ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שופרסל יצאו במבצע לשלושה ימים עבור מחשב נייד Lenovo G570-4334-6FG במחיר של 1990 ש"ח עם המפרט הבא:מעבד: Intel b940, זכרון: 4G, דיסק: 500GB, שנה אחריות יבואן האם מישהו מכיר את המחשב? האם עסקה כדאית? אשמח לחוות דעת עליו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. דוד שלי ביקש ממני שאני אתן לו מפרט שכולל את הדברים הבאים: מדפסת משולבת - מדפסת, סורק, פקס וכל זה. (רצוי HP) רמקולים נחמדים (לא משהו מטורף משהו שיספק) מצלמת אינטרנט גם לא משהו מיוחד אפשר משהו זול מקלדת ועכבר אלחוטיים. מסך 19 אינץ' (לא רחב) והמטרה במחשב בעיקר לילדים קטנים משחקים של ילדים קטנים, עבודות ומסמכים אם צריך וזהו.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ברצוני לקבל חוות דעת לנייד lenovo AMD s205 E450 גודל מסך 11.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן, אחותי עולה לשנה ב' ואני רוצה לקנות לה מחשב נייד, אין לי יותר מיידי (אני בעצמי סטודנט) אבל מגיע לה וננסה לסחוט כמה שצריך. אז אילו הן תשובתי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או ת לת מימד?) מחשב סטודנט על כל המשתמע, אינטרנט, אופיס, מדיה * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ- 15' (לא מנדטורי) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה פלוס, אבל שוב לא מנדטורי בכלל. * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD גדול ככל שניתן - אבל ניתן לה…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הכי חשוב לי מעבד QUAD, הארדיסק של 1TB וספק טוב ושקט. כרטיס מסך פחות חשוב לי. העיקר שתהיה יציאה לטלויזיה. אני אשמח להמלצה מחנות באזור השרון/המרכז. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
quad core q6600 2.4ghz 8mb 2gb DDR2 800 kingston X 2 500gb 32mb seagate sata P5k-sep35(s+l) לוח אם ASUS P 460w 24pin black מארז 19" mag 2ms dvi wide 8800gt 512mb ddr3 hdtv ללא רמקולים ללא כונן אופטי את 2 אלו יש לי כבר מהמחשב הישן. 4500 ש"ח. הצורך הוא למשחקי מחשב, אני רוצה לראות עם פרטים גבוהים בגרפיקה גבוה עם FPS גבוה, ושיחזיק משחקים לעתיד הרחוק ככל האפשר. באמת העקרון זה בול התקציב שלי, עד 4500.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המפרט שלי כיום הוא Intel Core i7 4790 Asus Z97-KG.Skill 1600Mhz 8Gx2GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5Seasonic M12G-550Samsung EVO 250GB מחשב זריז מאוד לכל הדעות. השימושים שלי הם סטנדרטיים: פתיחת 20-30 טאבים בכרום בו זמנית, וצפייה בסרטים. מידי פעם עריכת תמונות. המפרט הנוכחי מושלם מבחינתי ופחות ממנו מורגש בחוויית המולטיטסקינג שלי. עוד אצייץ שהמחשב דולק 24 שעות, והמשפחה עובדת עימו הרבה שעות ביממה. הוא מחובר לטלויזיה 51" ודרכה נעשית רוב העבודה. אני מעוניין להחליף את המחשב הזה במחשב נייד מקביל, כדי שאוכל מידי פעם לקחת אותו עימי מחוץ לבית. בבית ארצה שהוא יתחבר לתחנת עגינה, שתחובר ל 51", מקלדת ועכבר אלחוטי. כלומר, אניח את המחשב כשהוא סגור, והוא יעבוד כמו ה…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך קצת עזרה בבניית/התאמת מפרט שילך טוב עם המסך הקיים שלי (samsung 206bw). עיקר השימוש יהיה למשחקים, אינטרנט והורדות. עיקר הדילמה שלי היא בבחירת כרטיס מסך שלא יהיה overkill לרזולוציות המקסימליות של המסך. לגבי מעבד, נראה לי שאני מעדיף את ה-9300. אומנם המשחקים לא ינצלו את כל ארבעת הליבות, אבל יש לי נטיה להתחרע על המחשב עם כמה מערכות הפעלה (לינוקס, windows) ויש מצב שאני אתקין עליו vista 64bit עם 4GB זיכרון. בקיצור, כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי מKSP את המחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL חדש בניילונים עם אחריות הבעיה היא כזאת: הדלקתי את המחשב לאחר טעינה ארוכה נתתי לסוללה להיטען עד הסוף למרות שחלק אומרים שלא צריך בכל אופן לאחר הרשמה בווינדוס 8 בעברית והפעלת המערכת אני עובד בשפת מערכת עברית כמו בכל המחשבים שיש לי בבית ניידים/נייחים. בכל אופן שאני לוחץ CAPS LOCK המקלדת עוברת לאנגלית אבל חוץ מ-2 אותיות שהם "Q" "W" שהם הכי עיקריים ואני לא מבין מה הבעיה של המחשב מחשב חדש מהניילונים יש לי מחשבים ניידים מחברות HP MSI DELL בחיים לא היה לי בעיה של מקלדת שלא רושמת לי 2 אותיות באנגלית מה שמוזר פה שאם אני הופך את המקלדת לאנגלית פתאום לב ופלא 2 המקשים הבעייתים חוזרים לפעולה רגילה ואני לא מבין מה הקטע של הפגם הזה ??? יש עצ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. התקציב 1500 מזומן 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא ציוד היקפי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור חשוב המחשב יפעל 24 שעות רצוף ושיהיה שקט מאוד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא צריך מערכת הפעלה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך מחשב מהיר סופר מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מאוד שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על …
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מפעת חוסר זמן אני צריך שתרכיבו לחבר מפרט ב-2K, עם כפול ליבה ל-matlab ותוכנות תכנות למינהם. (VC++ וכו') אין צורך בציוד היקפי, רק מארז וצורב. תודה רבה. עריכה- שחכתי, רק מ-KSP.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב של 3000 עד 3400 שקל משהו כזה זה מאיבורי : Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 Intel Graphics Media 3790 ש"ח Dell Inspiron N5010 מסך "15.6 מעבד Intel® Core i3-370M דיסק קשיח 320GB 5400RPM זכרון 2048MB DDR3 מאיץ גרפי Intel Graphics Media 3 שנות אחריות ע"י היבואן הרשמי 3089 ש"ח מזה כזה הבדל בשביל עוד 2 גיגה זכרון וקצת לארד דיסק או שזה משהו שאיבורי עשו שינוי במחשב ? לא ראיתי שיש בהרבה מקומות את ה2 גיגה זכרון הזה זה יעבוד טוב?[br]פורסם בתאריך: 24.12.2010 בשעה 14:56:25 אהההה אם יש לכם רעיונות למחשבים אחרים בתקציב הזה אז בכיף פתוח לרעיונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה ראיתי מפרטים ממש טובים לניידים של MSI אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה לקנות חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה חזק, שיהיה NVIDIA חזק מסך 15.4, מעבד D2C בין 1.66 ל2.0 גיגה הרץ שיהיה גיגה זיכרון, בלותות', S-VIDEO, ועוד אז איך השירות של MSI? את האמת שלפני שבוע בכלל לא יגעתי על הקיום של השם הזה בכלל אשמח לחוות דעת והמלצות למפרטים בין המחירים 5000 ל 5500 תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך המפרט הבא? מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box ¤979 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6420 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤894 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Western Digital WD1600YS 160GB ¤347 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600YS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤694 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK סה"כ מחיר לכל המוצרים:2914¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il יש לציין כמה דברים: יש ברשותי כרטיס מסך Pci Express של ATI + מסך LCD, ככה שלא כללתי אותם במפרט, ומארז + ספק כוח אני כבר יוסיף בזמן הקניה באייבורי. ד"א, אני גם קונה באייבורי כי המחירים יותר זולים בכמה מאות שקלים, וזה משמעותי מבחינתי כי התקציב כנראה הולך להיו…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 גוף קירור THERMALTAKE GOLDEN ORB II לוח אם Gigabyte GA-945GS3 זכרון CORSAIR DDR2 1Gb 667MHz 64Mx64, non-ECC 240 DIMM, Unbuffered, CL5, פעמיים. דיסק קשיח Samsung 80Gb 7200 SATA II מארז THERMALTAKE MATRIX 120mm FAN ספק כח A-TOP 400W PFC SATA + PCI-E + 24-PIN + 120mm מסך LCD 19 PRIMEVIEW PV19MT 1:800 8MS WIN XP HOME שאלות: מה דעתכם על ההצעה? האם המחיר מוגזם או סביר? לי הוא נראה קצת מוגזם. מישהו מכיר את המסך? איך הוא מבחינת איכות ואמינות? (המחשב מיועד למתכנתים) מה דעתכם על מחשבי "מותג"? יש בכלל מחשבי מותג עם המעבדים החדשים של אינטל? אם יש המלצות על חנויות (אמינות וזולים), ואם זה חוקי במסגרת הפורום, אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצפייה בסרטים אינטרנט ומשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1624 הבעיה היחידה,כביכול,שאני מוצא בו היא הזיכרון 2 gb. עד כמה זה משמעותי?ומה אפשר לעשות בנידון?תודהה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני אקנה אותו כנראה מסין ככה שהתקציב כנראה בערך 1000$. בהתחלה חשבתי על נוטבוק אך הבנתי שהמעבדים שלהם מאוד חלשים ואפילו בתוכנות כמו וורד הם מאוד איטיים.. מה שהכי חשוב לי כאמור זה המשקל שיהיה כמה שיותר נמוך שיהיה קל לקחת אותו לאוניברסיטה... מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,קצת סרטים ומשחקים קלים... * גודל המסך? 13 או 14, 12 נראה לי יותר מדי קטן... * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, משהו סטנדרטי נראה לי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב שאחבר אותו למסך חיצוני * בלוטות? יכול להיות אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 נראה לי יספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות …
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני צריך חוות דעת למחשב לפני רכישה המפרט הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM לוחות אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: SilverStone SST-PS01B-W זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHz CL4 דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB (32MB BUFFER) צורב DVD: LG GH22NS30 DVDx22 שחור כרטיס מסך: Zotac nVIDIA GeForce GTX 260 896MB PCIe ספק כח: Enermax PRO82+ 625W Retail סה"כ 4600 האם כדאי לקנות?!?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג - אלא אם כן מדובר בחריגה קטנה עבור תוספת מאוד משמעותית בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, אופיס, בנוסף גם תוכנות תלת מימד (AutoCAD, SketchUp, VRay) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל, חוץ ממסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי ישן עוד מקיץ 2003, והנה הפירוט שלו: AMD XP 2800+ Gigabyte 7VAX-A KT400A - לוח אם Infineon 512MB 400MHz DDR ATI Radeon 9500 PRO 128MB WD 80GB (8MB Buffer) 7200RPM Floppy Toshiba DVD X16 LG DVD-RW X16 ספק כוח גנרי 400W החלטתי להמיר אותו לשרת הורדות ואחסון קבצים. מה שאני מעריך שאני אצטרך: הארד דיסק נוסף של 160GB (יותר יהיה מוגזם - הכמות הורדות שלי היא לא עד כדי כך בשמיים) - בבקשה בATA/IDE כי הלוח אם לא תומך SATA לצערי. שני מאווררי מארז חדשים ושקטים (בטח Thermaltake או HEC), ספק כוח לא ג'נרי של 450W (מי יודע מה עוד אני ארצה לתקוע בו בהמשך) וכמובן אם אתם חושבים שיכולה להיות עוד תוספת חיונית - בשמחה. התקציב המדובר הוא בסביבות 1000 ש"ח, יכולה להיות חריגה של 300-4…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אני בונה מדיה סנטר לסלון אין לי צורך ביותר מהכרטיס קול מובנה ויציאת HDMI אז בתחום הזה אני לא צריך כרטיסים מיוחדים העיצוב של המארז צריך להיות יפה הבעיה שלפי דעתי לוח האם לא מתאים למארז מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12458 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש בבעלותי מחשב נייד מדגם CLEVO M520N עשיתי חיפוש ברשת לסוללה או סוללה חילופית כמו כן אני לא מוצא את היבואן קניתי את המחשב שעבדתי כסוכן שטח ואני עדיין כזה הכל נהדר רק שאחרי שנתיים הסוללה לא נטענת , וכשהיא כן היא מחזיקה 5 דקות בלחץ . אני מצרף תמונה של הסוללה למי שמכיר או יש לו רעיון [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מתענין במחשב שאלה נתוני המסך שלו. אני מבין שזה די נמוך - אבל עיקר השימוש יהיה בבית סרטים ואינטרנט. זה מסך LED, לא IPS, והוא גם מבריק בנוסף לכל... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קנית מחשב נייד והHD עובד במהירות 5400 סל"ד (לפי מה שאני יודע רוב המחשבים הניידים משתמשים בHD כזה) האם נתון זה משפיע הרבה על תפקוד המחשב (לעומת 7200 סל"ד)? האם זהו נתון בעל משקל שעלי לקחת אותו בחשבון? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-