עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XMB,

שלום לכם ותודה קודם כל תודה על הקריאה אני מעוניין לרכוש מחשב עם המפרט הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GigaByte 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E DDR 2 667Mhz 512MB Kingston X2 Sapphire (ATI) X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Teac/SONY 1.44 Supertalent CA-601UFB Blue או Sunbeam Transformer BLUE מה עדיף? אין לי בעיה עם רעש.. Liberty ELT400AWT 400W או RockeTeer III 500W Silent (24pin) Spire מה עדיף ולמה? Assembly - New Computer more than 4000nis סה"כ:4400 הצעות לשינוי? המטרה העיקרית של המחשב עבודה , אינטרנט,סרטים(לא עריכה) ,פנאי בעיקר משחקים מעט מאוד וגם לא כבדים והאם אפשר לחבר ללוחות של SATA2 גם IDE (הר דיסק) והאם הם יכולים לעבוד ב…

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by gania23,

דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270¤ GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685¤ TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355¤ TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390¤ CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO 1650¤ Sunbeam Transformer BLACK 320¤ TOPOWER TOP-450P5 450W 300¤ מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by m.l,

המחשב בן איזה שנה וחצי-שנתיים.... אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר בו משהו בעלות נמוכה כדי להתאים אותו יותר למשחקים של היום.. קודם המפרט: מעבד 32 ביט 3.0 GHZ... זיכרון-768 DDR 400 MHZ 80 ג'יגה דיסק קשיח.... כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128 MB ספק כוח של 400 וואט.. קירור: מאוורר 120מ"מ על הדופן מול הלוח אם..2 מאווררים של 80 מ"מ-ומאוור שיושב מתחת לכרטיס מסך בצורת PCI....(המאוורר הזה מוציא) האם אפשר לשפר משהו במחשב בעלות נמוכה יחסית? כדי שיתאים למשחקים חדשים יותר

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  4. היי. צריך המלצה לנייד עד 2500 (אפשרי מאילת למשל KSP כדי לחסוך את ה18% מע"מ) לסטודנט - קל נשיאה + 15.6''

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by Anisus,

שלום חבר'ה, פתחתי פה דיון בעבר ועדיין לא קניתי מחשב אך שבוע הבא אני הולך סוף סוף לקפוץ ולרכוש מחשב חדש. אחרי המון דיבורים עם חברים אני רוצה לראות מה דעתכם לגבי המסקנות שקיבלתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4, ARMA 3, Planetside 2, Watch Dogs, Rome: Total War 2 etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by jonathanh,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? לפחות 13, עד 14. לא משנה מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין גודל מינימלי, אבל אמור להחליף מחשב שולחני ולהכיל תיקיות רבות של מסמכים ואולי גם תמונות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מד…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. שלום אני מחפש מפרט מחשב לבת דודה שלי, השימושים הם דברים רגילים כגון גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסרטים וכדומה. משחקים לא ישוחקו שם. יש להתחשב בעובדה שהיא לא כל כך מבינה במחשבים ויהיו הרבה מצבים שתוכנות ודברים שמעמיסים על הזיכרון סתם ישבו שם במהלך חיי המחשב אז בגלל זה אני חושב שצריך לקחת מחשב קצת overkill במחיר צריך להיות כלול גם מסך 22 אינטש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. שלום, בן דודי המתגורר בקנדה הגיע לביקור ודיברתי איתו על המחשב שלו שהוא קצת ישן וכדאי לו להחליפו. הוא חזר לביתו ויום לאחר מכן התקשר אלי בבקשה שאעזור לו בבחירת חלקים. לאחר שיחה של שעתיים בסקייפ התגבש מפרט סופי שנרכש עוד באותו היום: מעבד: i7 2600K הוא התעקש, ניסיתי לשכנע אותו על ה-i5 אבל היה באנדל מבצע עם לוח לוח: Asus P8Z68 Deluxe GEN 3 גם מבוזבז אבל היה באנדל עם המעבד, 500$ קנדי זיכרון: Kingstone HyperX 8GB 1600MHz CL9 מבצע ב-50$ קנדי כ.מסך: Zotac GTX 560 Ti לוח רפרנס עם קירור בלוור (blower) של זוטק, 180$ קנדי מארז: Antec 1100, למיד טאוור היה לו קצת גדול אבל הוא התרגל, 130$ קנדי ספק: פה הייתה התלבטות ולפי המלצות מהפורום פעם הוא לקח את Antec TruePower New TP-650W שהתברר עם …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by andd,

[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][t…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. Started by slrr,

יש לי את ה- UX31A http://mobtechwatch.blogspot.co.il/2012/06/asus-zenbook-prime-ram-ssd-upgrade.html ואני לא לגמרי בטוח אם אפשר להחליפו באחד אחר כמו אלו- http://thessdreview.com/category/our-reviews/msata-our-reviews/ אז בבקשה עזרה עם זה, תודה רבה לעוזרים...!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. בקיצור, אלו הן הדרישות שלי מהמחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים בתדירות גבוהה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GRFS, BATMAN וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22", 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. היי לכולם, אני סטודנטית לאנימציה ומחפשת המלצות למחשב שאוכל להשתמש בו לשאר שנות הלימוד שלי. מצטערת מראש אם ההסברים שלי יוצאים קצת מבולבלים\לא סגורים על עצמם, אני לא הכי מבינה במחשבים. המחשב הוא לשימוש בתוכנות אנימציה ועריכה כבדות יחסית כגון מאיה, Z-Brush, TV Paint, After Effects ודומיהן. גודל המסך של המחשב הנוכחי שלי הוא 16 אינץ', מה שנהדר לעבודה אך גם מאוד כבד לסחיבה. מצד שני, אני לא מעוניינת במחשב מיניאטורי, מאחר ומדובר בעבודות גרפיקה. זמן סוללה ארוך יהיה נחמד, אך לא דחוף. לא נדרשות יציאות מיוחדות מלבד קורא כרטיסים [מה שכבר נמצא built in במחשב הנוכחי שלי]. גודל מינימלי של קונן קשיח 200 ג'יגה, למרות ששוב, לא חובה. כונן CD\DVD רצוי, צורב ו\או בלוריי לא. אחריות בינלאומית - …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by namezone,

מישהו בפורום עזר לי למצוא מפרט עם windows 7,וכתוצאה מכך האיכות של הכרטיס מסך ירדה.אך הצלחתי להשיג windows 7,והייתי רוצה לדעת איזה רכיב אני אמור לשפר במפרט הבא כדי שיריץ לי משחקים כמו BF3,call of duty וכו'. הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 -…

14. שלום רב, באוקטובר השנה אני אתחיל לימודים במכינה קדם אקדמית בבן גוריון ועלתה השאלה של מחשב. מכיוון שאני לא מתכוון לקחת איתי את הנייח (בין אם זה מעונות או דירה) ואני לא בטוח שטלפון סלולרי יספיק בקטע הזה, חשבתי לרכוש מחשב נייד - אבל כאן נכנסת עוד שאלה, מה הצורך האמיתי במחשב אם אני תלמיד מכינה? הבנתי שבלימודים לתואר יש צורך במחשב וראיתי דוגמאות אצל חברי אבל במקרה שלי אני לא בטוח ולא יודע אם כדאי לקנות מחשב או לחכות עם הקניה עוד שנה ולקנות משהו שיתישן מאוחר יותר. מה דעתכם בנושא? בלי קשר, במידה ואחליט לרכוש מחשב עכשיו, איזה מחשב מומלץ בטווח מחירים של עד כ- 5000 ש"ח? השימושים יהיו כנראה ללימודים (בהמשך מדעי המחשב או הנדסת חשמל/מחשבים), אינטרנט (סקייפי, גלישה וכו') ואולי משחקים מ…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  15. מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by majory,

שלום רב, יש לי כרטיס ללכידת וידאו אשר חייב לעבוד עם צ'יפ אינטל G41, אני מזמין כעת מחשב עם לוח אם כזה (gigabyte G41MT s2p) מעבד 6600 כרטיס מסך ATI HD 5450 זיכרון 512MB 4 GB זיכרון DDR3 הציעו לי דיסק קשיח של WD הבא: 500GB sata2 32MB C.G לכאורה, יש לו יותר זיכרון באפר מאשר הסנטדרטי של WD הנמכר היום (שהוא 16MB באפר). בנוסף אמרו לי בחנות שהדיסק הנ"ל הוא במהירות בין 5500 ל7200 RPM. אני לא זקוק ל SATA3 מאחר והלוח לא תומך בכך. אודה על דעתכם האם מומלץ לבחור בדיסק הנ"ל, בנוסף, האם לסוג עבודה שכזה מומלץ דיסק קשיח מחברה אחרת? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by נתינתינתי,

היי אני צריך המלצות למחשב נייד עד 7,000-7,500 ש"ח לגיימרים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. Started by ozbar1,

המחשב מיועד לשימוש ביתי GIGABYTE GA-H61M-S2V-B3 DVI לוח INTEL Core I3-3220 3.3 3M מעבד INTEL CPU COOLING 1155 מאורר ZALMAN CNPS7000ALCU נחושת מאורר למעבד WD 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM דיסק DVRW SAMSUNG SATA X22 צורב DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9 KINGSTON זיכרון CASE ZALMAN Z11PLUS FAN USB3.0 מארז ZALMAN ZM-500GT 500W 80PLUS ספק כח 2200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. 23960 מעבד אינטל ‏Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎ 1 20318 מאוורר למעבד ‏Noctua NH-D14 CPU Cooler‎ 1 23896 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI‎ 1 22888 זכרונות ‏G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 ‎ 1 25523 כרטיסי מסך ‏Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ 1 23012 כונני SSD ‏OCZ Synapse Cache 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail ‎ 1 23878 צורבי DVD ‏Pioneer BDR-207DBK Blu-Ray Writer x12 Black Sata‎ 1 25247 ספקי כוח ‏Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU‎ 1 22491 מארזים ‏Thermaltake Chaser MK-I Full Tower Series Black Case (No PSU)‎ 1 18…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב "של הבית" כלומר 4 משתמשים logged-on בו זמנית וכולם השאירו chrome עובד. השימושים הם: אינטרנט, עריכת וידיאו …

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by avihaikiz,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב מצומצם מאוד. ידוע לי שאני צריך להתפשר בהרבה פרמטרים ברשימה יש פירוט של הרצוי, אשמח אם המבינים כאן ימליצו לי הטוב ביותר שמצוי. "אני מצפה לטוב מכל, נערך לגרוע מכל ומוכן להתפשר על כל מה שבאמצע". *התקציב המשוער - 2,000 ש"ח +\- * מטרות המחשב - הקרנת סרטים (יחובר למקרן), הכנת והקרנת מצגות, OFFICE וסביר להניח שגם משחקים לא כבדים, חשוב שיהיה גם צורב. * גודל המסך - 15.6 רצוי מאט. *מעבד - I3 \I5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ארוך ככל הניתן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי 7200 * כונן אופטי? חשוב שיהיה גם עם צורב * אחריות בינלאומית - מעדיף * רישיון למערכת הפעלה - לא הכרחי …

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by zvikamn,

* מטרות המחשב? אופיס מסד נתונים די כבד, וידאו קבצים כבדים לעתים קרובות * גודל המסך? 14-15 (14 הכי טוב) * משקל רצוי? עד 2 ק''ג אולי 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 MB מעדיף מהיר ככל הניתן * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? windows 7 ultimate העדפה לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ניתן לחרוג עד 6.5K עדיפות לצבע לבן ממה שהתעניינתי עד עכש/יו זה המחשב שנראה לי הכי טוב במחירים שלי הבעייה שהכרטיס מסך נראה לי חלש (לא ממש מומחה) אשמח …

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. Started by ym586,

דרישות לפי חשיבות: 1. שיריץ פוטושופ בצורה נורמלית (אם יש כזה דבר...) 2. משקל קל יחסית 3. זמן סוללה סביר (4 שעות) 4. גודל מסך 14 אינץ' השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס וכמובן הפוטושופ. גודל הארדיסק לא בעל חשיבות רבה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E. המחשב למטרת עבודה גרפית ולא משחקים, האם יש אפשרות להפוך אותו לקואדרו?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.