ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
מפרט מחשב מעבד Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E7500 CPU Speed 2.93GHZ לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L Intel® P43 + ICH10 Chipset זיכרון 2x1GB Kingston Value 800MHZ דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E צורב DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז # מארזRAIDMAX APEX165 # ספק כחSeaSonic 400W - SS-400ET275 מה דעתכם על המפרט ? במחייר 2500 ש"ח האם יש בעיה לחבר את הכרטיס מסך אם לוח האם והאם הכרטיס מסך יעבוד בתפקוד מלא ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי כבר את הבסיס מעבד AMD 64 3000+ Box לוח אם של epox EP-8KDA3J nForce 3 250GB וזכרונות אני לא סגור עליהם... מישהו יכול לעזור לי למצוא זכרונות מתאימים...? דרך אגב אני מזמין את החלקים מ www.com4u.co.il כי זה בכפר סבא וזה אחושילינג קרוב אליי D: אם אפשר להציא לי זכרונות מהמפרט שלהם אז זה יהיה ממש טוב יש לי תקציב לזכרונות של ככה 550 שקל כמעט שכחתי - המשלוח של Epox לארץ מאחר? כי אתמול הבאתי את המחשב של אח שלי (אותו מפרט רק זכרונות Kingmax) מ KSP והמוכר אמר שיש במזרח שם איזה טורנדו או סופות משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אפשר לחרוג טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, ניגון סרטי 4k כבדים, נטפליקס (חשוב שיעבוד ב-4k) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. אני ארכוש מסך 4kHDR בקרוב. מחכה לדיל טוב באמזון. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשובה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB ASUS P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E DDR II 1066Mhz 2x1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2K2/2G) GIGABYTE 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H62NK x18 Black מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Logitech® Cordless Desktop® S-510 אני אשמח לקבל הצעות שיפור, המחשב מיועד בעיקר לגלישה, סרטים וקצת למשחקים. לא חושב בינתיים על oc למרות שאם תהיה אפשרות לעשות קצת, משהו לא חריג אפילו אם ישפר בקצת יהיה טוב
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים בתור התחלה עם כרטיס גרפי אחד של GTX 570 ואחרי זה להפוך לSLI דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12947 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12272 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.c…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מארז של alienware שאני אוהב ורוצה להמשך להשתמש בו, הכי חשוב לי יציבות מערכת ודבר שני שקט. יש לי צורב dvd, flopy disk. בשלב זה יש לי מסף crt 22. זה המפרט שהרכבתי: PQI TURBO 1024MB DDR2 800MHz CL 4-4-4-12 - ש"ח 786 AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.0GHz 1MB CACHE - 760 ש"ח ASUS M2N-E - 575 ש"ח ASUS PCI-EX GeForce 7300GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7300GT SILENT/HTD/256M - RETAIL - 542 ש"ח ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT - 427 ש"ח SEAGATE BARRACUDA 80GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST380811AS - 279 ש"ח סה"כ - 3369 אשמך לקבל הערות שיפורים עצות. תודה חברה וחג שמח לכולם.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מעבד אינטל CORE2DUO 1.6GHz זיכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך GEFORCE GO7400 256MB BLUETOOTH מובנה גם נכון יש כרטיס כזה שאתה צריך לקנות ולחבר בשביל לגלוש אלחוטי כשיש לך ראוטר אלחוטי בבית אז גם זה מובנה מצלמה מובנה DUAL LAYER DVD-RW HD-160GB מסך 15.4' ושדרוג לויסטה החברה של המחשב זה VAIO שזה בעצם SONY ככה שיש איכות וכל זה אחרי מיסים אחרי הכל 1300$
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם שני זכרונות של 256 מגה, סה"כ 512 מגה. אם אחליף חתיכת זכרון אחת ב-512 מגה. כך שסה"כ יהיה 768 מגה, מה ההבדל בביצועים ? השאלה כדי לחסוך כסף במקום העלאה ל-1 ג'גה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מפרט בעיקר למשחקים, עד 10,000 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחפש לקראת הלימודים מחשב נייד עד 7000K לצורך עבודות משרדיות והרצת סרטים בHD ללא משחקים בכלל. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,) * גודל המסך: בין 13'' ל 15.6'' * מסך: מט * מעבד: i5 ומעלה *זיכרון RAM: רצוי 8 * משקל רצוי: כמובן שאשמח לכמה שיותר קל (אולי יהיה צורך לסחוב אותו לאוני') * זמן סוללה : מעל 4.5 שעות * יציאות מיוחדות: HDMI , USB 3.0 , * בלוטות: לא מחייב * כונן קשיח: SSD * כונן CD/DVD : לא מחיייב * כונן Bluray: לא * אחריות : 3 שנים אשמח לעזרה בעיניין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח בבקשה להמלצה למחשב נייד תקציב 1500 ש״ח, ילד בן 6 שימוש במחשב למטרות לימודים, אינטרנט וקצת משחקים (לא משהו כבד) ובאותה הזדמנות - האם לחכות ל-black friday לפני הרכישה? תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. השימושים שלו הם דיי כלליים, אינטרט, קצת משחקים ( לא כבדים כמובן ), והמחשב כניראה יהיה איתי בבסיס. מעדיף לקנות משהו דיי חזק שגם בבית יוכלו להשתמש בו בכיף ( לא יזיק עוד אחד ), ובגלל זה מעדיף להשקיע קצת. מכיוון שבמחשבים ניידים אני לא כ"כ מבין, קצת התייעצות לא תזיק יש לי אפשרות להביא מחשב מסוני HK, הינה האתר שלהם: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/index_e.jsp יש את המחשב הזה: http://www.sonystyle.com.hk/ss/product/vaio/vpcf115fg_e.jsp שסה"כ ניראה סבבה. האפשרות השניה היא לקנות בארץ, ודגם שניראה מעניין זהו ה HP 2130EJ: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 איזה מהם עדיף? אגב, 11500 HKD הם בערך …
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום זקוק בבקשה למפרט מחשב עד 6000 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים (אני לא גיימר רציני שזקוק לשחק ברזולוצייה הכי גבוהה ועם anti ailasing וכו... אבל מעוניין במחשב שיריץ את רוב המשחקים החדשים - בעיקר משחקי גוף ראשון בשנתיים שלש הקרובות ) בנוסף אני מעוניין לנצל את המחשב לעריכת ווידאו . אני לא זקוק לציוד הקייפי , ולא לצורב DVD אנא המליצו במידת האפשר על מסך LCD אשר מנסיון אישי עובד עם משחקים ולא רק ברזולוציה הטבעית שלו (במידה וקקית חיה כזו) תודה
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מחשבי נייד אשמח אם תעזרו לי קצת.. ה-Lenovo: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5751 מול HP: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5801 אשמח אם תגידו לי על מה אתם ממליצים ומאיזה בחינות הצרכים: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה באופיס וכד' (סוג של מחשב משרדי). *במידה ואתם ממליצים על מחשב נייד אחר בטווח מחירים עד 3000 שקל אשמח לקישור לראות על מה מדובר.. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם.יש לי לינובו N100 C2D 1.66 עם ג'יגה זיכרון.המחשב מאוד איטי והוא לאחר פירמוט..חשבתי שאולי הוא מתחמם יתר על המידה.הטמפ' של הליבות היא 48 מעלות בערך..האם זה נורמלי?ניסיתי את כל האופציות כולל הסרת רוגלות וקבצים זדוניים..(אני מקווה שאני שואל במקום הנכון..)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, DTS עם כרטיס קול חיצוני) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" אם כי זה פרט שאפשר להתפשר עליו משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : אם קיים מובנה - צורב DVD. לא הכרחי - אסתפק בכונן חיצוני כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : Dell , Asus תקציב : עד 4000…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ראיתי שיש כאן אנשים עם הבנה רבה. ולכן רוצה להתייעץ אתכם. יש ברשותי 2 מחשבי HP המפרט של המחשב הראשון הוא כזה: מעבד אינטל dual cpu e2160. 1.80ghz המחשב עצמו הוא מחשב שרת. עם צלעות קירור ענקיות על הלוח והמעבד. וספק כוח שנראה טוב יותר מהפשוטים. המחשב השני הוא: מעבד אינטל dual core cpu e5300. 2.60 ghz השימוש במחשב הוא כזה. מחשב דולק כל היום עם גלישה רבה באינטרנט. קצת יוטיוב. ולא למשחקים. צריך לדעת מה עושה עבודה יותר טובה מבינהם מבחינת סוס עבודה שלא יתחמם הרבה ויתחיל להרעיש. ויעבוד בצורה מהירה. אשמח גם לדעת גם איזה מערכת הפעלה לשים עליו שתרוץ טוב. ההארד דיסק יחולק ל-2 בצד אחד הלינוקס שיעבוד רוב הזמן. בצד השני האם לשים xp או win7 ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבוקש מפרט עבור חבר. הסכום הוא כ 2,000 שקלים, חריגה של עד 10% אך להשתדל לא להגיע אליה. המטרה היא לשחק ב SC2 (הנוסטלגיה מהראשון עדיין מהדהדת), כמובן שאין יכולת וצורך בתקציב הזה לשחק על Ultra, אך לשחק ברמה סבירה. יש ציוד היקפי ואין צורך בחדש, כולל מסך 19'. אין שום רצון לעשות OC, ואם אפשר, אזי לוח אם DDR3 שהוא יוכל לשדרג בעתיד את הרכיבים (אני מניח שלסכום ולבקשה הזאת מתאים יותר AMD). אין צורך ביציאות מיוחדות בלוח האם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן חברים... אני מחפש מחשב טוב לחברה שלי... המחפש אמור להפעיל את כלל תוכנות אדובי (כולל הכבדות AFTTER FX וכו') וכן תוכנת 3DMAX.. עדיין לא ידוע באיזה גירסה... לא מתוכנן OC למחשב כמו שלא מתוכנן איזושהו קירור מיוחד רצוי שמחשב יהיה שקט או לפחות לא ממש רועש כי הוא ימוקם בחדר שינה מומלץ על מערכת INTEL אבל אשמח לשמוע גם על AMD אני יודע שמערכות Q של אינטל די טובות לי יש אחת כזאת אבל מצד שני אולי כדי מערכת מבוססת i3/i5 או משהו אחר בכלל בכל מקרה לא לרדת מ 4GB זכרון כמו שהזכרתי בכותרת.... אני מחפש בשביל המחשב גם מסך טוב שיתאם.... מנסיוני המסכים של סמסונג די טובים.. ודי זולים... לי יש מסך של NEC שאני ממש ממש אוהב את הצבעים שלו (מאוד מדוייקים) והבנתי שDELL מעולה לעבודה כזאת (גרפיקה…
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מוכר את המחשב שלי ומעונין לדעת כמה הוא שווה המפרט שלו: מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח EZCOOL 12CMF500W REAL EZ50012B לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN P35 מעבד אינטל 6MB 2.83 E8300 1333FSB C2D E8300 מאוורר למעבד HEATPIPE SOCKET 775 OCZ OCZVANQ זכרון 4G 2G DDR2 800 MUSHKIN צ.ק M2GDDR2800 קינגסטון KVR800D2N6/2G כ.מסך MSI GeForce NX8800GT T2D512E OC PCIE צורב SATA LG DVDX20 DL שחור DR20LSB מערכת הפעלה XP HOME חוקית אופציה לויסטה אולטימיית חוקית מצלמת אינטרנט מיקרוסופט VX-3000 סט אלחוטי LOGITECH EX 110 *LOG0120 דיסק קשיח 250GB תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מחשב נייד שהמטרה העיקרית שלו היא גיימינג. סביבות ה5000. שיהיה חיבור HDMI, USB 3, וסאונד, הדברים הבסיסיים שיש במחשבים בתקציב הזה. מבחינת גודל מסך אין משהו מסויים רק רצוי גדול ככל האפשר. גיימינג גם יכול להיות מחוץ לבית , אז "15.6 נשמע לי טוב נניח. לגבי משקל גם כן, רצוי קל אבל זה לא כל כך מהווה אופציה עבורי. שעות עבודה סבירה מבחינתי היא 6-7 אבל גם אפשר לחרוג לכאן או לכאן. עדיפות ל 3 שנים אחריות. התיעצויות: 1. יש את המחשב הזה שנראה לי מתאים ונמצא בפוסט הנעוץ של המחשבים המומלצים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18079 רציתי לשמוע עד כמה הוא באמת שווה את זה ועוד אפשרויות קניה אולי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה רצינית עם הכרטיס אני מדליק את המחשב המסך נדלק אחרי כמה שניות ספורות הוא נכבה כמעט באופן מלא נשאר אולי 5 אחוז ממנו שרואים ממש ממש חלש את המסך ממש שחור עם צלליות המחשב ממשיך לעלות הכל רגיל ואם לדוגמא אני סוגר אותו הכוונה מוריד את המסך כלפי מטה לסגירה כמעט עד הסוף שנייה לפני שהוא נכנס למצב שינה הוא נדלק שוב ושוב אחרי כמה שניות כאילו שהוא לא מחזיק מעמד הוא נכבה שוב השאלה שלי היא למה זה קורה ? ולמה שאני סוגר את המסך כלפי מטה הוא נדלק שוב ואם הוא נדלק אז למה לכמה שניות בודדות ? כמה עלול לעלות לי תיקון או איך אפשר לתקן בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-