שנראה טוב יותר מהפשוטים. המחשב השני הוא: מעבד אינטל dual core cpu e5300. 2.60 ghz השימוש במחשב הוא כזה. מחשב דולק כל היום עם גלישה רבה באינטרנט. קצת יוטיוב. ולא למשחקים. צריך לדעת מה עושה עבודה יותר טובה מבינהם מבחינת סוס עבודה שלא יתחמם הרבה ויתחיל להרעיש. ויעבוד בצורה מהירה. אשמח גם לדעת גם איזה מערכת הפעלה לשים עליו שתרוץ טוב. ההארד דיסק יחולק ל-2 בצד אחד הלינוקס שיעבוד רוב הזמן. בצד השני האם לשים xp או win7 ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן חברים... אני מחפש מחשב טוב לחברה שלי... המחפש אמור להפעיל את כלל תוכנות אדובי (כולל הכבדות AFTTER FX וכו') וכן תוכנת 3DMAX.. עדיין לא ידוע באיזה גירסה... לא מתוכנן OC למחשב כמו שלא מתוכנן איזושהו קירור מיוחד רצוי שמחשב יהיה שקט או לפחות לא ממש רועש כי הוא ימוקם בחדר שינה מומלץ על מערכת INTEL אבל אשמח לשמוע גם על AMD אני יודע שמערכות Q של אינטל די טובות לי יש אחת כזאת אבל מצד שני אולי כדי מערכת מבוססת i3/i5 או משהו אחר בכלל בכל מקרה לא לרדת מ 4GB זכרון כמו שהזכרתי בכותרת.... אני מחפש בשביל המחשב גם מסך טוב שיתאם.... מנסיוני המסכים של סמסונג די טובים.. ודי זולים... לי יש מסך של NEC שאני ממש ממש אוהב את הצבעים שלו (מאוד מדוייקים) והבנתי שDELL מעולה לעבודה כזאת (גרפיקה…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מוכר את המחשב שלי ומעונין לדעת כמה הוא שווה המפרט שלו: מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח EZCOOL 12CMF500W REAL EZ50012B לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN P35 מעבד אינטל 6MB 2.83 E8300 1333FSB C2D E8300 מאוורר למעבד HEATPIPE SOCKET 775 OCZ OCZVANQ זכרון 4G 2G DDR2 800 MUSHKIN צ.ק M2GDDR2800 קינגסטון KVR800D2N6/2G כ.מסך MSI GeForce NX8800GT T2D512E OC PCIE צורב SATA LG DVDX20 DL שחור DR20LSB מערכת הפעלה XP HOME חוקית אופציה לויסטה אולטימיית חוקית מצלמת אינטרנט מיקרוסופט VX-3000 סט אלחוטי LOGITECH EX 110 *LOG0120 דיסק קשיח 250GB תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. סביבות ה5000. שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית , אז "15.6 נשמע לי טוב נניח. לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. עדיפות ל 3 שנים אחריות. התיעצויות: 1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079 רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אולי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית עם הכרטיס אני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי כמה שניות ספורות הוא נכבה כמעט באופן מלא נשאר אולי 5 אחוז ממנו שרואים ממש ממש חלש את המסך ממש שחור עם צלליות המחשב ממשיך לעלות הכל רגיל ואם לדוגמא אני סוגר אותו הכוונה מוריד את המסך כלפי מטה לסגירה כמעט עד הסוף שנייה לפני שהוא נכנס למצב שינה הוא נדלק שוב ושוב אחרי כמה שניות כאילו שהוא לא מחזיק מעמד הוא נכבה שוב השאלה שלי היא למה זה קורה ? ולמה שאני סוגר את המסך כלפי מטה הוא נדלק שוב ואם הוא נדלק אז למה לכמה שניות בודדות ? כמה עלול לעלות לי תיקון או איך אפשר לתקן בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ולהגיד תודה רבה לפורום הזה,קניתי מחשב מפלצת לפני כמה ימים ולמדתי המון על איך להרכיב אותו לפי ההמלצות והסקירות של התותחים פה . אם לא אתם אני עדיין הייתי חושב שאייבורי היא החנות הכי טובה בעולם, תודה רבה שהצגתם לי את TMS,באמת אדירים. אני בטוח שאני עוד אלמד ממכם הרבה אבל באמת שרציתי להגיד תודה. תמשיכו להיות קול שפוי בתעשייה המשוגעת הזאת.
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 מקסימום כולל מסך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: גלישה, סרטים ומשחקים פה ושם 3. האם יש צורך בציוד היקפי - אני מחפש מסך 22" עדיף רחב 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 - השקט חשוב מאוד 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור ת"א 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של…
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר וחזק - אולי תגידו שזה יותר מידי אבל אני לא אוהב שהוא איטי מידי... זה משגע אותי (אז בגלל זה חייב SSD) וגם כנראה אני יעשה לו איזה סוג של אקינטוש בשביל להתחיל לתכנת אז חשבתי על 16 גיגה ראם. והשימוש הרגיל... אינטרנט/הורדות ואופיס (אני כמעט ולא משחק... יש לי אקסבוקס). בעתיד אני כנראה גם יחבר לו 2 מסכים אז רציתי כרטיס מסך עם 2 יציאות DISPLAY PORT. אבל יש גם כרטיס מסך בלוח האם שזה ממש מעצבן איתי... מה הקטע שכולם כאלה עכשיו... לא מצאתי לוח אם אחד נורמלי (Z77) שבא בלי כרטיס מסך מובנה. בקיצור אם למישהו יש איזה שינוי או רעיון אחר מוזמן [table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים …
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם חייבים אפשר למתוח את התקציב ב 200-300 שקל, אני לא בטוח שאפשר לעשות מפרט כזה, אבל תנסו בשבילי :\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה. הצרכים שלי הם בכללי - עבודה בסביבת office (כולל מצגות ב powerpoint) ,אפשרות לראות ולערוך (בסיסית) סרטונים למצגות. המחשב צריך להיות יחסית קל ונוח לנשיאה. מבחינת מחיר - עד 4000 ש"ח. תודה רבה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנייד הזה asus vivobook s550cm עכשיו יש לי שני כרטיסי מסך במחשב אחד מובנה ntel hd 4000 וכרטיס מסך נוסף gt635m הקטע הוא שהמחשב מזהה את הכרטיס מסך המובנה , ניסיתי להכנס לביוס לבטל אותו אבל אין הגדרה כזאת בביוס . עזרתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-