עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי לגבי קניית לפטופ, בדגש על מחשב מן הסדרה הנ"ל שהגיעה לארץ לפני כחצי שנה. להפתעתי, ראיתי כי הסדרה הזו כבר לא נמכרת (פרט לחיסול עודפים) ובמקומה הגיעה סדרה dv6-3000. פרט לכך שהסדרה החדשה עם כרטיס מסך שנחשב טוב יותר, לא ראיתי הבדלים קיצוניים בין הסדרות ומחיר הסדרה החדשה גבוה יותר בכמה מאות שקלים עבור אותו דגם של מעבד ומפרט די דומה (עד כדי כרטיס מסך). יש למישהו מושג מדוע כל כך מהר "נפטרו" מהסדרה הישנה? יש בה איזשהו פגם או חסרון בולט? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by guyguy27,

שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by netanel1234,

שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. לאחר שפירמטתי את המחשב והכל טוב ויפה אני מתקין את העדכון של הכרטיס מסך אבל המחשב לא קורא לי אותו הוא לא מזהה את הכטריס מסך. הוא רושם לי standart vga grafics . מה עושים במצב הזה? תודה לעונים. מדובר בכרטיס מסך hd2400xt של ati.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by shaked60,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  6. בניתי מפרט, מבקש חוות דעת. כמה פרטים: אני מתכנת ב Visual Studio 2008 אני אוהב משחקים, אני ארצה לשחק במשחקים חדשים, חשוב לי הרזולוציה 1680*1050 שירוץ חלק, לא אכפת לי להוריד מהאיכות של הגרפיקה במשחק (ל LOW) יש לי מסך 22 אינצ' אולי אעשה OC בעתיד אם אראה שזה לא מספיק... חשוב שיהיה שקט אממ, אני רוצה לעשות מערך RAID (הבנתי שזה משפר ביצועים) איזה RAID אני אמור לעשות? (0\1\3\5...) למדתי על זה קצת ולא הכי הבנתי, וגם, מי מקנפג את זה, החנות? האם צריך הארדיסק מיוחד לזה? קיצור זה המפרט שבניתי (שילוב של המפרטים המומלצים באתר 6000 - 7500 - עם ירידה בכ.מסך) במארז סתם בחרתי משו, אני רוצה מארז טוב, קר ושקט ובלי אורות (מצדי שיהיה אורות שאפשר לכבות) המפרט: קטגוריות מ…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by noam,

שלום, די ננעלתי על ה- T400, והציעו לי אותו עם המעבד: Intel Core 2 Duo Processor P9600 (2*2.8GHz (כנראה זו טעות והתכוונו ל- T9600, נכון?) עם כונן קשיח של 250 GB במהירות 7200, ועם סוללה של 9 תאים. האם כדאי לרדת במהירות המעבד או במהירות הדיסק כדי לקבל זמן סוללה ארוך יותר? זה יהיה משמעותי? איזה שינוי עדיף (אם בכלל)? מה ההבדל במשקל בין 9,6 ו- 4 תאים? מה ההבדל מבחינת זמני העבודה הטיפוסיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  8. Started by razabc,

שלום, מחפש מחשב בשביל לימודי מדעי המחשב (קומפילציה רבה) ובשביל גיימינג. גודל המסך ומשקלו אינם משנים לי. סוללה שתחזיק מינימום 5 שעותאחריות של שנתיים לפחות. העדפה לחברת טושיבה או אסוס מערכת הפעלה כלולה. המחיר המקסימלי הוא 4200. תודה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by gal_6,

אני כבר חודש מתלבט איזה מחשב לקנות..אז אני צריך את ההצעה שלכם וזה יהיה סופי כי אולי מחר אני קונה כבר מחשב.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כולל מסך וציוד היקפי, ב6000 גג לא לחרוג ושיהיה מסך lcd תודב רבה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום לכולם, אני אשמח להמלצה למפרט למחשב מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - עדיף לחסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות (לייטרום/פוטושופ) + גיימניג אם אפשרי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום/פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - חדשים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by ~J-O-K-E-R~,

בהתחלה הייתי אמור לקחת את הכרטיס מסך אותו דבר רק של BFG עם OC2 אבל אין אותו יותר בחנות... אז אני שיניתי את המפרט את המפרט: מעבד intel core 2 duo e6750 לוח אם Gigabyte ga-965p-s3 כונן קשיח wd WD2500AAKS 250GB זכרון PQI DDR2 1024X2 667MHZ CL5 כרטיס מסך leadtek WinFast PX8800GTS 320MB pcle מארז NZXT APOLLO שחור ספק כח Enermax liberty 400W הרכבת מחשב+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמאץ למחשב סה"כ 5137 ש"ח

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  12. במפרט הנ"ל כלול הכרטיס מסך - Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Albatron - 3Y Warranty שדורש לפי היצרן 350W כשבמפרט הוצא המארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan שכולל בתוכו רק 300W רועי

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. Started by ran7,

התחדשתי בנייד חדש dell vostro 3560 רציתי לדעת איך מומלץ להשתמש בו מבחינת הבטרייה, בלילה עדיף לכבות לגמרי או לשים בסליפ? כשהמחשב בסליפ/כבוי עדיף להשאיר מחובר לחשמל או לא? ולגבי עבודה עליו, אני מבין שעדיף שיהיה מחובר לחשמל... תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש לצורכי לימודים (סטודנט). המחשב ישמש כמחשב ראשי לכל דבר. להלן הדרישות מהמחשב: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (HD), עבודה עם MatLab. * גודל המסך: 15.4-15.6. אני יודע שזה גודל שקצת מגביל את הניידות אבל המחשב ישמש כמחשב ראשי ואינני מעוניין במסך קטן יותר. * משקל רצוי: עד 3KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. בסביבות ה-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל עדיף אחריות רחבה ככל האפשר. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. פרטים נוספים שחשובים לי: * כרטיס רשת תומך Draft N (כעיקרון לא חובה, אבל עם עדיפות גבוהה)…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וגם סרטים מידי פעם התקציב גמיש מאד כי אני לא בטוח מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות. המחשב הוא לבחורה שרוצה שיהיה צבעוני, אז אם אפשר של dell תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. אהלן לכולם, אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט הבא : (הורכב מאתר KSP) מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel 2* דיסק קשיח Seagate 500GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS RAID0 כרטיסי מסך ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל …

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by lamer4ever,

המחשב לשימושים משרדיים ,לימודים וכאלה אני לא מבין כלום בנושא ... בחיים לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי סומך עליכם תודה לעוזרים.

18. Started by nisim2337,

הענין הוא שיש לי כבר כרטיס מסך GeForce 9600 GT וגם 2 הארד דיסק יש לי אחד 500 GB ואחד 620 אני צריך מפרט של מעבד אינטל עם קירור טוב ולוח לא משנה העיקר טוב ו4 GB זיכרון פנימי אני צריך ספק חזק כי הכרטיס מסך שלי דורש שני חיבורי חשמל נוספים לא כולל מסךוצורב מארז יפה לא משהו יקרודיי שקט (מחשב למשחקים כבדים לדוגמא GTA IV ) אפשרות לOC מינמלי עד בינוני ותודה רבה לכול מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by ramron,

אודה אם מישהו יכול לעזור לי לאתר ספק ישראלי לכרטיס miniPC של אינטל Intel2915ABG אני זקוק לכרטיס wi-fi התומך בפרוטוקול Leap הכרטיס אמור להחליף כרטיס via סטנדרטי שאינו תומך

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by natif_08,

יש הבדל ממש ענק בין >>>>‎HP Pavilion DV-6789‎ לבין >>>>>>> ‎HP Pavilion DV4-1030‎ ודרך אגב תגידו איך הם... תודה מראש לכולם!! :] יום טוב !! :]

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  21. שלום שמי דניס, ואני צריך עזרה וכיוון בבנית מחשב עד עכשיו בניתי לעצמי מחשבי גיימינג מטורפים אבל הגיה הזמן להתבגר (לא באמת) אני צריך מחשב טוב בשביל לעבוד עם תוכנות תלת מיימד, פוטושום,ואדוב ילוסטרייטור בשביל זה לדעתי צריך לשים דגש על מעבד חזק אני צריך הכל במחשב חוץ ממארז, וכרטיס גראפי שכנראה באתיד אני אקנה אבל עכשיו יספיק לי מובנה של ינטל אני צריך לוח אם עם תמיכה בddr 4 ו4 סלוטים של זיכרון קירור מיים למעבד וזהו! תודה מראש אל כל תגובה אני צריך להגיע להחלטה בימים הקרובים! חייב אותו דחוף) בסט ריגארדס. דניס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במי…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מחשב Gateway MD7321u (מסדרת MD73). http://www.gateway.com/product_spec.php?product_recid=529668226 עם בטריית Sanyo Lithium Ion Battery Pack Rating 10.8V, 4400mAh/47.5Wh http://www.level8technology.com/gateway-md73-series-battery-gateway-md73-series-laptop-battery-20784 במפרט המחשב שבלינק הראשון כתוב שזה 6 תאים, ובלינק השני כתוב 8(?) תאים. אני לא יודע כיצד בודקים. יש לי בעיה מוזרה עם הבטריה. למי שמתמצה, זו בעיה די מפורסמת (תראו את הדיונים הארוכים דרך גוגל) של plugged in, not charging. לאחרונה מצאתי תרופת סבתא, אבל גם היא לא באמת פתרה את הבעיה. http://jeffreypalermo.com/blog/plugged-in-not-charging-windows-7-solution/ לפני שהבטריה מגיעה לטעינה מלאה, נדלקת נורה …

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. 1. תקציב: 3000 ש"ח (רצוי יותר קרוב ל 2500) 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , גרפיקה קלה ומשחקים חדשים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 19-22" 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 (מוגזם לבקש?) 7. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 8. אין צורך במ"ה 9. אזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן / תל אביב (שמעתי שזיגזג יקרים ?) 10. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל AMD אבל העלות (או יותר נכון יחס עלות / תועלת) היא הפרמטר החשוב ביותר

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. ראיתי על מחשב נייד דבקה של מעבד Sentrino ואחד של core 2 duo,זה אותו דבר?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג עד 3500 ש"ח, חשבתי על כרטיס מסך +nVIDIA GeForce 9800GTX או לפחות 9800GT (אני משתמש במסך "19 WIDESCREE 1680X1080,האם יהיה הבדל בין שתי הכרטיסים במסך זה?) קראתי בפורומים שלגיימינג לא צריך מעבד חזק במיוחד, אבל לדעתי המחשב יתקע לפעמים אם יהיה לו מעבד 2.5 GHz לא? בקיצור אני גיימר רציני (CoD, Unreal tournomment, ET Quake Wars, Roller coaster, Sims) ואני לא רוצה שהמחשב יתקע לי אפשר המלצות??

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים