ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, כבר הרבה זמן שאני חושב על קניית מחשב נייד חדש. אני מצאתי שני דגמים שדי מצאו חן בעיני, כל אחד מסיבותיו שלו. כמובן שאשמח אם תציעו לי גם דגמים אחרים: Dell Vostro 5470 - יתרונות: הוא דק כמו סוללת AA. במארז שלו גימורי מתכת ובכל זאת הוא שוקל רק 1.6 קילוגרם. קורא טביעות האצבע. אהבתי מאוד את העיצוב החיצוני שלו (למרות שזה יהיה השיקול האחרון ביותר, אם בכלל). חסרונות: יש לו רק 4GB של זיכרון RAM. רזולוציה של 1366X786. http://fre.co.il/items/354639 Lenovo IdeaPad Flex2 14 - יתרונות: יש לו 8GB RAM. רזולוציית FHD. מאיץ הגרפי 840M. המקלדת המוארת וקיפול המסך הם פיצ'רים נחמדים, אבל אני לא חושב שאני כל כך אשתמש בהם. חסרונות: עיצוב פלסטיקי שנראה לי עבה וכבד. 2 קילוג…
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש. התפקיד העיקרי של המחשב, בנוסף לפעילות השגרתית של גלישה וכתיבת מסמכים, הוא עיבוד תמונות בתוכנות מתקדמות. לכן, הדגש הוא על: 1. כרטיס מסך שיעשה את העבודה. 2.יכולת עיבוד וזיכרון פנימי מספקים. 3. בנוסף לכונן של טרה-בייט, רוצה גם SSD להתקין עליו את המערכת והתוכנות. 4. מסך אופטימלי. תקציב: 5000 ש"ח עם אפשרות להתגמש. תודה!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת במיוחד FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על מסך אבל כרגע זה 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Gta v , cod , heroes of m&m. נראה לי שהמסך שלי 24 אינץ׳ , כנראה אקנה מסך גם בזמן הקרוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לסטודנט למחשב. בעיקר למטרות תכנות גלישה וצפיה בסרטים. תקציב 4.5K עם חריגה של 200 ש"ח לא יותר. * מטרות המחשב? תכנות , גלישה , עבודה עם כמה תוכנות במקביל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא חשוב * משקל רצוי?לא משמעותי מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat מינימום טרה * כונן אופטי?לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום,פתחתי דיון חדש כי הקודם היה מבולגן מידיי ואני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני זקוק להמלצה למחשב נייד : החלטתי לקנות זיכרון וSSD בנפרד,להלן הפריטים: https://www.tms.co.il/product/14407 http://ksp.co.il/?uin=15885 עכשיו כל מה שאני צריך זה מחשב עם הנתונים הבאים: מסך מט 13.3 (קל משקל) I5 4GB זיכרון 500/320GB במהירות 5400. ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי. HDMI חובה. כמובן שחשוב שתהיה תאימות בין המחשב לבין החלקים הנ"ל שאני אקנה בנפרד (SSD והרחבת זיכרון). יש מחשב מומלץ מהרשימה הזו ? https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p67=60&p61=24&p60=83&p62=27
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה אין לי עיניים גדולות ואני פשוט סקרן האם יש טעם לנסות בכלל למכור? ובכמה בערך? זה המפרט ברשותי כ3 שנים. נראה בסדר, מקלדת עומדת קצת רופף בפינות. מעבר לזה- עובד תקין. (חוץ מדרייבר לא תואם לווינדוס 8 לכרטיס מסך. זניח בהנחה שנמכר עם ווינדוס 7) http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=286121&SRCCODE=LINKSHARE&cm_mmc_o=-ddCjC1bELltzywCjC-d2CjCdwwp&AffiliateID=tjoUBFBsLaI-mSw1reWTWLeLgpxNDdmM5Q
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ברובו לשימוש משרדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מאוד חשוב, רק שלא יהיה רועש במיוחד. -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מעבדי AMD Athlon 64 7750 (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA78GM-US2H AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA ATI HD3200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים AeroEngine II Silver ATX Case With Window No PSU ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm המחשב לצורכי עבודה בייתית שוטפת ללא תקיעות ושיעבוד מהר.ללא משחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוד מעט עושה רכיזה חד פעמית גדולה (פעם אחרונה הייתה לפני המון המון זמן) ומאד חשוב לי שאני יוצא את המירב מהקנייה הזאת. אני אמנם מתענ יין במחשבים אך אינני מתיימר לדעת את כל הדברים החדשים ורציתי לשאול אם ישנם שיפורים כלשהו או הצעות לשיפור\ שדרוג שאפשר לעשות למפרט המוצע בקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (המפרט השני , או אם אתה חושבים שעדיף הראשון אני פתוח ל הצעות)[br]פורסם בתאריך: 7.07.2009 בשעה 16:05:19 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שזה יהיה באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לעבודות אופיס , אינטרנט ושיתוף קבצים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II- HD642JJ כרטיסי מסך none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל - חשוב לציין שהמחשב הוא למשחקים. פשוט התקציב הוא לא גבוה ואין לקונה כלום ! זאת אומרת שצריך גם מקלדת ועכבר וזה קצת חרג לי. [מה שאני באמת הייתי רוצה ולא לרדת מהרמה של המעבד ששמתי ומהכרטיס מסך ומההרדיסק שנותן 32 באפר] שם הפריט מק"ט כמות Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY E7400TRAY 1 Arctic-Cooling Freezer 7 LP CPU Cooler For HTPC Freezer 7 LP 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset GEP43DS3L 1 NZXT GUARDIAN 921 GUARDIAN 921 1 Cooler Master 500W Extreme Power plus RS-500-PCAR 1 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL5 Vitesta D24G800ADK 1 Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II 6401AALS 1 …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רקע כללי על הצרכים: גלישה WORD powrpoint והצגת מצגות למקרן אפשר להגיד , בקירוב , מחשב לסטונדט. חשוב: מסך גדול , 15 מינימום. תקציב: עד 4k , אם ממש הכרחי - גם 4.5 זה בסדר. לגבי כרטיס מסך: לא יזיק משהו למשחקים וסרטים, אבל בגדול לא צריך. הדגמים: DELL : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8189 MSI: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 LENOVO: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=4233-78G&Cat2Cat1ID=7231&Cat2ID=9752&aff=Zap〈=HE בלי קשר: מחשב Lenovo שמחזיק את כל הדרישות שלי , ב60% מחיר... מה רע? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702 אם אתם מכירים דגמים אחרים שטובים , תציעו... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט : E7500 TRAY FSB-1066 AC ALPINE PRO-7 - שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולקחת AC FREEZE 130W ? ולמרות שהמעבד רק 65W ? GIGABYTE GA-GA-P31-ES3G - מבאס אותי הלוח הוא ישן תומך רק 4GB PCIE1 2XDDR2 ממש עלוב . SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ GIGABYTE HD4670-ZALMAN הכרטיס מסך הזה שווה משהו ? הוא יריץ FIFA ? CALL OF DUTY ? נורמלי ? WD 1TB SATA@ 32MB DVDRW LG X 22 TT WING RS 100 - מתלבטת אם לקחת את ה TT M5 הוא קצת מכוער אבל אמרו לי שהוא טוב יותר . TT 500W אינטרנט ושיתוף קבצים + משחקים רמה בינונית . איך יכול להיות שמפרט כל כך עלוב ופשוט עולה 2500 שקל ? אני חושבת לערוק ל AMD המחירים של אינטל מעצבנים אותי.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מפרט מחשב, אשר יוכל להריץ לי משחקים חלק ובאיכות הכי גבוהה שאפשר ושאר השימושים הביתיים בתקציב של 2200~ ש"ח. כנראה אני אעשה OC קטן, לא משהו רציני, לכן אני מעדיף שתוסיפו קירור למעבד. מה שיש ברשותי כעת: - מסך 17" (אולי בעתיד אני אקנה מסך 22", אז שהכרטיס מסך יוכל להריץ טוב משחקים גם ברזולוציות כאלו) - ספק כוח Enermax Noisetaker 420W, לכן אפשר להוריד את הספק מהמפרט. - דיסק קשיח 160GB, לכן לדעתי אפשר להוסיף עוד דיסק קשיח בגודל של 320GB, אלא אם כן זה משתלם כבר לקחת 500GB. את המחשב אני קונה ממישהו, לכן אין תלות בחנות כלשהי. אנא נסו להביא את החלקים הכי טובים למשחקים בתקציב הנ"ל. זהו זה פחות או יותר, אם אפשר שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר, בלי שיבוא ע…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך המפרט הזה בתור מפרט סופי, קונה בשבוע-שבועיים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת. שאלות: איך המארז? הבנתי שהוא מצויין אך אשמח לשמוע עוד דעות, איך הקירור הנוסף למארז שאבקש להוסיף מקדימה? הלוח אם יספיק לשימושים הבסיסיים? (לא מתכנן OC או משהו, לפי דעתי הוא יספיק).מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 50…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגיע הזמן למחשב חדש. חשבתי על משהו כמו HTPC אבל החלטתי שאני יותר עובד על המחשב מאשר מחבר אותו לטלוויזיה ולכן המחשב יהיה בעל יכולת חיבור לטלויזיה -HDMI. לגבי המארז חשוב לי שקט ופונקציונליות, לא צריך חלונות ואורות, יש לי נסיון טוב עם ה-Antec P150 וחשבתי ללכת על החלופה המעודכנת שלו ה-Antec Sonata Designer 500W. אבל אם מישהו חושב שיש לו פיתרון זול יותר, הכולל אלגנטיות, נוחות תפעול, ספק איכותי, שקט סביבתי, ומסנני אויר אז בבקשה. חשבתי גם ללכת על שני דיסקים, אחד צנוע למערכת ההפעלה (~200 ש"ח) והשני של 1TB לכל הזבל. אינטל/AMD, הלב רוצה Core i5-750 אבל ההגיון אומר מיותר, אז נראה לי ששלוש ליבות של AMD (עם תקווה לפתיחה) יספיקו גם לביצועים וגם לאגו. ואולי גם ה-Athlon II X4 620 יגיע בש…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי : פנטיום 4, לוח ABIT IG-80, ספק 520W ג'נרי וכרטיס מסך 9500GT. אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהכרטיס מסך, הרכבתי מפרט בIQPC ורציתי לדעת אם הוא יספיק לסרטים מוזיקה ומשחקים: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤595 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G41M-ES2L ¤335 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5- PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤308 ספק כוח: [..] FSP 500W : FSP500-80GHN - BULK ¤313 הרכבת מחשב: [..] ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1551 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את הנייד ל TV או למערכת ואני שומע מן רעש סטטי כזה, לפעמים זה עובר אבל רוב הזמן אני שומע את זה וזה ממש מפריע אי אפשר לראות סרט ובקיצור אי אפשר להעביר סאונד מהמחשב (אפשר אבל זה נשמע ממש רע). האם יש איזו דרך לטפל בזה? מתאם או משהוא? תודה רן
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דרוש לי מפרט למחשב חזק איכותי ומהיר , אני אישית הייתי מעדיף שלא לחסוך , השימושים במחשב יהיו בעצם כמעט להכל , אני רוצה שהוא יוכל לסחוב תוכנות כבדות בלי בעיה ,יתאים לעריכות שונות של סרטי וידאו , הדבקת תרגומים בסרטים וכו'. הוא יכיל הרבה תכני HD כי המחשב אמור להתחבר ל-LCD 32 שלי בחדר והולך לשמש בגדול בתור סוג של "סטרימר" , הוא אמור להיות מחובר למערכת קולנוע ביתית שיש לי ככה שחשוב לי שתהיה לי את האפשרות לשמוע סראונד מהמחשב. כמו כן אני הולך להעמיס עליו הרבה מאוד חומר , בנוסף אני גם רוצה שהוא יהיה מיועד גם למשחקים בסופו של דבר למרות שאיני כ"כ משחק במחשב , אבל אני לא רוצה להיות מוגבל גם מהבחינה הזאת,אין צורך במסך כי יש לי מסך FULL HD של LG שקניתי לא מזמן שכמובן מגיע לרזולוציה מקס…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה . אני מתכנן לקנות שבוע הבא מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ולצפיית סרטים באיכות גבוהה . אני מתכנן OC בעתיד למעבד ולכרטיס מסך . שידרוגים בעתיד אני לא חושב שיהיו אין צורך במערכת הפעלה יש צורך בהרכבה . המסך שלי הוא SAMSUNG T260HD והרזולוציה היא 1920X1200 ככה שצריך כרטיס מסך שיעשה את העבודה בשקט וללא מאמץ ! זקוק לצורב שיתמוך בצריבת Dual-Layer חנויות עדיפות : מאזור המרכז ת"א תודה רבה !
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל החברים. ראיתי בפורום כי אנשים מתפרעים ומבקשים מפרטים בסכומים לא נורמלים. אני מבקש עזרתכם במצב בדיוק הפוך - עד 1000 ש"ח. המחשב מיועד לסבא וסבתא שלי, שלא צריכים כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולראות תמונות של הנכדים. יש להם כבר מסך, אז רק מחשב נשאר. מה שחשוב - שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. אשמח להצעות!! נ.ב אני עוד יותר אשמח לקבל לינקים למחשבים קיימים שלא צריך להרכיב, כי שוב - חבל על ההתעסקות במחשב כזה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-