ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
נשבר המסך של המחשב ניייד של דל מדגם INSPREION, כנראה עקב נפילה (פתחנו את הלטופ והמסך שבור) מגובה של כמטר. סביר להניח כי כל שאר החלקים עובדים כראוי, זאת משום שהווינדוס עשה לנו את הצליל פתיחה ונראה כאילו עובד בסדר. בחלק הלא שבור של המסך וזה שנראה בסדר, רואים את החלק של הויינדוס... עכשיו בהנחה שאכן זה מה שקרה, כמה עולה התיקון של המסך (בערך)?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! פעם ראשונה שלי פה בפורום, וראיתי שיש לכם כללים נורא נוקשים... אני מקווה שאני לא אשכח אחד מהם בטעות :-X ככה, מעבד יש לי את הQX9770 extreme edition (השגתי ב"קומבינות"... סתם, לא ;D אבל אני מקבל אותו בחינם) הרכבתי איזה מפרט, בעקרון הסתמכתי על מפרטים אחרים, והתייעצתי עם אנשים. אבל עדיין יש לי כמה ספקות. בעיקר לוח האם - מצד אחד, הבנתי שבאופן רישמי המעבד הנ"ל נתמך רק ע"י לוחות אם מבוססי צי'פ X48. מצד שני, הבנתי שגם לוחות עם צי'פ X38 או P35 עם BUS במהירות 1600MHz יעשו את העבודה. לא הצלחתי להבין אם יש או אין הבדל מבחינת הביצועים... במפרט שהרכבתי הלכתי על לוח מבוסס צי'פ X48, עם תמיכה בזכרונות DDR-3 - אני לא רוצה לקחת עכשיו לוח שתומך רק בזכרונות DDR-2 ושבעתיד אני אצטרך לה…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הי, התחלתי לקחת קורס בSolidWorks וגיליתי שהמחשב שלי לא סוחב את זה בכלל.... אני מחפש מחשב שיכול להריץ סוליד חלק, ואם אפשר אז גם משחקים (למרות שזה בעדיפות נמוכה מאוד אם יש התנגשות בין שתי הבקשות) יש לי כבר: צורב DVD כונן קשיח IDE בנפח שמספיק לי (אם כדאי להוסיף כונן עם ממשק מהיר יותר אז בבקשה) מקלדת עכבר רמקולים מסך כלומר לפי דעתי אני מחפש במפרט: מארז ספק כוח לוח אם מעבד כרטיס מסך זיכרון כונן קשיח (אם יש יתרון משמעותי בממשקים חדשים יותר מ IDE) לגבי המחיר... עדיף כמה שיותר נמוך כמובן. אם אפשר מחשב ב2000 ש"ח שיעשה את הדברים הנ"ל בצורה דומה אז אני מעדיף.... תודה רבה לכם מראש על העזרה! -ליאב
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבנית מפרט לצלם חובב . (חובב כי הוא לא מתפרנס מזה ) אך הוא מצלם בציוד מקצועי מהשורה הראשונה וקבצי ה ROW(ככה קוראים לזה ?) מגיעים ל 11M לתמונה. מה בנימצא ? מסך איכותי כבר בנימצא :2007WPF של DELL . מערכת הפעלה Vista Business 32bit חוקית עם רישיון כבר קיימת, נישקול מעבר למערכת 64bit אך ורק אםהוא לא יהיה מרוצה מהביצועים של המערכת החדשה, מה שמוטל בספק כי היום הוא עובד עם P4 2.2 ו XP במערכת שלא פירמטו כבר שנתיים ולוקח לו 10 דקות רק לכבות אותה. דרישה מקדימה גיבוי. הדרישה היא מערכת עם גיבוי כפול. זאת אומרת תמיד שיהיה מקור וגיבוי למקור בכל זמן נתון. יש לי פתרון מצויין שיתן עבודה קלה ומהירה . אנו נישתמש במגירות לשליפה מהירה של ה DATA. http://www.zigzag2000.co.il/cat…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטונדנטית שנעה הרבה לכן דרוש מחשב: קל בעל סוללה חזקה שימושים: תוכנות אופיס אינטרנט סרטים והורדת סרטים מידי פעם נ.ב עדיף שיהיה עם משטח מגע ולא נקודה אדומה בתור עכבר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום בדיוק קיבלתי את המחשב הנייד החדש שלי של חברת גי'גה בייט W468N ואני בא בדיוק להתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, הבעיה היא שלפני שהתקנתי עשיתי מחיצות באר דיסק (250 ג'יגה) הראשונה של C של 10 ג'יגה והשניה של 100 גי'גה וחשבתי שאת יתר המקום הוא אוטמטית עושה עוש מחיצה! מה שקורה כרגע אני רואה בדיוק רק את השני מחיצות שעשיתי וכאילו נעלמו לי שער המקום הפנוי ! אייך אני משחזר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
תקציב 1500$, משקל כ-2 ק"ג מסך קטן אבל כרטיס ומעבד חזק יחסית. מה שמצאתי ב-1400$ : XPS M1330, Intel Core 2 Duo T8300(2.4GHz, 800Mhz, 3M L2 Cache) Midnight Blue XPS M1330 4GB, DDR2, 667MHz 2 Dimm, for XPS M1330 13.3 inch Wide Screen WXGA TL CCFL Backlit LCD with Camera, XPS M1330 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS, for XPS M1330 250GB 5400RPM SATA HARD DRIVE Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, English Media Direct 3.3 Internet Search and Portal Icon Consolidation Application Vista, PC-Restore, Dim/Insp Dell Owners Manual installed on your system,click on icon after system set-up to access DELL RESOURCE DVD,BACK-UP XPS-M1330 Dell Travel ExpressCard Remote Control, IR Cre…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? "פלסטיקה באיכות ירודה כולל קושי בנעילת המסך. אותיות המקלדת לא סטנדטיות ומבלבלות עכבר מגע גרוע מתחמם גורם להזעה וחוסר החלקה על המשטח. לא ניתן להגדיר לחצן אמצעי בלחצני העכבר. איכות שמע גרועה ביותר תחנת עגינה עם כבל מסך מבריק מדי רגליות בתחתית המחשב דוקרות את הרגליים. ספק כח מגושם ומתחמם." *החוות דעת הועתקה מאחד המגיבים האדיבים בזאפ. + אולי זאת התשובה האמיתית למה המחשבים שלהם זולים? ולא בגלל שהם "חדשים בשוק הניידים" כביכול.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה, בניית מפרט.. תקציב: 1500-1700 ש"ח, ניתן לחרוג במעט אם הכרחי (אך שהחריגה תכלול גם את ההרכבה וכו'). דרישה: רק "הקופסא", ללא ציוד היקפי בכלל. שימושים: אינטרנט, משרדי, מוסיקה וגם משחקים (עד איזו רמה של משחקים מחשב בתקציב כזה יחזיק? ברור שלא הרבה, אני לא חי באשליות..) חנות: רצוי חנות באזור המרכז. במידה ואין, לפחות שתיהיה לה מעבדת תיקונים באזור המרכז. שתיהיה חנות טובה ואמינה. הערות: לא משנה אם AMD או אינטל, אבל כן משנה לי שיהיה קירור טוב. כמובן צורב DVD, ואני חושב ש-160 גיגה דיסק קשיח יספיק (אלא אם ההבדל בינו לבין 320 לדוגמא הוא מזערי יחסית). תודה רבה לכם! הערה נוספת ששכחתי מקודם לגבי החנות - אם אפשר אני מעדיף מסקיי.פי.סי.. יש לי פשוט ניסיון מא…
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600(אני מתלבט...אולי כדאי לקחת את ה-E8400?) לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זיכרון פנימי: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 כרטיס מסך: Leadtek GeForce 8800GT ZL Zalman 512MB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB צורב: LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Black מארז: RAIDMAX Sagitta Black Windows Gaming Case ספק כוח : Thermaltake TR2 RX Power 450W מסך: ASUS 22 LCD MW221C 2Ms המחיר הוא בערך 6200 או משהו כזה אם אני לא טועה... יש לי כמה שאלות: הבנתי שהטמפרטורות של ה-8800GT מטורפות ממש...האם הקירור של זלמן מספיק לכרטיס של LEADTEK? ועוד שאלה לגבי המעבד, המאוורר שמגיע עם המעבד מספיק אם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק? תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הפעלת הנורה של המצלמה בכל פעם שהמצלמה עובדת או מקליטה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים, החלטתי לקנות מחשב נייד. אחרי שהייתי בכמה חנויות המליצו לי על קניית HP DV9750EJ. ועכשיו אני זקוק לעזרתכם מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני בעיקר השתמש במחשב הזה למשחקים ולרשת. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2851&category_id=bf639ef954ff4c9d7434705abd820c18&
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיתאים למעבד הנ"ל -320GB עם מחשבה ל-רייד 0 המחשב צריך להחזיק 3 שנים וכרטיס מסך חשבתי על-9800GTX או ללכת על 8800GT ולשדרג עוד שנה {למרות שיש לי תקציב בניפרד על הכרטיס מסך של 1500 שקל אבל אולי עדיף להשקיע אותם במשו אחר}
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מטרה: אני צריך מחשב שהווינדוס יעבוד מהר גם עם תוכנות פתוחות, ושיהיה גם טוב למשחקים. (יש לי E6300 עם 7600GS ו 1GB זיכרון וזה מספיק לי למשחקים [COD4 וכו']..המחשב הזה ילך למשפחה, והחדש ילך לי.) תקציב: 2,000 ש''ח המפרט יכלול: מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, הארדיסק, מארז, ספק כוח. זהו. דברים שאני יכול להתפשר: -זיכרון - 1GB יספיק (אני אקח סטיק של 512 מהמחשב הקיים. המשפחה תוכל להסתפק ב-רק 512 למחשב עם אינטרנט) -הארדיסק - גם 80GB יספיק (אני מעביר את ה 160GB מהמחשב הקיים. ומה שאקנה עכשיו זה למשפחה. הם לא צריכים יותר.) חנויות? אני מכיר רק את KSP בראשון לציון אבל אפשר ללכת על חנויות אחרות. תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא מ-NEWEGG: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz LGA 775 95W Processor ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS2 DHX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory BFG Tech GeForce 9800 GTX(G92) BFGE98512GTXE Video Card אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכיבים הנ"ל. כמו כן אני צריך גם המלצה לספק ומארז מהארץ. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריךמפרט ב2000 ש"ח לשימוש כללי סרטים אינטרנט מוזיקה וכו' ללא משחקים הדגשים הוא שהמעבד יהיה של אינטל ושתהיה יציאת firewire תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי , הנה המפרט הסופי שלי , תגידו מה דעתכם (הסיבה העיקרית שבחרתי ב9600GT היא בגלל שהכרטיס 8800GT של טוינטק אינו במלאי והוא ישוב עוד שבוע וחצי שבועיים . חוץ מזה אני משחק ב1280x1024 ושמתי לב שההבדל בביצועים בין הכרטיסים האלה הוא לא כל כך קריטי). מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤675 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤191 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחש…
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אחרי בירורים רבים, סקירות זה מה שיצא: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1045 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Computer more than 3000nis ¤100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1114 מסך מחשב Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms ¤1469 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=941 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid…
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של fujitsu - siemens מדגם Amilo pro v2000. מערכת ההפעלה היא xp pro וכרטיס הרשת האלחוטי הוא של אינטל מדגם: intel pro wireless 2200BG. על פניו נראה שהכרטיס עובד תקין וגם הדרייבר תקין (עידכנתי לגירסה הכי חדש שיש נכון להיום), בדקתי גם בהגדרות של ה-setup שה-wireless הוא על enabled. אבל אני לא מצליח לאתר רשתות בכלל בשום מקום. אצלי בבית יש לי שני מחשבים שאחד מהם מחובר בצורה אלחוטית לנתב אלחוטי שיש לי אבל דווקא הנייד לא מצליח לאתר את הרשת האלחוטית. אשמח לכל הצעה / רעיון לפני שאני מפרמט בלית ברירה (גם אז אני לא בטוח שזה יעבוד). תודה.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל ממכם הצעה למפרט מחשב עד 2500 שקל כולל מסך LCD 17. המחשב יהיה מיועד בעיקר לדברים הבאים: 1. גלישה. 2. משחקים. 3. אופיס וכו' חשוב לציין שהמחשב אומנם למשחקים, אך איך צורך בכרטיס מסך לגיימר, אלא משהו צנוע לילד בן 12-13.., ככה שאין צורך להתפרע
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
Hi Guys, I connected my Sony Vaio (model: VGN-FZ340E) to my LCD TV (supports 1366 x 768) and I cant watch the original TV resolution The desktop is going out the screen sides. The only thing I can think of to fix it its to download new drivers, but I cant seem to find them (GPU 8400M GT). Thank you and hope to get help.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אבא שלי אמר לי היום שמחירי המחשבים צנחו לגמרי. זה נכון? ואם כן, אפשר לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד ב3.5K?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני בעיקרון צריך מפרט שיכלול את כל המרכיבים של המחשב ללא ציוד הקפי ומעבד. -לוח-אם שיתמוך במעבד QX9770 ובמערך SLI. -זכרונות, לא יודע מה המומלץ היום, שלא יגבילו אותי בכלום ויהיה סבבה. -כרטיס מסך, כרגע שיהיה יחיד אני יוסיף עוד אחד בהמשך. וגם אם לא אני עדיין לא מתפשר על תמיכה בSLI של הלוח. דיסק קשיח, מארז וספק בזה אני כבר לא מבין כלום. 320 GB יהיה סבבה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי מה נשמע? יש ברשותי HP Pavilion מסדרה dv9750 ובעל זיהוי טביעת אצבע. רציתי לדעת אם הזיהוי טביעת אצבע מומלץ, מכיוון שראיתי תגובות באיזה פורום שאם הטביעת אצבע מזוהה כלא נכונה, הלוח אם יכול לנעול את עצמו, ואני מפחד לגבי זה. מומלץ/לא מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
למחשב הקודם שלי נשרך הלוח M ועכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש מהטכנאי שלי. קבלתי המון המלצות לגבי האתר הזה ואני לא מבין הרבה במפרטים. רציתי לדעת מה אתם חושבים! השימוש בין היתר הוא גיימינג. להלן פירוט רכיבי המערכת: (ששלח לי הטכנאי) מארז עם USB קידמי +ספק(שנה אחריות) לוח אם אינטל G31. (3 שנים אחריות) מעבד אינטל Intel® Dual Core E8400. (3 שנים אחריות) זיכרון מהיר Kingston 1024MB DDR2 800MHZ (2G)2X (כל החיים אחריות) כרטיס רשת 10/100 INTEGRATED. HD 250G Sata2 16mb WD (3 שנים אחריות) צורב DVD SATA X18 PHILIPS (שנה אחריות) כ.מסך512MB Gforce 8600 (3 שנים אחריות) כ.קול משולב התקנת המחשב + שיחזור חומר מדיסק מהמחשב השרוף. מחיר: 3000 + מע"מ *הרבה חברים הסבירו לי שמשמעותי מאו…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-