ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי להריץ משחקים כמו : RISEN , DRAGON AGE וכל משחקי התפקידים עתירי הגרפיקה בסגנון הזה ( ואלה שגם יצאו בעתיד ). המפרט הנוכחי שלי הוא כזה: מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz לוח אם: GIGABYTE 965P DS3P זכרון : 2 GB של OCZ כרטיס מסך: GFORCE 7600 GS מסך : SAMSUNG T220P המטרה היא להריץ את המשחקים האלה בקלות יחסית ברזולוציה מקסימלית או קצת פחות במידה והמשחק מאפשר . תודה מראש על ההצעות.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים... http://tms.co.il/preview/spec/zhkf6wutבניתי את המפרט הבא מהאתר TMS ויש לי כמה שאלות: 1)ה-GTX470 ששמתי שם בא עם Over clock,זאת אומרת שאני צריך לקנות לו קירור במיוחד או שהכרטיסים האלה באים עם קירור משלהם? 2) כרטיס קול וכרטיס רשת באמת נחוץ? הם לא באים עם הלוח אם? 3)איך המפרט בכללי?יחזיק משחקים חדשים גם בעוד שנה? האם מחיר המחשב משתלם?כולל המסך? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב הקיים שלי בצורה רצינית ביותר וזקוק למפרט שיוכל להריץ משחקים חדישים באיכות גבוהה (אני לא פריק שדורש הכי גבוה, אלא מכוון לMid range הגבוה ) המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Pentium D 930 (לא ברור לי למה הוא זול משמעותית מה830), אפשר גם d 820 זכרון - Kingstone 1G DDR2 533mhz (הצעות שלכם? שני זכרונות של 512?) לוח אם - טרם נבחר כ. מסך - 7600GT או 7300gs ex/sonic בקשר לאוברקלוקינג (מעבד וכ.מסך) - יתכן שאעשה בעתיד, כעת (מכיוון שאני חדש בתחום) מעדיף להמנע. בנוסף אשמח להמלצה על מערכת קירור טובה בתקציב (יספיק גם מאוורר שיתאים לOC) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן אז ככה אחרי 5 שנים החלטתי לשדרג קצת את המחשב התקציב הוא בערך 3 אלף(אין צורך להתפרע יותר מדי) ללא כרטיס מסך יש לי כרגע 460 אני אשדרג בעתיד. בעיקר אני משחק משחקי רשת ואשחק משחקים טובים חדשים שיצאו מסך 23 של DELL די חדש אז חשבתי על המפרט הזה Intel i5-3570K- Tray 950 Scythe Mugen 3 210 Gigabyte GA-Z77X-D3H800 (מפרט מהמומלצים) את שאר החלקים אני בהתלבטויות יש לי כרגע שתי כוננים SSD 128 ועוד הרדיסק של 500 זיכרונות יש לי 1333 DDR3 4gb x2 kingstone 1.5v ספק כוח של HEC 450 אם יהיה צורך להחליף אין בעייה אני מעדיף מארז עם כמה שיותר יציאות של USB 3 מידת הרעש לא כזאת קריטית רק שלא יהיה טרקטור אם תרצו סולם אז 5 מתוך 10 תודה על העזרה עדיפות לחנות מראשון וקי פשוט לא היה לי …
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מיועד למשחקים קלים אבל הכוונה הייתה לבזבז את התקציב עד הסוף ולהגיע לביצועים הכי טובים שאפשר. המפרט: אני הולך לקנות אותו עוד שעה,פשוט אם יהיו בעיות כאלו ואחרות אני יתקשר אליהם וישנה קצת את ההזמנה. תודה רבה, עומרי.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי עומד לקנות את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz Conroe BOX E6600B מחיר ¤1351 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 מחיר ¤662 כרטיס מסך Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 מחיר ¤2252 מארז NZXT Apollo No PSU Black מחיר ¤399 ספק כוח Enermax Liberty 500W מחיר ¤633 זיכרון OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL4-4-3-15 OCZ2SOE8 מחיר ¤780 כונן קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS מחיר ¤390 מחיר סופי לפני הנחה ¤6467 ספקית TMS.co.il אוקיי זהו המפרט,אני מעוניין לשמוע את דעתכם ואם יש דבר מה לשפר אשמח לשמוע .
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש ממכם אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט מחשב בתקציב של 5000 - 6000 begin_of_the_skype_highlighting5000 - 6000end_of_the_skype_highlighting ש"ח. לא צריך את כל הציוד ההיקפי. המחשב הוא למטרת משחקים [הכי חדישים שיש] ועריכת מוזיקה וגרפיקה... אני גם רוצה לחבר אותו לטלויזיה ושיתמוך טוב בHD תודה לכולם!!!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים והרכבתי 2 מפרטים שנראים לי מתאימים כיום יש לי i5 (S1156 2.8GHz 760) בתדר 3 גיגה עם GTX460 שלא מתמודד יפה עם BF3 ומשחקים כבדים אשמח גם למפרט שונה במידה והשניים שלי לא טובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, gtaV,bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב, המפרט הראשון- הוא מפרט גיימינג עד 2.8K, על מסך 22 (1680X1050) בהגדרות בינוניות-גבוהות, באסטרטגיה, ספורט ומדי פעם FPS, ללא OC או ציוד היקפי, מתוכנן להריץ WIN7, שקט ברמה סבירה. המפרט השני- אמור לשמש כמחשב ביתי לעבודה משרדית, להריץ WIN7, ללא ציוד היקפי,שקט ברמה סבירה-כלומר לא רועש. הרכבתי מפרט ברירת מחדל- לא מצאתי בTMS את הRAIDMAX APEX אשמח להצעות שיפור/ הוזלה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪387 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כוח: …
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב טלוויזיה עצומה לדירה החדשה - והבנתי שהיא לא תממש את הפוטנציאל שלה ללא מחשב שיתמוך בה. אני לא בטוח עדיין איזה טלוויזיה אני אקנה, אבל היא כמובן תהיה FullHD. המחשב שיתמוך בה צריך כמובן להריץ סרטים ומערכת הפעלה נוחה. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יריץ באופן קבוע קליאנט של ביטטורנט אשר יהיה אפשר להתחבר אליו מרחוק (משהו בסגנון Transmission). אין לנו בדירה כבלים או Yes, אז אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אבל אני רוצה לשמור את האופציה לקנות אחד בעתיד. בנוסף: 1. המחשב יתחבר לאינטרנט בעזרת wifi - אז נדרשת תמיכה בכך (בעדיפות על ידי כרטיס פנימי) 2. יש לי הארדיסק חיצוני של 1TB אשר אפשר לחבר למחשב באופן כמעט קבוע, כך שאין צורך בנפח אחסון גדול התקציב הוא באיזור ה-2000 ש"ח. אני…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס מסד נתונים די כבד, וידאו קבצים כבדים לעתים קרובות * גודל המסך? 14-15 (14 הכי טוב) * משקל רצוי? עד 2 ק''ג אולי 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 MB מעדיף מהיר ככל הניתן * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? windows 7 ultimate העדפה לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ניתן לחרוג עד 6.5K עדיפות לצבע לבן ממה שהתעניינתי עד עכש/יו זה המחשב שנראה לי הכי טוב במחירים שלי הבעייה שהכרטיס מסך נראה לי חלש (לא ממש מומחה) אשמח …
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין בבקשה להצעה למחשב נייד...תומך וינדוס ויסטה החדש! צרכים: office 2007 אינטרנט צורב DVD (..בלי דואל לייר) כרטיס מסך ממוצע...לא לשם הרצת משחקים...בשביל תצוגה רגילה עבודה עם תמונות... דיסק קשיח 80 GB ... מסך של 15 אינץ' יספיק הייתי שמח להמלצות..!! ! (שלא יכלול מערכת הפעלה...אני מתקין את הויסטה ואת הכל לבד)
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תנו חוות דעת על המפרט הבא : Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E 4x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black ToughPower W0103 600W PFC (24pin) 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black Logitech® X-540 5.1 Scythe Infinity כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם: *לוח אם, הנחתי שאם לא עושיפ OC הלוח הזה מספיק טוב. תוכלו להציע לי משהו אחר? (ASUS/GIGABYTE) *זיכרון, בחרתי באופן אקראי, אם יש משהו יותר משתלם או איכותי אתם מוזמנים להמליץ. זהו בעיקרון, על שאר הפריטים אני די סגור, אם יש הערות אתם מוזמנים להגיב! תודה.
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הפעם חשבתי בדיוק מה אני רוצה וצריך בשידרוג. אני רוצה לעשות שידרוג שיחזיק הרבה זמן, כלומר לא כל שתים שלוש שנים להחליף מחשב... נועד למשחקים ול-OC לא כבד. הכנתי לי מפרט ואם יש מקום לשיפורים אני אשמח לדעת... GIGABYTE GA-P35-DS3 705.00 ¤ Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤1,530.00 OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 ¤1,045.00 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤275.00 מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/index.asp
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שישמש אותי להרבה זמן. אין חשיבות לשקט. ללא ציוד הקפי. שימוש עיקרי: גלישה, הורדות, קידוד וידאו מתון והפעלת מס' מערכות הפעלה ורטואליות. כמוכן, משחק במשחקי אסטרטגיה חדשים. אופצייה לשדרג לצפייה ב- HD. כונן קשיח 320. מפרט מבוסס על מעבד Intel Core 2 Duo E8400 אבקש מפרט מ - http://skypc.co.il
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Amd ATH'64 3800+ X2 socket AM2 MSI K9N Neo 940 am2 (nvidia chipset) point of view Geforce 7600 GS PCIE 256m 1G Kit OCZ 667 mhz DDR2 160gb 8mb sata2 לא זוכר חברה אבל משהו טוב 2fan 400 real W יש מצב לOC? ואיך המחשב בכללי אני יודע שהלוח הוא של MSI אבל אפשר לדעת אם הלוח הספציפי הזה יותר טוב מה m55pluse s3g של gigabyte?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב נייח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. חשוב לי מאוד שהמחשב יעמוד ויתמוך טוב בעבודות עיצוב, כגון הצגת תמונות באיכות, עבודה עם פוטושופ\פיקסה וכו'. אני לא בטוח לחלוטיין אם מה שאני צריך באמת זה כרטיס מסך טוב או מעבד.. לכן אני מתייעץ כאן. אני מקווה שתקציב של 2000 שקל יהיה מספיק עבור מה שאני מחפש, ולפי מה שהבנתי זה אמור ליהיות יחסית בסדר, לא? אם ניתן בתקציב הזה להוסיף גם כרטיס קול קצת יותר טוב מהמממוצע שמגיע עם המחשב, זה יהיה עוד יותר נחמד. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים, דור.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה מחשב נייד Acer One D255E אני משתמש בלינוקס אובונטו 11.4 המיקרופון לא עבד רק ב SKYPE ובוינדוס כן עובד בהכל. לא יודע מה עשיתי אין קול בכלל ומקרופון לא עובד בכלל. http://imageshack.us/photo/my-images/37/screenshotzw.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/215/screenshot1dv.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/9/screenshot2hl.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/829/screenshot3pv.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/20/screenshot4iqy.png/ תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכו…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
התקציב באמת אמיתי אבל לא בטוח שרלוונטי להתלבטות. אבל אם ההנהלה אומרת שצריך לרשום תקציב....... מחשב נייד DELL מסידרת VOSTRO מתאים לי כפשרה בין הסדרה המקצועית לסדרה הביתית. המחשב מיועד לסטודנטית במדעי הטבע אשר אמורה גם לעשות פרזנטציות של מודלים ועבודות מחקריות. ה VOSTRO קצת חזק פיזית ועמיד מהדגמים הביתיים יותר, בוודאי מתוצר אחר כמו HP או LG. דגמי LATITUDE יותר חזקים אבל המחיר....... המחיר....... ההתלבטות לגבי VOSTRO: מחשב דגם 1500 כבר לא מיוצר ויש רק שאריות במלאי החנויות. מפסידים איזה חצי שנה אחריות שהתחילה כבר כאשר המכשיר עזב את מפעלי דל. המכשיר טוב לי , יש בו מה שאני מחפש, למעט נתון אחד והוא כרטיס הרשת האלחוטי דגם 1390 שידוע בחולשתו הרבה. בבדיקה שנעשתה להשוואה עם כרט…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בוינדוס 7 יש אפשרויות שונות של חסיכת חשמל,ישנה אפשרות לבחור באופציה של הביצועים הטובים ביותר...האם השוני הוא קריטי? מה עדיף לבחור? והאם יש אפקט של הריסה של המחשב או מעבד עצמו בבחירת האפשרויות הללו? וכמובן שאני מעוניין שתמיד המחשב יעבוד באופן מקסימלי...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-