עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב בעיקר לצפייה בסרטים אינטרנט ומשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1624 הבעיה היחידה,כביכול,שאני מוצא בו היא הזיכרון 2 gb. עד כמה זה משמעותי?ומה אפשר לעשות בנידון?תודהה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by visual_boy,

שלום. אני צריך חוות דעת למחשב לפני רכישה המפרט הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM לוחות אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: SilverStone SST-PS01B-W זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHz CL4 דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB (32MB BUFFER) צורב DVD: LG GH22NS30 DVDx22 שחור כרטיס מסך: Zotac nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe ספק כח: Enermax PRO82+ 625W Retail סה"כ 4600 האם כדאי לקנות?!?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לי מחשב ביתי ישן עוד מקיץ 2003, והנה הפירוט שלו: AMD XP 2800+ Gigabyte 7VAX-A KT400A - לוח אם Infineon 512MB 400MHz DDR ATI Radeon 9500 PRO 128MB WD 80GB (8MB Buffer) 7200RPM Floppy Toshiba DVD X16 LG DVD-RW X16 ספק כוח גנרי 400W החלטתי להמיר אותו לשרת הורדות ואחסון קבצים. מה שאני מעריך שאני אצטרך: הארד דיסק נוסף של 160GB (יותר יהיה מוגזם - הכמות הורדות שלי היא לא עד כדי כך בשמיים) - בבקשה בATA/IDE כי הלוח אם לא תומך SATA לצערי. שני מאווררי מארז חדשים ושקטים (בטח Thermaltake או HEC), ספק כוח לא ג'נרי של 450W (מי יודע מה עוד אני ארצה לתקוע בו בהמשך) וכמובן אם אתם חושבים שיכולה להיות עוד תוספת חיונית - בשמחה. התקציב המדובר הוא בסביבות 1000 ש"ח, יכולה להיות חריגה של 300-4…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. יש בבעלותי מחשב נייד מדגם CLEVO M520N עשיתי חיפוש ברשת לסוללה או סוללה חילופית כמו כן אני לא מוצא את היבואן קניתי את המחשב שעבדתי כסוכן שטח ואני עדיין כזה הכל נהדר רק שאחרי שנתיים הסוללה לא נטענת , וכשהיא כן היא מחזיקה 5 דקות בלחץ . אני מצרף תמונה של הסוללה למי שמכיר או יש לו רעיון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  8. שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by koof,

הי, אני מתענין במחשב שאלה נתוני המסך שלו. אני מבין שזה די נמוך - אבל עיקר השימוש יהיה בבית סרטים ואינטרנט. זה מסך LED, לא IPS, והוא גם מבריק בנוסף לכל... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by ehud101,

שלום, אני לקראת קנית מחשב נייד והHD עובד במהירות 5400 סל"ד (לפי מה שאני יודע רוב המחשבים הניידים משתמשים בHD כזה) האם נתון זה משפיע הרבה על תפקוד המחשב (לעומת 7200 סל"ד)? האם זהו נתון בעל משקל שעלי לקחת אותו בחשבון? תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. מה המרכיבים שצריך במחשב שהמטרה שלו זה להיות מחובר לטלויזיה (רגילה 29") להריץ סרטים שהורדתי מהמחשב וקמובן מדיסקים ומדי וי די? התקציב בסיסי ביותר לא צריך מערכת קולנוע מטורפת שתתחירה עם סינימה סיטי...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by gs500,

אני רוצה להרכיב מחשב . התקציב 3000+- . חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל . - מוכן להשקיע בספק כוח טוב , מארז טוב . - השימושים אינטרנט ,אופיס, סרטים וכו' ... - ללא מסך . -עדיפות לחנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  13. תודה רבה זיו רייך

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by תמר,

הי מחפשת עזרה בבניית מפרט למחשב נייד פי. סי. שמיועד לעריכה באפטר אפקט ואביד.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. אני מפרסם בקשה בשביל חבר הוא מעוניין במפרט לגיימינג + מסך אשמח להצעותיכם פלוס חנות טובה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. מה השווי של הכרטיס הנ"ל? נקנה בארץ לפני פחות משנה, כמובן עדיין עם אחריות. ניתן ליראות את הכרטיס באתר של היצרן: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4890#ov

18. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא בעיקר לתוכנות גראפיות כמו פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות של שירטוטים וכד'.. אך גם למטרות כלליות. תקציב: 4000, אם אפשר אז עדיף מפרט מIQPC. דיסק קשיח 1 טרה. ללא ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by TzV-EyE-GeR,

תוך כדי שאני עובר על המפרטים המומלצים של חברי הפורום נתקלתי לא אחת בהמלצה על P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE האם המעבד הזה כל כך טוב? מה הופך אותו להיות למומלץ הפורום? בגלל שהוא כפול ליבה? בכמה זה משפר את הביצועים שלו? לעומת זאת, כמעט ולא ראיתי המלצות על AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache האם AMD כבר לא מהווים תחרות לאינטל? אשמח אם תגידו מי טוב יותר מבין השניים, או שאולי כלל אי אפשר להשות ביניהם. תודה,

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. אני מחפש נייד שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודה \ לימודים, תקציב בערך 10 אלף שקל ( +, -) (בשמחה יתקבל גם משהו זול בהרבה שיתאים למשחק WOW). המשחק העיקרי שאני משחק בו זה World of Warcraft. כשאני משחק ב WOW על המחשב הנייח והישן שלי, זה עובד ברמה נמוכה, (30 FPS בד"א) אבל רצוי שבנייד זה יהיה יותר טוב, והנה המפרט של הנייח: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Au…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by פתח הדביר,

Thinkpad Edge E430-3254-GLU Vostro 3460 inspiron 14Z 5423 Latitude E5430 ideapad U310 UltraBook 4375 כולם 14 אינץ' i5-3210M עם מעבד , פרט לאחרון שהוא 13.3 שנמצא ברשימה בגלל המחיר המפתה שלו וגם מעבד 3317. אז....את מי לקחת??

23. קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל והוא פשוט חבל"ז...קניתי לו גם רמקולים של הרמן קרדון סאונד סטיקס ומצלמה דיגיטלית של קנון sx100 ואני ממש ממש מרוצה מהמחשב...אין לי מקום למחשב שולחני ובתור גרפיקאי זהו הפתרון הכי נוח עבורי זה המחשב בכל מקרה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5938&perur=2&t=1&c=339 והנה כמה תמונות שצילמתי כרגע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by idanjahh,

יש כבר את הכסף והכל הינה המפרט : http://www.rsm.co.il/PopUpGallery.aspx?productID=2099 תגידו חייב להזמין מהאתר או שיש לו סניף !??! ועוד דברר קטן אם אני מזמין את החלקים ממישהו אחר ( דוד שלי או מישהו קרוב שיש מצב להנחה) יהיה בדיוק אותו מחשב ? כי אני רואה שרשום נגיד במעמד כולל מאוורר ובמארז מאוורר נוסף זה דבר בנוי שלא משנה איפה שאני מביא יהיה אותו דבר או שזה חלק מהחבילה באתר ? תודההה רבהה ועוד דברר מכיוון שזה פעם ראשונה שנאי מזמין מהאתר הזה , האתר הזה אמין ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. הכנתי מפרט וכתוב באתר שממנו אני קונה את המפרט [פנדה], ואני מצטט: "האחריות על התאמת החלקים מבחינה טכנית היא על הלקוח בלבד, גם לאחר שקיבל יעוץ או הכוונה מאנשי החנות." אז אני צריך לדעת אם כל החלקים תואמים. המפרט: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 1066FSB 3MB Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS Thermaltake Wing RS 100-No PSU TT-VG1000BNS Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE Samsung 19 LCD WIDE 931BW Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Enermax Liberty 400W Active PFC אז.. הנה המפרט. תודה. טל.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.